View Full Version : Patch
RIGSGO
26-05-2006, 02:16 AM
impreuna cu http://turincontcm.iespana.es/ vom crea un patch pt FIFA MANAGER 06 Care va contine Divizia A B1 B2 B3 SI C cu embleme echipamente benere stadioane pt a fi gata cat mai curand rog sa trimitety : benere echipamente(de la Fifa 06 Fifa05 Fifa manager (nu are importantz (sunt cocalar de mirc)a) ) embleme la adresa de e-mail r16s60@yahoo.com Multumim pentru intelegere
stefan
26-05-2006, 10:15 AM
sper ca partea grafica sa nu fie luata de la noi :mellow:
Mda, am vorbit azi cu Jose Eliseo (administratorul site-ului si cel ce se ocupa de maj. patchurilor) si mi-a zis ca nu a auzit de asa ceva si ca ei nu fac patchuri asa de mari, in nici un caz cu echipamente sau altfel de grafica. Asa ca lasa aburelile!
andreiutzu
26-05-2006, 05:49 PM
Daca poate sa faca un asemenea patch.......nu am nimic impotriva ;)
RIGSGO
27-05-2006, 02:05 PM
Am vb cu Maurizio Bosco si a zis ca face si ca se poate.....vom vedea la urma daca Asa va fi sau nu :romania: Fratilor dar trimitemi si voi echipamente , benere pt echipele Romanesti daca avety
RIGSGO
15-07-2006, 02:34 PM
Patch-ul e gata sper sa va placa
TCM 06: ROMANIAN MEGA PATCH!!!!!!!!
In questa serata di gioia e di entusiasmo per le notizie che ci giungono da Dortmund, dove i nostri ragazzi hanno guadagnato l'accesso alla finalissima di Berlino, dopo una partita vietata ai deboli di coronarie, come promesso nella news di ieri è arrivato il giorno della release di un grandissimo file edito da un altrettanto grande editer di fifamanager.it; Giuliano Tonti (in arte Tiger14)
Romanian Mega Patch di cui sotto elenco le caratteristiche e gli altri autori:
64 squadre
Aggiunte 48 squadre della Divizia B (3 gironi da 16)
Loghi ufficiale di tutte le 64 squadre
Divise ufficiali di tutte le 64 squadre
Stadi Steaua e Rapid Bucarest
Bandiere dei seguenti club: Dinamo Bucarest, Farul Constanta, Otelul Galati, Politehnica Timisoara, Rapid Bucarest, Steaua Bucarest, Universitatea Cluj-Napoca
64 teams
Added 48 Divizia B clubs (three 16 team groups)
Official badges for all 64 clubs
Official kits for all 64 clubs
Steaua and Rapid Bucharest stadiums
Banners for following clubs: Dinamo Bucharest, Farul Constanta, Otelul Galati, Politehnica Timisoara, Rapid Bucharest, Steaua Bucharest e Universitatea Cluj-Napoca
Ringraziamenti (thanks to) :
"Bix1988"
Maurizio Bosco (Maumau76)
Poul & Andrei
Adrian Bucur "Luis Figo"
Alex Teaca "Virustelist"
George Butty "Soimu de Argint"
Sarah Conner
Panagiotis Vrodamitis (Hellasmanager)
Kits of fifaromania.net
TurinconTCM
Fifasoccer.ru
Prima di lasciarvi vi consignlio di scaricarvi la ClubIds Romania Patch, per effettuare tutte le modifiche che volete mediante l'editor... buona notte e FORZA AZZURRI
Download >>> http://italia.soccergaming.com/modules.php...p=getit&lid=536 (http://italia.soccergaming.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=536)
cine dracu ti-a dat voie sa folosesti echipamentele de la RLSP 2.0 mah?
andreiutzu
15-07-2006, 02:40 PM
Pai aveti acordul celor de la FifaRomania....la echipamente... :o <_<
Nu aveti acordul nostru pentru echipamente.
Scoateti echipamentele din patch. CAT MAI REPEDE.
Dupa ce ne-ai injurat si facut de cacat, acum ne iei echipamentele din RLSP si le bagi in mai stiu eu ce patch?
stefan
15-07-2006, 03:02 PM
Chiar sunt curios ce contribuitie au avut virustelist si soimu de tinichea, ca totusi nu cred ca un site ca fifamanager.it ia pur si simplu echipamentele desi noi nu ne-am dat acordul.
Si sunt curios de ce ati luat si din loturile din DBSP, ca eu nu imi aduc aminte sa va fi dat voie! Sa nu mai spunem ca e un patch varza, aveti 2 loturi din B, bannere stupide!
EDIT: Pentru ca sa bagati niste echipamente si bannere in joc nu era nevoie sa folositi FifaFS!
Tiger14
19-07-2006, 10:50 PM
Hello, i'm Tiger14 from www.fifamanager.it
Excuse me if i post in english, despite romanian language is similar to italian i don't dare to write in romanian! :D
Just to say that romanian mega patch posted in www.fifamanager.it will be removed and we will put it back after taking away RLSP 2.0 files. Many files have been offered to us but i learned that they have been partially copied and RLSP kit usage is my very own resposability, i know our staff leader contacted a www.fifaromania.net staff member for asking permission that hasn't been given. My fault and only my fault, i mis-understood when my mate comunicated this to me (i checked old emails and i realized i'm a dumb :( ). We did credit www.fifaromania.net and linked it in our homepage too, and i hope this may be a demonstration we didn't want to cheat. We do make mistakes but we ARE serious!
By the way soon we will upload a "clean" version of the patch adapted to our genkits.big patch with much more realistic generic kits, separately downloadable, but still with Divizia A and B (still in the old format, we may create the new league tree for 2006/07 season).
Sorry again, we learned an important lesson.
Best Regards,
Tiger14
Zizou
21-07-2006, 11:26 PM
Nu stiti vreunu dintre voi cum se numeste patchul ala in care poti sa-ti pui la transfer budget cate miliarde vrei + ca poti transfera orice jucator vrei chiar daca joci la o echipa din Romania.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.