PDA

View Full Version : FIFA World Cup 2006

Pages : [1] 2

Ratonu
25-05-2006, 07:03 PM
Peste 15 zile incepe o noua editie a Campionatului Mondial, fara Romania, evident. Brazilia este favorita clara la casele de pariuri (cota 3,75 la Stanleybet pentru castigarea trofeului). De altfel, in sondaj sunt prezente primele 10 favorite la victoria finala, in viziunea Stanleybet.

Site-ul oficial al competitiei este http://www.fifaworldcup.com. Acolo veti gasi, printre multe altele, deja popularul joc Fantasy, putin diferit de data asta: acum fiecare va putea alege absolut oricare 23 dintre jucatorii prezenti la Cupa Mondiala. Nu stiu daca este cel mai bun sistem, dar, desi fiecare va avea cate vedete va dori in echipa sa, nimeni nu poate spune cu maxima precizie care vor fi cei mai buni jucatori in meciurile din turneul final.

Optiunea mea pentru castigatoarea competitiei este Brazilia, dar, desi mi se pare de departe formatia cea mai de calitate, nu m-as risca sa pariez o suma prea mare pe ea (nici cota nu e prea satisfacatoare). In schimb, mi se pare foarte buna cota Germaniei la ocuparea locului 2: 8,5.
Ma astept la ceva surprize din partea Ucrainei (forta de joc impresionanta si un atacant de mare clasa; se vor bate cu o Spanie nu foarte bine legata si care, in ciuda numelui, nu a facut niciodata nimic interesant la vreun Campionat Mondial), Tunisiei (viteza, entuziasm si un rafinament rar intalnit la echipele africane; aceeasi Spanie de infruntat) si poate chiar a Iranului (o echipa chiar mai bine legata decat era in '98, iarasi mult entuziasm in joc; pot trece de mexicani). Tot surprize ar fi, oarecum, si castigarea Grupei B de catre Suedia si a Grupei G de catre Elvetia, lucruri care, iarasi, pentru mine sunt de asteptat. Motivele ar fi ca Franta are un selectioner de toata jena, iar Anglia, in afara de Lampard si Gerrard, nu are jucatori foarte buni (mi s-a parut intotdeauna o echipa "umflata" Anglia si asta este cazul si acum).

andreiutzu
25-05-2006, 07:12 PM
Germania

nigga_thebest
25-05-2006, 07:33 PM
Nu exista niciun dubiu ca Brazilia este marea favorita si din punctul de vedere al numelor ce joaca in teren si din punct de vedere al jocului echipei.Nu ca nu ar avea adversari dar si acesti adversari pe care ii au sunt cam iesiti din forma :)

gianni
26-05-2006, 07:48 AM
Am votat Brazilia, fiindca imi pare echipa care are puterea sa castige acest campionat si care practica un fotbal de calitate si joaca si la spectacol! M-am saturat de echipe gen Italia care joaca la 1-0! Vreau sa vad meciuri de fotbal, nu strategii aride!

little_foot
26-05-2006, 09:31 AM
Originally posted by andreiutz (sunt cocalar de mirc)u@May 25 2006, 08:12 PM
Germania
80455

Pai si dc nu ai votat Germania atunci? :P
Eu merg pe mana Braziliei. Sunt prea multe vedete in echipa aia ca sa poata piarda. Puteau chiar sa mai faca inca o echipa...

andreiutzu
26-05-2006, 09:33 AM
Am uitat sa votez,:D

gianni
26-05-2006, 09:40 AM
Chiar daca beneficiaza de avantajul terenului propriu, Germania nu este mai buna decat Brazilia! Brazilia este o echipa inchegata si care practica un fotbal frumos! Si eficient!

yahoo
26-05-2006, 10:41 AM
Eu voi miza pe Tunisia,Coasta de Fildes si Elvetia! Echipe care de a lungul timpului au evoluat foarte mult si care au ce sa arate! Cotele nu sunt prea mari (doar ivorieni au una mai mare). Oricum ma astept la surprize din partea acestor 3 echipa!

Jokes
26-05-2006, 10:59 AM
Eu as vrea Franta sa castige,nu stiu de ce dar imi doresc mult poate si din cauza ca se retrage Zinedine Zidane

JohnnyUSA
26-05-2006, 12:34 PM
Din pacate, pentru mine la acest campionat mondial nu exista decat 2 "combatanti", Brazilia si Restul. Deduceti voi ce am vrut sa spun.

Ratonu
26-05-2006, 01:46 PM
Mie, dintre echipele care au cota peste 100 la castigarea competitiei, Tunisia (cota 300) mi se pare cea mai capabila sa realizeze "bomba", dar asta depinde in mare masura si de cat de individualist va fi Santos.

Alta discutie interesanta priveste golgheterul competitiei. Aici as merge pe Adriano, Brazilia fiind singura echipa de care sunt sigur ca va ajunge macar in semifinale.

Un amanunt interesant: in Anglia se poate paria pe freza lui David Beckham.

DarkComy
26-05-2006, 02:48 PM
Eu am votat Olanda

pikciu
26-05-2006, 03:41 PM
Brazilia de departe e favorita, are o super-echipa. Dar cine stie, "mingea e rotunda"

r5m
26-05-2006, 03:42 PM
Brazilia.... :P

Sunt curios ce o sa faca Robinho...

MuRaZoR
26-05-2006, 03:51 PM
cred ca va castiga Brazilia , deoarece are cei mai valorosi fotbalisti din lume la ora actuala

sisu_stelistul
26-05-2006, 06:40 PM
Brazilia, nu sunt fan, dar trebuie sa recunoastem este o echipa foarte buna.

pikciu
26-05-2006, 07:04 PM
ati auzit, nemtii au facut hartie igienica cu istoria CM si cu stemele echipelor. :lol: O sa se stearga cu Germania la fund :P

Jokes
26-05-2006, 08:02 PM
Am postat eu mai sus de Franta dar tot Brazilia ramane favorita,si nu neaparat din cauza vedetelor dar este si castigatoarea din 2002,ei practic isi apara titlul sa zic asa

Catalinc7
27-05-2006, 03:32 PM
Brazilia are cele mai mari sanse.La ce jucatori are.....Pe noi near bate si cu U16.Poate doar Argentina sa mai rasara.Dar cum totul e imprevizibil....Sa castige TOGO!

sisu_stelistul
27-05-2006, 08:44 PM
ar fi tare sa treaca de grupe togo sau angola.

SSORIN
27-05-2006, 09:12 PM
Eu am votat italia dar nu stiu pot sa treaca de brazilia daca se intalnesc.

r5m
27-05-2006, 09:23 PM
Ma intreb daca Romania ar fi trecut de grupe daca s-ar fi calificat. :P

Jokes
27-05-2006, 09:56 PM
Pei depinde si cu cine ar fi cazut,daca ar fi fost echipe cu msunt astea cu care joaca acum trecea 100% dar daca aveam ghinionul Franta,Brazilia sa-u oricare din nationalele astea de top nu treceam tot 100%

bullzeye
28-05-2006, 11:02 AM
Depinde ce cap de serie ar fi fost, si cel mai probabil ar fi fost cap de serie numarul 3, asa ca Jokes din pacate nu ar fi avut cum sa pice cu echipe cum sunt cele cu care au jucat acum, si astfel ar fi picat in grupa cu 2 echipe care automat ar trebui sa fie mai bune decat noi, asa ca eu oricum le-as fi dat slabe sanse.

andreiutzu
28-05-2006, 12:24 PM
Cred ca Romania nu ar fi trecut de optimi in caz ca s-ar fi calificat

Jokes
28-05-2006, 12:47 PM
Pei atunci raspunsul a fost gasit,Romania nu ar fi avut nici o sansa

habbib
28-05-2006, 01:53 PM
Am votat Brazilia dar sper ca echipele mici sa faca surprize din nou, ma refera aici la echipele Africane, Coreea de Sud, SUA si nu numai. Intotdeauna m-am bucurat cand echipele mari au luat-o pe coaja de la cele mici, e asa o senzatie placuta si e si un meci spetaculos :)

bullzeye
28-05-2006, 05:02 PM
Da, eu as fi foarte de fericit de o surpriza facuta de catre Coasta de Fildes, imi place foarte mult echipa lor, cel mai tare lucru ar fi ca tocmai marea Brazilie sa si-o ia in coada de la africani in preliminarii.

Ratonu
28-05-2006, 07:32 PM
Nu prea le dau sanse celor din Coasta de Fildes. La Cupa Africii mai e cum mai e, dar la Cupa Mondiala nu faci fata fara un portar cat de cat solid, mai ales intr-o grupa ca a lor. Pacat, in rest au o echipa buna.

pikciu
28-05-2006, 07:35 PM
am vazut aseara meciul ivorienilor cu elvetia. au astia un portar, vai mama lui... e cam singurul post pe care-l au descoperit. de trinidad & tobago ce ziceti? :D

Ratonu
28-05-2006, 07:44 PM
Sa nu aud de aia.
Zona Concacaf are 4 echipe la Cupa Mondiala. 4 echipe! Din vreo 10 sau 12. Asia are tot 4, dintre zeci de reprezentative, multe dintre ele indiscutabil mai bune decat SUA, Costa Rica si Trinidad-Tobago. Ar trebui scoase macar 2 echipe din America Centrala si de Nord si adaugate cate una din Asia si Africa.
Nu mai zic ca m-au distrus ieri la pariuri.

bullzeye
28-05-2006, 07:46 PM
Mda, pacat ca nu au portat, am vazut si eu acea gafa imensa din meciul cu elvetia. Dar mai stiti? Poate ca o defensiva din care fac parte Kolo Toure & company ar putea supravietui si fara un portar de nota 10.

Hai ca la faza cum America de Nord, eu chiar nu vad o echipa din Asia care sa se apropie macar de valoarea Mexicului. Chiar si decat SUA, putine, cred eu, ca sunt mai bune. Dar e corect faptul ca 4 sunt cam multe, dar as zice ca mai degraba din Africa ar trebui mai multe si nu si din Asia. Au asiaticii multe echipe dar putine sunt si bune, asa ca nu ar trebui sa aiba mai multe locuri doar pentru ca sunt multi. Asa, per total, un campionat corect ar trebui sa fie compus din vreo 30 de nationale din Europa si inca 2-3 din America de Sud, dar daca nu au de gand sa faca modificarea asta, atunci schimbul de locuri dintre America de Nord si Asia chiar ar fi inutil, deoarece ce rost ar avea un schimb intre echipe de mana a treia?

yahoo
28-05-2006, 10:38 PM
E pacat ca vin astfel de echipe la campionatul mondial gen Trinidad Tobago. In locul acestei echipe ar putea veni una mult mai valoroasa din Africa gen Egipt, Nigeria sau Senegal. Dar asta e! Probabil TT va fi singura echipa fara vreun gol marcat :P

Eu ma bazez mult pe Coasta de Fildes. O echipa foarte buna dpdv al jucatorilor, cu nume mari! Una dintre deceptii zic eu ca va fi Spania care a facut un egal plictisitor acasa cu Rusia

pikciu
29-05-2006, 02:07 PM
nu e chiar adevarat ce afirmi despre trinidad & tobago. CM are nevoie de astfel de echipe, potentiale surprize, cum au fost senegal si coreea de sud (chiar daca impinsa de arbitrii) in 2002, cum a fost croatia in 98. Chiar imi doresc sa bata tot :P

Ratonu
29-05-2006, 02:53 PM
Dupa mine, CM are nevoie de fotbal, iar Camerun, Nigeria, Egipt, Senegal, China, Columbia s.a. sunt echipe clar peste Trinidad, Costa Rica si SUA.

bullzeye
29-05-2006, 09:05 PM
Pai, ca sa fim corecti, asa putem spune ca nici acele echipe care au fost mentionate mai sus nu ar trebui sa mearga la CM in locul lui TT si restul, ca asa din Europa sunt 'spe echipe mai bune decat ele.

Tuby
29-05-2006, 10:16 PM
Daca au ajuns acolo, inseamna ca au meritat.

nigga_thebest
30-05-2006, 08:32 PM
Cu SUA nu-s de acord cu tine ratonule.Eu cred ca are mari sanse sa ajunga departe.Americanii incet incet incep sa joace soccer.Tin cu Franta dar am mai spus Brazilia e s optiunea mea :)

bullzeye
30-05-2006, 11:03 PM
Exact asta as zice si eu despre americani, am si spus mai sus ca sunt mai buni decat majoritatea echipelor asiatice. Sa fim seriosi, la cat de multi sunt, e si normal sa fie buni la mai toate sporturile, nu degeaba au castigat ultima editie a Jocurilor Olimpice. Si pe langa faptul ca sunt multi, mai au si multi bani pe care sa-i investeasaca in sporturi, iar ei de curand au inceput sa prinda gustul soccer-ului, inainte fiind un sport pe care il priveau cu indiferenta, motiv pentru care nu prea s-a auzit mult de la ei pana acum, dar din moment ce fotbalul creste an de an in popularitate in SUA, eu cred ca pe viitor o sa aiba cuvinte grele de spus pe la CM. Apropo, sunt chiar curios ce o sa arate jucatorul lor de origine ganeza, Adu, despre care se zice ca e destul de bun pentru varsta lui, parca 16 ani, el fiind cel mai tanar jucator din istoria CM.

Tuby
30-05-2006, 11:13 PM
Eu nu cred ca vor face mare fas anul asta desi la halul in care a luat Grecia Europenele totul e posibil.
Referitor la vot am ales Brazil pentru ca pe hartie e favorita la clasa pe care o au jucatorii, mi-ar placea insa sa mai apara o echipa spectaculoasa dar micuta care sa le dea peste bot favoritilor, daca se poate cel mai rau sa-i simta nemtii ca ii vad foarte plini de ei desi eu n-am mai vazut o echipa in bunul sens al cuvantului nemteasca din 90

yahoo
31-05-2006, 02:15 AM
Raman la parerea ca o echipa Africana ar face mult mai mult spectacol decat SUA sau TT. Dar daca africanii nu au un coeficient prea bun asta e. Pot spune ca deceptia anul acesta va fi Spania (ca intotdeauna) si probabil surpriza/surprizele este/vor fi: Coasta de Fildes, Tunisia, Elvetia!

Ratonu
31-05-2006, 08:02 PM
Amicalele jucate ieri in perspectiva pregatirii pentru turneul final al Cupei Mondiale au oferit niste rezultate interesante.
Argentina s-a multumit cu 2-0 in fata Angolei.
Ungaria, o echipa modesta in ultima vreme, a marcat un gol frumos, dar nu a rezistat in fata Angliei, 3-1.
Rezultat cam ingrijorator pentru gazde, 2-2 cu Japonia. Pe teren nu a fost deloc cel mai bun spirit: s-au dat 5 cartonase galbene. Nemtii au revenit de la 2-0 in ultimul sfert de ora al partidei.
Cea mai clara victorie de aseara a fost cea a Tunisiei, 3-0 cu Belarus, care surprinsese Anglia acum cateva zile. Favorita mea pentru surpriza competitiei "confirma".
Polonia a pierdut in fata Columbiei cu 2-1 si e din ce in ce mai clar ca germanii vor defila in grupa lor, capabili sa bata Japonia sau nu.
O surpriza dupa mine, Chile, care de cativa ani este si ea o echipa destul de modesta, a reusit un egal in fata Coastei de Fildes. E adevarat, totusi ca golul de 1-1 a fost reusit de sud-americani dupa eliminarea "coloanei vertebrale" a echipei, Didier Zokora (sau nu? site-urile care ofera rezultate live il dau pe Zokora eliminat, dar fifaworldcup.com nu confirma acest lucru).
In fine, Cehia a invins doar cu 1-0 pe Costa Rica, cu gol in minutul 82, cand jumatate din jucatorii de pe teren erau rezerve. Nu foarte convingator.

Edit
----
Un rezultat de astazi: Iran - Bosnia si Herzegovina 5-2. Balcanicii aveau 2-0 in minutul 17.

yahoo
31-05-2006, 10:22 PM
Iranieni se pare ca "defileaza" la randul lor. 2 victorii saptamana asta. Chiar ma astept la un meci "tare": Iran - Mexico! Celelalte rezultate sunt cat se poate de corecte si arata valoare de moment a echipelor implicate!

Blue
04-06-2006, 09:07 PM
de data asta nu va mai inscrieti la fantasy wc?

Ratonu
04-06-2006, 09:30 PM
Eu m-am inscris. Uite si primul 11:
http://img279.imageshack.us/img279/2330/wcfantasy1zl.th.jpg (http://img279.imageshack.us/my.php?image=wcfantasy1zl.jpg)

Blue
05-06-2006, 02:35 PM
te-ai inscris pe yahoo? mie mi se pare o idiotenie site-ul ala cum plm sa pui o lista lunga cu toti jucatorii, iti ia o ora sa ii cauti pe toti. Era mult mai bun modelul de la Euro.

Ratonu
05-06-2006, 02:57 PM
Da, acolo puteai sa-i cauti si dupa echipa si valoare, aici numai dupa nume si pozitie. Oricum, e interesant de vazut daca se va castiga cu o echipa formata numai din vedete (si in cazul asta, este probabil ca primele locuri sa fie impartite de multi participanti). Eu, unul, nu sunt sigur ca se va intampla asa si de aceea echipa cu care voi ataca faza grupelor arata ca in imaginea de mai sus. ;)

giosan
05-06-2006, 06:44 PM
Eu unu tin cu Mexic, dar nici Portugalia nu imi e indiferenta.
Acuma, fara suparare, dar ma enerveaza la culme ca toti votati Brazilia frate....mai scutiti-ma.
Peste tot unde ma duc Brazilia si iar Brazilia.Din punctul meu de vedere Brazilia doar un ca... de echipa.
Scuze pentru sustinatorii echipei.

Jokes
05-06-2006, 06:59 PM
Care grupa vi se pare mai tare?

pikciu
05-06-2006, 07:11 PM
aia cu Argentina, Coasta de Fildes, Olanda si Serbia-Muntenegru. de departe.

andreiutzu
05-06-2006, 07:17 PM
Da....si mie mi se pare ca "groapa cu lei" e cea mai tare grupa

Ratonu
05-06-2006, 09:04 PM
Si eu cred ca grupa C este cea mai grea, in sensul ca oricare 2 echipe se pot califica din ea. Si totusi...
Cred ca Olanda ar trebui sa fie prima aici. Mi se pare peste celelalte 3 echipe la toate capitolele. Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul ca nici Serbia, nici Argentina si nici Coasta de Fildes nu au portari solizi (si nici fundasi dintre cei mai siguri), in timp ce batavii practica un joc ofensiv, iar Sneijder, van Bronckhorst s.a. sunt suteuri de temut. Sa vedem, totusi, cum va arata jocul lui van Basten. Ce am vazut pana acum din el nu mi s-a parut foarte convingator, dar ar trebui sa fie suficient pentru primul loc in grupa.
Ma uit peste lotul Argentinei si vad portari de mana a doua, jucatori "stinsi", un foarte bun fundas (ajuns la 33 de ani si 100 de selectii) si pe Messi. Omogenitatea echipei mi se pare chiar mult sub cea a Braziliei (care nici nu are nevoie de asa ceva, atat de ridicat este acolo nivelul instinctului fotbalistic).
Nici nationala Serbiei nu are un lot care sa mai impresioneze (nici pe aproape), dar imi pare ceva mai bine legata in teren (au si un tehnician ceva mai priceput), in ciuda conflictelor care mai apar intre jucatori in afara partidelor.
Coasta de Fildes are, probabil, unul dintre cele mai tinere loturi de la acest turneu final. Echipa nu e rau legata, jucatorii sunt talentati, antrenorul european... Si totusi, lipsa de experienta, absenta unui portar macar acceptabil si simplul fapt ca baietii provin din Africa neagra pot fi motive suficiente pentru ca elefantii sa fie trimisi acasa dupa 3 meciuri.
Clasamentul grupei in viziunea mea: 1. Olanda, 2. Serbia si Muntenegru, 3. Coasta de Fildes, 4. Argentina.
P.S. Va recomand, deci, sa pariati pe Argentina.

mns
08-06-2006, 04:36 PM
Ma uitam acum cand puneam pronosticurile la echipele ce participa la campionatul mondial. pai e o bataie de joc, sunt unele tari de care nici macar nu am auzit :lol: Cred ca in prima etapa o sa fie macel.

yahoo
08-06-2006, 05:33 PM
Care jucatori credeti ca vor excela si care vor fi deceptiile?

Unul din jucatorii cu experienta si cu mult talent este Santos. Jucatorul lui Sochaux este in momentul de fata cel mai experimentat jucator tunisian si se vede ca isi are originile in Brazilia. Un alt jucator de perspectiva este Lukas Podolsky un pusti care le are cu mingea.

Despre deceptii pot spune ca una va fi Ronaldo. Butoiasul brazilian e cam plinut si de o vreme nu prea le mai are cu golurile. Insa primul loc il are asigurat Raul, cam obosit, prea batran si plictisitor. Nu avea ce sa caute in lotul Spaniei!

habbib
08-06-2006, 05:41 PM
Eu contez pe Michael Ballack, Lampard si Kaka la excelat(as adauga si echipa Angliei, care cred ca o sa ajunga departe) in schimb la deceptii, hmm, mizes si eu pe Ronaldo, dar cred ca dupa primul meci o sa ajunga pe banca de rezerve, Drogba + Italia si Spania.

Ratonu
08-06-2006, 05:48 PM
Cred ca cel mai bun jucator va fi Ronaldinho. Daca ar fi sa aleg o surpriza, ar fi cehul Tomas Rosicky sau suedezul Kim Kallstrom. Si daca ar fi sa aleg o "bomba" de proportii, ar fi tunisianul Zied Jaziri sau colegul sau din atac, Francileudo Santos.
Deceptii vor fi, dupa mine, mai ales Beckham si Raul.

habbib
08-06-2006, 07:30 PM
Djibril Cisse s-a accidentat ieri in meciul Franta - China, o accidentare groaznica, focalizata si de cameramani :o si-a rupt piciorul (auto-accidentare) si va lipsi pentru cupa mondiala. Ghinion mare pe el, mai ales ca s-a intamplat in ultimul meci dinaintea cupei.

Ratonu
08-06-2006, 07:44 PM
Intr-adevar ingrozitor. A mai patit asta si sezonul trecut. Ma tem ca ar putea insemna sfarsitul carierei sale de jucator.
P.S. Il puteti vedea aici (http://www.youtube.com/watch?v=-vedBUj4Wao&search=djibril).

Jokes
08-06-2006, 08:42 PM
Mai bine nu mai postai link-ul :(
Nu-mi vine sa cred cum putea sa arate piciorul

yahoo
08-06-2006, 10:41 PM
Au, urat de tot!

andreiutzu
09-06-2006, 06:38 AM
Mama.....ce ruptura.......

little_foot
09-06-2006, 07:29 AM
Mama frate cum arata...nu mai era decat o leguma :(

pikciu
09-06-2006, 01:25 PM
pacat, a mai patit-o o data, tot asa, si-a rupt piciorul intr-un mod mai mult decat ciudat. o fi facut din plastilina...

Alex
09-06-2006, 06:56 PM
S-a terminat si prima repriza a Campionatului Mondial cu scorul de 2-1 pt Germania. Trebuie sa remarc un gol absolut magnific dat de Lahm, care a deranjat serios panza de pa :o ianjen de la poarta goalkeeper-ului costarican! :o

Jokes
09-06-2006, 07:53 PM
Un meci frumos,se pare ca Germania a crescut mult in spectacol,4-2 victorie clara,dar nu ma aspteptam la 4 goluri din partea Germaniei

pikciu
09-06-2006, 07:59 PM
frumusel meci, s-a vazut ca Germania are o aparare slaba. Mi-a placut wanchope, un atacant pur-sange, care nu a ratat cele doua situatii 1-1 cu lehman

Ratonu
09-06-2006, 08:02 PM
Da, un meci bun.
Partea dreapta a apararii germane a fost nesigura si este in cea mai mare proportie responsabila pentru golurile primite. Atacul a decurs, insa, frumos, desi costaricanii au aglomerat, in general, bine in propria jumatate de teren. Lahm si Frings au reusit doua goluri superbe. Arbitrajul a fost destul de bun; au fost multe decizii dificile de luat si brigada argentiniana s-a descurcat foarte bine la cele mai multe dintre ele (daca, totusi, nu vi s-a parut satisfacatoare, stati linistiti: va urma, in curand, brigada condusa de Coffi Codjia din Benin).
4-2 si Klinsmann pare a avea un viitor frumos ca antrenor.

SSORIN
09-06-2006, 08:03 PM
Meci frumos cu 6 goluri dintre care 2 senzationle si unu din offside.Sper sa mai avem parte de astfel de meciuri la cupa mondiala.

Blue
09-06-2006, 08:12 PM
wow ce meci! n-am mai vazut vreun meci international de genul asta de ceva timp. golul lui Lahm si de ce nu si cel al lui Frings vor fii mai mult ca sigur in top10 ale cupei.

mns
09-06-2006, 09:03 PM
La pronosticuri nimeni nu a nimerit scorul exact. Dar toti cred ca avem cate un punct.

Jokes
09-06-2006, 09:05 PM
Cine se astepta la astfel de meci,eu cel putin stiam Germania o altfel de echipa cu goluri mai putine pe meci dar co o aparare mai solida

habbib
09-06-2006, 09:09 PM
Au jucat frumos nemtii, iar costa ricanii au contribuit si ei la spectacol. Wanchope cred ca si acum 4 ani a iesit in evidenta, e un jucator bun, dar golul doi a fost offside, in fine nimeni nu se astepta sa inscrie Ecuadorul 2 goluri. Se anunta o batalie mare pentru locul 2.

pikciu
09-06-2006, 09:56 PM
ce echipa solida este Ecuador... va avea un cuvant greu de spus la acest CM

Jokes
09-06-2006, 10:56 PM
Daca a reusit sa o bata si pe Brazilia.Are o aparare solida trebuie sa ai o tehnica foarte buna ca sa reusesti sa treci de ei

Ratonu
09-06-2006, 10:56 PM
2-0 pentru Ecuador, intr-un meci in care polonezii nu au dat drumul la pase atunci cand a trebuit, iar cand au facut-o, au facut-o imprecis. Ecuadorienii s-au aparat suficient de bine pentru a nu avea mari probleme si au inscris printr-o faza bine lucrata la o aruncare de la margine si printr-un contraatac taios.

pikciu
10-06-2006, 02:32 PM
Un bărbat mexican de 39 de ani a fost arestat vineri, pe aeroportul Ciudad de Mexico, īnainte de a decola spre Paris cu 155.000 de euro şi 135 de bilete pentru Cupa Mondială de fotbal din Germania, au anunţat autorităţile mexicane.
Bărbatul a fost īncarcerat la sediul poliţiei federale mexicane, după ce a fost depistat cu suma de bani şi biletele la verificarea bagajelor cu raze X.
...................
Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a boicotat ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Germania, desfăşurată vineri, īn timpul căreia 163 de campioni mondiali s-au aflat pe gazon pe "Allianz Arena" din Munchen.
"Nu am venit īn Germania ca să-i văd pe Pelé şi Franz Beckenbauer, ci ca să mă bucur de fotbalul de calitate care se joacă aici", a declarat Maradona, cāştigător al titlului mondial īn 1986.
Fostul număr 10 (91 de selecţii şi 34 de goluri) a fost la stadion, dar nu a participat la ceremonia de deschidere īn timpul căreia alţi doi campioni mondiali, brazilianul Pelé şi germanul Beckenbauer, preşedinte Comitetului de organizare, au fost prezenţi pe teren.
Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) s-a arătat surprinsă de decizia lui Maradona: "Nu am primit nici o explicaţie", a explicat un purtător de cuvānt.

azi inca trei meciuri, sa speram la surprize (cel putin eu sper :P)

Ratonu
10-06-2006, 04:58 PM
Englezii s-au multumit cu 1-0 in fata unei echipe a Paraguayului care nu a parut capabila sa puna probleme. Golul a fost inscris de capitanul Carlos Gamarra, care a deviat in propria poarta o lovitura libera executata de Beckham. Ca spectacol, jocul a fost putin sub nivelul celor de ieri.

yahoo
10-06-2006, 05:28 PM
Un meci frumos in primele 30 de minute, apoi s-a stins. Paraguay-ului nu pare capabila sa treaca pe grupe daca va juca asa si cu Suedia.

Alte 2 meciuri in seara asta, sper intr-o surpriza din partea Cote D'Ivoire!

bullzeye
10-06-2006, 07:38 PM
La felul in care evolueaza meciul dintre Trinidad Tobago si Suedia cred ca Anglia se va califica fara nicio problema, nu ca s-ar fi crezut si altceva inaintea acestor meciuri ;) , de fapt pot spune ca Anglia e prima echipa calificata in optimile de finala ala CM, avand inca trei puncte asigurate din meciul cu TT, iar cu 6 puncte este calificata. Ma astept la multe din partea acestei echipe, care a fost desemnata a doua ca favorita la castigarea CM dupa Brazilia.

yahoo
10-06-2006, 07:58 PM
Si uite cum fara sa marcheze vrun gol, TT reuseste sa obtina un punct valoros dintr-o partida fara vlaga, in care suedezi au combinat bine dar n-au castigat.
Si uite cum 10 lei se duc pe apa sambatei printr-un bilet de pariuri continand acest meci!

Ratonu
10-06-2006, 08:04 PM
Senzational, am asistat la prima "bomba" a acestui turneu final, Trinidad si Tobago - Suedia 0-0. A fost un meci in care ambele echipe au aratat destula omogenitate, insa este de neiertat pentru o selectionata precum cea a Suediei sa nu marcheze impotriva unei echipe, totusi, modeste.
Inexplicabil mi s-a parut faptul ca Lars Lagerback a inceput cu Anders Svensson, foarte slab astazi, in locul lui Kim Kallstrom. Selectionerul suedez a mai gresit si scotandu-l pe Wilhelmsson, care a fost cel mai bun dintre mijlocasii titulari.

pikciu
10-06-2006, 08:07 PM
eh, vedeti c-am nimerit-o? am zis ca o sa fie surpriza CM :) si ziceai ca o sa fie ciuca batailor... ar fi o chestie sa bata pe Paraguay si sa iasa din grupe. :mishto: Sunt foarte multumit de jocul lor, pana la urma au avut si cea mai mare ocazie a meciului, desi au jucat in 10 oameni.

bullzeye
10-06-2006, 08:09 PM
Mda, un lucru de neiertat pentru Suedia, insa TT merita multe laude pentru punctul obtinut, sau aparat foarte bine, portarul lor, al carui nume l-am uitat deja, a facut un meci exceptional. Si cand ma gandesc ca voi va indoiati atata de cat de mult TT isi merita locul la CM, acuma vedeti ca au ce arata :P .

Ratonu
10-06-2006, 08:15 PM
Sunt slabi, totusi; nu ii vad invingand vreo alta echipa de la Campionatul Mondial. Hai sa zic ca pasele nu le merg chiar jenant, dar si asta pana la un punct. Nu cred ca vor inscrie la acest turneu final. Astazi au cam avut noroc, prinzand o Suedie insuficient de concentrata de la mijloc in sus.
P.S. Portarul este Shaka Hislop, de la West Ham, unul dintre portarii mediocri din Premier League. A aparat si contra Stelei acum cativa ani, cand era coleg cu Di Canio, Wanchope si regretatul Marc Vivien Foe.

bullzeye
10-06-2006, 08:47 PM
Oricum la ce meci a facut nu cred ca se pune problema ca el sa fie un portar mediocru, sau cel putin jocul sau de azi nu a fost unul mediocru. Dar important este ca dupa meciul acesta Anglia e 99,(9) % calificata.

sisu_stelistul
10-06-2006, 09:08 PM
Iar Paraguayul este iar in carti pentru calificare.

Ratonu
10-06-2006, 11:28 PM
Meci palpitant intre Argentina si Coasta de Fildes, incheiat cu victoria sudamericanilor, 2-1. Ivorienii au atacat mai mult, dar parca nu a parut in nici un moment ca echipa lui Pekerman poate pierde partida.
Nu stiu de ce Henry Michel a jucat cu acel Kader Keita in pozitia pe care o ocupa de la o vreme, cu destul succes, Emerse Fae. Keita a jucat destul de slab. Inexplicabil este si de ce tehnicianul elefantilor se incapataneaza sa joace cu Bonaventure Kalou alaturi de Drogba, cand e destul de clar ca atacantul lui Auxerre nu se simte bine la nationala. In seara asta, toti ceilalti 4 atacanti ivorieni s-au implicat mai mult in joc decat el. Ceva mai inspirata a fost titularizarea lui Abdoulaye Meite in centrul defensivei. Fundasul lui Marseille a parut ceva mai sigur decat a facut-o Kouassi la Cupa Africii. Din pacate pentru el, insa, nu si suficient desigur pentru a rezista ofensivei argentiniene.
La sudamericani au surprins, poate, netitularizarea lui Aimar, faptul ca Messi nu a jucat deloc si jocul destul de putin spectaculos (pe final, chiar, argentinienii nu au mai avut, practic, nici un atacant in teren).

bullzeye
10-06-2006, 11:45 PM
Pacat de ivorieni :( , parca ii vad deja eliminati, daca nu au facut fata Argentinei ma indoiesc ca vor face fata Olandei. Cred ca ar fi meritat mult mai mult din meciul acesta, ei fiind echipa care au atcat mai mult si au jucat un fotbal frumos. Cu siguranta ar fi meritat sa joace si in fazele mai avansate ale competitiei, insa aceasta grupa nu cred ca le va permite. Eu unul nu ii am deloc la inima pe argentinieni si niciodata nu i-am avut :angry: , sper sa paraseasca competitia cat mai repede posibil si intr-un mod cat se poate de rusinos.

JohnnyUSA
11-06-2006, 09:29 AM
http://rapid.forumw.org/files/22694584/wocu06.rar.html
parola arhivei
thijs

* World Cup News from an Authorized Provider
* Results
* Cards and Goals Statistics
* Match Reports

http://img92.imageshack.us/img92/2443/naamloos4bk.png

http://www.resco.net/WorldCup2006/images/worldcup_04.png http://www.resco.net/WorldCup2006/images/worldcup_03.png

http://www.resco.net/WorldCup2006/images/worldcup_06.png http://www.resco.net/WorldCup2006/images/worldcup_01.png

Downloadati programul asta si veti avea pe calculator tot ce doriti despre WC2006.

pikciu
11-06-2006, 09:49 AM
foarte dragut si util, multumim :)

Jokes
11-06-2006, 04:53 PM
Imi place mult cum joaca sarbii,cu toate ca fac greseli si le-au lasat olandezilor spatii de joc in aparare au reusit sa faca un meci frumos bineinteles cu ajutorul Olandei

Ratonu
11-06-2006, 05:05 PM
1-0 pentru Olanda intr-un meci nu chiar atat de frumos cum m-as fi asteptat, disputat, totusi, pe o temperatura ridicata. Singurul care nu a parut deloc deranjat de caldura a fost Arjen Robben, care a si inscris singurul gol al partidei.
Urmarind aceste meciuri, ne dam seama cat de mare este miza la acest Campionat Mondial pentru orice echipa. In mod normal, mai greu ne-am fi imaginat o echipa ca Olanda tragand de timp.

Jokes
11-06-2006, 05:08 PM
Pacat a ratat mult mai ales spre finalul meciului

Tuby
11-06-2006, 05:44 PM
Robben ala e super jucator, cred ca nu a existat faza sa nu treaca mingea pe la el. Sa vedeti ce bulevard o sa aiba in apararea noastra in preliminarii.

Ratonu
11-06-2006, 08:08 PM
In Mexic - Iran, am vazut o prima repriza buna, incheiata cu scorul de 1-1. Iranienii au inceput curajos si au cam dominat inceputul de meci. Mexicanii, insa, au deschis scorul prin Bravo la o faza fixa bine lucrata. Egalarea a venit destul de norocos pentru persani, la un corner, fundasul Golmohammadi introducand mingea in poarta dintr-o aglomeratie ciudata. La pauza, selectionerul argentinian a facut doua schimbari inspirate - au intrat Zinha si Perez, in timp ce selectionerul croat a facut o schimbare foarte proasta - trecerea la un joc de pastrare a rezultatului, care nu ii prinde pe elevii sai. Si Iranul a fost pedepsit, pana la urma, de Bravo si Zinha, care au marcat din mijocul unei aparari dezorganizate. S-au mai remarcat calitatea slaba a degajarilor lui Mirzapour si prezenta lui Rafael Marquez in jocul mexican, comparabila cu cea a lui Radoi in jocul Stelei.

pikciu
11-06-2006, 08:17 PM
exact la asta m-am gandit si eu, oricum sa pastram proportiile :) a jucat senzational rafa marquez, a fost pe tot terenul. un meci foarte frumos, rapid, exact cum imi place ;)

JohnnyUSA
11-06-2006, 08:30 PM
pentru mine parca nu are farmec daca nu este si Romania acolo :(

Tuby
11-06-2006, 08:36 PM
Crezi ca are pentru cineva farmec. Poate in 2008 dar cu fitz (sunt cocalar de mirc)e si fara maturitate nu facem nimic.

yahoo
11-06-2006, 08:50 PM
Pentru mine are farmec, chiar nu prea ma intereseaza daca Romania e sau nu la mondiale, ne-am facut-o cu mana noastra asa ca n-avem de ce sa fim dezamagiti.
Pana in acest moment favoritele la titlu s-au multumit cu acel 1-0 dobandit in inceputul meciurilor, aici ma refer doar la Olanda si Anglia, germanii prin prisma adversarului au atacat in continuu.
Sarbii au jucat bine, in primele 20 de minute reusisera sa inchida spatiile facand un pressing eficient la mijloc, insa doar de un contraatac au avut nevoie olandezii ca sa inscrie. Din pacate pt vecinii nostri, nu au stiut sa forteze pe final, desi au avut cateva ocazii bune.

Ratonu
11-06-2006, 11:04 PM
Dupa cum a inceput meciul dintre Angola si Portugalia, parea ca va fi un spectacol total. In primele cateva minute, africanii au parut niste bananieri folositi ca jaloane si lusitanii au deschis repede scorul. Dupa marcarea golului, Portugalia a jucat spectaculos o vreme, iar angolezii au parut si ei dispusi sa intre in acest joc. Cand meciul a inceput sa se echilibreze, insa, oamenii lui Scolari au inceput sa fie mai precauti si, incet, incet, au adormit jocul. Sa le fie rusine.

sisu_stelistul
12-06-2006, 10:01 AM
Parerea mea e ca portughezi nu vor face nimic la mondial, dupa cum vad eu grupa s-ar putea ca iranul sa se califice alaturi de mexic

JohnnyUSA
12-06-2006, 11:08 AM
O sa fie un campionat plin de echipe pragmatice .. in concluzie spectacolul o sa cam lipseasca .. sper ca macar Brazilia sa fie altfel.

gianni
12-06-2006, 12:39 PM
Cred ca Brazilia va juca la spectacol! Din cate am vazut, dintre candidatele la castigarea Campionatului, niciuna nu mi-a parut a fi cine stie ce! Ma asteptam la mai mult din partea Angliei si a Olandei!

pikciu
12-06-2006, 05:24 PM
Cred ca am vazut cel mai frumos meci de pana acum la CM: Australia-Japonia 3-1. au aparut si arbitrii mai slabi, si implicit greselile (fault la portar evident la primul gol etc.).

SA COMENTAM:
Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, luni, că nu se uită la meciurile de la Cupa Mondială de fotbal din Germania deoarece ce se īntāmplă acolo "e de rāsul lumii".

"Pānă acum am văzut doar cinci minute dintr-un meci şi m-am lămurit cu această Cupă Mondială. Nu e posibil aşa ceva! Păi Angola vine cu şomeri la Cupa Mondială? Sunt multe echipe pe care eu nu dau doi bani. E bătaie de joc! Ce e asta cu 32 de echipe? Cel mult 14 -16 echipe ar trebui să joace la Cupa Mondială. Poate o să mă uit şi eu la fazele finale, cānd vor ajunge echipe care ştiu īntr-adevar fotbal. Sunt multe formaţii care nu joacă nici de nivelul Diviziei A. Ce să văd eu la acele echipe?", a spus Ionuţ Popa.

Popa a precizat că īi recomandă lui Constantin Iacov, de la FC Naţional, să-l schimbe mai bine pe Joseph Blatter din funcţia de preşedinte al FIFA, decāt pe Dumitru Dragomir de la LPF: "Am văzut că Iacov se tot agită să-l dea jos pe Dragomir. Eu i-aş sugera, dacă tot vrea să facă revoluţie, să-l dea jos pe Blatter. E o bătaie de joc ce face FIFA cu tentativa aceasta de Cupă Mondială. Eu īnţeleg să faci propagandă fotbalului, dar nici chiar aşa. Repet, e o mare bătaie de joc ce face FIFA".

pai daca au ajuns la CM, "somerii" astia din Angola chiar merita. Cred ca Popa vrea sa fie o cupa mondiala numai intre Brazilia, Argentina, Franta si Spania. Pai daca n-ar exista aceste echipe mici, n-ar mai avea acelasi farmec. Parerea mea umila...

JohnnyUSA
12-06-2006, 05:36 PM
cata ironie are Popa asta in el :-))

Blue
12-06-2006, 05:56 PM
eu nu inteleg cum unii dintre jucatorii angolezi nu au echipa dar au ajuns la cupa mondiala

andreiutzu
12-06-2006, 07:07 PM
Mie im place surpriza Trinidad&Tobago.....sa faci egal cu Suedia e ceva

Jokes
12-06-2006, 07:32 PM
Sa speram sa nu se piarda pot sa faca si surpriza sa piarda meciurile urmatoare cu gafe de tot rasul

Ratonu
12-06-2006, 08:07 PM
Din pacate, din Australia - Japonia am vazut doar prima repriza si ultimele minute (de la ocazia lui Fukunishi, urmata de al doilea gol al lui Cahill). A fost, intr-adevar, un meci frumos.

SUA - Cehia este primul meci de la acest turneu final castigat la o diferenta mai mare de doua goluri (si primul la care am ghicit scorul). Americanii au avut cateva (jumatati de) ocazii, insa nu mi-au parut a fi in stare sa puna probleme serioase cehilor in nici un moment.
Cehia poate fi o candidata serioasa la titlu. Are o echipa bine inchegata si puternica, doi jucatori geniali, un tehnician cu totul deosebit. Chiar si fara Koller si Baros, vor fi greu de stopat.

yahoo
13-06-2006, 10:36 PM
2 meciuri deja jucate si inca unul in desfasurare.
Togo - Coreea de Sud a fost de departe cel mai slab meci al acestui campionat. 2 echipe slabe, care au practicat un joc destul de plictisitor. Togo e o echipa slaba, chiar cea mai slaba echipa africana, pe final si in repriza secunda nu au stiut sa joace fotbal, sa faca pressing, sa castige mingea. Coreeni si ei au jucat la un nivel scazut, si daca se vor comporta in acest fel in partidele cu Elvetia si Franta, nu au sanse de a merge mai departe.
Franta - Elvetia, un joc previzibil, Domenech face o treaba proasta la nationala, iar jucatorii din tara cantoanelor au obtinut tot ce au vrut de la acest meci. Francezii au parut pierduti in spatiu, pase gresite, putine ocazii. Elvetienii au facut tot ce trebuia, au aparat un scor foarte bun pt ei.

Dupa primele jocuri pot spune ca cel mai bine au jucat Cehia si Italia. In rest, echipe care s-au multumit cu un 1-0 pretios dar nu au oferit cine stie ce spectacol. Imi doresc mult ca Italienii sa triumfe la final.

Ratonu
14-06-2006, 06:56 AM
Coreea de Sud a jucat lamentabil in prima repriza, de departe cea mai slaba de la acest turneu final. In cea de a doua au reusit sa profite de greselile celor din Togo suficient de mult pentru a castiga. Adebayor a fost si el surprinzator de slab.

M-a surprins faptul ca Domenech l-a titularizat pe Frank Ribery, un talent imens si un jucator pentru care mass-media din Franta a facut presiuni mari. Nu a stralucit, cum nu a facut-o nici unul dintre colegii sai. Makelele, Thuram si Barthez au fost jucatorii francezi care si-au facut treaba cum trebuia. De la elvetieni m-a impresionat Magnan.

Nu stiu ce se intampla cu Adriano de cateva luni incoace. Inainte era cu adevarat o placere sa-l urmaresti jucand, acum parca a preluat cele mai urate "apucaturi" ale jocului italian (desi Inter nu e tocmai o echipa "italieneasca"). Dar chiar si asa, a reusit sa faca mai multe decat Ronaldo aseara. Despre Ronaldinho, in schimb, nu se poate spune ca a dezamagit, dar nici ca a fost minunat. Cafu si Kaka mi s-au parut cei mai buni jucatori. Sa stit ca un egal sau o victorie a Croatiei nu ar fi fost atat de surprinzatoare. Brazilia este vazuta favorita parca mai clar ca niciodata si presiunea e foarte mare asupra nationalei cariocas si in special lui Ronaldinho. Kaka & co. au aratat aseara, in primul rand, ca au nervii tari.

gianni
14-06-2006, 07:13 AM
Brazilia a fost aseara o echipa pragmatica in joc! Noroc cu Kaka, fiindca Adriano si Ronaldo au fost "pe langa" aseara.
Pana acum Cehia imi place cel mai mult!

mns
14-06-2006, 10:01 AM
http://forum.fifaromania.net/index.php?showtopic=4130

Am pus o noua runda de pronosticuri.

sisu_stelistul
14-06-2006, 10:35 AM
mi-a placut de togo, merita o victorie, golul marcat de coreeni din lovitura libera a fost la fel ca lovitura libera excutata de togolezi dar aparata de portar. Adebayor nu a fost in forma sau dupa cum zicea comentatorul:"nu vroia sa joace". Franta-Elvetia un meci pliptisitor, iar Brazilia-Croatia un meci tot cam la fel, nu am vazut tot meciul deoarece am capacitate si ma culc devreme, dar golul lui kaka a fost frumos.

gianni
14-06-2006, 10:38 AM
Franta-Elvetia, uitasem de meci (la cat a fost de frumos)! Da, un meci anost, fara sare si piper! Sper ca Franta sa nu treaca de grupe! Nu merita, dupa cum a jucat aseara!

Jokes
14-06-2006, 01:03 PM
Si eu care speram sa fac a o figura frumoasa Franta,chiar sa castige,am ramas dezamagit,chiar si de Zinedine Zidane parca se ferea

Ratonu
14-06-2006, 08:17 PM
Iata ca un meci pe care Tunisia ar fi trebuit sa-l aiba la discretie se termina la egalitate, 2-2.
Africanii, desi nu foarte concentrati, au dominat prima repriza si au marcat spectaculos prin Jaziri, dar apoi s-au relaxat si sauditii au reusit mai tarziu egalarea, tot printr-un gol frumos. Chedli si Jemmali au gresit mult si au alcatuit un flanc stang neasteptat de vulnerabil. Cand tunisienii au pornit din nou la atac, spatiile din apararea lor s-au largit si asiaticii au preluat conducerea. A marcat o legenda a fotbalului saudit, Sami Al Jaber. Rezultatul final s-a stabilit in prelungiri cu golul fundasului central Radhi Jaidi din centrarea aproape-inepuizabilului Zied Jaziri. Nu mi-a placut faptul ca la acest gol tunisienii s-au bucurat indelung si nu s-au grabit sa reia jocul in speranta obtinerii victoriei.

yahoo
14-06-2006, 10:56 PM
O victorie total meritata a nemtilor. Un meci dominat de la un capat la altul, iar echipa batava pare un pariu important pentru castigarea turneului. Mi-a placut cum a jucat Lahm, mic si rapid ca Petre. De asemenea Odonkor si-a pus in valoare perfect vitezi si tehnica, centrand la golul lui Neuville!

little_foot
15-06-2006, 08:50 AM
Ceva suprize placute la acest campionat. As mentiona(dintre echipele pe care le-am urmarit)pe Germania la care nu ma asteptam sa joace asa de bine, la Iran care s-au miscat destul de bine cu Mexicul, la Ecuador si de ce nu si Polonia care in ciuda celor doua infrangeri nu au jucat rau nici cu Ecuadorul si nici cu Germania. Brazilia m-a dezamagit. Ma asteptam la mai mult de la ei, la spectacol la un joc care sa nu le lase nici o speranta craotilor. In schimb meciul a fost decis doar de momentul de sclipire al lui Kaka. Si inca un rezultat surprinzator: Spania-Ucraina 4-0. Nu ma asteptam :blink:

yahoo
15-06-2006, 03:47 PM
Pe brazilieni apasa o presiune foarte mare exercitata de mass-media, de spectatori si de toti cei care asteapta foarte mult de la ei. E normal ca in primul meci al Braziliei sa fie mai concentrati asupra rezultatului decat asupra spectacolului. E normal, primul meci e cel mai important!

pikciu
15-06-2006, 05:02 PM
cel mai mult mi-a placut Ecuador. O aparare puternica, un atac foarte bun, o echipa echilibrata. :mishto: pana acum cele mai frumoase meciuri au fost cele in care au jucat echipe "mici", daca era dupa Ionut Popa, acum aveam numai meciuri plictisitoare...

Ratonu
15-06-2006, 05:26 PM
Da, bravo Ecuador! Sincer, nu ma asteptam ca sud-americanii sa faca mare lucru, stiind ca au obtinut calificarea la Mondiale, in mare parte, pe teren propriu. Dar iata ca ecuadorienii au prestat pana acum un joc foarte bun si trec mai departe in stil de echipa mare. Singura problema a lor pare a fi portarul, care mi s-a parut nesigur la centrari in meciul cu Polonia. N-as putea sa spun cine este pana acum cel mai bun jucator al Ecuadorului; nationala sud-americana chiar a functionat ca o echipa, Delgado, Mendez, Valencia, Carlos Tenorio, de la Cruz impresionand fiecare.
Cred ca vom vedea destule goluri in Germania - Ecuador si s-ar putea ca mai multe sa fie contorizate de cine nu ne-am astepta in mod normal.

Altfel, "centralii" continua sa scartaie la acest turneu final. Asistentii, in schimb, s-au descurcat excelent pana acum. Cred ca FIFA a implementat, fara sa ne spuna, un sistem electronic de semnalizare a ofsaidurilor. :)

bullzeye
15-06-2006, 08:26 PM
Toate bune si frumoase, Anglia este, oficial, cea de a doua echipa calificata, desi neoficial ea deja trecuse in optimi inca dupa meciul cu Paraguai. Un meci in care TT a incercat sa se apere exact la fel ca meciul cu Suedia, insa Anglia este o echipa mult prea mare pentru ca ei sa fi putut sa obtina ceva in felul acesta, trebuia sa isi dea seama ca un gol al englezilor era inevitabil. Desi golurile au venit destul de tarziu, era foarte clar ca vor avea sa vina, englezii atacand 95% din timpul de joc. Pot spune ca primul gol l-ar fi primit orice aparare din lume, Beckham cantrand o minge perfect, la care niciun portar din lume n-ar fi putut iesi in intampinare, cum a spus si comentatorul de altfel, mingea respectiva venindu-i cu o precizie extraordinara exact pe frunte lui Crouch care a trimis mingea cu forta exact sub bara transversala. Al doilea gol nici nu mai trebuie comentat, s-a vazut clar clasa pe care o are Gerrard, cel mai bun fundas la inchidere din lume in ochii mei.

Ratonu
15-06-2006, 08:37 PM
Nu stiu daca era asa clar ca Anglia va marca. In orice caz, Trinidad si Tobago s-a prezentat exemplar. O echipa modesta, si-a aparat sansele cum nu se putea mai bine. Au si un antrenor foarte priceput.

yahoo
15-06-2006, 10:14 PM
Au jucat asa cum trebuia sa joace o echipa mica, la egal, om la om si contraatacuri care puteau fi fatale. Exemplar cum au juca T&T, concentrati baietii, chiar mi-a placut!

Tuby
15-06-2006, 10:41 PM
Poate e din cauza ca eu nu inghit paluga aia ratangioaica, dar eu am vazut fault clar in atac. O Anglie urata care nu este clar in forma de a face performanta, daca vor continua asa optimile le vor fii de ajuns pentru editia asta.
Felicitari Ecuadorului care se aseamana cu Senegalul de acum 4 ani, pe undeva poate chiar mai inchegati.

bullzeye
15-06-2006, 11:17 PM
Eu zic ca nu a fost deloc fault in atac. Nu am prea stat sa examinez faza, dar la prima vedere nu mi s-a parut nimic dubios, e si normal sa para a fi fault cand fundasi fac tot posibilul sa tin in marcaj un jucator cu un cap mai inalt decat ei iar acestia ajungand sa cada pe jos deoarece nici nu pot sa-l clinteasca :P . Anglia este o echipa mare, care uneori pentru a inscrie nu are nevoie decat de o centrare perfecta din partea lui Beckham si de aceasta paluga, care, fie ca vreti sa recunoasteti sau nu, are calitatile unui atacant la care destule nationale nici nu pot visa, acesti doi jucatori putand fi oricand de ajuns pentru a produce un gol impotriva oricarei defensive. Pe langa asta au o defensiva de fier, poate chiar cea mai buna a acestei editii de CM, din care fac parte unii dintre cei mai buni fundasi care joaca la acest turneu, ca sa nu mai spun de acest mijlocas la inchidere extraordinar care este Gerrard, el fiind in stare sa opreasca o faza ofensiva a adversrilor chiar de la mijlocul terenului. Pe langa acestia mai este si restul dintr-o linie de mijloc mai mult decat impresionanta si alti atacanti valorosi cum ar fi Rooney sau Owen. Asa ca stati linistiti, Anglia va trece fara probleme de optimi, si probabil de orice alta faza pana in momentul in care va intalni Brazilia, si chiar si atunci poate, cine stie, se vor razbuna pentru ce au patit in 2002 in urma acelui gol care defapt se vroia a fi centrare, lucru recunoscut chiar de catre balonul de aur. Nu degeaba sunt cotati ca favoritii numarul doi la castigare turneului dupa Brazilia, si daca stam sa ne uitam la ce jucatori au, chiar nu ar trebui sa ne mire lucrul acesta. Este adevarat ca nu joaca tocmai la potential maxim, lucru care se datoreaza in mare parte antrenorului, care doar antrenor nu poate fi numit datorita declaratiilor pe care le da si scandalurile in care este implicat, si regimului implementat de catre acesta, jucatorii mai degraba avand impresia ca sunt in concediu decat in timpul unui astfel de turneu.

Ratonu
15-06-2006, 11:25 PM
Da, jucatorii sunt buni, pacat ca jocul e infect.
Eu nu cred ca vor trece de optimi. Nici nu ar fi frumos.

gianni
16-06-2006, 08:11 AM
Germania, Anglia sunt printre primele calificate!
Ce ziceti, se califica Franta?

andreiutzu
16-06-2006, 08:38 AM
Dupa cum a jucat in meciul contra Elvetiei....nici vorba....dar poate se trezeste la realitate....

yahoo
16-06-2006, 09:36 AM
Eu zic ca da. Totusi sunt prea multe nume mare in aceea echipa ca sa se impiedice de Coreea si Togo!

Tuby
16-06-2006, 10:07 AM
Azi sunt super meciuri, Olanda - Fildesarii si Argentina - Serbia. Sper ca africanii sa le puna probleme Olandei si Serbia sa batuceasca un pic la Argentinieni ca sa complice total lucrurile in grupa :)

gianni
16-06-2006, 10:23 AM
Cred ca Olanda o sa fie urmatoarea calificata! S-ar putea sa puna oarece probleme Serbia Argentinei!l

Alex
16-06-2006, 04:44 PM
gianni, cred ca te-au auzit argentinienii, ca ii cam calca in picioare pe serbi, 5-0 in minutul 80! :o

PS Scuze, 6-0! :lol:

Ratonu
16-06-2006, 05:07 PM
Foarte slabi sarbii in aparare. Portarul de toata jena, fundasii usor de depasit. La mijloc n-au stat chiar rau, dar problema a fost ultima pasa. Centrarile inalte au fost toate pe Abbondanzieri. Atacantii au fost ca si inexistenti.
Argentina a jucat destul de economicos, dar a reusit faze frumoase - golul al doilea a venit dupa o actiune colectiva splendida. Cred ca, de data asta, echipa sud-americana e o pretendenta serioasa la castigarea Cupei Mondiale.

yahoo
16-06-2006, 05:46 PM
Jocul de pase al argentinienilor a functinat perfect si spectaculos. Pase cu calcaiu, pase din prima, spectacol total furnizat de aceasta echipa serioasa care va pune probleme in fazele superioare. Important pentru ei este cum se vor descurca cu Olanda, primul meci de foc pentru ei.

pikciu
16-06-2006, 06:29 PM
poate ca si olanda face la fel cu "elefantii". e deja 2-0, doua goluri frumoase

bullzeye
16-06-2006, 07:32 PM
Chiar imi pare rau de africani. Mi-as fi dorit multe din partea lor la aceasta editie de CM, dar au avut ghinionul unei grupe infernale.

sisu_stelistul
16-06-2006, 08:41 PM
au avut si ghinion ca au ratat foarte mult, daca faceau egal azi 2-2 parerea mea e ca ei se calificau in optimi.

Tuby
16-06-2006, 10:52 PM
Drogba pentru valoare lui n-a jucat mai nimic in astea 2 meciuri si lui Robben nu i-a mai fost asa usor cu gigantii tari pe picioare.
Angolezii au scos si eu un punct dupa un meci cam uratel.

Ratonu
16-06-2006, 10:59 PM
Poate ca, in alta grupa, ivorienii ar fi reusit calificarea.

Avem si al treilea rezultat de 0-0, in Mexic - Angola. O surpriza, dar echipa nord-americana e ca si calificata. E greu de crezut ca Iranul va invinge Portugalia sau ca Angola va invinge Iranul, nu mai zic ca e posibil ca Mexicul sa obtina un rezultat bun in fata lusitanilor.

Jokes
17-06-2006, 10:13 AM
Mexic - Angola dupa mine cel mai urat meci de la WC06,n-am fazut fotbal deloc pe durata celor 90 min

Ratonu
17-06-2006, 08:08 PM
Tocmai am vazut cea mai mare surpriza de pana acum, Cehia - Ghana 0-2. Partida a inceput cu Grygera si Ujfalusi adormiti si Ghana a deschis scorul repede, prin Asamoah Gyan. Poborsky si Galasek au fost si ei foarte slabi, iar Rosicky (parca prea retras) si Nedved nu au reusit sa compenseze asta. Astfel, africanii chiar au dominat prima repriza. In cea de a doua, desi cehii au pus stapanire pe joc, tot ghanezii au avut mai multe suturi pe poarta. In minutul 65, Tomas Ujfalusi a fost eliminat si echipa africana a beneficiat de un penalty, ratat. Al doilea gol ghanez a parut, insa, inevitabil. Spatiul dintre Rozenhal si Jankulovski a fost, in multe randuri, imens si Muntari a reusit, pana la urma, sa inscrie pentru 2-0. Petr Cech a avut cateva interventii salvatoare, dar nu a avut ce face la cele doua goluri.

sisu_stelistul
17-06-2006, 08:25 PM
pacat ca nu au dat si al treilea gol care i-ar fi ajutat la golaveraj.

SSORIN
17-06-2006, 08:27 PM
Nu vor mai avea nevoie de golaveraj pentru ca vor invinge USA si se vor califica! :P

sisu_stelistul
17-06-2006, 08:34 PM
sa speram!!!

bullzeye
17-06-2006, 09:06 PM
Asa va fi, nu le-ar trebui un al treilea gol impotriva Cehiei ca vor face scor cu SUA. Felicitari Ghana!

Ratonu
17-06-2006, 09:23 PM
Nu se stie. In plus, se poate ajunge la situatia in care Italia, Cehia si Ghana sa aiba fiecare cate 6 puncte.

Jokes
17-06-2006, 10:47 PM
Pei nu-i departajaza prin meciurile directe,golaveraj,nu vad problema

Ratonu
17-06-2006, 11:03 PM
Italia - SUA 1-1 si posibilitatile raman foarte numeroase. In orice caz, Italia este singura care se poate califica si cu o infrangere in ultima etapa, SUA este singura ce are neaparata nevoie de victorie, iar Ghana si SUA este singurul duo care nu se poate califica.

sisu_stelistul
18-06-2006, 08:10 PM
brazilia a batut cu 2-0 dupa un meci in care nu a convins, cred ca ea si cu australia se vor califica mai departe.

Jokes
18-06-2006, 09:58 PM
Ma asteptam mai mult de la Brazilia ca spectacol dar ma lasa cu ochii in soare,fata de 2002 nu se compara cu toate ca au crescut,cu jucatori gen Kaka etc.

bullzeye
18-06-2006, 11:26 PM
Dupa ultimele jocuri, probabil ca titlul va fi castigat de Olanda, au o super echipa care evolueaza conform asteptarilor, dupa ei ar mai fi Argentina care de asemenea joaca un fotbal de calitate. Deci nu m-as mira daca viitoarea campioana ar fi una din echipele calificate din asa zisa grupa a mortii.

SSORIN
18-06-2006, 11:33 PM
Si Franta mai face un egal, nu ma asteptam la o evolutie asa de slaba.Trebuie sa bata pe Togo pentru a se califica...sa vedem de ce sunt in stare

ahui_ahile.kosmin
19-06-2006, 01:43 AM
pai franta in meciul cu koreea o jucat bine (gol anulat) si sa fim seriosi din 100 de faze nu mai da koreanul ala gol de acolo. FRANTA SA VA CALIFIFA!!!!

Tuby
19-06-2006, 09:53 AM
Si daca o va face va incremeni in optimi, n-ai cum sa-ti dai drumul la joc brusc daca 2 meciuri nu confirmi. Chiar asa greu e de inteles ca unele echipe nu mai sunt ce au fost si ca este nevoie de timp si de un antrenor capabil sa le readuca la o forma buna.

Jokes
19-06-2006, 11:00 AM
Chiar daca se califica Franta tot se duc acasa,nu joaca dezastruos ca data trecuta dar nici nu exceleaza

sisu_stelistul
19-06-2006, 12:26 PM
eu zic ca tot Brazilia va castiga, cand o sa joace cu argentina sau cu o alta echipa buna va castiga.

SSORIN
19-06-2006, 01:05 PM
La cat de bine joaca argentina nu se stie...

Ratonu
19-06-2006, 04:53 PM
Togo - Elvetia 0-2, duce-ti-va repede sa pariati Coreea - Elvetia 2-2!

Jokes
19-06-2006, 04:56 PM
Un meci echilibrat Togo au fost cam pe langa cu fotbalul iar Elvetia chiar a jucat frumos si cred ca merita sa se califice acum depinde si de ce fac celelalte echipe,pacat ca la un moment dat imaginea a fost obturata in totalitate de Traian Basescu

gianni
19-06-2006, 06:15 PM
Surprizele placute pentru mine: Ghana-Cehia, un meci foarte frumos si egalurile "marilor" Italia si Franta!
Brazilia a jucat apatic, cred ca am schimbat de vreo cateva ori pe alte canale! Ma asteptam sa faca spectacol, dar au jucat aiurea! Au fost cateva faze de fotbal pe maidan (a se vedea luftul lui Ronaldo)!

andreiutzu
19-06-2006, 06:15 PM
Elvetia-Togo 2-0...un rezultat previzibil zic eu

gianni
19-06-2006, 06:17 PM
N-a batut Elvetia cu 2-0? Acesta era scorul trecut pe site-ul Pro Sportului!

andreiutzu
19-06-2006, 06:19 PM
ops...am scris eu gresit...cer iertare...sorry... :crazyboy:

gianni
19-06-2006, 06:20 PM
Sincer, mi-ar placea sa nu se califice Franta! Nu merita!

andreiutzu
19-06-2006, 06:38 PM
Practica un joc...injositor pentru renumele Frantei

gianni
19-06-2006, 06:41 PM
Au jucat sub asteptari! La fel si Brazilia, dar ei macar au invins! Imi pare rau de Australia, putea sa obtina un rezultat bun, daca avea mai multa incredere!

sisu_stelistul
19-06-2006, 07:14 PM
Australia demonstrat ca merita sa fie mutata in zona asia de calificare, are o echipa buna, dar din cauza brajului cu o echipa din america pierdea de multe ori calificarea.

Ratonu
20-06-2006, 11:19 PM
Pana la urma, prefer sa se califice Franta decat Coreea de Sud.

In seara asta s-a incheiat visul si pentru sufletista echipa Trinidad si Tobago, invinsa cu 2-0 de Paraguay. Anglia si Suedia au remizat 2-2, dar jocul (cel putin al uneia dintre echipe...) nu a fost atat de frumos pe cat ar sugera-o scorul.

pikciu
20-06-2006, 11:28 PM
al niciuneia dintre echipe poate :P a fost un meci sub asteptari, din pacate, cam cum au fost toate meciurile in care au jucat echipe "mari" :ph34r:

sisu_stelistul
21-06-2006, 12:57 PM
Imi pare rau pt. Trinidad merita calificarea.

pikciu
21-06-2006, 12:59 PM
totusi sa fim moderati. e o echipa mica, s-a aparat foarte mult, a impresionat prin daruirea jucatorilor, dar sa se califice in optimi... e deja cam mult, nu crezi?

sisu_stelistul
21-06-2006, 01:07 PM
a avut si ghinion. Oricum Si Paraguaiul putea mai mult ca meciurile cu suedia si Anglia le-a pierdut la limita.

Jokes
21-06-2006, 01:08 PM
Tot echipele mari se duc si daca se califica asa prin absurd Trinidad & Tobago tot ar fi iesit repede,chiar din optimi

gianni
21-06-2006, 01:29 PM
Olanda-Argentina, capul de afis al acestei zile! Pana acum, marile puteri sunt in grafic!

nigga_thebest
21-06-2006, 07:55 PM
Un meci care daca era in prima runda a grupelor cu siguranta ar fi oferit mai mult spectacol , mai multa daruinta .Oricum un meci foarte asteptat poate cel mai asteptat din faza grupelor

Jokes
21-06-2006, 09:59 PM
Olanda nu prea joaca nimic parca n-au chef de fotbal

SSORIN
22-06-2006, 12:54 PM
Trebuie sa le vina cheful in optimi ca daca nu pleaca acasa :P

gianni
22-06-2006, 12:56 PM
POrtugalia si-a respectat blazonul si a ajuns in optimi!

-yo-veve
22-06-2006, 01:14 PM
care blazon ca nu a mai ajuns in optimiii de o gramada de aniii,nici ei nu mia stiu de cand

Alex
22-06-2006, 01:24 PM
Mda, in 2004 a ajuns in finala, in 2002 a trecut de grupe! Documenteaza-te inainte sa apesi pe butonul "add reply" <_< <_<

sisu_stelistul
22-06-2006, 01:38 PM
in 2004 a avut noroc, si a mai si batut-o grecia sincer nu merita finala si nici grecia titlul.

-yo-veve
22-06-2006, 01:38 PM
mda in 2004 a fost European,iar in 2002 nu mai stiu ce si cum,oricum eu ma refeream la un Campionat Mondial,asa ca hai sa ne documentam amandoi!!!!LOL

sisu_stelistul
22-06-2006, 01:40 PM
in 2002 a fost mondial :)

Edit: Postul meu 400.

Ratonu
22-06-2006, 01:46 PM
Portugalia nu a ajuns in optimi in 2002, pentru ca a fost invinsa de Coreea de Sud si de Statele Unite. Oricum, insa, lusitanii sunt printre favoriti la acest turneu final.

-yo-veve
22-06-2006, 01:51 PM
Originally posted by kellerman@Jun 22 2006, 03:24 PM
Mda, in 2004 a ajuns in finala, in 2002 a trecut de grupe! Documenteaza-te inainte sa apesi pe butonul "add reply" <_<* <_<
83744

Da si se pare ca am avut dreptate,stiam eu ceva asa ca uite si documentatia:

PORTUGALIA are in palmares doar 3 participarii la turneele finale:In 1966 cand a ajuns pe locul 3-Eusebio fiind golgheter ,insa in 1986 si 2002 a fost eliminata din faza grupelor.

SO ai cam luat teapa-statisiticile nu mint!

Later edit:In concluzie chiar ca nici ei nu mai stiu de cand au mai trecut de grupe,totusi 40 de ani sunt cam peste 2 sau chiar peste 3 generatii de jucatori sperante ale portugaliei :oops:

gianni
22-06-2006, 03:04 PM
Da` tu ce intelegi prin "respectarea blazonului"? Eu ma gandeam la faptul ca s-au respecatat si au jucat si aseara foarte bine, desi erau practic calificati! Mai ales ca au jucat cu multe dintre rezerve!
Asa ca, eu nu m-am referit la nicio participare la Campionatul Europeann sau Mondial!
Na, ca sa va mai apuce dragul de a comenta "poetii" in viata! :lol:

-yo-veve
22-06-2006, 04:23 PM
Originally posted by gianni@Jun 22 2006, 02:56 PM
POrtugalia si-a respectat blazonul si a ajuns in optimi!
83736

Tu ai zis si eu ti-am demonstrat ca Portugalia nu are un astfel de blazon in ceea ce priveste CM deoarece ea abia o data o trecut de grupe asa ca...

Sanatate!!

sisu_stelistul
22-06-2006, 05:10 PM
Portugalia oricum nu o sa faca mare lucru la acest campionat mondial, iar apoi va avea loc un schimb de generatii, pleaca figo.

Ratonu
22-06-2006, 06:24 PM
Iata ca echipele cele mai urate ale acestui turneu final au reusit sa-si castige grupele. Sa speram ca nu vor juca si finala.
Grupa ciudata, aceasta a Italiei. Ghana si Statele Unite, echipe de paralitici in prima etapa, au ajuns sa dispute meciul pentru locul 2, pentru ca nationala Cehiei, care incepuse excelent, a clacat inexplicabil in fata Ghanei si, in lipsa unui atacant in forma, nu a reusit sa puna probleme Italiei. De fapt, nu a fost numai lipsa atacantului de vina: Poborski a fost foarte slab, Rosicky parca prea defensiv, Nedved prea putin cooperant cu Rosicky, fundasii de multe ori aerieni. Italia, in schimb... a fost Italia. Ce plictiseala!

yahoo
22-06-2006, 07:00 PM
Plictiseala dar e eficient. Ghana sper bucuria mea a trecut mai departe si va avea un meci interesant cu Brazilia.
Favorita la castigarea turneului sunt in acest moment: Argentina, Spania si Portugalia. Ca sa includ si Celecao in aceasta arie, ei trebuie sa confirme spectacolul promis, in meciul impotriva niponilor. Ar mai fi Olanda insa ea se bazeaza foarte mult pe Robben iar atunci cand el are o evolutie proasta si batavii au una la fel.
Cele mai multe regrete se indreapta catre Cote D'Ivoire care aseara a confirmat insa grupa a fost prea grea chiar si pentru ei. Un fotbal frumos, spectaculos. Serbia, cea mai slaba echipa la acest campionat!

Jokes
22-06-2006, 07:41 PM
Sper sa-i bata Ghana,macar cu 1-0 si sunt fericit
Edit:Incredibil Japonia conduce cu 1-0 pe Brazilia,poate bucuria mea sa se adevereasca in seara asta :mishto:

Tuby
22-06-2006, 11:17 PM
Eu m-am uitat la Australia - Croatia si mi-a placut mult. Comentatorul ramasese si el fara glas la cate ocazii au fost, chestia interesanta a fost ca un jucator croat a luat 2 cartonase galbene dar a ramas in teren, a mai luat unul totalizand 3 si abia atunci s-a dat singur afara :)

Ratonu
22-06-2006, 11:32 PM
Da, incredibil meci, repriza a doua e una de tinut minte multa vreme. Calificare meritata, pana la urma, pentru Brazilia si Australia.

Jokes
22-06-2006, 11:36 PM
Da cu toate, ca mi-ar fi placut sa bata Japonia
Australia a jucat frumos sper sa treaca de optimi dar cel putin sa joace la fel

yahoo
23-06-2006, 01:07 AM
Cel mai frumos meci si cel mai dramatic s-a consumat la Stuttgart. Eram sigur ca australienii se vor califica.
Sa vin la partea care imi place mie: arbitrajul, cel mai slab pe care l-am vazut in viata mea. 2 penalty-uri neacordate, si faza memorabila, Simunic primeste 3 cartonase galbene si abia apoi este eliminat. Nu-mi imaginez ce scandal ar fi fost daca Simunic marca pentru croati sau pasa decisiv. Probabil tot turneul ar fi fost compromis de aceasta gresala impardonabila. Daca se intampla asa ceva in Romania cred aveam parte de o revolutie in strada, cu topoare si pistoale :lol: In rest, rezultate asteptate de mai toti.
Urmeaza ultima zi a grupelor, si cel mai asteptat meci de mine: Tunisia - Ucraina. Chiar cred in forta tunisienilo de a invinge Ucraina si de a merge mai departe. Apoi desigur meciul Frantei, care trebuie sa bata la minim 2 goluri diferenta, iar un egal in meciul Elvetia - Coreea de Sud ar putea sa incheia orice vis a cocosului galic.

sisu_stelistul
23-06-2006, 07:36 AM
Greseli mari de albitraj la australia-croatia in afara de cartonasele galbene au mai fost vreo 2 penaltyuri pt. australia.

Ratonu
23-06-2006, 07:53 AM
A fost si ofsaid la al doilea gol australian, dar era o faza dificila pentru tusier. Sa vedem ce masuri se vor lua impotriva lui Graham Poll. Nu e prima oara cand englezul o comite in stil mare.

sisu_stelistul
23-06-2006, 08:18 AM
oricum englezul ar trebui exclus din arbitraj.

pikciu
23-06-2006, 08:36 AM
sisule, e "arbitru" (arbitraj) nu "albitraj" :P poate ca are scrisul urat si nu a vazut 3 in carnetel :P

sisu_stelistul
23-06-2006, 09:16 AM
ma grabeam si eu, acum am modificat, multumit?

Tuby
23-06-2006, 09:31 AM
Eu as vrea ca Elvetia si Ucraina sa mearga mai departe, ma doare de Franta si renumele lor atat timp cat nu sunt in stare cu valorile certe sa cladeasca o echipa. Domenech ala e un papitoi modelat de vedetele echipei.

sisu_stelistul
23-06-2006, 10:29 AM
elvetia si franta sunt in aceiasi grupa, dar Ucraina e in alta grupa cu spania, arabia si tunisia.

-yo-veve
23-06-2006, 11:04 AM
Eu va zic de pe acum cine va juca finala,asa ca nu va mai faceti calcule!!

Italia vs Germania si Italia va castiga cu 4-2(Am visat aseara,ce vise am,o bunatate blonda cu ochi verzi nu visam si eu!!!!) :mishto:

sisu_stelistul
23-06-2006, 11:14 AM
eu mizez pe una non-europeana, argentina-brazilia

yahoo
23-06-2006, 11:42 AM
Argentina - Italia, Germania - Brazilia, Italia - Germania

gianni
23-06-2006, 11:49 AM
Australia, Ghana, echipele care au ajuns in optimi pentru au stiut sa joace fotbal! Cehia s-a dat singura afara! Brazilia ramane Brazilia! Italia joaca economic, dar eficient!

sisu_stelistul
23-06-2006, 11:50 AM
australia si ghana nu au forta nici sa prinda semifinalele, poate fac o surpriza si ajung in sferturi, dar mai departe NU.

gianni
23-06-2006, 11:52 AM
Spre deosebire de alte "favorite" au ajuns destul de departe! Oricum acest turneu a aratat si cateva surprize!

yahoo
23-06-2006, 12:39 PM
Australienii au un meci relativ usor impotriva Italiei. Oricum o echipa mai abordabila decat Spania sau Brazilia. Tot ce trebuie sa faca "cangurii" e sa nu primeasca primu gol, pt ca dupaia meciul va fi inchis de italieni iar pe contraatac pot puncta rapid.

Ratonu
23-06-2006, 12:39 PM
Nici o echipa nu m-a impresionat foarte mult pana acum. Toate au avut slabiciuni evidente. Cele mai puternice imi par Germania, Argentina, Brazilia si Spania.

sisu_stelistul
23-06-2006, 12:50 PM
Nici italia nu a dezamagit, a jucat destul de bine, si desi tin cu australieni, cred ca o sai bata italieni.

gianni
23-06-2006, 12:58 PM
Nici nu ma astept sa ajunga vreuna dintre echipele mici mai departe de faza optimilor/sferturilor! Daca Franta nu s-ar califica ar fi una dintre marile surprize, ca sa zic asa! Nu ca ar fi avut vreo echipa prea buna!

sisu_stelistul
23-06-2006, 01:30 PM
sa stii ca coreea ar putea sa treaca alaturi de elvetia in optimi, eu zic ca merita mai mult cele 2 echipe decat franta.

gianni
23-06-2006, 01:43 PM
Franta nu a aratat prea multe si nu merita sa treaca mai departe! Ce parere aveti despre Spania?

sisu_stelistul
23-06-2006, 06:04 PM
spania s-a calificat alaturi de ucraina in optimi.

mns
24-06-2006, 11:16 AM
Franta zic ca nu trece de optimi.

sisu_stelistul
24-06-2006, 01:16 PM
Eu zic ca va fi un meci strans, acum ca a schimbat tactica franta a jucat mai bine.

Jokes
24-06-2006, 02:53 PM
Mi-au placut ambele goluri date de Henry,cred ca daca isi mentin forma care au avut-o in ultimul meci vor trece de optimi

Alex
24-06-2006, 02:59 PM
Henry a dat un singur gol aseara, celalalt l-a dat Vieira! Si eu sper sa iasa din optimi, Spania e o formatie in forma si nu cred ca va avea probleme in fata unei Frante ajunsa cu mult noroc aici!

Jokes
24-06-2006, 04:12 PM
Asa era,Vieira am scris gresit
Cum spui tu posibil sa-i elimine Spania usor dar acum depinde cand joci cu o echipa ca Spania te mobilizezi altfel decat cu echipe gen Togo etc

sisu_stelistul
24-06-2006, 10:52 PM
Germania a trecut usor de suedezi 2-0, iar argentina-mexic a intrat in prelungiri.

Jokes
24-06-2006, 11:31 PM
Si Argentina in sferturile de finala dupa o pauza de 8 ani iar Mezicul iese de la WC06 cu fruntea sus

sisu_stelistul
25-06-2006, 12:12 AM
Mexicul putea trece mai departe, Argentina nu a mai avut forta din faza grupelor.

Jokes
25-06-2006, 10:42 AM
Mezicul trebuia sa joace ca in prima repriza nu sa se retraga in aparare,asta a fost greseala lor

Ratonu
25-06-2006, 11:39 PM
Ce meci incredibil, Portugalia - Olanda, un meci pe care l-am si trecut pe lista celor de povestit nepotilor. S-a jucat un fotbal entuziasmant, dar nervii au fost intinsi la maximum. S-au acordat 4 cartonase rosii (cate 2 de fiecare parte), dar se puteau da si mai multe. Olanda a jucat foarte ofensiv, dar a fost lipsita de idei in multe randuri. Cred ca Portugalia merita scorul de 1-0 si calificarea. Lusitanii mi-au parut a-si vedea treaba lor mai mult decat au facut-o olandezii, au jucat mai spectaculos si au reusit sa puna destule probleme apararii batave chiar si in lungile perioade cand au avut un om mai putin pe teren. De la olandezi, cei mai buni oameni mi s-au parut van der Sar si van Persie. De la portughezi e mai greu de ales, insa tocmai pentru ca acestia au functionat foarte bine ca echipa.
Imi pare foarte rau pentru eliminarea lui Deco (unul din jucatorii pe care ii consider absolut incantatori, s-ar putea sa nu-l mai vad la acest turneu final), dar, chiar daca a primit cam degeaba al doilea cartonas galben, merita rosul pentru intrarea asupra lui Sneijder pentru care a primit primul avertisment (Deco se indrepta spre poarta lui van der Sar cand arbitrul a oprit jocul pentru o accidentare a lui Ricardo Carvalho; olandezii au castigat mingea de arbitru si au preferat sa pastreze posesia, iar mijlocasul Barcei si-a pierdut cumpatul si a intrat criminal la Sneijder).

sisu_stelistul
25-06-2006, 11:44 PM
Probabil ca daca ar fi ajuns la prelungiri ar cazut ambele echipe fizic.

Jokes
25-06-2006, 11:47 PM
Cred ca cel mai spectaculos meci de la Cupa Mondiala de anul asta,o disputa adevarata pentru calificare

-yo-veve
26-06-2006, 08:18 AM
Cam nasol cu Olandezii,ar fi fost mai bine pt noi daca sar fi calificat si ar fi ajunsa sa ziccem in finala,insa asa or sa fie super motivatii la Europene si vai de mama noastraaa,abia abia au rezistat PORTUGAL pe cand noi va zic inca de pe acum daca nu se schimba ceva drastic la nationala noatra nu prea vad sansa de calificare.....INSA GOOO PURTUGAAAALLLL!!!!!

little_foot
26-06-2006, 12:13 PM
A fost extrem de incrancenat jocul, jucatorii celor doua echipe nu s-au menajat deloc au avut intrari foarte dure de fiecare data...s-a vazut ca s-a jucat cu nerv. Si arbitrul a cam scapat jocul din mana si eliminarile au fost mai mult in compensatie(ultimele doua). Oricum frumos meci si pacat ca una dintre ele a trebuit sa fie eliminata si mai ales pacat ca Portugalia va juca fara doi jucatori de baza cu Anglia.

gianni
26-06-2006, 12:22 PM
Portugalia, Anglia, Germania, Argentina! Primele patru! Urmeaza sa aflam astazi si maine si celelalte calificate!

Tuby
26-06-2006, 12:24 PM
Poate se trezesc si ai nostrii cu ocazia asta, sa vada ca nu sunt chiar de nebatut olandezii.
N-am apucat sa vad meciul decat de la 10-10 :P s-a facut apoi 9-9 si multe momente de antijoc dar per total calificarea a fost meritata, bravo lor, sper sa-i elimine pe englezi care n-au jucat absolut nimic turneul asta, doar cu ecuador ce si-au mai dat drumul la joc dar foarte discret.

gianni
26-06-2006, 12:40 PM
Sper sa nu se califice Franta! Nu au aratat nimic sin au invins Togo cu exact cat le trebuia! Oricum Spania este mai buna deecat Franta!
Mi-as dori o surpriza-n meciul Brazilia-Ghana, desi nu cred ca este posibil asa ceva!

Jokes
26-06-2006, 12:43 PM
Totu si cred ca Portugalia este echipa frumoasa de la acest turneu,Cristiano Ronaldo a jucat foarte bine,Figo vad ca si-a revenit,au un joc spectaculos fata de celelalte echipe care la inceput ne promite0au marea cu sarea dar in timpul campinatului parca s-au desumflat

gianni
26-06-2006, 01:28 PM
Da, Portugalia a jucat bine, avand in vedere ca a jucat si-n inferioritate numerica! Anglia n-a prea jucat nimic! Germania, deh! Argentina, iarasi imi place!

andreiutzu
26-06-2006, 02:58 PM
Dar in meciul cu Anglia lipsesc 2 oameni importanti...Deco si Costinho

Jokes
26-06-2006, 03:54 PM
O sa se descurce cel putin asa sper si la Anglia lipseste Michael Owen

andreiutzu
26-06-2006, 04:07 PM
Dar totusi...Olanda...cea mai buna echipa...multi spuneau ca va castiga mondialu...nici in sferturi nu a ajuns... :P :lol:

pikciu
26-06-2006, 04:56 PM
nu mai alatura "dar totusi" ;)

olanda cea mai buna echipa? de unde ai scos-o? nu a jucat in niciun meci bine.

gianni
26-06-2006, 06:05 PM
Italia-Australia 0-0 la pauza! Ce surpriza ar fi sa se califice Australia!

Alex
26-06-2006, 06:10 PM
Cantalejo ala sau cum ii zice a mai stricat un meci, i-a dat rosu lui Materazzi pentru un fault la care nu se putea da mai mult decat galben!

gianni
26-06-2006, 06:53 PM
Italia conduce cu 1-0 in prelungiri! Totti si-a facut datoria!

sisu_stelistul
26-06-2006, 07:16 PM
penalty dat cam aiurea.

sisu_stelistul
26-06-2006, 10:52 PM
avem parte de prelungiri, ca in fiecare seara. ucraina-elvetia=0-0

Jokes
27-06-2006, 11:37 AM
Alt meci urat n-au jucat nimic nici elvetienii si nici ucrainienii,chair penibil rau de tot,slab foarte slab nici un pic de spectacol

pikciu
27-06-2006, 11:56 AM
da, cam asa e. m-a luat si somnu' aseara la "meci" :P sper ca ziua de azi sa stearga meciurile astea mai slabe care au fost.

gianni
27-06-2006, 03:23 PM
Italia si Ucraiana, urmatoarele calificate-n sferturi! Imi pare rau de Australia! Si de Elvetia, oarecum!
Ma ingrijoreaza arbitrajul care este din ce in ce mai slab!

andreiutzu
27-06-2006, 05:13 PM
Ronaldo devine cel mai prolific marcator al Mondialului cu 15 reusite

pikciu
27-06-2006, 07:33 PM
Brazilia, desi nu-mi place sa recunosc, a jucat lamentabil. I-a dominat Ghana tot meciul, o echipa adevarata, care nu refuza si nu pacaleste fotbalul asa cum a facut Ronnie si co. Rusine :angry: