PDA

View Full Version : FIFA 2004 DEMO - a aparut !!!

djatomic
14-10-2003, 12:41 AM
A aparut fifa 2004 demo - pe www.fifa04.com , dwn numai de la servarul ea sports , ca la celalalte va luati teapa , se intrerupe dwn !
E BELEA , MERITA !!! :rolleyes: :bere:

LiviuRO
14-10-2003, 01:53 AM
Frate, o fi belea, da 35 de MB?! Asta inseamna cam 3-4 ore pe dial-up... si NU ARE SUPORT DE RESUME !!! Cel putin pe serverul ala pe care l-ai indicat tu... o sa stau in seara asta, ma culc daca e si tot il iau, si maine nu ma mai duc la fac :P .

Din cate am citit eu prin forumul de la Soccer Gaming, lumea e cam dezamagita si cica game-play-ul, poate cea mai importanta caracteristica, e varza. Si e cel care va fi si in joc! Dupa cum anticipam, si din cate se pare e parerea generala a celor care au jucat,sunt prea multe caracteristici incorporate (nasol e ca in demo nu poti sa schimbi decat cateva, si trebuie sa dowloadezi patch-ul -deja a aparut unul :lol: - de la FifaOnLine.it), caracteristici care nu prea functioneaza (cel putin in demo) asa cum ar trebui. Sper sa reusesc sa-l iau in seara asta si maine seara sa purtam prima discutie despre 2004 asa, bazandu-ne pe ceva real.

Am inteles ca totul, de la pase, sut si pana la cornere s-a schimbat! Nu mai zic ca joci cu 2-3 jucatori deodata!

Scouville
14-10-2003, 01:52 PM
Mda demo macar invat comenzile si tastele si sa speram ca nu vor mai trebui schimbate :D

stefan
14-10-2003, 02:09 PM
mda, asta e primu fifa la care reusesc sa dau gol din primu meci, si inca unu de pe la vreo 30 de metri :D . am vazut ca echipamentele se murdaresc(sper sa nu ne incomodeze jegu la editat :P ) mi se apre mai usor de jucat, cornerele si loviturile libere is complet 75% schimbate, da inca nu mam prins cum poti da si gol di alea...in rest miscarile parca is mai reale, seamana mai mult cu fotbalu :mishto:

Scouville
14-10-2003, 03:36 PM
Am luat si eu demo in 20 min(net prin cablu deh ;) ) si ce sa zic prima impresie conteaza iar astia de la EA au avut grija sa iasa cat mai bine ... :D
Cred ca e cel mai ciudat engine grafic pe care am jucat vreodata un joc . :huh: ... si jocu asta e simulator 100& :mishto: sa vedeti cu gresesc jucatorii preluarile(dar cam rar ca in demo joci doar meciul juve-milan si deh ;) ... pacat ca doar o repriza apoi iese atomat <_< ) si centrarile sunt super relaiste :mishto: .... de gameplay nu am ce sa zic decat ca nu pot sa-m pun tastele in demo(si sunt aceleasi ca si la fifa2003 cel putin la prima vedere :injur: )iar in rest treb vazut jocu :rolleyes: ... oricum o sa se vanda mai bine ca 2003 ca prea vor fetele alea sa-l vada pe del Piero surazand ca da gol :lol: :lol: :lol: (pacat ca nu scoate si tricou de pe el :rolleyes: :D :lol: ) la grafica nu am ce sa zic astept sa vaz ce noutati ne zic aia de e level :iamwithstupid:

stefan
14-10-2003, 04:16 PM
daca iei demo extender de unde a zis sanshine la site sau de la www.fifa04.com mai sunt niste linkuri catre programe de genu asta poti sa joci si a doua repriza si sa pui repriza cat de lunga vrei(max 45, logic), nu numai 4 minute.

Scouville
14-10-2003, 06:03 PM
Nu stiu ce sa zic dar n-am fost de loc bun la franceza ;) iar fifakulte.com ala e cam in franceza :huh: stie sa-mi zica si mie careva care e corespondentu in franceza a cuvantului ''engleza''!??! :lol: (ca banueisc ca romana nu are:)

stefan
14-10-2003, 06:30 PM
lool, nici eu nu le am cu franceza, da ia de la www.fifaonline.it ca e in engleza, prgramu se cheama demo patcher :D :D

Scouville
14-10-2003, 06:34 PM
10 x oricum am rezolvat ca e unu aicea la mine care ''le stie pe toate'' :injur: si a luat patchu si mi l-a dat si mie :mishto: oricum tot nu am gasit cum pun tastele mai sunt acolo .. cate ceva .. :)

stefan
14-10-2003, 06:43 PM
in seara sat scoate si socceraccess un raptor cu mai multe optiuni, printre care si quick start, adica nu te mai abureste cu chestiile alea de stai juma de ora sa joci 5 minute. am vazut la www.fifa04.com ca deja a aparut un patch care inlocuieste pe juventus cu inter.eu am inceput sa editez putin, da numa grafica, ca vad ca nu a aparut nici un editor de loturi

MaPaX
14-10-2003, 07:24 PM
Mie mi se vede naspa echipamentul jucatoriilor... s-ar putea sa fie problema asta din cauza placii video?

stefan
14-10-2003, 07:58 PM
depinde...ai nevoie macar de un geforce2 cu 32mb ca sa se avda bine,da daca nu folosesti vreun patch pt demo(cum e ala de la www.fifaonline.it) se vede oricum prost, ca demou e setat pe o rezolutie slaba, cred ca 640*480

Scouville
14-10-2003, 08:44 PM
Se vede bine dar in zoom fetele sunt naspa adica sunt lipite de corp daca ma pot exprima asa ma rog las expertii sa dea cu parerea pana u na alta am castigat 2-1 eu inter in fata u milan pe professional(nu maq incumet pe world class pana nu rezolv prob cu tastele)

LiviuRO
15-10-2003, 01:32 AM
Numai eu nu am luat demo-ul, pt ca, ca si la RCIF v2 mi s-a taiat curentul :nebun:
Sper ca macar in seara asta sa resusesc sa-l iau... CAND APARE EXACT JOCUL?? Ca ma gandeam sa ma inscriu de acum pe lista de cumparatori... e una la EASports si merge cu carduri internationale, sau cu Western Union! Si e redus!

RaPiDuTz
16-10-2003, 01:57 PM
Super tare !!!
Fifa 2004 chiar merita sa fie cumparat :yoyo:
F bun e patchul care punea Real Madrid-u in locu lu AC Milan sau acela de pune mingea de la champions league.
Ca demo xtender va propun Demo Patcher Plus de pe FifaOnline.it (http://fifaonline.it)
D_Dogg, foloseste FlashGet-u daca vrei sa downloadezi ceva mare si ai dial-up.

Scouville
16-10-2003, 11:08 PM
Baastia nu au scos patch pt taste?
Ca nu merge cu fifakanute ala .... ma rog

Dio_Marius
22-10-2003, 08:45 PM
Am jucat si io demo-ul.Nush dar nu prea ma satisface...dar sunt sigur ca full game o sa fie beng :P .Nu imi place cum alearga jucatorii ,zici ca sunt cocosatii de la Notre-Dame :nashpa: Grafica e mai buna decat restu fifelor. ;) Ce chestie au vrut sa faca astia de la EA :rateaza seedorf si intra in poarta si iese prin plasa. Acum sa vedem FULL :mishto:

LiviuRO
23-10-2003, 12:33 AM
Ba eu tot nu am reusti sa iau Demo-ul... Imi merge netu asa prost lately... Scouville nu mi-l dai si mie pe un CD?

Scouville
23-10-2003, 09:38 PM
ti-l dau cu placere .... ocupa 40 mb !!!! atata doar sa zici ce si cum dar un sfat pritenesc:nu strica bunatate de cd pe un kkt de demo .... nu merita si ai multe dezavantaje practic in demo vezi grafica gameplayu si cum sa execuzi lovituri libere etc in rest ....

LiviuRO
24-10-2003, 01:31 AM
Merge, mai ales ca s-a scos si patch de la Fifa Ro :P , da-l draq de blank, ca mai am vreo 30 pe aici. Deci, NE INTALNIM DUMINICA???

Scouville
24-10-2003, 07:00 PM
totu e sa nu intervina ceva .,,
cel mia simplu uminica pe la 13 in fata la mc donald's la uniriii (kitt ca acolo se intalneste toata lumea)
eu am sa am o jeaca neagra si o sapca alba cu cozoroc negru pe care scrie austrlaia - mai vb

LiviuRO
25-10-2003, 03:33 PM
Ok, am stabilit, duminica, ora 1300, Mc Unirii, o sa am geaca albastra cu alb, Georgetown Hoyas, pantaloni largi, albi. Zici ca sunt matrimoniale. :P Fa si tu CD, ca iti dau banii cand ne intalnim, plz ;)

Scouville
26-10-2003, 01:42 PM
asa bai vasile bine ca nu ai fost sau nu te vazui eu .. apropo stiai ca so dat ora inapoi?!!??!
a 2-a oara .... mai ramne sa ne vedem la meci ...

mns
27-10-2003, 03:09 PM
hehe, si unu va avea si un trandafir roshu in manutza :P :wub:

Dio_Marius
27-10-2003, 08:14 PM
:lol:

Scouville
27-10-2003, 09:01 PM
ba ce vrei buurestiu e de cateva ori mai mare ca aradu sau mai stiu eu ce pras de provincie si traficu alea lea lenea ... cel mai naspa ..oricum sunt bucurosca a batutu rapidu ... fzcaem katerinca de el daca ne intalneam ... :lol: :lol: