PDA

View Full Version : FIFA2004 PE NET

hunter
13-10-2003, 03:32 PM
AM CITIT UNDEVA NU MAI STIU UNDE CA FIFA2004 SE VA PUTEA JUCA MULT MAI USOR PE NET DECAT 2003
ACUM EU VA INTREB DACA MERITA SA DAU CATEVA MILIOANE PE CD ORIGINAL
SI DACA STITI CAREVA CA LUAND CD-UL ORIGINAL POTI JUCA LINISTIT PE NET CA EU ASA AM AUZIT

stefan
13-10-2003, 07:05 PM
cdul original costa 35$ si o sa poti juca pe net(cum era in fifa2003 play online sau cum se cheama), oricum depinde si de ce conexiune ai, daca ai dial up nu cred ca merge :unsure: .adica pc cdul original ai un cod serial pe care il introduci intr-un formular ca sa iti facu un cont sau ceva de genu asta, deci asta e singuru avantaj, nam auzit sa vina aia de la EA sa iti puna fibra optica daca ai joc original :P :P :D

daca iei cdul original cresti sansele romaniei de a avea divizia a in joc din fabrica

mns
13-10-2003, 07:16 PM
mdea, hehe, cam asa, tre sa fie cat mai multe cumparate :P, eu stiu ca e vreo 25$

stefan
13-10-2003, 07:20 PM
am vazut ca e 35 prin niste magazine virtuale, prin altele am vazut si mai scump.... sper sa fie cat mai ieftin ca sal cumpere cat mai multi....

LiviuRO
14-10-2003, 12:53 AM
Lolz, daca s-ar putea juca si prin cablu bine, mi-as lua CD original (un prieten din Ung mi-a zis ca la el la un magazin de jocuri, filiala a e-bay, jocul va costa vreo 1.5 milioane lei! Ceea ce ar fi oarecum acceptabil.) Eu prefer sa vad jocul inainte de-a opta pt. Cd original...

Oricum n-o sa ia aproape nimeni CD original, chiar daca va fi 500000, iti zic eu, prin dec. o sa fie blank-ul 30000. Cu atat o sa le fac eu, ma rog :P :P . Si o sa se gaseasca peste tot, la toate tarabele din Obor pana la Arad si Iasi... Mai degraba am avea sanse sa avem Divizia A daca castiga gica WCG, sau o echipa romaneasca vreo cupa euopeana (tineti minte ca Turcia a avut Super Lig, dupa ce a luat Galata UEFA si Supercupa... ma rog doar un an, ca pe urma s-a bagat camp. Israelului... dar oricum a fost "ceva"!)

Scouville
14-10-2003, 01:56 PM
La obor deja s-au facut rezervari :P (va zic ca acolo stau si cunosc pulsu strazii ... o sa se dea la gramada 130 000 + reducere 40 % la cd la Matrix revolutions cand o sa apara-am un tovaras care manevreaza chestiile astea-) va zic eu cand apare pe tarabe ... <_<

LiviuRO
15-10-2003, 01:22 AM
E bunicel pretul cu 20000 mai ieftin decat fac eu rost! Eu pe 1 dec. primesc de la cineva CD-ul original(daca chiar apare la jumatatea lui noiembrie cum se zice)!!!

Scouville
16-10-2003, 11:12 PM
Pretu ca pretu dar cand faci rost de cdurile astea nu ai comentariu la elle si nici toate melodiile (daia si costa ma iputin) dar si ocupamai putin ... pana la urma jocu in sine conteaza

terminator"87"
17-10-2003, 02:43 PM
deci din cate stiti voi cumparand cd-ul original ai sanse mari sa poti juca fifa2004 pe net ca eu is mai paralel intrale domeniului si va cer voua parerea care ati mai jucat fifa2003 pe net si va pricepeti

LiviuRO
18-10-2003, 12:56 AM
Daca ai dial-up nu ai nici o sansa (aidca x-netul tau) nu ai nici o sansa indiferent ca ai CD-key original sau nu. Poate doar daca vrei sa joci cu cineva de la tine de la bloc, sau de pe strada si ai multa rabdare ca merge greeeeeeu de tot! Daca ai cablu, un abonament bunicel, cum e ala de 24 $ de la Astral, atunci se largeshte aria, dar cu altii, din alte tari, nu cred ca ai vreo sansa. Daca ai fibra, atunci ai toate sansele sa poti juca linistit in Rom, cu conditia ca si celalat sa aibe tot fibra.
CD-original iti da posibilitatea sa joci Online-Match-up adica sa intri in competitie cu alti useri din toata lumea, dar trebuie sa ai conexiune super=tare ca sa te poti bucura...

terminator"87"
18-10-2003, 12:04 PM
da cu fibra optica esti sigur ca nu merge peste granita ca pe mine asta ma intereseaza?
daca nu merge nici asa nu are rost sa mai particip si anul viitor la preliminarii.....pai Gica joaca 3 ore/zi pe net cu cei mai buni din europa....deci iti dai seama cate sanse avem astia care jucam numai cu calculatorul.....si chiar nu stii pe nimeni care sa fi jucat pe net meciuri internationale si sa-i mearga bine? :alida:

LiviuRO
18-10-2003, 03:39 PM
Daca tu ai fibra si adverasarul la fel, atunci nu e o problema, vei putea juca... aproape sigur cu oricine care are net cel putiin la fel de bun ca al tau! Eu am jucat Fifa 2001 cu un tip din Scotia, la o sala in Romana cu fibra, el avea la fel, si a mers chiar bine! Mai rau e ca m-a batut (acum 2 ani) :lol: . Oricum astia din tari care se respecta au si netul egal cu nivelul de trai, deci, daca "ai cu ce", puneti fibra si vei putea juca.

terminator"87"
19-10-2003, 07:24 PM
esti sigur ca merge cu fibra sa nu-mi pun degeaba

LiviuRO
20-10-2003, 01:19 AM
Atata timp cat si celalalt, adversarul, are cel putin fibra merge sigur... :mishto: