PDA

View Full Version : Zapaceala de vineri / "lansarea" Fifa 2004 Demo

nu_a_fost_fault
10-10-2003, 04:22 PM
Dupa cate am citit, azi vineri trebuia lansat demo la FIFA 2004... trebuia !!! :( :(

prin urmare s-a rezolvat blocarea forumurilor si site-lui respectiv.. ;) ;)

cati dintre voi au contribuit la acest lucru ?? :sanshine2: :sanshine2:

stefan
10-10-2003, 06:01 PM
No Demo Until Next Week
I'm just as disapointed as everyone to read this news. Unfortunately there were some small errors found in the setup files of the demo, and new setup files will need to be sent from EA Canada to EA UK (who are releasing the demo). Unfortunately this means the demo won't be available until next week. EA apologise as they realise how much you want to play the game.

lol, ce minciuna, de parca le trebuie o saptamna sa trimita kkturile alea, ce dracu, le trimit prin posta romana sau ce? ca si prin aia ajung mai repede.
si veriunea ful am vazut ca la situ oficial EA la fifa 2004 scrie ca apare in noiembrie, pana acu cateva zile scria octombrie.....in stilu asta de craciun mai prindem si noi fifa si patchu romanesc o sa apara si mai tarziu, ca ne trebuie o perioada pana apar editoare si ne obisnuim cu ce sistem de fisiere incalcit a facut EA Sports

Scouville
10-10-2003, 09:29 PM
Naspa anu asta au dat-o in bara

LiviuRO
12-10-2003, 03:08 AM
Eu sper ca va merita sa faceti un patch la Fifa2004, v-am zis, cred ca o sa fie o deziluzie, cum a fost si 2002 pt mine, dupa 2001, sau 2000 dupa 99.

Nu mi-ai rasp. daca cand o sa apara de unde faci rost de el de pe net?? Mi se pare imposibil... sau, ma rog asta am inteles eu, cand ai spus ca te duci la sali de net...

stefan
12-10-2003, 09:14 AM
Originally posted by D_Dogg@Oct 12 2003, 03:08 AM
Nu mi-ai rasp. daca cand o sa apara de unde faci rost de el de pe net?? Mi se pare imposibil... sau, ma rog asta am inteles eu, cand ai spus ca te duci la sali de net...
mah, in iasi salile de net mai fac si cd-uri asa pe ascuns :D ca e prea scump jocu si nu merita sa dau cateva milioane si sal arunc pe geam

LiviuRO
13-10-2003, 01:13 AM
Bine, ideea era atunci de unde fac ei rost! (si la noi se face la fel stai linishtit, eram curios daca sursele, sau mai bine zis modalitatile sunt aceleashi ;) )

mns
13-10-2003, 07:19 PM
sper sa fac si eu rost repede de joc, numai sa-mi iau computer nou pana atunci :P si macar sa-mi repar computerul pana apare demoul :o