PDA

View Full Version : Echpamente

Belzebuth
18-05-2006, 10:19 PM
mai patch-ul cu stemele si echipele din Div.A, B, C. merge ok
dar daca ar fi si niste echipamente ar fi excelent.
Daca apare ceva despre patch-ul cu echipamente ar fi bine.
Dac ai nevoie pot si alti sa te ajute.

Tectronix
20-05-2006, 08:53 PM
Originally posted by Belzebuth@May 18 2006, 11:19 PM
mai patch-ul cu stemele si echipele din Div.A, B, C. merge ok
dar daca ar fi si niste echipamente ar fi excelent.
Daca apare ceva despre patch-ul cu echipamente ar fi bine.
Dac ai nevoie pot si alti sa te ajute.
80058

se poate face patch cu echipamente dar nu vor cei de la fifaromania, insa nu stiu de ce. Este greu sa faci echipamente, iar pe cele facute de fifaromania pentru fifa2006 nu pot fi utiulizate fara acordul lor. ar fi bine sa inteleaga ca nu le ia nimeni laurii pentru munca lor , dar e pacat ca nu se pot bucura cei care iubesc fifamanager de aceasta munca.Cred ca ar fi putut creea un patch foarte usor.Sper sa nu ai deranjez si de data asta ca cica ma exclud din forum. Un forum din cate stiu eu este pentru discutii de orice fel, atat timp cat nu se depaseste masura. Sunt curios daca vor sterge mesajul asta.

stefan
20-05-2006, 09:18 PM
Da, puteam sa fac un patch cu echipamente in 10 minute dar mi-a fost lene, ai vreo problema? Daca vreti kituri pentru Fifa Manager sa va faceti si singuri, pai multi ne acuza ca facem patchuri de cacat si ca le ia foc frigideru cand instaleaza RLSP in C:\Teen f*****g doggystile XXX\ si dupa asta ori fura anumite lucruri (cum s-a intamplat acum vreo luna) ori vor sa imprumute kituri sau mai stiu eu ce de la noi.

Tectronix
21-05-2006, 07:35 AM
Originally posted by stefan@May 20 2006, 10:18 PM
Da, puteam sa fac un patch cu echipamente in 10 minute dar mi-a fost lene, ai vreo problema? Daca vreti kituri pentru Fifa Manager sa va faceti si singuri, pai multi ne acuza ca facem patchuri de cacat si ca le ia foc frigideru cand instaleaza RLSP in C:\Teen f*****g doggystile XXX\ si dupa asta ori fura anumite lucruri (cum s-a intamplat acum vreo luna) ori vor sa imprumute kituri sau mai stiu eu ce de la noi.
80185

Eu nu am nici o problema , insa daca sunteti asa de contestati(mie nu mi se pare) de ce continuati? Eu din curiozitate si din placerea de a juca fifamanager am intrat pe forumul asta si pe alte forumuri fara intentia de a creea probleme gazdelor. Insa voi stiti mai bine cum stau lucrurile, iar eu voi tine pentru mine ceea ce stiu cum probabil fac si altii.
Si inca ceva; mie mi se pare normal sa discutati cu utilizatorii forumului pentru ca unii dintre ei sunt chiar isteti. Sicer mesajele voastre mi sau parut uneori arogante Daca va deranjat mesajul meu puteti sa ma scoateti din forumul acesta!