View Full Version : Manual
demirsha
17-05-2006, 11:16 AM
Stie cineva unde gasesc un manual sau un link ceva unde sa gasesc tastelele pe care sa le folosesc in timpul meciului. Adica daca ii dau D sa traga jucatorul care e la minge sau daca ii dau A sa faulteze. Stie cineva unde gasesc controalele astea?
Nu exista asa ceva. Nu poti sa dai D la Fifa Manager si sa suteze jucatorul.
demirsha
17-05-2006, 01:46 PM
Pai la TCM 2005 mergea. Si am incerct eu in joc si mergea. Cel mai elocvent e cand dai a si face tackling. Deobicei in match view nu face tackling iar cand dai D mi se pare ca adopta o atitudine defensiva(sau ceva de genu.) Incearca sa vezi ca merge chestia cu A. Ideea e ca daca e asa vreau si eu celelalte taste. Adica un manual cu ce taste se pot folosi si ce fac fiecare. Nu exista insa un manual ca cel de la fifa 2006?
demirsha
17-05-2006, 04:26 PM
Pot sa gasesc online un manual???? Pe site-ul de pe ea sports se vorbeste de un manual. In afara de cel care se livreaza cu cd-ul exista si un manual on-line??????
Nu se poate la Fifa Manager asa ceva. La TCM apasai o tasta si formatia isi schimba tactica, dar nu suta cand vroiai u!
andreiutzu
17-05-2006, 06:29 PM
Nu exista manual,esti manager in Fifa Manager 06!!!!!!
Dannyxxx
18-05-2006, 10:19 AM
Exista doar indicatii tactice apasand a sau d! Si de sutat nu poti tu, poti sa le zici sa traga repede parca!
demirsha
18-05-2006, 05:46 PM
Pai am incercat si am apasat "A" si face tackling jucatorul care e in apropierea adversarului cu mingea. Ideea e cand apas "D" sau ce tasta o corespunde jucatorul meu care e la minge sa traga. Daca apas "s" sa paseze. Astea se puteau in TCM 2005 si cred ca merg si aici. Ma intereseaza o lista cu tastele carte merg si ce face fiecare tasta!!!!!!1
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.