alin_afronie
13-05-2006, 07:08 PM
Daca si Fifa 2006 poate fi considerat 1 joc realist atunci mai bine jukm counter in loc de fifa..pai te pui in coltul kreului de 16 ma si sutezi de 10 ori din aceeasi pozitie in vinclul portii mai ales cu juktori cu 1 grad mare de potenta la sut sau tragi de 10 x in portar si se respinge mingea numai la adversar(cel putin Dida de la Milan e nr 1 in astea) apoi el "paralizeaza"asteptand sa vina adversarul sa o bage in poarta....alta kestie urata e knd (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) vrei sa dai pase a atat de simpla la jktorul care e mai bine demarkt el o da la ce kr e mai aproape,cornerele alea direct pe atacant si goool..dar cea mai enervanta treaba..si kiar stressanta sunt acele goluri cu capul pe kr le reusesti ..20 din 20 de pe extrema..dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) vrei....etc....grafik.nju mai zic..knd (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) o sa scoata si astia 1 joc k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) sa alerge si ei normel nu cu gatul sucit si intepenit?de la fifa 2003 in coa aceeasi grafica..mai dai si o gramada de bani pe dvd original...!