alin_afronie
13-05-2006, 04:59 PM
Imi merge pe retea sau ip groaznic..ca si cum ai juca in apa..foarte lent si cu laguri,nu e pc de vina pt k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) de destul de bun fata de al altora k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) r nu au kiar nici o problema cu el,aveti vreoidee ca asa mi se intgampla si cu fifa 2006,de laretea nu este pt ca i-am facut tastare cu admin istratorul,de la placa de retea lafel,am skimbat-o,de la pc meu nu pt ca e f bun...ce raspuns imi puteti da ca eu am epuizat toate solutiile impreuna cu altii prieteni care nu pot da nici macar o vaga xpliktie..?
Daca ma puteti indruma..face-ti-o pe YM alin_afronie saui pe mail alin_afronie@yahoo.com..va rog frumos kt mai d curand daca puteti pt ca asta e singurul joc pe care nu pot zice niciodata ca e urat pt ca fotbalul e foarte,foarte frumos...!
Daca ma puteti indruma..face-ti-o pe YM alin_afronie saui pe mail alin_afronie@yahoo.com..va rog frumos kt mai d curand daca puteti pt ca asta e singurul joc pe care nu pot zice niciodata ca e urat pt ca fotbalul e foarte,foarte frumos...!