PDA

View Full Version : Help me!!!

el_ovy
09-05-2006, 02:08 PM
Salut... Am si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) o problema... De curand mi-am luat un laptop Fujitsu Siemens Athlon64 2,2 Ghz, am placa video ATI Mobility Radeon Xpress 200 series,.. 128 Mb din RAM, nu are memorie video. Si problema e ca si la fifa05, si la 06 si la demou de la world cum... mi se misca jucatorii prea repede... am incercat din meniu sa ii dau la slow da tot asa se misca, la toate, am schimbat si rezolutia, nimic... pe calculatoru normal merg normal (da nu prea am calculatoru ala la mine ca sa joc pe el). Am instalat si pes5 demo si imi merge bine... are cineva idee ce pot face... Va Multumesc!

pikciu
09-05-2006, 02:22 PM
a mai avut cineva problema de genul asta aici (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=2895&hl=laptop) si nu s-a rezolvat. incearca sa instalezi niste drivere mai noi, pentru placi. altceva nu stiu ce ar putea fi.

Alex
09-05-2006, 02:22 PM
Mai bine joaca PES. Tot respectul pt laptopul tau.

el_ovy
09-05-2006, 03:23 PM
merci... o sa incerc sa instalez si niste drivere mai noi.... oricum deja iau pes5.. ca trebuie sa joc ceva :P :fotbal:

nigga_thebest
09-05-2006, 07:50 PM
Dupa cum s-a mai spus calculatoarele sau laptopurile s-au saturat de jegurile de la EA Sports.PES5 ii mult mai reusit :)