View Full Version : Juventus
nigga_thebest
05-05-2006, 05:53 PM
Sa fie adevarat ? am auzit la stiri ca Moggi si-a ales arbitrii la fiecare meci.Chiar si din CL si din serie A si din cupa chiar si de la amicale !!!!!
Toata lumea stia ca juve este avantajata de arbitri dar totusi nu cred ca cineva credea cu adevarat ca Moggi isi alege arbitri.Tineam cu adevarat la aceasta echipa insa daca este adevarat ce am auzit cred ca respectul meu fata de Juve cade !! :(
Mie niciodata nu mi-a placut Juve tocmai datorita manierei in care castigau, dar atunci am considerat ca e o echipa norocoasa si doar oarecum influenta, acum vad ca nesimtirea este puternica si in cei mari. Probabil succesele devenisera un drog pentru ca doar un bolnav ar putea fii in stare sa aranjeze amicalele.
Ratonu
05-05-2006, 06:01 PM
Era de asteptat si ma bucur ca adevarul a iesit la iveala. Sper sa trimita hotii in Serie C.
andreiutzu
05-05-2006, 06:36 PM
Aoleuuuuuuuuu,vai de ei,cred ca o sa aiba o amenda..................si sa joce in Serie C
Jokes
05-05-2006, 06:37 PM
Dar cat de influentabil poate fi Moggi,mi se pare aiurea :blink:
nigga_thebest
05-05-2006, 10:02 PM
Ar fi pacat sa "scapam" asa usor de o echipa cu asa nume mare.Nici nu mai stiu ce sa cred . Numai influenta lui Moggi ii mai poate scapa din aceasta mare problema.:-ss
gianni
06-05-2006, 09:20 AM
Citeam astazi cateva fragmente din discutiile telefonice avute de fiul lui Moggi cu seful arbitrilor si nu-mi venea sa cred! Si totusi Juve are un lot bun, nu s-a pus niciodata problema ca nu ar putea castiga pe teren meciurile!
Incredibil! Oare la noi cand vom afla adevarul!?
Adevarul e dat de cei cu bani si influenta. Probabil si in italia s-a trezit unul mai mafiot ca moggi sa zgandare putin oala cu rahat. :D
andrei09
07-05-2006, 08:49 AM
Moggi are prea multi bani pentru ca juventus sa joace in serie c...eu cred ca o sa iasa decat cu numele patat din toata treaba asta.
nigga_thebest
07-05-2006, 11:33 AM
Asa ar fi si bine .Juve trebuie sa ramana in Serie A macar pentru milioanele de suporteri din intreaga lume.O amenda drastica insa este necesara!!!
Nu uitati ca Juventus a mai fost implicat in scandalul de dopaj de acum cativa ani. Culmea e ca exact in acea perioada de "pastilute si sirop" Juve a fost de 3 ori in finala CL, una din ele chiar castigand-o.
Asadar, nu mai e vorba de nume patat aici, ci abuz de nesimtire banoasa.
Ratonu
07-05-2006, 01:10 PM
Sa fim seriosi, toata lumea stia ca la Juventus se intampla de ani buni lucruri necurate. Daca echipa nu este retrogradata, inseamna ca nu sunt suficienti oameni cu bun simt in conducerea fotbalului italian, iar practicile de acest gen nu vor fi deloc descurajate.
nigga_thebest
07-05-2006, 01:51 PM
Daca Juve ar fi retrogadata s-ar pierde mult mai mult decat s-ar castiga asta in cazu ca se castiga.Comentati voi ce am vrut sa zic :).daca e cineva cine trebuie sa plateasca acesta e Moggi :)
pikciu
07-05-2006, 02:45 PM
si napoli a fost retrogradata in serie c, chiar daca are milioane de suporteri in italia, si la meciurile de acasa din serie c se duc 40-50000 de oameni :saliveaza: asa ca nu vad de ce juve n-ar putea fi retrogradata, daca a gresit trebuie sa plateasca :ph34r:
bullzeye
07-05-2006, 03:34 PM
Nigga_thebest, am impresia ca tu esti fan Juventus, nu-i asa ;) ? Eu unul cred ca nu s-ar pierde absolut nimic daca jigodiile ar fi retrogradate, de prea mult timp au furat alte echipe din Italia si Europa care intr-adevar joaca cinstit.
nigga_thebest
07-05-2006, 04:20 PM
da is fan Juve dar nu is de aceeasi parere cu tine cand le zici jigodii jucatorilor adica ei nu au nicio vina in sensul ca ei puteau obtine performantele obtinute si fara ajutorul arbitrilor.:D
bullzeye
07-05-2006, 04:28 PM
Eu i-am facut jigodii pe cei din conducerea clublui, in frunte cu Moggi :P . Cat despre jucatori, tocmai din motivul ca sunt atat de buni incat ar fi putut sa obtina performante si fara arbitri isi vor gasi usor un alt club in urma retrogradarii Juventusului :D .
sisu_stelistul
07-05-2006, 07:57 PM
cred ca asa face si o echipa din campionatul intern... DINAMO
Ai vreun argument cand spui asta?
Ramaneti la capitolul Juventus va rog..
De retrogradare nu cred ca se pune problema, probabil, daca e om, Moggi pleaca si totul va fii ok, arbitrul acela e si el suspendat pe viata si Juve isi pateaza un strop numele.
-yo-veve
08-05-2006, 01:18 AM
ce chestie la capitolul asta mai mult Stiaua se aseamana cu Juve!!!asa ca masurile daca vor fi,ca si in cazul stelutei nu vor fi drastice!!!punct fara argumente,aduceti voi daca vreti si observati legatura!!!
Sanatate!!!!!!
gianni
08-05-2006, 08:59 AM
Se pare ca vine randul celor de la Ac Milan! Dovada ca acolo se lucreaza si nu ca aici, in Romania! ;)
shinoda
10-05-2006, 10:09 PM
Am citit pe undeva ca intradevar Moggi se va retrage, iar la conducerea lui Juve va veni fiica familiei care patroneaza clubul
Jokes
10-05-2006, 10:12 PM
Bine face, asta nu e om sa conduca Juve niciodata nu mi-a placut de el,probabil ca din sezonul urmator Juve va capata alta fata
gianni
11-05-2006, 07:40 AM
Din cate am inteles a fost pus sub acuzare, asa ca este compromis!
P.S. Se pare ca vreo 9 cluburi din Italia sunt pe lista neagra a Parchetului si ca 3 dintre ele vor fi retrogradate! Nu se stie inca despre care dintre aceste cluburi este vorba!
Sper macar sa piarda Juve cel putin 6 pncte ca sa nu castige acest titlu murdar. Retrogradata nu va fii, e o echipa prea mare.
gianni
11-05-2006, 03:45 PM
Nu inteleg cum o echipa dintr-un campionat atat de puternic, cu un lot atat de valoros are nevoie de ajutor ca sa castige! Chiar merita retrogradata! Pai cum sa platesti atatia bani pentru salariile jucatorilor, transferuri si sa cumperi meciuri!?
nigga_thebest
12-05-2006, 04:26 PM
Sa fie retrogadata? Niciodata .......Juve e un club prea mare chiar si pentru federatia italiana ; pentru ce s-a intamplat cred ca o penalizare de cateva puncte ar fi pedeapsa maxima.
pikciu
13-05-2006, 11:40 AM
Scandalul produs ?n fotbalul italian de telefoanele interceptate de Procuratură capătă o amploare teribilă. Caracatiţa corupţiei sufocă ?n tentaculele mizerabile tot mai multe victime. Capul Moggi n-a acţionat singur. ?n 12 ani, directorul general juventin a angrenat ?n jocurile sale murdare mulţi oameni din Federaţie, arbitri, conducători de cluburi, impresari şi ziarişti.
Procurorii din Napoli au scos pe tapet ?ncă un nume. Pe l?ngă Juve, Fiorentina, Lazio, Udinese, Siena, Messina, Arezzo, Avellino plus Crotone, de ieri a intrat ?n anchetă şi Milan! Nu degeaba vicepreşedintele Galliani, care e şi şeful Ligii, a ?ncercat să-l acopere pe Moggi şi a refuzat să-l imite pe Carraro, bossul Federcalcio. "De ce să-mi dau demisia? Nu s?nt cu nimic vinovat!", replicase Galliani la ?ndemnul făcut de Zamparini, preşedintele lui Palermo.
Ştirea implicării grupării "rossonera" l-a cutremurat ?nsă pe Silvio Berlusconi, patronul Milanului: "E un lucru terifiant. Nu-mi vine să cred ce se ?nt?mplă!", a declarat fostul premier.
Retrogradată ?n 1980
AC Milan nu se află la prima experienţă de acest gen. Primul Totonero care a zguduit Il Calcio a fost depistat şi ras din temelii de Procuratură ?n 1980. Alături de Lazio, Perugia, Avellino şi Bologna, gruparea "rossonera" a fost sancţionată pentru angrenarea ?n pariuri clandestine. Şi, ?mpreună cu Lazio, a fost retrogradată ?n Serie B, iar preşedintele Felice Colombo a fost suspendat pe viaţă. Celelalte trei cluburi au fost penalizate cu 5 puncte ?n stagiunea următoare, Paolo Rossi a fost suspendat doi ani, iar portarul Albertosi a stat 4 ani.
58 de nume ?n anchetă!
Cotidianul "Il Romanista" a dezvălut ieri lista oamenilor cuprinşi de "Sistemul Moggi", care a făcut legea ?n fotbalul italian la ordinele directorului general torinez. ?n total s?nt 58 de nume. ?n vizorul Procuraturii au intrat 9 oficiali federali, doi dintre ei, Carraro şi Mazzini, d?ndu-şi deja demisia. Plus 16 arbitri, centrali şi asistenţi. Plus 7 conducători de club, ?ntre care fraţii Della Valle, patronii Fiorentinei, şi Lotito, preşedintele lui Lazio. Plus 11 angajaţi ai Gea World, inclusiv Alessandro Moggi, impresarul lui Mutu, 7 funcţionari ai statului şi 8 jurnalişti.
Moggi făcea "naţionala"!
Capul mafiot se ocupa şi de "squadra azzurra". Informaţiile procurorilor spun că Moggi a făcut presiuni, ?ncep?nd din toamna lui 2004, asupra selecţionerului Marcello Lippi pentru a chema ?n echipa naţională c?t mai mulţi jucători aflaţi sub contract cu Gea World, firma de impresariat condusă de fiul său, Alessandro. Acuzaţii dezminţite ?nsă deocamdată de Lippi.
Percheziţii la Federaţie
Ieri ?naintea pr?nzului, nucleul operativ al carabinierilor din Roma a efectuat o vizită-fulger la sediile Federcalcio şi al Asociaţiei Arbitrilor Italieni. S-au făcut percheziţii pentru a se str?nge documente cerute de Procuratura din Napoli ?n cercetarea "Sistemului Moggi". Şi raidul carabinierilor nu s-a oprit. C?teva ore mai t?rziu au trecut pe la casa ex-preşedintelui Federaţiei, Carraro. ?n acelaşi timp, o altă echipă operativă s-a deplasat şi la Coverciano, unde au lăsat la Centrul Tehnic citaţii pentru audieri destinate arbitrilor implicaţi ?n scandal.
Buffon a pariat peste 2 milioane!
După ce "Il Giornale" anunţa joi că patru-cinci jucători au pariat clandestin ?n sezonul trecut, ieri au apărut numele. Portarii Buffon şi Chimenti, fundaşul Iuliano şi mijlocaşul Maresca, ultimii doi plecaţi ?ntre timp ?n Spania. Folosind intermediari, Buffon a mizat cele mai mari sume, peste 2 milioane de euro, pe meciuri jucate de Juve ?n Serie A, Coppa Italia şi Champions League, procurorii intercept?nd 30 de telefoane şi SMS-uri compromiţătoare. Printre partidele pe care a pariat bani mulţi, chiar şi pe Internet, se află Juve - Djurgarden 2-2, Juve - Palermo 1-1 şi "dubla" manşă din Cupă, Atalanta - Juve 2-0 şi Juve - Atalanta 3-3.
(sursa: gsp.ro)
Ratonu
13-05-2006, 12:32 PM
Deci OLE! :D
nigga_thebest
13-05-2006, 07:44 PM
Mda.... Nu chiar.Fotbalul italian s-a facut de rusine in cel mai rusinos hal.Pacat !!!
pikciu
13-05-2006, 08:58 PM
nu neaparat fotbalul italian cat juve si milan mai nou. Inter de ce nu e implicata in asa ceva? pentru ca... e INTER :)
Ratonu
14-05-2006, 12:06 AM
Un amic plecat in Italia tocmai mi-a zis ca, conform analizei unor jurnalisti priceputi si bine informati, e de asteptat ca Juventus si Lazio sa fie retrogradate, iar Milan si Fiorentina depunctate. Lui Juventus i s-ar retrage titlurile de sezonul trecut si din cel curent, iar celor 4 echipe li s-ar refuza participarea in cupele europene sezonul viitor.
Iar Interului i-ar fi atribuite 2 titluri consecutive. :mishto:
little_foot
14-05-2006, 09:02 AM
Si de cand asteapta suporteri Interului un titlu... :P .Astfel Interul ar reusi chiar "dubla" in doua sezoane consecutive si cu siguranta s-ar ascuti si lupta pentru sezonul urmator. Sincer astept cu nerabdare aceasta decizie pentru ca de cand ma stiu am fost fan Inter. :D
bullzeye
14-05-2006, 01:45 PM
Eu unul mereu am urat campionatul italian, in frunte cu Juventus, singurii care mai spala rusinea sunt Inter, dar printre putinii care intr-adevar joaca fotbal in acel campionat, nu pot sa schimbe in totalitate imaginea deplorabila a campionatului italian. Sincer Italia nu merita 4 echipe in UCL la fel ca Anglia si Spania, dar este posibil sa se schimbe ceva si la acest capitol in urma scandalului, mi-ar parea bine :D .
gianni
15-05-2006, 07:38 AM
Scandalul nu mai poate fi musamalizat si prin urmare se vor lua oarece masuri! Asa ca Mutu va juca, poate, la anul in Serie B!
ultras_violet
15-05-2006, 10:54 AM
In sfarsit ia prins cu blaturile! se pare ca Juventus se va duce in Serie B! Probabil Mutu regreta venirea la formatia juventina!
Echipe care au fost faptase la blaturi: Juventus, Lazio , AC Milan , Fiorentina .....
JohnnyUSA
15-05-2006, 02:13 PM
Juventus in serie B, nu-i mai suport cu atatea blaturi facute de-a lungul timpului. Blaturi ce practic nu-si aveau rostul, intotdeauna au avut lot valoros.
nigga_thebest
15-05-2006, 05:57 PM
Nu-s de acord cu cei care zic ca Interu joaca fotbal.Niciodata Interu n-a jucat mai bine ca Juve sau ca Milan .Eu in continuare cred ca nu vor fi retrogadate Juve sau Lazio pentru ca ar pierde Italia :)
shinoda
15-05-2006, 07:56 PM
In foarte probabil cazul in care Juventus va fi retrogradata, clubul va vinde toti jucatorii cu nume.Am auzit pe la TV cum ca contractul de televizare a lui Juve va scade vertiginos de la 3 mil daca echipa va juca in Serie B. Deci Mutule, cautati echipa...
bullzeye
15-05-2006, 10:08 PM
Mda, mai ales dupa ce a plceat si Moggi de la echipa, este foarte probabil, ca in urma acestei pierderi uriase de 77 mil Euro din bugetul clubului, Juventus sa nu-si mai poate reveni. Avand in vedere toate acestea, s-ar putea sa nu o mai vedem pe Juventus in Serie A timp de foarte multi ani, eu chiar m-as bucura enorm sa o vad pe Juve la faliment si aproape desfiintare, dar oricum, probabil, se va gasi cineva cu bani care sa o cumpere si sa o sponsorizeze, ca doar e Juventus, dar eu sper totusi sa nu se intample asa.
yahoo
16-05-2006, 12:45 AM
Chiar m-ar bucura o decizie impotriva lui Juve insa este greu!Juve e o echipa reprezentativa pt Italia,iar o decizie impotriva lor ar creea o fata urata fotbalului italian!Desigur,o astfel de masura ar fi una perfecta care denota corectitudinea federatiei italiene,insa raman la parerea ca acest caz va fi musamalizat!
gianni
16-05-2006, 07:26 AM
Din cate am inteles eu, se pare ca Andone il convinsese e Mutu sa revina la dinamo in cazul in care Juve ar fi fost retrogradata! Nu cred ca va fi o problema pentru mutu sa-si gaseasca echipa, fiindca este un jucator in forma!
Si eu sunt de parere ca nu este posibila retrogradarea lui Juve! Oricum, nu inteleg de ce au facut acest lucru, fiindca Juventus este o echipa cu oarece valoare, cu multi jucatori cunoscuti si talentati!
ultras_violet
16-05-2006, 09:10 AM
Abia astept sa-i vad pe aia de la Juve cum joaca in Serie B sau C!
Vor vinde o gramada de jucatori! si vor primi putin bani pe ei!
SSORIN
16-05-2006, 09:40 AM
Chiar daca juve va fi retrogadata sigur cineva se va ocupa in continuare de club(cineva cu bani) pentru ca juve are o istorie...si o multime de suporteri.
JohnnyUSA
16-05-2006, 10:27 AM
Juventus are cei mai multi sustinatori in Italia. Asa cum Steaua are in Romania.
gianni
16-05-2006, 10:50 AM
Juve este o echipe mult prea mare ca sa se ajunga la astfel de masuri! Ganditi-va ca alaturi de Juve mai sunt si alte nume mari citate: Milan, Lazio, Fiorentina! Ce vor face? Vor retrograda toate echipele mai sus mentionate?
bullzeye
16-05-2006, 10:53 AM
Nu, doar Juve si Fiorentina o sa fie retrogradate, restu vor fi doar depunctate.
nigga_thebest
16-05-2006, 02:39 PM
Din cate am auzit eu Juve si Lazio ar fi retrogadate si celelalte ar fi depunctate.Oricum mai mira ca aproape toti urati acest club :|:|:|.si mai zic odata..retrogadarea nu va rezolva nimic..
Ratonu
16-05-2006, 02:44 PM
Regulamentul e regulament. Si rezolva, pentru ca va fi un exemplu pentru cluburile din toata lumea.
pikciu
16-05-2006, 09:12 PM
nu cred ca in Italia se poate intampla ca in Romania: sa cumperi loc in prima liga. e o tampenie pe care numai Mitica de la Liga o poate permite.
gianni
17-05-2006, 09:33 AM
In vizorul Parchetului a intrat si Roma lui Chive, se pare! Asadar, cercul se extinde!
nigga_thebest
17-05-2006, 04:21 PM
Asadar am putea profita noi de aceasta belea in care s-au bagat italienii ,asta in cazul in care Italia ar fi descalificata din Europa....sanse mici dar ........
JohnnyUSA
17-05-2006, 05:02 PM
Pentru blaturi din cate-mi aduc aminte, s-a mai retrogradat in Italia. Din partea mea sa nu-i ierte...
Jokes
17-05-2006, 05:08 PM
Ma dar ce o sa fac jucatori emblema ca Del Piero?!
JohnnyUSA
17-05-2006, 05:13 PM
probabil or sa se mute la alte echipe.
nigga_thebest
17-05-2006, 06:48 PM
Probabil ca Del Piero va ramane.Totusi e emblema clubului si cred ca ar ramane chiar si cu o micsorare de salariu :)
gianni
18-05-2006, 07:45 AM
Presa crede ca Moggi avea legatura cu scandalul "drogurilor" lui Mutu, urmarind astfel sa-l aduca pe acesta de la Chelsea la Juve!
ultras_violet
18-05-2006, 09:12 AM
crezi ? nustiu ce sa zic! ;) ! Oricum Juve va juca in Serie B poate chiar C :crazyboy: ! Vor vinde jucatorii( cel putin 11-le)!
Dannyxxx
18-05-2006, 10:06 AM
Parerea mea ca nu se intampla nimic cu Juventus, doar Moggi si-o ia! E pacat totusi chiar daca arbitrajele au fost cum au fost, Juve ramane o echipa de traditie si e printre cele care n-au fost mai jos de A!
gianni
18-05-2006, 10:22 AM
Bine, se poate demonstra ca doar Moggi este vinovat ( el si alti cativa ), iar clubul sa scape cu fata curata, ma rog, sa dea ceva amenda, penalitati! Oricum, daca Juve va fi retrogradata, atunci va fi batatie pe jucatorii ei! Ganditi-va cati fotbalisti de valoare, liberi de contract!
nigga_thebest
18-05-2006, 01:36 PM
Deja il vad pe Mutu incalcandu-si promisiunea de a veni la Dinamo in caz de retrogadarea lui Juve ;)).Cred ca a gresit cand a zis asta :|
gianni
18-05-2006, 04:29 PM
Numai sa nu pateasca ceea ce au patit si cei care au revenit in camipionatul intern dupa ce au fost "afara", adica sa nu mai joace nimic! ;)
Originally posted by gianni@May 18 2006, 11:22 AM
Bine, se poate demonstra ca doar Moggi este vinovat ( el si alti cativa ), iar clubul sa scape cu fata curata, ma rog, sa dea ceva amenda, penalitati! Oricum, daca Juve va fi retrogradata, atunci va fi batatie pe jucatorii ei! Ganditi-va cati fotbalisti de valoare, liberi de contract!
80014
Poate or sa ramana la club, sa lupte sa ajunga iar in Serie A.
Ratonu
18-05-2006, 06:02 PM
Nu prea cred. Juventus va avea, probabil, de platit o amenda usturatoare, la care se vor mai adauga pierderi, asa ca va trebui sa dea drumul la jucatori, ceea ce ar fi si normal.
gianni
19-05-2006, 07:41 AM
Din cate am inteles se pare ca jucatorii nu vor putea pleca in cazul retrogradarii! Acest lucru se poate intampla numai daca are loc falimentul clubului!
ultras_violet
19-05-2006, 09:22 AM
cand se da verdictul in cazul Juve , blat si iarasi blat? :scaun:
nigga_thebest
19-05-2006, 10:06 AM
daca retrogadeaza Juve ar fi bine pentru ea sa il vanda pe ibrahimovicar fi ceva bani recuperati.Si daca restul jucatorilor ar ramane ar fi un gest foarte frumos. :)
pikciu
19-05-2006, 02:51 PM
Marcello Lippi tremură serios! Dar nu din cauza apropierii Cupei Mondiale. Legăturile cu Luciano Moggi ?l pot costa scump. Fostul subordonat al directorului general juventin n-a ieşit de sub aripa protectoare după ce a preluat "naţionala". De c?nd l-a substituit pe Trap, Lippi a executat docil ordinele Mafiei. Motiv pentru care a fost deja interogat vineri la Roma.
Selecţionerul "squadrei azzurra" este acuzat că a făcut echipa şi convocările conform intereselor de moment ale lui Juve şi ale GEA. Concret, Lippi nu apela la jucătorii pe care Moggi ?i dicta să-i menajeze ?n vederea partidelor mai importante din campionat ori Ligă. Sau ?i chema la lot cu precădere pe fotbaliştii impresariaţi de firma fiului său, Alessandro, ?n scopul de a le spori cota de piaţă. Metodă folosită cu succes şi de Ioan Becali ?n Rom?nia.
Procuratura din Roma l-a interogat pe selecţioner şi ?n legătură cu poziţia pe care fiul său, Davide, o deţine ?n tot acest scandal de corupţie, ?n calitatea de colaborator al GEA.
"Cannavaro nu joacă!"
Episod interesant ?n convorbirile telefonice dintre Moggi şi Lippi, căruia i-a ordonat să-l ţină rezervă pe Fabio Cannavaro. Motiv pentru care fundaşul torinez s-a pl?ns impresarului.
Lippi: Ai discutat cu Fabio?
Moggi: Da, i-am zis. Dar nu mi-a plăcut ce-a făcut...
Lippi: Adică?
Moggi: Ţi-a dat telefon... De ce?
Lippi: M-a sunat din biroul lui Fedele (n.r. - impresarul jucătorului). Voia mult să joace, pentru că meciul era la Parma (n.r. - fosta sa echipă). I-am explicat ?nsă, doar ştie că nu eu s?nt antrenorul!
Moggi: L-am atenţionat pe Fedele că Fabio nu mai e la Inter, deci trebuie să execute ce ?i spun. Aici nu ne jucăm cu lucrurile astea! Juve este mai importantă dec?t naţionala.
Nu merge la CM?
Lippi ar putea rata turneul final din Germania! Jurnalul "Libero" susţine că Federaţia a sondat deja terenul căut?nd un ?nlocuitor ?n cazul ?n care se dovedeşte implicarea actualului selecţioner ?n "afacerile" lui Moggi. Aceeaşi sursă a mai dezvăluit cei doi candidaţi la postul lui Lippi. Primul este chiar fostul selecţioner de la Euro 2004, Giovanni Trapattoni, dat afară la ?nceputul anului de VfB Stuttgart, şi celălalt este Carlo Ancelotti, tehnicianul lui AC Milan.
A şantajat Roma
Manevrele lui Moggi au sufocat şi AS Roma. Jurnalul "L'Espresso" a scris că "datoriile giallorossilor de 154,33 milioane de euro ale faţă de grupul bancar Capitalia au fost folosite de clanul Moggi ca mijloc de excludere a lui Sensi de la conducerea clubului". Acelaşi ziar anunţă că "directorul general torinez l-a impus ca antrenor pe Del Neri, impresariat de GEA, şi a forţat transferul lui Emerson la Juve. Doar planul de instalare a lui Moggi jr. ca director general a eşuat".
?Retrogradată 100%?
Paul Codrea a vorbit ieri la Timişoara despre acest scandal. "Cred că Juventus va fi retrogradată ?n proporţie de 100%. Vă daţi seama că lucrurile acelea s-au simţit şi ?n teren, dar despre Juve se vorbeşte de mult cu problemele astea", a spus mijlocaşul lui Palermo. El a făcut o comparaţie şi cu fotbalul din Rom?nia: "Din păcate, cele două campionate se aseamănă. Aşa s?ntem noi, latinii, ne ?nţelegem mai bine şi atunci apar probleme. Ne plac şmecheriile. De acum şi conducătorii din Rom?nia ar trebui să aibă grijă". (Adrian Bucur)
Blaturi şi-n Olanda?
Şi ?n Olanda apar zvonuri despre jocuri aranjate ?n primele două divizii! Justiţia a şi deschis "o anchetă preliminară", ?ncerc?nd să afle dacă s?nt dovezi ale fraudelor comise. Ziarul "De Telegraaf" scrie că cercetările pleacă de la faptul că mai mulţi fotbalişti ai unor echipe modeste şi-au cumpărat vile şi automobile de lux. Autorităţile cred că ?n Olanda acţionează cel puţin 5 grupuri de pariori clandestini, vehicul?nd 40 de milioane de euro anual.
(www.gsp.ro)
nigga_thebest
19-05-2006, 03:25 PM
Fotbalul asta se duce de rapa....Mi-e teama ca si la noi se intampla asa ceva :-ss
Si cam pe ce baza ai ajuns la afirmatia asta uimitoare? In A nu s-au mai facut blaturi de 2 ani si asta se vede in performantele europene, chiar si ale voastre. Singurul care mai are in cap lucrul asta e Padureanu dar ala e prea senil ca sa-l mai bage cineva in seama.
Eu zic sa va vedeti de meciurile voastre si sa nu mai lansati atacuri de genul asta ieftine.
Ratonu
19-05-2006, 07:46 PM
S-au mai facut blaturi, dar intr-o proportie mult mai mica si, daca reusim sa mentinem ritmul si sezonul viitor, suntem pe un drum bun.
nigga_thebest
19-05-2006, 09:29 PM
Tuby ,te-ai simtit atacat? Am facut o presupunere . E parerea mea si o sa mi-o mentin probabil mult timp de acum incolo.
Ratonu
19-05-2006, 10:54 PM
Dezvolta, argumenteaza...
Daca tot vii cu afirmatii socante, nu ne lasa sa murim nestiutori.
Oamenilor din fotbal le e usor sa acuze si celor mai multi suporteri le e usor sa repete ce spun reprezentantii echipelor pe care le sustin. Nici unii, nici altii nu au nevoie sa fi trecut prin scoala (si nici sa fi vazut vreun meci) pentru asa ceva.
yahoo
19-05-2006, 11:22 PM
Daca imi aduc bine aminte si anu trecut la barajele pt promovarea in Seria A au fost blaturi iar atunci Torino (nu mai tin minte exact cine) a fost retrogadata din nou in B desi batuse in baraj si era practic in A
gianni
20-05-2006, 09:02 AM
Treaba est egroasa la Juve! Chiar si apartamentul lui Mutu a fost perchezitionat! Asa cum s-a mai spus nu cred ca mai este cale de intoarcere: Juve merge pe drumul retrogradarii! ;)
nigga_thebest
20-05-2006, 10:22 AM
Nu cred ca Juve mai are scapare .Acum suporterii lui Juve ar trebui sa-si doreasca ca Juve sa fie retrogadata in B si nu in C :-ss
Ionut cel Intelept
21-05-2006, 08:00 PM
Originally posted by yahoo@May 20 2006, 12:22 AM
Daca imi aduc bine aminte si anu trecut la barajele pt promovarea in Seria A au fost blaturi iar atunci Torino (nu mai tin minte exact cine) a fost retrogadata din nou in B desi batuse in baraj si era practic in A
80135
E vorba de genoa. A promovat in Serie A , s-a aflat ca au facut prostioare si s-au trezit in serie C.
nigga_thebest
22-05-2006, 12:55 PM
Ma tot gandesc ...Cum poate un om sa conduca fotbalul italian.Nu cred ca juve a facut vreun transfer corect.Oare Moggi s-a gandit vreoadata ca va fi prins ? <_<
pikciu
22-05-2006, 02:34 PM
poate moggi e un fel de gigi becali: "ba, ce sa-mi faca ba mie astia? eu le duc bani spalati, acum scosi din masina de spalat." Se gandea ca e prea mare pentru a fi prins, dar uite ca nimeni nu-i prea mare.
DarkComy
22-05-2006, 04:02 PM
Sa retrogradeze da-i dracu'! :P
nigga_thebest
22-05-2006, 07:44 PM
Comparatia asta m-a facut sa rad LOL Moggi a facut bani pentru ca e destept si jiji a avut noroc ;)).Si DarkComy nu cred ca ai zice la fel de o echipa la care tu tii :>
andrei09
22-05-2006, 09:31 PM
Moggi: "Blestem ziua c?nd l-am ?nt?lnit pe Berlusconi"
Fostul director general al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat, ?ntr-un interviu publicat, luni, de agenţia Calciomercato, că blesteamă ziua ?n care l-a ?nt?lnit pe patronul grupării AC Milan, Silvio Berlusconi.
Moggi: "?n luna septembrie a anului 2005, Berlusconi mi-a propus să vin la Milan. Am rămas surprins, dar i-am spus că voi reflecta la această ofertă. La două săptăm?ni după ?nt?lnirea cu Berlusconi, la sediul federaţiei au ajuns informaţii ale Parchetului din Torino cu interceptări telefonice ?ntre mine şi alţi oameni din fotbal. Carraro (Franco Carraro, fostul preşedinte FIGC) l-a anunţat pe Galliani (Adriano Galliani, administratorul delegat al Milanului şi preşedintele Ligii Italiene de Fotbal) care i-a sugerat lui Berlusconi să fie mai atent ?n privinţa mea. Blestem ziua ?n care l-am ?nt?lnit pe Berlusconi".
?ntrebat de ce crede că toate acele interceptări telefonice au ieşit la suprafaţă abia după aproximativ nouă luni, Moggi a precizat: "Carraro a pus totul la cale. A aşteptat momentul potrivit pentru a da drumul la informaţii. A dorit să-l cureţe pe Pairetto (Pierluigi Pairetto, şeful Comisiei de delegare a arbitrilor din Italia), deoarece Galliani ?i promisese lui Pierluigi Collina postul acestuia", a declarat Moggi.
Luciano Moggi a spus că nu el este inventatorul acestui sistem. "Nu sunt eu inventatorul acestui fotbal. Sistemul funcţionează dintotdeauna. Dar aveţi toate interceptările? Toată vine este aruncată pe mine, deoarece am fost primul om despre care presa a spus că este vinovat. Dar Carraro? Ca să nu mai vorbim de secretarul general al FIGC, Francesco Ghirelli, un om extrem de periculos", a precizat fostul conducător al lui Juventus.
Moggi a declarat că descifrarea interceptărilor nu s-a făcut dec?t ?ntr-un singur sens. "Sunt sigur că descifrarea s-a făcut ?ntr-un singur sens, dar vă spun un lucru: de ani de zile, ?n fiecare zi din săptăm?nă, cei care deleagă arbitri primesc telefoane de la preşedinţi de cluburi din toate diviziile. Şi totul a ?nceput cu Meani de la Milan şi Facchetti de la Inter. Cu siguranţă nu erau telefoane amicale. Eu şi alţi colegi ai mei am vrut să ne asigurăm că arbitrii nu vor defavoriza pe Juventus. Doream arbitri profesionişti şi imparţiali", a spus Luciano Moggi.
De asemenea, agenţia Calciomercato a anunţat că Adriano Galliani va demisiona miercuri din funcţia de preşedinte al Ligii Italiene de Fotbal, iar cluburile Lazio Roma şi AS Roma sunt acuzate de fals ?n bilanţ. "Procurorii Parchetului din Roma, Luca Palamara şi Maria Cristina Palaia, au ?nchis ancheta privind ?dopingul administrativ? acuz?nd grupările Roma şi Lazio de fals ?n bilanţ", a scris Calciomercato.
Fotbalul italian se află ?n plin scandal, după anchetele declanşate de mai multe instanţe privind existenţa unor meciuri trucate ?n campionatul Italiei. Luciano Moggi, care a demisionat din funcţia de director general al clubului Juventus Torino, se află ?n centrul scandalul izbucnit ?n ultimele săptăm?ni. El este cercetat pentru "asociere ?n vederea săv?rşirii de fraudă sportivă" şi "concurenţă neloială" pe piaţa transferurilor.
?n 18 mai, noul şef al Federaţiei Italiene de Fotbal, Guido Rossi, care l-a ?nlocuit pe preşedintele demisionar Franco Carraro, s-a ?nt?lnit cu magistraţii din Napoli. ?nt?lnirea a avut ca scop definirea condiţiilor ?n care Parchetul va transmite dosarele sale către (sunt cocalar de mirc) FIGC, ?n vederea dictării unor eventuale sancţiuni sportive.
?n urma acestui scandal presa italiană notează că selecţionerul naţionalei Italiei, Marcello Lippi, audiat ?n 19 mai timp de trei ore, la Procuratura din Roma, ar putea părăsia funcţia deţinută ?naitea turneului final al Cupei Mondiale din Germania.
Sursa: ProSport
nigga_thebest
25-05-2006, 04:23 PM
Are tupeu Moggi.Dar il cred cand zice ca toti presedintii au facut sau vor face asa ceva.
JohnnyUSA
25-05-2006, 04:28 PM
Mafia este mare acolo, multi sunt implicati.
gianni
25-05-2006, 04:37 PM
Astazi s-au dat publicitatii si date despre trucajele celor de la Ac Milan! Asa ca nu prea este nimeni curat prin campionatul italian! Doar este patria Mafiei!
JohnnyUSA
25-05-2006, 05:13 PM
Tocmai asta spun si eu, sunt nume mari care sunt murdare, va iesi tot noroiul acum la suprafata, GARANTAT.
gianni
26-05-2006, 07:53 AM
Am impresia ca este cam intins acest noroi si ca deja este prea bine implementat! Trebuie sa se ia masuri drastice, fiindca fotbalul a devenit o masinarie de facut bani si nu mai este bucurie a jocului! Dovada ca fotbalul italian este in noroi este si faptul ca anul acesta nu au mai castigat nicio o cupa! Spaniolii sunt liderii!
pikciu
21-06-2006, 12:09 PM
În scurt timp se va anunţa verdictul în megascandalul de corupţie din fotbalul italian, alături de echipa lui Adrian Mutu fiind implicate AC Milan, Lazio, Sampdoria şi formaţia lui Bogdan Lobonţ, Fiorentina.
Pentru că şi UEFA presează, foarte curând vor fi anunţate deciziile privind sancţionarea cluburilor implicate în uriaşul scandal de corupţie din fotbalul italian.
Omul care şi-a creat o notorietate la nivelul întregii Peninsule în aşa numita operaţiune “Mani puliti” (mâini curate), îndreptată împotriva capilor mafiei, Francesco Saviero Borrelli, a instrumentat şi megadosarul fotbalului corupt, predând cele 200 de pagini ce cuprind concluziile unei minuţioase anchete procurorului general Stefano Palazzi. Evident, clubul care riscă sancţiuni foarte dure este Juventus, ca urmare a gravelor abateri comise de directorul general Luciano Moggi.
Bianconerii sunt foarte aproape de retrogradare pe motive disciplinare, existând varianta Serie B şi nouă puncte penalizare, dar şi ipoteza trimiterii în Serie C1! Titlurile din 2005 şi 2006 au mari şanse să fie revocate şi să nu mai fie declarată nicio echipă campioană. AC Milan, Fiorentina, Lazio şi Sampdoria vor primi şi ele pedepse, dar cel mai probabil sub forma penalizării de puncte, fără retrogradare.
"Nu vom face niciun pas înapoi dacă vrem să curăţăm fotbalul italian pentru totdeauna."
Francesco Borrelli, şeful Comisiei de Investigaţii
foarte interesant... la noi cand se va face o astfel de ancheta? probabil niciodata. :(
gianni
21-06-2006, 12:16 PM
Mi-ai luat-o inainte Pikciu! De data aceasta Juventus nu mai are scapare! Ce se va intampla cu jucatorii, fiindca nu cred sa mai continue daca ii retrogradeaza in Serie C?
pikciu
21-06-2006, 12:18 PM
n-ai vazut ca au aparut oferte pentru multi jucatori, vor incerca sa profite de situatia lui Juve si sa ia jucatorii destul de ieftin.
Jokes
21-06-2006, 12:23 PM
Cred ca Juve sa duce de rapa din cauza lui Moggi,o sa piarda doua sezoane poate si mai mult sunt toate sansele sa promoveze greu,iar cand o sa ajunga din nou in Serie A ce jucator o sa mai vrea sa mai vina la Juve dupa acest scandal monstru
sisu_stelistul
21-06-2006, 12:54 PM
Poate nu o sa pateasca nimic, am intels ca Mutu are oferta de 7 milioane(mai ieftin ca Radoi :D ) de la Fiorentina.
gianni
21-06-2006, 01:32 PM
Si Fiorentina este in aceiasi groapa,asemenea Juventusului, numai ca ei vor ramane in Serie A! Nu cred sa mai ramana multi jucatori mari in cazul retrogradarii!
Jokes
21-06-2006, 02:30 PM
Mai sunt AC Milan, Fiorentina, Lazio şi Sampdoria
gianni
21-06-2006, 02:42 PM
Cu exceptia lui Inter, unele dintre cele mai bune echipe s-au jucat cu focul! Din cate am inteles, presiunea Uefa este foarte mare, asa ca Juve sigur va ajunge "jos"!
Jokes
21-06-2006, 03:40 PM
Au spus clar ca vor sa faca curat in campionatul italian,deci sunt pusi pe treaba
pikciu
21-06-2006, 06:35 PM
Cum l-a luat Moggi pe Mutu!
Cotidianul Gazzetta dello Sport a publicat, miercuri, stenogramele unor inregistrari telefonice din 5 si 6 noiembrie 2004, intre boss-ul lui Juventus Torino si fiul sau, Alessandro Moggi, presedintele GEA Sport, legate de situatia lui Adrian Mutu. Atacantul roman fusese concediat la acea vreme de Chelsea pentru consum de cocaina.
5 noiembrie 2004
Alessandro: Doream sa-ti spun ca maine e sentinta din cazul Mutu. Poate fi suspendat sase luni, iar ieri am facut procura cu Mutu!
Luciano: Vezi daca il lasa liber de contract.. il luam, noi repede.
A: ..e liber! E deja liber!
L: ..atunci il luam noi!!
A: Asta vroiam sa iti spun! Pentru ca acum trebuie sa vorbesc cu cei din jur, dar daca va intereseaza pe voi...
L: Cu cine sa vorbesti? Trebuie sa actionam imediat!
A: El mi-a spus ca e deja un an de cand nu mai ia..
L: Asta ne intereseaza, Alessandro!
6 noiembrie 2004
L: Asculta, marti dupa-amiaza vii la Torino!
A: Eh!
L: Ca sa discutam despre Mutu. Dar..
A: Bine
L: Dar Alesandro, nu trebuie sa afle nimeni!
A: Cine vrei sa stie? Jucatorul stie deja!
L:Nu, trebuie sa inteleaga, ok?
A: OK!
sisu_stelistul
21-06-2006, 07:16 PM
Deci pana la urma chiar a luat, ca nu se prea lamurise.
nigga_thebest
21-06-2006, 07:52 PM
cel mai bine ar fi sa-i retrogadeze pe toti :>:>:> macar daca juve cade sa cada si milan >:) .Ideal ar fi sa cada si Inter . Eu unul zic ca e imposibil ca inter sa nu fi facut si ea ceva.Adica toata lumea il stie pe Morrati ;))
sisu_stelistul
22-06-2006, 05:14 PM
Si o sa avem serie A fara echipele importante ale ei.
nigga_thebest
22-06-2006, 05:39 PM
chiar, daca Juve e retrogadata , sa inteleg ca va juca Roma in Sampionz lig ?
gianni
23-06-2006, 11:59 AM
Cam asa ceva! Si celelalte echipe aflate in vizorul Parchetului vor fi depunctate, asa ca o sa fie o situatie interesanta!
sisu_stelistul
24-06-2006, 04:41 PM
am citit azi in prosport ca si lazio si fiorentina si juve ar putea fi retrogradate in B in cel mai bun caz si in cel mai rau caz in C, iar Milan depunctata in A in cel mai bun caz si in cel mai rau caz retrogradata in B. POate o sa avem un derby lazio-juve in B.
Jokes
24-06-2006, 05:08 PM
Mai stii ,dar de vedele sub contract cu Juve ce se mai aude?
sisu_stelistul
24-06-2006, 08:38 PM
poate revine mutu in divizia A.
Jokes
24-06-2006, 09:00 PM
Si care-i faza revine la Dinamo unde ce-o sa faca se apuca iar de iarba
gianni
26-06-2006, 01:51 PM
Parca a ajuns la o intelegere cu Fiorentina! Si nu cred ca este inca timpul ca Mutu sa revina-n tara!
andreiutzu
26-06-2006, 02:12 PM
Nu prea ii vad un viitor lui Mutu la Fiorentina...
pikciu
26-06-2006, 04:58 PM
ba da, o sa fie antrenat de cesare prandelli, cel care i-a fost coach si la parma.
baietii de la gazetta dello sport au scris ca juve va fi retrogradata sigur in B!
gianni
26-06-2006, 05:55 PM
Nu cred ca este vina jucatorilor pentru ceea ce s-a intamplat! Moggi este vinovatul! Oare jucatorii stiau ca meciurile erau trucate?
sisu_stelistul
26-06-2006, 07:17 PM
Da cred ca da, oricum mutu are oferte de la Fiorentina si de la Bayern.
Jokes
26-06-2006, 08:31 PM
La cat de gramgoman s-ar duce la Bayern dar daca pune in balanta concurenta de acolo mai bine se duce la Forentina
gianni
27-06-2006, 03:00 PM
Moggi vegheaza asupra Italiei! A castigat dintr-un penalti inventat! :lol:
sisu_stelistul
27-06-2006, 03:01 PM
Cum scria in gazeta de azi, in 2006 italia a fost ajutata si in 2002 furata.
gianni
27-06-2006, 03:20 PM
Deh, pe atunci poate nu era Moggi atat de puternic! Cand se va sti sigur daca Juve retrogradeaza?
sisu_stelistul
27-06-2006, 08:19 PM
Poate nu retrogradeaza.
andreiutzu
27-06-2006, 08:43 PM
Da...chiar asa..cand se definitiveaza procesu ?
andrei09
27-06-2006, 08:45 PM
eu am auzit ca pe la sfarsitul lui iulie...
nigga_thebest
28-06-2006, 06:00 PM
Pai in proportie de 90 % Juve retrogadeaza ...acum ramane de vazut unde retrogadeaza ..... Milan va fi depunctata dar va juca in CL , Fiore va fi si ea depunctata si vajuca doar in Cupa Uefa si Lazio va fi depunctata si exclusa din cupa Uefa :) Iar titlul va fi anulat sau va fi acordat Interului
gianni
30-06-2006, 06:18 PM
Cred ca nu se va mai acorda titlul anul acesta!
Eu am auzit ca Interul va primi titlul. Milan si Fiorentina nu vor fi retrogradate?
pikciu
02-07-2006, 04:52 PM
din pacate nu :P in cel mai rau caz vor fi depunctate. eu, desi sunt suporter al Interului, nu as accepta un titlu mincinos. serios acum.
stefan
02-07-2006, 06:22 PM
Eu am citit ca nici o echipa nu va primi titlul daca Juventus va fi retrogradata, si nici titlul de anul trecut nu va fi atribuit altei echipe.
Ratonu
02-07-2006, 06:57 PM
De ce ar fi un titlu mincinos? Juve si Milan au trisat, Inter a fost prima dintre echipele care nu au trisat. Unde e problema? Si Menchov a fost declarat castigator al Turului Spaniei cand l-au gasit pe Heras dopat.
pikciu
04-07-2006, 12:47 PM
Procurorul Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), Stefano Palazzi, a cerut, astăzi, retrogradarea echipelor Juventus Torino, AC Milan, Lazio Roma şi AC Fiorentina, implicate în scandalul meciurilor trucate din fotbalul italian.
Palazzi a cerut excluderea din campionat şi retrogradarea echipei Juventus într-o "divizie inferioară Seriei B", cu şase puncte de penalizare din sezonul următor. El a mai solicitat ca ultimele două titluri de campion al Italiei (2004-05, 2005-06) să fie retrase grupării Juventus.
Palazzi a solicitat retrogradarea echipei AC Milan în a doua divizie şi o penalizare de trei puncte.
De asemenea, Palazzi a solicitat retrogradarea formaţiei Lazio Roma şi 15 puncte de penalizare, aceeaşi sancţiune fiind cerută şi în cazul grupării Fiorentina.
oau. nu ma asteptam la asa ceva. ar fi o chestie bomba, poate apoi o sa inceapa cercetarile in toate campionatele.
gianni
04-07-2006, 12:52 PM
Chiar ca este o bomba! Ma asteptam la retrogradarea Juventusului, dar nu si a celorlalte echipe! Ce mai ramane din prima divizie italiana!?
Asa, poate avem si noi sanse sa trecem mai departe de grupele CL-ului!
Jokes
04-07-2006, 01:11 PM
Lasa ca merge asa sa-i retrogradeze pe toti din scandalul asta asa putem sa dovedim ca avem echipe super tari,sa-i batem pe toti si sa le scoatem fotbalul din cap
gianni
04-07-2006, 01:15 PM
Daca se mai pune de-o revolutie din aceasta si in campionatul spaniol, precum si in cel german, ne-am scos! Putem spera sa jucam finala CL! Si sa si castigam! :lol:
-yo-veve
04-07-2006, 01:49 PM
Dar pe la noi nu e posibila o astfel de revolutie,insa tare imi e ca pe la noi nu stiu cine ar ramane in prima divizie,poate doar Vasluiul!!!!
Jokes
04-07-2006, 01:59 PM
Noi nu suntem asa murdari ca ei asta este clar si dupa performatele de anul asta,nu cred ca un arbitru strain ar sta in drum de banii nostri,chiar ne-ar spune pe la FIFA,UEFA
gianni
04-07-2006, 02:00 PM
Nu cred ca am mai avea Liga I! Dar, mai intai, ar trebui sa se dovedeasca acuzatiile de blat!
sisu_stelistul
04-07-2006, 02:47 PM
Nu cred ca vor fi acceptate cerintele, maxim va fi retrogradat JUVE in B, parerea mea.
Jokes
04-07-2006, 02:49 PM
Parca vezi ca nu retrogradeaza nici una si le da doar o amenda maricica
gianni
04-07-2006, 02:50 PM
Cred ca acuzatiile sunt foarte dure, asa ca masurile vor fi la fel de dure!
sisu_stelistul
04-07-2006, 02:51 PM
Gandeste ce implicatii financiare ar avea retrogradare acestor cluburi puternice.
gianni
04-07-2006, 02:53 PM
Trebuia sa se gandeasca inainte de a se formula acuzatii si sa apara totul in presa!
Jokes
04-07-2006, 02:53 PM
Ce implicatii ca-i retrogradeaza nu vad care ar fi cred ca s-ar imbogatii pentru acum toate cluburile cu bani sunt ddisperate sa cumpere jucatori gen Del Piero,Trezeguet,Ibrahimovici etc.
gianni
04-07-2006, 02:56 PM
Ar fi o buna oportunitate pentru cluburile mari sa cumpere jucatori de asemenea valoare!
sisu_stelistul
04-07-2006, 03:04 PM
Da , dar un campionat italian fara aceste mari forte nu ar mai starni interes si atunci nu ar mai veni bani la federatie.
Jokes
04-07-2006, 03:17 PM
Si care-i faza oricum nu este problema noastra dar totusi ar fi interes deoarece eu cel puitn as fi curios cine ar castiga campionatul
sisu_stelistul
04-07-2006, 03:37 PM
Da dar crezi ca ar mai lua toate tarile campionatul italiei sa-l transmita la TV.
Jokes
04-07-2006, 04:06 PM
Dar nu inteleg de ce te referi la toate tarile,ce pe noi ne urmareste cineva din alta tara multi nici n-au auzit de noi asa ca se se obisnuiasca si ei cu modestia
pikciu
04-07-2006, 04:12 PM
Fabio Capello a demisionat din functia de antrenor al echipei Juventus Torino, se anunta intr-un comunicat emis de clubul torinez. “Clubul Juventus a acceptat demisia lui Capello si ii multumeste pentru toata activitatea sa depusa la club.”
Fabio Capello are foarte mari sanse sa ajunga antrenorul echipei Real Madrid dupa ce Ramon Calderon a devenit presendintele clubului. Clubul Juventus este implicat in scandalul meciurilor trucate din campionatul Italian, procurorul federatiei italiene, Stefano Pallazi cerand retrogradarea echipei intr-o divizie inferioara si sanctionarea cu sase puncte in sezonul urmator.
e destul de clar. capello nu si-ar fi dat demisia daca nu ar fi stiut el ceva. :ph34r:
Jokes
10-07-2006, 10:52 AM
Astazi se decide soarta echipelor.
sisu_stelistul
10-07-2006, 07:43 PM
care a fost decizia ca nu o gasesc pe nicaieri.
sisu_stelistul
12-07-2006, 02:38 PM
Am vazut ca echipele vizate fac trasnferuri si isi fac planuri de UCL, cred ca stiu ele ceva si probabil o sa scape de retrogradare sau de excludere din competiti europene, cum am zis si cand a inceput scandalul.
gianni
12-07-2006, 06:24 PM
Clar ca se intampla ceva, fiindca nu mai aveau loc transferurile de pe la echipele vizate! Nu se stie inca ce sanctiuni vor fi luate, atata tot!
JohnnyUSA
12-07-2006, 06:28 PM
Eu zic ca nu vor mai fi asa de duri in decizia pe care o vor lua. Vor fi influentati de faptul ca sunt campionii mondiali.
Ratonu
12-07-2006, 08:16 PM
Ei, fi-r-ar sa fie! Si eu, care aveam sampania pregatita... In fine.
Asa sunt italienii, zic ca fac, ca dreg si, pana la urma, tot nu misca mare lucru. Un exemplu e si Il Giro de anul asta.
JohnnyUSA
12-07-2006, 09:31 PM
Sunt multe grupuri de interese acolo Ratonu, se invart multi bani..
gianni
14-07-2006, 06:37 PM
Juventus, Fiorentina, Lazio in Seria B, iar Ac Milan fara drept de a juca in CL! Cam acestea vor fi deciziile care vor fi luate! Sursa: Pro Sport!
pikciu
14-07-2006, 08:41 PM
de fapt sursa ar cam fi Gazetta dello sport :)
stefan
14-07-2006, 09:09 PM
- Juventus va fi retrogradată în Serie B şi va fi penalizată cu 30 puncte de penalizare
- Fiorentina este regtrogradată în Serie B şi 12 puncte de penalizare
- Lazio retrogradează în Serie B şi 7 puncte de penalizare
- Milan rămâne în Serie A, dar va fi penalizată cu 15 puncte şi nu va avea dreptul să participe în cupele europene
pikciu
14-07-2006, 09:24 PM
astea sunt rezultatele finale. Asta da revoultie... Dar Milan de ce nu a fost retrogradata? Nu cred ca a fost cea mai corecta dintre toate.
sisu_stelistul
14-07-2006, 09:25 PM
Imi pare rau de Fiorentina, mai ales ca joaca niste romani care sunt printre liderii actualei generatii si daca cumva nu o sa poata pleca si o sa fie destul de rau pentru Romania.
Acuma cine participa in cupele europene din Italia?
stefan
14-07-2006, 09:34 PM
Lobont s-ar putea sa fie imprumutat la Sampdoria pentru ca la Firentina avea sanse destul de mici sa prinda macar banca de rezerve.
Originally posted by sisu_stelistul@Jul 14 2006, 11:25 PM
Imi pare rau de Fiorentina, mai ales ca joaca niste romani care sunt printre liderii actualei generatii si daca cumva nu o sa poata pleca si o sa fie destul de rau pentru Romania.
Acuma cine participa in cupele europene din Italia?
86464
In Champions League se califica direct AS Roma si Inter Milano iar in tururile preliminare Palermo si Chievo. In cupa Uefa nu stiu!
sisu_stelistul
14-07-2006, 09:44 PM
Probabil ca nu vor face o figura prea frumoasa , poate doar inter.
yahoo
14-07-2006, 09:56 PM
Si Roma va face o figura frumoasa. Au jucatori buni in componenta. Insa m-am uitat si pe lista de arbitrii suspendati si am ramas uimit de suspendari. Mai ales de De Santis.
Insa bucuria este mult prea mare ca sa ma gandesc la altceva. Pacat ca n-a fost retrogadata si Ac Milan, era perfect!
bullzeye
14-07-2006, 10:09 PM
Happy days :D . Ce fericire pe mine, asa le trebuie macaronarilor, desi unele decizii puteau fi si mai severe e bine si asa.
Ratonu
14-07-2006, 11:23 PM
Decizii destul de bune, pana la urma, in ce priveste cele 4 echipe. Toate au sanse mici de a fi printre primele in seria lor in acest sezon. Juventus, Fiorentina si Lazio vor fi inlocuite de Messina, Lecce si Treviso.
In schimb, Scudetto 2005-2006 ramane neacordat.
pikciu
15-07-2006, 12:15 AM
pai si 2004-2005? parca s-au anulat ultimele doua.
Ratonu
15-07-2006, 12:18 AM
Si 2004-2005. :)
JohnnyUSA
15-07-2006, 03:08 AM
in concluzie.. 2 ani in Serie B pentru Juventus.. ma bucura enorm chestia asta oricum imi era cea mai antipatica echipa italiana.
andreiutzu
15-07-2006, 12:13 PM
Da...da Chievo Verona si Palermo in Champions League...nu stiu ce sa zic...Daca se califica in grupe sunt foarte tari...Crad ca Roma va face o surpriza in sezonul urmator de Champions League...si mai ales in campionat...dupa caderea Juventus-ului si a Fiorentinei
pikciu
15-07-2006, 12:15 PM
Se pare ca Inter are acum calea deschisa catre titlu, dupa aceasta lunga perioada de seceta. :mishto:
Ratonu
15-07-2006, 12:38 PM
andreiutu, sisu... nu vad unde e problema. "Performanta cu orice pret", nu merge asa. Scopul nu scuza mijloacele. Mai bine v-ati bucura pentru Steaua, pe a carei lista de posibili adversari in Champions' League, niste echipe foarte bune au fost inlocuite de niste echipe bune. ;)
gianni
17-07-2006, 06:08 PM
Se pare ca inca nu s-a terminat "cosmarul" pentru Juve si Milan! Procurorul care a instrumentat cazul, va face recurs si va cere retrogradarea lui Juventus in Serie C si o penalizare mai mare pentru Milan!
Asa am scapat de niste adversari puternici si nu tocmai curati!
Ratonu
17-07-2006, 07:03 PM
Macar sa ramana deciziile asa cum sunt. Ma tem ca un efect mai mare va avea recursul lui Juventus.
sisu_stelistul
18-07-2006, 01:27 PM
Poate la recurs o sa fie retroradata si Milan, cu ce este ea ai presus fata de LAzio si FIorentina.
gianni
19-07-2006, 12:07 PM
Milanul s-ar putea sa poata juca in Cupa Uefa, conform unei dispozitii a Uefa! :blink:
Jokes
19-07-2006, 01:23 PM
Nu prea este bine deloc,n-ar trebui,este incorect a gresit,sa plateasca :o :angry: :sanshine2:
sisu_stelistul
19-07-2006, 01:38 PM
Nu mi se pare corect, poate ar trebui retrogradata si ea in B, dar nu sa joace in CUpa Uefa.
stefan
19-07-2006, 01:58 PM
Milanul nu a fost chiar exclusa din cupele europene, a fost depunctata pentru a ajunge in clasament pe primul loc care nu participa in competitiile europene, dar echipa de deasupra lor nu a primit licenta UEFA si asa ar trebui sa joace Milanul in locul lor. Daca vor fi retrogradati si ei in B nu vor mai putea juca.
JohnnyUSA
19-07-2006, 02:04 PM
WOW, Milan in UEFA .. sanse mari ca Steaua, Rapid sau Dinamo sa aiba un meci mare.
Originally posted by JohnnyUSA@Jul 19 2006, 04:04 PM
WOW, Milan in UEFA .. sanse mari ca Steaua, Rapid sau Dinamo sa aiba un meci mare.
86717
Steaua nu ar trebui sa joace in grupele Ligii Campionilor? :P
Jokes
19-07-2006, 02:06 PM
Ori eliminate
JohnnyUSA
19-07-2006, 03:39 PM
daca ai citi mai bine ce scriu eu pe aici. Nu cred ca Steaua va ajunge in CL.. dar tu esti prea prostut de felul tau sa prinzi esenta.
Jokes, macar te elimina Milan .. nu Knatspfernufellag.. sau cum draq se scrie :D
Sirius
19-07-2006, 03:52 PM
Originally posted by JohnnyUSA@Jul 19 2006, 04:39 PM
dar tu esti prea prostut de felul tau sa prinzi esenta.
Johnny, te rog fara comentarii din astea. Nu sta el sa te urmareasca peste tot sa-ti afle parerile, deocamdata Steaua e in Champions League si el asta a exprimat. Ai mare grija...
JohnnyUSA
19-07-2006, 03:59 PM
Exprim un fapt in conformitate cu realitatea. Adevarul deranjeaza.. mai rau, supara. Nu mai vorbi in necunostiinta.
pikciu
19-07-2006, 05:18 PM
AC Milan va juca în Cupa UEFA!
AC Milan va evolua în Cupa UEFA sezonul viitor, în ciuda verdictului Calciopoli. Milanezii, care au fost penalizaţi cu 44 de puncte în clasamentul sezonului 2005-2006 şi astfel au ajuns pe o poziţie care nu le mai permitea participarea în Champions League, vor evolua în Cupa UEFA în dauna lui Empoli, care nu a obţinut licenţa necesară pentru competiţiile europene.
“Din păcate, Federaţia ne-a explicat că cererea noastră nu poate fi acceptată. În cazul ăsta, pică definitiv posibilitatea de a participa în următoarea ediţie a Cupei Uefa”, a declarat preşedintele lui Empoli, Fabrizio Corsi. Astfel, dintr-o eroare de judecată, Milan va putea participa în următoarea ediţie a Cupei UEFA, deşi pedeapsa sa de 44 de puncte a fost aplicată tocmai pentru a fi exclusă din competiţiile europene. Echipele implicate în scandalul Calciopoli aşteaptă verdictul final, în aceste zile, în urma apelurilor depuse.
Ratonu
19-07-2006, 06:47 PM
Mda, stupid, de-a dreptul. Puteau sa-i penalizeze si ei rotund cu 50 de puncte. :D
JohnnyUSA
19-07-2006, 07:41 PM
sa nu fie premeditata chestia.
Ratonu
19-07-2006, 07:46 PM
Se pare ca FIFA a recomandat ca titlurile din ultimele doua sezoane sa fie acordate, asa ca s-ar putea ca Inter sa fie, totusi, campioana de doua ori consecutiv.
pikciu
20-07-2006, 11:09 AM
deja jucatorii lui juve au inceput sa se evapore: thuram si zambrotta la barcelona, cannavaro si emerson la real. trebuie sa ia si chelsea ceva de la juve, asa ca vom mai vedea niste transferuri.
Jokes
20-07-2006, 11:14 AM
Incepe si Barca exact ca Realu,plini de vedete si doar un singur jucator spaniol care si ala sta pe rezerva
Ratonu
20-07-2006, 11:50 AM
Nu cred ca Zambrotta si Thuram sunt "vedete". In plus, principalele probleme ale Realului a fost, in ultimii ani, apararea si omogenitatea, or Barca, prin aducerea celor doi, isi intareste defensiva.
sisu_stelistul
20-07-2006, 11:56 AM
Barcelona este mult peste Real, la Real sunt vedete care la ora actuala nu prea dau randament, dar la Barcelona.
Parerea mea e ca comisia de apel va mari depunctarea lui Milan ca sa nu participe in cupele europene.
danutz
21-07-2006, 06:29 PM
eu ma bucur ca jigodiile alea de la juventus or cazut in serie b si ca MILAN a ramas in serie a!!!is fan AC MILAN FORZA MILAN :flipa:
stefan
25-07-2006, 09:19 PM
<_<
*Juventus a rămas retrogradată în Serie B dar penalizarea a fost redusă la 17 de puncte.
*Fiorentina a fost reprimită în Serie A şi penalizată cu 19 puncte
*Lazio penalizată cu 11 puncte, dar reprimită în Serie A
*Milan penalizată doar cu 8 puncte şi va putea participa în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.
In afara de retrogradarea lui Juve, celelalte pedepse sunt doar de forma
pikciu
25-07-2006, 09:35 PM
o porcarie :sanshine2: :scaun: :nashpa:
Ratonu
25-07-2006, 09:35 PM
Asa e intotdeauna cu marii corupti. Ce rusine!
DarkComy
25-07-2006, 09:42 PM
Mare rusine !!!!! Nu sunt deloc de accord cu participarea in cupele europene pentru echipele implicate in acest caz de coruptie
sisu_stelistul
25-07-2006, 10:40 PM
Eu ma asteptam sa ramana, in serie A, ca nu au facut degeaba transferuri, insa cu participarea in cupele europene a echipelor inscriminate nu sunt de acord, ce e 8 puncte pt. milan, e ca si cum nu ar fi primit nimica, anul asta o sa participe si in UCL, si la anul probabil la fel. Juventus nu va sta mai mult de un sezon in B , cred.
nigga_thebest
27-07-2006, 01:53 PM
parerea mea e ca lazio si fiore au primit niste pedepse pe masura ... dar Milanu in nici un caz nu avea voie sa participe in cupele europene.. cat despre Juve ...zic ca e totusi prea mare pedeapsa ... totusi sunt 17 puncte . in fine prosportul zice ca ibrahimovic , trezeguet , buffon si inca cativa nu sunt transferabili ;semn ca se vrea revenirea batranei doamne :)
danutz
07-08-2006, 02:10 PM
eu acum nu pot sa zic ca MILAN a primit o pedeapsa prea mica pt. ca sunt fan MILAN,in fine,sper sa nu se mai repete
gianni
11-08-2006, 01:02 PM
Crunta dezamagire! Mafia invinge intotdeauna! :angry:
JohnnyUSA
11-08-2006, 02:07 PM
Juventus in B, un vis devenit realitate
:-)
shadow
15-08-2006, 02:27 AM
del piero,buffon,trezeguet,camoranesi si nedved au decis sa ramana la juventus pentru a ajuta batrana doamna sa promoveze in serie a si sa castige cupa italiei.
danutz
15-08-2006, 10:26 AM
de promovat zic ca promoveaza 40%,iar cupa dupa parerea mea nu o s-o ia
shadow
15-08-2006, 12:34 PM
se pare ca jucatorii de la juve care au decis sa ramana au primit din partea conducerii contracte imbunatatite si care au o clauza prin care se stipuleaza ca daca juventus nu va promova in acest sezon,acei jucatori vor deveni liberi de contract.
gianni
15-08-2006, 06:58 PM
Juve a ajuns vai de ea! Iar Mutu nu mai are in Cv 2 titluri de campion!
nigga_thebest
15-08-2006, 07:34 PM
asta cu acordatul titlului lui Inter nu are preamare valoare.... eu unul daca Rapidul ar fi profitat in asa fel nu m-as fi putut bucura de titlu...la fel si cum suporterii lui Juve considera ultimele 2 titluri ale lor ;)
gianni
16-08-2006, 11:49 AM
Poate ma repet, dar nu inteleg cum o echipa cu atat de multe mari valori, ca a Juventusului, a putut sa recurga la blaturi ca sa castige! Este de neiertat!
danutz
16-08-2006, 01:53 PM
era evident ca arbitrii ii avantajaza,se vedea asa pur si simplu,mai ales in campionat ca in cupele europene nu ma interesa de ei :D
gianni
16-08-2006, 02:25 PM
Si acum avantajul este de partea Interului!
si mai radeau de noi occidentalii,ca avem fotbal corupt si facem blaturi multe
RaPiDuTz
16-08-2006, 06:00 PM
pai si ce, nu facem?
diferenta e ca acolo au avut curajul sa ia masuri impotriva lor, ar trebui si la noi in Romania sa se intample ceva in genul asta...
JohnnyUSA
16-08-2006, 10:37 PM
Chiar daca si mult iubitul Rapidulet ar avea de suferit?
RaPiDuTz
17-08-2006, 01:46 AM
da pt ca cu siguranta ar avea mai putin de suferit decat altele... :P
gianni
17-08-2006, 12:25 PM
Da, de parca masurile drastice anuntate la inceputul anchetei de catre autoritatile italiene au fost respectate! Niciodata barosanii nu vor pierde cu adevarat!
JohnnyUSA
17-08-2006, 01:00 PM
Corect, depinde care este mai jmeker si are mai multa influenta :-)
RaPiDuTz: sunt sigur de asta :-)), normal ca ar avea mai putin de suferit decat Dinamo.
gianni
17-08-2006, 01:27 PM
Probabil ca la reducerea sanctiunilor a contribuit si castigarea titlului de campioana mondiala a Italiei!
da si faptul ca Juventus are destui jucatori in nationala Italiei.Totusi in toti anii astia chiar nimeni nu a vazut-o pe Juve,sau aceasta retrogradare e rezultatul unei caderi in dizgratie a conducatorilor clubului si daca e asa inseamna ca si la ei sistemul e putred
gianni
17-08-2006, 02:37 PM
Mai degraba inclin sa cred ca a fost o rafuiala cu Moggi, decat cu echipa Juventus!
nigga_thebest
18-08-2006, 11:20 AM
Juve vrea sa ramana in serie A . Acum nu stiu cat esanse au dar in fine....
gianni
21-08-2006, 11:44 AM
La cum s-au intors lucrurile cu 180 de grade, poate avem surpriza de a vedea Juventusul iarasi in Serie A!
Ratonu
21-08-2006, 11:49 AM
Normal ca sunt sanse. Asa e la apeluri, marii corupti obtin intotdeauna ce vor fara probe noi.
gianni
21-08-2006, 12:41 PM
Totusi nu prea cred sa revina in Serie A, eventual sa i se diminueze pedeapsa!
sisu_stelistul
21-08-2006, 01:14 PM
Probabil ca i se va miscrora depunctarea la vreo 5 puncte. Cand o sa aflam decizia finala si irevocabila?
gianni
21-08-2006, 01:20 PM
Prea ar fi iesit din comun! Totusi, inclin sa cred ca vor ramane in Serie B, pentru ca nu se apucau sa vanda jucatori de valoare, asa aiurea!
Gangster
08-09-2006, 11:03 PM
la ce jucatori avea , sa faca blaturi? aiurea inseamna ca nu inseamnau nimic jucatorii aia Asa Le Trebuie
pikciu
28-10-2006, 10:55 AM
Penalizari micsorate pentru Lazio, Juventus si Fiorentina
Curtea de Arbitraj a Comitetului Olimpic Italian (CONI) a decis, vineri seara, reducearea penalizarii echipelor Lazio, Juventus si Fiorentina, sanctionate, la sfârsitul lunii iulie, pentru implicarea în scandalul meciurilor trucate din fotbalul italian.
Astfel, penalizarile echipelor Lazio si Juventus au fost reduse cu opt puncte, iar cea a Fiorentinei cu patru puncte. O alta echipa implicata în scandal, AC Milan, nu a beneficiat de clementa.
În urma cu trei luni, echipa Juventus Torino, implicata în scandalul meciurilor trucate din campionatul italian, a fost sanctionata de FIGC cu retrogradarea în Serie B si cu o penalizare de 17 puncte pentru sezonul 2006/2007. De asemenea, Juventus a pierdut titlurile de campioana obtinute în 2005 si 2006.
Cluburile AC Milan, Lazio Roma si Fiorentina, de asemenea implicate în scandal, au fost mentinute în Serie A, în cazul acestora fiind decise 8, 11, respectiv 19 puncte de penalizare.
mda, pana la urma cred ca se va renunta la toate penalizarile. :sanshine2:
Ratonu
28-10-2006, 10:58 AM
Eu cred ca o sa se ajunga sa le dea puncte in plus.
shinoda
28-10-2006, 11:20 AM
Acestea sunt deciziile finale. Deci nu o sa le mai dea puncte in plus :P
nigga_thebest
28-10-2006, 11:39 AM
da mie mi se par corecte deciziile...:D Juve promoveaza sigur;)
Ratonu
28-10-2006, 12:14 PM
Originally posted by bulldogu'@Oct 28 2006, 12:20 PM
Acestea sunt deciziile finale. Deci nu o sa le mai dea puncte in plus :P
97761
Esti sigur? Nu asta se credea si acum o luna, cand UEFA a pus, cica, piciorul in prag?
SSORIN
28-10-2006, 12:33 PM
Cu sau fara puncte in plus juve sigur va promova, are in continuare o echipa buna.
rhadoo
28-10-2006, 03:05 PM
are si nu are echipa buna,ma asteptam la mai mult in serie b nu infrangeri cu termana si alte echipe
nigga_thebest
28-10-2006, 04:25 PM
ce infrangeri ma:| a castigat 6 meciuri si a facut un egal si e ternana si nu e in serie B ....
SSORIN
28-10-2006, 06:02 PM
Juventus are acum 7 victorii si un singur egal (la rimini), si este la 15 puncte de lider (genoa).
pikciu
19-12-2006, 11:12 PM
daca ati vazut meciul bologna-juventus pe tvsport, la golul (daca ii putem spune gol) lui zalayeta a fost un hent pe care l-am vazut si eu de aici din Pitesti :p , si apoi a sutat, mingea a lovit bara, a cazut inaintea linie, si tusierul a indicat gol...
nu trebuia sa inceapa la 23:45?
nigga_thebest
20-12-2006, 02:07 PM
Juve va promova sigur.. pikciu, bucura-te de anul asta ca dupa tot Juve va fi campioana :P
pikciu
20-12-2006, 02:32 PM
da, dar va ramane o echipa care nu stie decat sa fure, sa castige cu arbitrii. s-a vazut aseara ce "campioana e"...
hai mah, ca poate nu au furat :D.
PS. Poate doar un pic la hent si golul de "dupa" linie ^_^
nigga_thebest
20-12-2006, 06:45 PM
Nu am vazut faza.. probabil ca nu trebuia validat golul... dar faptul ca juve nu joaca cine stie ce nu e de mirare.. si in serie A 1-0 era foarte des la juve...
PS : nu cred ca juve mai face blaturi.. nu inca :D )
SSORIN
20-12-2006, 11:06 PM
Am vazut si eu "golul" si sunt sigur ca este o greseala a tusierului. Juve sigur nu va mai face blaturi multa vreme, insa nu cred ca are probleme la promovare, si cand vor intra in A vor juca pt un loc de cupa europeana.
Greseala? Lasa-ma Sorine cu greseala, ca a avut Zalayeta un hent de il vedea si arbitru ala roman cu fanta lui de lumina, iar mingea a cazut la 1m de linia portii.
SSORIN
20-12-2006, 11:28 PM
Nu stiu ce vina are Zalayeta sau cineva de la Juventus ca arbitrul ala nu a vazut hentul si dupaia ca mingea nu a intrat in poarta. Cand a fost hentul, este posibil ca tusierul sa nu fi vazut pentru ca in apropierea lui Zalayeta era un fundas al Bolognei.
pikciu
21-12-2006, 09:09 AM
sau nu a vrut sa vada...
sisu_stelistul
21-12-2006, 09:19 AM
Oricum este bine sa promoveze Juventus, inca un an in B pt. ei nu ar fi bine pentru fotbalul italian, sper ca in serie A sa nu se mai faca greseli.
SSORIN
21-12-2006, 10:44 AM
sau nu a vrut sa vada...
Se poate si asta daca tusierul tine cu Juve :p Nu cred ca Juventus mai umbla si acum cu arbitrii dupa tot ce a fost in vara.
pikciu
21-12-2006, 01:24 PM
Oricum este bine sa promoveze Juventus, inca un an in B pt. ei nu ar fi bine pentru fotbalul italian, sper ca in serie A sa nu se mai faca greseli.
nu ar fi bine pentru fotbalul italian? sa fim seriosi, fotbalul nu are nevoie de trisori, de "campioane" fortate. :eek:
Pacat de DelPiero, cel mai mare si sufletist jucator pe care il are Juventus si poate toata Italia!
Ratonu
21-12-2006, 03:54 PM
nu ar fi bine pentru fotbalul italian? sa fim seriosi, fotbalul nu are nevoie de trisori, de "campioane" fortate. :eek:
Conteaza prea putin ce ar fi bine; italienii raman niste trisori, nu numai in fotbal.
andreiutzu
21-12-2006, 06:43 PM
Arbitrul a favorizat clar pe Juve in acel meci...prevad ca se va repeta povestea:D :lol:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.