View Full Version : Un joc ratat?
jucatoru
03-05-2006, 08:06 AM
Asteptam mult mai mult de la jocu asta,dar din contra e mult mai nasol decat 2006!Se misca prea repede jucatorii,asa ca ma vad obligat sa joc pe slow.Despre felul in care se misca jucatorii mi se pare ca e mult mai naspa decat fifa 2006.In fine are multe defecte...si nu prea vad prea multe noutati,asa cum anuntau ei ca o sa fie.Voua cum vi se pare?
juventus
03-05-2006, 10:51 AM
Am asteptat jocul din luna februarie dar cand am intrat in posesia lui am fost foarte dezamagit este sub toate asteptarile mele pur si simplu nu imi vine sa cred ca este sub fifa06 cu toate ca sunt persoane care il lauda, intradevar te poti juca o ora sa iei cupa si apoi revii inapoi la fifa06 in multiplayer cel putin eu numai asa joc.
Daca ma uit putin intre fifa2002 si world cup 2002 din punctul meu de vedere s-a facut aceeasi gafa numai ca acolo daca aveai stea dadeai gol de la jumatatea terenului cea ce mi se pare exagerat.
Parerea mea este ca fetele sunt putin schimbate, si spectatorii iar gameplay-ul e varza, dupa fifa99 care a fost un fifa destul de reusit deabea la fifa 2005 s-au redresat si apoi la 2006 cred ca au dat lovitura dar daca ar mai fi existat si un portar care sa nu fie spectator FIFA2006 era cu mult peste tot ce tine de simultor de fotbal la ora actuala.
Sper ca FIFA 2007 sa fie un joc cat mai bun si sa nu ma dezamageasca cu toate ca am o presimtire ca FIFA06 se va mai juca cel putin un an de acum inainte
bullzeye
03-05-2006, 10:58 AM
Dar chiar ne trebuie 'spe topicuri ca sa discutam despre joc?! Nu era mai bine sa postati direct in topicul "World Cup 2006"?
juventus
03-05-2006, 11:21 AM
Mie cel putin imi place numele topicului :)
jucatoru
03-05-2006, 11:15 PM
Originally posted by bullzeye@May 3 2006, 11:58 AM
Dar chiar ne trebuie 'spe topicuri ca sa discutam despre joc?! Nu era mai bine sa postati direct in topicul "World Cup 2006"?
78943
Este un topic important care merita sa fie tratat foarte serios...Parerea mea!
gianni
04-05-2006, 07:54 AM
Un prieten de-al meu are jocul si ma innebunise ca este misto, ca se controleaza bine, ca este adevarat! Insa am vazut pe aici, pe undeva, o imagine din joc si am realizat ca este acelasi 2006, dar numai cu echipe nationale! Imi pare rau, dar nu cred ca merita sa joci acelasi produs, dar cu un ambalaj diferit!
Dar, ca sa fiu cu inima impacata o sa-l joc si eu!
juventus
04-05-2006, 02:28 PM
Originally posted by gianni@May 4 2006, 08:54 AM
Un prieten de-al meu are jocul si ma innebunise ca este misto, ca se controleaza bine, ca este adevarat! Insa am vazut pe aici, pe undeva, o imagine din joc si am realizat ca este acelasi 2006, dar numai cu echipe nationale! Imi pare rau, dar nu cred ca merita sa joci acelasi produs, dar cu un ambalaj diferit!
Dar, ca sa fiu cu inima impacata o sa-l joc si eu!
78996
gianni mai bine ai juca World cup cand faci rost de el, si apoi iti spui parerea
Ma asteptam la mai mult de la topicul 06 vs WC, m-au distrat mult topicurile Pes5 vs Fifa06 si topicul despre FIFA06 care ajunsese la 9 pagini parca, dar acum nu il mai vad!
Multa bafta!!!
Am postat asta mai demult pe un alt forum:
Jocul este destul de slab. Nu am avut prea mult timp sa-l joc, dar m-a dezamagit. Am inceput o campanie de calificare cu Romania, am jucat 3 meciuri si m-am plictisit.
Atmosfera nu e deloc placuta, publicul e nerealist, tot stadionul e galben si daca joci contra japoniei de exemplu gasesti unele petice albastre.
Baloanele si confettiurile sunt iar penibile, pai unde au vazut astia la un meci de fotbal de campionat mondial asemenea lucruri.
Gazonul e pur si simplu mizerabil, si e in perfecta stare de armonie cu intreaga atmosfera din joc, intunecata si prost colorata.
Jocul parca e prea plictisitor, de fiecare data aceleasi faze, aceleasi goluri, controlul jucatorilor lasa de dorit, nu de multe ori mi s-a intamplat sa merg cu mingea in aut doar pentru ca raspundea la comenzi cu intarziere.
jucatoru
04-05-2006, 07:09 PM
La acest joc EA isi vinde produsul doar cu numele firmei.Sper sa fie ultima intentie a lor,pentru ca nu prea mi-a convenit sa dau cateva zeci de euro pe un joc care este mult sub fifa 2006.M-am grabit sa il cumpar pentru ca am citit pe site-ul lor cum o sa fie jocul...am ramas masca...am crezut ca va fi ceva incredibil....dar din pacate...este exact invers!
jucatoru
04-05-2006, 07:11 PM
Am uitat sa zic si depsre DIRECT IP....merge super super nasol!
andreiutzu
04-05-2006, 08:58 PM
Puteai sa apesi butonul EDIT!
gianni
05-05-2006, 07:31 AM
Asa cum a spus si Mns, nu merita cumparat pentru ca dupa o ora (cel mult ) de joc te apuca plictiseala! Mi-as fi dorit un joc in care sa ai parte de mai multa animatie, sa te atraga, iar nu sa te plictiseasca! Grafica este in aceiasi nota cu Fifa 2006, nu aduce nimic spectaculos! Poate urmatorul produs sa se ridice la standardele cerute! Poate! ;)
andreiutzu
05-05-2006, 07:55 AM
Cred ca o sa fie aceeasi situatie ca la FIFA2004 si FIFA 2005,aveau grafica aceasi cu foarte putine schimbari,deci urmatorul produs o sa fie la fel
PICIU
05-05-2006, 09:32 AM
Voi niciodata nu sunteti multumiti.............faceti voi un joc dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) asta nu va convine
Jokes
05-05-2006, 10:26 AM
Si nu inteleg cum de abia ii bad pe Ghana s-au chiar imi dau bataie iar daca joc cu Portugalia,Franta si alte nationale de top ii bat cu scoruri de 4-0,5-0 in conditiile in care joc cu Romania
decat sa vanda jocul mai bine i-l inchiriau,aveau de castigat si ei si noi
Emil Sandoi
05-05-2006, 12:30 PM
Carcotasilor....:P ...data viitoare cand cumparati o carte sa cereti sa vi-o imprumute mai intai....
Cocalar rau Invision board asta.... :pimp:
jucatoru
06-05-2006, 08:17 AM
Care a incercat sa joace la global challange? :injur: :injur:
Le-am facut pe toate....dar nu pot face australia cu insulele.....e imposibil!
jucatoru
06-05-2006, 08:29 PM
Jucand de cel putin 200 de ori acelasi meci am descoperit o faza....provocarea incepe din min 45 scorul este 3-0 si trebuie sa bati cu 7....Pana in min 70 este imposibil sa dai gol.Dupa minutul 70 portarul care apara absolut tot...primeste gol din aproape orice sut din careu.Tare prost gandit.....
Dar foloseste frate butonul ala EDIT.
Jokes
06-05-2006, 09:32 PM
E total aiurea facut,eu joc la WorldClass si jucam cu Brazilia in preliminarii,mingea ajunge dintr-o centrare a unui jucator advers la un fundas de-al meu,am apasat tasta D si sageata drapta iar el a respins-o pe spate,deci autogol(eu atacam de la poarta din dreapta,deci nu am apasat gresit).
Sau am iesit de nu stiu cate ori in out din cauza ca jucatorul nu asculta comenzile date de mine,s-au le asculta dar greu
jucatoru
07-05-2006, 02:06 PM
Originally posted by kellerman@May 6 2006, 10:15 PM
Dar foloseste frate butonul ala EDIT.
79187
Nu stiu! :unsure:
zinedine_zidane
07-05-2006, 09:42 PM
Originally posted by Jokes@May 5 2006, 11:26 AM
Si nu inteleg cum de abia ii bad pe Ghana s-au chiar imi dau bataie iar daca joc cu Portugalia,Franta si alte nationale de top ii bat cu scoruri de 4-0,5-0 in conditiile in care joc cu Romania
79080
aha...la penalty mereu portaru stie unde se duce mingea....las-o dreaq...nici chiar asa!mereu ma ghiceshte... :(
jucatoru
08-05-2006, 01:13 AM
Originally posted by zinedine_zidane@May 7 2006, 10:42 PM
aha...la penalty mereu portaru stie unde se duce mingea....las-o dreaq...nici chiar asa!mereu ma ghiceshte... :(
79309
In concluzie....e un joc RATAT!
aurolaku
08-05-2006, 06:37 PM
eu am patit ca echipa mea sa dea gol si s-a bucurat echipa adversa si fanii ei.....
Surfer
08-05-2006, 06:50 PM
Nu e ma joc ratat...e interesant...
Jokes
08-05-2006, 07:17 PM
Nici un joc scos de EA Sports nu este ratat numai ca nu sunt facute cum trebuie
PICIU
08-05-2006, 08:48 PM
faza cand dai gol si arata imaginea din tribune e nashpa rau :nashpa: :nashpa:, arata k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) spectatori jucatori din teren si se bucura si cei de la echipa advera
aurolaku
09-05-2006, 09:04 PM
mie imi place ca pot sa dau goluri din mai multe poziti si la inceput meciul "festivitatea de intrare imi place" :fotbal:.....adevarul ca e mai misto decat fifa 06.....parerea mea
BoLLy
09-05-2006, 09:59 PM
Poate aveti voi anumite buguri, eu personal n-am avut probleme, si ca gameplay e mult peste fifa06!
-in 06 nu poti sa dai gol la vinclu la world class, la wc poti
-in 06 nu poti sa driblezi la world class doar din sageti, la wc poti
-in 06 nu poti la world class sa pasezi de la jumatatea terenului pe jos si jucatorul tau sa se dermarce si chiar sa ajunga mingea la el, in wc poti
-in 06 nu poti la world class sa fugi cu mingea, pt ca automat jucatorul te ajunge din urma chiar daca este diferenta mare de viteza, la wc poti, e realist!
Daca nu vreti nu jucati! mie imi place, bafta all
edy2004
10-05-2006, 07:59 PM
daca jucai pes descopereai mult mai devreme aceste lucruri :offtopic:
Omega
28-08-2006, 06:50 PM
e adevarat are ceva buguri dar mie imi place..de ex. eram in minutul 85 si comentatorul a luat-o razna zicand ca arbitrul a pus capat jocului :lol: ironia e faptul ca dupa aprox 5-6 secunde am inscris...mi s-au mai intamplat si altele de ex. comentatorul zicea ca franta trebuie sa se adune sa dea gol si meciul era Spania-Italia...:lol:. hehe
kosmin
28-08-2006, 08:10 PM
Originally posted by BoLLy@May 9 2006, 08:59 PM
Poate aveti voi anumite buguri, eu personal n-am avut probleme, si ca gameplay e mult peste fifa06!
-in 06 nu poti la world class sa pasezi de la jumatatea terenului pe jos si jucatorul tau sa se dermarce si chiar sa ajunga mingea la el, in wc poti
-in 06 nu poti la world class sa fugi cu mingea, pt ca automat jucatorul te ajunge din urma chiar daca este diferenta mare de viteza, la wc poti, e realist!
79463
frate postul tau trebuia sa fie cam asa: - in 06 nu pot sa dau gol la vinclu la world class deoarece mereu dau ori prea tare ori prea incet sau incerc ca sau sut din pozitii idioate, imposibil de marcat in realitate, la wc pot pt ca ii un joc ''ratat''!
- in 06 nu pot sa driblez la world class pt ca nu stiu cand sa apas pe Shift/Z cand trebuie, la wc pot pt ca ii un joc ''ratat''!
- in 06 nu pot sa pasez de la jumatea tarenului pe jos si jucatorul meu sa se demarce si chiar sa ajunga la mingea la el---FRATE UNDE AI VAZUT U ASA CEVA IN REALITATE????----in wc pot pt ca ii un joc ''ratat''!
- in 06 nu poti la world class sa fugi cu mingea, pt ca automat jucatorul te ajunge din urma chiar dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) este diferenta mare de viteza, la wc poti!!! aici ai 10% dreptate.......pai apasa si u regulat pe shift cand alergi si o sa vezi ca nu te mai ajunge ..........invatza toate schemele jocului si dupa comenteaza!!!!!! ==> fifa world cup ii un joc ratat!!!!! cel putzin in comparatie cu fifa 06!!!!!
EdDyS$@n
28-08-2006, 09:44 PM
neach jocul asta nu a fost asa cum se zicea...a iesit misto pe xbox dar pe pc nu prea insa a fost interesant
kosmin
29-08-2006, 09:07 PM
bine zis A FOST !!!! :D
Alinush
02-09-2006, 08:50 AM
Am asteptat jocul si dupa primul joc prima mea impresie ....... e jalnic ..... nu are nimic nou ... nu am crezut ca poate fi mai nashpa ca fifa06 .. parerea mea :fotbal:
Alinush
02-09-2006, 08:53 AM
Originally posted by BoLLy@May 9 2006, 10:59 PM
79463
Poate ai jucat alt joc frate.... sau ai visat ca jucai ... e jalnic may
alinnhenry
02-09-2006, 11:08 PM
:pimp: vad ca toti se plang...ba ca nu trec de mijlocul terenului...ba ca nu stiu ce....dar nici unu nu a observat ca gameplay-ul este fff reusit...(probabil ca unii nici nu au incercat combinatii de taste) ca fundasii numai stau ca jaloanele la offside...ca contrulul mingii este mult mai bun....si ca numai dai gol din orice sut din afara carelui... :oops: ....disperant este faptul ca tu poti sa domini tot meciul si sa iei gol la singurul lor sut pe poarta.
kosmin
03-09-2006, 02:18 PM
EROARE!!! la WC dai gol mai usor din afara careului !!!!!!! portarul ii varza....toti ziceau ca in 06 portarul ii prea bun ...... vo indeplinit dorintza si lo facut pe portar ca Lobontz in meciul de aseara :D ......si in 06 portarul ii bun doar pe World Class in rest ii acceptabil ;)
PICIU
03-09-2006, 02:49 PM
lasatim world cup-ul in pace a fost un joc destul de reusit, urmeaza fifa 07
y_emy4u
03-09-2006, 09:34 PM
parerea mea e ca Fifa World Cup 2006 e cu mult mai reusit decat FIFA 06........in mai multe acspecte.............gameplay-ul e mai real.......la FIFA 06 poti da gol numai din centrare sau singur cu portarul la World Class............am dat numai un gol sau doua din marginea careului......la World Cup dai goluri mai realisitice...........mai de la departare.....si la FIFA 06 portarul si daca are ratingul 60 tot ti le ia de la vinclu.........ori ca fundasul are 50 si atacantul tau 99 .......la viteza fundasul il intrece......la World Cup s-a schimbat mult.............numai ca terenul e mai slab.......in rest e ok..............daca erau Echipe de Club!!!!!!!...........dar puteti instala Steaua bucharest Patch........in FIFA World Cup.......de pe site-ul http://www.fifavictormarcao.hu/english/.........
kosmin
03-09-2006, 10:42 PM
da mai exact linkul ca nush (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc) unde sa intru :) sau intra pe ID-ul de yahoo messenger : ahui_ahile.kosmin si trimitemil (sunt agramat) pls pls pls :)
SSORIN
04-09-2006, 01:37 PM
Originally posted by y_emy4u@Sep 3 2006, 11:34 PM
parerea mea e ca Fifa World Cup 2006 e cu mult mai reusit decat FIFA 06........in mai multe acspecte.............gameplay-ul e mai real.......la FIFA 06 poti da gol numai din centrare sau singur cu portarul la World Class............am dat numai un gol sau doua din marginea careului......la World Cup dai goluri mai realisitice...........mai de la departare.....si la FIFA 06 portarul si daca are ratingul 60 tot ti le ia de la vinclu.........ori ca fundasul are* 50 si atacantul tau 99 .......la viteza fundasul il intrece......la World Cup s-a schimbat mult.............numai ca terenul e mai slab.......in rest e ok..............daca erau Echipe de Club!!!!!!!...........dar puteti instala Steaua bucharest Patch........in FIFA World Cup.......de pe site-ul http://www.fifavictormarcao.hu/english/.........
90472
TU vrei echipe de club intr-un joc dedicat CUPEI MONDIALE ?!
kosmin
04-09-2006, 07:38 PM
pai lasa ca ii bine si asa .....ii altceva sa vezi o echipa romaneasca in joc..... dar sa zica cum sa fac rost de el ....ca pe siteul ala nu am gasit nimic
bstef
18-09-2006, 09:44 PM
Originally posted by y_emy4u@Sep 3 2006, 10:34 PM
parerea mea e ca Fifa World Cup 2006 e cu mult mai reusit decat FIFA 06........in mai multe acspecte.............gameplay-ul e mai real.......la FIFA 06 poti da gol numai din centrare sau singur cu portarul la World Class............am dat numai un gol sau doua din marginea careului......la World Cup dai goluri mai realisitice...........mai de la departare.....si la FIFA 06 portarul si daca are ratingul 60 tot ti le ia de la vinclu.........ori ca fundasul are* 50 si atacantul tau 99 .......la viteza fundasul il intrece......la World Cup s-a schimbat mult.............numai ca terenul e mai slab.......in rest e ok..............daca erau Echipe de Club!!!!!!!...........dar puteti instala Steaua bucharest Patch........in FIFA World Cup.......de pe site-ul http://www.fifavictormarcao.hu/english/.........
90472
este normal sa fie mai real wc 2006 deoarece e aparut mai tarziu si ea avanseaza cu grafica cu gameplayu..... :mishto:
1MiLaN2
24-09-2006, 12:57 PM
WC za`best --------SHIT!!!!! :ph34r:
Deeny
23-01-2007, 10:15 PM
Un joc R A T A T.Este fix ca FIFA06 care nu mia placut deloc.Foarte multe greseli...
Razvan Fifa
17-05-2007, 08:42 PM
este posibil sa avem fetzele noastre in fifa???
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.