Punish3r
02-05-2006, 04:56 PM
In primu rand vreau sa-mi cer scuze daca mai exista alt topic despre bugurile din fifa 06,dar sa trec la subiect :D :vin intr-o marti obosit de la scoala,dar bucuros gandindu-ma ca in cateva minute voi ajunge acasa la jocul meu preferat(FIFA 06 :P ).Ajunca acasa deschid PC-ul,incarc jocul salvat(joc cu Bayer 04 in sezonul 6)si cad ca joc finala Cupei din Germania:Bayer 04 vs. Duisburg.Incepe meciul,am si eu cateva sanse de gol ,si ei au dar cam in minutul 30 si ceva Berbatov trage un sut pe poarta,dar este deviat de un aparator! :( Cand dau la Replay vad ca mingea trece prin piciorul aparatorului(PRIN el!!) dupa care se deviaza SINGUR! :oops: NU ma supar,imi zic ca oricum tot eu castig.Joc eu ce joc dupa care in repriza a doua sutez iar pe poarta,vine in bara si un aparator de la Duisburg plimba mingea pe linia portii(cica) pana cand intr-un final intra in poarta numai ca atunci cand ma uit la Replay vad ca mingea era trecuta de linia portii cu mult inainte de a da arbitrul gol.Sa spunem ca trec si peste bugul asta,multumit ca am dat gol dar in minutul 78 astia ma egaleaza!!Suparat,fac niste schimbari de tactica,de aparare,schimb jucatori iar in minutul 89 Berbatov prinde un sut pe poarta de la vreo 30 de metri si ghiciti ce??portarul o prinde si intra cu mingea la 1 METRU!! in spatele liniei portii...dar normal..nu e gol... :blink: ...dar asta nu e tot! Coincidenta sau nu,arbitru era Urs Mayer si bineinteles ca in minutul 90 Duisburg da golul cu care castiga finala Cupei... :sanshine2: asadar rog pe cei care sunt deranjati de bugurile jocului sa posteze si ei ceva,sau cel putin sa imi zica cateva vorbe de incurajare :( :(