View Full Version : UEFA Champions League
andreiutzu
19-04-2006, 08:43 AM
Ati vazut meciul aseara??????Barca a invins printr-o lovitura de gratie data de Giuly in min 57,cred ca in ritmul asta ,Barca ar putea sa castige trofeul mult visat :saliveaza:
In primul rand, e "ati". Al doilea rand topicul "cupe europene" e valabil si pt sampionz lig :)
Nu chiar, la ala scrie sub "Echipele romanesti in cupele europene" ;)
yahoo
19-04-2006, 09:40 AM
Da,dar ce cand ma stiu eu acolo se posteaza si in cazul meciurilor din UCL :P
Primul mesaj din respectivul topic:
"Aici putem discuta despre parcursul echipelor romanesti in Cupele Europene
Apropo, a fost un meci superb aseara, Bravo Otelul!!"
Ratonu
19-04-2006, 11:34 AM
Dap, cred ca Barca a facut pasul decisiv spre castigarea trofeului Champions' League. Il merita.
DarkComy
19-04-2006, 11:48 AM
Astept ca Thienry sa faca spectacol diseara !!!! :da:
Felicitari Barca sper sa elimine pe Milan ca si asa nu-i suport
little_foot
19-04-2006, 12:12 PM
Aseara a fost fenomenal Ronaldinho. Pur si simplu au fost momente cand i-a umilit pe milanezi. Eu cred ca daca vor continua sa joace asa Barca nu va avea probleme la castigarea C.L. si nici Brazilia la castigarea C.M. Ca minusuri la fiecare echipa: Eto'o pentru Barca care a fost inexistent si in acelasi timp egoist, iar de la Milan Ambrosini. Si cel care mi s-a parut ca s-a miscat cel mai bine de la Mlian ar fi Kaka.
gianni
19-04-2006, 01:02 PM
Barcelona a redevenit echipa care incanta! Merita sa castige CL, desi mi-ar placea sa-i invinga Arsenal! M-as bucura sa fie o finala Barca-Arsenal, fiindca sigur vom avea spectacol!
bullzeye
19-04-2006, 10:55 PM
Avand in vedere ca Arsenal a reusit sa castige in ultimul sau meci in cupele europene pe Highburry are mari sanse sa prinda finala de la Paris. O faza super tare a fost cand a intrat veverita pe gazon si s-a oprit meciul :D , si eu care credeam ca numai la noi prin diviziile inferioare se mai intampla sa intre cine stie ce animal pe teren. Nu stiu daca s-a mai gandit cineva la asta dar daca in UCL se va impune Barcelona iar Steaua va castiga cupa UEFA atunci Super Cupa Europei va fi o reeditare a finalei din '86, chiar in anul in care se implinesc 20 de ani de atunci, e chiar interesant :mishto: .
SSORIN
19-04-2006, 11:05 PM
Chiar ca ar fi interesant dar Steaua nu ar avea mari sanse impotriva Barcelonei. Ar fi senzational daca Steaua ar ajunge sa joace Super Cupa Europei.
Ratonu
19-04-2006, 11:32 PM
Mai e pana atunci, deocamdata sa trecem de Schalke in finala... :P
Despre Arsenal, in mod clar nu se poate inca bucura de calificare. Returul din Vila-Real va fi greu, dar echipa engleza merita sa joace finala (nu ca Villarreal n-ar fi o prezenta placuta).
gianni
20-04-2006, 07:28 AM
Arsenal are nu are o evolutie stralucitoare in campionat, dar in CL a aratat ca se poate! Suna mai bine o finala Barca-Arsenal, poate fiindca este mai placut sa vedem un meci intre doua echipe din campionate diferite, cu stiluri de joc diferite, dar si fiindca ar fi interesant un duel Ronaldhino-Henry! Oricum, pana acum cele doua formatii au prima optiune pentru calificarea in finala!
DarkComy
20-04-2006, 11:54 AM
Originally posted by Ratonu@Apr 20 2006, 12:32 AM
Mai e pana atunci, deocamdata sa trecem de Schalke in finala...* :P
78040
Mai intai sa treceti de Boro :P
SCUZE de OFF TOPIC
sisu_stelistul
20-04-2006, 02:08 PM
cine va trasmite anul vitor meciurile din UCL?
Din cate stiu eu tot ProTV!
bullzeye
20-04-2006, 02:44 PM
Probabil ca meciurile echipei romanesti vor fi transmise de o televiziune nationala, probabil TVR 1, sa poata sa le vada toata lumea, ca cei de la tara nu prind PRO TV. Cat despre restul meciurilor din liga campionilor, jucate de echipe straine, tot de PRO TV vor fi transmise.
sisu_stelistul
20-04-2006, 03:33 PM
eu am citit ieri in gazeta sporturilor ca azi se va hotara ce post va trasnmite meciurile incepand din grupe, erau in cursa pro, antena, tvr si realitatea.
bullzeye
20-04-2006, 04:04 PM
Ar fi nasol sa nu fie transmise de TVR ca restul nu prea se prind prin toata tara si multa lume nu ar putea sa vada meciurile, la fel cum s-a intamplat si la returul Steua - Rapid. Mie unul, daca nu as sta sa ma gandesc la cei care nu ar putea sa vada meciurile, mi-ar place sa fie transmise de PRO TV, imi plac comentatorii :) .
nigga_thebest
22-04-2006, 11:53 AM
Pai echipa care va incheia un contract pentru televizarea Champions League probabil ca va transmite si "eventualele" meciuri ale echipelor romanesti .
Ori Tvr ori ProTv, alta alternativa va fii in defavoarea telespectatorului.
Ratonu
25-04-2006, 05:25 PM
Eu as prefera TVR-ul, in primul rand pentru comentariu. Dar parca mi-ar fi dor s-o vad pe Raluca anuntand la stiri meciurile de Champions' League ca noi ocazii de a privi bucile lui Beckham sau alte chestii de genul asta...
nigga_thebest
25-04-2006, 05:36 PM
Realitatea cred ca au facut cea mai buna oferta da nu cred ca va castiga . As vrea sa castige PRO tv . Parca m-am obisnuit prea bine :|:|
yahoo
25-04-2006, 06:18 PM
Clar Protv-ul!Tvr-ul are o transmisie de tot cacatul cu o imagine proasta in comparatie cu cea a protv-ului care este una de calitate!
Ratonu
25-04-2006, 10:42 PM
Avem si prima finalista din acest an in cupele europene. Arsenal a reusit un 0-0 pe El Madrigal si a obtinut calificarea pe merit.
SSORIN
26-04-2006, 12:53 AM
Da, pe merit, insa un merit si mai mare il are Lehman care a aparat acel penalty in min 90.
little_foot
26-04-2006, 08:10 AM
Originally posted by yahoo@Apr 25 2006, 07:18 PM
Clar Protv-ul!Tvr-ul are o transmisie de tot cacatul cu o imagine proasta in comparatie cu cea a protv-ului care este una de calitate!
78466
Si un comentariu care o face pana si pe mama sa rada. Hai sa fim seriosi...prefer TVR-ul in locul alora de la PRO.
little_foot
26-04-2006, 08:11 AM
Originally posted by yahoo@Apr 25 2006, 07:18 PM
78466
Si un comentariu care o face pana si pe mama sa rada. Hai sa fim seriosi...prefer TVR-ul in locul alora de la PRO.
P.S:Ma refeream la comentariul celor de la PRO TV care nici dupa atatia ani de C.L. nu reusesc sa-i pronunte corect numele lui Wenger.
scuze nu stiu ce s-a intamplat de a aparut mesajul editat separat. :mellow:
yahoo
26-04-2006, 08:24 AM
Da,eu ma refeream numai la imagine!Tvr-ul nu a reusit sa ofere un meci de calitate chiar si daca era preluat de la alt post!Intotdeauna incetosata imaginea!Comentariul lui Gradinescu & este unul plictisitor!Doar daca ar comenta meciurile Banciu si Naum :P
gianni
26-04-2006, 08:31 AM
Pana acum am avut dreptate: Arsenal, una dintre finaliste! Sper ca sa se califice si Barca si in finala sa invinga Arsenal! ;)
nigga_thebest
26-04-2006, 04:50 PM
Cred ca Villareal merita macar 1 gol pentru a ajunge in prelungiri .Au avut multe ocazii si Riquelme sa rateze !!!!!!!!! :o :o Mai rar asa ceva . Chiar mi-a parut rau de spanioli :(
Ratonu
26-04-2006, 11:12 PM
Asa cum ar fi si trebuit sa se intample sezonul asta, Barcelona intalneste Arsenal in finala UEFA Champions' League pe 17 mai.
alecs
27-04-2006, 09:22 AM
Din pacate si la clasa mondiala se intample sa "vada " arbitrul fault in atac atunci cand fundasul pica farasa fie atins! Pacat ca nu a dat milan gol, ca astfel am fi vazut un meci deschis(daca ma intelegeti)!
gianni
27-04-2006, 02:09 PM
In finala mi-as dori sa castige Arsenal, desi nu este posibil! Sau, poate trebuie doar o sclipire de geniu... ;)
nigga_thebest
27-04-2006, 02:51 PM
A fost frumos meciul numa ca a fost stricat de comentatori .In fine no comment .Si la golul anulat a lui Sheva eu nu stiu daca a fost asa clar incat sa exclamezi sus si tare ca a fost gol valabil .Oricum Valdez o apara daca nu fluiera arbitru' !!:P
alecs
27-04-2006, 07:19 PM
Da ?A fost gol valabil??!??
pikciu
27-04-2006, 07:24 PM
da, a fost gol valabil. dar valdes a lasat migea sa treaca, altfel o scotea, ca doar a trecut pe langa el. barca a meritat calificarea, a fost echipa care a jucat frumos si cu cap.
gianni
28-04-2006, 02:35 PM
Fotbalul se joaca pe goluri valabile, nu pe ocazii ratate, pe goluri dubioase, pe ratari!
S-a vazut si aseara in meciul Stelei! Insa, cei mai buni sunt acolo sus! Iar, restul... undeva in urma! ;)
Chino S.D.A
20-08-2006, 05:25 PM
PRO TV a luat deja asa ca degeaba !!!! mai bine oricum
Ratonu
12-09-2006, 10:41 PM
Meci slab transmis de Pro TV, in cea mai slaba grupa Champions' League de anul acesta. Era de asteptat, dar e bine ca au dat meciul asta, ca au fost romani. :zzzz:
shinoda
12-09-2006, 11:01 PM
hehehe , ce le`a dat barca lu levski...fara numar :lol: 5-0 halelujah
SSORIN
12-09-2006, 11:02 PM
Sahtior a jucat bine pana la primul gol, insa s-au pierdut de tot dupa primirea celui de-al 2 lea. Mi-a placut de marica, a jucat foarte bine si ca daca brandao nu rata aceea ocazie in prima repriza altul era deznodamantul meciului. Dupa parerea mea Roma are sanse sa castige grupa.
ScorpionX
12-09-2006, 11:18 PM
Hmm....kastraveski levski...aia fac figuratie prin CL.
Milogii astia de la ProTV se laudara tot meciu ca dau rezumatele inainte de 12 si dupa primul rezumat astept de 20 de min si tot publicitate e. :scaun:
SSORIN
12-09-2006, 11:44 PM
Am vazut 3 rezumate si 2 goluri superbe
1) golul 5 al barcelonei marcat de ronaldinho
2)singurul gol al meciului sporting - inter, un super gol al lui caneira
Si era sa uit de primul gol al lui chelsea, golul de 1-0 marcat cu destul noroc de essien.
ScorpionX
12-09-2006, 11:50 PM
Cred ca ai uitat golul lui Totti....:)
Nici nu s-a uitat la poarta...si a fost si mai hazliu ca era sa-l infiga pe ala cu capu in bara :lol:
SSORIN
12-09-2006, 11:59 PM
Eu ziceam de rezumatele vazute, dar ai dreptate, golul lui toti e super ( si cel al lui pizzaro e frumos).
little_foot
13-09-2006, 08:07 AM
A fost praf portarul ucrainienilor. A gresit la primul si ultimul gol. Mai ales la ultimul nu avea voie sa primeasca gol de acolo. Surprinzatoare infrangerea Interului la Lisabona. Dupa transferurile pe care le-au facut ar fi trebuit sa scoata si ei capul din nisip. Se pare ca mai au de asteptat.
ScorpionX
13-09-2006, 08:25 AM
In maniera in care ne-au obisnuit interistii :lol: . Transferuri scumpe facute cu tam-tam si rezultate 00000000000 . Praful o sa se aleaga si de echipa asta
Tineti-o tot asa baieti :D :mishto:
FORZA MILAN
shinoda
13-09-2006, 10:58 AM
Eu am stat aseara si am vazut rezumatele la toate partidele. Bayern a invins pe spartak moscova fara drept de apel, 4-0. Au jucat destul de bine, dar si rusii au ratat ocazii importante. In grupa c, meciuri frumoase, Psv-Liverpool si Galata-Bordeaux. multe ocazii in fiecare partida, insa a lipsit golul. Cel mai spectaculos meci a fost insa cel de la Atena, dintre Olympiacos si Valencia scor 2-4. Tripla realizate de Morientes; de mult nu l`am mai vazut pe spaniol intr`o forma asa de buna.
De la Monaco incoa :) care apropo, nu se regaseste cu Boloni pe banca...s-ar putea sa iasa din schema echipei.
Ucrainienii au cazut clar dupa primirea golului si nu s-au mai regasit..de apreciat sutul lui Totti :P
SSORIN
13-09-2006, 04:51 PM
Interul degeaba are atatea vedete ca nu merge deloc bine, la ce nume au in echipa nici egal nu aveau voie sa faca, dar sa mai si piarda.
shinoda
13-09-2006, 05:13 PM
Originally posted by SSORIN@Sep 13 2006, 05:51 PM
Interul degeaba are atatea vedete ca nu merge deloc bine, la ce nume au in echipa nici egal nu aveau voie sa faca, dar sa mai si piarda.
91848
Nu sunt de acord cu tine. Echipa este la inceput, va mai trece ceva timp pana se va ridica la nivelul asteptarilor. Cred ca o problema la Inter o consta si faptul ca ei an de an schimba foarte multi jucatori. Poate daca ar face si ei ca Steaua, sa pastreze jucatorii cat mai mult timp, iar cand este vorba sa faca transferuri sa nu ma cumpere jucatori asa cu duiumul, ci "cu cap".
sisu_stelistul
13-09-2006, 05:55 PM
Ronaldinho a revenit la forma care l-a consacrat, mi s-a parut ca a jucat foarte bine din ceea ce am vazut eu la rezumate. Probabil ca iar va iesi cel mai bun jucator din lume, iar Barclona va castiga UCL, mai ales ca Interul nu a jucat asa bine.
shinoda
30-09-2006, 11:00 PM
azi am vazut si eu golul lui Peter Crouch din meciul cu Galatasaray, scor 3-2 pt Liverpool. mama mama ce foarfeca a reusit :o http://www.youtube.com/watch?v=MZnr95dGIpg
bullzeye
30-09-2006, 11:11 PM
Pai englezii au jucatori nu aveti ce zice :D . Sper ca in 2008 titlul european sa mearga in Anglia, asta tinand cont de faptul ca nu sunt sanse ca acesta sa vin la noi :P .
shinoda
30-09-2006, 11:15 PM
Eii, englezii au avut mai mereu jucatorii buni...dar niciodata nu prea au facut mare brânza. La fel ca spaniolii .
bullzeye
01-10-2006, 12:20 AM
Nu chiar, spaniolii nu au avut niciodata nationale pline cu nume grele, asa cum are Anglia acum, chiar daca au mai avut si mai au cativa jucatori foarte buni. De altfel, pana acum, nici Anglia nu a mai avut o nationala foarte puternica de la acea generatie care a castigat CM, deci e destul de probabil ca Anglia sa mai castige un nou trofeu important la nivel de nationala in urmatorii ani.
SSORIN
01-10-2006, 11:54 AM
Foarte frumos golul lui crouch, cred ca a vrut sa arata ca stie sa dea si cu piciorul la fel de bine cum da cu capul :P
unKnown
18-10-2006, 09:27 PM
Da frumos Golul , dar si centrarea a fost perfecta :P :romania:
shinoda
19-10-2006, 07:11 PM
Am vazut aseara prima repriza din Chelsea - Barca. Frumos tare, n-am ce zice. Am ramas uimit ce faze au realizat catalanii. In special atunci cand a dat Ronaldinho pasa cu calcaiul iar Messi parca, a ratat. Imi pare rau ca Barca a fost invinsa, si ma surprinde ca au doar 4 puncte din 3 meciuri. Nu cred insa ca se pune problema sa nu se califice mai departe.
Am vazut tot meciul si ritmul a fost unul incredibil..o adevarata placere sa vezi asa partide..Chelsea a castigat meritat, asta si pentru ca Ronaldinho nu e in cea mai buna forma
sisu_stelistul
19-10-2006, 07:44 PM
Barcelona a pierdut din pacate, in schimb eu am vazut un incident care mi-a aratat profesionalismul lui Ronaldinho, i-a fost luata mingea, iar el in loc sa fuga dupa cel care i-a luat-o a stat pe loc, pacat de talentul pe care-l are.
SSORIN
19-10-2006, 10:19 PM
Asa fac multi cand ajung vedete, nu mai imi place deloc de ronaldinho.
gianni
20-10-2006, 07:11 AM
Deja devin plictisitoare astfel de "vedete"! Chelsea a jucat mai omogen, a vrut victoria! Prea asteapta toata lumea ca Ronaldinho sa faca minuni, in loc sa puna osul la bataie! S-a cunoscut lipsa lui Eto`o!
Ratonu
31-10-2006, 11:56 PM
Comentatorii Pro TV sunt din ce in ce mai enervanti. Am vazut cateva faze din a doua repriza si mi s-a parut penibil cum au insistat ca Lampard a vrut sa traga si ca Terry n-a vrut sa-l loveasca pe Deco, de cate ori au pronuntat numele antrenorului echipei engleze si ne-au reamintit ce competitie fabuloasa e Champions' League. Despre meci, judecand dupa ce am vazut, Chelsea a avut noroc (evident, puteti sa-mi dati in cap cu o analiza detaliata a intregului joc din care sa rezulte altceva). Uitati-va ce vrea sa faca Marquez cand preia Drogba inainte de a inscrie pentru 2-2! Golul lui Lampard nici nu-l mai comentez.
P.S. Asa m-am plictisit de fotbal... In mod normal, nu as fi ratat nici o secunda dintr-un meci Barcelona - Chelsea, dar sportul rege mi se pare foarte slab sezonul asta.
SSORIN
01-11-2006, 12:01 AM
Chelsea a egalat cu mult noroc, trebuia sa ramana in 10 mai de mult (carvalho il loveste pe deco, terry il loveste cu mingea tot pe deco) si cred ca nu mai puteau sa egaleze, dar asa este in fotbal.
bullzeye
01-11-2006, 01:20 AM
De ce noroc? Pentru ca golul a venit in ultimul minut? Nu vad de ce ar trebui sa conteze in ce minut se inscrie atat timp cat golul este corect. Si SSORIN, asa trebuia si Marquez eliminat in prima repriza dupa ce l-a lovit pe Drogba, si tot Marquez putea fi eliminat cand l-a calcat pe Essien la sud de stomac :P , intentia fiind clara, astea fiind situatii de rosu cu nimic mai putin clare decat cele ale jucatorilor lui Chelsea. Asa ca mai usor cu subiectivitatea!
evident, puteti sa-mi dati in cap cu o analiza detaliata a intregului joc din care sa rezulte altceva
Evident ca pot, dar nu vad de ce m-as mai obosi. Pentru ca indiferent ce as scrie tot o sa considerati, tu si multi altii, rezultatul din seara asta ca fiind cu totul injust. Iar motivul pentru lucrul acesta iti dai seama ca este ori ura, mai mult sau mai putin justificata, fata de achipa engleza si antrenorul sau, ori o simpatie de moment fata de echipa spaniola generata doar de jocul bun si rezultatele din utimul timp, simpatie pe care par sa o aiba multi dar care va disparea dupa ceva timp. Asa ca nu am altceva de zis decat ca Chelsea a luat 4 puncte din cele 2 meciuri cu Barcelona, obisnuiti-va cu ideea asta!
yahoo
01-11-2006, 02:04 AM
Mda, ce sa zic, Chelsea ca de obiciei norocoasa si chiar foarte norocoasa. Victoria trebuia sa fie a Barca-ei. Extraterestrii au jucat mult mai bine si meritau victoria dar n-a fost sa fie! Englezi ******
gianni
01-11-2006, 07:57 AM
Stiti cum este in fotbal: conteaza rezultatul final! Asa ca nu are rost sa va suparati! Oricum, eu sunt suporter al formatiei Olympique Lyon, fiindca imi pare o formatie capabila sa puna probleme marilor echipe, gen Barca, Chelsea! Anul acesta vor merge mai departe!
Mai conteaza cine merita daca rezultatul la final este altul? Au egalat, eu unul ma bucur pentru ca nu am tinut niciodata cu Barca. Mi se pare o nota de slabiciune sa tii brusc cu o echipa care devine cea mai buna din lume
Meciul nu a fost cine stie ce si intr-adevar comentariul a fost sub orice critica. Pai ei au tot tinut-o ca meciul Barca Levski este decisiv si ca ce se fac extraterestrii dar probabil le-a scapat faptul ca mai e o etapa inafara de aceea si Barca va intalni chiar pe Werder cu care se lupta pt locul 2.
bullzeye
01-11-2006, 09:48 AM
Mi se pare o nota de slabiciune sa tii brusc cu o echipa care devine cea mai buna din lume
Exact ce ziceam si eu :) .
Chelsea ca de obiciei norocoasa si chiar foarte norocoasa
De cand e fotbalul joc de noroc? Si explica-mi unde ai vazut tu norocul. Si cum adica norocoasa ca de obicei, in tur tot norocoasa a fost cand i-au anihilat pe Barcelona? Atunci aia in toata repriza a doua au tras numai un sut pe poarta, pur si simplu nu au putut sa faca nimic in fata defensivei lui Chelsea, iar daca ar face mereu astfel de meciuri nu vad cine ar putea sa-i bata.
Apropo, gestul cu care s-a bucurat Mourinho la ultimul gol a fost nepretuit :lol: , sper sa-l vad de cat mai multe ori cu astfel de iesiri, desi cred ca nicio alta echipa nu-l poate determina sa reactioneze asa. Doar o palma aplicata Barcelonei si lui Rijkaard poate sa-i determine o astfel de reactie.
ca tot zici de Mourinho :D
http://img404.imageshack.us/img404/4558/mourinhomarexx1.jpg
bullzeye
01-11-2006, 10:50 AM
Da, prea tare :D .
little_foot
01-11-2006, 11:31 AM
@bullzeye cel subiectiv mi se pare ca esti tu si nu restul care zic ca Barca merita victoria la cum s-a jucat. Nu tin cu Barca si nu am tinut nici aseara am vrut doar sa urmaresc un joc bun si din ce am vazut eu Barca a fost net superioara. Golul lui Chelsea nu a fost norocos a fost insa nemeritat. Despre intreri dure sa nu uitam cum a inceput Drogba meciul lovind mereu in orice duel, trebuiau eliminari in ambele tabere insa intrarile englezilor au fost mult mai dure.
Barca a cam iesit din schema calificarilor, meciul decisiv dupa cum spuneati si voi va fi Barca cu Werder si nu Barca Levsky ca aia nu au cum sa emita pretentii la victorie.
yahoo
01-11-2006, 08:04 PM
"Mourinho taran needucat" "La ultimul gol s-a manifestat de parca era posedat" :lol:
sisu_stelistul
01-11-2006, 09:00 PM
Pacat mare de Barcelona, trebuia sa castige, sper sa se califice mai departe Barcelona, a pierdut cam multe puncte cu Chelsea.
Jokes
01-11-2006, 09:02 PM
Sa invete sa si piarda,prea mult succes se vede clar ca le-a stricat.Iar Chelsea imi place cum joaca,o fi "murinio" :lol: taran dar stie sa-i aseze
Eu cred ca uitati de unde a pornit acest "taran needucat". Este un fel de Carlos..a devenit profesionist cam din aceaasi perioada, mai exact 2000 - 01 iar cresterea lui a fost una exponentiala...nu conteaza ca are banii pentru ca acum pentru a beneficia de performanta ai nevoie intai si intai de a beneficia de fondurile necesare..care spre norocul lui au venit de la un miliardar indragostit de un real-manchester...sau asa zic babele...
ScorpionX
02-11-2006, 07:49 PM
Pai bravo lui, ca a stiut cum sa-i atraga. Cat despre barca...ce mi-ar place sa nu treaca! Parca prea si-au luat-o in cap si ar fi pacat sa iese Werder care a jucat super pana acum.
Eu nu vreau sa fiu rautacios, dar vedeti cum spuneti chestia cu "nu uitati de unde a plecat". Majoritatea spune chestia asta ca sa faca misto de diferite personaje, gen Becali, Basescu, Murinho etc. Oare cati dintre noi am fi putut ajunge unde au ajuns ei? Putini, foarte putini, dovada: noi stam in fata monitorului si discutam despre ei, de parca le-am fi superiori. In loc sa remarci cat sunt de "tarani, sau needucati" mai bine ai remarca munca lor si ai incerca sa inveti de la ei.
In toata tara cand apare Becali la TV e maxima audienta, sa rada lumea de aberatiile si vocabularul sau colorat, dar cand incepe sa spuna spuna lucruri seriose (si spune multe interesante), majoritatea schimba canalul.
PICIU
23-11-2006, 10:48 PM
Grupa A - Etapa V
Miercuri 22 Noiembrie 2006
Werder - Chelsea 1-0
Levski Sofia - Barcelona 0-2
Grupa B - Etapa V
Spartak - Bayern 2-2
Inter - Sporting 1-0
Grupa C - Etapa V
Bordeaux - Galatasaray 3-1
Liverpool - PSV 2-0
Grupa D - Etapa V
Şahtior D. - AS Roma 1-0
Valencia - Olympiakos 2-0
Grupa E - Etapa V
Marţi 21 Noiembrie 2006
Real Madrid - Lyon 2-2
Steaua - Dinamo Kiev 1-1
Grupa F - Etapa V
Marţi 21 Noiembrie 2006
Benfica - Copenhaga 3-1
Celtic - Man Utd 1-0
Grupa G - Etapa V
Marţi 21 Noiembrie 2006
ŢSKA Moscova - FC Porto 0-2
Arsenal - Hamburger 3-1
Grupa H - Etapa V
Marţi 21 Noiembrie 2006
Lille - Anderlecht 2-2
AEK Atena - AC Milan 1-0
sisu_stelistul
05-12-2006, 09:59 PM
Ce gol a dat Ronaldinho, la firul ierbii excelent, Barcelona se va califica, iar Werder probabil ca va pica cu Dinamo daca merge Borcea la tragerea la sorti :P
PICIU
05-12-2006, 10:04 PM
visul germanilor se naruie, e 2-0 pt barca
inca nu s-a terminat dar ma asteptam ca nemtii sa reziste mai mult presiunii...mie nu-mi plac echipele care stau in cativa jucatori si barca sta in dintzos, eto`o si mai nou messi. Cateodata o mai scapa Deco, daca unul din astia prin o zi proasta sau lipsesc barca castiga chinuit sau chiar mai rau.
PICIU
06-12-2006, 08:28 AM
barcelona a batutu pe werder cu 2-0.a fost un meci frumos, barcelona a facut spectacol , scorul putrea fi mai mare
little_foot
06-12-2006, 11:39 AM
Am vazut ca si alti jucatori mai mari pot rata cu poarta goala nu numai Zicu al nostru ^_^
-=FaN MaNcHeStEr=-
13-01-2007, 04:47 PM
am si eu o intrebare ....cine o sa castige CL in 2006/2007???parerea voastra.....
Lyon, clar, sa mai castige si cineva fara prea multe vedete
SSORIN
13-01-2007, 06:45 PM
Lyon zic si eu, au o echipa foarte buna.
sisu_stelistul
13-01-2007, 09:48 PM
Eu spun ca Arsenal poate face un joc bun. Sa vedem...
-=FaN MaNcHeStEr=-
14-01-2007, 10:48 AM
Eu zic ca si Barca s-ar apropia de castigarea CL dar fara Eot'o este greu....
-Dany-
16-01-2007, 07:07 PM
Eu merg pe mana Lyonului...Steaua a facut 1-1 dar Lyon nu avea 5-6 titulari :)
Varaloi
18-01-2007, 08:37 PM
Eu pariez pe ARsenal.Henry s-ar putea sa faca diferenta.Deci,vad o finala Arsenal-Lyon.
nigga_thebest
18-01-2007, 09:26 PM
as vrea foarte mult sa castige Arsenal... e cea mai frumoasa echipa din liga.. o finala Lyon - Arsenal ar fi chiar interesanta
pikciu
18-01-2007, 10:06 PM
sperante... Inter va defila :D
nigga_thebest
18-01-2007, 10:22 PM
allo? aici nu e serie A.. aici sunt echipe de valoare :D
Eu vad o finala Inter-Lyon care se termina la penalty-uri! :D
bullzeye
18-01-2007, 10:54 PM
Ce mi-ar place o finala Manchester United - Liverpool ^_^ , ar fi ceva deosebit :wub: .
Chiar daca is fan inrait ManU, sunt sceptic in privinta calificarii in finala!
bullzeye
19-01-2007, 11:11 AM
Merg bine sezonul asta, au luat deja prim planul in EPL in dauna lui Chelsea si nu vad nicio echipa din UCL de care sa zici ca pot sa treaca de ei fara probleme. Mai de graba as zice ca Liverpool nu prea are sanse sa ajunga in finala, dar oricum eu finala asta mi-as dori-o.
-Dany-
19-01-2007, 02:19 PM
poate cea mai spectaculoasa finala ar fi MAN UTD - ARSENAL / MAN UTD . - BARCA .. o sa vedem..pana atunci.. hai Lyonul :d
nigga_thebest
19-01-2007, 09:27 PM
Barca nu mai are fata de finalista... mai de graba Manch... poate Baiern :D oricand pot face o surpriza si ar cam fi vremea....
Varaloi
20-01-2007, 09:04 AM
Semifinalele vor fi:(e doar o parere)
Lyon-Bayern 2-0 1-0
Arsenal-Inter 3-1 1-0
-=FaN MaNcHeStEr=-
20-01-2007, 11:48 AM
nu cred ca bayer nu are loc in semifinale...
Mizez pe o finala Manchester - Lyon .
-=FaN MaNcHeStEr=-
21-01-2007, 10:25 AM
si cred ca o sa se ajunga la penalty sau o sa bata manchester
Varaloi
22-01-2007, 04:47 PM
Nu..bate Lyonul.In min 85,o sa faulteze R.Ferdinand la marginea careului.Juninho o sa execute si...GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!1-0.
Nici chiar asa dramatic . Stii ca Manchester se pricepe la reveniri spectaculoase , asa cum s-a intamplat in 99'.
Varaloi
23-01-2007, 05:31 PM
Cu Bayern Munchen..huh???Bine,dar mai da-mi un exemplu de o revenire de o asemenea anvergura la Manchester.Nu e vb de Liverpool...
LOL . Pai manchester a jucat cu bayern munchen in finala CL din 99
Varaloi
23-01-2007, 07:19 PM
Stiam.Vraiam sa imi mai dea un exemplu de o alta revenire ca asta la Man.Utd.;)
3-2 de la 2-0 cu juventus in acelasi an, in semifinala uefa champions league !
-=FaN MaNcHeStEr=-
24-01-2007, 02:07 PM
asa ca si Manchester are sansa la castigarea CL
Da a zis cineva ca nu are?:rolleyes: . Manchester are un echipa matura si foarte omogena deci are sanse mari sa ajunga in finala
Varaloi
24-01-2007, 10:05 PM
DA.Dar sunt mai mult de 2 echipe care au cel putin 60% sanse sa joace pe gazonul de la Atena,in mai.Bayern Muchen,maunchester United,Inter,Ac Milan,Lyon,Barca s.a.m.d.E foarte greu sa ghicesti finalistele :rolleyes:
bullzeye
25-01-2007, 11:06 AM
Mai multe echipe echipe cun sanse de peste 60% :rolleyes: ? Asta ar insemna ca unii saraci ca PSV ar trebui sa aiba o probabilitate negativa de a ajunge in finala ca sa fie corect din punct de vedere matematic ce zis.
Varaloi
25-01-2007, 11:44 AM
Eram obosit.am vrut ssa zi 30%.
Head_Shot
05-02-2007, 09:54 PM
eu cred ca O.Lyon va castiga UCL.. are o echipa solida...formata in timp...un public extraordinar si foarte multa ambitie :D
nigga_thebest
05-02-2007, 10:32 PM
lyon s-a stins .. pierde non-stop de ceva vreme...personal, nu cred ca va mai face ceva in CL
SSORIN
05-02-2007, 11:35 PM
Da, Lyon merge prost rau in campionat, daca nu isi revin le va fi foarte greu in CL.
-=FaN MaNcHeStEr=-
06-02-2007, 02:48 PM
daca a luat bataie de la Troyes...sau cum ii le spune alora...e greu de spus ca vor castiga CL
Cand esti la 14 puncte distanta de locul 2 iti poti permite sa dai si rateuri, o sa vedeti ce dezastru face lyon in CL :D
SSORIN
06-02-2007, 04:27 PM
La asta m-am gandit si eu, dar sa vedem ce va fi. Oricum nu este singura echipa din CL care merge prost in campionat, mai sunt : Bayern, Barca. Si PSV a inceput sa scartie, Ajax si AZ sunt la 5 respectiv 6 puncte de PSV dupa 2 infrangeri consecutive.
Ai uitat de galactici, au 3 infrangeri in 4 meciuri si asta nu e sigur de la relaxare! :D
SSORIN
06-02-2007, 04:34 PM
Am dat si eu cateva exemple :p
nigga_thebest
06-02-2007, 05:15 PM
pana acum se zicea ca lyon bate tot fara sa tina cont de importanta meciului and shit.. lyon a luat bataie de la Troyes ... nu e din cauza relaxarii.. toate echipele au perioade mai proaste... si au pierdut cu OM in cupa... acolo nu au nshpe pcte avans si tot au luat bataie
bullzeye
06-02-2007, 05:37 PM
Pe mine chiar a ajuns sa ma duca la disperare toti cu marea echipa Lyon :mad: . Tot hype-ul asta din Romania al lui OL s-a creat din cauza ca, vezi Doamne, a jucat Steaua cu ei si i-au batut de le-a sunat apa in cap iar acum toti cred ca e mare echipa din cauza ca nu a fost Steaua in stare sa faca nimic imptriva lor (ma refer desigur la meciul de la Bucuresti cand au jucat cu Lyon nu atunci cand au jucat cu Lyon II). Voi nu ati observat ca Lyon de 5 ani incoace joaca exact la fel si totusi niciodata nu au trecut de sferturi in UCL?! De 5 tot castiga campionatul frantei la pas, de 5 ani au acelas joc, destul de bun intradevar, dar totusi nu e de ajuns cat sa faca cu adevarat ceva in UCL. Iar ideea e ca si anul asta echipa nu e cu nimic mai buna decat cea din ultimii 5 ani, adica ramane o echipa de sferturi de finala, sau cel mult semifinale.
Jokes
06-02-2007, 06:08 PM
Este si normal sa nu castige atata timp cat ei vor sa castige si campionatul dar si UCL.Nu prea merg toate in acelas timp mai ales ca acum se bat sa castige destule echipe in care se investesc bani seriosi.Ei ar trebui sa faca un plan de bataie si sa se hotarasca la un obiectiv sigur.
Faza cu "batem tot ce misca" nu are farmec in cazul lor mai ales ca liga franceza este destul de puternica.
Ratonu
06-02-2007, 06:08 PM
Nu e chiar aşa. OL părea mai tare ca oricând sezonul ăsta şi era văzută ca favorită dinainte de tragerea la sorţi pentru grupe.
Eu sper să câştige Arsenal, pentru că mi se pare echipa cea mai spectaculoasă în acest moment.
-=FaN MaNcHeStEr=-
07-02-2007, 01:27 PM
Real Madrid trece printr-o perioada foarte proasta in campionat...a luat bataie de la o echipa din fundul clasamentului...si nu cred ca mai are sanse la castigarea CL
Mda, prea multe vedete strica . Nu pot sa inteleg de ce Real Madrid cumpara atatia jutatori intr-o perioada de timp f scurta.
stephen
21-02-2007, 01:54 PM
Real Madrid 3-2 Bayern Munchen...Au jucat bine ''galacticii''.Ei joaca mai bine fara spec asa zise vedete...Si s-a vazut...
sisu_stelistul
21-02-2007, 02:19 PM
Dar au jucat si asa zisesele vedete. Oricum nu sunt calificati inca o sa aiba mari probleme, singura speranta de liga pentru bayern e sa castige UCL, deci probabil o sa fie un meci dificil in retur, sper sa castige Bayern.
Varaloi
21-02-2007, 02:23 PM
Si eu.Dupa semnul "galctic" al lui Capello(pe care se pare ca si Karamian l-a adoptat)mi s-a acrit de Real Madrid.In schimb Bayern este o echipa f omogena,in stil nemtesc,care nu renunta niciodata.Pronostic:Bayern-real 4-2.
-=FaN MaNcHeStEr=-
21-02-2007, 04:19 PM
realu' lui Capello a dominat toata partida,mai putin finalul meciului,cand bayer a mai inscris prin van bommel.Pe galactici ii asteapta un retur infernal
xdevil
21-02-2007, 05:18 PM
beckham a jucat senzational aseara. eu raman la parerea ca este unul dintre cei mai buni mijlocasi dreapta din istorie...
Sau a fost . De cand a venit la Real nu prea a mai aratat nimic . Locul lui era la Manchester , insa el avea alte interese , plus ca a primit o gheata in cap de la Ferguson.
stephen
21-02-2007, 05:27 PM
Beckham a jucat bine,intr-adevar dar o face rar fiindca i s-au urcat la cap banii,si nu numai lui...Si eu cred ca Real are sanse mici(chiar daca tin cu ei) fiindca cu nemtii nu-i de glumit niciodata(pe nemti pana nu-i vezi in autocar nu ai voie sa zici ca i-ai batut).
Hihi...Barca - Liverpool 1-2..cum spuneam..daca nu e Eto`o ca s-o bage in plasa si fara Ronaldinho in forma Barca nu face mare branza...
gianni
22-02-2007, 08:31 AM
Majoritatea rezultatelor a fost de egalitate! Surprinzatoare infrangerea Barcei! Ma asteptam la mai mult de la Olympique Lyon! Sunt curios ce o sa se intample in retur!
Valentin79
22-02-2007, 08:42 AM
Pai e simplu de anticipat. Scor egal (1-1 sau 0-0) doar a a mai facut meciuri din astea.
andreiutzu
22-02-2007, 09:01 AM
Barca cred ca are sanse reduse sa se califice
gianni
22-02-2007, 09:26 AM
Eu mizam pe Olympique Lyon anul acesta! Speram sa ajunga macar in finala!
stephen
22-02-2007, 09:40 AM
Forza Liverpool!!! S-a vazut...cu 5 playmakeri nu faci nimic,ai nevoie de om de gol,adica Eto'o.Pacat de Inter...
SSORIN
22-02-2007, 10:05 AM
Barca nu mai joaca nimic, eram sigur ca Liverpool o sa ii incurce (ma asteptam mai mult la un egal). Cred in continuare ca Lyon va castiga.
sisu_stelistul
22-02-2007, 11:17 AM
Barca incepuse bine, pacat de ea. Sper sa castige pana la urma si sa se califice ar fi o pierdere mare ca Barcelona sa nu treaca de optimi, nu prea inteleg ce nu merge la ei.
Se pare ca se vede efectul scandalului asupra echipelor din italia, m-as bucura sa piarda Chelsea in reuturl cu Porto , desi este cam greu de crezut dupa remiza obtinuta de Chelsea in deplasare.
tza2k
22-02-2007, 11:43 AM
Uhu ce m-am bucurat aseara . Eram sigur ca barca e de kkt si no sa faca nimic . Pana aici le-a fost . Liverpool va castiga ucl . Sunt siiigur, sunt prea buni ca sa nu o castige . Inainte de meci il detestam pe belamy pt ce i-a facut lui riise, dar dupa gol si-a mai spalat din pacate . Forzza Liverpool.
yahoo
22-02-2007, 12:05 PM
Uhu ce m-am bucurat aseara . Eram sigur ca barca e de kkt si no sa faca nimic.
Da ma, Barca e de cacat! Cati ai tu sa zici asta? Doamne, copii, afara e soare si frumos! Ca trece printr-o perioada proasta inteleg, dar sa vi sa jignesti o echipa ca Barca!
tza2k
22-02-2007, 12:06 PM
Da ma, Barca e de cacat! Cati ai tu sa zici asta? Doamne, copii, afara e soare si frumos! Ca trece printr-o perioada proasta inteleg, dar sa vi sa jignesti o echipa ca Barca!
Da eu ii urasc ! Sunt o masina de facut banii, atata tot .
sisu_stelistul
22-02-2007, 12:21 PM
Barcelona????????
Real poate.
Barcelona e o echipa fara mari vedete, o echipa buna, si din care nu au iesit bani dar nici nu au fost bagati prea mutli.
Ronaldinho nu e cine stie ce vedeta, e un amarat. Descult, bietul de el. :(
gianni
22-02-2007, 01:29 PM
Daca acestia sunt "amarati", inseamna ca echipele noastre sunt... adica mai mult decat nimic!
Barca poate sa intoarca rezultatul, dar Liverpool este o echipa prea buna ca sa se lase invinsa!
-=FaN MaNcHeStEr=-
22-02-2007, 02:49 PM
meciul de aseara a semanat un pic cu cel de la Istanbul de acum 2 ani.Liverpool a speculat mai toate greselile din apararea extraterestrilor.Oricum,englezii stiu sa intoarca scorul!!!
That`s why I love EPL :X Ce meci, bv Liverpool chiar daca sunt fan Man United :)
nigga_thebest
22-02-2007, 08:15 PM
pacat de arsenal :( ; totusi cred ca arsenal va face un meci excelent in retur si se va califica :D
stephen
23-02-2007, 10:18 AM
oricum noi ar trebui sa vrem sa castige ucl-ul cineva dintre real,barca,chelsea ca daca nu,nu mai pupam campioana direct in grupe...
-=FaN MaNcHeStEr=-
23-02-2007, 06:37 PM
chelsea daca face egal la ea acasa nu se mai califica.Asa ca elevii lui Murinho trebuie sa puna osul la treaba,pentru ca pe dragao a dominat clar FC Porto
stephen
23-02-2007, 08:21 PM
cum adica nu se califica.Daca face 0-0 pe Stanford Bridge ,cine se califica,huh?
nigga_thebest
24-02-2007, 10:37 AM
real va termina probabil pe 3-4 deci nu ne dorim sa castige ei liga , cel putin dinamovistii nu-si doresc asta .
poli tm in fifa
24-02-2007, 10:59 AM
Pai Chelsea si Manchester ar cam trebui sa castige ca sa fie bucurosi dinamovistii.Barca e aproape eliminata.Bayern sau Real Madrid nu prea au sanse la campionat.Nici Milanul nu va castiga campionatul asa ca dinamovistii trebuie sa se roage sa fie Manchester vs. Chelsea finala.Ar fi cel mai sigur ca dinamovistii vor merge direct in grupe.
-Dany-
24-02-2007, 12:11 PM
ORICUM daca ia Milan liga Dinamo face tur preeliminar si eu cred ca au sanse cei de la Milan ; eu tin anul asta cu Manchester..e super echipa
-=FaN MaNcHeStEr=-
24-02-2007, 12:17 PM
ati inceput sa observati ca echipele din Anglia nu sunt echipe obisnuite.Anul acesta probabil o echipa din Anglia va lua CL!
sisu_stelistul
24-02-2007, 02:52 PM
E bine sa faca si Dinamo tur preliminar sa munceasca si ei pentru calificare.
Deeny
24-02-2007, 03:08 PM
DA tre sa munceasca(apropo anu asta tin cu Man UTD.!)
De ce sunteti rautaciosi? Daca voi ati avut nevoie de tur de calificare, de ce sa aiba si altii?
bullzeye
06-03-2007, 10:40 PM
Foarte frumos meciul Liverpool - Barcelona pana acum. Englezii cam fac instructie cu "marea" Barca pana acum, raportul suturilor pe poarta e vreo 10 - 0 si scorul putea fi lejer 2 - 0 sau 3 - 0 pentru Liverpool, care au dat vreo 2 bari pana acum ^_^ . Concluzia pe care o am tras-o eu e ca Barcelona e K.O. :p
Roma e calificata :(, Porto e cat pe ce sa se califice in dauna lui Chelsea, Liverpool joaca bine de tot :coco:, Inter inca mai are sanse. Deci niste meciuri ciudate, foarte ciudate !
bullzeye
06-03-2007, 10:46 PM
Faptul ca Liverpool are o evolutie, chiar magistrala pot spune, nu mi se pare chiar asa ciudat. Sunt buni :) .
Da ca Lyon e condusa cu 2-0 acasa si Chelsea cu 1-0 nu e ciudat? :)
bullzeye
06-03-2007, 10:55 PM
Pe Lyon da-i incolo! Si Chelsea probabil o sa revina. Deci totul e in ordine.
tza2k
06-03-2007, 11:09 PM
Extraordinar joaca liverpool . barca nu a facut nimic in afara de singura ocazie a lui ronaldinho . Carragher a jucat fenomenal, gerrard face o partida f buna riise a avut 2-3 ocazii mari . Scorul putea sa fie 2,3 -0 lejer pentru liverpool .
yahoo
06-03-2007, 11:40 PM
Yey, letz kiss liverpool in their small hole, ok?
Scoruri de cacat si echipe de cacat calificate!
Deeny
06-03-2007, 11:41 PM
Gata!S-a terminat.Sincer am tinut cu Liverpool si a fost dragut meciu.Omul meciului mi se pare ca a fost Steven Gerrard pentru Liverpool si Messi pentru Barcelona
tza2k
06-03-2007, 11:44 PM
URAAAA Liverpool in sferturi . nu a meritat deloc golul acela barcelona. Mai ales in ultimele 10 minute in loc ca barca sa se arunce in atac liverpool a avut 3 ocazii de gol ( in ultimele 10 minute ) .
SSORIN
07-03-2007, 12:19 AM
Lyon a iesit, chiar nu ma asteptam.Deci infrangerile din ultimele meciuri din Ligue 1 nu au fost intamplatoare.
gianni
07-03-2007, 08:48 AM
"Marile puteri" nu mai sunt atat de puternice!
sisu_stelistul
07-03-2007, 11:27 AM
Au fost niste rezultate ciudate, imi pare rau de Barcelona, sper sa nu piarda si titlul in spania.
-=FaN MaNcHeStEr=-
07-03-2007, 07:07 PM
Liverpool a jucat mai bine.A avut ocazii in prima repriza si posesia a fost de partea lor!
Ce suporterii are Liverpool ...:saliveaza:
tza2k
07-03-2007, 08:07 PM
De aceea ador liverpool ! Suporterii si atmosfera de pe Anfield sunt fenomenale . You'll never walk alone :X:X:X: !
stephen
07-03-2007, 08:30 PM
Asta seara Bayern Munich-Real Madrid . Ce fac astia de la ProTv reclama ca ma si enerveaza.Parca Real a pierdut deja meciul...Real haituita,condamnata.Ce parere aveti?Nemti sau spanioli?
andreiutzu
07-03-2007, 08:43 PM
Real castiga ...
Prefer Bayern . Nu prea o suport pe Real de o vreme...
Nu imi place niciuna din ele dar sincer prefer Bayern, nu stiu de ce, dar ii prefer pe ei in sferturi decat pe Real! :)
yahoo
07-03-2007, 09:51 PM
HAHA 1-0 deja! Real big shit team!
Varaloi
07-03-2007, 09:58 PM
Rooooooooooooooooooy Mackayyyyyyyyyyyy!Extraordinar!
Saint
07-03-2007, 10:00 PM
Tineam cu Real Madrid... dar Bayern merita sa se duca mai departe. Sper ca UCL sa fie castigat de AS Roma sau Liverpool :mishto:
nigga_thebest
07-03-2007, 10:15 PM
baiern joaca pe contra-atac , Au scapat de 3 ori singur cu portarul si au dat un gol. Meci frumos. ah da tre' sa specificam ca golul a fost marcat in minutul 1 LOL
Bayern se joaca cu ocaziile si s-ar putea sa o coste...
Capello a stricat totul la echipa..chiar nu ma asteptam sa piarda calificarea. Faza nasoala e ca nici nu prea poate fi demis dar daca e om de caracter isi da in kil demisia si renunta la banii din clauza ca asta e singurul motiv pentru care nu este dat in suturi afara de la echipa.
Partea si mai urata e ca au maturat cu noi pe jos aici acasa cand puteam sa miscam si noi putin in front. Echipa de atunci nu e cu mult alta fata de cea de acum..
gianni
08-03-2007, 08:42 AM
Cam multe surprize in optimi! Barca-out! Inter-out! Real-out!
Chiar ca devine interesanta editia aceasta a CL!
stephen
08-03-2007, 09:07 AM
Bravo Capello.Din nou da lovitura cu stilul sau stupid de joc.Mare idiot.Chiar nu se gaseste un antrenor bun pt Real?Daca nu a stricat R.Carlos zeci de faze de joc dar nu l-a inlocuit.Nuu ca il cheama R.Carlos.Penibil.Sunt f.surprins de eliminare lui Arsenal...Competitia poate deveni interesanta.Problema ca e ca cine castiga UCL n-o sa dea posibilitatea Campioanei Romaniei sa joace direct in grupe.Nasol.
andreiutzu
08-03-2007, 10:48 AM
Ce bine mi-ar parea daca ar castiga Liverpool Champions League^_^
tza2k
08-03-2007, 11:00 AM
Pffuu ce biine ar fi daca ar mai castiga ucl inca odata liverpool . Apropo ce s-a intamplat in celelalte meciuri aseara ca am adormit, nu am mai vazut rezumatele ?
stephen
08-03-2007, 11:04 AM
S-a calificat Milanul(1-0,gol Kaka') ,Arsenal-PSV 1-1 (Alex de 2 ori) , si Manch U-Lille 1-0 9gol Larsson).Sper ca te-am lamurit.
Echipele din Anglia sunt principalele favorite acum . In Liverpool nu prea am incredere ...
-=FaN MaNcHeStEr=-
08-03-2007, 04:48 PM
Liverpool daca va scoate cate un rezultat de egalitate in fiecare meci din CL in deplasare ar avea sanse.Dar mai sunt echipe!!!
sisu_stelistul
08-03-2007, 05:41 PM
Cred ca Man UTD va castiga acum UCL.
tza2k
08-03-2007, 05:58 PM
Daca Liverpool castiga ucl, si iese pe locul 3 in anglia, ceea ce este foarte probabil , dinamo va trebui sa joace preliminarii ca sa ajunga in champions :lol: league .
stephen
08-03-2007, 06:22 PM
mersi de incurajari...Sper sa castige Manchester si sa ia si titlul in Anglia.NA!
yahoo
08-03-2007, 07:44 PM
HAHA, vreau sa castige Liverpool, sa avem 4 echipe in Uefa!
sisu_stelistul
09-03-2007, 09:58 AM
Si AC Milan poate castiga :p
tza2k
09-03-2007, 10:29 AM
Si AC Milan poate castiga :p
Cum a facut si in 2005 a :lol: :lol: ?
Iată cum arată tabloul sferturilor de finală:
Sfert 1AC Milan-FC Bayern Munchen
Sfert 2 PSV Eindhoven-Liverpool
Sfert 3 AS Roma-Manchester United
Sfert 4Chelsea-Valencia
În semifinale se vor întâlni câştigătoarele sferturilor după cum urmează
Semifinala 1: Sfert 4 vs Sfert 2
Semifinala 2: Sfert 3 vs Sfert 1
Câştigătoarea Semifinalei 2 va fi organizatoarea finalei de la Atena.
Se prefigureaza o finala Manchester-Liverpool :coco:
Sau Manchester - Chelsea .
Nu, ori Manchester-Liverpool ori Manchester-Valencia!
Sa inteleg ca nu iti place Chelsea :bere:.
tza2k
09-03-2007, 05:12 PM
Uraaa, Liverpool a cazut cu un adversar accesibil ! :) Abia astept . Finala mi-ar place sa fie ca in 2005 :p Milan - Liverpool !
PSV sunt aia de au eliminat pe Arsenal. Nu aveti amintiri deloc placute cu Arsenal :D
-Dany-
09-03-2007, 05:33 PM
Foarte bine a iesit :) .. cred ca Manchester are sanse sa ia trofeul ..chiar daca sper ca il va lua Milan :P
andreiutzu
09-03-2007, 06:54 PM
Liverpool sper sa ajunga macar in finala
tza2k
09-03-2007, 07:09 PM
Una e champions league, alta e premier league! Alta motivatie,alta miza, alta mentalitate !
Varaloi
09-03-2007, 08:03 PM
Liverpool e in forma buna.Dar eu tin cu ManU pt ca,desi nu sunt dinamovist,sunt roman.(daca o echipa care castiga campionatul intern in tara ei castiga Champions League,campioana romaniei merge direct in grupe).
LE:Am uitat ca Man U canduce in Anglia :oops:
Asa ai putea sa tii cu ManU, ca si ei se duc direct :p
sisu_stelistul
09-03-2007, 10:39 PM
Toti credeti ca Man UTD va ajunge in finala, dar poate sa nu mai fie in forma, si valencia are sanse, chiar si Bayern acum ca s-a schimbat antrenorul, se vede mana unui antenor bun.
Noi speram si ne bazam pe fapte reale, ManU e pe primul loc in cel mai tare campionat din lume dupa parerea mea, are un lot omogen si un antrenor mai mult decat experimentat, conducand echipa de peste 20 ani, iar valencia si bayern sunt 2 echipe ciudate, cu aparari slabute, dar cu jucatori care pot face diferenta, gen david villa sau roy makaay!
tza2k
09-03-2007, 10:59 PM
Iar Liverpool are un antrenor magnific, Rafa Benitez (cel mai bun din lume dupa parerea mea) . Abia astept sfferturiile . :coco:
Cel mai bun e Juande Ramos, de departe, a facut minuni cu Sevilla desi nu imi este jena nici cu Rafael!
sisu_stelistul
10-03-2007, 09:52 AM
O sa vedeti mana lui Hitzfeld.
Andrey95
04-04-2007, 08:19 PM
Asta seara Manchester United - AS Roma! Sa vedem! Care credeti ca va fi scorul? Eu zic 2-1 Manchester... desi ar putea fi si 1-1... Acum, desi imi place Manchester e greu sa tin cu ei: la Roma joaca Chivu! In fine... Sa invinga cel mai bun!
2-0 pt Manchester si sa intre in finala doua echipe englezesti sa avem o finala adevarata cu fotbal adevarat! ManU FTW !!!
sisu_stelistul
04-04-2007, 08:28 PM
Eu sper sa castige roma. Ma bucur ca Bayern a reusit sa egaleze pe Milan ieri si sper sa treaca mai departe.
Varaloi
05-04-2007, 11:30 AM
Si iata ca Roma a castigat!Chivu a fost la o palma de golul vietii lui.Sa vedem in retur pe Old Traford ce se va intampla,sa speram ca o victorie Roma.O posibila finala:Roma-Liverpool.
Cred ca golul vietii lui a fost cel cu Anglia de la euro 2000 :)
Totusi Roma nu cred ca e multumita de acest rezultat avand in vedere ca timp de vreo 10 minute s-a jucat atacul si ocazia.
Varaloi
05-04-2007, 01:13 PM
Cred ca golul vietii lui a fost cel cu Anglia de la euro 2000 :)
Golul vietii lui pentru echipa de club :D.
Nu cred ca Roma va rezista pe Old Trafford . A avut multe sanse de care nu a stiut sa profite si cred ca o va costa .
SSORIN
05-04-2007, 02:40 PM
Cred ca Roma are sanse mici sa treaca de Man U. Nu prea ii ajuta rezultatul de aseara si cred ca putea fi si mai rau daca Scholes nu era eliminat.
bullzeye
05-04-2007, 03:54 PM
Sansele Romei raman mici, 2-1 nu e un rezultat care sa dea prea multe sperante in Anglia. Ar trebui sa tinem cont si de faptul ca United a aratat aseara ca o cu totul alta echipa si nu cred ca Roma va avea norocul sa-i mai prinda inca o data intr-o forma atat de slaba.
sisu_stelistul
05-04-2007, 06:03 PM
Oricum o sa fie un meci disputat in care orice este posibil, desi la prima vedere Man porneste cu prima sansa.
Sper ca Valencia sa o elimine pe Chelsea si probabil o va face dupa 1-1 din tur. Ma intreb cat timp va mai baga bani in echipa Abramovici.
-=FaN MaNcHeStEr=-
06-04-2007, 01:20 PM
Abramovici va baga bani in echipa cat timp va sta la Chelsea,dar nu va realiza nimic.ManUtd are prima sansa,chiar daca nu il are pe Scholes sau alti jucatori.Un 2-0 ar fi bun!
UefaCl
07-04-2007, 01:11 PM
E adevarat man utd va fi favorita mai ales ca joaca pe teatrul viselor(Old Trafford) si a marcat un gol in deplasare asa ca daca pe old trafford o sa se termine 1-0 pt. manchester se va califica. Cat despre chelsea-valencia eu as vrea sa castige chelsea mai ales ca chelsea poate sa-i bata pe valencia si cu 4-0 pentru ca chelsea are ogramada de vedete :Shevchenko,drogba,lampard,ballack,terry,cech si multi alti jucatori valorosi si in plus eu tin cu chelsea si ar fi un super meci in finala daca ar fi Manchester United-Chelsea
SSORIN
07-04-2007, 01:27 PM
Daca Chelsea are atatea vedete nu inseamna ca trebuie sa si castige.As vrea ca Valencia sa treaca de ei sa vada Mourinho ca se joaca fotbal si fara atat de multe vedete, dar va fi greu chiar daca in tur a fost 1-1.
-=FaN MaNcHeStEr=-
08-04-2007, 05:45 PM
Nu prea va fi greu pentru Valencia.Joaca acasa,suporterii sunt de partea lor,iar Chelsea nu va merge in semifinale.Valencia e peste Chelsea!!!! :D
Varaloi
08-04-2007, 09:30 PM
O fi ea peste Chelsea valoric,dar psihic,NU.Chelsea cand joaca se gandeste numai la banii lui Abramovich.Eu totusi sper sa castige Valencia.
Andrey95
08-04-2007, 09:38 PM
Pe mine nu ma intereseaza... Poate imi place putin Chelsea, dar nu tin cu ea. Roma imi place ca acolo e Chivu. SA INVINGA CEL MAI BUN!!
Of....cate pareri....eu as vrea sa castige Roma Bayern sau Chelsea...echipele mele preferate din tarile lor...Cel mai mult Roma dupa aia Bayern...Oricum Roma a re un joc interesant ofensiv fara atacanti de meserie dar cu jucatori care pot face atacul iar la Bayern imi place mult de Podolski si Makaay..Oricum vom trai si vom vedea
little_foot
10-04-2007, 10:23 PM
Doamne ce meci. Este 6-1 pentru englezi si joaca de parca ar intalni pe Dacia Mioveni. In sfarsit un meci care a meritat urmarit. Manchester este favorita acum la castigarea trofeului dupa jocul prestat asta-seara. De cealalta parte in Valencia-Chelsea sper sa se califice spaniolii chiar daca este 1-1 momentan.
Mda...7-1. :coco:
SSORIN
10-04-2007, 10:35 PM
Man U a jucat foarte bine in seara asta, 2 goluri foarte frumoase marcate de Carrick insa si C Ronaldo a jucat foarte bine, Chivu a fost foarte slab. Imi pare rau pentru Roma dar asa este in fotbal, acum Manchester este clar favorita la castigarea trofeului.
In minutul 90 Valencia - Chelsea 1-2
UefaCl
11-04-2007, 07:36 AM
mama ati vazut meciul Roma 1 - 7 Man utd Carrick,Smith,Rooney,Ronaldo si Evra au marcat golurile si Chelsea 2-1 cu Valencia in deplasare Morientes,Sevcenko,Esien .A fost un meci frumos l-am vazut aseara la ora 00:00 pe stiti voi ce canal pacat ca Murinho nu o sa mearga cu copiii lui la WRESTLING :lol:
-=FaN MaNcHeStEr=-
11-04-2007, 08:16 AM
Imi pare rau pentru Valencia,care ar fi meriat sa ajunga mai departe.Si asa Chelsea nu castiga CL.Dar cel mai important este ca Roma a fost umilita cu 7-1.A fost meci de polo!!!
2 meciuri destul de frumoase intre doua echipe bune (Valencia si Chelsea) iar eu imi doream ca,Chelsea sa castige...Iar in meciul Manchester Roma a fost un meci cum ar fi intre Manchester si Aversa Bucuresti cu un scor inimaginabil si cu un Cristiano Ronaldo plin de magie.....Manchester va juca cu,castigatoarea dintre Bayern si Milan din cate stiu
stephen
11-04-2007, 09:41 AM
C.Ronaldo este un geniu al fotbalului.Si are doar 22 de ani...Roma a cazut la 3-0,cand a prins-o pe contraatac golul lui Rooney,si a cazut tot.Pacat de Shivu,care a facut un meci modest.Cu cine va juca Manchester?Castigatoarea dintre cine si cine?Sau joaca cu Chelsea?
Time2Chill
11-04-2007, 09:57 AM
C Ronaldo - Daca incepe sa fie laudat si adulat ca si ronaldinho, intr-un an si jumatate se va stinge si va fi doar un jucator... are foarte multe calitati, dar este putin cam infumurat...
Da_stephan -> meciurile din semifinale vor fi manchester utd vs. milan/bayern si chelsea vs. liverpool/psv
De mult nu am vazut un meci ca ieri . Personal , sper la o finala Manchester vs. Liverpool . :)
Ratonu
11-04-2007, 02:19 PM
Din păcate, am văzut doar prima repriză, care mi s-a părut frumuşică. Diferenţa a fost făcută la organizarea în apărare.
Maryusake
11-04-2007, 07:39 PM
@=fan manchester=>cred ca erai in culmea fericirii aseara :))
sisu_stelistul
12-04-2007, 05:45 PM
Se pare ca echipele din anglia au putin noroc dar au si mare valoare.
Pacat de Roma lui Chivu ;) si de Bayern ma asteptam sa arate mai mult aseara.
-=FaN MaNcHeStEr=-
12-04-2007, 05:55 PM
A.C. Milan a meritat victoria.S-a aparat bine si nu prea a lasat gauri in aparare.Sigur va fi o finala englezeasca,chiar daca Milan va pune ceva probleme lui Manchester United :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.