PDA

View Full Version : Premiile Forumului FifaRomania

mns
12-09-2003, 02:13 AM
Pe 5 octombrie Forumul va implini varsta de un an. Cu toate ca primele 2 sau trei luni nu au fost prea bune pentru forum, din decembrie - ianuaria el a inceput sa prinda viata. Asa ca urmand exemplul altor forumuri, m-am gandit sa facem un mic concurs, sau un fel de decernare a unor "premii" pentru membrii nostrii.

Vom avea mai multe categorii si fiecare va propune un membru la fiecare categorie.

Eu zic sa propunem toti categorii, si cand ne-am decis, incepem votarea.

Sper sa nu degenereze si topicul asta la fel ca si cel "Top membrii", userii vechi stiu de ce :P Spre deosebire de "Top membrii" aici nu vom avea minusuri :P

Eu propun urmatoarele categorii :

Persoana cu cea mai fulminanta ascensiune
Persoana ce posteaza cele mai interesante mesaje

deocamdata sunt in pana de idei, dar mai veniti si voi cu sugestii

LiviuRO
13-09-2003, 02:14 AM
Cel mai "marfa" avatar...
Cea mai "marfa" semnatura...
Cel mai recalcitrant membru (desi e destul de clar cine castiga la cateogria asta, da zic ca merge tocmai ca sa-i faci pe plac ;) )
Cel mai putin recalcitrant membru
Cel mai amuzant post (sa vezi ce creste nr. de view-uri la toate topicurile :D )
Cel mai lung post
Cel mai scurt post (fara cele care contin doar similies, ca eu am vreo 3-4)

Aaa si cred ca un titlu special pt. Scouville ar fi binevenit, ca tot a fost singurul de aici care a participat la PGL. Si chiar cu o prestatie buna din ce arata clasamentul!

sanshine
15-09-2003, 04:23 PM
sunt bune categoriile propuse de d_dogg, mai putin alea legate de lungimea mesajelor. pentru "cel mai scurt mesaj" ar fi o gramada de nominalizari, si nu vreau sa vad cum posteaza oamenii readme-ul de la fifa ca sa candideze la "cel mai lung post" :)

stefan
15-09-2003, 07:45 PM
faceti si o categorie "membrul fifaromania cu cele mai putine posturi" ca vreau sa castig si eu ceva :D :D.mah nici prea mmulte categorii, ca dupa aia castiga tot forumu, ca toti is buni la ceva :mishto:

LiviuRO
16-09-2003, 02:23 AM
Nu nu! Tu cashtigi la sectiunea <<Unicul suporter al lui "Poli" Iasi>>. No offence :P

stefan
16-09-2003, 01:24 PM
mah,daca te referi la uniul sustinator de pe forumu asta ai scapat,da daca te referi la unicul sustinator din lume cred ca ar fi cazul sami zici adresa si sa stai pe acasa, ca sa iti fac o vizita impreuna cu alti sustinatori.....

LiviuRO
17-09-2003, 01:40 AM
Originally posted by stefan@Sep 16 2003, 02:24 PM
mah,daca te referi la uniul sustinator de pe forumu asta ai scapat,da daca te referi la unicul sustinator din lume cred ca ar fi cazul sami zici adresa si sa stai pe acasa, ca sa iti fac o vizita impreuna cu alti sustinatori.....
In cazul asta, "...de pe forum" ;)

Parca Pancu s-a lansat la Poli Iasi, nu?

Blue
24-09-2003, 02:53 AM
cand incepe concursu asta?

mns
24-09-2003, 11:18 AM
peste vreo saptamana, sau vineri nu stiu sigur...

LiviuRO
25-09-2003, 12:25 AM
La ce categorii v-ati hotarat ?

Neo
25-09-2003, 07:51 PM
Cel mai recalcitrant membru

eu pe primu loc ce imi datzi

LiviuRO
26-09-2003, 01:18 AM
Nu-ti dai seama ca n-o sa te voteze baietzii, tocmai ca sa te oftici si mai tare? ;)

Neo
26-09-2003, 08:38 PM
Originally posted by D_Dogg@Sep 26 2003, 01:18 AM
Nu-ti dai seama ca n-o sa te voteze baietzii, tocmai ca sa te oftici si mai tare? ;)
atunci e bine sa vedetzi :spam:

Blue
26-09-2003, 11:04 PM
ne ameninti?

LiviuRO
27-09-2003, 02:34 AM
Nu ma, incearca sa cashtige premiul ;)

mns, bre, cand incepe concursul ala? Ca am nishte nominalizari super!
"La categoria mima, piesa e reprodusa/ Da nu pa gura, pa partea opusa" (Parazitii)

Propun, cu ocazia aniversarii, sa se faca un topic separat (ca sa-i dai "close" cu inima impacata :lol:) in care fiecare membru care doreshte poate sa-shi dea cu parerea despre ceilalti participanti la forum. In limitele legale bineinteles!

Blue
27-09-2003, 02:40 AM
hmm ar posturile de 2 pagini ca sa spui ce crezi despre fiecare participant

LiviuRO
27-09-2003, 02:53 AM
Care ma, sunt maxim 10, hai 15 care posteaza constant. Nu-mi zice ca vrei sa zici ceva de DancyU care e din primii 10 membri, dar are 3 posturi din care unu' la pronosticuri... In plus nu cred ca trebuie facuta o biografie, ci doar asha o parere generala, in 2-3 randuri.

Neo
27-09-2003, 08:08 AM
Originally posted by D_Dogg@Sep 27 2003, 02:34 AM
Nu ma, incearca sa cashtige premiul ;)

mns, bre, cand incepe concursul ala? Ca am nishte nominalizari super!
"La categoria mima, piesa e reprodusa/ Da nu pa gura, pa partea opusa" (Parazitii)

Propun, cu ocazia aniversarii, sa se faca un topic separat (ca sa-i dai "close" cu inima impacata :lol:) in care fiecare membru care doreshte poate sa-shi dea cu parerea despre ceilalti participanti la forum. In limitele legale bineinteles!
chiar nu vreau sa castig si nu am cum pentru ca doar craiovenii ma cred enervant :pimp:

LiviuRO
28-09-2003, 02:33 AM
"cand vrei tu", enervezi pe oricine. Crede-ma! Mai nashpa e ca "vrei" cam des 8)

Neo
28-09-2003, 09:33 AM
Originally posted by D_Dogg@Sep 28 2003, 02:33 AM
"cand vrei tu", enervezi pe oricine. Crede-ma! Mai nashpa e ca "vrei" cam des 8)
stiu ca vreau sa enervez cam des :cuminte:

Scouville
30-09-2003, 12:03 AM
Am si eu o sugestie:topicu cu cele mai lungi '' binecuvantari si urari de bine '' :lol: :lol: cu privire la morti , morminte , pasti , vecini , rude , salariate , bosnia, etc si in sfarsit cred ca m-as gandi la fazele cand se certau dinamovistii cu craiovenii pana la urma ziceau ceva si dupa 3 replyuri se contraiceau :lol: :lol: asta e tare faza apropo ... sa nu uitam categoria ''cel mai derutat membru'' si bineinteles cel mai penibil reply
A si membru cu cele mai multe greseli de ortografie :lol: .... si bineinteles(ca sa vedem acuma care pe care) mebrul cel mai patimas(in sensu bun adica isi sustine cel ma bine echipa dar fara injuraturi ci intr-un mod inteligent ;) )
Si daca tot m-am infierbantat(ce sa-i faci de la clipu Cristinei - dirty <_< ) membrul cu cele mai multe iconite intr-un reply sau de alungul prestatie sale(cred ca e de munca :rolleyes: ) si bineinteles(si cu asta inchei ca e 2 noaptea si maine ma scol la 6 AM-IN GEN UASTA DE ABERATII- :iamwithstupid: )membrul care a sustinut cel mai clar cauza echipei nationale/echipelor in cupele romesti in cupele europene si membrul care a dat dovadade fair-play pe tot parcursu ''prestatiei sale''(parca am mai zis-o p-asta) gata e tot 8)
A nu mai am(nu o fac special dar vreau sa zic to ce am pe suflet)
Membrul cel mai interesat de un joc pe com sau care sustine cele mai mutle echipe :mishto:
Sau membrul care ne-a ajutat serios :mishto: (pe mine Tudose bogdan - nu mai gaseam eu wired si nici nu ajungeam pe 6 :bere: ) si mns(cand imi lausem ati 9000 pro si nu stiam cum sa fac cu pathc-u' :bere: ) aasa cred ca e tot :dansing:

Neo
30-09-2003, 07:03 PM
mah eu nici nu am stat sa citesc ............ cred ca aberezi cam des :oops:

Scouville
30-09-2003, 08:21 PM
''noi macar recunoastem'' <_<

Neo
01-10-2003, 06:25 PM
cred ca tre sa vin la tine la usha sa itzi dau cu un bolovan mare cat jupiter in cap :oops:

Scouville
01-10-2003, 09:45 PM
:lol: Mda tare asta cu bolovanu . <_< .. cati ani ai ma 12- 13 !?!??! <_< :nashpa: Pana una alta eu nu am de gand sa ma cert cu toti :pimp: ... (eh ma abtin ;) ) asa ca :offtopic: :offtopic:

Blue
01-10-2003, 10:15 PM
neo nici nu stiu de ce mai postezi? pentru glorie la nr demesaje ?

Scouville
01-10-2003, 11:24 PM
Pt ambitia de a iesi cel mai patetic membru ... ca sa nu zic altfel (inca imi pastrez diplomatia)

LiviuRO
02-10-2003, 12:50 AM
Daca se baga categoria asta o sa-l votez si eu pe Neo, la egalitate cu Recycle Bin (daca vi-l amintiti...)ca totushi nu pot sa ma decid... :lol:

Neo
02-10-2003, 06:21 PM
Originally posted by blue boy@Oct 1 2003, 10:15 PM
neo nici nu stiu de ce mai postezi? pentru glorie la nr demesaje ?
da chiar vreau ........... :sanshine2: si asta e cu nr 400 :mishto:

deci terminatzi cu aiurelile voastre :offtopic:

Blue
02-10-2003, 10:19 PM
mda vorbind de bolovan, tia picat unu in cap cand erai mic? adica recunosti ca postezi peampulea tot tu vii cu "terminati cu aiureli vostre"

Scouville
02-10-2003, 10:24 PM
Ba ar trebui ca cei ce doresc sa fie membrii forumuli sa fie supusi unui test de gandire sau asa ceva ... oricum

Neo
04-10-2003, 09:45 AM
Originally posted by blue boy@Oct 2 2003, 10:19 PM
mda vorbind de bolovan, tia picat unu in cap cand erai mic? adica recunosti ca postezi peampulea tot tu vii cu "terminati cu aiureli vostre"
pai voi aberatzi asha in gol ........ asha ca asta e ultimu post in afara de pronosticuri pentru ca au venit moderatorii si incep sa imi stearga msgurile chiar daca nu sunt aiurea so ....... :kkt:

LiviuRO
05-10-2003, 12:25 AM
Multi ani traiasca, multi ani traiasca!
Patch-uri sa cladeasca, patch-uri sa cladeasca,
Pe toti sa-i multumeasca, pe toti sa-i multumeasca
Muuuulti aaaani traiasca!

< CE pozie penibila! Oricum ideea era "La multi ani FifaRo, mns, sanshine, Catalinc7, stefan, forumul Fifaromania" si daca ar fi fost printre noi "La multi ani Catalin - Te vom iubi mereu! Te vom iubi mereu!" >

DarkComy
05-10-2003, 10:02 PM
am si eu o QUESTION Scouville am auzit ca joci in PGL in ce echipa?? si cu ce nick?? ca am si eu pe unu in retea in PGL la infinity team unu cu nick-ul Catala

Scouville
06-10-2003, 12:42 AM
Daca te referi la PGL de fifa sau ceva nu joc la nici o echipa dar cica ar fi ma rog daca te referi la CS desi nu ma omor dupa jocu asta am jucat in Black Legion si nu am mai vrut sa continui ca ma plictiseam ... daca era sa joc as fi fost in HadeS a cazut din B2 in C1 parca ... asta e Dreadfull e vecin cu mine e membru Haddes
este si un sv pt asta (sper sa nu iai kick afac reclama):sv:irq.queball.org , channel #cservice dar n usitu sigur treb sa ma documentez .... e un canal care urmeaza a fii inregistrat

LiviuRO
06-10-2003, 01:55 AM
Observ ca implinirea unui an de forum a fost salutata de toti userii cu un entuziasm debordant!

Scouville
06-10-2003, 09:42 PM
You know what they say : '' Been there , done that''
Apropo pe cand un meci de fifa?

LiviuRO
06-10-2003, 11:55 PM
ramane sa ne hotaram unde ne intalnim duminica dimineata si mai ales la ce net mergem??? Daca ai vreo idee, posteaza undeva sa shtiu sa vb si cu baietii aia doi... Oricum, eu pot sigur duminica asta!

Scouville
07-10-2003, 06:18 PM
pai si yo dar problema ar fi unde mergem ... daca e pe undeva prin centru sau ne intalnim duminica la unirii in fata la Mc Donalds si mergem la cea mai apropiata sala ... ata daor ca nu sti usa gasim liber ... sau daca stii tu un loc mai bun te i teresezi ne intalnim undeva si mergem acolo ... eventual facem rezervari ...

LiviuRO
08-10-2003, 01:06 AM
Lolz, daca vrei sa ne intalnim in fata la Mac, e cazu' sa-mi trimit poza ca altfel nu ne recunoastem acolo! Referitor la sala, HABAR N-AM! Oricum maine eu ma duc chiar langa Wired la cineva, o sa intreb acolo daca e deschis duminica, eventual fac rezervare pt. 12.00(ca parca ziceai ca acum 2 sapt. era inchis). Oricum intra neaparat vineri seara sa vedem ce facem.

stefan
08-10-2003, 12:41 PM
mah, da voi nu ati auzit de mesaj privat, msn sau yahoo mesenger, mirc sau alte chestii?//, ca tot ce ati postat voi aici e :offtopic: :offtopic: :offtopic:

LiviuRO
08-10-2003, 01:10 PM
Sorry boss, da avand in vedere ca nu prea a fost deloc "miscare" pe aici... ne-am "luat-o in cap" deh... O sa ne mutam si discutia in "Cum se poate juca fifa pe net?".

Scouville
08-10-2003, 02:30 PM
Yeah man sorry recunosc :offtopic:

LiviuRO
31-10-2003, 02:15 AM
mns, sanshine, ceilalti, se mai intmapla ceva cu concursul ala? Sau forumul asta a ramas doar pt. pronosticuri si "pareri", mai mult sau mai putin pertinente, mai mult rare, despre FIFA? Eu credeam altceva... observ ca daca mns nu e aici, nu se intampla mai nimic... La fel, observ ca multi useri nu posteaza decat la pronosticuri ... personal, credeam ca forumul asta inseamna mai mult decat "hai sa ne dam seama cum se fac blaturi in Divizia A"...

Blue
31-10-2003, 02:46 AM
pai cine sa mai posteza ma nu vezi ca daca am mai ramas zece pe forum. au plecat bogdan, tudose bogdan, mininu, bcfcsquadra, sandu care postau aproape in fiecare zi sau macar sa facem 2-3 topicuri controversate sau interesante la care sa postam toti astia de am ramas mai des

LiviuRO
31-10-2003, 03:12 AM
10? Pai, eu, tu. Scouville. mns, sanshine, Neo, stefan. Si ceilalti care posteaza la pronosticuri, sau care pun intrebari despre Fifa... Ar trebui sa bage mns ceva de genu' minim 25 posturi p. download patch :P . Apropos de mns, daca o sa mai faca vreodata compu ala... Stiu cand am intrat eu pe forum, erau o gramade useri, si tot apareau, acum tori cei care apar, dupa primele 10 posturi dispar... Iar multi useri vechi (mai vechi ca mine ma refer) nu au mai intrat de luni de zile. Spre ex. bogdanel (nu pot spune ca nu ma bucur ca am scapat de cineva care ma enerva la culme:D ), sirius black sau edy_smf, care aveau pareri destul de pertinente. De acord, si eu am treaba zilnic, dar totusi imi gasesc timp macar un sfert de ora sa intru aici... sunt un pic dependent, recunosc...

Banuiesc ca daca nu e ceva de downloadat, nu prea ntereseaza pe multa lume situl asta... <_<

stefan
31-10-2003, 01:33 PM
pai nu vedeti, cand deschizi un topic despre alteca decat fotbal posteaza vreo 2 si dupa aia se stinge topicu. si daca deschizi unu mai controversat(sa zicem topicu "tigari") acolo se posteaza mai mult, da tot numai 2 sau 3 useri posteaza.

LiviuRO
31-10-2003, 03:22 PM
Hai ma ca si la fotbal, cred ca in "Divizia A" cu exceptia ultimelor 3-4 posturi, nu se mai postase de pe 6 oct. Adica 3 sapt. Iti zic eu, doar la pronosticuri, ca a zis mns ceva de un "premiu"...

Nu ai rsp, se mai face concursul ala, dupa "revenirea" lui mns?

blue boy, nu stiu, nu mi se pare normal sa mai facem iar topicuri de "craiova VS Dinamo", ca sa posteze lumea... Mai bine sa-si faca ei topicuri! Daca ii intreseaza, normal.

stefan
31-10-2003, 04:21 PM
de concurs nu stiu nimic, abia azi am dat de mns si am reusit sa schimb cateva vorbe cu el, dar tinand cont ca a trecut ziau forumului...daca voi vreti il putem face in vacanta de craciun, poate atunci isi aduce aminte lumea ca existam si avem si noi mai mult timp liber. oricum mam uitat la top 50 cu aia care posteaza si al cincizecelea are numa 6 posturi, si al 13lea sau al 14lea e primu care are peste 100 posturi.....

Blue
31-10-2003, 10:42 PM
nu ma nici nu ma gandeam la stiintavsdinamo sau rapidvssteaua . un topic care sa intereseze, ceva cu datul cu parerea si discutatul parelilor

stefan
01-11-2003, 12:15 AM
am vb azi cu mns, a zis ca inca se mai tine concursul da mai multe detalii nu am aflat de la el

LiviuRO
01-11-2003, 04:34 AM
k stefan, atunci asteptam "za cambec ov menese" si vedem cu concursul ala...

blue boy, o sa fac eu un topic in care daca nu se va posta... atunci n-o sa posteze nicaieri, ever! :lol:

mns are maiurile tuturor userilor nu? Poate le da un mesaj, asa, de revenire...

Scouville
01-11-2003, 02:24 PM
Si eventual bilete gratis la meciu lazio-chealsea ,cazare transport gratuit etc .... :lol: :lol: :lol:

mns
01-11-2003, 03:46 PM
hmm, daca nu sunt cativa care sa posteze la greu si sa-i impinga si pe ceilalti e clar ca nu prea merge forumul, si cum si fifa a fost intr-o perioada latenta in ultimele 2 luni nu prea ama avut audienta, poate acum cu lansarea jocului 2004...

in schimb vad ca la sistemul de stiri unde e mult mai usor sa postezi e mai multa lume :o

Neo
01-11-2003, 05:51 PM
stitzi ceva ..... daca eu postez mai des posteaza mai multa lume care nu e de acord cu mine deci ce alegetzi ??? eu oricum daca mai postez o data pe an e bine :alida:

Blue
01-11-2003, 11:40 PM
mah neo din partea mea poti sa postezi non-stop dar sa postezi cu cap

LiviuRO
02-11-2003, 02:53 AM
Nu e vorba ma de "cu cap". Din partea mea fiecare poa sa posteze ce vrea el! E "parerea" lui, poa sa o zica cum vrea...
mns, acu pe bune in ultimele 2-3 sapt cred ca in toate topicurile (am facut si vreo 2-3 noi special) asta am incercat, dar tot eu cu Scouville am postat. Dialogam noi doi. Atat. a, si blue boy!
Oricum pana nu apare 2004, nu cred eu ca o sa fie "prea populat" pe aici. Eu mi-as dori sa fie cat mai multi useri care sa posteze cat mai mult, pt binele forumului, al sitului, si implicit al meu, ca am cu cine discuta. Cine stie poate intra vreo "brigada de dinamovisti" aici si punem stapanire pe site ;) :lol:

Neo
03-11-2003, 07:17 PM
Originally posted by blue boy@Nov 1 2003, 11:40 PM
mah neo din partea mea poti sa postezi non-stop dar sa postezi cu cap
ce vrei sa spui mah ??? :nowar:

Scouville
03-11-2003, 09:40 PM
e grea linba romana ;)
eu postez CA E FOTBAL SI FOTBALU E OBSESIA MEA ALATURI DE ALTE CATEVA ''PASARELE'' :mishto:
e cam greu cu forumurile mai repede merge un mirc se incing discutiile etc dar am intrat pe fifaromania si tot asa moleseala ... faceti fratilor reclama ca poate merg lucrurile mai bine dupa mine cel putin e unu din cele mai bine facute forumrui si ma refer si la site :mishto: .... nu mai treb sa dau pe teletext sa vaz rezultatele :lol:

LiviuRO
05-11-2003, 02:45 AM
Adevaru ca #fifaromania e chiar nepopulat. Eu intram intr-o vreme des, dar in afara de boti si de dj-cata nu era nimeni. Rareori mns si o data blue boy. Ar trebui sa intram si acolo macar vinerea sau sambata.

stefan
05-11-2003, 02:38 PM
de opbiecei mai sunt si eu pe acolo, cu nicku dj_mozart sau poli_iasi(deh, ma ocup si de un canal)

Neo
05-11-2003, 07:27 PM
Originally posted by D_Dogg@Nov 5 2003, 02:45 AM
Adevaru ca #fifaromania e chiar nepopulat. Eu intram intr-o vreme des, dar in afara de boti si de dj-cata nu era nimeni. Rareori mns si o data blue boy. Ar trebui sa intram si acolo macar vinerea sau sambata.
pai eu nu mai intru acolo ca e un ***** care imi da ban daca ma prinde nu stiu cine draq e da shtiu sigur ca e craiovean ( nu e blue boy ) http://carl2knight.netfirms.com/images/smilies/objects/rtfm.gif

Blue
05-11-2003, 10:09 PM
da ma ca ala nu are altceva mai bun de facut decat sa stea ore intregi sa te vad cand intri si sa te dea afara......nu ti se pare ca iti dai cam multa importanta?

Neo
06-11-2003, 07:30 PM
Originally posted by blue boy@Nov 5 2003, 10:09 PM
da ma ca ala nu are altceva mai bun de facut decat sa stea ore intregi sa te vad cand intri si sa te dea afara......nu ti se pare ca iti dai cam multa importanta?
te-ai tampit ......... :nashpa: :zzzz: am zis ca o singura data m-am intalnit cu el pe chat shi mi-a dat ban :nashpa: :zzzz:

Blue
06-11-2003, 11:12 PM
pai invatate ma sa te exprimi din ce ai zis tu se intelege ca de fiecare data cand intrii sta unu sa te dea afara

Neo
08-11-2003, 12:14 PM
Originally posted by blue boy@Nov 6 2003, 11:12 PM
pai invatate ma sa te exprimi din ce ai zis tu se intelege ca de fiecare data cand intrii sta unu sa te dea afara
sta unu sa itzi bage tie inteligentza in cap :flipa:

acum imi iau ban aici la forum shi e bine :flipa:

Blue
08-11-2003, 05:50 PM
ma neo nu o sati raspund ca nu are rost. esti penibil

mns
08-11-2003, 06:03 PM
care erau categoriile? mai asteptam putin sa mai vina ceva mambrii la forum, sau sa mai posteze astia noi? :P

Neo
08-11-2003, 06:25 PM
Originally posted by blue boy@Nov 8 2003, 05:50 PM
ma neo nu o sati raspund ca nu are rost. esti penibil
fugi mah ................. :scaun:

Scouville
28-11-2003, 12:05 AM
Da neo si-a asigurat deja un premiu nu mai treb sa o dovedesti :lol: :lol:

Neo
28-11-2003, 08:46 AM
Originally posted by Scouville@Nov 28 2003, 12:05 AM
Da neo si-a asigurat deja un premiu nu mai treb sa o dovedesti :lol: :lol: