PDA

View Full Version : Caterinca mare

dogy
14-04-2006, 07:07 PM
Cum se face ca nu pot sa merg mai departe de la mijlocul jouclui din cauza ca ma concediaza astia de la roma :))...dar din pacate pt mine...ma simt ca andone...sunt pe primu` loc...cu vre`o 10-11 pt in fata locului 2 si nu am pierdut decat un meci si am mai facut un egal...atat... e jocu` de kkt sau ce dracu se intampla...ca din retur...daca aveam 99 la job security...cu fiecare joc...fie ca pierdeam sau casigam ..imi scadea punctaju`....offf...aveti vre`o sugestie...sau mai bine ma las si ma apuc de nfs :fotbal: :blink:

pikciu
14-04-2006, 07:36 PM
poate ca banii tai erau din ce in ce mai putini. nu te apuca de nfs, apuca-te de pes5 8)

nigga_thebest
14-04-2006, 08:03 PM
Originally posted by pikciu@Apr 14 2006, 07:36 PM
poate ca banii tai erau din ce in ce mai putini. nu te apuca de nfs, apuca-te de pes5 8)
77653

Cred ca e cel mai bun sfat posibil . Si nu stiu cum poti sa joci atata fifa .Eu dupa 1 sezon jucam fifa numai din automatisme si mi se parea si inca mi se pare foarte naspa <_< PES5 RULES!!!

sdc
17-04-2006, 04:40 PM
mie chiar nu mi s-a intamplat sa fiu concediat,indiferent cat de bine sau rau terminam un sezon. Intr-adevar mai spuneau ca sunt nemultumiti de mine,dar venea apoi inevitabil intrebarea daca vreau sa raman la clubul respectiv

Basa
17-04-2006, 06:24 PM
Cred ca din cauza neplatii salariilor la jucatori. Mai trebuie sa fi atent si la unele detalii nu doar sa joci. Sunt in proportie de 99% sigur ca asta e cauza.