View Full Version : Caterinca mare
Cum se face ca nu pot sa merg mai departe de la mijlocul jouclui din cauza ca ma concediaza astia de la roma :))...dar din pacate pt mine...ma simt ca andone...sunt pe primu` loc...cu vre`o 10-11 pt in fata locului 2 si nu am pierdut decat un meci si am mai facut un egal...atat... e jocu` de kkt sau ce dracu se intampla...ca din retur...daca aveam 99 la job security...cu fiecare joc...fie ca pierdeam sau casigam ..imi scadea punctaju`....offf...aveti vre`o sugestie...sau mai bine ma las si ma apuc de nfs :fotbal: :blink:
pikciu
14-04-2006, 07:36 PM
poate ca banii tai erau din ce in ce mai putini. nu te apuca de nfs, apuca-te de pes5 8)
nigga_thebest
14-04-2006, 08:03 PM
Originally posted by pikciu@Apr 14 2006, 07:36 PM
poate ca banii tai erau din ce in ce mai putini. nu te apuca de nfs, apuca-te de pes5 8)
77653
Cred ca e cel mai bun sfat posibil . Si nu stiu cum poti sa joci atata fifa .Eu dupa 1 sezon jucam fifa numai din automatisme si mi se parea si inca mi se pare foarte naspa <_< PES5 RULES!!!
mie chiar nu mi s-a intamplat sa fiu concediat,indiferent cat de bine sau rau terminam un sezon. Intr-adevar mai spuneau ca sunt nemultumiti de mine,dar venea apoi inevitabil intrebarea daca vreau sa raman la clubul respectiv
Cred ca din cauza neplatii salariilor la jucatori. Mai trebuie sa fi atent si la unele detalii nu doar sa joci. Sunt in proportie de 99% sigur ca asta e cauza.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.