View Full Version : UNDYING
LiviuRO
09-09-2003, 02:38 AM
Ati jucat careva UNDYING? E cel mai de groaza joc al anului 2002. Sincer e super tare, ceva de genu Phantasmagoria da cu mult, mult mai tare!
sanshine
09-09-2003, 03:17 PM
am jucat demo-ul, intr-adevar, super tare jocul. mai ales cand il joci noaptea cu lumina stinsa :ph34r:
LiviuRO
10-09-2003, 02:25 AM
Eu am cd-ul de la un prieten, dar sincer mi-a luat vreo 2 luni de jucat zilnic, pe Medium, ca sa-l termin. Comparativ cu Warcraft 3 o sapt., Return to castlte Wolfenstein 3-4 zile, Iron Storm vreo saptamana (alt joc super tare! combinatie de shooter cu Delta Force - SUPER MARFA!!!). De altfel toate jocurile pe care le-am jucat si care mi-au placut le-am terminat in maxim 2 sapt. 2 sapt. mi-a luat Red Alert 2.
UNDYING este "groaznic", adica faze din alea: vine o fantoma din perete si ti se zburleshte parul pe maini. Coloana sonora e facuta dupa The Doors = Carmina Burana, adica spooky! Daca vrei, da PM sa-ti dau si tie Cd-ul.
Acum joc Gothic. A jucat cineva?
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 02:51 PM
Undying e cel mai tare joc horror pe care l-am jucat.
RaPiDuTz
20-01-2004, 03:19 PM
Cum de nu am putut sa il joc pana acu... vai ! :lol:
Dar daca chiar vreti joc horror asteptati Doom 3 care din filmuletzele pe care le-am vazut e un joc de speriat la propriu...faze dalea de iti vin morti pe la spate :o
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 03:29 PM
:sanshine2: Din pacate nu cred ca o sa imi mearga Doom 3.
ceva de genu Phantasmagoria da cu mult, mult mai tare!
doamne... mi-ai amintit de jocul asta....
pentru mine asta e cel mai tare jok de groaza.....
sa-l joci noaptea....pai eu acum 4 ani cand il jucam cu un prieten..... stateam si plangeam de frica.... sa mor eu.... doamne cat de aiurea poate sa fie jocul asta.... dar in acelasi timp super marfa..... trebuie sa fac rost de el din nou neaparat... ca am ramas blocat undeva....la o usa.... si nu a mai trebuit sa jok infernul asta....!
NIMIK NU SE COMPARA CU ASTA.... ARE NISTE FILMULETZE.... DE TE PISI PE TINE NOAPTEA-N PAT..... MAI ALES FAZA CAND ITZI DA ALA CU PUMNUL DIN MONITOR.... SI ERA COOL CAND CITEAI PE INTERNET MESAJELE LA AIA SI ZICEAU CA ESTI UN CRIMINAL SI BLABLA..... SAU CAND TREBUIA SA INTRII PE CALCULATOR LA INCEPUT SI NU STIAI PAROLA.... DE TREBUIA SA-TI DAI SEAMA.... SI PAROLA ERA CHIAR NUMELE SOARECULUI !!! SUPERB JOCUL !!!
REFERITOR LA JOCUL VOSTRU... CRED CA E UN KKT PE LANGA ASTA :) !
TRE SA FAC ROST NEAPARAT DE PHANTASMAGORIA.... BINE CA MI-I AMINTIT D_DOGG... TOTUSI A TRECUT CEVA TIMP DE ATUNCI SI AM UITAT..... ;) !
sanshine
21-01-2004, 01:19 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Jan 20 2004, 03:19 PM
Cum de nu am putut sa il joc pana acu... vai ! :lol:
Dar daca chiar vreti joc horror asteptati Doom 3 care din filmuletzele pe care le-am vazut e un joc de speriat la propriu...faze dalea de iti vin morti pe la spate :o
daca o sa-mi mearga, probabil ca o sa mearga cu ceva de genul 5 cadre/sec. Nu e nimic de speriat sa vezi un monstru cum vine "in reluare" spre tine :rolleyes: cam asa imi mergea la inceput Black & White <_<
Nu e nimic de speriat sa vezi un monstru cum vine "in reluare" spre tine
looool....
hai mah ca nu o sa ceara chiar asa de mult :huh:
daca o sa-mi mearga, probabil ca o sa mearga cu ceva de genul 5 cadre/sec.
vroiai sa zici frame-uri ? :unsure: :D :P
sanshine
21-01-2004, 03:30 PM
frames=english
cadre=romana :dansing:
normal, o sa depinda si de rezolutia si detaliile cu care o sa-l joc. Ca sa fac primul Unreal Tournament sa mearga decent pe un K6-2 266 MHz, 32 MB RAM, placa video 4MB, a trebuit sa joc cu rezolutie de genul 320x240 :crazyboy: arata ca Doom 1 :lol:
LiviuRO
11-02-2004, 12:00 PM
mari probleme, MARI, cu resursele, eu ma uitam ca nu mai pot sa joc nimik din 2003 incoace cu detaliile la maxim... totul e in reluare in 1024...
referitor la phantasmagoria, si cele SAPTE cd-uri ale sale, totti, fac pariu ca te-ai blocat la usa la care se vede cheia sub usa. este?
Oricum, eu cred ca Undying a fost mult mai "periculos" decat phantasmagoria, bine e si mult mai nou, dar oricum, se vede mana celor de la EA.
JohnnyUSA
11-02-2004, 02:32 PM
Doom 3 si Half Life 2 din cate se spune vor refuza categoric sa ruleze pe placile Nvidia cu chipset MX si GF 2 TI /GTS.. etc minimum GF 3 Ti200 oricum cu o scadere drastica a detaliilor.. din cate am inteles eu , placile pe care va merge decent ( asta facand abstractie de "mutantii" de 400 si ceva de Euro in sus ) sunt placile Ati Radeon 9500 Pro/9600 Pro/9700 PRO ( acestea fiind considerate placi med-end ), nici Nvidia nu ies din calcul cu GF FX 5600/5700 insa sunt mai slabute.
JohnnyUSA
11-02-2004, 02:33 PM
uitati fratilor de GF FX 5200 .. sunt cele mai jalnice placi video.
RaPiDuTz
12-02-2004, 12:09 AM
Puteai sa apesi pe edit... :P
Faza e ca nvidia sa cam dus la fund, mai ales ca in vara din cate stiu va aparea si half life 2-ul care este special testat pe ati-uri... :D (tre sa primesc cat mai rpd Radeonu la 9600 :P )
Am vazut la un benchmark (sau cum se zice...) teste pe mai multe placi video printre care Ati nu avea concurent,geforce-ul (cred ca geforce 4 ti)
avea doar vreo 6-8 fps... wow !
am fx 5200 si imi merg perfect toate jocurie.nu mi-as dori decat un fx 5900
DarkComy
12-02-2004, 11:32 PM
Originally posted by Cosmin_ultrasteaua@Jan 20 2004, 03:29 PM
:sanshine2: Din pacate nu cred ca o sa imi mearga Doom 3.
din pacate nu cred ca o sa ne mearga la nici unul :alida: :alida:
undyind e super joc de groaza dar nu lam jucat lam vazut la unu e frumos jocul
JohnnyUSA
13-02-2004, 01:30 AM
herg ce intelegi tu prin " PERFECT " ?, cumva 1024x768x32 + Antialiasing 6x + Anisotropic Filter 16x? la o NVIDIA ? si mai ales FX 5200 care sunt jalnice ?
.. si care jocuri ? ai incercat cumva Silent Hill 3 sau Prince of Persia : Sands of Time.. sau Pro Evolution Soccer 3 ca sa nu mai vb de Indiana Jones : The Emperor's Tomb sau Blood Omen 3 : Defiance , and of course the last of them : DEUS EX 2?
.. sa fim seriosi totusi .. it's only fx 5200.
undying e super joc de groaza
..incercati atunci NOSFERATU .. si mai vorbim. 8)
P.S.: Sunt subiectiv .. am ( din fericire ) o placa buna si ACUM intr-adevar stiu ce inseamna sa se miste un joc BINE si sa se VADA BINE.
dj-cata
13-02-2004, 01:58 AM
am jucat si eu nosferatu dar m-am blocat intr-un loc....si ma tot invarteam in cerc..si am asteptat pana la miezu noptii crezand ca se intamppla ceva dar nimic :) oricum imi place jocul
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.