PDA

View Full Version : Pronostic Danemarca - Romania

mns
07-09-2003, 11:31 AM
Postati rezultatul meciului Danemarca - Romania aici pana maxim cu o ora inainte de meci. Cei care vor ghici rezultatul, vor primi 5 puncte in clasamentul general al pronosticurilor de la divizia a. Pentru directia corecta nu se primese nimic, doar pentru rezultat !!!

Neo
07-09-2003, 11:54 AM
Danemarca - Romania 2-0 :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza:

si nu pot sa postez rezultatele pt etapa a 5-a :alida:

DarkComy
07-09-2003, 05:33 PM
Danemarca-Romania 1-2 :mishto:
Neo dar cat de patriot esti ;)

Sirbu Mihail Bogdan
07-09-2003, 09:11 PM
Danemarca 0-1 Romania :bere:

terminator"87"
07-09-2003, 10:24 PM
danemarca 0-2 romania
ganea min.30,75 ??????? :mishto:

Scouville
07-09-2003, 11:58 PM
Danemarca :flipa: <_< :nashpa: :nebun: - Romania 1-3 :scaun: (0-2 ;a pauza) o sa dea pancu , d munteanu , mutu
pt danezi :D :lol: :P :mishto: :dansing: :cooool: :bere: ... prin min 54 gronskaer(sau cu mse scrie - jcuatoruu lu' chealsea) :crazyboy: :iamwithstupid:

LiviuRO
08-09-2003, 01:00 AM
Dan - Rom = 0-0, desi sper din tot sufletul sa nu se termine asa si sa sa-i batem!

Daca ar fi sa dau un pronostic, in afara concursului, as zice 0-1, gol Iencsi.

Blue
08-09-2003, 02:51 AM
danemarka-romania 0

neo faci parte dintro minoritate care a avut de suferit din cauza romaniilor sau asa esti tu contra orice?

maresal
08-09-2003, 04:10 PM
Danemarca-Romania 0-2 (0-1 Ganea min. 60 ,0-2 Bratu min.90 pe contraatac cu poarta goala ca altfel nu nimereste)

ScorpionX
09-09-2003, 06:01 PM
Danemarca - ROMANIA 1-2

FARA COMENTARII

Cu toate ca o sa fie 0-4

bah care e din Craiova sa ne intalnim dupa ce ii batem sa iesim in strada sa facem :valauri: prin CRAIOVA sa ne cunoasca tot centru, ca am fakut pariu cu o colega pe 500.000 ca n-am tupeu (o imbatasem yo ca era ziua ei)

Neo
09-09-2003, 07:57 PM
Originally posted by blue boy@Sep 8 2003, 02:51 AM
danemarka-romania 0

neo faci parte dintro minoritate care a avut de suferit din cauza romaniilor sau asa esti tu contra orice?
eu cred ca tu faci parte dintr-un grup de ****** care nu are ce cauta aici :flipa: :flipa: :flipa:
si Danemarca bate cu 2-0 :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool:

mns
09-09-2003, 09:10 PM
hehe, randul meu

Danemarca - Romania 1-3

Blue
09-09-2003, 10:39 PM
danemarka-romania 0-1

neo asa oricine vorbeste orice, mah copile daca ai ceva de spus spunemi in fata, iti platesc biletu de avion dus, ca iti zic eu ca de intors nuti mai trebuie dupa ce termin eu cu tine

cum poti sa speri ca romania sa piarda??? deci ori esti ciora ori bozgor, orice roman, fie microbist sau nu tine cu romania la orice competitie, deci nu esti roman frate, nu stiu ce esti,dar ca imigrant in romania, ar trebuii sa tii cu noi

Scouville
09-09-2003, 11:48 PM
Da sunt de aceeasi parere ... in sfarsit ... am vesti foarte proaste pt noi suporterii romaniei(nu-l includ pe neo aici poate-l jignesc)
DACA ROMANIA NU SE CALIFICA DE PE PRIMU LOC IN GRUPA LA BARAJ PUTEM PICA CU ECHIPE PRECUM ANGLIA(DACA NU BATE IN ULTIMU MECI PE TURCIA),SPANIA(CARE NU MAI ARE SANSE LA PRIMU LOC),GERMANIA(CARE ARE SANSE NICCI SA NU SE CALIFICE),....sau slovenia,irlanda,cehia/olanda(depinde ce vor face in ultimele meciuri)
Daca romania se califica la euro 2000 va spun eu ca va fi o competite mai usoara decat cele precedente ...... dar treb sa ne calificam HAI ROMANIA!!!!!!!!! :mishto: :dansing: :cooool: :bere:

Blue
10-09-2003, 01:12 AM
da hai romania!!!!!!!!!!!

dj-cata
10-09-2003, 02:02 PM
DANEMARCA - ROMANIA 1-2 :mishto: :bere: :D :mishto: :crazyboy: :flipa:

goluri Lobont de la 60 de metri ca sa se razbune pe putzica ala ( gravesen ) si al doilea il da Mutu.....de la ei da unu din 11 m ca doar asa stiu ei sa dea gol :D

stefan
10-09-2003, 07:05 PM
ar fi perfect un 0-4 cu 2 goluri mutu,unu pancu si unu ganea,da mas multumi si cu un 1-0 cu gol lobont :P :mishto:

Neo
10-09-2003, 07:56 PM
Originally posted by blue boy@Sep 9 2003, 10:39 PM
danemarka-romania 0-1

neo asa oricine vorbeste orice, mah copile daca ai ceva de spus spunemi in fata, iti platesc biletu de avion dus, ca iti zic eu ca de intors nuti mai trebuie dupa ce termin eu cu tine

cum poti sa speri ca romania sa piarda??? deci ori esti ciora ori bozgor, orice roman, fie microbist sau nu tine cu romania la orice competitie, deci nu esti roman frate, nu stiu ce esti,dar ca imigrant in romania, ar trebuii sa tii cu noi
e 1-0 pt danemarca acum bravo blue boy ai ghicit danemarca - romania 1-0 si nu vreau sa tin cu romania :flipa:

Blue
10-09-2003, 10:14 PM
ma imigrantule, ai venit in tara mea, trebuie sa o respecti daca nu dute de unde ai venit.

DarkComy
10-09-2003, 10:24 PM
sincer Neo nu stiu care e problema ta dar ma enervezi si pe mine cu patriotismul tau de KKT <_<
pana si maicamea care nu e microbista a tinut cu Romania , a avut emotii in finalul partidei dar tu P**A esti un patriot de KKT

Scouville
10-09-2003, 10:30 PM
Mai avem sanse matematice daca luxemburg bate pe norvegia bosnia bate pe norvegia iar danemarca bate bosnia ... deja mi-e sila de fotbal o saptamana nu ma mai uit la fotbal .... se descurca grecia , irlanda sau letonia mai bine ca noi in grupe ....
Asta e nivelu nostru in ultimele 10 min ama avu 6 ocazii din care 4 singure cu portaru bratu & mutu ... nu meritam ... poate era mai bine cu ganea pana la final

DarkComy
10-09-2003, 10:50 PM
Ba nene mia placut cum a jucar Romania in repriza a doua poate ca a ratat de vreo 4 ori dar sa vazut ca am juca contra Danemarcei , suporteriilor si ARBITRULUI care nea dat lovitura de gratie :flipa: se vede ca nu suntem doriti in Europa . Eu nu pot zice decat BRAVO ROMANIA , BRAVO BAIETI ATI JUCAT SUPER

SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR

Andrei
11-09-2003, 12:35 AM
nu, te rog frumos, DarkComy , orice alta deviza, dar nu asta... imi e sila de ea...
cat despre meci... i-am trimis un mail domnului meier in care imi exprim dragostea fata de el shi fata de ma-sa a poporului roman :alida: :alida: :alida:

Blue
11-09-2003, 02:38 AM
mas scouleville, cu cine suntem noi in gurpe, ce albitri ne albitreaza, ce blaturi face grecia, si cu cine sunt ei in grupe

stefan
11-09-2003, 08:27 AM
Originally posted by Andrei@Sep 11 2003, 12:35 AM
cat despre meci... i-am trimis un mail domnului meier in care imi exprim dragostea fata de el shi fata de ma-sa a poporului roman :alida: :alida: :alida:
iam trimis si eu sper sai placa... :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: .

stefan
11-09-2003, 08:39 AM
in cazul in care nu vati uitat pe situl oficial UEFA la sectiunea euro2004/danemarca/romania va sugerez sa nu va mai uitati pentru ca ati rupe tastatatura. acolo scrie ca urs meier a arbitrat foarte corect, penaltyul a fost dat corect chiar daca era simulare si arbitrul a aratat 5 minute de prelungire, chiar daca cateva milioane de oameni au vazut clar tabela aia pe care scria un 4 la fel de mare ca si IQ-u la aia din UEFA :injur: :injur: :injur: :injur:

ScorpionX
11-09-2003, 11:47 AM
Bah cu riscul de a imi lua avertisment, pot mi-as dori sa injur pana as rupe tastatura si s-ar minuna lumea de injuraturile mele. :injur: :sanshine2:
:alida: :alida: :alida: :alida: :alida:

Nu se poate asa ceva! Dar sa stiti si voi ca Johansen (cacatu' P**LI) este presedintele UEFA si Blater pres. FIFA, iar de EURO 2004 se ocupa UEFA.
Si noi pt. fifa l-am votat pe Blater si Johansen se razbuna.

Ziceti si voi...
La mondiale cu echipa asta ne califikam sigur.

Si spuneti-mi si mie adresa de mail a lu' Ursulake ala.
AFARA CU RENEGATZII

DarkComy
11-09-2003, 02:37 PM
Ma nene in primul rand ARBITRUL a fost de vina la comanda lui Johanson
in al doilea rand Mircea Sandu cu votul lui obosit
in al treilea rand Adrian Nastase , guvernul si mafia din guvern cu Baronul Oprisan cu semintele lui obosite care explodeaza

JOS CU MIRCEA SANDU sa vina cineva din care a facut parte din echipa de aur a Romaniei ,Gica Poepescu un exemplu si nu stiu cati altii

DRAGOMIRE SE APROPIE LATUL
vreau adresa de net a lui URS MEIER sa ii scriu cuvinte de dragoste :flipa:

Daca ne calificam sigur ajungeam in sferturi la cum a jucat echipa dar ce vreti anul asta si anu urmator vor mai fi mutu si chivu in cea mai buna forma a lor dupa nu vreau sa ma mai gandesc ....

Neo
11-09-2003, 08:52 PM
Originally posted by blue boy@Sep 10 2003, 10:14 PM
ma imigrantule, ai venit in tara mea, trebuie sa o respecti daca nu dute de unde ai venit.
tu eshti bah m**stule sugi p**a

Scouville
11-09-2003, 09:13 PM
Ba oricum eu una zic .... a ajuns romania la propriu singura inpotriva tuturor a zis bine darkcomy :mishto: ...pai rapidu a zis-o asa la vrajeala si ma rog e echipa oarecum modesta pe locu 200 si ceva in lume <_< pe cand romania a fost rau de tot dezavantajata de arbtrii iar acu 9 ani era pe locu 6 in lume!!!! 8)
acum suntem pe 24 parca ma rog <_<
atat va zic ca prea e de tot... ce s-a intamplat cu korreeaa acu 1an e nimica fata de ce i s-a intampalt romaniei :(
si mai ziceati ca arbitrii romani o fac intetionat <_< ... va zic eu pe langa magariile ce se intampla in strainatate(acu observ si eu :rolleyes: ) ARBITRII ROMANI SUNT CEI MAI CORECTI SI CEI MAI VALOROSI ARBITRII PE CARE I-AM VAZUT :mishto:
poate am exagerat un pic dar luat asa pe meciuri cred ca salomir sau helesteanu se descurca mai bine ca altii ....cine ma contrazice sa-mi zica pe forum ca sa stiu si eu unde am gresit :iamwithstupid:
aporpos mayer va arbitra in CL :nashpa: :flipa: .. paote meciurile lu chealsea :injur:

DarkComy
11-09-2003, 09:47 PM
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/889450719 - Sunt semnaturi pentru a SUSTINE ROMANIA... dak semneaza 10.000 de oameni uefa ia atitudine 100%....deci votati pentru romania si impotriva lu URS MAYER !!!! PLZZZZ ! ! !