PDA

View Full Version : boti de mirc

stefan
06-09-2003, 01:45 PM
mah stie careva cum se fac boti pt mirc? este vreun program ceva? si is la fel de prost ca la counter :D :D :P ?ca am nevoie de ei ca sa ramana un canal al meu

LiviuRO
09-09-2003, 01:55 AM
Pai in general, pe undernet nu sunt acceptati boti. Decat daca iti faci un canal adevarat. Adica inregistrat. Intreaba-l pe mns cum a facut cu #fifaromania, cum l-a "legalizat", cu 10 useri parca se face. Plus ca tre sa dai explicatzii celor de la CSERVICE in legatura cu canalul, mai exact de ce vrei sa-l faci.

stefan
09-09-2003, 11:50 AM
pai pe fifaromania erau boti si inainte sa fie inregistrat canalu,deocamdata nam eu treaba cu inregistrarea,vreau un but ca sal pun sa stea pe un canal,sa nu mil fure altcineva :D .si am gasit undeva un tutorial,da e o faza cu proxyuri care nu prea o inteleg,de fapt nu inteleg unde sa bag proxiurile alea

mns
12-09-2003, 01:58 AM
loale, de ce nu te-ai gandit sa-si zici la CLAUDELU sa-si bagi unu dintre botii lui pe chanu tau....si iti baga auto op...incearca sa vb cu el maine :D sau azi :P

stefan
12-09-2003, 08:14 AM
mia dat unu un program si am facut u bot, acu chiar is curios daca a rammas pe net...