PDA

View Full Version : Fete pt steaua

Dannyxnxnx
05-04-2006, 12:04 AM
Mai nou mi-am bagat alt ID! Am mai facut o alta fata pt steaua si vi-o arat si voua! Cred ca urmeaza sa fac una pt Rapid! Spuneti-mi ce credeti despre ambele! :romania:

sdc
05-04-2006, 07:58 AM
e destul de bine zic eu si oricum ar fi tot e mai bine decat sa semene Radoi cu inca vreo 3-4 din echipa ca acum(la aspectul fetei ma refer)

BoLLy
05-04-2006, 06:53 PM
Am facut si eu fata lui Dica, dar bineinteles nu stiu cum sa o pun in joc
Aici e poza! (http://bolly.go.ro/dica-final.bmp)

DarkComy
05-04-2006, 07:30 PM
vezi ca nu merge linkul sau ce ai pus acolo. Si pune jpeg nu bmp. ;)

SSORIN
05-04-2006, 07:54 PM
Linkul merge, iar fata e bunicica...

Dannyxnxnx
05-04-2006, 09:48 PM
Nici mie nu-mi merge link-ul... Si fata unui jucator o bagi cu Creation Centre sau biggui cu fatbhbuilder! Mie mi s-a stricat la ambele variante si i-am itrebat pe admini si pe lumea de pe aici cum sa bag, dar nu mi-a raspuns nimeni! :nashpa:

BoLLy
06-04-2006, 07:27 AM
Am atasat si poza ca sa o vedeti toti!
Cu Creation centre nu am reusit sa o fac sa mearga..zimi mai detaliat! (poate pt ca dica si nici un jucator al stelei nu are fisier cu fata in rlsp?)
[attachmentid=1713]

stefan
06-04-2006, 08:11 AM
pai iti trebuie si fisierul .o si textura pentru par, numai cu textura fetei nu faci nimic, asta e usor de facut, la partea 3d e mai greu :P

BoLLy
06-04-2006, 10:03 AM
Am o problema, in Creation Centre, la "Specific Face", cand selectez fisieru fetei .fsh, apre un pop-up cu mesajul "Invalid face file", iar cand introduc fiserul fetei .bmp, il accepta, se vede, dar in joc nu functioneaza...
Aveti AICI (http://bolly.go.ro/fifa/dica-face.rar) o arhiva cu toate fisierele, .o .fsh .bmp si fisierul care contine parul, si sper sa reusiti voi sa-l introduceti si eventual sa-mi spuneti si mie cum!

sdc
06-04-2006, 11:42 AM
Originally posted by BoLLy@Apr 6 2006, 11:03 AM
Am o problema, in Creation Centre, la "Specific Face", cand selectez fisieru fetei .fsh, apre un pop-up cu mesajul "Invalid face file", iar cand introduc fiserul fetei .bmp, il accepta, se vede, dar in joc nu functioneaza...
Aveti AICI (http://bolly.go.ro/fifa/dica-face.rar) o arhiva cu toate fisierele, .o .fsh .bmp si fisierul care contine parul, si sper sa reusiti voi sa-l introduceti si eventual sa-mi spuneti si mie cum!
77048

daca vrei sa joci cu echipa numai 2-3 sezoane poti sa folosesti Creation Centre,dar sa stii ca e foarte instabil

BoLLy
06-04-2006, 12:19 PM
Originally posted by sdc@Apr 6 2006, 01:42 PM
daca vrei sa joci cu echipa numai 2-3 sezoane poti sa folosesti Creation Centre,dar sa stii ca e foarte instabil
77056

Spune-mi cu ce sa fac si cum!

sdc
06-04-2006, 12:27 PM
eu iti spun doar ca si mie mi-a placut mult la inceput,puteam aduce ce jucator vroiam la echipa mea,sau poti schimba toate loturile din div.A daca vrei.Insa dupa 3 sezoane mi-a dat eroare,chiar cand era mai interesant si am luat-o din nou de la capat.

BoLLy
06-04-2006, 01:10 PM
Originally posted by sdc@Apr 6 2006, 02:27 PM
eu iti spun doar ca si mie mi-a placut mult la inceput,puteam aduce ce jucator vroiam la echipa mea,sau poti schimba toate loturile din div.A daca vrei.Insa dupa 3 sezoane mi-a dat eroare,chiar cand era mai interesant si am luat-o din nou de la capat.
77061

Te cred, te rog spune-mi si mie cu ce alte programe poti pune fata unui jucator care nu are fisier cu fata in fifa!

sdc
06-04-2006, 03:20 PM
Originally posted by BoLLy@Apr 6 2006, 02:10 PM
Te cred, te rog spune-mi si mie cu ce alte programe poti pune fata unui jucator care nu are fisier cu fata in fifa!
77063

asta iti pot spune baietii de la FIFA ROMANIA,eu am folosit fetele deja existente si cautam sa semene cat mai mult cu fata jucatorului real

versace
06-04-2006, 06:10 PM
Bolly pune si tu fatz (sunt cocalar de mirc)a pe un link sa o luam si noi si o bagi in fifa cu fifa master intra si vorbim pe mesenger (versace_piny) si Dannyxnxnx vreau si eu fetz (sunt cocalar de mirc)ele tale intra si tu pe mesenger sau punele undeva sa le downloadeze lumea .

versace
06-04-2006, 06:15 PM
ma cum e posibil asa ceva sa imi apara (sunt cocalar de mirc) in post, ce dracu se intampla cu forumul asta , remediati aceasta problema ca NU SUPORT MIRCU

Alex
06-04-2006, 06:43 PM
Scrie corect d.p.d.v. gramatical si nu o sa apara!

versace
06-04-2006, 09:57 PM
bai kellerman daca ai fi destept ti-ai da seama ca nu as mai posta daca as fi scris intentionat asa ca NU MAI FI BAGATOR DE SEAMA ca nu castigi nimic, cred..........

Jokes
06-04-2006, 10:40 PM
Da dar normal ar fi sa numai scrii asa,de ce crezi ca board-ul este setat astfel. :P

little_foot
07-04-2006, 02:30 AM
Originally posted by versace@Apr 6 2006, 10:57 PM
bai kellerman daca ai fi destept ti-ai da seama ca nu as mai posta daca as fi scris intentionat asa ca NU MAI FI BAGATOR DE SEAMA ca nu castigi nimic, cred..........
77100

Incerca doar sa te ajute, nu sa se bage in seama. Chestiile cu: sunt cocalar de mirc sau cu nu stiu sa scriu corect romaneste apar cand scrii in limbaj de mirc si a doua cand nu scrii cuvintele corect in limba romana. Si mie mi se pare o chestie buna pentru ca deja se ajunsese la discutii interminabile pe tema greselilor. Asa fiecare vede ca a gresit si isi poate edita postul(cred :unsure: ) fara a i se mai atrage atentia de catre altcineva si sa para ca respectivul face pe desteptul :P . Scuze de off-topic :)

BoLLy
07-04-2006, 01:16 PM
http://bolly.go.ro/fifa/dica-face.rar Asta e link-ul cu fata, intra pe messenger sa vorbim sa-mi spui cum sa o pun! :P

Dannyxnxnx
07-04-2006, 04:08 PM
Am facut una pt goian! :mishto:

Alex
07-04-2006, 04:44 PM
Slabuta, parca e batut, iar nasu e prea mare.

steaua07
07-04-2006, 04:57 PM
la fifa fetz (sunt cocalar de mirc)ele se fac diferit de PES 5 ca la pes stiu sa fac da la fifa nu am incercat.

BoLLy
07-04-2006, 07:15 PM
:( Nu pot sa pun parul, orice incerc imi apare asa..spuneti-mi va rog ce sa fac

BoLLy
07-04-2006, 07:17 PM
dannnyxnxnxn da-mi si mie fetele, pune un link sau ceva..

Dannyxnxnx
08-04-2006, 02:15 PM
Nu stiu cum sa le bag pe un site! Si nasul lui goian asa e! I le dau lui versace si poate le baga el! Mie fata lui Dica imi aparea din Oedit fara par! Tu cum i-ai bagat-o in joc? :romania:

DeadHope
08-04-2006, 03:17 PM
Sugestie: mai stati ceva zile prin fata calculatoarelor voastre, mai chinuiti-va putin prin programe, imbunatatiti-va tehnica si pe urma veniti si aratati-ne fete care sa si semene cu un om. Fara suparare, dar toate arata nasol!

Dannyxnxnx
08-04-2006, 05:04 PM
Nu stiu ce crezi tu dar eu cu fetele mele sunt cel mai tare! A lui Radoi e nr1 de pe site ( nu vreau sa ma laud )! Si pt Goian si Iacob n-a facut nimeni! Deasemenea si pentru Dica! Fetele sunt destul de bune si inainte sa faci comentarii uite-te la fetele facute pana acum ( doar la cele cu oedit ) sau incearca si tu sa faci una!

DeadHope
08-04-2006, 09:22 PM
Aaaa...eu deja am facut. Vezi RLSP :P. Oooo...si daca una dintre ele e cea mai reusita dintre cele de pe site, nu inseamna ca e si buna. Din ce vad eu inseamna ca toate celalalte sunt varza! Cat despre Iacob...parca e dintr-un film SF prost.

Dannyxnxnx
08-04-2006, 10:34 PM
Mai eu cred ca iti este frica sa nu-ti pierzi locul din echipa FIFARO! Am facut un update la Goian! Nasul e mai mic si mai rotund! :D (Uitati-va la ambele imagini in acelasi timp ca sa observati diferenta e mult mai buna fata)

stefan
08-04-2006, 10:41 PM
stai calm ca nu si-l pierde, si vezi ca nasul lui goian seamana cu o trompa mai degraba, sau cu un alt organ :lol:

DeadHope
08-04-2006, 10:49 PM
Originally posted by Dannyxnxnx@Apr 8 2006, 11:34 PM
Mai eu cred ca iti este frica sa nu-ti pierzi locul din echipa FIFARO! Am facut un update la Goian! Nasul e mai mic si mai rotund! :D (Uitati-va la ambele imagini in acelasi timp ca sa observati diferenta e mult mai buna fata)
77256

Hehe...nu mi-l pierd asa usor, ca am poze compromitatoare cu mns si nu ma poate da afara! :blink:
Cat despre fete, aaa... uita-te tu asa bine... cand de la distanta...cand de aproape (poate esti miop sau hipermetrop), si zi-ne si noua: care dintre aia trei seamana cel mai mult a om? Ca eu nu pot sa-mi dau seama!
Hai liberare! :cooool:

Dannyxnxnx
08-04-2006, 11:27 PM
Stai linistit ca ochi buni ca ai mei nu vei avea tu! Vad la distanta perfect! Dovada sunt ultimele mele teste! Cand am fost la medic am vazut si ultimele cifre de pe tabel de la distanta corespunzatoare! Si oricum, daca eram miop sau altceva purtam ochelari! Si nu mai posta pe topicul asta decat daca ai o fata cu care sa dovedesti ca esti bun la asa ceva!

DeadHope
08-04-2006, 11:50 PM
Mah, eu mi-am schimbat de curand ochelarii, da` se pare ca mi-au gresit rau de tot reteta, ca, oricum m-as uita, tot ciudatenii vad la fetele alea. Cred ca va trebui sa-i dau in judecata pe aia de la oftalmologie. In loc sa-mi dea ochelari de vedere, mi-au dat d-aia de eclipsa, ca am inceput sa vad in spatiu...extraterestrii...

Oh...si inca ceva...Danyxyalfabeta: lumea isi pune fetele si ceilalti comenteaza, ceea ce fac si eu. Deci, nu e nevoie sa pun o fata ca sa scriu aici.

BoLLy
09-04-2006, 09:56 AM
Deadhope tu esti cumva dinamovist? sau mi se pare mie?
Daca nu iti plac fetele nu te obliga nimeni sa postezi in topicul asta.

Dannyxnxn da-mi id-ul tau de mess pls!

BoLLy
09-04-2006, 09:59 AM
Asa arata in oedit, dar in joc nu merge parul..ai poza mai sus, stii care e problema?

Alex
09-04-2006, 10:16 AM
Asta cine naiba mai e? E mai urat decat toti de pana acum. Of, of, "facemakerii" astia, tare buni sunt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dannyxnxnx
09-04-2006, 12:58 PM
ID-ul meu il ai! Si eu am fata ta si am vazut ca iti lipseste t22_xxxx_0.fsh daca nu ma insel! Si buna remarca la Deadhope! :P Tocmai am facut rost de adobe! Mai invat cum compresez un fisier din folder in .fsh si gata!

P.S. O sa fac un nou topic cu restul Diviziei A!

stefan
09-04-2006, 02:14 PM
Mai bine imbunatateste fetele alea si gata, nu are rost sa faci 100 si proaste :P Si am impresia ca voi nu ati auzit de critica constructiva.

MuRaZoR
09-04-2006, 05:17 PM
imi place cum a iesit radoi , iacob nu prea e bun

off topic : BoLLy da si tu add pe yahoo la id cs_murazor te rog

BoLLy
09-04-2006, 06:36 PM
Originally posted by Dannyxnxnx@Apr 9 2006, 02:58 PM
ID-ul meu il ai! Si eu am fata ta si am vazut ca iti lipseste t22_xxxx_0.fsh daca nu ma insel! Si buna remarca la Deadhope! :P Tocmai am facut rost de adobe! Mai invat cum compresez un fisier din folder in .fsh si gata!

P.S. O sa fac un nou topic cu restul Diviziei A!
77273

Frate scrie-misi mie id-ul tau ca NU il am!!

BoLLy
09-04-2006, 06:37 PM
Originally posted by kellerman@Apr 9 2006, 12:16 PM
Asta cine naiba mai e? E mai urat decat toti de pana acum. Of, of, "facemakerii" astia, tare buni sunt! :lol:* :lol:* :lol:* :lol:* :lol:
77269

Ala e Dica(ma rog seamana), dar te rog abtine-te de la comentarii de genu facemakerii, fa tu una mai buna si dupaia arunca cu pietre in cine vrei!

Alex
09-04-2006, 08:49 PM
Dupa cum zicea si Stefan, de critica constructiva nu ai auzit???

Dannyxnxnx
09-04-2006, 09:42 PM
Bolly vezi ca ti-am scris pe yahoo! Zi si tu cum ai bagat fata lui Dica in Fifa!

BoLLy
10-04-2006, 07:16 AM
Bolly vezi ca ti-am scris pe yahoo! Zi si tu cum ai bagat fata lui Dica in Fifa!

-cu filemaster..si am pus toate 3 fisierele la locul lor..
-frate zi-mi id-u cu private message pe forum ca nu am primit nimic pe yahoo.

BoLLy
10-04-2006, 07:22 AM
Originally posted by kellerman@Apr 9 2006, 10:49 PM
Dupa cum zicea si Stefan, de critica constructiva nu ai auzit???
77327

Ce constructiva ma? m-am uitat si in alte topicuri si tuturor le zici sa se lase si alte jigniri. E mai mult critica distructiva, si iti mai spun odata, pana nu faci tu una mai buna nu-l jignii pe el! ci spune-i ca e proasta fata sau ce are de corectat!

DeadHope
10-04-2006, 08:13 AM
Originally posted by BoLLy@Apr 9 2006, 10:56 AM
Deadhope tu esti cumva dinamovist? sau mi se pare mie?
Daca nu iti plac fetele nu te obliga nimeni sa postezi in topicul asta.

Dannyxnxn da-mi id-ul tau de mess pls!
77267

BoLLy, nu-ti face griji ca sunt stelist de mai bine din jumatate din viata mea de pana acu`... asa ca nu-mi purta de grija.
Oh...si postez in topicu` asta pt ca sunt moderator pe forumul asta, si trebuie sa-l pastrez in limitele normalului, fara fete de extraterestrii ciudati. Culmea e ca voi mai spuneti si ca sunt frumoase. Bwahahaha... Ultimu` ciudat cine trebuie sa fie, ca nu pot sa-mi dau seama nici daca intorc monitoru` invers.

P.S.:
Cine mai pune fete ciudate si mai spune si ca sunt frumoase, are de la mine warn 20%. Fara comentarii! Ori intelegeti criticile, ori n-aveti ce cauta p-aici. Punct!!! De ce? Uite-asa...ca pot! :cooool:

r5m
10-04-2006, 09:09 AM
BoLLy, vezi ca n-ai voie sa postezi 2 mesaje unu dupa altu. DeadHope e ocupat cu alte prostii si n-a observat. :P

Dannyxnxnx: Sunt super fetele facute de tine! Imi dai si mie un autograf pe mana? :wacko: Mai ai de lucrat... <_<

Si fa-i si tu un nas mai bun lui Goian, zici ca e elefant. ;)

Alex
10-04-2006, 12:48 PM
1. Eu nu zic nimanui sa se lase! Din partea mea sa puna si un elefant in FIFA 06, ca doar e jocul lui. Dar nu sunt de acord sa veniti aici cu niste fete care nu seamana nici "daca intorc monitorul (cum a zis DeadHope)" Ex: Dica, care numai voi stiti ca e el! Si pe deasupra mai spuneti ca sunt si bune. Intrati si voi pe www.soccergaming.tv si intrati la fifa 06->editing si cautati acolo fete adevarate. Exista si tutoriale pentru fete pe care vi le recomand din inima. Nu fac fete deoarece nu joc fifa prea mult si nu are rost, dar daca m-as apuca zic ca ar iesi mult mai bine decat Dica! Hai ca-mi sunteti simpatici :P :P !

Dannyxnxnx
10-04-2006, 04:38 PM
Eu n-am spus ca sunt frumoase, sunt destul de bune si m-am luat de criticile voastre penibile! Nici macar nu stiti sa spuneti ce e gresit cu adevarat la ele! Am vazut ca toata lumea s-a luat de nasul lui Goian! Pentru cei care nu l-au vazut in viata lor pe Goian le arat o poza sa vada ca nasul e perfect!

Alex
10-04-2006, 06:08 PM
Hai sa mori tu, daca vrei sa stii Goian a evoluat si la Piatra Neamt si la Bacau si il cunosc de 1000 ori mai bine ca tine. Si nasul lui e ca nasul oricarui om. Numai ca la tine parca are trompa in loc de nas!

BoLLy
10-04-2006, 06:45 PM
Originally posted by DeadHope@Apr 10 2006, 10:13 AM
BoLLy, nu-ti face griji ca sunt stelist de mai bine din jumatate din viata mea de pana acu`... asa ca nu-mi purta de grija.
Oh...si postez in topicu` asta pt ca sunt moderator pe forumul asta, si trebuie sa-l pastrez in limitele normalului, fara fete de extraterestrii ciudati. Culmea e ca voi mai spuneti si ca sunt frumoase. Bwahahaha... Ultimu` ciudat cine trebuie sa fie, ca nu pot sa-mi dau seama nici daca intorc monitoru` invers.

P.S.:
Cine mai pune fete ciudate si mai spune si ca sunt frumoase, are de la mine warn 20%. Fara comentarii! Ori intelegeti criticile, ori n-aveti ce cauta p-aici. Punct!!! De ce? Uite-asa...ca pot!* :cooool:
77347

Amice, am zis eu ca-i buna fata? te rog da-mi quote unde am scris ceva despre calitatea ei. A fost prima mea fata pe care am facut-o in cateva ore...

PS:DANNYX scrie-mi ID'ul tau de messenger ca NU il am si nu am primit nici mesaj!!

Offtopic: vreau sa va zic ceva adminilor, am vazut de multe ori ca ziceti ca banati cate 30 de ani, mi se pare ca sunteti voi "cocalari de mirc" prin banurile astea de secole, parca sunteti pe mirc sai dati ban unuia care floodeaza sau care injura, si defapt sunt niste baieti care nu stiau anumite chestii, poate nu sunt toti nascuti cu astea, eu personal am luat 2 warn-uri cu motivul spam, si chiar nu stiu ce intelegeti voi prin spam..... Credeam ca e un forum de libera exprimare de opinii intre jucatorii de fifa, si unde nu trebuie sa fim conditionati si verificati decat la limbaj..ca doar nu am facut reclama, sau nu am postat de 10 ori sa fac post-uri sau ceva de genu. Va rog lasati-o mai moale ca doar nu e loc de cearta...sau bataie intre suporteri!

stefan
10-04-2006, 07:52 PM
Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti regulamentul ai fi aflat de ce ai primit warn.

Alex
10-04-2006, 08:49 PM
Daca ar fi cum ai zis tu, toata lumea ar putea sa isi faca de cap, sa posteze in toate limbile agramaticale, numai nu in romana, ar avea zeci de mii de post-uri si asa mai departe.

Dannyxnxnx
10-04-2006, 10:58 PM
Nu inteleg de ce va luati de toti care creaza sau editeaza ceva! Am vazut la tricouri ca ziceati ca-s furate si alte chestii! Parerea mea ca voi ar trebui sa fiti cei mai transparenti oameni de pe site! Dar voi va credeti razboinicii luminii; ati facut liga pentru corectarea limbii romane; pe fiecare topic batjocoriti lumea ma rog... Poate asa credeti voi ca sunteti cei mai tari! Eu o sa continui sa fac fete oricum si n-o sa ma las cum isi doresc unii!

BoLLy
11-04-2006, 10:57 AM
Originally posted by Dannyxnxnx@Apr 11 2006, 12:58 AM
Nu inteleg de ce va luati de toti care creaza sau editeaza ceva! Am vazut la tricouri ca ziceati ca-s furate si alte chestii! Parerea mea ca voi ar trebui sa fiti cei mai transparenti oameni de pe site! Dar voi va credeti razboinicii luminii; ati facut liga pentru corectarea limbii romane; pe fiecare topic batjocoriti lumea ma rog... Poate asa credeti voi ca sunteti cei mai tari! Eu o sa continui sa fac fete oricum si n-o sa ma las cum isi doresc unii!
77397

Exact, va rog nu mai postati doar ca sa faceti misto sau sa jigniti, daca nu va plac fetele ati putea sa spuneti cum sa le imbunatatim! si nu ar trebuii ca admini sa ne luati la misto..

Dannyx sa intrii pe mess diseara sa-mi trimiti fetele alea daca zici ca nu ai unde sa le hostezi!

Dannyxnxnx
11-04-2006, 10:54 PM
Imi pare rau; nu mai am timp sunt si o sa fiu ocupat zilele astea si nu mai intru pe site sau pe mesenger! Cred ca lucrez sambata la fete dar nu-s sigur! Oricum pana in week-end nu te baza pe mine! :unsure:

stefan
12-04-2006, 12:23 PM
In primul rand echipamentele chiar erau furate si am descoperit si de la cine, si in al doilea rand cand o sa ai tu forumul tau atunci o sa faci topicuri unde lumea poate numai sa te pupe in cur. Pe mine putin ma intereseaza ca faci tu fete sau nu.

Si cred ca voi ati inceput scanadalul pe aici pentru ca a zis cineva ca nu seamana si a si explicat de ce, asa ca nu mai faceti pe victimele, citit regulamentul, si nu mai postati aiurea, si nu o sa se mai ia nimeni de voi (bineinteles, fiti si mai modesti)

Daca va convine, bine, daca nu, tot bine, rezolv eu problema.

Freez
17-04-2006, 06:00 AM
Nu ma ajuta nimeni nimeni nu ma contacteaza freez_ice_2006:((:((

Freez
17-04-2006, 06:02 AM
cel care a facut imafinea cu Dica mi sa parut excelenta !! shi (sunt cocalar de mirc) as vrea sa ma contactezi shi (sunt cocalar de mirc) pe mine dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) se poate freez_ice_2006

Freez
17-04-2006, 06:04 AM
Cel care a facut imaginea cu Dica mi se pare super reusita shi (sunt cocalar de mirc) as vrea sa il felicit!! apropo poate sa ma contacteze shi (sunt cocalar de mirc) pe mine cineva pe id mess freez_ice_2006 k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) sunt nou pe aici :mellow:

andreiutzu
17-04-2006, 07:37 AM
Neamule,puteai sa folosesti butonul EDIT ,nu sa faci 2 post-uri la rand!!!!!!

sdc
17-04-2006, 09:26 AM
Originally posted by Freez@Apr 17 2006, 07:00 AM
Nu ma ajuta nimeni nimeni nu ma contacteaza freez_ice_2006:((:((
77777

Cu ce sa te ajute?In ce problema?

Dannyxnxnx
18-04-2006, 02:44 AM
Un inceput de Carlos... Asta ca sa mai misc un pic lucrurile pe aici! Nu arata prea bine dar nici poza nu e prea buna! :romania:
( Nu i-am facut parul lung inca )

nigga_thebest
18-04-2006, 10:09 AM
Mda... No comment ! Astept varianta finala !!!!!

SSORIN
18-04-2006, 10:14 AM
Ala nu seamana cu Carlos nici daca ii pui parul...Mai incearca.

Dannyxnxnx
18-04-2006, 05:23 PM
Bolly sau oricine care stie explicati-mi si mie cum sa fac folderele care le-am editat in .fsh si cum sa le introduc cu FileMaster in Fifa06 va rog! :fotbal:

Tudorikfarafrik
19-04-2006, 01:13 PM
De acord cu nigga...Greu de spus!

andreiutzu
19-04-2006, 01:17 PM
Nu,mai mult de lucrat la el,da e si asta un inceput

Biriliantu
24-04-2006, 10:52 AM
Originally posted by Dannyxnxnx@Apr 18 2006, 03:44 AM
Un inceput de Carlos... Asta ca sa mai misc un pic lucrurile pe aici! Nu arata prea bine dar nici poza nu e prea buna! :romania:
( Nu i-am facut parul lung inca )
77854

Nu seamana deloc cu Carlos :|

BoLLy
27-04-2006, 05:15 PM
Originally posted by Dannyxnxnx@Apr 18 2006, 07:23 PM
Bolly sau oricine care stie explicati-mi si mie cum sa fac folderele care le-am editat in .fsh si cum sa le introduc cu FileMaster in Fifa06 va rog! :fotbal:
77927

Intra in creation centre si afla id-ul jucatorului.
Dupa redenumeste fisierele:
t21__ID_0_0 - fisierul fetz (sunt cocalar de mirc)ei (.fsh)
t22__ID_0 - fisierul parului (.fsh)
m228__ID - fisierul cu 3dmodel (.o)

t22 si t21, deschizi cu filemaster in partea din stanga a "browserului" in folderu "data" zdata2, si dai import la astea 2.
m228, deschis la fel doar ca il importezi in zdata22

GL

las3r
28-04-2006, 11:11 PM
Bolly, la fata pt dica am vazut ca tu ai pus 4 fisiere, ori o fata de obicei are doar 3.care din ele e in plus, spune-mi si mie ca nu pot sa importez fata in joc.si care din fisiere trebuie redenumit in t21 si care in m228?parul m-am prins ca e t22.

Dannyxnxnx
29-04-2006, 12:14 PM
Multumesc mult Bolly! Si eram pe alt computer atunci pe yahoo, de asta n-am putut vorbi!

BoLLy
29-04-2006, 03:08 PM
Originally posted by las3r@Apr 29 2006, 01:11 AM
Bolly, la fata pt dica am vazut ca tu ai pus 4 fisiere, ori o fata de obicei are doar 3.care din ele e in plus, spune-mi si mie ca nu pot sa* importez fata in joc.si care din fisiere trebuie redenumit in t21 si care in m228?parul m-am prins ca e t22.
78693

downloadeaza din nou arhiva, le-am redenumit, singura problema e ca nu merge parul!

las3r
29-04-2006, 03:59 PM
am importat fisierele redenumite cu biggui, fiecare in zdata corespunzator, si in joc imi apare un nene verde de sus pana jos si pe care scrie cu rosu "missing texture".cand e vorba numai de par de obicei apare asa doar capul, dar la mine nu se vede nici macar fata.spune-mi si mie daca gresesc eu sau daca asa face.daca e numai parul de vina, atunci e simplu.trebuie doar sa gasesti un jucator cu o freaza asemanatoare si sa o pui pe aia in loc.

BoLLy
29-04-2006, 04:13 PM
Originally posted by las3r@Apr 29 2006, 05:59 PM
am importat fisierele redenumite cu biggui, fiecare in zdata corespunzator, si in joc imi apare un nene verde de sus pana jos si pe care scrie cu rosu "missing texture".cand e vorba numai de par de obicei apare asa doar capul, dar la mine nu se vede nici macar fata.spune-mi si mie daca gresesc eu sau daca asa face.daca e numai parul de vina, atunci e simplu.trebuie doar sa gasesti un jucator cu o freaza asemanatoare si sa o pui pe aia in loc.
78715

Imi cer scuze, am gresit,aici scriu CORECT!

t22 si t21, deschizi cu filemaster in partea din stanga a "browserului" in folderu "data" zdata22, si dai import la astea 2.
m228, deschis la fel doar ca il importezi in zdata2

GL

las3r
29-04-2006, 06:33 PM
merci, te anunt daca mai apare vreo eroare.

BoLLy
08-05-2006, 10:21 PM
Poate ne spune si noua cineva care stie, cati biti trebuie sa aibe fisierele .fsh al fetei si respectiv al parului! ...sper dar nu cred sa zica cineva!

las3r
12-05-2006, 06:04 PM
Fratilor vreau si eu fetele pt jucatorii Stelei.Dati-mi si mie un link sau trimite-ti-le la andrei_lazar2002@yahoo.com.Mc mult

Dannyxnxnx
13-05-2006, 08:07 PM
Puteti inchide acest topic daca vreti! ( Steaua se incadreaza la Divizia A :D ) Voi veni cu fata lui Radoi pe topicul "fete pt divizia a" in curand. Pentru cei care stiu: dupa D.Niculae! :)

.:bâzy:.
11-06-2006, 11:08 PM
am facut si eu o fata pentru nicolae dica.este prima mea fata, asa ca nu fiti prea duri cu criticile :D
http://img57.imageshack.us/img57/2281/dica1lo.png
spuneti ce trebuie sa mai adaug, modific ca sa para cat mai reala posibil :P

las3r
11-06-2006, 11:21 PM
In primul rand, ochii trebuiesc facuti mai mari, sprancenele mai groase, si asa mai departe...mai ai destul de lucrat la fata, dar poate iesi chiar bine daca te tii de ea... ;)

Danzielman
12-06-2006, 12:32 AM
Mai asta e topic cu fete facute de dannyxxx! De asta trebuia inchis! :D Si fata e cam slabuta... Dar continua sa lucrezi sa te perfectionezi!

MuRaZoR
12-06-2006, 11:55 AM
imi poti arata te rog ce poza ai folosit

ahui_ahile.kosmin
12-06-2006, 02:47 PM
eu zic ca fatz (sunt cocalar de mirc)a ii foarte buna dar cu unele greseli mici ex: fata lu dica trebuie sa fie mai slabuta ('' mai tras la fatz (sunt cocalar de mirc)a'') parul nu seamana deloc. Dar ii rest ii OK continua !!!!!! ;)

12-06-2006, 03:47 PM
merci, o sa tin cont de parerile voastre.mai am mult pana ca fata sa semene, pentru ca ce am pus eu acolo e prima mea fata facuta in vreo 10 minute...dar o sa lucrez in continuare.
MuRaZoR:imi poti arata te rog ce poza ai folosit
Am folosit o textura creeata tot de mine:
http://img152.imageshack.us/img152/2517/dicafifaface0hm.png
Am sa pun in continuare poze pe masura ce o imbunatatesc :mishto:

ahui_ahile.kosmin
12-06-2006, 04:00 PM
cu ce program faci fetele????? si dupa teas ruga sa faci fata lu radoi ;)

MuRaZoR
12-06-2006, 05:00 PM
ma tu esti cretin .... pana acuma s-a pus intrebarea asta de 1000 de ori m-am saturat eu sa o citesc desi intru rar aici ...

PS : fetele se fac in paint si o sa ai nevoie de winamp poate si de bsplayer daca vrei sa-ti iasa mai bine

ahui_ahile.kosmin
12-06-2006, 05:38 PM
ziceti cu ce program!

Danzielman
12-06-2006, 06:22 PM
Pe Radoi l-am facut eu si inca doi tipi!

12-06-2006, 11:45 PM
Originally posted by ahui_ahile.kosmin@Jun 12 2006, 06:38 PM
ziceti cu ce program!
82309

cu OEDIT :rolleyes:

ROBY_10
18-08-2006, 10:31 PM
Originally posted by BoLLy@Apr 6 2006, 11:03 AM
77048

nu merge :blink: sunt :crazyboy: :oops: