PDA

View Full Version : Comentarii si impresii de jmecheri

stefan
03-09-2003, 10:26 PM
nush daca aici e cel mai bun loc sa pun topicu asta da oricum...vreau sa zic ca sunt cativa care scriu la comentarii la stiri,si au niste impresii de fiinte supreme, de parca noi suntem slugile lor si noi treuie sa le spunem exact ora cand bagam un patch sau data cand apare un joc. astia tre sa intelega ca candva noi faceam patchuri pentru fifa din placere,acu probabil ca unii dintre noi le fac din obisnuinta,eu le fac ca ma plictisesc uneori si nam nici o ocupatie(chiar a inceput sami placa).asa ca avem si noi probleme noastre si nu putem sa stam toata ziua sa facem patchuri pentru aia care comenteaza,ca mai avem si altceva de facut.asa ca mai putine injuraturi si mai multa intelegere

Andrei
03-09-2003, 10:39 PM
ai dreptate... si te asigur ca multi respecta munca voastra...

LiviuRO
09-09-2003, 02:22 AM
Ce-i corect e corect! Sincer chiar am vrut sa va ajut la faza cu stadioanele, dar din nefericire chiar mi-am prins urechile, deshi am luat toate progr. pe care le-ati mentionat voi, nu prea am reusit sa fac nimic cu ele...

V-as ruga, supa ce apare 2004, si va ganditi la un patch, dati si voi sfoara in tara. Poate va putem ajuta cu ceva.

mns
12-09-2003, 01:51 AM
sunt complet de acord cu ce a zis stefan, aici totul a inceput din placere, iar acum a ajuns sa fie un hobby...si nu trebui cei care ne critica sau sunt exagerat de nerabdatori sa uite ca pe langa chestia asta niu ne ocupam si cu alte lucruri mult mai importante

normal ca le multumim tuturor care ne apreciaza munca si care inteleg ca nu e un lucru foarte usor ceea ce face, ci chiar un lucru ce ne mananca timpul si banii, noi, si sa fie clar asta :D NU CASTIGAM NICI UN BAN din FifaRomania :mishto:

pe viitor sper ca la fifa 2004 lucrurile sa mearga mai bine, si entuziasmul acela avut la fifa 2001 si 2002 sa revina, sa :bere: pentru viitor

LiviuRO
13-09-2003, 02:01 AM
Sa :bere: pt viitor si pt. SCHIMBARE in fotbalul romanesc (http://www.vremschimbarea.go.ro) care Doamne ajuta o sa va lase fara "meserie" peste 2-3 ani :cuminte: :cuminte: :cuminte: :cuminte: . Nu ca n-atzi face treaba buna, da sunt sigur ca mi-as lua CD orginal cu primul joc din seria FIFA care ar contine Divizia A. Iar voi ar trebui sa faceti doar "imbunatatiri" si nu totul de la zero. :)

Blue
13-09-2003, 03:31 AM
comentarii.........astia care va critica ar trebuii sa se gandeasca stai ba eu am facut asa ceva, am ajutat cu cat de putinla patch? si dupaia sa traga concluzii

Neo
25-09-2003, 07:55 PM
normal ca le multumim tuturor care ne apreciaza munca si care inteleg ca nu e un lucru foarte usor ceea ce face, ci chiar un lucru ce ne mananca timpul si banii, noi, si sa fie clar asta* NU CASTIGAM NICI UN BAN din FifaRomania

pai e cam normal sa fie asha :huh:
cu exceptia patchului :D

mns
25-09-2003, 09:23 PM
mdea...ce vrei sa spui...??!!??

Neo
26-09-2003, 08:41 PM
ca nu avetzi ce castiga .......... doar daca ceretzi bani pe patch
parerea mea :huh:

Scouville
30-09-2003, 12:12 AM
Sincer sa va spun(poate par ridicol :P ) eu am aflat de situ asta cand eram pe wwwfifa2003.com(nu fac reclama ;) ) si cand am vrut sa iau patchu cu romania(care-l asteptam cu sufletu la gura de 4 luni-Se intampla prin aprilie sau may parca) am fost redirectionat catre un link unde zicea si ceva de site si cand am intrat pe forum .... minune :mishto: .... tot ce-mi doream fotbal ,fotbal , fifa si iar fifa si suporteri patimasi(erau mai amuzante lucrurile asa:forza dinamovistii si cei de la craiova care au facut show tot timpu si ne-a facut si pe noi sa ne implicam :bere: )
Apropo am exagerat dar zic : nu stiiti voi cat se dicuta despre ''patchu ala belea cu divizia A'' sau ''forumul ala mjto de pe fifaromania'' peste tot la bloc/liceu/supermarket' la vecina in dormitor :unsure: - ups :rolleyes: :lol: si va zic atat ca sa inchei:MUNCA VOASTRA E FOARTE APRECIATA IN SPECIAL IN BUCURESTI ( SI CRED CA IN TOATA TARA :bere: ) SO (cum zice uncle Sam :ph34r: ):'' keep up the god work ''(si as baga si un ''God bless you all '' dar nu vreau sa par melodramatic :mishto:

LiviuRO
30-09-2003, 12:37 AM
Eu aflasem de la cineva ca exista patch-ul cu Divizia A. Da omu nu shtia adresa, si am cautat pe google, am gasit site-ul asta (ma rog ala vechi) si citisem in readme de forum. Nu regret nici un moment ca am dat copy-paste la link! Vorba lui Scouville : "keep up the good work"!

Neo
30-09-2003, 06:50 PM
oricum tre sa mergetzi in continuare pe ideea patchului :saliveaza:

Scouville
30-09-2003, 08:22 PM
Da si eu zic la fel ... in ce situatie e fotbalu romanesc mi-e ca hobby-u' asta va ramane si peste 30 de ani :lol:

stefan
30-09-2003, 09:07 PM
Da si eu zic la fel ... in ce situatie e fotbalu romanesc mi-e ca hobby-u' asta va ramane si peste 30 de ani

peste 30 de ani o sa fim cam batrani, asa ca sa nu va suparati daca in loc de echipament rosu o sa vedeti unu galben sau in loc de verde albastru...... :D :D :P

Apropo am exagerat dar zic : nu stiiti voi cat se dicuta despre ''patchu ala belea cu divizia A'' sau ''forumul ala mjto de pe fifaromania'' peste tot la bloc/liceu/supermarket' la vecina in dormitor* - ups* si va zic atat ca sa inchei:MUNCA VOASTRA E FOARTE APRECIATA IN SPECIAL IN BUCURESTI ( SI CRED CA IN TOATA TARA* )

eu pana acu am gasit 2-3 oameni in iasi care sa fi auzit de fifaromania :( :(

mns
30-09-2003, 10:31 PM
eu nu stiu pe nimeni care sa stie de site, doar pe cei la care mi-am facut publicitate :blink: :saliveaza: :sanshine2: :scaun:

Scouville
30-09-2003, 10:40 PM
Va zic eu ca in bucureeti cel puti nde la liceu de la mine si de la bolcstiu toti .... uni ichair sunt membrii ma rog ba dar voi sunteti singurii care scoateti patchurile pt divizia A si romania ... hmn strange .. eh ce sa faci de cand cu cs asta parca a inebunit lumea si acuma ... half-life 2 urmeaza poate cs 2 acolo nebunie ....

Neo
01-10-2003, 06:21 PM
Originally posted by mns@Sep 30 2003, 10:31 PM
eu nu stiu pe nimeni care sa stie de site, doar pe cei la care mi-am facut publicitate :blink: :saliveaza: :sanshine2: :scaun:
adica ........... chair nu stii pe nimeni in afara de aia ???? :blink: :blink: :blink: