View Full Version : Fotbal...american
giosan
24-03-2006, 11:01 PM
E cineva care e pasionat de sportul asta?
Eu unu sunt pasionat de cativa ani, de vreo 4 mai exact.Din pacate, nefiind multi sustinatori nu prea pot sa joc chiar daca in sfarsit miam luat o minge.
P.S. : Eu sunt din Focsani :bere:
nigga_thebest
28-03-2006, 03:15 PM
Sa joci multiplayer ? Sau sa joci ca sport ? :mellow:
giosan
28-03-2006, 05:43 PM
sa joc eu personal
Pe calculator nu ma intereseaza multyplayer.
andrei09
28-03-2006, 10:10 PM
am jucat eu anul trecut...la scoala la mine preda si un profesor american si mergeam cu el si jucam fotbal american...ne invatase si unele tactici :D a fost super tare...am jucat si baseball da' nu s-a prea prins de mine (ciudate jocuri au americanii astia)...pacat ca nu mai are timp si acum pentru a mai juca :(
giosan
29-03-2006, 06:43 PM
Fain!
Su eu stiu tactici si alte chestii la fotbalul american, de fapt stiu sa joc binisor.
Pacat ca in oras nu prea mai sunt, mai cunosc cativa da sunt prea putini.Oricum poate so extinde si la noi jocu asta.
Pana atunci Soccer rulz.(ca am mare succes si ma priceb zern good asa ca nu am de ce sa renunt la el)
:fotbal:
DarkComy
29-03-2006, 07:22 PM
In liceu , cand eram clasa a XI sau a XII a adus un coleg o minge de fotbal american , e foarte greu sa o arunci drept si sa se invarta :huh:
giosan
29-03-2006, 07:57 PM
Mie nu mi se pare asa greu.La inceput e mai greu pana prinzi miscarea, da dupa ce te obisnuiesti merge.La mine cel putz (sunt cocalar de mirc)in a mers si acum arunc si prind bine.
Cine stie poate in cateva decenii o sa fie o echipa romaneasca in NFL Europe.
giosan
29-03-2006, 09:37 PM
Poate :bere:
ultras_violet
15-05-2006, 10:50 AM
Vreau si eu regulamentu de la rugby? cum se joaca? etc.! mi se pare un sport extrem!
pikciu
15-05-2006, 03:40 PM
fotbalul american e diferit de rugby. cat despre reguli, citeste si tu p-aici (http://www.nfl.com/features/rulebook)
Ratonu
15-05-2006, 05:35 PM
E foarte diferit rugby-ul de fotbalul american. Regulile de la rugby (pana la urma pe astea le-ai cerut) le gasesti aici (http://www.uidaho.edu/clubs/womens_rugby/RugbyRoot/rugby/Rules/LawBook/contents.html).
Apropo, chiar nasol ca nu mai transmite nimeni de la noi. Acum 2 ani si ceva am urmarit SuperBowl-ul in direct si cu sufletul la gura, iar pe la jumatatea sezonului urmator TV Sport a intrerupt inexplicabil seria de transmisiuni. Pacat.
d'AmpezzO
21-05-2006, 01:18 PM
Cunosc acest sport de peste 5 ani de zile, ii cunosc regulile , as putea sa-l practic fara probleme din acest punct de vede arata jocul propriu zis cat si asa numitul softball . Ma tin la curent prin e-mail cu informatii despre echipa mea favorita St.Louis Rams (jucatori , transferuri , rezultate etc) Din pacate era un post de televiziune care a dat playofful din 2004 dar drepturile de televizare sunt foarte ridicate . Va pot spune ca in europa exista 7 astfel de echipe , care fac un 'campionat european' , echipe spaniole , olandeze , germane ... etc. Dar valoarea lor nu se compara cu cele din NFL. Este cu totul altceva decat rugbyul chiar daca are 2 buturi si se pun eseuri sau touchdownuri. Duritatea este mai ridicata deoarece ai voie sa face takling fara mingie.
Dar oricum romanii si europenii vor ramane la rugby nu cred ca vor promova acest sport deoarece necesita foarte multi bani . Spre exemplu un wingreciver prolific din NFL are un salariu anual de 80 mil de $, iar in europa nici in soccer nu exista asemenea sume.
giosan
21-05-2006, 10:06 PM
Si eu tot prin e-mail sunt la curent cu NFL-ul.Eu unu tin cu Tampa Bay.Eu am reusti in sfarsit sa imi procur o minge de fotbal american, dar din pacate nu prea am cu cine sa joc.Pot doar asa sa joc o pasa sau ceva de gneu, dar nici de cum un meci.
Ratonu
21-05-2006, 10:16 PM
"Nicidecum", nu "nici de cum".
Si mie imi plac cel mai mult St. Louis Rams.
pikciu
22-05-2006, 02:40 PM
eu tin cu philadelphia eagles, chiar daca nu prea stiu asa multe reguli. daca aveti timp, poate scrieti p-aici regulile in romana, ca in engleza sunt cateva chestii pe care nu prea le inteleg.
giosan
03-06-2006, 10:22 PM
Sunt destule fanclub-uri.Cauta pe google.Gasesti acolo tot ce ai nevoie.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.