View Full Version : Campionatul Italiei
DarkComy
25-08-2003, 09:09 PM
Deci daca sa deschis un topic cu , campionatul Angliei in care mai mult o sa se vorbeasca despre Mutu :P am deschis un topic la fel cu cel al Italiei
Apropo incepe meciul AS Roma - Betis Sevilla :mishto: Go Go Chivu and Roma
LiviuRO
26-08-2003, 01:58 AM
Apropo de campionatul italian, ati auzit de faza cu Fiorentina? Se mareshte serie B la 24 de echipe, iar Fiorentinei i se face cadou locul in B (retrogradase in C1) pt. "merite sportive deosebite"... Vorba lui Mihalcea: "asa ceva nu se intampla nici macar in Romania!". Macar la noi se cumpara locul, nu e da gratis
lol, mi-a placut ieri de chivu la golul 2 :lol:
pai daca tot au retrogradat-o pe fiorentina, acum ca si-a recapatat numele, culorile si istoria ar putea federatia sa-si rascumpere greseala si sa o urce cu o treapta :blink:
DarkComy
26-08-2003, 10:20 AM
Faza cu Fiorentina e MADE IN ITALY :D asa ceva nu se intampla in Romania vorba lui D_Dogg la noi se cumpara
NU-L MAI CRITICATI PE CHIVU, CA MULTOR JUCATORI LI SE POATE INTAMPLA. ARE SI EL SCUZE: ERA PLOAIE, AVEA EMOTII, PROBABIL AVEA GHETE INADECVATE, PROBABIL A ALUNECAT... :D .
CAT DESPRE FIORENTINA NU MA INTERESEAZA... TOTUSI NU PREA E CORECT.ASA AR PUTEA SA RETROGRADEZE ORICE ECHIPA MARE SI SA URCE FARA PROBLEME LA LOC, EVENTUAL SA I SE ACORDE SI TITLUL...
pe mine ma enerveaza cand tin cu o echipa anume, sa zicem Roma, de ceva vreme, si acum pac vine chivu, si toti vin si zic, mah tu tii cu roma ca a venit chivu la , grrr, whateva
dupa cum a jucat in meciul cu betis, roma nu are sanse la titlu in italia, pacat, parca vad ca iar castiga juventuls la 2 puncte de inter :o
Scouville
27-08-2003, 04:13 PM
Poate da Lazio marea lovitura desi nici ac milan nu e mai prejos oricum .... eu nu zic ca a insemnat ceva meciu romei cu sevilla e un fel de national - ac milan dar ma rog ....
Forza Inter :mishto: :D :bere: :cooool: :dansing:
ScorpionX
27-08-2003, 05:25 PM
MILAN rullzzzzzzzzzzz forever!!!!!!!! hai si Roma, din simpatie pt Chivu.
DarkComy
27-08-2003, 08:58 PM
Ma deci eu zic ca meciul Roma-Bettis nu inseamna nimic adika rezultatul uitati National a batut pe Milan si a pierdut cu Rapid cu 0-2 asa ca Hai Roma
sandu
27-08-2003, 10:25 PM
lupta pentru titlu se va da intre Milan si juventus
inter fara Crespo iese din carti
LiviuRO
28-08-2003, 03:05 AM
Interul mi se pare cea mai proasta investitie din Italia. A bagat Moratti ala la bani in jucatori... degeaba! Un titlu! In rest locu 2-3. finala cupei, eliminari premature din Liga sau Uefa...
Roma cred ca are sanse doar asha de dragul lui Chivu. Ca sa vedem la anu' duel Mutu-Chivu - "Balonul de aur vs. Cel mai bun fundas din Europa" :P :P :P .
La fel Lazio, mi se pare o formatie de mijlocul clasamentului. Juve joaca constant bine, are jucatori experimentati (fara vedete din astea care joaca 3 meciuri ca lumea pe sezon), are si arbitrii in spate (asha se zice in Gazzetta dello Sport). Milan parca nu-mi inspira incredere, desi pari singurii adversari ai torinezilor. Dar cine shtie, poate face Samp marea surpriza, si promoveaza si castiga campionatul.
MaPaX
28-08-2003, 10:01 PM
Inter are 13 campionate, este adevarat ca n-a mai luat de multi ani campionatul dar nu are numai un campionat (as roma- 3 sau lazio-2).
Stiu ca Milan are 16 dar s-au infiintat mai repede ca INTER.
Si avem sanse la titlu. (ma dispera b1 cu as roma lor)
FORZA INTER!
LiviuRO
29-08-2003, 01:03 AM
Eu ma refeream la ultima perioada, de cand a inceput Morrati sa bage bani adevarati intr-o echipa ce pare destinata locului secund.
MaPaX
29-08-2003, 10:07 PM
Intra pe http://fifaromania.computergames.ro la sectiunea "Fotbal" si vei vedea meciurile pe care le transmite B1 TV !
cu toate ca nu-mi place deloc de juventus, ar trebui sa recunosc ca ei au cele mai mari sanse anul asta, milan joaca cam slab, roma ... :( iar inter...cum ziceati si voi, eternul loc 2 :o
maresal
31-08-2003, 03:40 PM
Inter a luat in ultimii 30 de ani 3 titluri (cam ca rapid in Romania).Pacat ca e Chivu la roma pt. ca mie imi place mai mult Lazio asta si pt ca in general dinamovistii tin cu roma (dar sunt si exceptii).Sper ca Sampdoria sa joace bine anul asta pt ca merita suporterii lor o echipa de serie A.Cine poate sa-mi spuna si mie daca Fiorentina si-a recapatat numele pt ca stiu ca anu trecut se numea FLORENTINA? :pimp:
MaPaX
31-08-2003, 04:06 PM
Sal, Lazio are cam doua campionate! Oricum varu meu tine cu Lazio (intra pe www.lazio.go.ro )
Fiorentina este in Serie B si si-a recapatat numele si are pe mijlocasul echipei Lazio, Christian Manfredini imprumutat.
maresal
31-08-2003, 05:25 PM
mie imi plac toate echipele italienesti datorita suporterilor dar nu tin cu una anume pt. ca nu pot iubi decat o echipa de club(cred ca se intelege care),dar ca imi place mai mult Lazio si am si spus de ce.
Merci pt informatia despre Fiorentina.Ma bucur pt ei.
ScorpionX
05-09-2003, 04:53 PM
Bah SHEVCHENKO rulzzzzzzzz!!! DOUA goluri, un gol in super cupa Europei!
COMENTARII????
:valuri:
ASTAZI SE INTALNESC GRANZII CAMPIONATULUI ITALIAN !!!
ROMA - JUVENTUS !
HAIDE ROMA !
HAIDE TOTTI !
Meciul este transmis in direct pe B1TV si incepe de la ora 21:30 !
De la ora 21:00 incepe emisiunea Seri in Seria A !
danutz_andrey
08-02-2004, 07:53 PM
Da va fi un meci tare!Eu zic ca se va termina egal 1-1,iar golurile vor fi inscrise de Totti si Del Piero!
Chivu este anuntzat titular ... !
Sper sa aiba un meci cat mai bun si sa dea si el un gol !
Desi cred ca golurile or sa fie inscrise de...
Totti 1 gol,
Manici 1 gol,
Delpiero 1 gol
2-1 ! HAI ROMA ! ;)
danutz_andrey
08-02-2004, 08:09 PM
N-o sa bata Roma pe Juventus! :P Am zis ori va fi egal ori va bate Juventus la 2 goluri diferenta! :P
desi numi place nici de roma nici de juventus (eram cu ei odata) eu zic ca o sa castige juve , la cel putin un gol diferentza
Cosmin_ultrasteaua
08-02-2004, 09:05 PM
Eu sper sa fie egal :D . Milan a castigat azi cu perugia. Goluri marcate de Rui Costa si Pirlo.
FORZA MILAN
mrrrrr
vrei sa purtam duelu' Milan - Roma si aici pe forumu-l asta ? :D
bate ROMA ... CLAR !
vedetzi voi !
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ROMA
HAHA !
ROMA CONDUCE CU 1-0 !!!!!!!!!
OLIVER DACOURT !
V-AM ZIS EU CA BATEM !!!
--------------------------------
valeeeeeeeu
senzational
bara, Totti ! extraordinar
mama ce meci...ce bara ... :saliveaza:
--------------------------
este 11 m !!!
wepaa !
cassano a cazut in careu
bate Totti ... siiiiiiiiiii.... hai un lob.... wow...bara gol....... ieeeeeeee 2-0 !
v-am zis eu ca marcheaza ;) !
al 12-lea gol pentru Totti !
meciul este rezolvat !
DarkComy
08-02-2004, 10:53 PM
din italia tin cu As Roma iar ca suporteri imi plac cei ai lui Lazio :mishto: :mishto:
WHITE-BLUE FOREVER
FORZA CRAIOVA :mishto:
mama...
ce fault criminal asupra lui Totti a facut montero
era sa-i rupa piciorul
imi bag picioarele in Montero !!!
oricum..a primit direct rosu !!!
ca vine vorba de suporteri . ma asteptam mult mai mult de la ultrasi din roma si de la cei 6000 de torinezi pe olimpico.
dj-cata
09-02-2004, 12:03 AM
4-0 pt roma !!!!!!! ce bine imi pare....ii urasc pe juve....ei sunt tot timpu ajutati de arbitrii si s-a vazut si in seara asta cand au primit un penalty gratuit.....
frumos asa..dar 5-0 era si mai frumos :)
4-0. nici romanii nu se asteptau la scorul asta. 4-0 meritat. desi meciul nu a fost unul spectaculor (13 suturi la poarta in total) macar au fost goluri...multe.
RaPiDuTz
09-02-2004, 04:33 AM
oleeeee...4-0 wow !!!
Trebuia sa vad si yo meciu :P
Pacat ca sa indepartat Milan-ul cam mult... :(
SUPERB !!!
UMILINTA... DEMONSTRATIE DE FOTBAL ... CLAR, CLAR, CLAR ... DEMONSTRATIE DE FOTBAL... atzi vazut la golul lui Dacourt...mai intai a tras cu stangul... a fost blocat apoi imediat cu dreptul ... si a marcat... asta da jucator !!! Apoi penalty-ul batut de Totti..superb...fara nici o sansa pentru buffon...desi ma asteptam la un lob :D !!! Golurile lui Cassano au fost pur si simpu SUPERBE ... mai ales cand a centrat mancini si a reluat cu capul superb !!! dar sa nu uitam combinatzia care a dus la acel gol.. !
A avut dreptate Pelizzoli cand a zis ... ca duminica o sa fie cu totu o alta Roma.. !
Chivu a jucat fara greseala mai putin la faultul in careu...care nu a fost fault ... :D ! Roma e la doar 5 puncte de Milan.. un pas gresit si o victorie in meciul cu Milan ar aduce Roma pe primul loc !!!
AS ROMA - JUVENTUS 4-0
(Dacourt 13, Totti 53 penalty, Cassano 70, 85)
ROMA: Pelizzoli ? Zebina, Samuel, Chivu, Panucci - Mancini, Emerson, Dacourt (90Ă2 De Rossi) , Lima - Cassano (87 Carew), Totti (89 D'Agostino). Antr: F. Capello
JUVENTUS: Buffon ? Thuram, Montero, Legrottaglie, Zambrotta - Camoranesi (68 Appiah), A. Conte (58 Tudor), Tacchinardi, Nedved - Di Vaio (45Ă1 Miccoli), Trezeguet
Eliminare: Montero
A arbitrat Pierluigi Collina
DarkComy
09-02-2004, 02:51 PM
Totti calmeazate frate nu te ambala atat :lol: daca se si apropiau de milan mai ziceam dar daca au ramas la aceasi diferenta ;)
looooool
cred ca tu ai uitat cu cine a jucat Roma...
mah.. sunt doar 5 puncte... nu uita ca si Roma luase avans la 4 puncte si tot a fost devansata inca cu mult !
Roma are un meci usor etapa viitoare...cu ultima clasata...sper sa fie un recital de goluri ! :) ;)
Cosmin_ultrasteaua
09-02-2004, 06:32 PM
Totti Roma mai are de jucat pe San Siro cu Milan. Crezi ca bateti? Nu uita Roma - Milan 1-2.
mrrrrrrr :blink:
fac crize ! :saliveaza: :alida:
deci.... la primul meci ... cel din campionat ... jucatorii aveau un moral foarte scazut desii au ras tot, din cauza problemelor de la club, cu banii si cu iesirile nervoase ale unor fotbalisti... lima, cassano, zebina.... aceste certuri au trecut....chivu nu o sa mai prinda o zi asa de proasta ... iar Capello a adoptat o noua tactica care aduce rezultate f. bune, dar scade la spectacol...oricum nu asta conteaza, spectacolul !
iar celelalte doua meciuri nu se contabilizeaza in care a lipsit aproape intreg primul 11 din campionat... si aici intra si Totti !
AC MILAN este o echipa buna...echilibrata la toate compartimentele... dar nu face nici 50% din Roma.... care are un contraatac devastator si ataca pozitional cum nimeni n-a mai facuto !
Daca v-atzi uita la meciurile celor de la Roma... contraatacurile serioase...75% din ele au fost trasformate in gol ! ;)
Milan nu face nici 50% din Roma? Nu uita cine sunt campionii europeni, nu uita ce jucatori de super clasa au milanezii si nu uita ca juve nu se compara cu AC . Daca crezi ca Roma ar un joc de pase ucigator, uitate la un meci al rosso-nerii-lor.
DarkComy
10-02-2004, 12:27 AM
eu nu as vrea sa ma gandesc ce sar face Roma daca l-ar pierde pe Totti Doamne fereste , Totti pt Roma e cum era Hagi pt nationala adika geniul din teren :mishto:
Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 02:29 AM
Blue boy ai dreptate. Am vazut ca Redondo a inceput sa joace mai bine. Si Kaka e super. Sheva e un adevaarat criminal pt adversari.Sa nu mai zic de Pirlo, Seedorf, Nesta sau MALDINI.
A, da?
Pai Totti da pase cum nu mai da nimeni si are niste suturi incredibile
Chivu coordoneaza perfect apararea ... nu trece nimik
Samuel este un adevarat zid ... nimik nu trece de el !
Lima este cu adevarat speedi gonzales... are o viteza incredibila !
Dacourt este cel mai bun recuperator din lume !
Pelizzoli este un portar foarte inalt care a primit doar 7 goluri daca nu ma insel !
Cassano ... numai are rost... tehnica...sut
si nu cred ca vretzi sa vi-i enumar pe totzi aici !
Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 01:35 PM
Totti, pana acum Roma nu a batut pe Milan ( care e campioana Europei ). Roma nici nu joaca in Liga Campionilor. :pimp:
Roma nu joaka in Liga Campionilor pentru ca a avut un sezon prost prost rau de tot .... anu trecut... dar acum si-a revenit...au venit jucatori noi...ai sa vezi tu cine ia CUPA UEFA ! ;)
Sa vedetzi ce umilintza va dam in retur... mai rau ca la Juve ;) !
Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 05:50 PM
Eu zic ca Barca.
Barcelona mai intai sa castige in campionat si dupa aia sa se gandeasca la Cupa Uefa :P !
ce bucuros sunt ca roma a bautu pe juventus, nu sufar echipa aia de nesuferiri :o :P merita roma sa castige, si sper sa castige iar campionatul ca in 2002 sau 2001, nu mai tin minte cand :P
ps, iar vb aiurea, aici e italia nu spania :P alt topic :P
dar daca tot veni vorba iubesc realul ca si pe juventus, pacat ca barcelona nu prea poate emite pretentii anul asta :P
Roma e o echipa care joaca bazata pe individualitati. Daca la meciul cu Milan , totti s-ar accidenta , "lupii" ar ajunge cu greu la poarta. Lima si ceilalti sunt peste rezervele lui Ac Milan , numai Chivu si Totti ar face fatza la diavolul Milanez.
loooooool
hopaaaaaaaaaaaa
aici te contrazic
daca si Roma se bazeaza pe indivualitazi...atunci Realul... lol :P
bah...Roma are unul dintre cele mai bune jocuri de pase.... joaca numai in pase...combinativ...un fel de Steaua 86' dau drumu repede la pase din prima... sunt foarte putine individualitazi (doar atunci cand scapa meciul din frau :P ... si trebuie Totti sa ia mingea de la mijlocul terenului si sa dea gol !) ... uitate la meciul cu Juve...ai cea mai buna dovada ;) !
faza cu rezervele...no comment !
mie nu mi s-a parut cine stie ce jocul lor...nu am vazut pase spectaculoase sau chestii de genul asta...
looool !
toate ziarele au scris
fac cel mai spectaculos joc din italia
daca ai fi vazut cate pase cu calcaiul si cate artificii tehnice fac intr-un meci... ai ramane asa: :o
vrei sa-ti dau eu un filmuletz din tur ? sa ramai :o ?!!?!?
Pai li se pare spectaculos ce au vazut pentru ca italienii joaca foarte urat de obicei, nu stiu ce vad unii la ei asa de interesant? eu vad un joc lent, cu multe pase din careu in careu . Si francezii tot din careu in careu joaca, dar este cu mult mai spectaculos. Nu uita ca in acest "meci spectaculos" au fost doar 15 suturi pe porta in total.
dj-cata
13-02-2004, 01:21 AM
am vazut eu acum un meci frumos in cupa ....inter cu juve. s-a hotarat la penalty si a pierdut inter. nici mie nu imi plac meciurile din camp italiei dar asta a fost mai bun decat restu....
super meciul din cupa !
inter merita sa castige ... dar asta e...
si tocmai Vieri a ratat penalty-ul... ufff !
juve a fost nedecisa... au fost multe erori insa inter nu a reusit sa le finalizeze... !
@blue_boy
m-ai convins ca nu te uiti la meciurile romei
asta e... ;) !
Ma fiecare cu parerea lui, mie cel putin mi se pare neinteresant campionatul italian. Pe langa cel englez, francez si spaniol , un alt campionat la care se joaca la spectacol este cel al Argentinei.
Cel italian este unul foarte tehnic si foarte spectaculos... ! Daca ar fi sa aleg intre cel italian si cel englez...as alege logic cel din italia..unde sunt fotbalisti de valoare un copii a unor fotbalisti...echipe care sunt incredibil de puternice si exista cu adevarat o competitie... si ... nu vreau sa ma uit la cum se bat aia in anglia si cum se rup picioarele ;) !
nu zic ca nu-i misto campionatul din anglia...insa daca ar fi sa aleg... ;) !
Dupa cum am mai spus fiecare cu parerea lui. In Anglia foarte rar vezi vreo accidentare, poate tu te-ai uitat la vreun din diviza a 3-a de ti-ai facut parerea asta despre campionatul englez.
ehee...
toata lumea stie ca pentru asta e cunoscut campionatul englez
pentru duritatea cu care se joaca !
rar o accidentare ?
vrei sa-ti zic cat a stat crespo pe bara .... si cand a intrat si el 13 minute...s-a accidentat din nou si a stat inca pe atata ?
doar vreo 10 meciuri are Crespo in picioare la Chelsea ! ;)
Asa ,si? In afara de crespo pe cine ai mai vazut accidentat grav? Daca se dau faulturi mai greu inseamna ca se joaca dur? La intalieni am vazut mult mai multe intrari criminale decat la englezi.
uffffff
nu sunt in masura
sa-ti dau toate faulturile facute de englezi in acest campionat pentru ca nu le stiu !!!
nu ti-am spus ca ma uit mai mult la cel italian ?
sunt si eu mirat...
ce parere ai tu de meciurile :
Roma - Juventus
Inter - Juventus
s-au astea sunt fleacuri ?
sunt meciuri mai bune ca astea in anglia ? huh !
Lecce Milan
1 0
GOALS
Ernesto Javier Chevanton 19
haha.... !
deocamdata e 0-0 ... Roma - Ancona !!!
pierde Milan... Roma castiga... si se apropie la 2 puncte ! HIHI !
Cosmin_ultrasteaua
15-02-2004, 09:44 PM
Lecce - Milan 1-1
Bun e Chevanton asta, l-am mai vazut la un meci si mi-a placut de el, ma intreb oare la mare echipa v-a ajunge.
RaPiDuTz
15-02-2004, 10:35 PM
cam urat 0-0-ul asta al Romei cu Ancona... :(
chivu si-a facut datoria...echipa lui nu a luat nici un gol :)
lol
dupa banca de rezerve sau ce ?
coordona echipa ... striga la ei :P
a fost rezerva mah !
a avut niste probleme la muschi !
bagaaaaaaaaaamias picioarele in prooostii lor !
bah prosti rau sunt aia de la Inter Milan !
cum dracu sa conduci cu 2-0 .. si sa ratezi nepermis de mult cu poarta practic goala...si apoi sa pierzi cu 3-2 !
bagamias picioarele in ei de handicapati !!!
oricum....
in timp ce scriu asta....
Roma conduce pe Siena cu 2-0 ;) !
DarkComy
22-02-2004, 05:46 PM
Inter se duce la fund si repede pierde meciuri cu echipe de cacao , rateaza intr-una etc.
incredibil !
umilinta totala !
6-0 !!!!! HAHA !
Roma la 3-0 a jucat cu un om in minus ... (zebina a fost eliminat...si Roma a jucat fara el 40 de minute) si roma a ratat si un penalti !!! Si tot s-a terminat 6-0 ! Incredibil...ce spectacol... ! SUPERB ! ;)
Spectacol total...blue_boy sper ca ti-a inchis pliscu' meciul asta... :P !
Sper ca te-ai uitat :D ! Ce meci... wow ! ;)
Roma Siena
6 0
GOALS
Antonio Cassano 20
Antonio Cassano 25
Emanuele Mancini 31
Antonio Cassano 71
Marco Delvecchio 82
Francesco Totti 88
RED CARDS
Jonathan Zebina 48
Texeira Juarez 76
DarkComy
22-02-2004, 06:10 PM
mda 2 goluri le-au dat dupa ce lea eliminat si alora 1 om :P ma rog era frumos daca marca si chivu apropoa jucay chivu ca nu am vazut meciul
a jucat !
si a facuto foarte bine chivu ! ;)
nu a dat gol...dar a urcat des in atac
si a dat pase foarte bune ;) !
DarkComy
22-02-2004, 06:43 PM
aha e bine bv lui Chivu :mishto: sa revina si la nationala si sa nu mai lipseasca din 11-ul lui Roma
A fost un meci bun facut de Roma, au avut mult noroc la unele goluri, dar in nici un caz nu au facut spectacol.
DarkComy
22-02-2004, 07:05 PM
blue-boy iar incepi sa te contrezi cu totti fi atent :lol: :lol:
linistea dinainte de furtuna :lol: :lol:
Originally posted by blue boy@Feb 22 2004, 07:02 PM
A fost un meci bun facut de Roma, au avut mult noroc la unele goluri, dar in nici un caz nu au facut spectacol.
hai ca asta-i culmea
daca si acum au avut noroc
la 6-0 cu un om in minus si cu un penalti ratat.... da-l dracu de noroc !!!!!!!!!!
la faza cu spectacolul....
cred ca tu asa te uiti la TV : :blink:
cu ochiu mai mare ... cand ataca Siena si cu ochiul mai mic cand era mingea la Roma...si probabil si de niste ochelari e nevoie :P !
DarkComy
22-02-2004, 07:40 PM
am avut dreptatea a inceput furtuna :D :P
Da ,chiar as fii cazul sa public un mic articol in care sa-ti explic mai detaliat la ce ma refer exact.
"A fost un meci bun facut de Roma, au avut mult noroc la unele goluri, dar in nici un caz nu au facut spectacol"
In acest postul, autorul se refera la faptul ca la golul doi al Romei , nu numai, romanii au avut parte de noroc sau de greselile fundasilor sienezi. Autorul specifica ca Roma a facut un meci bun, chiar foarte bun, in care a marcat nu mai putin de 6 goluri, dar pana la spectacol mai este. Spectacolul fotbalistic nu consta numai in goluri , ci in multe suturi la poarta , pentru ambele parti, un joc interesant de pase, si presiune continua la poarta, si desigur cel mai special ingredient, golul, cu care din ecest elixir va rezulta spectacolul fotbalistic.
*Golul este foarte important, dar fara celelale potiuni , el este un element nul in ecuatia spectacolului.
***************Sfarsit******************
Ma rog poate tu te duci/uiti numai la venus rgab-fulgerul bragadirul, si e normal sa te uiti la Roma-Siena ca la eclipsa.
moaa
cu asta m-ai spart
baaah ... tu ai vazu mah golul lui Delvechio ?
bah sa mor .. vorbesti aiurea rau !
nici nu sti ce zici...daca te pun sa zici cum a fost meciul...habar n-ai !!!
Sirius
22-02-2004, 10:52 PM
La cum se desfasoara lucrurile, Milan castiga iarasi, fir-ar sa fie! Urasc cand se departeaza unii la 5 puncte. Idem pt. Arsenal si Real Madrid. Long live Roma, Man U and Valencia!
bahhhhhh , baaaaaaah -i/
nici cu explicativul in fata -i/
cu intelegi ce spun -i/
* -i , ca sa arate a poezie.
Din pacate nu stiu ce zic , dar norocul meu ca te am pe tine, omul care stie "legile" fotbalului . Pacat ca nu iti faci un talk show, si o sa fii ca Marius Tuca, fara bretele ,dar nascut in Caracal.
dj-cata
23-02-2004, 12:16 AM
roma a jucat foarte bine azi.....si mai ales ca de la 3-0 (parca) a jucat cu un om mai putzin pe teren. a facut scorul campionatului cu o echipa care a batut la inter acasa....
sunt curios sa vad cat ii tzine pasa asta buna....macar sa ii bata pe turci in uefa :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.