View Full Version : Problema Grava cu RLSP 2006 1.5
Don_Alin
21-03-2006, 06:34 PM
Cea mai grava problema este ca nu mai merge jucat pe Direct IP,iese din joc...sau se conecteaza foarte greu!Nici dupa dezinstalarea patchului sau chiar a jocului nu isi revine!5 persoane cunosc care si-au instalat patch-ul 1.5 si totz (sunt cocalar de mirc)i au aceeasi problema!Eu zic ca ar fi trebuit sa fie testat bine inainte de a-l posta,pentru ca nu prea am chef sa formatez hardu pentru acest patch!Daca atz (sunt cocalar de mirc)i gasit vro rezolvare.....uzzi77_ro@yahoo.com
Nu e din cauza patchului cu RLSP ca il am si eu si am jucat si eu pe net si nu am avut probleme!
Aha, iti recomand sa vorbesti romana cand postezi ceva pe forumul asta.
Don_Alin
21-03-2006, 06:56 PM
Ce vrei sa zici ,mns?
Ionut cel Intelept
21-03-2006, 08:04 PM
Daca nu ti-ai dat seama ce a vrut sa spuna mns , stim din ce cauza nu stii sa folosesti limba romana . Ceilalti 5 poate folosesc calculatorul tau si de aceea au aceleasi simptome. Ma opresc aici cu ironiile la adresa ta pentru ca nu vreau sa-mi iau warn sau suspendare din cauza ta.
Don_Alin
21-03-2006, 08:10 PM
Prietene...cel putin mie trebuie sa mi se ierte,am 7 ani de cand sunt plecat din romania...si cred ca vb mai bine ca voi romaneste(printre cele 4 limbi care le vorbesc)Si cat despre calculatorul meu...tin sa te anunt ca e ala pe care il visezi tu ;)Si de ce ai sarit sa ii ajuti?te pui pe bune cu ei?poate o sa iti dea patch-ul cel mai bun!;))
Toti avem acelasi RLSP, si iti repet ca nu e din cauza patchului!
Lasa-ne pe noi amarastenii ce visam la computerul tau sa ne jucam cu patchul ala bun, pe site e un patch prost ce deconecteaza neuronii utilizatorilor si ii pune sa formateze hardul dupa fiecare eroare de Fifa.
Ionut cel Intelept
23-03-2006, 09:39 PM
Originally posted by Don_Alin@Mar 21 2006, 08:10 PM
Prietene...cel putin mie trebuie sa mi se ierte,am 7 ani de cand sunt plecat din romania...si cred ca vb mai bine ca voi romaneste(printre cele 4 limbi care le vorbesc)Si cat despre calculatorul meu...tin sa te anunt ca e ala pe care il visezi tu ;)Si de ce ai sarit sa ii ajuti?te pui pe bune cu ei?poate o sa iti dea patch-ul cel mai bun!;))
76110
Ai un calculator atat de bun incat iti deregleaza sistemul si cele mai mici erori de la rlsp. Nu e de la patch , pentru ca patchul este foarte bun dar lumea e de vina ca nu stie sa-l instaleze.
Apropo si eu am calculatorul bun , dar nu m-am laud in tot Universul cu el.
DarkComy
23-03-2006, 10:01 PM
Originally posted by Don_Alin@Mar 21 2006, 08:10 PM
76110
Pe degeaba ai calculator bun daca nu sti ce sa faci cu el :P .
Care sunt alea 4 limbi care le sti?? sunt curios , doar atat ! :D
Scuze pentru OFF TOPIC!
JohnnyUSA
24-03-2006, 01:00 AM
Basescule, lasa-ne vere... multilateral dezvoltatule dpdv al limbilor vorbite nu incerca sa ne orbesti prin inteligenta ta dobandita cu truda departe de plaiurile mioritice. Tendentios vorbind, am incercat a te persifla. Ramane la latitudinea ta ce replica vei reusi sa "coci". Accept si un conglomerat din cele 4 limbi de circulatie internationala ce cu fala zici ca le vorbesti.
ifrim_dragos
25-03-2006, 01:39 AM
Si eu am intalnit aceeasi problema cu acest pach
Daca celalalt jucator nu are patchu nu se conecteaza.
Si am urmat in tocmai pasii de instalare. :nashpa:
Nu am spus de 100 de ori ca daca vreti sa jucati in retea trebuie sa aiba ambii jucatori patchu? :sanshine:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.