PDA

View Full Version : Problema Grava cu RLSP 2006 1.5

Don_Alin
21-03-2006, 06:34 PM
Cea mai grava problema este ca nu mai merge jucat pe Direct IP,iese din joc...sau se conecteaza foarte greu!Nici dupa dezinstalarea patchului sau chiar a jocului nu isi revine!5 persoane cunosc care si-au instalat patch-ul 1.5 si totz (sunt cocalar de mirc)i au aceeasi problema!Eu zic ca ar fi trebuit sa fie testat bine inainte de a-l posta,pentru ca nu prea am chef sa formatez hardu pentru acest patch!Daca atz (sunt cocalar de mirc)i gasit vro rezolvare.....uzzi77_ro@yahoo.com

Alex
21-03-2006, 06:47 PM
Nu e din cauza patchului cu RLSP ca il am si eu si am jucat si eu pe net si nu am avut probleme!

mns
21-03-2006, 06:51 PM
Aha, iti recomand sa vorbesti romana cand postezi ceva pe forumul asta.

Don_Alin
21-03-2006, 06:56 PM
Ce vrei sa zici ,mns?

Ionut cel Intelept
21-03-2006, 08:04 PM
Daca nu ti-ai dat seama ce a vrut sa spuna mns , stim din ce cauza nu stii sa folosesti limba romana . Ceilalti 5 poate folosesc calculatorul tau si de aceea au aceleasi simptome. Ma opresc aici cu ironiile la adresa ta pentru ca nu vreau sa-mi iau warn sau suspendare din cauza ta.

Don_Alin
21-03-2006, 08:10 PM
Prietene...cel putin mie trebuie sa mi se ierte,am 7 ani de cand sunt plecat din romania...si cred ca vb mai bine ca voi romaneste(printre cele 4 limbi care le vorbesc)Si cat despre calculatorul meu...tin sa te anunt ca e ala pe care il visezi tu ;)Si de ce ai sarit sa ii ajuti?te pui pe bune cu ei?poate o sa iti dea patch-ul cel mai bun!;))

Alex
21-03-2006, 08:18 PM
Toti avem acelasi RLSP, si iti repet ca nu e din cauza patchului!

mns
21-03-2006, 08:23 PM
Lasa-ne pe noi amarastenii ce visam la computerul tau sa ne jucam cu patchul ala bun, pe site e un patch prost ce deconecteaza neuronii utilizatorilor si ii pune sa formateze hardul dupa fiecare eroare de Fifa.

Ionut cel Intelept
23-03-2006, 09:39 PM
Originally posted by Don_Alin@Mar 21 2006, 08:10 PM
Prietene...cel putin mie trebuie sa mi se ierte,am 7 ani de cand sunt plecat din romania...si cred ca vb mai bine ca voi romaneste(printre cele 4 limbi care le vorbesc)Si cat despre calculatorul meu...tin sa te anunt ca e ala pe care il visezi tu ;)Si de ce ai sarit sa ii ajuti?te pui pe bune cu ei?poate o sa iti dea patch-ul cel mai bun!;))
76110

Ai un calculator atat de bun incat iti deregleaza sistemul si cele mai mici erori de la rlsp. Nu e de la patch , pentru ca patchul este foarte bun dar lumea e de vina ca nu stie sa-l instaleze.

Apropo si eu am calculatorul bun , dar nu m-am laud in tot Universul cu el.

DarkComy
23-03-2006, 10:01 PM
Originally posted by Don_Alin@Mar 21 2006, 08:10 PM
76110

Pe degeaba ai calculator bun daca nu sti ce sa faci cu el :P .
Care sunt alea 4 limbi care le sti?? sunt curios , doar atat ! :D

Scuze pentru OFF TOPIC!

JohnnyUSA
24-03-2006, 01:00 AM
Basescule, lasa-ne vere... multilateral dezvoltatule dpdv al limbilor vorbite nu incerca sa ne orbesti prin inteligenta ta dobandita cu truda departe de plaiurile mioritice. Tendentios vorbind, am incercat a te persifla. Ramane la latitudinea ta ce replica vei reusi sa "coci". Accept si un conglomerat din cele 4 limbi de circulatie internationala ce cu fala zici ca le vorbesti.

ifrim_dragos
25-03-2006, 01:39 AM
Si eu am intalnit aceeasi problema cu acest pach
Daca celalalt jucator nu are patchu nu se conecteaza.
Si am urmat in tocmai pasii de instalare. :nashpa:

mns
25-03-2006, 08:22 AM
Nu am spus de 100 de ori ca daca vreti sa jucati in retea trebuie sa aiba ambii jucatori patchu? :sanshine: