View Full Version : Campionatul Angliei
Mutu a inscris golul victoriei pentru Chelsea in meciul cu cum le spune, Leichster sau asa ceva... primul gol a fost autogol al unuia de la le... iar mutu a inscris in minutul 45
a sa nu uit, manchester a castigat din nou :P
ScorpionX
23-08-2003, 09:58 PM
Chealsea trebuie sa castige campionatu'
Lu' Manchester ii doresc ce ii doresc si lu real adika retrogradarea... :blink:
DarkComy
24-08-2003, 06:52 PM
Sunt fericit pt Mutu :mishto: :mishto:
dar pt Manchester :nashpa: :nashpa: :nashpa: :nashpa: :nashpa: :nashpa:
sanshine
25-08-2003, 04:36 PM
dupa 2 etape, Chelsea, ManU si Arsenal au maximum de puncte. Hai Chelsea! :mishto:
ati vazut, ii da TVR1 in preliminariile Ligii Campionilor, miercuri parca, cu nu stiu ce anonimi. Anu' trecut vedeam Ajax la PRO TV in fiecare saptamina cu meciuri de Liga, anu' asta probabil o sa vedem numai Chelsea si Roma <_<
acum ca Mutu e la Chelsea, nu m-ar deranja sa castige astia campionatul, dar sunt mare fan Man U si as prefera sa vad pe Manchester pe primul loc si apoi sa vina Chelsea :)
MA, PAREREA MEA ESTE CA VOI NU SUNTETI FANI ADEVARATI... DOAR PT CA MUTU E LA CHELSEA ACUM TOTI SUNTETI CU AIA SAU CU ROMA(SUPORTERII STIU DE CE). MI SE PARE CIUDAT SA TII CU O ECHIPA DOAR CA E UN ROMAN ACOLO. DACA LA ANU MUTU SE MUTA LA REAL(IN HIS DREAMS) SUNT CURIOS DACA O SA TINETI CU REALU'. SAU, PRIN ABSURD DACA AJUNGE LA CRAIOVA, O SA FITI CU STIINTA???????????
cum spuneam, nu tin cu roma de vreo 3 ani, nu pentru ca a venit chivu acolo si cat despre chelsea..nu ma intereseaza, eu vreau manchester united sa ia campionatu !!!
Si tu parca ti cu real asa de mult timp, parca vad ca au castigat liga campionilor si pac, te-ai apucat sa tii cu ei :o
PS : nu mai folosi CAPS
Scouville
27-08-2003, 04:10 PM
Plus ca una e sa tii cu o echipa si alta e sa recunosti ca o alta echipa are sanse mai mari de reusita ... eu tin cu liverpool dar chealsea si manchester au sanse mari de reusita tocmai datorita lotului si aici nu stiu ce se mai intampla la arsenal .... oricum poate anu asta echipele din Premier League dau lovitura in Champions League
eu tin cu Realu' din 98, iar ei au inceput sa castice ch leaguri in prostie cam atunci, dar dupa ce eu devenisem fan. din anglia tin cu arsenal, iar din italia cu nimeni.
foloseam caps ca sa-i umilesc pe aia de la dinamo.chelsea poate emite pretentii in lumea fotbalului intr-un an sau 2.
sandu
27-08-2003, 10:39 PM
dupa ce a cheltuit atat demult Abramovici ar merita Chelsea sa castige campionatu si poate chiar Liga Campionilor
LiviuRO
28-08-2003, 03:15 AM
Bai Recycle Bin, sigur nu eshti Cornel Dinu, sau poate Cartu? Sau mai shtii, Balaci? Te-ai trezit tu ca Chelsea devine echipa mare intr-un an-doi. Tu care shtiai ca Raducanu sau Radoi au jucat la craiova... Si ca craiova a luat primul titlu dintre echipele din provincie, si culmea! si cele mai multe.
Imi cer scuze ca postez asta aici, da baiatu' asta chiar ma enerveaza, da habar n-are si face pe inteligentu'... Revenind la Anglia, eu, mare fan al lui Arsenal, bineinteles ca mai bine ar lua Manchester titlul decat rivalii chelsea... dar acum ca a venit Adi, daca iese golgeter, si joaca cum a facut-o in a doua etapa... anu asta poa' sa cashtige ei campionatu', pleaca Mutu la Real, sa-l scoata din echipa pe "Roni", si gata i aArsenal titlul. E cineva de acord ca dupa Van Nistelrooy, Henry e cel mai tare atacant din lume?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.