View Full Version : Divizia B
Azi la sfarsitul primei etape din divizia b sunt extrem de dezamagit, uuta a pierdut in deplasare cu 4-0 cu contracandidata la promovare, exagerat, nu imi vine sa cred, si celelalte doua echipe din judet, acu arad si treicotaje ineu, au batut cu 2-0 respectiv 3-0, inredibil, la cate promisiuni s-au facut, uta promoveaza, uta a facut cele mai buene trensferuri, pierd cu cfr cluj, incredibil... :unsure:
ScorpionX
25-08-2003, 12:05 PM
Fortza EXTENSIV.
Dar cum mai e regulamentul promovare - retrogradare, in divizia A
prima din fiecare serie promoveaza
ultimele trei clasate din divizia a retrogradeaza
EXTENSIV E CEA MAI TARE, CHIAR DACA A LUAT BATAIE. A FOST O SURPRIZA NEPLACUTA, CA RE NU TRE' SA SE MAI REPETE.
sandu
27-08-2003, 10:56 PM
sincer sa fiu mi-a placut Sportul, dar si publicul de la Mioveni
hmmmmm o fi vreuna sa castige sportu <_< . am citit in ziar ca astia de la mioveni au o ecipa de toata jena in frunte cu barbu, care acum un timp isi dadea niste aere de cvasivedeta de parca el venise de la real. daca el era asa bun, de ce nu l-au pastrat aia in nu stiu ce divizie a paispea din spania si l-au expediat acasa? :( extensiv trebuie sa castige!! extensiv va castiga!
MaPaX
28-08-2003, 10:02 PM
Forza ELECTROMAGNETICA !!!
Forza FC UNIREA- MINAUR ZLATNA !!!!
sandu
28-08-2003, 10:59 PM
echipa buna are si JUVENTUS BUCURESTI
justafan
28-08-2003, 11:33 PM
Mi-a placut CFR Cluj 4-0 uta e pe cale sa devina a 3-a echipa din Arad dupa ACU shi Ineu... :naughty: oricum Clujul va avea la anu' echipa in A!
sandu
29-08-2003, 08:33 AM
CFR Cluj sau "U" Cluj???
Originally posted by justafan@Aug 29 2003, 12:33 AM
Mi-a placut CFR Cluj 4-0 uta e pe cale sa devina a 3-a echipa din Arad dupa ACU shi Ineu... :naughty: oricum Clujul va avea la anu' echipa in A!
mda... :P lasa lasa doar nu vrei sa promoveze aia, tot UTA va promova, poate au inceput mai slab, dar trebuie sa joace echipa mai mult impreuna, sunt multi jucatori noi...si dupa cum zicea si imbecilul ala de "Numvailer" mai sunt 28 de etape si 84 de puncte in joc :D
MaPaX
29-08-2003, 10:06 PM
Sambata, 30 august ora 11:00 in direct pe PRIMA TV
Divizia B2 : Inter Gaz Bucuresti - ELECTROMAGNETICA
Forza ELECTROMAGNETICA !
stefan
03-09-2003, 12:05 AM
Forza poli iasi,daca nu ei atunci cine dracu sa promoveze din b1,amaratzii aia de onesteni?poli sia tras 3 burkinezi,a pierdut meciu cu vasluiu din cauza arbitrului si a cretinului de porumboiu(asta are IAS la mine la tzara :P ) da a batut acasa pe oltul cu 4-0.huuuuuuoooo vaslui,sa te duci dracului direct in d
http://www.poliiasi.as.ro/forum/index.php
mda, si uta a facut un rasuflast 2-1 acasa cu cs deva, hehe, am aparut in gazeta intr-o poza cu spetza ultra rossa :P
hehe, cine sare, spetza ultra, !!! :pimp:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.