PDA

View Full Version : Echipa Nationala

mns
21-08-2003, 01:48 PM
Ieri seara Romania a batut Ucraina cu 2-0, goluri date de mutu, si nu pot sa spun decat ca am ramas placut surprins de jocul prestat de nationala noastra, pase frumoase, un doiuri si un joc chiar placut si ofensiv, mult mai bun decat al ucrainienilor, si sa nu uitam ca romania a si jucat cu multi jucatori care au venit in premiera la nationala

daca vom juca tot asa eu zic ca am putea sa batem danemarca, dar de calfifcat va fi greu, slabe sanse.

a, ganea nu cred ca mai are ce cauta la nationala, a facut o mare greseala ca a mers la echipa lui hagi in turcia...

DarkComy
21-08-2003, 04:28 PM
dupa o lunga perioada de asteptari cu evolutii modeste ale ECHIPEI NATIONALE in sfarsit a practicat un joc care ma satisfacut pe deplin :mishto:
GO GO ROMANIA :mishto: in privinta sanselor de calificare la care situatia e un pic cam grea :( trebuie sa speram pana in ultima clipa chiar daca mai sunt 1%
Si sa vedeti ca daca nu ne calificam la Europene (Doamne Fereste) domnul Mircea Sandu nu isi va da demisia il va da pe boul de Iordanescu afara si va pune pe unu alt antrenor cretin :nashpa: :sanshine2:

Apropo mns super marfa noul site :mishto: :bere:

mns
21-08-2003, 08:56 PM
cum zicea si chivu, dupa meciul bun facut ieri ar fi pacat sa nu ne califica, dar sa nu uitam ca nu e decat un singur meciu, daca joaca asa si cu danemarca atunci chiar ca meritam, si barajul ar fi bun, cred ca nu vom mai gresi si de data asta :unsure:

DarkComy
21-08-2003, 10:43 PM
ba ar fi excelent sa prindem barajul dar sa nu prindem si un arbitru obosit

LiviuRO
22-08-2003, 03:23 AM
Totushi sa nu uitam, ca tot pe ucrainieni i-am batut 4-1 la CT, Ucraina care nu a reushit vreo calificare la vreun campionat european sau mondial, Ucraina care, in afara de Sheva, nu are nici un jucator de certa valoare...

Oricum e de apreciat jocul luio Pancu :mishto: , care, din "pomanagiul" Diviziei A, a devenit un jucator de super-clasa (se vede "mana" lui Lucescu!). Mutu pare ca "shi-a dat drumul la joc", Dorinel e cel pe care-l shtim din totdeauna, de Chivu nici nu se punea problema ca n-ar fi primii trei fundashi din lume (dupa Nesta shi Canavarro, zic eu),jucatorii veniti din campionat au demonstrat ca se poate (Iencsi, Stoican, Soava), deci exista motive sa speram intr-un rezultat bun la Copenhaga... Doamne ajuta!

P.S. Sincer, fara suparare, eu nu il vad pe Aliuta pe nici un post de titular la nationala, poate doar in locul lui Mutu (deshi e clar ca Adi ar fi singurul "posibil inlocuitor" al lui Hagi, iar Chivu al lui Popescu). In plus mai e shi Sanmartean care mie imi place foarte foarte mult....
Totushi, Lobont; Radoi, Chivu, Iencsi; Contra, Pancu, Ov. Petre, D. Munteanu, Rat; Mutu, Ganea mi se pare o formula care ar putea cashtiga (cu un dram de "bulan" specific romanesc) Campionatul European. Daca adaugam rezervele Stelea, Tudor; Stoican, Dumitru, Tamas, Filipescu, Sanmartean, Codrea, Cernat, Fl. Petre, Raducanu, Bratu eu zic ca iese un "team" de invidiat, care, cu o mana de fier la timona, poate sa puna probleme oricarei echipe.

SA SHTITI CA NU AM BAUT NIMC!!

mns
22-08-2003, 10:58 AM
ganea, ov petre, filipescu, codrea, sa fim seriosi, astia nu au ce cauta la nationala, ov petrea se va stinge la national, ganea se va stinge sub hagi, codrea e deja rasuflat iar filipescu...ce sa mai zic, ala nici nu are echipa, iar stelea, nu stiu ce mai cauta la nationala....

in meciul asta mi-a placut si de oprita care s-a luptat mult, pacat ca e un atacant care face mult dar da un gol la 20 de mceiuri, dezamagirea a fost daniel niculae...

LiviuRO
22-08-2003, 11:09 AM
Ok, Felipe e terminat, Ganea are toate sansele sa devina un anonim la Bursa, dar Codrea e bataios(asta se vede rar la romani si cred ca e o calitate importanta pt. un fotbalist - ex. Turcia) iar Ov. Petre mi se pare cel mai bun mijlocas la inchidere care poate sa dea si o pasa deshteapta(spre deosebire de Alexa, spre ex., care e tare pe picioare, da nu shtie sa dea nici o pasa de 3 metri). Iar daca nu se transfera la iarna "afara", garantat ajunge la :injur: steaua :injur: si de acolo va depinde numai de el...

In plus, ce jucatori ai vedea in locul lor?

DarkComy
22-08-2003, 09:51 PM
ma eu sincer in locul lui Munteanu il vad ori pe Sanmartean ori pe Aliuta care il va inlocui pe Dorinel depinde de evolutiile pe care le vor avea la cluburi
Ganea cred ca a facut un pas inapoi transferandu-se la Bursa de unde aud ca tot timpul e huiduit deci Nationala se indeparteaza cu pasi repezi de el , Filipescu e OVER , Nationala e un capitol inchis pt el , ov petre nu prea il vad la nationala decat daca se transfera afara iar de Codrea poate fi sa mai prinda nationala daca se straduieste mult

mns
22-08-2003, 11:24 PM
nu vad de ce cautati inlocuitor la dorinel, eu zic ca mai poate juca linistait un an doi, asta daca nu-l omoar becali sa nu-l ajunga pe marele rege hagi la selectii :o

DarkComy
24-08-2003, 06:50 PM
Pai eu zic ca Dorinel mai poate continua nici nam pus la indoiala (ex. Badea :mishto: ) dar trebuie sa privim spre viitor