PDA

View Full Version : Romania, Romania

Vladinsky
12-03-2006, 02:15 PM
ce ati facut cu o echipa romaneasca, unde ati ajuns, cea mai buna echipa...
Ca eu n-am reusit nimik in Romania

Vlady88
12-03-2006, 06:59 PM
Eu cu steaua am reusit sa trec de grupele Champions League..dar mai mult nu...:)...bine si atat pt primu an :)

LittleAngelL
13-03-2006, 12:18 AM
in primul an cel mai mult am luat uefa :mishto: :romania: :fotbal:

din sezonul doi treaba sa schimbat .. am luat tot UEFA apoi tot ce misca :D

cea mai buna performanta la transfer ... aducerea lui toti ballack si ronaldinho la Steaua :mishto: .. va dati seama ca urmatorul sezon nu am mai putut cumpara nimik <_<

nigga_thebest
13-03-2006, 07:15 PM
am ajuns in sferturile Champions league numa ca am jucat cu juve si mi-o dat cam 7-2 scorul general :oops: :oops: :oops:

LittleAngelL
13-03-2006, 10:59 PM
am patit si eu faze din astea cand desi treceam de greii europei .. singura care imi facea pbl era Chelsea ... ma impiedicam de echipe "noname" cu s-ar spune :)

dru-klein
15-03-2006, 02:45 PM
salut. sunt si eu cam nedumerit, daca ma puteti ajuta si pe mine cu patch (divizia a si/sau b)la fifa manager 2006, sau daca stiti cand apare o varianta si cu echipamente :P.ms. Daca deja exista si il aveti trimiteti`mi un mail la cubba84@yahoo.com.

Salutari,
dru

Alex
15-03-2006, 05:17 PM
Nu apare prea curand!

LittleAngelL
16-03-2006, 05:34 AM
se pare ca pfocial nu fa aparea niciodata :)

king_rocky
21-04-2006, 01:19 PM
in primul an am castigat cupa UEFA, am luat campionatul si am castigat si cupa Romaniei cu Dinamo, iar cu echipa nationala a Romaniei am luat locul 3 la campionatul mondial. cred ca mai mult de atat nu se poate, sau ma insel???

Alex
21-04-2006, 03:43 PM
Mda...toti luat cate o cupa europeana, dar in prealabil ii aduceti pe Ronaldo, Ronaldinho si alti superjucatori la Steaua sau la alte echipe din Romania, sau il faceti pe Radoi, Nicolita si altii de rating 89...mare e puterea editorului, ca in rest nici nu stiti sa faceti un antrenament si sa puneti un jucator unde trebuie in teren. Jucati cu jucatorii care ii aveti acum si sa va vad ce cupa europeana mai luati!

nigga_thebest
21-04-2006, 04:26 PM
Poi asa am facut .Nu cred ca e asa greu .In fine tre (sunt cocalar de mirc) sa joci 2 sezoane cel putin si apoi poti sa ai pretentii.:)

king_rocky
21-04-2006, 04:52 PM
sincer sa fiu nu am facut asa ... le-am schimbat skill-urile la jucatori, dar le-am pus pe cele din fifa 06 rlsp. n-am facut niciodata un antrenament la echipa, am eu o modalitate prin care ii fac pe jucatori sa fie aproape tot timpul in forma, dar am nevoie de timp pt. a-i face sa joace ca o echipa. de obicei trec foarte usor de grupele cupei UEFA, iar dupa vacanta de iarna echipa mea devine invincibila !!!! (nu am nevoie de coduri sau de editor pt. a castiga o cupa europeana)

Alex
21-04-2006, 05:28 PM
Dar fara sa umbli la nimic nu reusesti...ca daca umbli la skill-uri si le umfli ca pe un balon....nu mai are nici un farmec jocu`...

king_rocky
22-04-2006, 07:46 AM
sa stii ca se poate si fara sa le umfli skill-urile .... am memorate in care le-am umflat skill-urile, dar nu sunt la fel de buni ca acum (nu am rezistat niciodata ma mult de 5-6 ani cu o echipa).

andreiutzu
22-04-2006, 09:30 AM
Am reusit sa ajung cu FC Vaslui in grupele UEFA(prin Intertoto Cup),dar am ajuns pe ultimul loc ,normal(dar fara trucuri,aveam nivelul de experienta la manager 15 :D :lol:

Surfer
27-05-2006, 04:34 PM
:P Ce oameni...ma fratilor jucati voi la nivele de dificultate mai ridicate(unde e mai greu sa ai forma buna la jucatori...mai multe accidentari...) si nu mai modificati jucatorii...atunci sa ajungeti in CL.Ma e ft greu sa ai rezultate bune cu o echipa mai slaba la skill....joci cu echipe in CL cu atacanti buni pe cand fundasii vostri sunt destul d varza...si mai intervine alta faza...in primul an nici nu puteti nici macar sa luati prea multi jucatori din ligile II din V Europei...asa k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) taceti din gura cu increzutu si jucati pe bune Fm06 si cu pasiune.

ionutv
30-05-2006, 12:37 PM
Performanta mea cea mai mare de pana acu' e ca i-am transferat pe Mazilu si Nicolae la Steaua. E primul sezon pentru mine. :D