View Full Version : am nevoie de un patch..help me:P
Th3b3sT
12-03-2006, 02:10 PM
am auzit ca este un patch cu care poti incepe o cariera cu orice echipa vrei,si cu real si cu juve si cu milan..cu oricare........spuneti-mi si mie cum se numeste si de unde pot sa il iau...pls :)
de pe www.fifax.net de la sectiunea utilities sau patches a FIFA 06!
Originally posted by Th3b3sT@Mar 12 2006, 02:10 PM
am auzit ca este un patch cu care poti incepe o cariera cu orice echipa vrei,si cu real si cu juve si cu milan..cu oricare........spuneti-mi si mie cum se numeste si de unde pot sa il iau...pls :)
75490
Chiar crezi ca are mai mult farmec sa incepi direct cu o ehipa puternica?Mi se pare mai interesant sa construiesti singur o ehipa,bineinteles incepand cu o echipa mica
erian
19-03-2006, 09:46 AM
Originally posted by sdc@Mar 13 2006, 01:41 PM
Chiar crezi ca are mai mult farmec sa incepi direct cu o ehipa puternica?Mi se pare mai interesant sa construiesti singur o ehipa,bineinteles incepand cu o echipa mica
75568
poate e obsedat :crazyboy: :crazyboy: :crazyboy: :crazyboy: :crazyboy: dupa o echipa mare si nu vrea sa joace contra ei! :D :P :D
Ionut cel Intelept
19-03-2006, 01:44 PM
Eu parca mai stiam o varianta: iei de pe dlh o salvare cu toate bonusurile deblocate si printre bonusuri se gaseste si chestia asta cu ehipele mari. Poate ca el e stelist si nu vrea sa joace cu FC Vaslui in primul an.
alecsutz
20-05-2006, 06:58 PM
unde tre (sunt cocalar de mirc)'sa instalez patchul pt divizia a ?in folderul jocului?
Gaseste installeru` unde trebuie sa instalezi... Tu doar dai next.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.