View Full Version : Steaua - Rapid
Avand in vedere ca vom vedea un meci mare, cine credeti ca va castiga? de ce? Cum.. :P
Credeti ca echipa care va castiga va fi favorita pentru titlu ? :P
Scouville
15-08-2003, 11:38 PM
Egal sau castiga steaua ca e mai buna cica ,iar campiona va iesi Apulum Alba-Iulia pt ca e super oferta
Andrei
15-08-2003, 11:45 PM
mah... ioo cred ca steaua va castiga, sau va fi egal. dar, nu este exclus ca shi rpidul sa bata... pana acum, toate echipele romaneshti, au aratat ca nu pot juca constant. asa ca orice este posibil. FORTZA STEAUA!!! :))
:oops: bate steaua cu 2-1 sau 3-1 , cum rapidisti joaca pe lia manoliu nu vor avea aceasi atmosfera ca in jiuleshti, si in final, steaua e mai buna :mishto:
Scouville
16-08-2003, 01:46 AM
:lol: Mda pun pariu ca vor fi greseli de arbitraj eliminari batai in galerii alea alea cum eu stau la 4 statii de tranvai distnata e mai bine ca jaoca pe manoliu dar mai naspa ca o sa vina toti stelistii din zona(Obor,Lizeanu,Colentina,Pantelimon,Muncii )etc deci cred ca din start steaua va avea mai multi suporteri=>presiune mai mare pe Rednic :lol:
hehe totul e sa cumpere si bilete
ca stelsitii au asigurate doar 5000 de bilete.
iar la ghencea se mai vand 2000.
pt rapidisti sunt valabile si abonamentele (sau vandut 6000) + 4000 de bilete cate s-au vandut vinerie
Scouville
16-08-2003, 06:00 PM
Ba cat mai e un abonament la tribuna a 2-a?
sau la peluza a 2-a? cat ma ie ca treb sa ma duc dar nu stiam de unde sa cumpar :lol:
Scouville
17-08-2003, 10:15 PM
Nu stiu fratilor cum s-a vazut meciu de la voi de acolo dar parca nu a fost offside la golu lu bratu dar oricum ''nu s-a vazut'' :angry:
Andrei
17-08-2003, 10:56 PM
mah... sincer nu a fost offside... dar... asta e... asta e fotbalul nu cred ca a fost ceva intentionat. oricum... meci frumos :) :P
nua fost offside, dar nici rapidul nu merita sa castige, daca raducanu nu iesea, steaua castiga... :P
In fine, sa stie toata lumea acum cine are cea mai tare galerie, craiova, NU, Rapid, cu panzele alea patetice? nu, Poli...NU, ci steaua, aia coregrafie, aia galerie :mishto:
Sirbu Mihail Bogdan
17-08-2003, 11:50 PM
cati specatatori au fost mns??
cand o sa vina 40.000 de oameni pe ghencea si or sa strige Hai steaua atunci mai vorbim de comparatii ;)
Andrei
18-08-2003, 12:32 AM
asha e bobitza... mai bine 40000 de proshti care sa strige ca nushte bezmetici dezorganizati steaua decat coregrafia stelei... sa fim serioshi...
LiviuRO
18-08-2003, 03:23 AM
Ma bucur ca mai este cineva atent si il "taxeaza" pe bogdanel cand iar shi-o ia in cap. In afara de "vin 40000" si "Ati fost echipe comuniste!" nu mai shtie altceva... M-a innebunit de cate ori a scris asta :zzzz: :zzzz:
Cat despre coregrafia de la pauza, nu pot decat sa spun ca a fost marfa cand a aratat proTV imagini de la peluza "ciorilor", care aruncau cu role(nicidecum panglici!) si pe urma au pus cadrul pe peluza :injur: stelei :injur: .
Sa vedem saptamana viitoare cum o sa iasa "duelul galeriilor", ca noi mereu in deplasarea de pe ghencea am avut cele mai tari coregrafii 8)
Scouville
18-08-2003, 04:03 AM
Mda tare rau faceti ce faceti si o dati in galerie <_< , coregrafie , vrajeli vrajeli ca daca nu iesea raducanu batea steaua :lol: (de parca a fost vinalu rednic ca s-a accidentat ala :angry: )si alte alea ca trecem peste faza cu offsidu' lu bratu alte alea :unsure: da-i in p*** m**(puii mei ;) ) pe cioroiii aia noi astia de la dinamo & steaua rulz la greu si alte alea :nashpa:
Vedem noi ce meci faceti peste o saptamana :lol: ... iar in cupele europene sa vedem cu jaoca steaua pe teren prorpiu cu super coregrafia ei :flipa: :saliveaza: :injur: (daca or veni la meci mai mult de 10 000 suporteri :blink: )
LiviuRO
18-08-2003, 04:50 AM
Daca pe tine te-a multumit felul in care ati jucat... OK! Eu zic ca fara bratu sunteti o echipa de pluton care nu poate sa emita pretentii.
Tine minte ce spun, daca la iarna (sau mai devreme) vor pleca bratu si iencsi, nu termintai mai sus de locul 6).
Nu zic ca ailalti au jucat super dar, avand in vedere ca au avut rezervele in atac spre exemplu, si ca v-a dat gol pitu de 1.71, cu capul iar voi ati avut 4 faze tot meciul n-ash zice ca sunteti in vreo forma (poate de prajitura!).
CAt despre cupele europene eu zic ca mai bine te duci la culcare!
dar tu esti multumit de cum joaca dinamo?
castigati si voi cu echipe din letonia luxemburg etc.
in turul urmator nu va vad bine.
asa ca mai bine castigati si in letonia ca o sa fie ultima victorie anu' asta............portile europei se inchid repede pt romani.........si se inchid si mai repede pt dinamovisti. :lol:
Scouville
18-08-2003, 07:29 PM
Ba fara nici o suparare ma duc ,dar nu cred (pardon sunt sigur) ca dupa ce intalneste steaua/dinamo un adversar de calibru Anderlecht o sa mai comentezi ceva :flipa: pana atunci ma uit batalia pt titlu nu Steaua - Dinamo :nashpa: cum zi zis tu ca o sa se decida in urma unui gol din corner si alte vrajeli :nashpa: ... Macar echipa aia de cacao cum ii ziceti voi cand da goluri ala Nita sau cand anu trecut se juca bratu cu fundasii vostrii de nu stia ce express a trecut pe langa ei :lol: intervine altceva ... ceva ce voi astia cu 50 de titluri nu ati mai vazut de mult :SPECTACOLU :mishto: adevarat foarte rar in divizia A ultima vreme .... dar asta inseeamna sa joci pt suporteri nu sa bati pe steaua cu 1-0 chiar daca ei au avut 984282 ocazii goluri anulate pe nedrept iar tu inscrii dintr-un penalty inventat :nebun:
Pe mine nu m-ar deranjadaca rapidu ar fii pe locu 6 dar in fiecare meci sa am parte de goluri gen nita sau cum a dat ala de la chealau :pimp: Oriucum e greu sa intelegi ... orgoliile astea mai presus de orice ... conuoastem :zzzz: <_<
LiviuRO
19-08-2003, 06:54 AM
bine ai venit pe forum draga seth! Inca un fin tactician in ale fotbalului! Eu cred ca 5-2 ala de joi a fost un meci super frumos, pe care in plus l-am castigat si culmea! in fata echipei care i-a dat 5-0 lu' Skonto Riga(tzineti minte, nu, cine sunt skonto ashtia?).
Scouville, din partea mea sa ratati voi 984282 (ai scris la intamplare, sau shtii sigur ca asta e nr. ocazii pe care le vor rata bratu, niculae si nita?) de ocazii, sa luati bataie de la toti cu 1-0, si mai dati o raita prin "B", ca in secolul asta ati luat deja 1 campionat. Reventi prin 2099 sa ne batem la titlu. Deshi cred ca atunci strangerea gunoiulu nu va mai fi o problema a omenirii, si, deci, nu vom mai avea nevoie de "gunoieri" :oops:
Scouville
19-08-2003, 07:06 PM
Cum spuneam pur subiectiv <_< .... da-i inainte cu gunoierii cu istoria ... ca in prezent nu prea aratati nimica :nashpa: ... oricum vad ca nu ai zis nimica de stilu de joc asa ca nu mai comentez nimica din moment ce ai evitat punctul cel mai important.
Pana acuma ceva ceva a aratat Steaua si surprinzator ceahlau .. poate si craiova ... ca stil de joc
sanshine
19-08-2003, 08:19 PM
e, campionatul e abia la inceput... eu zic ca cel mai mare potential il are Farul. :o am spus potential, nu valoare :P ati vazut s anii trecuti, o echipa poate sa inceapa bine campionatul si sa-l termine in genunchi, si vice-versa. plus ca nici o echipa nu are 6 puncte, nici o echipa nu are 0 puncte, deci nu se mai poate vorbi de la inceputul campionatului de retrogradate certe si favorite sigure :mishto:
LiviuRO
20-08-2003, 02:36 AM
Stil de joc?! Eshti pe bune? Ce stil de joc arata echipele din romania? Nici unul! Joaca 90% din meciuri fie atacand(Dinamo, :injur: steaua :injur: ,rapid), fie aparandu-se (restul) iar in restul de 10 la suta, adica 3 meciuri pe campionat, se joaca intr-adevar spectaculos, cu o tactica clara, cu jucatori motivati cu adevarat(motivati cu bani mai multi, bineinteles)
Ca tot zici de stil de joc, in 98-99, primul an cand venise Lupescu la noi, toata lumea zicea ca jucam cel mai bun si mai frumos fotbal din tara. 4-3-3, ofensiv, cu contra, petre, Haldan, mutu, vladoiu, iftodi, ciobotariu, marcam in medie 3 goluri pe meci si pana la urma ne0a eliminat :injur: steaua :injur: in cupa, voi ati luat campionatu' si s-au gandit sa faca si blat cu benfica :injur: , ca sa fie tacamul complet. Si acum tin minte ati cashtigat 5 meciuri cu 1-0 si al 6-lea cu 2-1. Poftim spectacol, noi eram laudati si voi ati luat campionatu si ailalti cupa.
Dupa parerea mea numai un antrenor prost (de la o echipa din romania, bineinteles) si-ar obisnui echipa sa joace ofensiv! Pai cand iesi din tara si joci cu unii buni, sa zicem anderlecht spre ex. desi nu e vreo super-echipa, dai 2-0 ca deh joci pe atac, si pe urma iei 3, pierzi calificarea, ca deh joci tot pe atac (si increzutul ala de rednic declara"eu nu joc pe aparare";"la 2-0 pt. noi nu trebuie schimbata tactica!" de parca antrena cel putin vreun Juve sau Barca). Eu zic ca tactica lu Iordanescu de la mondiale 8-1-1 sau 7-2-1 este cea mai buna pt. nivelul fotbalului romanesc. Ca mai usor gaseshti un jucator de genul Hagi(ma refer aproape de valoare lui- Dica, Aliuta, Sanmartean spre exemplu) decat sa faci o echipa din rebuturile astea din Divizia A.
Asa ca sa vorbim despre cum joaca o echipa atunci cand o sa existe o echipa care sa joace. Macar una sa fie!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.