PDA

View Full Version : Echipamente pentru echipele romanesti!?

djorkaef
28-02-2006, 08:49 AM
Am deschis un nou topic care sper sa se refere doar la parerile despre echipamentele echipelor romanesti. Am vazut intr-un alt topic ca cineva ar fi facut un patch cu echipamente dar astepta acordul celor de la fifaromania. Ar fi interesant sa putem beneficia de acest patch pentru ca nu prea au identitate si farmec echipele fara echipamentu lor real. In orice caz astept sa va spuneti parerile!

Alex
28-02-2006, 02:40 PM
Ai rabdare!

djorkaef
28-02-2006, 05:41 PM
Originally posted by kellerman@Feb 28 2006, 03:40 PM
Ai rabdare!
74631

Daca ai vreun raspuns ar fi dragut sa-l spui, insa nu trebuie sa ne luam de sus, pt ca mie asa mi se pare ca ai facut. Un pic mai mult respect fata de ceilalti!

Alex
28-02-2006, 06:38 PM
Avand in vedere ca eu am facut patchul despre care vorbesti, stiu ce spun! Nu am nici o treaba cu tine si nu am de ce sa iti raspunde de sus!

dropzone
28-02-2006, 07:13 PM
Degeaba apar echipamentele si celelalte lucruri legate de Romania atata timp cat nu apare un patch care sa corecteze multitudinea de bug-uri existente in jocul asta. De exemplu: echipa mea da gol acasa si nu exista nici un sunet din partea spectatorilor; aflu in "presa" din joc lucruri despre cine stie ce echipa din Anglia la care sunt manager, desi eu sunt manager la o echipa din Romania; uneori in timpul meciului jucatorul nu mai executa aruncarea de la margine si ingheata jocul pana cand dai tu reset. Pe langa astea enumerate de mine mai sunt destule. Cine nu ma crede sa intre pe forumul de la englezi si o sa afle si de altele pe langa astea. In cazul asta ce rost are sa mai adaug echipamente?! Poate daca vreau sa ma amagesc. Asa ca fratilor.... stres placut alaturi de FM06! Poate FM07 o sa fie mai bun... eu raman la vechiul - dar excelentul - , Championship Manager 2001-2002!

PS: Daca cineva simte nevoia sa ma contrazica sa nu se oboseasca... mai bine anuntati pe forum daca apare vreun patch nou!!! Poate revin si eu la Div A in FM06! :D

djorkaef
01-03-2006, 08:08 AM
Originally posted by kellerman@Feb 28 2006, 07:38 PM
Avand in vedere ca eu am facut patchul despre care vorbesti, stiu ce spun! Nu am nici o treaba cu tine si nu am de ce sa iti raspunde de sus!
74641

Daca tu l-ai facut atunci meriti felicitari, insa ma refeream la faptul ca puteai sa spui chestia asta de la inceput, ca de aceea este forum,nu!? Eram doar curios in ce stadiu se afla treaba asta cu patch-ul.

Alex
01-03-2006, 01:34 PM
Momentan nu se afla in nici un stadiu!

Ratonu
01-03-2006, 07:16 PM
Da, bine...
Puteti discuta in thread-ul asta: http://fifaromania.computergames.ro/forums...?showtopic=3297 (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=3297) .