View Full Version : Divizia A 2003-2004
A mai ramas o saptamana pana la inceperea campionatului si am o mica problema la concursul de pronosticuri. Programul oficial al Diviziei A este urmatorul :
FCM BACAU - GLORIA BISTRITA
PETROLUL PLOIESTI - UNIVERSITATEA CRAIOVA
FC NATIONAL - FARUL CONSTANTA
STEAUA - FC BRASOV
FC BIHOR ORADEA - FC RAPID
FC ARGES PITESTI - DINAMO
CEAHLAUL P. NEAMT - SC ASTRA PLOIESTI
FC APULUM ALBA IULIA - POLI AEK TIMISOARA
care dintre cele 2 echipe va fi inlocuita de otelul galati?
ce parere aveti despre "fuziunea" asta?
cine va castiga campionatul anul asta?
DarkComy
03-08-2003, 03:07 PM
1. SC ASTRA PLOIESTI sigur
2. mi se pare o prostie dar ma rog asta numai in Romania e posibil
3.cred ca Steaua e favorita dupa aia Rapidul desi as vrea sa castige U Craiova
LiviuRO
03-08-2003, 03:23 PM
Dupa fuziune (tine-ti minte ca faceati caterinca de mine cand va ziceam cu 2 sapt inainte ca asha o sa fie) s-a hotarat ca Petrolul sa joace dupa programul astrei. Deci Otelul intra practic in locul petrolului fuzionat :blink: . Nu te mai uita la TVR pe teletext ca aia sunt nishte proshti!
Mi se pare o idee excelenta ca au fuzionat altfel petrolul nu avea nici o sansa in DA.
Dinamo (daca nu vinde nimic) sau Rapid daca nu ajunge in grupele Ch. League
(ca nu o sa faca fata pe toate fronturile pt. ca nu au rezerve lotul lor are 16 jucatori, restu' sunt asha... trecuti pe foaie)
ScorpionX
03-08-2003, 06:17 PM
Pai sigur o sa fie Petrolul pentru ca e echipa cu traditie
mie mi-a sps cineva ca petrolul s-a desfiintat si a preluat astra tot ce avea... <_<
DarkComy
04-08-2003, 09:40 AM
da mns scuze am gresit eu :oops: vor juca dupa programul lui Astra pentru ca , "U" Craiova are primul meci la Galati cu Otelul de unde rezulta ca Otelul ia locul Petrolului :D
Scouville
05-08-2003, 01:32 PM
Pana la urma unde postam rezultatele sau ma rog pronosticurile? si se face un classament dupa fiecare etapa sau la sfarsit? :unsure:
e topic cu Pronosticuri Etapa 1 sub sau peste topicul asta :P
Nah nu uitati aici vb despre divizia a...
Scouville
09-08-2003, 05:13 PM
Hahaha :lol: a luat bataie Dinamo de la Fc Arges Dacia Pitesti cu 2-1 frumos :cooool: ... nici nu ma asteptam la altceva tot asa fratilor poate depasiti ''recordu'' :) de anu trecut cu 9 meciuri consecutive pierdute :mishto:
haha, frumos meci, numai sa nu uitam ca domnii de la prima ziceau ca arges a jucat bine, nu nu, dinamo a jucat foarte prost, atentie la retrogradare !!! :P
ScorpionX
09-08-2003, 07:32 PM
Bataie la curu gol :flipa: . Dinamo si-a luat-o de la arges si aratat ca este demna sa joace meciurile din campionat la ora 11:00 (stiu ei ce inseamna asta). :P :lol: Si STIINTA a batut pe otelu' cu 1-0, cu toate ca nu stiu inca nimik despre meci. :mishto: :cooool:
Sirbu Mihail Bogdan
09-08-2003, 10:25 PM
heheheheheheheheheheheheh
STIINTA , ,, ,STIINTA
dINAMO nu uita va veni si ziua ta!!!!!!!!
hai dinamovistiilor sa va auzim.
baaaaaaa penalilor vedeti voi campionatul asta!!!!
Andrei
09-08-2003, 10:29 PM
oare suporterii dinamovisti nu au shi ei nici un pic de demnitate? adik dupa ce ca sunt dinamovisti.. mai shi spun... :P :P :P sa shtie lumea.... baietzi.... avetzi dreptate... derbiul etern va fi mereu Steaua - dinamo... da la anu cred ca steaua mizil - dinamo :)
Scouville
09-08-2003, 11:45 PM
Apropo cica l-au luat pe mutu la Chealsea pe 22 mil euroi merge si cica are contract de 2 mil euroi pe an.
Mi-a placut meciu FCM Bacau - Gloria aia parca jucau mai bine in 10 :iamwithstupid:
hehehe, a a dat njock gol, nu , bravo craiova, poate anu asta terminati pe podium :mishto: , locul 1 steaua locul 2 craaiova locul 3 brasov si locul 4 gloria :mishto:
ScorpionX
10-08-2003, 09:29 AM
Ar fi chiar bine! mns, raspunde-mi si mie la mesajul ala ca am o mare problema, daca nu l-ai primit spune-mi pe topicu' asta sa-ti spun despre ce era vorba, dar cat mai repede
DarkComy
10-08-2003, 12:04 PM
bv mns imi place cum ai preconizat podiumul de anul asta :bere: :mishto:
dar frumos ar fi sa fie Craiova pe primul loc :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza:
eh nici chiar asa, doar o echipa ar trebui sa castige, adica steaua pentru ca trebuie sa ajungem si noi in liga campionilor si cu toate ca si steaua are sanse mici, sansele ei sunt mult mai mari decat a oricarei echipe din divizia a :mishto:
Scouville
10-08-2003, 12:54 PM
Da pai o vedem la lucru asa seara cu brasovu :yoyo:
Sorin
10-08-2003, 03:35 PM
ce distrusi sunt aia de la Dinamo ................ce echipa de cacat...... :naughty:
DarkComy
10-08-2003, 03:40 PM
Sorin tu de abia acum ai ajuns la concluzia asta ?? :P
lol cica sa ma uit la oradea cu rapid..............dar transmisie ca asta n-am mai vazut :injur:
sunt mai suparat din cauza transmisiei decat din cauza scorului de la pauza
oradea 1-0 rapid
stefan
10-08-2003, 04:59 PM
pacat,sa terminat 1-1 meciu, putea oradea sa castige,la cate ocazii au avut.oricum in prima repriza siau batut pur si simplu joc de rapidisti.felicitari oradea
bravo Oradea. Sunt rapidist dar Oradea a meritat.......putea sa si castige.
In schimb ma uit la Steaua si ma tot intreb dc a luat ala de la Brasov rosu.
Oricum Steaua e mai buna si merita sa castige. Corpodean insa nu e arbitru de A.
mu ziceti nimic de echipa comunista ajutata de ceausescu care a castigat intr-un modnesimtit prin doua penaltiuri neexistente si doua goluri marcate neregulamentar, meciul fiind o strategie a psd-ului de a castiga vorueile suporterilor stelsiti? cum adica frate deci steaua daca va fi ajutata intr-un mod nesimtit ca in primul meci iar ia liga campionilor datorita meciurilor aranjate de familia ceaushescu?
COMENTATI? <_<
ScorpionX
11-08-2003, 01:15 PM
Nu am vazut meciul Steau - Brasov, poate mi-l povestiti si mie ca 4-0 e chiar interesant. :)
Sa va spun un secret Bin si Sorin sunt veri mei :)
Sirbu Mihail Bogdan
11-08-2003, 03:47 PM
mns nu te grabi,campionatul e lung,degeaba zici tu,steaua a fost avantajata mereu,nu spun ca n-au avut si echipa,aduci iar vorba de perioada comunista,hai sa facem un spondaj sa vedem ce crede lumea
Scouville
11-08-2003, 05:14 PM
Nu ma cica asta are legatura cu discutia de la inceput <_< ...bravo stelei a batut brasovu cu 4-0 e deja campioana :unsure: ?!?!!?!?! aa si a castigat si cupa gata e clar daca dinamo a luat bataie de la brasov si rapidu egal cu oradea e clar ca teoretic steaua cea mai buna :nashpa: ...Sa va zic ceva daca anu asta nu ia campionatu nici dinamo nici rapid ...nici steaua nu o sa-l ia.... mai degraba craiova sau gloria :bere: sau poate national :cooool:
Forza echipele din provincie!!!
daca cititi cu atentie mesajul meu, am zis undeva ceva de campionat, am zis doar ca precis toti suporterii rapidului, dianmo si ai craiovei se vor lua de faptul ca steaua a castigat ajutata, sa fim seriosi, la orice ora steaua si cu orice echipa ar fi jucat duminica ar fi putut castiga, fie ca e craiova, dinamo sau rapid, vom vedea noi in weekendul; viitor cine e cel mai bun... <_<
Sirius
11-08-2003, 09:38 PM
Ma, Brasovu' asta si-a cam dat in petec. Concluzia: mi-am schimbat avataru' si Lacatus sufera. Dar sa fiti siguri ca le-a zis propriilor jucatori: ''Nu va agitati ma, ca Steaua e echipa mea de suflet''. Si astia, ca de obicei si-au dat toata silinta...
Andrei
11-08-2003, 10:51 PM
mah... orice atzi spune voi... steaua a jucat f bine ieri.... si, dupa cum a jucat... este cam singura pe care o vad castigand titlul... bineinteles, ca multe se pot schimba... dar asta e prima impresie :D :P
Sirbu Mihail Bogdan
12-08-2003, 08:47 AM
ma unde sunt dinamovistii,nu mai scriu baietii,s-au lamurit cu echipa lor de catelusi,sper sa o ia tot asa si in Uefa si sa continue tot asa si in campionat.
ScorpionX
12-08-2003, 09:51 AM
Catelusi s-au domesticit. Am vazut ca nu mai posteaza pe nici un topic decat la pronosticuri. Deci de la mine primesc toate felicitarile pentru ca au realizat cu cine tin :mishto: . Au cel mai mare buget si nu sunt in stare de nimik.
Bah va sugerez sa tintzi cu Inter-gaz. Daca nu va orintati si voi
am aflat ce se intampla pe giulesti (adica modernizarea) "Lucrarile de modernizare a terenului de pe stadionul Giulesti s-au incheiat. Firma "Construct Proget" a efectuat si ultima operatie planificata, cea de insamintare a gazonului. Patronul Adrian Oprisan spune ca suprafata de joc poate deveni functionala cel tirziu pe 15 octombrie. Terenul beneficiaza de sisteme de drenaj si de irigatie ultramoderne. Gazonul va fi udat de 13 aspersoare subterane, conectate la un program computerizat, care permite functionarea lor in functie de necesarul de umiditate al terenului. Trei dintre acestea au fost instalate pe axa longitudinala a suprafetei de joc, la o adincime de 50 de centimetri. Ele vor fi acoperite de o cuva cu gazon, astfel incit integritatea corporala a fotbalistilor sa nu fie pusa in pericol. Viorel Tudorache" - si asta doar la gazon :blink:
ScorpionX
13-08-2003, 10:53 AM
Eu nu pot sa spun decat bravo lor. :bere:
daca am avea si noi banii lor.... :sanshine2:
Ca si la noi ar trebui facute modernizari la gazon, si in plus mai trebuie ceva cea ce e doar vis, marirea stadionului cu in jur de 20.000 de locuri si pus acoperis. Dar astea sunt visuri care se vor implinii peste 10-15, daca tovarasii din primarie au bunavointa sa faca ceva pt. STIINTA :injur: . Dar mai trebuie sa gaseasca o firma de la care sa ia si ei un comision cum au facut si cu noctrna, care e pusa din bani publici, si e pusa de catre Luxten, al carei patron e prieten cu primarul :scaun: :injur: :angry: . Si acum orasul are probleme, dar primaria a gasit solutia... pune felinare pe toti stalpii de pe artera principala pe o distanta de cca. 7-8km. (banii nu gluma) pentru ce platim noi??? Pentru felinare. Si ghici cine le-a pus si pe astea??? LUXTEN
Trageti voi concluzia........ :nashpa:
Sirbu Mihail Bogdan
13-08-2003, 05:27 PM
pai da ma Luxten facuse contract cu primaria sa ilumineze tot orasul,si in asta a intrat si nocturna de pe Ion Oblemenco,mai mult ca un bonus.
ScorpionX
13-08-2003, 05:39 PM
Bonus... Da! Ca sa mai aiba si elefantu de unde lua niste banet :angry:
bai ce fotbal joaca steaua azi?
"Real Madrid" si aia din Belarus cine sunt Juventus? :blink:
a ajuns motiv de bucurie un egal cu o echipa din belarus :lol:
Scouville
14-08-2003, 07:02 PM
Felcitari viitoarei campioane a sezonului 2003-2004 pt superbul meci :mishto: din preliminarille cupei uefa care la disputat inpotriva echipei din belarus un meci senzational :bere: cu multe faze de gol si un scor pe muchie de :) cutit 1-1 :saliveaza: ...real madridu romaniei isi arata clasa :cooool: .... eu am doar o nedumerire:cum a reusit sa bata pe brasov si la diferenta aia de scor cand in belarus parca jucam noi fotbal in fata blocului :nashpa: :scaun:
daca jucam fotbal in fata blocului era mai mult spectacol :mishto:
:P a U Craiova - FCM Bacau 0-0, daca nijoc va rata tot asa cain meciul de azi nu mai pupa el gheata de aur :D
Andrei
16-08-2003, 09:47 PM
pai shi ce mai mns? 0-0 nu e rezultat bun pt craiova? e extraordinar... au shi ei inca un pt. cat de bun ar fi un atacant, nu poate sa joace singur pe teren :) :P
ScorpionX
18-08-2003, 11:36 AM
Bah eu am fost la munte. norocu' meu, ca vroiam sa merg la meci. Cred ca facea crize de nervi. Cel mai idiot rezultat 0-0 :angry:
Da lasa ca e bina ca dupa 4 etape sigur n-o sa fim pe 1. Deci pe la mijlocul campionatul n-o sa fim amentati de rotrogradare, deci la sfdarsit nu vom ocupa locul 7, si poate ajungem si noi pe 2-3 :mishto:
DarkComy
21-08-2003, 02:40 PM
Eu am fost 1 saptamana in Turcia la Kusadasi si nu am putut sa vad meciurile din Divizia A dar sa aflu rezultatele :( am fost un pic cam trist cand am aflat ca am facut doar 0-0 dar din cate am auzit e ca , U Craiova a ratat mult :sanshine2: dar ma bucur ca Dinamo se misca greu in noua editie de campionat :P
Macar sunt fericit ,cu ocazia acestei excursii mam alimentat cu OUZO am cumparat 6 LITRI :P :mishto: :D
ScorpionX
21-08-2003, 09:42 PM
Si ce e bautura aia????
DarkComy
21-08-2003, 10:47 PM
E super buna e gen palinca la noi se pun 2 cuburi de gheata si prindea culoare alba cam ca laptele ca altfel e prea tare :saliveaza: a adus taicamiu niste afinata dar mie frica sa beau am luat o gura mica si e tare de inebunesti cam 85 de grade. Daca as bea 1L ma intreb daca as intra in coma alcoolica sau as muri Hmm :crazyboy:
bah, nu inteleg cum iti poate place bautura aia, eu o singura data am gustat si era sa mi se faca rau... :pungapecap: :pimp:
ScorpionX
22-08-2003, 09:01 AM
Lol 1l de aclool 85 crade. Pai mori si din 0,25l :lol:
Daca vrei sa intri in coma ia si tu 200ml, dar nu te sfatuiesc sa incerci :sanshine2:
DarkComy
22-08-2003, 04:17 PM
Hmmm taicamiu a baut 200 Ml si cam mergea pe 3 carari deci nu mai zic ce sar putea sa mi se intample mie :lol: asa ca numa risc poate 50-100 ml as incerca :lol:
DarkComy
22-08-2003, 09:55 PM
"U" Craiova - Gloria Bistrita <span style=\'color:blue\'>CRAIOVA IS THE BEST NJOCK RULZZZZ BADEA RULZZZZ
:mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
Andrei
22-08-2003, 10:12 PM
ai batut si voi niste amarati pe care i-a batut si apulum, si care si-au vandut jumatate de echipa, shi ati prins glas... sa va vedem cand o sa jucati cu steaua... daca vrei, punem si pariu ca o luati pe coaja...
DarkComy
22-08-2003, 10:16 PM
hmm
1. Amarati care iau umilit pe Bacau
2. Ce jumatate de echipa au vandut astia :huh:
1.Amarati care au batut o echipa si mai amarata cu care voi ati facut egal acasa
2.Velcea, V Popa, Ceausu, Sanmartean, cei mai bun oameni ai lor... :mishto:
ScorpionX
23-08-2003, 12:45 PM
Craiova - Gloria 3-0 :mishto:
COMENTARI??????????????????????????? :scaun:
Si daca tot zicea andrei ca sa vedem ce o sa facem cu steaua il anunt ca in ultimii 4 ani cu steaua avem 4victori si 2 egaluri asa ca cioku mic ca poate v-o luati de la maidanezi, ca aia au nevoie de victorie si voi v-ati cam luat-o in cap.
Tote stele-s pe cer,
Toate dimineta pier,
Una singura-i mai proasta,
Sta in capitala noastra, M**E steaua!
Anunt pt toata lumea, din momentul acesta intra in functiune sistemul de avertizari, atentie, nu veti mai putea de acum incolo sa vedeti nivelul :P
orice post cu injuraturi, nu conteaza de cine va fi postat va fi sanctionat :P
:mishto:
ScorpionX
23-08-2003, 08:16 PM
Cu parere de rou pt UTA ii spun lu' mns ca avem voie sa cenzuram. Cel putin asa e normal. Ca si aia la melodi doar nu taie clipul ci cenzureaza cuvintele. Mai lasam si noi o litera ca sa inteleaga lumea despre ce e vorba. Esti de acord, mns ???
Steua - Dinamo 1-0 :blink:................max. 25.000 :P spectatori.
Asta mai e derby-ul romaniei. Va las pe voi sa comentati.
Rapid - Steaua.................15.000 :flipa: spectatori (mai jalnic)
Craiova - Steaua (anu trecut) 40.000 :mishto: (pe stadion) 20.000 (afara) printre care si yo, care nici nu aveam bilet. Si m-am dus la Bin si am vazut meciul acolo.
Ziceti si voi......... :blink
da, puteti sa cenzurati, dar aveti grija la "tonul" mesajului :o :D
poli aek - steaua 40 mii de spectatori ... :mishto:
craiova - gloria 15 mii <_<
ScorpionX
23-08-2003, 09:18 PM
Craiova - Gloria (derby) :blink: De cand??? Poate derby-ul pepinierelor
Poli - Steaua 40.000 :blink: unde sunt aia 20.000 din jurul stadionului.
Si 35.000 cel putin erau de la Poli
Deci steaua nu se compara cu timisoara si mai ales cu Craiova (la capitotlul suporteri) si atunci erau si ei veseli ca promovasera (da lasa ca le trece) si era si prima etapa din retur.
De asta ce mai zici???
Andrei
23-08-2003, 11:59 PM
dupa cum spuneam... vin 40 000 de bezmetici... si atunci ca sa vada pe steaua, dinamo, rapid... in nici un caz ca sa plece necajiti k iarasi a luat-o craiova pe carca... asa k mai lasa-ma cu chestiile astea... cand o sa aveti si voi coregrafie, atunci mai vorbim... voi, tot ce stiti sa faceti e sa strigati craiova, craiova... c sa-ti spun... dinamo, nu ne-a batut, si sa vedem ce facem si cu voi... abia astept... sunt nerabdator sa ne rotunjim golaverajul :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa:
ScorpionX
24-08-2003, 11:16 AM
Bah tu esti chiar inconstient :crazyboy: . Cum poti sa spui ca vin 40.000 de spectatori si pleaca necajiti de la stadion cand in ultimi 3 sau 4 ani Craiova a batut steaua acasa? asa ca nu mai vorbi asa. Chioku mik :angry:
Si te aia pe ea de coregrafie daca echipa joaca jalnik. Mai misto e ce facem noi la meciurile cu steaua cand afissam zeci de banere in care facem baza de voi si mai ales de raducanu (ne e rusine cu el ca e oltean), decat ca voi care venitzi cu niste cartoane. Ce o fi asa greu, ca poti sa umpli un stadion de cartoane. Daca nu reprezinta nimik degeaba.
Si la meciul cu dinamo ce dadeau pe toate posturile ca o sa aveti coregrafie, cand voi ati facut steagul sarbiei din cartoane, si un baner cu un castel. Mi-a parut rau de panza aia imensa, ca mai bine o dadeati la copiii din casele de copii sa va faca ei banner ca au mult mai multa imaginatie si talent decat distrul care a putut strica ditamai panza....... :angry:
De aia de la dinamo nu mai vorbesc, jalnilk. In fine eu nu ziceam nimik de coregrafia voastra, dar daka tu (andrei) te-ai luat de noi atunci ti-am demonstrat si tie ca esti un pik pe langa. sorry!
Si ca sa vezi ca nu e greu sa aduci niste cartoane, uitate:
http://www.universitateacraiova.as.ro/rombos24.jpg
Scorpion X, schimba te rog semnatura, esti singurul care are M**e "echipa"
lol, imi place ce frumos e facut tricoloru ala, daca ar fi pe orizontala ar fi steagul columbiei
ati vazut ieri mai coregrafie, aia e coregrafie :lol:
ScorpionX
24-08-2003, 04:53 PM
OK SEFU!!! O s-o schimb, dar spunele si celorlalti sa nu mai puna la semnaturi poze
ScorpionX
25-08-2003, 11:20 AM
Sorry sefu' dar la varsta de 5 ani stiam steagurile a cel putin 75 de state, si columbia nu are ordinea asta. daca ar fi sa ma iau dupa logica ta as putea spune ca putem sa facem din tricolotrul nostru steagul ecuadorului sau cine stie ce. :injur: :scaun:
Andrei
26-08-2003, 09:59 PM
mah... acum fara supara... raducanu e geniu printre voi oltenii.
iar in ceea ce priveste "panza aia imensa" itzi trebuie creier ca s-o intelegi...
Scouville
27-08-2003, 04:19 PM
Ma si eu zic ca block notes ala e tare rau atata doar ca nu are cine stie ce tehnica dar cand e sa traga la poarta inscrie si asta e tot ce-i trebuie unu-i finalizator ... cat despre faza cu steagurile exista un steag... al statului Ciad care are exact aceleasi culori si in aceeasi ordine cu al romaniei ... mai e si andorra dar aia au stema aia regalista si nu se pune :pimp:
Apropo de ce steaua are culorile rosu-albastru iar a 3-a e glaben ca pana acu' 2-3 ani(nici stema nu era scimbata) aveau alb ....sau poate s-a gandit becalii ca daca steaua tot e realu romaniei sa aiba echipamentu barca-ei
ScorpionX
27-08-2003, 05:16 PM
Bah anrei creierul tau ce iti spune cand vede panza aia?
ba, daca a ajuns raducanu geniu, ori noi toti suntem savanti, ori au murit toate geniile. el stie doar fotbal, in rest nimic. poate stiti faza cand venea cu echipa la craiova, si colegii l-au mintit ca in jiu sunt rechini, iar asta se uita ca la zidane pe geam, sa vada rechinii. asata da geniu, sa creasca in craiova si sa nu stie ca apele romanesti n-au rechini. sa nu mai vorbesc de interviurile pe care le da...
tine-o tot asa, raducane, mai destept e nepotu-tau de 10 ani ca tine...
LiviuRO
28-08-2003, 03:31 AM
Andrei, cand mai faci caterinca de Bin, da-i explicatzii mai pe fata, ca el nu prea le "prinde" :lol: :lol: . in plus, nu te mai certa cu panaramele astea de pe jiu, cica, ca la ei daca bate craiova cu 2-0 gata! sunt campioni, daca o iau de la Dinamo sau de la :injur: steaua :injur: , gata! echipele comuniste lucreaza la desfintarea olteniei fotbalistice. N-ai ce sa te intelegi cu ei! Mai sunt si experti in coregrafii! Doar la craiova se putea face coregrafie la meci de nationala, cu culorile craiovei si cu bannere de la craiova... :nashpa: .
Scorpioaneeee, ia zi mai, ce coregrafie a avut Dinamo la Derby? Daca tot zici ca a fost nashpa?
Si inca o intrebare, cand ati avut voi 2 coregrafii pe meci?
P.S. culoarea galbena cred ca shi-au pus-o pt. ca anu' trecut erau " :injur: steaua :injur: - echipa nationala"! Echipa nationala pt. ca dadeau puncte la toata tara :D
Scouville
28-08-2003, 07:09 AM
hahaha tare :lol: si asta oricum ma asteptam si la o explicatie serioasa apropo eu cum imi pun o poza la signature ca deja ma ofticati le schimbati in fiecare saptamana si eu nu stiu nici macar unde treb sa pun sau cum :unsure:
ScorpionX
28-08-2003, 08:59 PM
Bai care e faza cu 2 coregrafi????? Pot sa fie si 10 ca nu conteaza... Coregrafia e una..... Nu 10... Si te rog sa continui discutia pe topicul galerii, sa nu mai umplem topicu' asta si pt Raducanu o sa deschid eu un topik.
Andrei
29-08-2003, 08:53 PM
hahahahaha.... FARUL 3 - 0 craiova :) superb rezultat... in sfarsit, si-au intrat oltenii in mana...
Sirbu Mihail Bogdan
29-08-2003, 09:26 PM
ma asta e, o vad eu pe stelica,,,cu southampton, o sa fie scor de baschet.
Andrei
29-08-2003, 09:54 PM
parca este totusi un pic deplasata comparatia faului cu southampton, dar daca te gandesti ca diferenta dintre cele doua echipe este egala cu diferenta dintre craiova si steaua... ajungem la vorba ta bobita :flipa: :flipa: :flipa: :D
scandalf
30-08-2003, 07:37 AM
CE FACURATI MUICA????
Ce mai veniti mai la Constanta sa jucati fotbal...nu stiti ca o luati...mai bine va duceati la plaja...va racoreati si voi un pic!!!! Auzi la ei pretantii la campionat!....pai daca e asa si noi avem frate!!! :lol:
Scouville
30-08-2003, 05:20 PM
Hahaha :D :lol: :lol: cred ca suporterii craiovei nu se vor mai lua de alte chipe timp de o saptamana cel putin ...ciocu mic :dansing:
loale, probabil apropierea planetei noastre de marte e de vina, sau poate comunistii de la steaua :o
Sirbu Mihail Bogdan
30-08-2003, 06:40 PM
cum l-ai facut tu cand ati luat-o de la anderlecht?
ma scandalf bucura-te cat mai poti ca va paste divizia B anu asta.
nu te ingrijora ca ne-ati batut dintr-un singur motiv: n-am avut 6 titulari.
Scouville
30-08-2003, 08:58 PM
Da ma se compara anderlecht cu faru constanta .. sau cu neman grodmo sau metalurg ljepaja sau shaktar donettsk sau southamption ai dreptate diferenta e ca anderlecht jaoca in CL celalate echipe nu prea ... :flipa: :saliveaza: :dansing:
scandalf
31-08-2003, 12:04 PM
Mah eu ma bucur de acum incolo pana in retur...cand venim si va mai batem odata!cu tot cu titularii vostri.... :crazyboy:
Ati uitat ma ca si anul trecut Poli AEK si voi ati inceput bine si apoi de abia ati scapat..(de B)...oricum de acum va luati numai bataie! :P
AAA....era sa uit: cum tineti voi cu echipa voastra cand ia bataie plecati de pe stadion...chiar daca ati batut sute de kilometri pana la cta? :lol:
Noi avem o vorba la Faru': CU FARU' PANA LA MOARTE!!!!...asta si in B daca intram...asta e! :mishto:
DA VOI REUSITI SA VA REVENITI DACA INTRATI IN B? :nashpa: :alida:
scandalf
31-08-2003, 12:14 PM
Bai Scouville, nu se compara Faru' cu Anderlecht da daca avea 2-0 la pauza nu lua bataie a doua repriza si cred ca nici o echipa din divizia A......da asta e.....ati facut Romania de ras :alida: :injur:
.....macar aveti bunul simt sa nu mai castigati campionatul anul asta poate alta echipa (Steaua, Dinamo) isi da seama ca un meci nu tine doar 45 de minute!!!! :naughty:
Asa ca vedeti ce faceti campionatul asta...Cupa UEFA...e f. buna pt voi!!!Nu va mai aruncati la CL...nu aveti nici o treaba!
Sirbu Mihail Bogdan
31-08-2003, 03:32 PM
ma tu vorbesti , galeria Stiintei a fost de 10 ori mai mare decat a voastra.
sunteti cu faru pana la moarte vreo 10 oameni,de aia aveti atati spectatori la fiecare meci.
ma mir ca vorbesti de galerii si suporteri voi care sunteti inexistenti in domeniu.
DarkComy
31-08-2003, 06:57 PM
scandalf din cate observ ati castigat si voi si acum ai reaparut pe forum ;) adika postezi mesaje esti bucuros rau de tot
ce sa facem ma daca a lipsit Badea , Daouda etc.
da ma rog ata ete vedem etapa viitoare
maresal
31-08-2003, 06:58 PM
Am vazut ca va certati in ceea ce priveste coregrafiile.Spunea cineva ca nu e greu sa aduci la stadion niste cartoane si dadea un ex cu galeria craiovei.Pai nu e greu sa le aduci la stadion da e greu sa le aranjezi cu cap sa insemne ceva(ceea ce in acea poza nu se vede),e greu sa educi oamenii sa nu plece cu cartoanele in alte parti ca se strica tot desenul.Pai sa va spun eu ce a facut Steaua in meciul cu dinamo:pe gard scria "o cetate pe care nu o veti putea cuceri niciodata.Un oras ce ne apartine".Dupa ce au dat jos panza cu cetatea au facut din cartoane o imagine a orasului (cu rosu blocuri ,albastru cerul iar galben este soarele din spatele blocurilor).Asta da coregrafie nu ce a facut Craiova.Imi pare rau ca nu stiu sa pun poza da o puteti vedea la www.ultras.ro :angry:
scandalf
31-08-2003, 11:05 PM
"sunteti cu faru pana la moarte vreo 10 oameni,de aia aveti atati spectatori la fiecare meci"
GALERIA FARULUI nu e la peluza frate!!!!!aia sunt "Aria" ei sunt "Aparte".....la B sunt cei mai multi!
La noi vara e mare activitate seara pe litoral..poate mai frumoasa decat un meci...asa ca nu astepta sa vezi stadionul plin cand sezonul e in toi....decat cu cei care sunt suporteri adevarati......poate la Craiova e mare eveniment monden un meci de campionat!
DA ORICUM VOI ASA MULTI TOT ATI LASAT ECHIPA VOASTRA LA NEVOIE!!!!
Stiiti care e faza frumoasa sa tii cu o echipa mica?:
TE BUCURI TARE CAND BATE ca nu te astepti....
CU O ECHIPA MARE VREI SA BATA TOT TIMPUL SI E TRAGEDIE CAND NU BATE!
Recunosc Farul e echipa mica dar e in inima mea!!! Ce pot sa fac decat sa ma bucur!!!!
Sirbu Mihail Bogdan
31-08-2003, 11:30 PM
ma eu nu cred ca am lasat-o la nevoie,acum doi, trei ani cand era sa mergem in B erau cate 40.000 de oameni pe stadion.
ma pentru unii oameni din Craiova un meci de campionat e mai mult decat toate evenimentele mondene care le aveti voi pe litoral,deaia suntem noi suporteri adevarati.
Scouville
01-09-2003, 12:32 AM
Pana una alta noi astia varzarii de la rapid lasam pe steaua sa ia campionatu sa vedem ce branza mare face ... din cate am vazut isi arata clasa in fiecare meci in care joaca .. nu zic ca petrolu nu e o echipa buna ... dar tottusi ... asa si block notes nu valoreaza de loc 2,5 mil de dolari asta facand exceptie de la fazele in care rata singur cu portaru :lol: sau dadea pe langa minge :mishto: , simula penalty :cooool: si dadea cu pumnii de gazon :nashpa: si fundu :flipa: de pamant ... cum dreq e asta titular , iar pitu , neaga etc stau pe banca de rezerve :unsure: :blink: ....fara fl dumitru si aliuta steaua ar fi fost ceea ce este de la un timp ... (va lasa pe voi sa completati) oricum se stie ca steaua va lau titlu anu asta asa <_< ca astept cu mare interes cupele europene sa vedem cu cat bate pe southampton sau daca are macar sansa de a conduce cu 2-0 la pauza
maresal
01-09-2003, 02:15 AM
Sa fii sigur ca daca Steaua va avea 2-0 la pauza chiar daca pana la urma nu ar castiga, ar reusi sa se califice.Rapid la acel meci trebuia sa joace cum face Craiova cand ii da gol Stelei:la cea mai mica atingere orice jucator se da lovit si asteapta targa,daca jucatorii adversi trec de mijlocul terenului sunt imediat pusi la pamant iar mingea sa fie trimisa oriunde numai sa depaseasca tribuna.
LiviuRO
01-09-2003, 04:16 PM
Frateeeee, nu se poate! In sfarsit Dinamo a jucat primul meci de fotbal in actualul sezon! Si culmea am batut la scor echipa care a batut pe Milan. Deci mergand pe ideea lansata de Rednic saptamana trecuta, le dadeam 3/4 si lu Milan! Ce tari suntem!
Maresale, pai ce vrei tati, daca joci contra Realului din Romania nu te aperi, nu tragi de timp, nu simulezi? Ce draq! Se sperie si baietzii cand ii vad pe Zidane (Aliuta), Beckham(Dumitru), Figo(Bostina), Makele(Falemi), R. Carlos(Nanu) sau Ronaldo (Cl. Analfabetu'). Ce sa mai zic de Raul (Oprita)...
Scouville
01-09-2003, 06:19 PM
Din ce am inteles eu maresalu zice ca mai bine nu jucam fotbal si sa tragem de timp pt a ne califica sa strangem cu dintiii de 2-0 ala si macar de ne-am califica.... conceptie de stelist <_< .... tu nu ai cum sa intelegi ca rapid nefiind obisnuita cu performantele joaca pt spectacol nu? iar la bruxelles a fost altceva..rednic le-a zis nu sa se apere ci sa preseze dar jucatorii erau depasititi nici nu le venea sa creada nicci un minut din joc ce se intampla pe teren ... ma rog inchei discutia ca sa nu scot in evidenta cat de penibil ttreb sa fie unii suporteriii doar daor pt o calificare in CL . :nashpa: .. daca nu o meritam nu avem ce cauta acolo si gata .... poate demonstreaza steaua contrariu :lol:
Asta e topic de divizia Aq asa ca :offtopic:
Sirbu Mihail Bogdan
01-09-2003, 08:12 PM
da maresale cum v-am dat trei in tur anu trecut,ti-a placut atunci cum am tras de timp.cum reusiserati si voi sa mai reduceti din diferenta la 2-1 v-am si dat-o pe a treia.
asa e sa stii....
maresal
01-09-2003, 09:39 PM
Da da aveti dreptate.Pai daca nu sunt in stare sa preseze ce sa faca sa stea si sa joace la spectacol si sa ia cat mai multe?Cum credeti ca a castigat Milan CL?A jucat deschis nu?Oricum nici eu nu doresc asa ceva de la o echipa dar in situatia Rapidului de la Bruxelles trebuiau sa faca orice numai sa nu ajunga aia la ei la poarta(scopul scuza mijloacele)
Cat despre Craiova:ai uitat ultimul meci de pe Ghencea cand Cartu il punea pe Papura sa stea in dreptul galeriei sa ii dea aia cu brichete in cap ca sa nu mai inceapa meciul?parca a fost 0-0.
uaiii, ce tzarani astia de la bistrita, joaca in meciul cu farul in prima repriza in roshiu si in a doua in albastru, uaii, specific romanesc :o
Andrei
13-09-2003, 11:00 PM
dap :) cand am vazut la stiri, m-am distrat copios... :lol: tocmai a fost in seara asta un meci, fc brasov cu niste fugiti de acasa :P nu am mai auzit de ei... cica a fost 2-2 dupa de aia conduceau cu 2-0. voi stiti cumva despre cine e vorba? :flipa:
DarkComy
13-09-2003, 11:02 PM
Andrei sa incercati voi ma sa jucati din minutul 6 cu un om in minus si sa faceti mai bine <_< :angry:
ma fugitii astia de acasa reprezinta singura echipa MARE din ROMANIA, spun MARE pentru ca este singura cu o istorie imaculata, ca si reclama vrei o istorie imaculata?singurul lucru care te poate ajuta este UNIVERSITATEA CRAIOVA
Andrei
13-09-2003, 11:23 PM
hahaha sunteti patetici!!! prin istorie imaculata intelegeti cumva lipsa? ca daca da, atunci sunt intrutotul de acord cu tine. :P . voi ati jucat cu un om in minus pe teren , dar meciul se poate spune ca a inceput de la scorul de 2-0 pt voi, daca intelegeti ce vreau sa spun... :scaun: asa ca io in locul vostru... :sanshine2:
ahhh badea a luat rosu in min 8, si noi ma dat gol prin min 20 si ceva , deci.....lipsa........pssssss.......si stelistii sio iau in cap ca prietenii lor catelusii? si voi sunteti cu noi suntem cei mai buni , voi sunteti 0? frate voi sunteti jalnici
Andrei
13-09-2003, 11:51 PM
da... adevarul asta este... toti sunt jalnici... cine nu ia bataie de la faru cu 3-0 este jalnic... pe bune... asa scria in horoscop :P :flipa: :flipa: :flipa:
[/QUOTE]stelistii sio iau in cap ca prietenii lor catelusii?[quote]
vad ca va cam obsedeaza rivalitatea dintre steaua si dinamo... ati putea avea si voi un derby de traditie cu steaua, dar tre sa mai retrogradati cateva divizii pana ajungeti la steaua mizil :P
a... si inca ceva... daca nu mai inveti gramatica, nu-ti mai raspund.... nu de alta, dar te asteapta capacitatea peste cativa ani :lol:
wow ce miai ziso, din cate stiu eu capacitatea se da dupa ce termini clasa a 8-a, eu sunt la colegiu . nu ne obsedeaza rivalitatea intre 2 echipe infiintate la ordinele unor securisti.
LiviuRO
14-09-2003, 04:39 PM
Ba faza cu gramatica e cam adevarata... ;)
Oricum daca blue boy e patetic atunci danciulescu care vine si plange pe banca dupa ce a ratat de 7 singur cu portarul ce e? In locul lui mi-as lua o vacanta de vreo 2 sapt., cum a facut Mihalcea acum 2 sezoane, ma relaxez, nu mai citesc ziarele si cine shtie poate scap de nebunie. Ca eu cred ca o sa innebuneasca la cat rateaza. Auzi, de 7 ori... l-a depasit si pe Mihalcea in cel mai negru meci al lui.
Scouville
14-09-2003, 05:49 PM
hahaha :lol: pichinezii 0-0 cu otelu rusine :nashpa: !!!... nu-mi mai ies pronosticurile pt divizia A <_< ....i-am supraestimat ... :zzzz:
Andrei
14-09-2003, 09:16 PM
hahaha* pichinezii 0-0 cu otelu rusine* !!!... nu-mi mai ies pronosticurile pt divizia A* ....i-am supraestimat ...
io in locul tau, as face ciocu mic mic mic dupa extraordinarul meci de la bacau :P
etapa asta a fost aproape de perfectiune, rapidul pierde, dinamo face egal iar steaua castiga :mishto:
restul nu conteaza :P
pacat ca alba iulia a castigat...nu sufar echipa aia :angry:
lol, as vrea si eu sa zic ceva, hehe, cine nu e pe podium sa nu comenteze de steaua sau de istoria echipei, cu comunisti fara comunisti steaua a castigat o droaie de campionate si dupa is inainte de 90, a ajuns dupa 90 de n ori in grupele cupei campionilor, si alte alea... :D
din cate stiu e dupa 90 nici craiova nu a mai ajuns prin europa <_< ar trebui sa ne dea de gandit ... :unsure:
nu uitati eu nu am o atitudine anti-craiova, ci doar raspund la unele cuvinte intelepte si la alte incercari de automartirizare care nu isi au locul :blink:
Andrei
15-09-2003, 12:05 AM
foarte bine zis, mns! :mishto:
wow ce miai ziso
mah blue bou, sincer acum... tie nu iti e rusine sa postezi? ai face bine daca intre doua ogoare arate ai mai invata si un pic de gramatica... serios!!! :nashpa: :nashpa: :nashpa:
Scouville
15-09-2003, 12:10 AM
Bine fratilor eu tac nu mai zic nimica pana la anu <_< de divizia A atat doar:
CREDETI CA DACA STEAUA REALIZEAZA EVENTU 80 DE ANI DE ACUM IN COLO VA REUSI SA FACA CEVA IN EUROPA SAU NATIONALA VA REUSI MECIURI MAI BUNE ?!?!?! :lol: <_< :oops:
Acuma cand stau si ma gandesc e deja neinteresant fotbalu romanesc :nashpa: :zzzz: cu toate orgoliile istoriile galeriiile presedintii .etc....
la remarca vizavi de meciu cu dinamo ma refeream la cele 7 ratari :unsure: ....unele in situatii de 1la1 cu portaru .... pai daca la nationala ratam de 5 ori .. ce ne mai mira ... ca avem un campionat slab ...?
Asa ca nu pot decat din umbra sa admir unele echipe care joaca pt spectacol(ma credeti sau nu dar divizia B e mai spectaculaosa in meciuri ... cel putin de cand a inceput nou campionat .... SE JAOCA DE PLACER(ex:sportu studentesc) :mishto:
Pana una alta uram succes echipelor steaua si dinamo ca se apropie meciurile din cupa uefa ...
Andrei
15-09-2003, 12:36 AM
nu vreau sa iei in nume de rau ce am spus lreferitor la rapid... si eu m-am bucurat enorm ca au ratat dinamovistii si ca nu ar reusit decat un egal, dar vroiam sa evidentiez si prestatia rapidului :D .
in ceea ce priveste urarea de succes adresata echipelor romanesti din cupele europene, sper k vorbeai serios si ca nu e caterinca, caz in care te apreciez (fata de olteni care abia asteapta sa pierdem). sincer si eu am tinut cu rapid cand a jucat cu andrelecht. sincer. m-am bucurat foarte mult cand ati dat golurile. :D
LiviuRO
15-09-2003, 02:24 AM
Ba sincer si eu nu m-am bucurat cand ati dat golurile cu Anderlecht, dar nici nu m-am bucurat cand v-a dat Anderlecht golu' 3... Nu-l meritati!
mns, andrei, fani ai :injur: stelei :injur: faza asta cu cine nu e pe podium e vrajeala de copii mici. Atzi zis pe "podium" de ce? Ca in ultimii ani atzi fost doar pe 2/3? Si ca in Europa s-a ajuns mai greu? Adica acum, dupa doi ani lipsa?! Voi spre deosebire de Dinamo si rapid nu ati vandut nimic, dar nici nu ati avut rezultate. Daca credeti ca ati jucat bine in seara asta... eu zic ca pe gazon si nu in mlastina rezultatul ar fi putut sa fie altul... Zic, nu sunt sigur ;)
Oricum campionatul e abia la inceput, se mai pot intampla multe, nu e cazul sa dramatizezi Scouville, ca daca ar fi s-o luam asha eu ar trebui sa-i omor pe toti handicapatzii aia care joaca la Dinamo. Pardon, pe toti cu exceptia lui Stoican, Barcauan si Petre.
Ma bucur ca sunt si altii de acord cu mine ca Oltenia nu e "centrul" fotbalului romanesc, ci mai mult o halta in care opreshte trenul succesului o data la 20 de ani, si ca Revolutia din 89 a inceput la Timisoara si s-a terminat la Bucuresti la fel cum performantele au pornit din Bucuresti si s-au oprit tot aici.
Cat despre cupele europene, sper sa nu aparem la "Cronica Carcotashilor"... Mi-a mai pierit din entuziasm dupa meciul de la Copenhaga...
ai dreptate mns, te apreciez ca suporter, spre deosebire de altii tu mai si gandesti inainte sa poztezi.
rusine sa poztez? de ce ma?tu se pare ca ai luat din prostia si turfasia bucuresteana pe amandoua, si dintrun sat invecinat ai luat si mandria de a fii prost. ma eu am tinut cu toate echipele romanesti in cupele europene, fie ca era dinamo ,rapid sau bistrita.mda la faza cu gramatica ai dreptate, dar dupa 5 ani intro tara straina e destul de greu sa mai tii minte gramatica si sa nu vorbesti stalcit
ma maidanezule mai bine te-ai uita cati olteni sunt latine in echipa si cum ati castigat ulmitul titlu.
Scouville
15-09-2003, 04:58 PM
Ba nu conteaza titlu am mai zis(parca zicema sa nu mai postez ;) ) dar atat ca aranjamente se fac la scara internationala e ma mai mira de un meci cehalu - bistrita de ex?!?!?
Apropo Carlsberg e sponsor offcial euro 2004 , si peste 1000 de danezi isi cumpararesera deja ilete la euro 2004 de cand incepsue campania (va las pe vo isa trageti concluziile)
oricum am vb serios macar in turu 3 sa ajunga si dinamo si steaua ca asa mai crestem la statistici ,,coca-cola all time statistics'' e parca oficial .. ma rog la echipe de club de la 268 in sus iar la nationala 27
hmm, de cand e o mandrie sa vinzi un jucator...asta nu inteleg, adica ciomagesti echipa si te mandresti ca ai vandut pe x sau pe y in ucraina, china, sau serie b ca sa fie rezerva....nu e mai important sa incerci sa pastrezi cati mai multi jucatori pentru a pastra echipa puternica, pentru a intari relatiile de joc? sa nu-mi zici ca rapid merge mai bine ca l-a vandut pe bratu, parca vad, ca stau copos si rednic, sau ar sta borcea cu badea si cu andone la un paharel ce coniac si se gandesc, bah frate noi l-am vandut pe bratu sau pe stoican, bah da tari suntem...ne-am facut cu un marunt de 500mii $ uaii, suntem cei mai tari, ia la aia de la steaua, nu au vandut nici un jucator, ba chiar s-au intarit, joaca in aceeasi echipa de 3 ani si sunt pe primul loc...ce fraieri, in loc sa scoata bani becali, el baga bani, fraier mai e... <_<
LiviuRO
16-09-2003, 02:15 AM
Intr-adevar mandrie e sa-l dai Europei pe Mutu, sau un jucator de talia lui! Si direct la Inter, adica la o echipa mare. Atat!
Eu nu am zis ca Dinamo face bine ca vinde jucatori, sau ca o fi vreo mandrie asta. Sau rapidu. Eu am spus ca :injur: steaua :injur: nu a vandut vreun jucator de aproape 4 ani si totushi a luat doar un campionat si o supercupa. Atat. Si o participare in Europa. ATAT! E de ajuns? De ce vroiati sa-l omorati pe "Piti, Piti lasa-ne"? Ca jucati bine? Ca aveati rezultate?
Ideea era ca Dinamo si rapid au avut rezultate mai bune decat "voi" desi au vandut cam de o echipa nationala (asta actuala ma refer). Iar acum, dupa doar 5 etape, ati revenit la viatza, cu pretentii de campioni (nu ma refer doar la voi doi, ci la toti fanii :injur: stelei :injur: ). Mai vorbim la capatul turului.
si ce, dinamo a avut aparitii spectaculoase in europa? sau rapidul? ce au facut in ultimii ani? nimic... :o
Scouville
17-09-2003, 01:08 AM
Cel putin ele nu au dispus de un lot atat de complex ca al stelei si au reusit sa-si faca echipe competitive intr-un an steaua de 3 ani se tot chinie cu lotu desi de cand a venit becallli la conducere(un an sau asa ceva) a dispus si de prime mari pt jucatori si din multe altele nu ca altii zgarciti :nashpa: (nu dau nume <_< ) care investesc in fotbal doar sa scoata profit .. :injur:
Oricum vad ca nici intr-un fel nici in altu nu o scoatem la capat in europa si din 2000 ne chinuin si cu nationala(an sugestiv pt fotbalu romesc) :unsure:
LiviuRO
17-09-2003, 01:30 AM
Nu era vorba de Europa, cand om face ceva in Europa... Era vorba ca in Divizia A nu ati avut rezultate, da barem in Europa... Cum a zis Scouville, noi macar am "facut" echipe competitive, voi... CANCI! Iar acum v-a revenit glasul ca in sfarsit ati mai ajuns pe primul loc. Cam de multisor pt. pretentiile pe care le aveti (repet, nu ma refer excusiv la voi doi, ci la suporterii :injur: stelei :injur: in general care inainte de a face afirmatii in materie de fotbal ar trebui sa se inspire din semnatura lui terminator87 ;) ).
Hai, facem un pariu pe meciul vostru de la Alba-Iulia? Eu zic ca mai mult de "X", nu scoateti.
maresal
17-09-2003, 06:10 PM
Originally posted by Scouville@Sep 14 2003, 10:10 PM
Asa ca nu pot decat din umbra sa admir unele echipe care joaca pt spectacol(ma credeti sau nu dar divizia B e mai spectaculaosa in meciuri ... cel putin de cand a inceput nou campionat .... SE JAOCA DE PLACER(ex:sportu studentesc) :mishto:
Rapidistii sunt nostalgici.Pai nu pot sa va urez decat INAPOI IN SERIE B.
Cat despre tine D_Dogg ,la cat de des postezi pe acest forum ,semnatura aia a lui Terminator87 cred ca iti este adresata si nu stelistilor.
Oricum dupa cum un "mare" om de fotbal spunea "Lasati-ne sa ne pregatim pt. Champions League!"(suntem pe primul loc ,e tot ce conteaza)
stati putrin, pana acum cand l-au vandut pe bratu si pe rat parca, rapidul pe cine a mai dat... pe nimeni...normal ca au castigat campionatul dupa ce s-au chinuit vreo 2 ani in formula asta...sau cel putin nu au vandut nici ei prea multi jucatori
Nu vrea sa par partinitor, dar, mah cat de inconstient trebuie sa fii sa vii si sa spui ca bratu e mult mai bun decat raducanu, sau danciulescu, ca raduca nu a dvenit golgheter ca a jucat contra lui lefter, angheluta sau campeanu...dar Bratu si Danciulescu impotriva cui au jucat, impotriva lui Buffon, Toldo sau Barthez sezonul trecut...nu stiu de ce si mai incerc sa postez aici pentru ca vad ca vorbesc degeaba, ce rapidul, craiova sau dinamo au jucat contra Juventusului in campionat pana acum ca vai doamne sunt peste steaua, dar clasamentul spune altceva...da, poate joaca slab steaua, dar nu a batut pe dinamo? nu a scos un punct la rapid (fara faze de aaa, meciul cu rapid a fost pe teren neutru, pentru ca peste un an nimeni nu mai stie terenul unde sa jucat, ci toti vor stii rezultatul)
eu asta nu inteleg, nu cred ca m-ati vazut pe mine sa vin aici sa arunc cu mocirla in rapid, dinamo sau cariova, dar voi pur si simplu nu intelegeti, toate echipele sunt o apa si un pamant, joaca intre ele, cum poti sa vii sa spui ca steaua in sus si steaua in jos, cand steeaua e pe primul loc, si nu a jucat cu otelul, arges sau farul, ci cu dinamo, rapid si brasov...
cand dinamo va avea 2 suturi pe poarta si 2 goluri sau rapid nu va lua 2 goluri din 2 suturi pe poarta atunci sa veniti sa-mi spuneti ce de kkt e steua si ce echipa comunista e, si ce luzeri ca nu vand nimic...nu acum cand e inca pe primul loc...
Scouville
17-09-2003, 11:17 PM
<_< Sincer sa fiu decat sa joace rapidu ca unele echipe din diizia A(nu dau nume se simt suporterii :nashpa: ) mai bine sa ajunga rapid sa joace ca sportu oricum jaoca destul de frumos si goluri frumoase la inceput de campionat :bere: ... si in nici un caz daca va juca asa nu va retrograda .... Bai mareshall sportu a retrogradat din cauza lipsei de sustinere financiara nu ca ar fii fost mai slaba ca otelu,faru sau mai stiu eu ce echipa meseriasa
Cat despre steaua ... eh o lasam in pace sa se pregateasca pt champions league .... cam 800 de ani de acum inainte o sa o tot lasam :mishto:
LiviuRO
18-09-2003, 01:05 AM
mns uita-te la nationala care a jucat la Copenhaga si vezi acolo ce a vandut Dinamo sau rapid. Si gata, eu inchei discutia! Vorbim dupa meciurile de vineri seara... Nu cred ca te refereai la mine la partea cu "aruncatul cu mocirla". Ash suferi prea multe fracturi la degete, daca as face asta. Eu imi exprim punctul de vedere intr-o "discutie" pe care nu am initiat-o.
maresale, e posibil sa fi scris si eu multe "aberatzii" pe aici, dar scuze: cand vine vorba de fotbal nimeni nu va intrece pe voi, stelistii. Cupa aia a Campionilor va da impresia ca sunteti undeva, deasupra celorlalti. Este adevarat e o realizare unica in fotbalul romanesc. FELICITARI! Dar e de domeniul trecutului, e cazul sa reveniti cu picioarele pe pamant, sau mai bine spus in mocirla de pe ghencea (care trebuie sa recunosc este in ton cu situatia Diviziei A)
hmm, am vazut intr-un post a lui D_Dogg la topicul cu euro 2004, si spunea el ceva de fl petre, si cum e vremea ca el sa plece sau ceva de genul, asta e iar o atitudine pe care eu pur si simplu nu pot sa o inteleg...asadar clubul dinamo scoate la vanzare cei mai buni fotbalisti ai sai, petre, stoican si altii pe motivul ca a venit vremnea sa plece sa zboare spre alte zari, poate ca pentru nou oamenii de rand cei 90mii $ (adica vreo 8,3 milioane de lei castigati pe zi de fl petre0 ni se par putini :D si nu va putea sa-si intretina familia cu banii stransi pana acum, sau sa-i investeasca undeva. dar a venit momentul ca ei sa zboare spre alte campionate, al arabiei, quatarului, bangaldeshului sau alte tarii u un inalt grad de cunostinte fotbalistice...
unde vreau eu sa ajung, NE_AM TAMPIT DE TOT, cum adica frate tu lasi sa plece cei mai buni jucatori??? si rednic la rapid..."aaa era vremea ca bratu sa plece, e cel mai bine pentru rapid si pentru el" , cum adica cel mai bine...ramai fara jucatori si ajungi sa joci cu nita si niculae in atac, si e cel mai bine pt club, sau la dinamo, vinzi pe niculescu (lol, acum un an, nu primesti nimic pe el si apoi il iei inapoi sau ma rog il imprumuti si tot tu platesti, JENANT), vinzi pe petre, stoican si mai vrei sa bati pe sahtior...culmea...
nu mi-o luati in nume de rau, dar fotbalul din ziua de azi nu se bazeaza pe sentimentalisme, ai nevoie de un jucator, il tii si incerci sa-l pastrezi si sa-l convingi sa joace cat mai bine pentru tine, nu il impachetezi frumos si il trimiti la pachet in turcia sau ucraina, si apoi tot noi ne mirma ca de ce in ultimii ani ne nu trecem de maxim 2 tururi in cupele europene...
astia sunt conducatori...copos ce face, vine si se plange ca nu are bani si alte alea si el isi bate joc de echipele mici furnadu-le jucatorii si mai si vinde cei mai buni jucatori la preturi de cacat...aoi vine dinamo, care spunea ca daca ajung in cupa uefa fac buget de 7 milioane de dolar, vin cu o echipa de stranieri...si cand colo, aduc doi paralitici care nu au mai jucat de vreo 2 ani (la fel ca si cum a facut si steaua cu hamutovski, dar macar asta mai joaca ceva) si vor performanta cand au acelasi buget ca anul trecut
astea sunt tactici falimentare (pt echipa, fiind profitabile pt conducatori) care distrug campionatul, distrug tot...in loc sa se investeasca , la noi se fura...si in final cine e de vina, craciunescu, meier, si UEFA...
LiviuRO
19-09-2003, 12:26 AM
mns, tu chiar crezi ca dragomir reprezinta raul in fotbalul romanesc? El e inceputul shi sfarsitul apocalipsei? Nici pe departe! (Nu ma intelege greshit, nu zic ca nu e vinovat, e foarte vinovat) Dupa parerea mea principala vina e a presedintilor de club, ei zic ca investesc, ca "baga bani la fotbal" si nu scot nimik, ba mai mereu sunt in pierdere (care ar fi tampitul sa bage bani undeva asha orbeshte de dragu de ai arunca pe fereastra?! ). Baietzii dau acolo cate ceva jucatorilor, fac cate un blat la 5 etape din care fie iau nishte bani, fie ishi asigura locul shi in sezonul viitor in Divizia A, ca de aici vin banii adevarati deh; iar fondurile de baza sunt puse de sponsori.
Putini sunt cei care baga bani cu adevarat, poate doar gigi ciobanashu' shi cu Sechelariu(da s-a lecuit shi moldoveanu' acum!). Ceilalti influenteaza un pic antrenorul, impresarul, cronicarii sportivi sa "evidentieze" un pic 2-3 jucatori (cum draq bacau sau bistrita aveau la toate meciurile din campionat jucatori notati cu 3 stele shi cand pierdeau, etapa de etapa, mereu era asha...). Cand se termina sezonu' jucatoru' cel mai norocos din cei trei pleaca in capitala(pe o suma de cateva zeci de mii se dolari/euro, sau sute mii pt. cateva exceptii - Sanmartean, Mutu, Cernat, Frasineanu, Neaga), iar apoi dupa un sezon, maxim doua pleaca "afara" pe "1 milion domne', ca ne-a scazut cota!", care milion de fapt sunt 3-4 din care ia giovanni, federatia, liga, presedintele muntean, moldovean shi oltean care a shtiut sa "investeasca" in fotbal... Iti spun din sursa 100% sigura: Dinamo a luat aproape 8 mil. pe M. Niculae, din care 2 giovanni, 1 jucatorul, 500 de mii Dinu ca-l formase, vreo 500 de mii Borcea ca-i prelungise contractul exact la timp(tzii minte magaria aia cu semnatura), iar restu conducerea clubului, o parte declarata in jur de trei milioane, iar restu' pe sub mana. Astea-s afacerile!
Nu se gandeshte nici unu' din "tampitzii" aia din topu celor mai bogatzi 100 sa vina frumos la o echipa, sa vanda toti jucatorii susceptibili de "prostioare", sa aduca altii pe bani putini, dar tineri shi talentati, plus 2-3 experimentati, cu salarii ca lumea (peste 100 de mii), apoi cand le crste cota in doi ani, nu-i vinde, le dubleaza salariile(jucatorii sunt inca tineri, mai au sanse sa joace afara) si cu un pic de norok in 4-5 ani de cand a luat echipa, are sanse sa joace in Champions' League, unde, cu un pic de norok, ishi amortizeaza in primu an cand ajundge in grupe banii bagatzi in primii 3 ani. Din anu' urmator deja trece pe profit. Iar peste un an are jucatori bine cotati, care se pot vinde pe sume adevarate, are deja un profit asigurat, iar noi amarastenii care ne tot gandim la Ce?Cum?Cat? avem o echipa in Champions' League cu care sa ne mandrim cand intram pe #tifossi Dar ia gadeshte-te daca ar face 2-3 oameni treaba asta - adik sa incerce o investitie pe termen lung, nu tzepe d-astea "e banii mei domne, e banii mei!"...
Tzii minte ca postam asta in "Fotbalul din Romania - aka smen".
S-a schimbat ceva? NIMIC!
Chiar Gigi din Pipera declara la inceputul sezonului:"Trebuie domne sa mai si vindem ca altfel nu ne mai vin jucatorii la echipa. Se sperie ca nu se pleaca afara de la noi".
Ziceai de Petre, pai asta a stat la noi 15 ani, si ce daca? A ajuns departe in cupele europene? S-a acoperit de glorie? Toata lumea il shtie ca pe "fotbalistul ala care s-a recuperat dupa hepatita". Atat. Vrei sa-mi zici mie ca daca nu se ia campionatu nici anu asta in Ghencea, si nu participati in Europa, mai ramane vreun Aliuta, Radoi sau Raducanu?
Poate va amintiti o declaratie recenta a lui Netoiu: "Cand am venit vroiam sa facem o echipa europeana, sa facem buget mare, sa cumparam an de an cei mai buni 2-3 jucatori, sa vindem unu, si sa punem bazele unei ehipe competitive care sa faca fata in Europa. Nimeni nu s-a tinut de cuvant." Nu ca ar fi el omul super-corect, care sa spuna adevarul, dar sunt sigur ca de la Dinamo nu ar fura niciodata si nu cred ca si-a pus el craiova in cap doar de dragul publicitatii.
DarkComy
19-09-2003, 03:50 PM
nu-mi vine sa cred ce nesimtiti sunt cei de la comisia de disciplina iau dat 2 etape lui Pavel Badea ca sa ratez ambele derby-uri :flipa: :injur: :nashpa: dupa ce ca au recunoscut ca Pavel Badea nu la atins pe Surdu iau dat 2 etape nu una pentru cartonasul rosu pe care la luat MAFIAAAAAAAAAA nesimtire alta hotie :scaun: :sanshine2:
lasa ma cai batem pe cateii si fara badea
DarkComy
19-09-2003, 08:15 PM
blue boy ai auzit pe cine vrea Craiova sa aduca pe Stere si Grigorie :mishto: ( imi place f mult de Grigorie e super jucator)
Scouville
19-09-2003, 09:35 PM
Hmn cand o veni si la noi un abramovici ...daca nu la rapid,steaua sau dinamo macar la Fc National sau la o echipa din provincie , Iasi , Cluj sau Arad .... in sfarsit
Apropo d_dogg se stie de mult cum se fac banii in fotbal(de ce vor toti sa ajunga impresari ... castiga in 6 luni cat lucescu in 2 ani) .... povestea asta e veche de cand lumea .... s-a mai discutat .... ma intreb daca nu are vreo legatura cu fiscu ceva ...sau noi nu avem asa ceva !?!??!
Oricum astia sunt unii dintre putinii care fura(defapt ''ocolesc legea'') cat de cat putin 1-2 mil dolari ... altiii pleaca cu miliarde ..... ma rog ma abat de la subiect ....
Am vazut si eu faultu lu' badea .... dar nu a prea fost fault ... e absurd sa fluieri la o asemenea faza dar sa mai si dai cartonas si sa mai fie si rosu ... aiurea asta asa ca prea a fost corect campionatu trecut(si nici ala)
Dar cred ca teoria se aplica si anu asta:vad bossi ca oamenii s-au cam plcitisit de magariile lor , o lasa mai moale un an ....vai ce fotbal bun vai ce corect vai ce alea alea ...anu trecut .... pe urma vad ca oamenii sau mai linsitit si o iau de la capat ....oricum pana nu vad ceva rezultate la nationala eu ma uit in continaure in divizia B la sportu (poate ar trebuie sa-mi schimb simbolu' :rolleyes: )
LiviuRO
20-09-2003, 02:42 AM
Ai dreptate Comisare, Grigorie e super jucator cand vrea. A dat unul din cele 7 goluri ale lui Dinamo contra lui FCM Bacau. Ce scor!?!
Ce ziceai mns? :injur: steaua :injur: ? Fotbal? Paralela? Aaa, da, ai dreptate! :lol: :lol: :lol: . Daca chiar pleaca Aliuta... nu shtiu ce se alege de voi... Bafta la Southampton!
Scouville
20-09-2003, 07:02 PM
Eu nu inteleg ce are de gand becali cu steaua ... ii face aluia contract de 200 000 $ pe an apoi ii reproseaza ca a jucat slab ... sau nu am inteles eu bine lamuriti-ma ca eu cred ca becalii isi bate joc de steaua si suporterii eii ... baga cateva milioane in echipa apoi vinde jucatori sub pretextu unui meci gen steaua - apulum(apropo felicitari echipelor fc oradea si abulum alba-iulia ... si la fel si suporterilor )
pai sa fim seriosi, ce a facut aliuta in campionatul asta...mai nimic...
apropo, stiu o echipa ce a pierdut cu alta echipa cu 2-1 apoi echipa ce a bautu echipa aia a luat-o cu 7-3 :o
Scouville
20-09-2003, 09:24 PM
Stiu si eu o echipa ce vroia ''sa fie lasata sa se pregateasca pt liga campionilor'' si a facut 1-1 cu alba iulia .... parca realu nu joaca asa de prost nu!??!?! :lol: :lol:
Andrei
20-09-2003, 11:22 PM
becali nu a zis nimic de aliuta... piturca a zis. becalii a incercat sa ii impace, dar nu a reusit din pacate :alida: :alida: :alida:
LiviuRO
21-09-2003, 01:05 AM
Stai linishtit ca nu pleca, altfel nu-si mai ia aia 200000$. La iarna ii ziceti "Pa Mariane! Te vom iubi mereu!"
Eu shtiu o echipa care o lua numai la scor de la Petrolul! Tot aia de la Real erau? :D
Scouville
21-09-2003, 01:06 PM
Coincidente peste coincidente ... :lol: :lol: :lol:
Zic aliuta ala si-a contactat impresaru ... cica la lokomotiv,shaktar sau tot undeva p'acolo ... sunt curios daca e sa-l vanda cu cat il vinde
Scouville
21-09-2003, 09:54 PM
3-1 Rapid contra craiovei dar aiurea meci din 15 ocazii clare din care 7 de 1 la 1 cu portaru (e adevarat bun guso asta :mishto: ) numai 3 goluri o bara alea alea <_< ....
Oricum slab jocu asta e nivelu ce sa-i faci vai de el de fotbal :nashpa: .... macar a fost cat de cat un meci interesant.... oricum slab slab nivelu diviziei A SLAB :injur: valabil pt toate echipele :nashpa: (cu pretendele la titlu cu tot-fara aluzii )
Ma uitam la juve-as roma ;) ..... pai daia joaca chivu cum joaca ...a dat si gol forza :cooool: :bere: :mishto: el 2 goluri in 2 meciuri si e fundas :bere: :mishto: :cooool: :dansing:
DarkComy
21-09-2003, 10:53 PM
hmm se mai intampla :alida: :alida: dar se vede ca avem un lot cam de CACAO
LiviuRO
22-09-2003, 12:52 AM
Originally posted by DarkComy@Sep 21 2003, 11:53 PM
hmm se mai intampla :alida: :alida: dar se vede ca avem un lot cam de CACAO
Nu-i asha ca te simti bine cand spui adevarul? Te face sa te simti curat... ;)
Scouville
22-09-2003, 08:09 PM
Stai lnistit ca la cum a jucat steaua rapid sau dinamo .... inclin sa cred ca ele nu se deosebesc prea mult de celalate echipe (7-3 cu bacau a fot un fel de 6-5 de anu trecut cu sportu deci un fel de bambilici ca si la rapid - craiova numai ca astia au ratat de 2 ori mai mult ca la natonala .... iar de steaua :lol: :lol: ... no comment <_< ).... iar in cupele euopenei mi pare rau sa o zic dar nu facem mare lucru , Dea Domnu macar sa trecem de primu' tur :zzzz:
LiviuRO
23-09-2003, 01:03 AM
Bai nene, Dinamo a demonstrat ca e o echipa puternica. 4-1 cu National, 7-3 cu Bacau, plus 7 ratari clare la galati, nu sunt la indemana oricui... Sa ne concetram pe Shatar acum... sa le dea Clau-gol doua...
Cum am mai zis, post si rugaciune!
Scouville
23-09-2003, 11:32 PM
Mda singurul lucru care ne-a mai ramas :Post si Rugaciune :mishto: nici macar speranta <_< ... o interventie divina poate :lol: :lol: :lol:
LiviuRO
23-09-2003, 11:58 PM
Sau poate face "Cristi" o interventie la arbitrul ala din Austria ;) , cine shtie, poate i-or placea romancele :lol:
DarkComy
24-09-2003, 08:56 PM
D_Dogg in locul tau nu mas mandri cu 7-3 contra Bacau ca , Bacau a invins cu 2-1 pe Rapid
Cred ca a fost un mic blat
RUSINICA RUSINICA
lati rugat pe Seche sa va lase sa dati 7 boabe ca sa bagati frica in Sahtior
Apropo bv pt victoria de azi sper sa va calificati si Steaua la fel
Scouville
24-09-2003, 09:05 PM
Nu a fost blat meciu cu bacau ...in ultimele 3 meciuri dinamo a crescut in joc foarte mult chair daca nu si in rezultate exceptionale <_< iar meciu cu shaktar o dovedeste (desi au fost multe ocazii stupide in care jucatorii lui dinamo greseau preluari sau se arunca in careu advers - ce sa-i faci mentalitate de roman)
Oricum mai frica mi-e pt steaua sper sa realizeze cel putin scoru lu ' dinamo :pimp: :mishto: :saliveaza: :cooool: :dansing: :bere:
vreau sa urez felicitari catelusilor pt victoria contra rusnaciilor si stelistilor pt egalul cu southhampton sau poate victoria contra englezilor se vede ca fotbalul nostru nu a murit
Scouville
24-09-2003, 10:54 PM
Felicitarisi din partea mea stelei ... pacat ca se jaoca tur-retur :injur: oricum steaua prima sansa :mishto: :bere: :saliveaza: :rolleyes: :cooool: :cuminte: :dansing: :bere:
LiviuRO
25-09-2003, 12:15 AM
Comisare Rex, sunt prea fericit ca sa-ti dau un reply cum ai merita. Ma multumesc sa-ti spun atat: ce blat e ala, 7-3? Pe cine bate Dinamo sambata?
chestia e de la cine ia bataie dinamo sambata
DarkComy
25-09-2003, 02:11 PM
In fiecare zi ma rog ca Netoiu sa plece la National sau la alta echipa sa plece cu toti jucatorii adusi de la Craiova sa ramaneti cu un lot de cacao ca sa va vad cum va bateti la retrogradare ca sa vedeti si voi prin ce am trecut noi cand nea luat netoiu jucatorii dar diferenta e ca voi o sa va descurcati ca sar mafiotii cu banii si cu blatul
LiviuRO
25-09-2003, 04:20 PM
Nu cred eu ca pleaca Netoiu acum, cand avem sanse in UEFA! Si chiar daca ar pleca, nu ar putea sa ia jucatorii! Sunt sub contract cu Dinamo, iar Barcauan si Niculescu chiar tin la echipa asta. Concluzie: Dinamo n-o sa ajunga vreodata in situatia ingrata in care s-a aflat craiova. Apropos de lot, ce ziceai de al vostru? de cacao parca!
Scouville
25-09-2003, 06:55 PM
Ce conteaza ... oricum daca tot e sa facem treba in cupa uefa as zice sa nu ne multumim cu calificarea i turu 2 si pe urma sa plecam ininsi ci as zice sa ajungem si noi in turu 4 sau in sferturi .... mi se apre ca d'acolo incpand se catiga si ceva banuti :)
Originally posted by DarkComy@Sep 25 2003, 02:11 PM
In fiecare zi ma rog ca Netoiu sa plece la National sau la alta echipa sa plece cu toti jucatorii adusi de la Craiova sa ramaneti cu un lot de cacao ca sa va vad cum va bateti la retrogradare ca sa vedeti si voi prin ce am trecut noi cand nea luat netoiu jucatorii dar diferenta e ca voi o sa va descurcati ca sar mafiotii cu banii si cu blatul
eu ma rog in fiecare zi sa plece la craiova sa mai avem si noi un 20-0 contra lu craiova nu-i asha d_dogg :D
pai numai asa puteti sa ne bateti. niculescu si barca "tin" la echipa pentru ca au salarii destul de mari
LiviuRO
26-09-2003, 12:57 AM
Originally posted by blue boy@Sep 25 2003, 11:04 PM
pai numai asa puteti sa ne bateti. niculescu si barca "tin" la echipa pentru ca au salarii destul de mari
Ba o sa te votez la cel mai amuzant post! Asta chiar e de banc show!
Oricum, cred ca o sa fiti mai fericiti din etapa a 9-a, ca cica National TV, un post care va aparea curand, va transmite partidele 6 si 7 din Divizia A. Deci probabil o sa vedeti si voi deplasarile Craiovei, live, nu doar comentariile invechite de la "Fotbal minut cu minut", ca sa vedeti clar cum jucati, nu doar din rezumate de 2 minute la proces, dupa 12. ;)
k daca crezi ca e asa de amuzant, oare dece acum cateva sezoane niculescu zicea ca craiova r iubirea vietii lui?
o sa va scoatem fitele din cap sambata asta, un meci nu seamana cu altu plus contra dinamo ,craiova o sa joace pe viata si pe moarte , o sa va invingem atat in teren ca si in tribune.......c-antotdeauna
LiviuRO
26-09-2003, 12:59 PM
Ba imi place, conducerea voastra (antrenori, conducatori) nu se bate niciodata cu pumnul in piept: "Facem, dregem, rupem, batem" in schimb voi, suporterii, mamaaaa :"Va rupem, sa moara...!". Luati exemplu de la aia care va conduc, macar sunt cu ciocu mic, nu fac afirmatii d-astea "Luam campionatu'! -azi; Nu retrogradam! -a doua zi".
Scouville
26-09-2003, 04:26 PM
Pai probabil e unu acolo in Craiova care iii conduce pe toti din umbra si n-are nimeni ''balls'' sa zica ceva si tot el e rezultatul tuturor conspiratiilor indreptate impotriva echipelor din provincie :lol: :lol: :lol:
Sau pur si simplu paia nu-i intereseaza de craiova <_< halal conducatori ... macar popescu a facut o scoala de fotbal care in viitor va contribui la redresarea fotbalului la nivel de echipe de club :rolleyes: (dar sa plece odata ''giovanni'' si ''victor'' :nashpa: :nebun: :scaun: :angry: - ca sa nu mai fie jucatoriii vanduti de la 16 ani :alida: [parca mitea atat are] )
pai daca vand jucatori tineri nu fac nimic .......... tre sa ii antreneze :pimp:
Originally posted by D_Dogg@Sep 26 2003, 12:59 PM
Ba imi place, conducerea voastra (antrenori, conducatori) nu se bate niciodata cu pumnul in piept: "Facem, dregem, rupem, batem" in schimb voi, suporterii, mamaaaa :"Va rupem, sa moara...!". Luati exemplu de la aia care va conduc, macar sunt cu ciocu mic, nu fac afirmatii d-astea "Luam campionatu'! -azi; Nu retrogradam! -a doua zi".
pai daca nu am zice ca dregem si facem atunci nu am mai fii suporteri nu?
LiviuRO
27-09-2003, 01:53 AM
Ba nu shtiu, da' parca asta e meseria alora de la mine de vis-a-vis, care stau la terasa la bere, si vorbesc despre fotbal de zici ca sunt cel putin Corleone, Nasu', sau Ioanitoaia.
Oricum, e pacat ca ramaneti doar cu vorba, cu sperantele, cu visele. Sunteti ca alegatorii care spera si acum sa se indeplineasca promisiunile actualilor conducatori. Ma rog, tu fiind in Canada, nu prea te integrezi in statutul asta de "pacalit cu buletin", cum suntem noi.
in divizia A sunt numai aliantze si alte minuni :pimp:
DarkComy
28-09-2003, 09:15 PM
:alida: :alida: :alida: :alida: :alida: :alida:
U CRAIOVA - dinamo 0-1
cat ghinion
Apropo mi se pare mie sau Claudiu Niculescu mai avea un cartonas galben din prima repriza??? ca am vazut ca a primit si in a doua de unde rezulta ca ar fi trebuit sa fie eliminat :blink:
Lamuriti-ma si pe mine daca a primit in prima repriza
Scouville
28-09-2003, 10:15 PM
Hahahha :lol: la acelsi lucru m-am gandit si eu (si eram impartial la acest meci ... aproape) dar daca e sa fie ceva se depune contestatie la liga ..apropo ati vazut ca dragomir nu face nimica(treb o sanctiune ceva) cand becalli il ataca asa de dur pe iordanescu ....si mai zic ca sunt corecti ..(l-a intrebat reporteru ce paote sa faca si asta i-a zis:''ce masuri sa iau paote de la sacou ceva'') - Marele Corleone e mana in mana cu becalli :nashpa: :zzzz: :injur:
LiviuRO
29-09-2003, 12:19 AM
Sal sunt Meri! Liviu m-a rugat sa va scriu asta. D_Dogg adica.
"Voi sunteti 35000 de LEI - ATAT VALORATI!", ca el e la craiova la nu shtiu ce meci al lui Dinamo. Si mi-a zis sa adresez mesajul tuturor "fanilor", asa a zus sa scriu. craiovei, celor care au fost la meci, celor care nu au ajuns la meci si celor care n-o sa mai mearga de acum inainte la meci.
si PS Pastrati-l pe cartu, ca e cel mai bun, e singurul care va poate da continuitate. Daca vreti sa continuati... Zice el! Eu zic ca Craiova e cea mai prosta echipa si nu conteaza ce antrenor este sau va veni, nu are puterea sa se bata cu Steaua si Dinamo:P. PA
trasmitei tu lu meri ca ati avut noroc ca njock rateaza ca un copil de 5 ani si ca aveti un portar cat de cat bun
LiviuRO
29-09-2003, 07:26 AM
Ba tre sa plec la fac. si nu am timp sa postez pe indelete. ;)
Iti "explic" eu cum sta treaba cu echipa asta de Divizia B a craiovei! Zici tu de Njock, dar Danciu si Claudiu in prima repriza? Mai gandeshte-te pana diseara! ;)
Asa... deci:
Niculescu nu a luat galben in prima repriza, a fost avertizat verbal. Papura ala chiar handicapat: l-a scuipat inainte de meci cand a venit sa dea mana cu el, dupa ce daduse mana cu Badea... Handicapat made in Oltenia!
Baieti, fara suparare, in afara de spectatori (felicitari, interesanta coregrafie!) nu mai exista nimic. Echipa e 0! Serios.
Zici ghinion? In prima repriza nu ati avut vreun sut pe poarta, noi am ratat de 2 ori singur cu portarul. In repriza a 2-a ati avut 2 ocazii, una creata de devierea lui Barcauan (la bara lui Njock), iar noi v-am aratat cum se joaca fotbal, nu hochei pe gheata (blue boy, ia zi in prima repriza intrarile alea nu se penalizeaza nici in hochei, nu?). Ati inceput voi tare, cu intrari la rupere (Stoican entorsa, Petre si Delwarte intinderi) cu Papura simuland de fiecare data cand Claudiu era langa el. Dar fotbal nimic. Dupa pauza v-am calmat si pe anu' acesta. Poate daca se termina 0-0 nu eram asa "rau" cu voi, dar dupa cate "impresii" v-ati dat inainte de meciul asta(nu doar voi, ci si jucatorii de la craiova) trebuie sa spunem lucrurilor pe fata ;)
Repet, faceti demonstratii in craiova (chiar ma mir ca am intrat la meci fara probleme, nu s-a luat chiar nimeni de noi (am fost 3 masini) si la fel am plecat fara cauciucuri sau geamuri sparte cum mi s-a intamplat in ghencea acum 2 ani:injur: ) si vorbiti cu conducerea sa-l convinga pe cartu sa ramana la echipa, sau convingeti-l pe el ca altfel mi-e teama ca va faceti de ras in campionatul asta...
DarkComy
29-09-2003, 12:51 PM
Eu sunt fericit ca Papura a facut gestul asta adika Stoican si Niculescu dupa ce ca fac misto de oltenii (ca de parca ei nu sunt) vine el Niculescu obositul sa dea mana cu jucatorii Craiovei . El spunea ca vrea sa dea mana cu fosti coechipieri toti fosti lui coechipieri sunt la Dinamo . BV PAPURA ASA SA FACI LA TOTI CAINII
S inca odata se vede ca dinamovisti sunt niste javre fricoase DE CE NU A RAMAS NICULESCU LA PROCESUL ETAPEI ??? CA DOAR E OLTEAN E IN ORASUL SAU ???
PARCA A SPUS CA NU REGRETA MUTAREA LA DINAMO ATUNCI DE CE II E FRICA DE SUPORTERII OLTENI ???? LASA CA PANA LA URMA SE MAI INTOARCE EL PRIN CRAIOVA SI IL IA MAMA DRACU' :angry:
Si ce naiba zici tu ma ca Papura simula cred ca arbitrul la avertizat pe Niculescu de nu stiu cate ori :injur:
Scouville
29-09-2003, 08:46 PM
Ma pana la urma a meritat sa castige dinamo fara indoiala si se vede de ce a jucat asa de bine cu shaktar ;) .... inca jaoca ;) ... cred ca anu asta steaua nu o sa ia campionatu :unsure: nus de ce dar parca dinamo jaoca mai bine :o ... iar aliuta nu se stie ce face numai fl dumitru mai stie fotbal acolo si radoi in rest :nashpa: ... pe cand la dinamo sunt 4-5 jucatori care sunt toti foarte buni atat la recuperare cat si la contructie :) (printre ei si 2-3 craioveni daca nu toti :lol: ) in sfarsit cel mai mult m-a dat gata barcauan fundas central - stopper :lol: si mai urca si in atac :lol: .... iar el la craiova era atacant ... si ce gol i-a dat stele :crazyboy: i
joaca bine barcauan cu toate ca e atacant :pimp:
au castigat clar????????????? cate ocazi ClARE am avut noi? si neo sau scorpion x dadeau gol dion faza aia in care ia scapat mingea in fata si ei sunt copii, eu zic sa va mai linistiti, vati cam luato in cap de la faza cu shaktior, de abia astept sa vad returu din gropita,poate pana autunci ma legitimez la stinta si ma baga cartu in ultimu minut ca sal bat pe idiotu ala de niculescu si pe danciu cioara , de fapt nici claudiu nu e departe.
normal ma ca nu sa luat nimeni de voi, pentru ca noi spre deosebire de fanii bukresh, nu batem oameni pe strada doar pentru ca aumasina de bucuresti sau un fanion cu dinamo in geam sau pentru ca suntem de 35 de ori mai multi decat voi in stadion nu va linsam sau rupem steaguri, deci bun venit in civilizatie d dogg
Scouville
29-09-2003, 11:48 PM
De acord cu tine numai ca e o problema: ... returu se jaoca in Donetsk s-a jucat pe gropita cum zici tu si ca tot veni vb pe gropita se joaca meciu amical romania- japonia
LiviuRO
30-09-2003, 12:24 AM
Apropos de civilizatie! Tot stadionul vostru il injura pe Niculescu, si striga impotriva lui Dinamo. Aaa si mai era aia "Pe ei, pe mama lor!". Halal exemplu de civilizatie! Oricum, nu conteaza, poti sa-ti imaginezi ca acolo la voi e civilizatie, Elvetia, iarnoi suntem romanii veniti la furat de puncte si jucatori.
Nu cred ca te legitimeaza Cartu, ca cica nu mai e antrenor la voi, si din ce am auzit eu Tre sa vorbeshti cu Dinel Staicu, ca cica el face tactica si echipa in urmatoarele etape. Sincer :lol: :lol: :lol:.
Raportul la ocazii clare a fost 4-3 pt. Dinamo. Asa am vazut eu! Voi: Njock de doua ori (bara si 1 la 1) si ala care a tras in Delwarte de la 12-13 metri. Noi: Danciu si Claudiu in prima repriza, lovitura libera a lui Claudiu, sutul lui Zicu in Danciulescu, cand Guso era in coltul portii, pe jos (daca tragea pe langa Danciu era gol!).
Concluzie: poti sa crezi ce vrei, clasamentul, ziarele, rezumatele, conducerea voastra au recunoscut ca ati jucat varza si ca nu aveti echipa. :o
ma refeream la returul cu noi in groapa, ma recunosc ca nu avem echipe, dar nici voi nu ruperi gura targului, ma eu vorbeam de ocazii clare , cand idiotu ala nu stiu ce dracu a vrut sa faca din 4 metri, aia e o ocazie clara . dar ce vrei ma sa va primim cu paine si sare?sa facem un steag act stadinu pe care ssa scriem we love u dinamo , netoiu its ok u can f**k us everyday????
LiviuRO
30-09-2003, 12:50 AM
Eu nu ti-am dat sugestii, ti-am raspuns la "intrebarile" postate mai sus...
oricum ce a fost a fost, sper sai bateti pe ortaci si poate asa ne mai facem si noi auziti in europa
LiviuRO
30-09-2003, 01:05 AM
Respect my man! Uite ca nu m-am inshelat cand am zis acum vreo 2-3 luni ca eshti baiat cu capu' pe umeri.
LiviuRO
30-09-2003, 01:37 AM
Lolz, la anu' prin mai! Aveti timp sa va faceti echipa pana atunci.
Daca te refereai la Uefa, pe 15 oct.
DarkComy
30-09-2003, 01:49 PM
D_Dogg in primul rand stadionul nu il injura pe Niculescu il fluiera pe el si toti cainii il injurau pe Netoiu si tu spui ca noi injuram nu dar sa va dau niste citate de ale voastre
" la oltenii BIP(stii ce cuvant inlocuieste bip-ul) la oltenii"
"M**E steaua M**E steaua "
asa ca te rog frumos las-o mai moale cu civilizatia :angry:
ce facurati muica, ati ramas fara antrenor, ati pierdut meciul, pai daca o tineti tot asa nu mai castigati cupa si campionatul anul asta... :saliveaza:
nu mi s-a parut fair play faptul ca suporterii olteni in loc sa incurajeze proprii suporteri ei maui mult au injurat pe dinamo... rusinica... :mishto:
Originally posted by blue boy@Sep 29 2003, 10:14 PM
au castigat clar????????????? cate ocazi ClARE am avut noi? si neo sau scorpion x dadeau gol dion faza aia in care ia scapat mingea in fata si ei sunt copii
mersi pt apreciere :bere:
dar ti sa parut fiar play ca ne injurati la no acasa??? ati avut noroc ca ati iesit teferi si nevatamati din craiova
LiviuRO
01-10-2003, 01:00 AM
Fratele meu albastru, shtii cum e faza aia : "Voi ati inceput!", doar nu era sa nu va injuram, avand in vedere cum intrau jucatorii vostri, la rupere, cu talpa sus.
Comisare, poate n-ai fost la meci si nu s-a auzit la ProTV :"1,2,3 si Niculescu, m*** Niculescu" de cate 2-3 ori pe repriza. Ca asta si cu "stiinta, stiinta!", strigau toti suporterii, restul scandarilor doar peluza...
pai asta inseamna rivalitate, ce vrei sa va primim ca bistrita pe ciahlau? il injurau pe niculescu, pai voi il injurati pe danciulescu si da gol meci de meci
LiviuRO
01-10-2003, 01:16 AM
Danciulescu poate sa dea si 100 de goluri in campionat, tot nu o sa-l iubeasca peluza cum il iubeshte pe Niculescu... Eu nu sunt de acord cu asta, dar...
Cat despre rivalitate sunt de acord, oricum fara injuraturi parca nu s-ar atmosfera la meci (nu inteleg cum fac englezii aia, de stau pe scaune, nu se ridica in picioare decat la goluri, apaluda aversarii - cred ca tine de buna crestere, bun simt si alte sintagme d-astea cu "bun" inainte de care noi suntem la fel de departe precum echipele noastre de Liverpool, Manchester, Arsenal sau Chelsea...)
bah voi de ce nu putetzi face pace macar aici :oops:
LiviuRO
02-10-2003, 12:17 AM
Da nu e vorba de rivalitate, cel putin din partea mea, e vorba doar de opinii diferite, ceea ce e normal. Rar vezi mai multi oameni sa aiba aceeashi idee despre ceva...
Originally posted by D_Dogg@Oct 2 2003, 12:17 AM
Da nu e vorba de rivalitate, cel putin din partea mea, e vorba doar de opinii diferite, ceea ce e normal. Rar vezi mai multi oameni sa aiba aceeashi idee despre ceva...
o sa vezi ca o sa ajungi cu craiovenii cum am ajuns eu la inceput :offtopic:
mns te rog eu sa faci un fel de neo alert safie ceva sclipitor cand e neo pe forum sau sa faci cumva sa posteze numai cu aprobarea ta, adica sa citesti ce posteaza si sal lasi sa posteze numai daca chiar are ceav de zis cat de cat important
LiviuRO
03-10-2003, 12:05 AM
:lol: :lol: :lol: lasa ma ca a recunoscut ca e mic si ... "bea laptik" :D
Scouville
06-10-2003, 12:36 AM
Apropo de laptic ... daca se lasa omu de bere se lasa si de femei <_< ... si daca se lasa de femei ... scade natalitatea <_< si daca scade natalitatea ... ciuciu jucatori de fotbal <_< .. o sa fim o tara de ''intelectuali'' , gen ''daca nu ma cred ii chem sa-mi numere mingiile'' :nashpa: (varianta adaptata) iar raspunsu mereu acelasi:''era vorba despre mingiile de fotbal'' :ph34r:
LiviuRO
06-10-2003, 01:40 AM
Si a mai trecut o etapa... Dinamo a cashtigat iar (super-echipa, parca suntem sportul de anu' trecut - toti pe atac, vreo 3 pe aparare, toti cu mentalitatea sa le dam mai multe decat ne dau ei...), rapid a batut brasovul 1-0(desi au ratat cat pt. doua meciuri, special ca sa nu-mi iasa mie scorul la concurs <_< ), :injur: steaua :injur: s-a facut din nou de caterinca nereusind sa bata nici pe FC Arges, deshi au jucat o repriza in avantaj, craiova scoate un egal la Ploieshti (ca sa moara si capra vecinului -a.k.a. Fl. Marin- nu doar a lor:lol:) iar National si Apulum au inregistrat victorii chiar de necrezut (pt. mine cel putin). Sunt curios cat i-o mai tine benzina pe baietii ashtia de la Alba-Iulia... Restul, vorba "cuiva", nu conteaza!
Si tot vorba cuiva, mai precis a lui Ioanitoaia, a fost mai slaba etapa aceasta decat precedenta, vine meciul nationalei pe care il ashtept cu entuziasm ( doar prin prisma faptului ca o sa am ocazia sa-l injur pe Iordanescu!), si incet incet ne indreptam spre sapt. UEFA, in care va fi cu adevarat momentul adevarului pt. noi, romanii. Cel putin momentul adevarului de anul acesta :) . Vreme trece, vreme vine...
P.S. Cum se spune, imaginile vorbesc de la sine... Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Catalin!
__________________________________________________ __________________
blue boy, observ ca ai schimbat avatarul dupa "discutia" de aseara. Felicitari! :D
Ba e Apullum pe locul I!! Cum s-o fi intamplat si asta?? Cred ca din cauza ca mns nu-i suporta :lol:
am vazut golurile lu steaua si parca portaru ala sarea dupa minge dar se ferea sa o atinga , lovitura libera trebuia sa o scoata
Scouville
27-10-2003, 12:02 AM
Pai burebista saracu la cei 41 de ani a isai ... ehe ce sa-i faci n udegeaba strigua suporterii stelei '' burebista este stelis'' sau cva asemantor ..
Apropo ce ziceti de performanta echipei rapid(sincer nici macar unegal nu credeam sa scoata cu dinamo au jucat bine ambele echipe si fie ca putea sa fie egal fie ca putea rapidu sa castige la o diferenta mai mare de goluri ambele echipe au rata ocazii uriase-sa fie asta nivelul fotbalului romaensc in care ducem lipsa de profesionalism cand ratam din 6 metri sau alte alea - oricum per total ambele echipe au avut problme atat in atac cat si in aprare - dolha a scos toate loviturile libere 3 ale atacantului dinamovist Niculescu parca , pe cand apararea dinamovista era inexista adevarta si rednic a gandit bine partida cu un joc pe contre si pase lungi pe sus .. un rol important avnd-o si niculae si zyiati care s-a distrat cu echipa dinamo ... dar pe cealalt aprte fl petre si extrema dreapta care centra bine -nus cum il cheama - au pus reale probleme aparari rapidiste ) zic '' Forza Dinamo'' :lol: :lol: :lol:
Parca am mai facut urarea asta undei echipe :unsure:
Cam atat cu ''parerea criticului'' eu ca suporter nu comentez zic ine mersi ca am ajuns intreg acasa ... noroc cu mascatii :ph34r:
Ce sufera suporterii dinamovisti dar sa nu comentam :oops:
oricum succes in cupa uefa ca in ei ne pune marile sperane si sa speram ca ''echipa momentului ''nu va juca in aprare cu ma facut-o cu rapid ... sa le bage andone mintiile in cap ...vaz ca pana la urma tot steaua e echipa constanta desi nu ar un joc spectaculos sa zicem ca e cat de cat practic -vedem in emciurile cu liverpool ce o sa iasa-
Gata aberai destul ... in incheiere:la cu mjaoca nici dinamo nici rapid nu o sacastige titlul steaua va castiga si daca pana la capat va juca asa il va si merita
stranierii astia sunt cam de kkt. njock vine la uta un necunoscut joaca bine il ia stiinta da cateva goluri si acuma e vedeta sau cel putin asa crede el. aveam nevoie de el la alba si niggeru era prin germania. a lipsit nu stiu cate zile si la amendat clubu cu 5000 de dolari si acuma sa suparat si pleaca. la meciu de vine galeria noastra ar trebuii sa se imbrace in halate albe sau sa aiba un steag mare cu unu de la kkk sau o swastika . bine iau facut ungurii ca nu stiu ce iau zis ca a pleact de la ferenvavos ca ziceau ca sunt rasisti aia
LiviuRO
28-10-2003, 05:06 PM
Ce repede se schimba parerea oamenilor. Voi, oltenii, cand l-ati luat pe Njock, nu mai stiati cum sa tipati pe aici de fericire, si acum gata, nu e bun. Mi se pare printre cei mai buni din Romania...
Despre meci, imi pare rau ca Ando a ales tactica, functie de rrapid (eu cred totusi ca n-a vrut sa joace 4-4-2 ca sa nu vada Fedotov cum jucam de fapt... SPER!!!) plus ca surprinzator, Borcea, care in general spune numai dude, a avut dreptate, ne-a lipsit un portar de valoare. Dolha scotea tot ce nu era din 6 metri, Preda cred ca a prins 2 mingi tot meciul. Plus ca la primul gol n-are nici o scuza. Meciul a fost frumos, rrapid a meritat victoria. Chiar daca Balaj a gresit, nu a fost rau-intentionat, dar ala care a comis-o a fost asistentul de pe partea oficialei, care i-a oprit complet aiurea pe Zicu si Niculescu in situatii clare. Dar, oricum, nu prea mai conteaza acum. Ce vroiai sa zici Scouville, de suporteri? Te-a deranjat bannerul ala cu "ani de liceu cu emotii la romana?" :lol:
Cat despre spurcati vs Gloria, cred ca a fost cel mai clar blat de la inceputul sezonului. Campeanu putea para oricare din primele 3 goluri. In afara de albanezul ala care a dat golul, ceilalti au fost "motivati". Cand a zis Piti ca o sa fie Gloria motivata de Dinamo si rrapid, de fapt se temea ca n-o sa accepte Gloria oferta lor.
ma eram toti fericiti pt ca venise ca un om rusinos care era gata sa faca treaba.numai cand a vazut ca castiga de 6 mai mult ca la uta sia cam luato in cap si a aratat ca defapt e neserios. ce e asa de greu sa stai in fata portii si so bagi in ate? asta pot so fac si eu, si tu si oricine
LiviuRO
29-10-2003, 01:42 AM
Da ma cum sa nu! Ia du-te tu in vacanta cand vii pe aici la antrenamente la craiova si zii lu' Badea sa-ti dea o proba de joc. blue boy, viitorul Claudiu Niculescu al Olteniei. Da-mi autograf acum, ca pe urma ne uiti.
ma cu pregatirea fizica stau foarte bine, si am jucat fotbal pt club de la 7 ani la 12ani si am un trofeu de mvp dar din clasa a 9-a.....plus ca multescu e nasumio si ma invatat de cand eram mic ce si cum sa fac ca sami domin adversaru...nu tre sa fii mare jucator sa fii golgheter, e suficient sa stii unde sa stai si so bagi in ate...njock arenoroc ca e inalt ca daca ar avea sub 1 80 nu ar juca nici in C
LiviuRO
29-10-2003, 12:14 PM
Si din Multescu, caine adevarat, cum ai ajuns tu oltean spurcat?!
ma el nu e oltean si eu sunt , eu tineam cu stinta de la 5 ani, nici nu stiam ca nasumio a fost jucator sau ca e antrenor . el ma invatat sa joc fotbal nu sa joc la soimii patriei sau alte echipe de astea cu profil comunist
Scouville
29-10-2003, 08:19 PM
True si asta dar e poveste veche sa lasam trecutu deoparte ....
Cat despre meci ... eh ce sa-i faci ... s-a dus momentu cand a jucat dinamo cu rapid ... 6 meciuri consecutive infrangere !!!! 2 ani !!!! paote in retur spargeti gheata :scaun:
LiviuRO
30-10-2003, 02:40 AM
Hai ma Scouville, shtii ca n-are rost sa vorbim despre date din astea statistice, ca nu ai nici o sansa! Apropos de lectia de romana, si de palmaresul vostru impresionant, si de nenumaratele victorii impotriva lui Dinamo, ce era cu bannerul ala, "3>16 :)". Vreti si lectia de matematica, nu e de ajuns limba romana?! :huh:
LiviuRO
31-10-2003, 03:15 PM
Bistrita - Dinamo 1-1! :o Blat nereusit :lol: :lol: . Pustiul ala, Vasilache, care a dat golul, nu stia manevra... Halal meci de pregatire pentru UEFA! Cu Coroian care s-a chinuit s-o dea pe langa la centrarea aia, suturi pe centrul portii de zici ca-i pasau lu PROSTU' ALA DE PREDA, numai un handicapat ca el putea sa ia asa gol, si culmea, intr-un blat! Credeam ca Ando nu se preteaza la asa ceva, dar probabil vazand "initiativa" :injur: stelei :injur: de etapa trecuta (tot cu Gloria, cu ei se fac manevrele adevarte) s-au decis "conducatorii" sa nu rateze oportunitatea unui meci lejer, fara accidentari, fara suspans. Sincer, ma bucur nespus de mult ca n-au reusit. Parca il auzeam la conferinta de presa pe Remus Vlad, "a fost in folosul participarii echipelor noastre in Cupa UEFA, Dinamo a jucat foarte bine, si-a dorit mai mult victoria, jucatorii mei nu s-au putut concentra. Le urez bafta dinamovistilor!". Mama voastra de imputiti! (nu se considera injuratura, nu?!)
Scouville
01-11-2003, 02:16 PM
Asta e ... se mai intampla sila case mia mari ... las ca a fost blat meciu cu rapid si cu bistrita dar vedem mai incolo ce face
LiviuRO
01-11-2003, 02:57 PM
hu? tradu si mie plz ce ai scris, ca n-am inteles... :huh:
DarkComy
01-11-2003, 10:10 PM
U Craiova - Ceahlaul 2-0
marfa au jucat bine mai ales in conditiile in care sa jucat adika gazonul ;) am avut destule ocazii
mia parut rau ca la eliminat pe stancu in final adika pana in minutul 85' nu prea a aratat cartonase s-a trezit atunci sa dea cartonase :(
Stiinta isi revine fii cu ochii-n patru dinamo
LiviuRO
02-11-2003, 03:22 AM
loooooooooooolz! Bai blue boy, tata, ruda cu un caine adevarat, eu cred ca ti-a revenit tie memoria si ti-ai amintit de "Divizia A", ca nu prea "v-am vazut" pe aici... Ce sa va reveniti, ma? Daca asta zici tu dupa ce ati reusit sa bateti acasa Ceahaul, e clar daca bateti vreuna din ecipele adevarate (stii tu la cine ma refer) e clar, va declarati "reintrati in lupta pt titlu"! Las' ca vezi tu revenire etapa viitoare!
pai ma in meciurile cu echipele miic se cunoaste o echipa mare. daca aia vin sa stea cu curun poarta si tu le dai 2 goluri e ceva, nui niic o problema ca usor usor revenim. mai bine teai uita in gradina ta, inainte sai bateti pe sahtar eram catelusi cuminti acuma sunteti buldogi care musca sper sa nu va intoareceti la forma de catelusi iarasi...in europa. apropo de ce te incapatanezi sa crezi ca nasumio e caine adevarat?iti spun eu a pus suflet cel mai mult la jiul . cand a trebuit sa plece la dinamo a gandit cu capu nu cu inima . recunosc ca a apreciat si pe dinamo dar nici pe departe la fel ca pe jiul
eee, steaua are si un meci in minus si tot e pe primul loc, asta ar trebui sa insemne ceva :P hehe dinamo se pare ca si-a cam terminat bateriile :P
lool, iar craiova este in pragul desfiintarii sau nu? cu un presedinte care are nivelul de inteligenta mai mic decat al tuturor jucatorilor din ot la un loc nu-i de mirare :P
Scouville
02-11-2003, 01:38 PM
Cum am mai zis anu asta e randu stelei sa ia campionatu :nashpa: :nashpa:
pe desfintare? in nici un caz . mititelu nu e prost numai are un mare defect crede ca daca are bani ceilalti trebuie sal asculte
DarkComy
02-11-2003, 04:50 PM
ba eu am auzit ca Mititelu vrea sa il dea pe Daouda pt Lutu parerea mea e ca ar face o greseala am pierde un super jucator :(
LiviuRO
03-11-2003, 02:20 AM
Ba, nu zic ca Daouda e vreun Rio Ferdinand din Divizia A, dar nic Lutu nu e mai mult decat "nascut talent ca sa moara speranta". Pe bune. Aaah, daca vreti sa ajutati rrapidul, ca si asa sunteyi "infratiti", atunci da, e bun schimbul.
mns, e destul de usor sa ai cateva puncte avans cand la fiecare meci (aproape la fiecare meci) se "intampla" cate o greseala de arbitraj, si pac, se salveaza :injur: steaua :injur: . Pai cred ca sunt vreo 4 meciuri pana acum in care ati fost avantajati cat se poate de clar. Sau ma rog, arbitrul a "gresit", omeneste bineinteles. Oricum mai e mult pana departe. Bafta joi, da nu mai multa decat Dinamo!
bai blue boy, daca e sef, n-ar trbui sa-l asculte toti? Eu cred ca "toti" astia, adica jucatorii, isi dau si ei seama ca la craiova nu e locul sa faci performanta. Ghinionul vostru ca "s-au trezit" echipele mari si joaca bine si declaratia aia "nu mai pleaca nimeni in Bucuresti" i-a speriat serios pe toti.
Daca zici tu ca Gigi Multescu nu e dinamovist, bine. Fie cum spui tu. Dar parca tot tu spuneai ca trageti la titlu anu' asta :P
Eu pur si simplu nu inteleg cum a reusit idiotul ala Sabin Ilie sa dea 5 goluri in 5 meciuri de cand a venit la rrapid... Si culmea cu capu', el care nu sare decat cand e vorba de manele... Adevaru' ca rrapid astia si-au facut echipa precum Nationalu' din jucatori "refuzati" de Dinamo sau :injur: steaua :injur: , care din dorinta de razbunare joaca... Si "altii" se chinuie cu transferuri care mai de care cu dureri de cap...
greseala...?!?! fii serios, uita-te cate goluri a luat steaua si cate a dat...poate nu joaca tot timpul stralucit dar e mult mai eficienta decat dinamo...clar
de craiova ce sa zic, probabil daca echipa aia ar avea un conducator adevarat, nu niste caricaturi poate ar ajunge departe, dar...
Scouville
03-11-2003, 09:30 PM
:zzzz: :scaun: :nebun: :injur: :angry: :alida: pai da apararea stellei ok <_< ... dar asta nu inseamna ca nu ar fi putut termina 4 meciuri la egalitate 0-0 cu aceeasi aparare meseriasa :zzzz: ... si atunci unde era steaua !?!?! :cuminte:
cat despre cine joaca la rapid <_< .... hmn ba fratilor nu intelegeti ca e chitrit rau copos sa stoarca din rapid si ultimu banut!??!? :flipa: :nashpa:
d dogg problema ta e ca cineva tia legat o chestie de aia de leaga birjari la cai ca sa vada numai in fata, asa cum tu vezi numai dinamo . dinamo in sus dinamo in jos dinamo pe mijloc. ar trebuii sa te trezesti aso tu la realitate si sa vezi ca nu ezista numai echipa a carei steme ar trebuii sa aiba secera si ciocanu nu un maidanez. ma jucatorii nu stiu de ce sal asculte pe mititelu ca nu este el antrenor. nu e locu unde sa se faca performanta? cred ca ar trebuii sa te uiti la mojoritatea fotbalistilor care apartin cluburilor bucurestene sa vezi unde au jucat si din ce zona a tarii sunt. dca nu crezi ca numai dinamo ezista atunci de ce plesan si rada au spus ca mai bine se lasa de fotbal decat sa vina la dinamo? oricum poti sa visezi tu frumos la caini rosii care domnesc fotbalu european pe pereti si lei albastri in divizia b. sper sa nu ti le transforme rusnacii in cosmaruri. dar pana pe 6 iti urez vise placute.
LiviuRO
04-11-2003, 01:53 AM
Ba mu stiu de unde pana unde ai hotarat tu ca am "ochelari de cal" dar... e treaba ta. Aah, daca te refereai ca iubesc doar pe Dinamo, atunci da, sunt de acord. In alte privinte nu stiu...
REPET si o fac pt. ultima oara. MAJORITATEA JUCATORILOR DE VALOARE DIN DIVIZIA A, care sunt olteni, AU DEVENIT VALORI, mai mult sau mai putin, LA ECHIPELE DIN BUCURESTI. Grigorie era doar speranta la craiova (deocamdata nu a rupt gura targului), Barcauan un atacant mediocru din Divizia A, Niculescu era bun, dar Dinamo l-a consacrat, pt. Dinamo a dat golul cu Madrid care l-a dus in Europa. De Alexa nici nu stiam ca "exista", Burca e de valoarea lui Iodi. Iar poti sa zici tu ce vrei dar Stoican nu juca la craiova asa de bine precum a facut-o la Dinamo. Nu vorbesc de Radoi, Raducanu sau Danciulescu care aproape ca n-au treaba cu craiova. Decat ca au jucat la Extensiv...
Tii minte ca si Sava a declarat acelasi lucru pe care l-au spus si Rada, si Plesan.
Si in ultimul rand, n-as vrea sa retrogadeze craiova. Daca ati juca in B jucatorii vostri nu ar mai avea meciuri tari in picioare, si atunci cand se vor transfera la noi nu vor putea face fata.
mns trebuie sa fii de acord ca in meciuri cum au fost cele cu Brasov si Bistrita nu se cheama "eficienta", ci non-comblat, cum zicea mitica. Plus ca grselile de arbitraj au fost evidente de cele mai multe ori.
stoican juca ladinamo mai bine ca la craiova???? k atunci inseamna ca tu nu te duceai la meciuri sau nu te interesa fotbalul acum 3-4 ani. au vrut sal ia ajax pe 2.5 mil para , deci retine ajax nu sahtar si 2.5 mil para nu 500 000
LiviuRO
04-11-2003, 02:48 AM
Acum 4 ani avea 24, nu 28, e o diferenta mare! Iar atunci se pleca normal pe 2-3 mil. USD, aveam nationala recunoscuta, si echipele din vest nu-=si luasera atatea tzepe cu jucatori de genul Rosu, Munteanu, Serban, S. Ilie. Oricum e clar ca e super-bun. Nimic de zis. Dar nu juca el asa cum joaca acum, cu dribling, cu sut, chiar coordonator. Plus ca la nationala a ajuns de la Dinamo, pt. ca aici a concretizat valoarea pe care o are.
bine ma sa zicem ca ai avea dreptate cu partea financiara dar juca mult mai bine la craiova. ajax nu a luat tepe cu romani chiar a castigat puncte si bani cu chivu si lobont deci de ce nu lar fii luat pe stoican de la voi?
LiviuRO
05-11-2003, 02:31 AM
Ia zi-mi si mie ce jucatori de 28 a transferat ajax pe bani? Poate daca l-ar putea lua gratis, l-ar lua. Plus ca a suferit o gramada de accidentari. Dar, oricum, in afara de Galasek, Litmanen, Winter, Witschge, nu mai sunt la Ajax jucatori de peste 25 dea ani.
Scouville
05-11-2003, 06:11 PM
Ajaxu e cel mai interesant club din toate timpurile :mishto: ... cumpara jucatori anonimi din divizii secunde ale celor mai slabe campionate (sa nu fie dragomir suparat pe mine ;) ) si face din jucatorii aia adevarate vedete ... nu vb de romanashii nostrii de azi de ieri ci de o gramada de jucatori .... echipa ajax 1995-1996(cand a luat CL in 95 si a pierdut finala cu juve din '96) a fost ulterior echipa olandei pt 1996-2000(sa dau lista tutoror jcuatorilor + rezerve? :unsure: ) si mai sunt inca care mai joaca
Acolo undeva in negura uitariii se afla un lucescu al olandei care selectioneza tinerele talente si le aduce la ajax la super baza sportiva de fotbal si-i invata fotbal!!! :naughty: chiar daca nu sunt ei foarte talentati deci .... de ajax nu prea aveti ce zice pacat ca nu investesc intr-o echipa ceva pt a fface si performanta(e culmea in sec 21 sa castigi CL cu jucatori sub 25 de ani :iamwithstupid: ....ar muri del piero de ciuda :lol: )
err, sa va reamintesc la toti, asta e topicul cu divizia a, s-ar putea sa inchidem pe moment topicul cu campiona 2003-2004 ca deja discutiile de aici s-au mutat acolo :o
LiviuRO
05-12-2003, 05:40 PM
In spertanta ca tudosebogdan va citi aici ce vroiam sa postez la "campioana 2003-2004" si ca sa intaresc inca o data ideea ca Dinamo are cel mai bun joc din campionatul Romaniei iata situatia de azi, 5.12.03, la capitolul "cel mai bun atac din Europa":
1. FC Basel 66 goluri (56 ?n campionat, 5 ?n Cup?, 5 ?n cupele europene)
2-3. DINAMO 62 goluri (31 ?n campionat, 17 ?n Cup?, 14 ?n cupele europene)
Celtic 62 goluri (46 ?n campionat, 16 ?n cupele europene)
4. Dinamo Kiev 60 goluri (34 ?n campionat, 14 ?n Cup?, 12 ?n cupele europene)
5. Werder Bremen 56 (38 ?n campionat, 18 ?n Cup?)
6-7. Anderlecht 53 goluri (37 ?n campionat, 5 ?n Cup?, 11 ?n cupele eur