View Full Version : Super Cupa Romaniei la fotbal editia 2002-2003
Scouville
02-08-2003, 08:57 PM
La pauza 0-0 ,ambele echipe joaca frumos 3 goluri anulate pe drept sa vedem cine se impune cum eu sunt rapidist imi permit sa fiu subiectiv si sa zic ca a jucat mai bine Rapidu ' :D
Scouville
02-08-2003, 08:59 PM
Stiu defapt am gresit cand am zis 2002-2003 :unsure: ca e un singur meci intr-un singur an dar entuziasmul asta intelegeti voi suporterii inraiti :D :dansing:
Scouville
02-08-2003, 10:09 PM
Ok s-a termiant mecu 1-0 gol de aur nita cica offside dar ma rog a plecat odata cu fundasu :pimp: ,in sfarsit 3 super cupe rapidu ,4 steaua ,dinamo .... :lol: eh poate la anu mai mult noroc :lol:
lool, iar a dat piticu ala enervant gol, da macar nu a castigat dinamo :P :scaun:
Andrei
02-08-2003, 11:06 PM
mah..
sincer mi-a placut cum au jucat ambele echipe... da' parca merita mai mult dinamo.... oricum... meci frumos :)
Sirbu Mihail Bogdan
03-08-2003, 12:26 AM
n-a castigat dinamo??
ce bine :D :D :D :D
baieti sa incepeti sa va obisnuiti cu esecurile loool
DarkComy
03-08-2003, 03:00 PM
yupee NO dinamo
hahahaha tineti-o tot asa cainilor :D :lol:
LiviuRO
03-08-2003, 03:10 PM
Meciul a fost frumos dar asa pe bucati: primele 25 de minute, dupa pauza in ca vreo 20 si ultimele 5 minute... Per total s-au jucat ca lumea vreo 45 de minute din 90, restul lufturi, ghiulele in tribune (vezi V. Munteanu sau Niculae) si pase d-alea haotice - na-tz (sunt cocalar de mirc)i-o tz (sunt cocalar de mirc)ie da-mi-o mie... adica romaneshte.
La ocazii cred ca am fost peste ei. Numai idiotu' ala de Danciulescu a ratat trei in juma de ora... da si rapid putea sa ne dea in prima repriza. Noroc cu Delwarte ala - bun portar!
Intr-un fel e bine ca am pierdut ca rapidu are moral pt Ch. League, iar ai nostri nu se umfla in pene ca sunt mare echipa si pot privi atent jocurile din campionat si UEFA.
Cred ca cel mai corect rezultat ar fi fost 1-1 si pe urma la penalty-uri (asta asha ca nu-l suport deloc pe nita ala :nashpa: , nu pot sa uit cand ne-a dat gol cu capu din 6 metri... Si culmea, il marca capitanul nationalei Gica popescu!).
Oricum din ce au aratat rapidu si Dinamo (comparativ cu :injur: steaua :injur: - modena = 0-0) eu zic ca sunt favorite la titlu.
haha, cred ca glumesti, modena este mult peste rapid si mult peste dinamo, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji, steaua ia titlul anul asta :saliveaza:
Scouville
03-08-2003, 07:04 PM
Mda Modena asta e si peste Anderecht o fii venind chipurile :zzzz: cu rezervele sa joace inpotriva stelei sau cum :nashpa: ... oricum daca e sa o luam asa cred ca si Craiova o sa aiba un cuvant greu de spus doar sa nu vina un alt Netoiu p'acolo sau mai stiu eu ce ''Big Boss'' :unsure: (ca tot ne-au f**** aia la cap 4 luni cu BB :pimp: )
Andrei
03-08-2003, 10:44 PM
adevarata valoare a unei echipe in comparatz (sunt cocalar de mirc)ie cu altele... nu se vede in functie de ce rezultate au obtz (sunt cocalar de mirc)inut ambele cu alte echipe... ci in meciurile directe... ori steaua a dovedit ca e mult peste dinamo si rapid in meciurile directe. mai putz (sunt cocalar de mirc)in in meciul tur cu dinamo... atunci cand numai fotbal nu am vazut
Scouville
06-08-2003, 06:12 PM
Sa inteleg din logica ta ca daca de ex Manchester United castiga titlul in Anglia dar pierde ambele meciuri tur - retur cu Fulham insemana ca Fulham e mai buna ca Manchester sau cum(nu am facut comparatie cu Divizia A ci doar un ex pe baza logicii etrem de ''bine pusa la punct'')
Andrei
06-08-2003, 11:23 PM
indiferent cine castiga un campionat... in momentul in care pierde ambele meciuri cu o echipa... inseamna ca echipa aia e mai buna ca ea... sau ca a prins doua meciuri mai proaste... dar... acum se poate face adevarata comparatzie... shi nu din prisma unor rezultate care nici macar nu sunt impotriva aceleiashi echipe
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.