View Full Version : Merge sacadat
stiti cumva adresa de la care se poate downloada patchul?
exista un patch cu ajutorul caruia jocul nu mai merge sacadat
Eu stiu de o varianta ca sa nu mai mearga sacadat: update la calculator :P. Despre care patch vorbesti :huh: :huh:
s-a mai discutat pe forum despre acest patch dar nu am mai gasit topicul.
Jokes
19-02-2006, 06:15 PM
Eu nu am mai auzit de acest patch pana acum.Mai bine faci un scan la calc poate ai virusi ceva.
DeadHope
19-02-2006, 06:20 PM
Incearca sa dai setarile mai mici in joc, si, eventual, mai opreste din procese inainte sa intri in joc, poate rezolvi asa. ;)
badboy_xxx
19-02-2006, 06:34 PM
stiu yo frate ia asta shi punel in directorul unde ai instalat fifa shi dak nu mere at arunca-l
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=128436
sisu_stelistul
19-02-2006, 07:30 PM
merge si pt. fifa mai vechi?
badboy_xxx
19-02-2006, 07:36 PM
nu cred da asta ii config si o pui acolo shi schiba niste setari si apoi si daca pui la detali foarte bune tot mere bine
:P am scris amu romaneste
Putati sa vorbiti limba romana? Nu de alta dar ma dor ochii incercand sa descifrez aberatiile voastre.
Multumesc.
Next time, WARN :P
PS: din regulament:
3.9 Mesajele
Nu aveti voie sa folositi in exces majuscule, nu scrieti mesaje intregi cu litere mari. Nu toleram limbajul de chat/irc: k, u, etc.; De asemenea va rugam sa folositi limba romana corect, fara cuvinte din engleza stalcite sau romanizate, nu dorim sa pierdem minute bune descifrand mesajele voastre.
Pentru nerespectare: modificarea nivelului de avertizare in functie de circumstante
Mns, zii si lui erian, ca el nu a citit regulamentul! Sorry de :offtopic:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.