PDA

View Full Version : Probleme cu editorul!

dropzone
15-02-2006, 12:43 PM
Salut lume! Am incercat si eu sa creez campionatul Romaniei in urmatorul sistem: 1-1-1... se intelege... divizia A, B si C. Am facut asta... Am setat la fiecare liga sa retrogradeze 2 echipe. Toate bune si frumoase pana la sfarsitul sezonului. Din C promoveaza 2 in B, din B promoveaza 2 in A. Din C retrogradeaza 2 si intra alte 2 pe care nu le-am inclus in nicio liga. Problema este cu cele 2 echipe retrogradate din B... nu se duc in C ... sunt excluse din liga. Am verificat inca odata editorul si totul pare in regula... Poate cineva sa imi explice?! Tot de nebun am creat inca vreo 25 echipe romanesti cu "badge" si kit... si alte detalii gasite pe net. Daca e cineva interesat...
Multumesc!!!

-yo-veve
15-02-2006, 01:09 PM
si ai si fete???

stefyboy
15-02-2006, 01:34 PM
eo sunt interesat!

dropzone
15-02-2006, 02:41 PM
Nu am feţe. Am 50 echipe din Romania cu steme. M-am jucat eu prin editorul asta. Am cautat pe net si am editat si eu echipele despre care am gasit cele mai multe date. Pe langa cele 25 care sunt deja in baza de date a jocului, am mai creat eu urmatoarele : Astra Ploiesti, FC Botosani, Gloria Buzau, Unirea Urziceni, Gaz Metan Medias, IS Campia Turzii, Dacia Unirea Braila, Dunarea Galati, FCM Targoviste, Dacia Mioveni, Poiana Campina, CS Otopeni, FC Sibiu, FCM Resita, Unirea Dej, Corvinul Hunedoara, Armatura Zalau, Petrolul Berca, Compet Ploiesti, Flacara Moreni, FC Baia Mare, Ariesul Turda, Cetate Suceava, Somesul Satu Mare, Oasul Negresti. Daca ma poate ajuta cineva sa pot crea divizia B si C fara sa mai am parte de tot felul de bug-uri ale jocului as fi recunoscator.

-yo-veve
15-02-2006, 02:54 PM
pai in primul rand intra si tu pe http://www.fifa-mra.com/

Ai acolo un editor nou care cred ca rezolva toate problemele tale care din cate stiu eu sunt buguri de editor asa ca fati update la el si sper sa mearga!!!

dropzone
15-02-2006, 10:34 PM
Nici update-ul ala nu rezolva problemele. Foarte slab editorul. Sunt niste fisiere in database cu extensia .sav; in fisierele astea sunt toate detaliile pentru fiecare tara in parte dar nu reusesc sa le descifrez exact... mi-ar lua prea mult timp. Ma intreb cu ce au creat astia de la EA "league system"??? Daca as sti mi-ar fi usor sa creez o baza de date extinsa ptr Romania... dar nu ma incumet sa ma apuc de asta pana nu ma ajuta cineva sa pot sa creez sistemul romanesc 1-3-9 fara bug-uri!

-yo-veve
16-02-2006, 10:22 AM
da cred ca ar trebui sa vorbesti cu kellerman !!!
Odata ce el a fost primu care a pus la download un PATCH pt DIVIZIA A,cred ca el ar fi cel mai in masura sa te ajute asa ca puneti de o colaborare si MUNCITI CU SPOR! :D

dropzone
18-02-2006, 06:52 PM
Editorul de la FM06 este printre cele mai slabe. Am testat cu el toate sistemele existente. In afara de 1 si 1-1 in cazul celorlalte exista niste bug-uri enorme. De exemplu la sfarsit de sezon in cazul sistemului 1-1-1 echipele din B nu retrogradeaza in C; la 1-1-2 e si mai rau si tot asa. Singura varianta pe care am gasit-o este notepad-ul... deschizi fisierul cu extensia sav. din database corespunzator tarii in care joci si descifrezi frate... eu m-am chinuit si am reusit sa modific (asa la nimereala) niste date si sa fac sistemul 1-1-1 functional.
Daca s-o intampla si la altii... asta nu stiu.... dar la mine se intampla... asa ca astept un alt update al editorului... daca nu o sa apara intre timp un Manager mai nou. Pana atunci... poate ma lumineaza si pe mine cineva... ca poate sunt eu batut in cap nu editorul!!! :sanshine2:

steaua07
18-02-2006, 10:04 PM
Am si eu o problema cu Editorul...cand intru in el nu-mi arata nici o liga echipa ..etc..am pus un screenshot

Alex
18-02-2006, 10:21 PM
L-ai instalat in folderul cu FifaManager? S-a intamplat inainte sau dupa ce ai pus patch-ul meu?

steaua07
18-02-2006, 10:46 PM
Deci jocul e proaspat, editorul l-am instalat in folderu cu fifa manager si patch-ul tau inca nu l-am instalat
Am reinstalat editorul de vreo 3 ori da nimik...editorul e vs aia noua

Alex
18-02-2006, 11:14 PM
Incearca cu versiunea veche!

dropzone
19-02-2006, 08:29 AM
Instaleaza versiunea veche si peste ea cea noua. La editorul nou chiar scrie pe undeva ca trebe sa ai instalata versiunea veche.

steaua07
19-02-2006, 11:44 AM
Ok acuma incerc...dar deja am instalat DBSP
Later Edit: Da mai ms...trebuia si prima versiune apoi am instalato pe a doua si merge perfect :D :fotbal: