View Full Version : Probleme cu RLSP 2006 1.5
zucchini
13-02-2006, 10:20 PM
De cand am instalat RLSP 2006 1.5 nu mai pot sa joc in retea (Direct IP). Ce stiti despre asta ? Astept un raspuns mersi mult
stefan
14-02-2006, 02:48 PM
din cate stiu eu trebuie sa aiba si cel cu care joci RLSP 1.5 :P
erian
14-02-2006, 05:32 PM
eu pot juca cu unul care are retea cu mine nu stiu daca merge pe net :) :romania:
Si are si persoana respectiva rlsp instalat?
erian
14-02-2006, 05:46 PM
da sefu :cuminte: !
corneltorcea
19-02-2006, 01:23 PM
Stie cineva (sigur) daca pe direct Ip tre sa aiba si adversarul rlsp1.5 instalat ca sa merga ?
nigga_thebest
19-02-2006, 02:25 PM
din cate am observat eu nu-i neaparat numa sa nu folosesti chestiile care ti le ofera RLSP
Daca vrei sa joci un meci Steaua - Dinamo, de exemplu, bineinteles ca trebuie sa aiba si celalalt rlsp v1.5.
erian
19-02-2006, 08:52 PM
:iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: ma tu chiear crezi ca lumeai prosta? :scaun: mai bine nu mai posta degeaba asa! :nashpa:
Cu mine vorbesti? Nu comentez ca nu am chef sa ma enervez acum. Dar mai bine ai citi in ce a scris corneltorcea!
Don_Alin
21-03-2006, 06:11 PM
Ba fratz (sunt cocalar de mirc)ilor,am facut-o....Mi-an instalat patchu..m-am jucat ca omu...si cand sa ma bag si eu cu unu pe direct ip ,tz (sunt cocalar de mirc)apa...iese din joc....asa ceva nu se poate,daca faci o treaba fa-o k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) lumea,sau macar testeaz-o bine!Apropo,sa nu ma contrazici ca nu sunt singuru in situatz (sunt cocalar de mirc)ia asta,mai am vro 5.... :( javascript:emoticon(':(')Am dezinstalat patchu....am dezinstalat jocu? problema persista....trebuie sa existe o rezolvare pentru ca nu am chef sa imi formatez hardu pentru patchu vostru!
Nu il lua si cu asta basta! Nu te obliga nimeni!
Don_Alin
21-03-2006, 07:48 PM
Pai spuneti inainte daca merge sau nu,ca sa nu isi strice lumea calculatoarele cu jegurile voastre!Am gresit ca l-am luat,dar nu se va mai intampla!Auzi la el...ce zice...cik nu il lua...dupa ce l-am luat...eu si multi altii...aveti 1-0,dar mai vb!
Ionut cel Intelept
21-03-2006, 08:00 PM
Si ce e rau in faptul ca formatezi calculatorul? Daca te pricepi la calculatoare cum te pricepi la limba romana ... Dupa ce ai dezinstalat FIFA l-ai mai instalat la loc ?
Poate ca asta e problema. Poate e de la modulul de multiplayer(ala de care te intreaba daca sa-l instalezi sau nu).
1. M-am enervat si pot sa spun ca tu esti ala jegos si care nu stie sa vorbeste romaneste. Nu ma intereseaza pe mine ce calculator jmecher ai si ce probleme ai tu cu el. Iti repet ca nu e din cauza patchului! Salutare si sper sa nu mai revii!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.