PDA

View Full Version : un alt aspect

Koma
28-07-2003, 03:48 PM
mah, nu stiu daca pe voi va seaca o questie cel putz (sunt cocalar de mirc)in ciudata...
pe mine unu ma cam tot seaca de la fifa2002 incoace, adica de cand s-au bagat firmele de echipamente...
adidas, reebok, lotto, etc, etc....dar nu si nike !!! de ceeeee ?
ca sa constat ca totushi, in fifa 2003, brazilia are pe tricou logo-ul Nike,
dar manchester, barcelona, arsenal si toate echipele de club sau nationale care au nike, nu apar cu logo-ul pe tricou....e cel putin ciudat...
nici pe mingea de joc in 2003 nu apare Nike desi modelul e clar Geo Merlin Vapor Nike.

sper sa nu se mai tina cont de interese d'astea, sa fie jocu' mai meseriash

sanshine
28-07-2003, 06:22 PM
s-a intarziat licentierea marcii Nike prea mult ca sa mai apara in joc. Cu Brazilia era altceva, ca era echipa nationala, si EA are o intelegere separata cu FIFA legata de licentierea completa a anumitor nationale. Stiu ca e o minge Nike Geo (aproximativ, ii lipsesc destule dintre elementele distinctive) in jocul original, dar mi se pare ca mingea standard era o minge EA speciala. In RCIF 1.41 apare o minge Nike Geo Vapor, pe care insa am facut-o pe o structura speciala, diferita de aia de la EA. Intr-adevar, sa speram ca problemele astea cu licentierea o sa se rezolve mai prompt anul asta.