PDA

View Full Version : Patch ofcial fifa

Dannyxxx
09-02-2006, 01:52 AM
Am vazut ca se vorbea ca versiunea germana e cu kg si cm. Am intrat pe siteul fifa manager si am vazut patchul oficial. L-am incarcat si am avut surpriza sa vad pe langa kg si cm multe alte imbunatatiri chiar si in "watch match" ! Incercati-l si voi!!! :romania: :romania: :romania: :romania: www.fifamanager.easports.co.uk patchul e ultimul din lista de vesti despre joc! :D Sper ca v-am scutit de efortul de a invata germana si instalarea patchurilor acelea cu germana! Pt instalarea acelui patch tre sa dai doar 3 click-uri! :D :mishto:

LittleAngelL
13-02-2006, 12:57 AM
Originally posted by Dannyxxx@Feb 9 2006, 02:52 AM
Am vazut ca se vorbea ca versiunea germana e cu kg si cm. Am intrat pe siteul fifa manager si am vazut patchul oficial. L-am incarcat si am avut surpriza sa vad pe langa kg si cm multe alte imbunatatiri chiar si in "watch match" ! Incercati-l si voi!!! :romania:* :romania:* :romania:* :romania: www.fifamanager.easports.co.uk patchul e ultimul din lista de vesti despre joc! :D* Sper ca v-am scutit de efortul de a invata germana si instalarea patchurilor acelea cu germana! Pt instalarea acelui patch tre sa dai doar 3 click-uri! :D* :mishto:
73109

ai reusit sa instalezi patch ger peste joc varianta eng ??? zi si mie cum :fotbal:

Dannyxxx
13-02-2006, 03:44 AM
nu despre patchul german era vorba! Oricum nu am incercat! Si daca intrebi daca merge acesta merge fara probleme :mishto: