PDA

View Full Version : scandalul baniilor

mns
16-07-2003, 10:00 PM
E clar ca rapidul nu se va retrage din liga campionilor si asta nu e nimic mai mult decat o miscare a "saracului" copos pentru a demonstra inca odata ce echipa saraca si oropsita conduce, nu recunoaste datoria de 2 mil de dolari, dar uita cum a facut unele transferuri...rusinica conducatorii din fotbalul romesc, hotii p**i

DarkComy
16-07-2003, 11:32 PM
Pe cine P**A mea crede ala ca pacaleste prin "Nu participam in UCL" in primul rand o sa primeasca ceva banet ca participa asa ca :P o sa participe SARACUL DRACULUI

Sirbu Mihail Bogdan
17-07-2003, 06:06 AM
ma dar cine are datorii?,rapid,steaua si dinamo.
adica becali,copos si conducatorii lu dinamo parca badea sau cine conduce acolo,netoiu.
copos e un nesimtit , s-a dovedit ca are datorii si el vina sa spuna ca se va duce fotbalul romanesc in jos daca o sa le ia banii astia,poate o sa se duca dar ca in orice afacere trebuie sa platesti taxe.
el incerca acum sa scape cu chestia asta sentimentala.
sechelariu de la bacau de ce nu are datorii? sau niculae de la brasov?
cel mai corect ar fi sa le ia banii si daca nu ar plati sa le puna sechestru pe bunuri.
trebuia sa se opresca o data chestia asta,vin patroni lam echipa , se lauda prin presa ca ei nu castiga nimik si cand fac astia cate un control vezi ca ei au datorii de miliaone de $.
cand se vinde cate un jucator ei spun ca banii sunt pentru achitarea altor datorii dar ei baga banii in buzunar si pana la un moment dat e normal ca ei baga totusi bani dar cand e de platit taxe uita.

sandu
17-07-2003, 08:23 AM
bogdanele te informez ca s-au facut controale numai la cluburile din Bucuresti.
in zilele urmatoare se for face si la cele din provincie

Scouville
17-07-2003, 06:04 PM
La cat de ''lung'' va fi parcursu rapidului in UCL nu cred ca are de ce sa nu se inscrie pana la urma ia niste bani ca participa si joacaq un meci - doua(cu voia Domnului poate joaca pana in primavara :rolleyes: )

LiviuRO
23-07-2003, 01:54 AM
Avand in vedere ca toate echipele din Divizia A au datorii de miliarde de lei, propun sa se retraga toate la initiativa rapidului din toate competitiile interne shi (sunt cocalar de mirc) internationale shi (sunt cocalar de mirc) megem sa ne culcam ca oricum nu avem ce cauta in europa, s-a vazut si luni seara, in direct pe TVR 1.

De asemenea nu trebuie sa uitam ca domnul copos este un deschizator de drumuri. Tineti minte ca afost primul "patron" care, dupa revolutie, si-a retras echipa de pe teren, acum din ch. league, la anu' din divizia a... Tot inainte!

Sirius
24-07-2003, 09:23 PM
Ei, toate astea sunt ca sa musamalizeze toate matrapazlacurile (ei asta da expresie :D ) pe care le face. Daca nu ma insel el are cele mai mari datorii. Dar ati vazut cum incearca Gigi Becalli sa dreaga busuiocul? Zice ca datoriile sunt de la fosta Steaua, asta de acuma n-are nici o datorie...