View Full Version : "U" CRAIOVA vs. DINAMO
DarkComy
15-07-2003, 07:59 PM
Ba hai sa nu mai umplem noi toate topicurile cu scandalul Craiova - Dinamo asa ca am deschis topicul asta in care sa ne certam :D :mishto:
bah cel mai bine nu :angry: ca va luatz (sunt cocalar de mirc)i de la mns ban temporar si dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) incepetz (sunt cocalar de mirc)i chiar il meritatz (sunt cocalar de mirc)i :mishto: si mns ai grija sa primeasca ce merita dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) se cearta :angry:
LiviuRO
16-07-2003, 01:16 AM
Bai Neo, ia stai asha... daca exista "opinii diferite", de ce sa nu avem voie sa le exprimam? Aaa daca sunt cu injuraturi, atunci da, baga ban, altfel mi se pare o prostie... Nu vezi ca topicu' asta e 3 ori mai "populat" decat celelate la un loc?! 8)
Aici se incinge discutia!
LiviuRO
16-07-2003, 01:18 AM
Sper ca pana saptamana viitoare sa-i mai vina mintea la loc lui bogdanel si dupa aia o dam la pace, ca oricum nu ne convingem unii pe altii...
d_dogg nu sunt eu admin :cooool:
ma neo ai inceput sa ma disperi cu :cooool: rockeru asta de il pui tu dupa fiecare post.......esti rocker sau il pui asa ca sa faci mesaju mai mare?
ce te intereseaza pe tine blue_boy :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool:
hmm, am uitat sa zic, dar similisii postati pana acum nu mai sunt vizibili, doar cei postati de dupa mutare :huh: :oops:
nu-i nimik mns ca se supara blue boy dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) se vad ashtia :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool:
LiviuRO
23-07-2003, 01:30 AM
Sa vedeti ce o sa mai rad cand o sa vina panarama aia de sava la noi :D
"In viata mea nu o sa joc la Dinamo!" parca zicea anul trecut... Acum zice Plesan ca e oltean anti Dinamo, dar pana la anu' parca il vad: Imi pare bine ca am ajuns la Dinamo, o echipa mare!
Sirbu Mihail Bogdan
23-07-2003, 05:20 AM
astea sunt afirmatii gratuite facute de un om care vrea si el sa castige ceva bani pana se retrage.
si cu plesan e vis,nu o sa se intample ce zici tu,viseaza frumos in continuare.
ce s-a ofticat netoiu pe PAVEL BADEA anul trecut cand olteanu' adevarat ia dat o lectie....acum ii poarte pica lu' Badita,ce sa-i faci omu' prost,la fel ca si galeria lu' dinamo : azi striga m**e la olteni si maine il vor pe plesan si pe rada.
ma daca te gandesti ce penibil e netoiu asta,mai vrea sa se intoarca , pana si pe tatal sau l-a scarbit cu ce a facut.
DarkComy
24-07-2003, 03:01 PM
D_Dogg sincer cred ca Plesan nu se razgandeste dupa ce ia facut Netoiu
Netoiu a fost cel mai mare M***T patron pe care la avut Craiova
nici Staicu nu e el bun dar macar nu se compara cu javra de Netoiu
LiviuRO
25-07-2003, 01:41 AM
Mai vedem...
Sirbu Mihail Bogdan
25-07-2003, 06:26 AM
ma pai daca ii injurati asa pe olteni nu stiu de ce ii vreti in echipa
DarkComy
25-07-2003, 08:49 PM
D_Dogg voi cand va apucati sa strigati La olteni ... la olteni nu cred ca realizati ca injurati aproape jumate de echipa voastra :lol:
LiviuRO
26-07-2003, 05:02 AM
La olteni, M**E la olteni, se refera la aia care locuiesc acolo in judetul Dolj, si la simpatizantz (sunt cocalar de mirc)ii craiovei. Fotbaloshtii sunt totizi de kaka, indiferent ca sunt olteni, moldoveni, munteni, dobrogeni sau stranieri. ma refer la cei Rom. bineinteles.
Sirbu Mihail Bogdan
26-07-2003, 05:49 AM
ma dar tu nici geografie nu stii: OLTENIA este alcatuita din 5 judete:
Dolj,Olt,Mehedinti,Gorj,Valcea.
asta e Oltenia ,uita-te cati oameni tin cu echipa asta,la voi in galerie e un cartier si cateva grupuri raspandite prin tara.
ma nu toti fotbalisti sunt de kkt. am cunoscut si am vazut multi fotbalisti de treaba.
ma daca eu zic ca bucurestenii sunt niste inculti increzuti, nu crezi ca se supara toti? la fel si cand zici m**e la olteni.......jumatate din lumea fotbalistica se supara, trebuie sa faceti un baner pe care sa scrie "ba nu va suparati cai injuram numai paia din VILCEA, DOLJ,OLT,MEHEDINTI SI GORJ, da nu pa voi numai pa oltenii aia din oltenia"
DarkComy
26-07-2003, 04:06 PM
D_Dogg daca tu consideri ca toti fotbalisti din Romania sunt de KKT adika si Hagi e de KKT ??? :scaun: :blink: ca si el e tot roman adika toata echipa nationala e de KKT adika Romania dupa parerea ta nar mai trebui sa aiba campionat de fotbal ca e format din jucatori de KKT
te rog eu frate dute in alta tara in care iti plac jucatorii nu cum sunt astia de la noi de KKT
In momentul de fata asta e campionatul nostru ce vrei baga tu te rog banii fa performanta adu jucatori de afara de la INTER , JUVE , REAL
LiviuRO
26-07-2003, 10:39 PM
Originally posted by DarkComy@Jul 26 2003, 05:06 PM
D_Dogg daca tu consideri ca* toti fotbalisti din Romania sunt de KKT adika si Hagi e de KKT ???* :scaun:* :blink:* ca si el e tot roman* adika toata echipa nationala e de KKT adika Romania dupa parerea ta nar mai trebui sa aiba campionat de fotbal ca e format din jucatori de KKT
te rog eu frate dute in alta tara in care iti plac jucatorii* nu cum sunt astia de la noi de KKT
In momentul de fata asta e campionatul nostru ce vrei baga tu te rog banii fa performanta* adu jucatori de afara de la INTER , JUVE , REAL
1. Hagi nu e jucator in Romania, nu e nici macar antrenor in Romania, ci in Turcia. De ce oare? Ca avea sanse prea mari sa faca ceva aici, nu? In plus eu vorbesc de prezent, nu de ce a fost in trecut, cand eram spaima tuturor, brazilienii Europei, Maradona din Carpati, cand :injur: steaua :injur: era, alaturi de Rosenborg, echipa calificata de cele mai multe ori in grupele Ch. League. Astea au fost...
2. In Romania cred ca sunt maxim 5 fotbalishti adevarati: Aliuta, Bratu, Godfroid, Radoi si poate, poate Claudiu-Analfabetu' (a se citi Raducanu). Daca ii adaugam pe Rat, Sanmartean si Tamas, iese cam de trei sferturi de echipa...
Restul sunt fie nascuti talente ca sa moara sperante, fie anonimi si stranieri de care nu a auzit nimeni si nici nu o sa auda vreodata, fie "vedete" de peste 30 de ani (Nanu, Badea, Campeanu).
Cum spunea Lucescu, nu e nevoie ca fotbalishtii sa fie super-dotati (cazul turciei) ci doar profesionishti, restul se invata. Ai noshtri sunt campionii cluburilor, partidelor de pescuit si rummy-ului pe bani.
3. Echipa nationala are tot asha, 5-6 jucatori care merita sa fie acolo(Chivu, Mutu, Lobont, Contra, Rat, Radoi), restul sunt de umplutura, prezenta lor e de conjunctura.
Ca nu sunt altii mai valoroshi, da, asha e, da asta nu inseamna ca trebuie sa zic da domne'! Uite ce campionat bun, ce jucatori, ce antrenori, ce conducatori... Ashtia de la noi, cu mici exceptii, exceptii care cat de curand pleaca si ele, sunt de KKT! Parerea mea
DarkComy
26-07-2003, 11:26 PM
1 . Bine Hagi nu antreneaza in Romania dar DAN PETRESCU , LACATUS
2. cand am fost noi brazilienii EUROPEI ??? :blink: . Parca portughezii au fost si sunt
3. ma oricum majoritatea jucatorilor peste 30 de ani sunt mai buni ca aia de 20 alearga mai mult ca ei , dau mai mult randament si chiar medicii spun ca pot continua pana la o varsta mult mai avansata ex. Badea :D
4. Ba cred ca la echipa nationala mai merita si Ganea , Pancu si altii . Daca tu consideri ca Pancu si Ganea nu sunt bunii nu stiu ce sa zic
5. Antrenori si aia ii avem de KKT??? ex Cartu a reusit un sezon bun anul trecut in ciuda lotului pe care la avut la dispozitie, Piturca si altii :blink:
LiviuRO
27-07-2003, 01:10 AM
1. Am zis ca exista si exceptii. Fac pariu ca dan petrescu nu prinde iarna la sportul.
2. In timpul campionatului mondial din 94, dupa victoria cu Argentina, romanii erau considerati brazilienii Europei iar Hagi-Maradona din Carpati. Ulterior s-a demonstrat ca intr-adevar portughezii sunt "brazilieni"...
3. Sa joci tu la echipa fantastica cu jucatori de peste 30 de ani (care intr-adevar alearga ma mult decat aia de 20) dar in Europa ce faci? Il pui pe Badea sa-i faca marcaj lui Roberto Carlos? Sau lui Quaresma? Sau lui Recoba?
4. Pt. Ganea, jos palaria, ca a dat cateva goluri exact la momentul potrivit! Cu Anglia spre ex.! Da', ca orice cioara increzuta, s-a trezit vorbind dupa meciul de la craiova ca el ar trebui sa fie capitan. Cum a zis si Mutu, a dat doua goluri si gata e fotbalist. Pancu in schimb e ca Ad. Ilie - un meci da, 5 nu, 3 accidentat. Halal jucator!
5. Poate Cartu o fi avut un sezon bun. Da' ce rezultate are, in afara de titlul si cupa in 91? Sau "Piti, Piti nu-i lasa"? Un campionat castigat pe blaturi (cum l-a luat si Dinamo pe urmatorul, recunosc!). Ah, si ca a fost in centrul scandalului cu Hagi si Popescu. Antenorii nostri adevarati: Lucescu, Dumitriu, Stoichita, Dinu, Halagian sunt fie "pensionati" fie antreneaza afara. Poate doar Angelo Niculescu ar putea sa ne scoata din cacao!
Si o alta mare problema shtii care e? Daca intr-adevar o sa mergem bine in Europa anu asta, sau la anu' o sa se intample cum a fost :injur: steaua :injur: -psg si Dinamo-Benfica. Blaturi!
Cat despre echipa nationala, pe cuvant ca eu as lua din campionatul intern doar jucatori de bistrita, ceahlaul, brasov si farul. Fara vedete din astea de capitala sau de craiova, care in loc sa joace fotbal, joaca barbut, antenamentul se face in bar, iar recuperarea la femei.
DarkComy
27-07-2003, 01:22 PM
La ultima faza sa stii ca sunt de acord cu tine (WOW :crazyboy: :saliveaza:)
aia ca isi petrec timpul prin baruri dar ce vrei asta e as a e jucatorul roman
Andrei
04-08-2003, 11:41 PM
Aliuta, Bratu, Godfroid, Radoi si poate, poate Claudiu-Analfabetu' (a se citi Raducanu)
bv mah... nu ma ashteptam sa aud asta de la un dinamovist... tre (sunt cocalar de mirc) sa recunosc k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) m-a impresionat :D
ScorpionX
08-08-2003, 11:29 AM
Andrei parca steaua nu era implicata in cearta asta
DarkComy
08-08-2003, 01:28 PM
incetu cu incetu speram sa includem toata divizia A :lol:
Scouville
08-08-2003, 04:11 PM
Mda un ''World Domination'' pana la urma ei isi iau banii numai ca se scarpina in c** pe teren iar noi ne certam degeaba ca astia daca o sa mai ajunga vreodata sa joace in grupele ligii campionilor sau sa prinda primavara europeana o sa stim ca am trecut deja de secolul 9849812409 :zzzz:
ScorpionX
11-08-2003, 01:22 PM
Cea facut Dinmo??? :P :flipa: . O bataita mica :scaun: . Bah sa se lase de fobtal astia in frunte cu Merinde :D :lol: . Si sa vina inapoi la noi ce era al nostru inainte sa fure netoiu ca un porc adica: Stoica, Barcauan si Niculescu: fara astia vi s-ar programa meciurile la ora 11:00 dimineata. :naughty:
Daca ar juca Craiova cum joaca dinamo stiti ce as face: asta :sanshine2:
Orice oltean adevarat ar trebui sa se :injur: numai cand aude acest nume:"d i n a m o". Cred ca nici chiar dinamovistii nu mai emit prea multe pretentii in aest campionat. Asa ca, pe drept cuvant putem sa afirmam ca si cel mai fanatic suporter n-ar putea sa ceara mai mult de la aceasta "echipa" decat un "onorabil" loc 14
ScorpionX
11-08-2003, 09:45 PM
Excelent zis B-ul va papa baieti :flipa:
dinamo: :nashpa:
d-de la distrusi
i- de la inculti
n- de la nimicuri(ce sunteti)
a-de la "adio (divizia) a"
m- de la m_i_t_
o-de la ostilitatea mea fata de voi.
Ma scuzati, dar urasc cainii maidanezi. :flipa:
asa ca baieti, tot ce mai aveti de facut este: :sanshine2: :alida:
Scouville
16-08-2003, 01:50 AM
Tare rau faza dar eu zic ca anu asta vor termina la egalitate dinamo si craiova
ScorpionX
18-08-2003, 11:31 AM
M-as mira, poate daca tai un 1 adika:
3. Craiova
13. dinamo (sa aiba si ei scuza ca au avut ghinion)
ANTIPATIA MEA FATA DE dinamo NU POATE FI PREA BINE EXPRIMATA IN CUVINTE NORMALE (ADIKA SA NU FIE OBSCENE)
ASA CA BAIETI(MAIDANEZILOR), LUATI DE AICI: :flipa: :flipa: :flipa: :nashpa: :zzzz: :zzzz: : :sanshine2: :scaun: :scaun: :nebun: :nebun: :flipa: :angry: :zzzz:
LiviuRO
19-08-2003, 06:16 AM
ATENTIE! Prazul dauneaza grav sanatatii!
sandu
19-08-2003, 08:53 AM
a inceput craiova sa revina la adevarata lot fata :lol:
ScorpionX
19-08-2003, 11:13 AM
Alo baieti stati putin.
Cine rade?????
Craiova 4p :mishto:
Dinamo 3p :blink: :flipa:
BAIETI, LASATI-VA DE FOTBAL. NOROC CA SUNTETI DOAR VOI IN TARA, CA DACA MAI AVEAM O ECHIPA LA FEL DE "PRICEPUTA" IN ALE FOTBALULUI, ERAM DE RASUL LUMII DE RADEAU SI INSULELE FIJI DE NOI :flipa: . ASA MACAR NE FACEM DE KKT DOAR DIN CAUZA VOASTRA , DAR CEL MAI MULT VOI AVETI DE SUFERIT CAND ECHIPA VOASRTA PIERDE CU VREO ECHIPA DE AMATORI DIN LETONIA :mishto: :blink: :mishto: :ph34r: , SAU MAI STIU EU CE ALTA TARA DIN LUMEA A 10-A A FOTBALULUI :D , CARE INVATA SA JOACE FOTBAL PE OGOARE CU OILE :huh: .
SA NU VA BUCURATI PREA MULT DACA TRECETI DE CVASIAMATORII AIA(CARE MA MIR CA NU V-AU BATUT), CA URMATORII LA RAND VA VOR SCOATE DE LA INTRETINERE!! :flipa: :mishto: :flipa:
Scouville
19-08-2003, 07:19 PM
Lasa ma Dinamo traieste cu istora aia a lor super frumoasa de 45 de ani i <_< n care a uimit europa si campionatu intern :nashpa: ... fata de alta echipa care tot prin 1948 a fost infiintata si tot asa o istorie lunga.. .DAR pe langa o perioada excelenta 1985-1990 .... a mai participat si in cupele europene si chiar liga campionilor (parca ultima prezenta a unei echipe romanesti in liga campionilor 1996 nu stiu sigur ziceti voi suporterii echipei respective)
Asa ca din punctul asta de vedere echipa respectiva a aratat ca stie fotbal la nivel european :mishto:
Ca sa nu faci comparatie cu rapidu ... rapidu nu a a vut nici o sustinere financiara din partea ''autoritatilor locale'' :nashpa: asa ca nu se poate face comparatie cat desprre ani '90 ... traiasca copos Zgarcitu zgarcitilor 3 ani nu a rezistat un jcuator de valoare in giulesti(exceptie iencsi si Stanciu)
LiviuRO
20-08-2003, 02:11 AM
Originally posted by Bin@Aug 19 2003, 05:33 PM
BAIETI, LASATI-VA DE FOTBAL. NOROC CA SUNTETI DOAR VOI IN TARA, CA DACA MAI AVEAM O ECHIPA LA FEL DE "PRICEPUTA" IN ALE FOTBALULUI, ERAM DE RASUL LUMII DE RADEAU SI INSULELE FIJI DE NOI :flipa: . ASA MACAR NE FACEM DE KKT DOAR DIN CAUZA VOASTRA , DAR CEL MAI MULT VOI AVETI DE SUFERIT CAND ECHIPA VOASRTA PIERDE CU VREO ECHIPA DE AMATORI DIN LETONIA :mishto:* :blink:* :mishto:* :ph34r: , SAU MAI STIU EU CE ALTA TARA DIN LUMEA A 10-A A FOTBALULUI :D , CARE INVATA SA JOACE FOTBAL PE OGOARE CU OILE :huh: .
SA NU VA BUCURATI PREA MULT DACA TRECETI DE CVASIAMATORII AIA(CARE MA MIR CA NU V-AU BATUT), CA URMATORII LA RAND VA VOR SCOATE DE LA INTRETINERE!!* :flipa:* :mishto:* :flipa:
Ba baiatule, varu' cui nu-mi amintesc acum si mi-e lene sa caut, tu esti sanatos? Ia mai citeshte o data de doua ori ce-ai scris, fa-ti asha... o traducere... si vezi daca ai scris macar 5 cuvinte consecutive adevarate :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Cand termini, te rog sa postezi si "performantele" craiovei, atat in campionat cat si in cupele europene.
(Sa nu uiti sa precizezi ca exista un complot la scara internationala impotriva craiovei, care este concertat de gigi netoiu, adrian nastase, ben laden, bush si altii - cine ti-o mai veni in minte)
DarkComy
21-08-2003, 06:40 PM
D_Dogg deci eu am lipsit 1 saptamana asa ca nam vazut etapa a doua dar din cate am auzit Dinamo nu a stralucit cica era chiar sa vio luati in gura asa ca nu va mai legati de Craiova ca am facut un egal caini obositi ca MA ENERVATI :injur:
Apropo sunt fericit ca a mai intrat pe forum inca un fan al Craiovei BV BIN
ma duc sa beau un Ouzo sa ma calmez
nu a jucat chiar rau dinamo, dar a ratat mult, merita victoria :unsure: :ph34r: dar un egal era si el bun :)
ScorpionX
21-08-2003, 09:29 PM
Logic ei se multumesc si cu 0,5p :flipa:
LiviuRO
22-08-2003, 02:57 AM
scorpioaneee, sa-mi explici si mie ce inseamna terra-nova, te rog. Ca din cate shtiu terra nova = o rasa de caine, si nu cred ca eshti de acord cu mine cand zic ca craiova este, si o sa fie satelitul lui Dinamo!?
si dupa aceea sa-mi explici ce inseamna 'ultras' in acceptiunea ta, ca vad ca la craiova "e multi oameni deshtepti", "care foloseshte cuvinte pe care nu le sthie" (scriu asha ca sa intelegi ce vreau sa zic, si ca sa nu se oboseasca bogdanel sa aduge posturi in speranta ca va ajnge "legenda" si nu doar "vedeta" <_< care este acum).
THIS MESSAGE IS FOR d_dogg(ADICA d_dogule VREAU SA SPUN CA E PENTRU TINE :flipa: ). BA FIULE,TINERE :D CAINE CAND CRAIOVA AJUNGEA IN SEMIFINALELE UEFA, tu SI dinamo a ta VA JUCATI IN TARANA(STI tu CU CE :P ).
CRAIOVA ESTE (YOU LITTLE CHIUAUA :D ) PRIMA ECHIPA DIN PROVINCIE CARE A LUAT TITLUL, PLUS CA ARE CELE MAI MULTE TITLURI DIN PROVINCIE. GANDESTE-TE CA ANU TRECUT dinamo AVEA MAI MULTI JUCATORI DE LA CRAIOVA DECAT DIN BUCURESTI. SI EA NU SE BUCURA DE NICI UN AJUTOR
DE LA NU STIU' CE minister :injur: SI UITE CA A RAZBIT SI V-A INTRECUT.
TINERE ITI MAI AMINTESC DOAR CA UNIVERSITATEA A DAT FOTBALULUI PROBABIL CEI MAI TALENTATI FOTBALISTI DIT ROMANIA:POPESCU, GANEA, RADUCANU, CRAIOVEANU, STOICAN, RADOI, ADI ILIE, CHIVU(NOI L-AM LANSAT CHIAR DACA E DE LA RESITA), SOAVA, SI MULTI, MULTI ALTII, TINERE CHIUAUA.
ASADAR, "BAIETE", MAI BINE UITA-TE TU LA CE AI SCRIS ACOLO, SI DACA VREODATA MAI AI VREO NELAMURIRE, SA-MI SCRI :mishto: :flipa: .
VA ASTEPTAM PE OBLEMENCO SA VEDETI VOI CE E FOTBALUL, CA VAD CA E UN CUVANT STRAIN PT VOI :pimp: .
CHIVU(NOI L-AM LANSAT CHIAR DACA E DE LA RESITA),
sa nu exageram, chivu a jucat f putin la craiova, e din reshita si nu e oltean, asa ca sa nu exageram...peste un an veniti ca l-ai lansat si pe mutu si lobont, care cand au vazut pe craiova ce frumos joaca s-au apucat de fotbal :mishto: :P
DarkComy
22-08-2003, 09:42 PM
mda Chivu nu prea intra in schema dar ma rog nu ajung jucatorii enumerati ;)
MA REFEREAM CA NOI L-AM LANSAT CU ADEVARAT :mishto: , CA DACA RAMANEA LA RESITA, IMBATRANEA ACOLO PRECUM BUREBISTA ALA DE CAMPEANU DE LA GLORIA PE CARE IL CAUTA MOARTEA PE-ACASA EL BANTUIE TERENURILE DE FOTBAL :( :blink: . AJUNGEA CHIVU SA JOACE LA REAL SPANZURATII DIN DEAL :( <_< (THEY ARE THE BEST) SI NU MAI DEVENEA UN MONSTRU SACRU AL FOTBALULUI, SA SE BATA REAL, inter, CHELSEA SAU MAI STIU EU CINE PENTRU EL. :mishto: :mishto: :bere:
LiviuRO
23-08-2003, 04:45 AM
Originally posted by Bin@Aug 22 2003, 06:34 PM
THIS MESSAGE IS FOR d_dogg(ADICA d_dogule VREAU SA SPUN CA E PENTRU TINE :flipa: ). BA FIULE,TINERE* :D CAINE CAND CRAIOVA AJUNGEA IN SEMIFINALELE UEFA, tu SI dinamo a ta VA JUCATI IN TARANA(STI tu CU CE :P ).
CRAIOVA ESTE (YOU LITTLE CHIUAUA :D ) PRIMA ECHIPA DIN PROVINCIE CARE A LUAT TITLUL, PLUS CA ARE CELE MAI MULTE TITLURI DIN PROVINCIE. GANDESTE-TE CA ANU TRECUT dinamo AVEA MAI MULTI JUCATORI DE LA CRAIOVA DECAT DIN BUCURESTI. SI EA NU SE BUCURA DE NICI UN AJUTOR
DE LA NU STIU' CE minister* :injur: SI UITE CA A RAZBIT SI V-A INTRECUT.
TINERE ITI MAI AMINTESC DOAR CA UNIVERSITATEA A DAT FOTBALULUI PROBABIL CEI MAI TALENTATI FOTBALISTI DIT ROMANIA:POPESCU, GANEA, RADUCANU, CRAIOVEANU, STOICAN, RADOI, ADI ILIE, CHIVU(NOI L-AM LANSAT CHIAR DACA E DE LA RESITA), SOAVA, SI MULTI, MULTI ALTII, TINERE CHIUAUA.
ASADAR, "BAIETE", MAI BINE UITA-TE TU LA CE AI SCRIS ACOLO, SI DACA VREODATA MAI AI VREO NELAMURIRE, SA-MI SCRI :mishto:* :flipa: .
VA ASTEPTAM PE OBLEMENCO SA VEDETI VOI CE E FOTBALUL, CA VAD CA E UN CUVANT STRAIN PT VOI :pimp: .
cum spuneam pe limba voastra "e multi oameni proshti"!
Bai, imbecilule:
1. craiova nu e prima echipa din provincie care a luat campionatul. Vasta ta cultura fotbalistica nu include Chinezul Timisoara? Sau macar UTA (ca asta e mai cunoscuta, ai prins-o si tu). Petrolul, nu? F.C. Arges macar?
2. craiova nu a cashtigat de cele mai multe ori campionatul (dintre echipele din provincie) - din nou UTA, Chinezul
3. sa-mi zici si mie cand a jucat raducanu la universitatea(poate o fi facut un antrenament cu voi!), la fel pt. Radoi. Ganea si Ilie daca nu veneau in Buc. nu se "lansau" niciodata, Soava a demonstrat la rapid ca e un "libero" de nationala (la voi juca mijlocas stanga). Chivu a stat la voi exact 3 saptamani (pt. ca nu se intelese giovani la bani cu Ajax-ul, altfel pleca direct de la resita). Stoican inca nu a demonstrat ca este o certitudine (desi joaca destul de bine). Oricum daca a ajuns titular la nationala, a ajuns pt. juca la Dinamo, altfel titular era Dumitru (daca Stoican era spre ex. la craiova). Din toti jucatorii pe care i-ai enumerat doar popescu si craioveanu s-au transferat de la craiova in strainatate. Si daca tin bine minte il puteti adauga si pe stanga.
Iar daca vrei sa vorbim de jucatori, ia vezi tu generatia de aur? (75% :injur: steaua :injur: , 20% Dinamo 5% alte echipe - adica 2-3 jucatori). Iar in prezent, poate imi spui si mie cine i-a lansat pe Mutu, Contra, Niculae, Cernat, Dorinel? Chiar Codrea (care era jucatorul lui Dinamo cand s-a transferat de la Arges la Genoa).
Incearca sa nu accesezi Internetul doar pt. a posta aberatii pe un forum frumos colorat. Daca tot vrei sa scrii despre fotbal, macar informeaza-te asa, la limita bunului-simt.
Pt. mai multe informatzii referitoare la istoria campionatului romaniei click aici (http://www.lpf.ro/istoric.htm)
Sirbu Mihail Bogdan
23-08-2003, 06:24 AM
ma nici tu nu stii ce vorbesti,te asigur ca,,,,,chivu nu a jucat la Craiova numai 3 saptamani.
ma acum sa nu crezi ca fac msito sau ca vreau sa ma cert.
tu ai jucat vreodata fotbal?
copii incep fotbalul de la 7 ani, nu-mi spune mie ca un jucator care a jucat de la 7 ani la 20 la Craiova si s-a transferat la dinamo e jucator doar din cauza asta.
te rog frumos raspunde-mi la intrebarea aia
ScorpionX
23-08-2003, 09:30 PM
Bah Chivu a stat la Craiova cel putin 2 ani. Si la Craiova s-a remarcat asa ca cioku' mik :angry: . Si ca sa se supere D_dogg il rog pe mns sa ii dea avertisment ca l-a facut pe varu-meo imbecil. :flipa:
DarkComy
24-08-2003, 06:43 PM
ma D_Dogg de ce crede bibilica aia mica si obscura a ta ca majoritatea jucatorilor de la nationala vin de la echipe mari din Capitala pt ca astea au bani si cumpara toate talentele pt ca in Capitala sunt toti actionarii de afara asa ca CIOCU MIC
IAR PT D_DOGG:BA NU-MI VORBI MIE DE CULTURA FOTBALISTICA BA CHIUAUA :flipa: , TE ASIGUR CA U CRAIOVA A LUAT TITLUL DE CAMPIOANA IN 42-43, LA 2 ANI DUPA CE-A INTRAT IN DIVIZIA A, CHIAR DACA NU A FOST OFICIAL SI ARE LA ACTIV FARA TITLUL ASTA ALTE 4, SI NU CRED SA FIE ALTA ECHIPA CARE SA FI LUAT MAI MULTE,ASA CA CIOKU' MIC! CHIVU A JUCAT LA CRAIOVA 2 ANI, SI NU "EXACT 3 SAPTAMANI"ASA CUM ITI DICTEAZA TIE "VASTA" TA CULTURA FOTBALISTICA.AICI S-AU LANSAT RESPECTIVII FOTBALISTI , NU CONTEAZA CINE I-A TRANSFERAT AFARA, CA DACA NU-I LUATI VOI CA MILOGII(PROBABIL DIN LIPSA DE TALENTE) ORICUM II TRANSFERAM NOI DE AICI.SI MAJORITATEA JUCATORILOR PE CARE ECHIPELE DIN BUCURESTI I-AU DAT GENERATIEI DE AUR SUNT APROAPE TOTI TRANSFERATI DE LA ECHIPE DIN PROVINCIE(EX: HAGI). ASA CA LAUDA-TE CU JUCATORII CRESCUTI DE dinamo CARE AU AVUT REZULTATE IN FOTBAL(NU CU MUTU, CODREA ETC...).
CE AI DE SPUS LA steaua-dinamo 1-0? CRED CA NIMIC! SUNTETI PATETICI! MAI BINE DU-TE SI CULCA-TE LINISTIT, CA POATE DOAR ASA MAI ARE SI dinamo REZULTATE. ITI UREZ GHINION CU METALURG!!!!!!!!!!
PS: NU STIU DE CE, DAR AM IMPRESIA CA TU ESTI DOAR UN COPILAS CU COSHURI PE FATA SI CU MARI PROBLEME(STI TU DE CARE), CARE NU ARE ALTCEVA DE FACUT DECAT SA SE BAGE SI EL IN SEAMA PE UN "FORUM FRUMOS COLORAT". VEZI SA NU MA SPERII!!!!!!
ScorpionX
25-08-2003, 12:02 PM
Lasa-l si pe el in pace... traieste pe alta lume dar lasa....... Si vezi ca CHIVU a plecat la Ajax de la Craiova, cum putea sa plece si Stoican, daca nu se ducea la dinamo si isi bateau aia joc de el :scaun:
LiviuRO
25-08-2003, 12:58 PM
Mai intai nu l-am facut eu imbecil, e vina parintilor. Apoi, DoarComic, jucatorii vin de la echipele mari din capitala (cum foarte bine le-ai numit chiar tu) pt. ca astea joaca fotbal, astea fac performanta. Simplu! Visul oricarui jucator e sa se transfere la :injur: steaua :injur: sau la Dinamo (cel putin asha declara ei).
Bogdan, am jucat culmea! la :injur: steaua :injur: , la grupa lui Sames, portar, de la 10 la 13 ani. Nu eram vreun talent, tre sa recunosc.
Recycle Bin, fii atent tai ca tzi-am dat acolo un link, oficial, al LPF, care o sa-ti lamureasca toate neclaritatile (mai putin gandirea, ca pana la urma e doar un site, nu o noua scoala! DEshi exista si scoala on-line, ale carei cursuri ai putea sa le urmezi).
Am vazut ca ati mai scris undeva ca nu Dinamo la facut pe mutu jucator mare! Corect! S-a facut singur un mare jucator! Sa va zic o treaba daca tineti minte istanbulspor - fc arges, din UEFA, '98 parca, arges - steaua din acelasi sezon, poate va amintiti ca Mutu juca mijlocas dreapta la arges (nr. 19 pe tricou). Abia cand a venit la Dinamo "s-a facut" acel volante care a speriat italia! In plus Dinamo l-a dat pe mutu fotbalului adevarat, cand a jucat cu Benfica si adevenit golgeterul turului cu 18 goluri in 18 meciuri!
Sa nu-mi spuneti mie ca daca un jucator joaca, cum zicea cineva, de la 7 la 18 ani la o echipa din provincie, apoi se transfera 2 sezoane in Buc., si pe urma afara la o mare echipa (Mutu spre ex.) asta inseamna ca echipa din provincie l-a facut un mare jucator. Adica Ronaldo este de fapt jucatorul care s-a lansat la Cruzeiro, nu la Barca??? Asta asha ca sa dau un singur ex.
Iar acum despre Chivu. Eu fac pariu pe orice ca s-a transferat de resita la craiova in 99 la inceputul verii, si pe urma la finalul verii a plecat la Ajax. Spuneti-mi si mie, oltenilor, ce nr. avea pe tricou la voi? era rezerva sau titular? pe ce post juca?
Daca ma insel eu, atunci gata, am tacut, nu ne mai contrazicem... Dar daca am dreptate...
DarkComy
25-08-2003, 02:14 PM
ma D_CHIUAUA tu nu ma intelegi daca echipele din provincie daca ar putea sa ii tina la echipa pe talente care sunt cumparate pt ca , echipele mari platesc clauza si gata daca iar tine pai nationala ar fi numai din provincie ba uitate la Steaua , Dinamo , Rapid uitate cati jucatori din capitala aveti si cati din provincie :injur:
si inca o chestie stii toti jucatorii care zic a fost visul meu sa vin la Steaua , Dinamo etc. aia zic asta sa nu aiba probleme cu suporterii asa ca laso balta
LiviuRO
26-08-2003, 01:52 AM
Daca tot imi raspunzi, macar citeshte ce scriu, ca sa nu ma obosesc sa-ti dau aceleashi explicatzii de mai multe ori:
Sa nu-mi spuneti mie ca daca un jucator joaca, cum zicea cineva, de la 7 la 18 ani la o echipa din provincie, apoi se transfera 2 sezoane in Buc., si pe urma afara la o mare echipa (Mutu spre ex.) asta inseamna ca echipa din provincie l-a facut un mare jucator. Adica Ronaldo este de fapt jucatorul care s-a lansat la Cruzeiro, nu la Barca??? Asta asha ca sa dau un singur ex.
Sirbu Mihail Bogdan
26-08-2003, 05:38 AM
ok te-am inteles.
daca Ronaldo venea la Barca la 20 de ani fara sa fi jucat la o alta echipa,deci sa nu fi jucat fotbal profesionist, se mai lansa?
nu trebuie minimalizat meritul echipelor care cresc jucatori.
Si eu stiu ca fundashul chivu a venit la craiova la inceputul verii a jucat vreo 2 sau 3 meciuri si a plecat la ajax...l-am intrebat si pe taica-meu care se stie la fotbal, a si jucat fotbal in diviza c :P daca tot e sa ne laudam pe aici si un lucru e clar, chivu nu s-a format la craiova, ci la AJAX !!!
hmmm, am o intrebare, voi puteti vedea nivelul de warninguri de la alti membrii?
DarkComy
26-08-2003, 10:26 AM
BA CUM P**A MEA PUTETI SA SPUNETI CA , CHIVU A JUCAT 2 , 3 MECIURI SAU A STAT 1 LUNA IN CRAIOVA SI A PLECAT A STAT MAI MULT ADIKA 1 AN SAU 2 :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur:
Sirbu Mihail Bogdan
26-08-2003, 03:59 PM
stati umpic,D_dogg a spus ca Mutu s-a format la dinamo,el venind in stefan cel mare de la arges.deci el nu s-a format si a devenit mare jucator cand a plecat in italia la verona si apoi la parma.asta s-a intamplat la dinamo.
acum vii si spui ca,chivu a venit de la resita la Craiova dar asta nu s-a format la Stiinta, a plecat in olanda si deabia atunci s-a format.
hai ca acu chiar m-ati enervat la faza cu chivu, de unde frate sa stea un an sau 2 la craiova, ma voi veniti aici cu talente de mari suporteri si nu aveti nici cea mai mica idee, chivu a stat undeva intre 2 sau 3 luni la craiova si nu a jucat mai mult de 3 etape, el plecand la ajax ca si mitea de la dinamo...
ATENTIE, ca lucrurile scapa de sub control si o sa ma faceti sa va suspend pe toti, nu vad care e problema, veniti aici si faceti pe victimele, si alte chestii si nimeni nu va provoaca, luati exemplu de la Bogdan si vorbiti frumos
:ciocan:
ScorpionX
27-08-2003, 05:38 PM
Bah va rog sa nu ne mai certam pentru Chivu ca daca nu a fost lansat de Craiova, nu a fost lansat nici de dinamo sau steaua. Da asa ca sa ii spun lu' mns sa se mai intereseze si sa-mi spuna mie in ce an a plecat Chivu la Ajax si sa faca diferenta cu 1998-1999 cand Chivu stiu sigur ca a dat un gol cu capu' din 16m.
Si daca juca doar 2 luni la Craiova eu nici nu auzeam de el. La 11 ani ce ma interesa pe mine lotul intreg al Craiovei. Dar eu "il stiu" de mai mult timp.
Si cu aceasta afirmatie sa sa nu ne mai certam pe Chivu. OFF TOPIC
DarkComy
27-08-2003, 08:49 PM
Ok ScorpionX si mns imi pare rau daca team enervat sau daca am injurat sau ceva :oops:
LiviuRO
28-08-2003, 02:48 AM
asha mns, mai tempereaza-i (sper ca nu te referai si la mine)
DarkComy
28-08-2003, 09:16 PM
nu ma D_Dogg din pacate eu lam enervat ca am injurat :oops:
ScorpionX
28-08-2003, 09:18 PM
Pai ce bai fiorosule tu esti scutit de doctor???
Cate exemple de limbaj ne adecvat folosit de tine vrei sa-ti dau???
Si in primul rand eu i-am temperat pe ai mei sa nu se mai certe cu cei care nu vor sa ajunga niciodata la aceiasi concluzie. De cate ori am fost eu de acord cu voi (dinamovistii)??? Iti spun eu: de cel putin 3 ori... Pe cand tu... Din mandria aia prosteasca de caine inrait nu ai vrut niciodata sa fi de acord cu noi chiar si cand stiai bine ca avem dreptate. Sorry... Dar inainte de a te uita la scandura din ochii altora, uitate la barna din fata ta.
In concluzie: Si tu ar trebui sa te tempereziq
LiviuRO
29-08-2003, 01:22 AM
Pai daca spuneti numai bazaconii(nu ma refer direct la tine, ci mai ales la DoarComic si Recycle Bin), cum sa fiu de acord??
Eu unul, nu am de ce sa ma temperez: "imbecil; retard; terminat" sunt cuvinte din DEX, majoritatea adresate lui bogdan, cu siguranta nu gratuit, si oricum cred ca le-am folosit de vreo 10 ori... Nu conteaza oricum.
Scouville
29-08-2003, 01:53 PM
Fratilor cred ca topicu asta va fi cel mai interesant dintre toate atat doar ca nu inteleg un lucru:din 170 si ceva de useri inscrisi NUMAI VOI VA CERTAT CA NEBUNII!!!! adica sa presupunem ca pe langa cei 4 suporteri de la craiova si 3-4 de la dinamo mai sunt si de la alte echipe si totusi nu se cearta in halu asta ..
Sa fii fost in wired cafe cand s-au disputat intrecerile sa fii vazut cum toti 40 oameni din diferite locuri ale tarii intre 10-32 de ani se intleegeau de minune chiar daca miza era mult mai mare decat stabilirea traseului lu chivu catre glorie .... dar ce sa-i faci...
oricum pana la noi ''comtroverse pasnice'' va RECOMAND sa mai urmariti meciurile din campioanaele straine sa vedeti acolo suporterii ce striga (in nici un caz injuraturile alea care incep cu M,D,P,G,T, ... etc)nu zic ca ia nu se cearta dar totusi ...
LiviuRO
01-09-2003, 12:45 PM
Tzi se pare tzie ca in campionatele de afara nu se injura! Spre ex.in Ita se injura cel putin la fel de mult ca si la noi, si la fel doar la adresa rivalelor. Adik Roma pe Lazio, si invers. Milan pe inter si pe Juve, si invers. Normal nu o sa injure nimeni Reggina, cum nici la noi nu striga galeria lui Dinamo "M__e Ceahlaul!". Sau Turcia, unde acolo daca Samsunspor ii da gol lui Galatasaray, pe Ali Sami Yen, erupe vulcanul si aia dupa meci fac drumul spre casa cu oprire la spital, la Florya.
Iar din 180 de useri nu shtiu daca posteaza aici, in Fotbal mai mult de 10-12. Mai ales ca multi sunt doar cu numele useri, ori au postat de 3 ori si s-au plictisit, ori nu mai posteaza de luni de zile, ori posteaza de 3 ori pe luna.
terminator"87"
01-09-2003, 03:16 PM
gloria is the best :lol:
sandu
01-09-2003, 08:34 PM
Dinamo-National 4-1 :mishto:
Farul-Craiova 3-0 :bere:
nu ii mai vad pe olteni ;)
unde sunt, ziceau de noi ca dupa meciul cu arges nu am mai aparut
DarkComy
01-09-2003, 11:27 PM
sandu te rog frumos sa schimbi semnatura sau sa scoti M**E din semnatura
<_< :angry:
sandu
02-09-2003, 09:09 AM
mai bine te-ai uita la semnatura lui scorpionx
DarkComy
02-09-2003, 09:53 AM
eu team rugat pe tine ca la tine apare cuvantul m**e la el nu apare dar o sa il rog si pe el sa o schimbe. ACUM SCHIMBAL :angry:
sandu
02-09-2003, 03:14 PM
nu te enerva ca nu-l schimb
DarkComy
02-09-2003, 03:39 PM
oricum o sa iti zica mns sa il schimbi
LiviuRO
03-09-2003, 02:24 PM
Si eu tot "Caine vreau mereu sa fiu,/ Sa traiesc asa cum stiu,/ Sa-i dau :flipa: lu steaua,/ Lu' rapid si craiova!"
maaaamaaaaaaaa ce e aicea fratilor??? ziceati de mine ca eu incep scandaluri , nma mai intrat de o luna pe site , nu stiu de ce, dar sa fii beat e mai distractiv decat sai contrazici pe dibnamovisti, cei care le dovedesti ceva in fata si tot refuza sa creada............mda o conspiratie internationala.....hehe....ma craiova a rezistat apocalipsey fotbalistice din era lui lui dark popo lord jiji netoiu numai pentru ca a avut cei mai tari fani din tara, daca vruia netoiu sa distruga dinamo, atunci tot cu steaua jucati, steaua nicolae balcescu........deci in concluzie sunteti jalniici, si cam asta e ultimu mesaj.....oricum mam saturat sa scriu degeaba, orice ce as dovedi voi dinamovisti o sa ma contraziceti....asa ca sal si o retrogradare placuta
Scouville
03-09-2003, 03:25 PM
Culea e ca stelsitii :o (suporterii) poti vb cu ei :) , schimb de opinii etc ca realizeza si ei ca e absurd <_< sa te mai contrazici atata timp cat ii explicic aluia si mai aduci si argumente si dovezi . :rolleyes: ... cu dinamovistii e altceva :injur: .... e smecheria prea mare pe Stefan cel mare :zzzz: :nashpa:
sandu
03-09-2003, 04:03 PM
bai bleg boy ce-ai dovedit tu?
cum adica ce am dovedit? am dovedit ca netoiu a vrut sa ne distruga ca voi aveti o galerie de toata jena si ca sunteti in A numai pentru ca existam noi, un mic exemplu, meciul tur cu letonii
LiviuRO
04-09-2003, 02:58 PM
Ia uite de unde "supranumele" Analfabetu' al lui Claudel! E fratele-tau Albastreala? Ba, n-ai vrea tu un topic numai al tau, numit "Aberatzii alb-albastre" spre ex., in care sa vb. singurel?
Si ia-l si pe Scouville, ca el e "singur impotriva tuturor", dati-va nishte dovezi adevarate ca noi suntem varza si ca voi sunteti "campionii unei mari iubiri" sau "De 3XCampioni, cu Georgel Coposel", si mai lasa-ne cu tampeniile astea. Auzi se vede ca nu-am retrogradat gratie voua (s-a pus vreodata problema sa retrogradeze Dinamo?) dupa meciul tur cu letonii... "Oltenasi, sunteti de :kkt: , oltenasi, sunteti de :kkt: !".
sandu
04-09-2003, 10:53 PM
bai in primul rand netoiu nu a vrut sa va distruga din contra va salvat de la faliment iar cand ia-ti intors spatele a fost normala razbunarea lui. Ce crezi ca acum el nu vrea sa se razbune si pe Dinamo.
ma tu cam vorbesti singur cand incerci sa dovedesti ca voi sunteti cei mai tari, oricum numi mai bat capu cu voi, sunteti imposibili
DarkComy
05-09-2003, 09:06 AM
Sandu cat timp a fost netoiu au fost vreo 7-8 meciuri contra lui Dinamo in meciurile astea echipa nu a luat nici un punct lui Dinamo ca era Netoiu care spunea baietii nu uitati contra cui jucati si alte aranjamente cu Gloria , Ceahlaul etc. asta era spre binele Craiovei , sa faca blaturi ? poate asa se procedeaza la Dinamo . El poate nea salvat de la faliment dar in ce situatie nea lasat cu 6 jucatori de KKT ai lui de la Rocar si atat am avut noroc ca in urmatorul sezon neam salvat ca am reusit sa incropim o echipa acolo o echipa pe care Sandoi a incropit-o in mai putin de 1 luna deci tot intr-o situatie de CACAO :injur:
LiviuRO
07-09-2003, 12:30 AM
Fara suparare DarkComy, da topicu asta mi se pare fara sens. Adica pagini in care sa-i iei la mishto pe ceilalti. Nu are cum sa existe un "scandal craiova-Dinamo", si chiar daca ar fi mi se pare inutil sa-l dezbatem intr-atat. Eu zic ashtia care postam aici sa supunem la vot, si sa-l rugam pe mns sa scoata topicu. Si eventual sa faca altul, ceva de genu' "Despre fotbal, necenzurat!". Din partea mea :offtopic:
sandu
07-09-2003, 12:21 PM
ma obositule eu nu am zis ca Dinamo este cea mai buna , vad ca voi oltenii va credeti cei mai buni din Romania si cei mai destepti pe deasupra, numai voi aveti dreptate
imi schimb si semnatura ca sa fi multumit
sandu
07-09-2003, 12:31 PM
ar mai fi ceva de spus
Craiova a fost cea mai defavorizata echipa de fotbal pe timpul lui Ceausescu, si sa ne bagam p..a in Netoiu care a incercat sa va distruga echipa si in arbitrul de la Farul-Craiova numai de nenorociti ati avut parte. Liga ar trebui sa va dea titlul de campioni ai Romaniei pentru sezonul 2003-2004 pentru merite sportive
si cu asta am trerminat discutia cu voi domnilor atotstiutori :offtopic:
DarkComy
07-09-2003, 05:38 PM
bv acum sunt fericit in privinta semnaturii dar nu ma intereseaza ce ai postat
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.