PDA

View Full Version : Tutoriale!!!!

-yo-veve
28-01-2006, 05:41 PM
Dap, am un tutorial de facut fete!poate mai gasit si voi altceva prin siturile alea despre care v-am zis si puneti si voi aici toate TUTORIALELE pe care le gasiti insa e important sa le si incercati nu sa asteptati de la alti!!!! :mishto:

http://turincontcm.iespana.es/tutoriales.htm

-vedeti ca asta e:"MANUAL CREAR E INSTALAR FOTOS" e pe la jumatatea pagini!

Daca aveti intrebari nu ezitati!!!!!Sunt bine dispus! :mishto:

SANATATE!!!

Una peste alata eu m-am apucat de facut FETE la Dinamo,asa ca daca sunteti amatori si vreti fete!!Care se baga la facut pt stiaua???Nu de alta ,dar daca le fac eu sar putea sa nu prea iasa pe gustu vostru!!!! :D

-yo-veve
06-02-2006, 11:13 AM
Dap ce sa zic,credeam ca pe situ asta sunt niste stelisti mai infocati si ma asteptam sa vad deja toata echipa facuta!!Asta e bafta mea!!!
Acum sa vedem "provincia":Timisoreni,Craioveni--- astept sa faceti si voi ceva fete daca se poate,bine daca sunteti destul de nebuni dupa fotbal si bineinteles dupa echipa dumneavoastra mult prea iubita.Asa ca folositi linku de mai sus si SPOR LA TREABA !!!-E valabil pt toti iubitori de fotbal(FIFAM 06)si bineinteles care sunt "nebuni" dupa echiap lor favorita!!!

-yo-veve
07-02-2006, 12:37 AM
Ala eu,ala eu... care mai stiti si voi vre-un tutorial pt joc pls mai puneti si voi un link aici.Ar fi bun un link pt echipamente sau orice ,nuami sa puneti si voi ceva!!!

Dannyxxx
11-02-2006, 07:53 PM
:scaun: MI se intrerupe tot timpu' downloadul! Stie cineva de unde pot sa mai downlodez " manual fotos " ??? :fotbal:

stefyboy
12-02-2006, 12:30 AM
ma misto tutorialu ala da sincer nu prea inteleg spaniola, stiu k pana la urma iti dai seama ce si cum da ceva macar mai in engleza nu ai gasit? sau sa traduca careva putin dak se poate. ok, nu ma injurati, incercam si eo sa inteleg mai multe! Da apropo, chiar nu a facut nimeni nimeni un patch si cu steme si cu fetele jucatorilor si cu echipamente, cu tot ce trebuie? (oricum imi place sa invat singur dar imi e k apare FM07 pana as termina eo)

Dannyxxx
12-02-2006, 02:52 AM
nu ma ajuta nimeni?? :nashpa:

stefyboy
12-02-2006, 02:46 PM
da mailu si ti-l trimit eo!

Dannyxxx
13-02-2006, 03:53 AM
Ha! Uite ca a mers in sfarsit ! :lol: Inainte se intrerupea pe la 15%!

stefyboy
13-02-2006, 08:38 PM
e bine, acu punete pe treaba