PDA

View Full Version : Sunt disperat

ScorpionX
10-07-2003, 11:13 AM
Care se pricepe la net cam am si eu o problema grava cu downloadurile. De 2 luni nu imi mai merg (de pe orice site). Cand ii dau download imi apare o pagina alba cu o icoana mica in stanga sus (care nu reprezinta nimic).
Am reinstala windowsul si dupa ce am incercat sa downloadez mi-a dat o eroare si apoi mi-a zis ca eroare nu poate fi recunoscuta asa ca nu este descoperita si sa le trimit niste chesti la aia de la Microsoft dar era un fisier pe care mi-l trimtea in mult timp si nu l-am mai trimis. Si acum iar imi apare faza cu pagina alba. :angry: :injur: :scaun: :nebun: :sanshine2: :nashpa: :alida:

Sirius
10-07-2003, 09:06 PM
Incearca o devirusare si, daca nu o formatare si apoi reinstalarea Windowsului pe curat. Daca nici asa nu merge scrie la o revista de specialitate, aia sigur stiu raspunsul!

sanshine
12-07-2003, 06:04 PM
ai incercat sa reinstalezi doar Internet Explorerul? Sau sa incerci si alt browser, de exemplu Opera.

ScorpionX
13-07-2003, 08:41 PM
Pai le-am reinstalat. Ziceti-mi si mie o adresa de mail de la o revista de specialitate!

Sirius
14-07-2003, 08:50 PM
bogdans@level.ro

El este cel care se ocupa cu problemele de hardware si software, asa ca trebuie sa stie. Raspunsul or ti-l da prin e-mail or prin revista LEVEL.

PS: Ia uite ca tot am facut reclama! :D

mns
14-07-2003, 08:53 PM
lol, ce esti asa paranoic, si ce-i asta-i reclama? loale, peste tot am vazut asta, nu zic numele ca fac reclama, fleoshc, chill :P

Sirius
14-07-2003, 09:16 PM
Pai ce ma, nu e reclama? Daca-i rezolva ala problema parca vad ca o sa ia Levelu' de atunci inainte...

ScorpionX
15-07-2003, 10:23 AM
Lol. La mine in casa trebuie sa justific toate cheltuielile si daca afla taica-meo ca am dat banii pe level....

sanshine
15-07-2003, 06:39 PM
lasa ca citeste Sirius Black levelu, si daca vede raspuns la intrebarea ta iti zice imediat ;)
incearca si forumu' de la www.chip.ro, au sectiune de troubleshooting, pui acolo intrebarea si astepti raspuns.

Sirius
21-07-2003, 09:32 PM
Daca ai scris la Level, ma uit eu pentru tine luna viitoare, insa sa sti ca Chip nu am mai citit de mult...