PDA

View Full Version : Echipe romanesti in cupele europene

Pages : [1] 2

LiviuRO
08-07-2003, 01:09 AM
ar fi marfa sa argumentati optiunea voastra :)

mns
08-07-2003, 06:08 PM
am votat cu steaua pentru ca are el mai solid lot, jucatroii se cunosc intre ei, nu a plecat (inca) nimeni in vara asta si nici nu va pleca nimeni (important) si in plus Steaua a adus multi jucatori buni

DarkComy
08-07-2003, 06:48 PM
si eu trebuie sa fiu de accord cu STEAUA ca pare cea mai capabila Rapid nu cred , Dinamo in nici un caz :P , si Bistrita e un vis

Sirbu Mihail Bogdan
08-07-2003, 08:28 PM
toate vor iesi din competitii in primele tururi.
parcursul va fi acelas ,nu ai pus optiunea asta la sondaj

Neo
08-07-2003, 09:06 PM
dinamo pt ca are un lot mai valoros si mai omogen

Sirbu Mihail Bogdan
08-07-2003, 11:22 PM
da s-a vazut cat de omogen este,nu numai ca nu stiu sa joace impreuna se mai si bat pe teren.sunt o "adevarata" echipa.

mns
09-07-2003, 12:45 AM
Originally posted by Sirbu Mihail Bogdan@Jul 8 2003, 08:46 PM
toate vor iesi din competitii in primele tururi.
parcursul va fi acelas ,nu ai pus optiunea asta la sondaj
era vorba de cel mai lung parcurs, nu ca dinamo si rapid ies din prima si steaua din al doilea tur :D

LiviuRO
09-07-2003, 04:23 AM
Ce jucatori buni au adus spurcatii aia??
Nanu, vedeta la 35 de ani
Pitu, mai mereu rezerva la bacau
oliveira (???), doar ca e brazilian, ca Dida inseamna ca e bun?!

Curt e singuru' care cat de cat e fotbalist... da' fundashi oricum aveau

LiviuRO
09-07-2003, 04:34 AM
Eu fac pariu cu oricine ca atat Dinamo cat shi (sunt cocalar de mirc) :injur: steaua :injur: ajung in turul doi al uefa (fara a numara turul preliminar). Din pacate rapid nu are sanse reale, poate doar cu un noroc chior...

Atuurile lui Dinamo in noul sezon (intra shi (sunt cocalar de mirc) cupa uefa aici) se cheama Clau-gol shi (sunt cocalar de mirc) Danciu-gol, la care se adauga perioada aia prosta din retur care o sa-i mobilizeze serios. Iar daca oltenii prind o zi buna (ca din pakate doar atunci joaca ca lumea) jucam sigur finala cupei uefa! cu :injur: steaua :injur: !

Beton, nu?

mns
09-07-2003, 11:14 AM
au sanse sa ajunga in trurl I 95% de turul 2 nu stiu :D

Neo
09-07-2003, 07:17 PM
da mns multz (sunt cocalar de mirc)am ce sportiv eshti :angry:

LiviuRO
10-07-2003, 01:14 AM
Merge pariul mns?

Sirius
10-07-2003, 09:13 PM
Bistrita a fost invinsa de Brescia cu 2-1 in deplasare. Urmatorul meci se va disputa la Gloria acasa, iar bistritenii vor avea ocazia sa-l vada pe Roberto Baggio! Oricum nu cred ca vor trece de italieni...

mns
10-07-2003, 10:02 PM
am izs ca merg la bistrita la meci, dar a cam picat planu, ca am inteles ca nu vin toti jucatorii buni de la brescia

LiviuRO
11-07-2003, 01:00 AM
Si uite asha Bistrita are, dupa parerea mea sanse 60 % sa treaca de Bistrita. Ce? Ceahlaul lui Pinalti n-a trecut de Mallorca? Dupa ce jucasera finala uefa? Si aia tot cu rezervele au venit :lol:

Nu mi-ai zis, mns, daca merge pariul...

Sirbu Mihail Bogdan
11-07-2003, 05:20 AM
Originally posted by D_Dogg@Jul 10 2003, 04:00 PM
Si uite asha Bistrita are, dupa parerea mea sanse 60 % sa treaca de Bistrita.
ce ai vrut sa zici aici?
ca tineretul lu Bistrita va trece de echipa mare sau ca Bistrita va trece de Brescia? :wacko:

mns
11-07-2003, 11:12 AM
hai sa fim seriosi, gloria nu va trece de brescia, n primul meci a fost un mic accident, cei de la brescia nu au luat prea in serios meciul, dar acum nu cred ca se va mai intampla asta

Neo
11-07-2003, 07:59 PM
nu cred ca trece :cooool:

LiviuRO
12-07-2003, 02:38 AM
Nici eu nu am zis sigur ca trece Bistrta de Brescia, dar zic ca Brescia, daca joaca cu echipa a doua ca in tur are sanse mari sa fie eliminata. Atz (sunt cocalar de mirc)i vazut in campionat cum joaca Bistrita cand "are chef". Plus ca Sanmartean o sa vrea sa impresioneze... Ramane de vazut, eu raman la parerea ca Bistrita are sanse 60 % de calificare

LiviuRO
12-07-2003, 02:41 AM
In schimb eu sunt foarte curios care sunt "aia" care au votat rapidu'... copos si rada poate?! <_<

LiviuRO
13-07-2003, 12:51 AM
Eh, uite ca nu a iesit cum am crezut eu... M-a incurcat Raul Gonzales de Brescia... Da' oricum Bistrita a jucat super, daca nu ar avut mentalitatea pur romaneasca sa se retraga imdediat in aparare cand trebuiau sa tina mingea... Doar o echipa de la noi poate pierde o calificare cu avantaj pe tabela si avantaj numeric pe teren :nashpa:

Sanmartean asta in schimb, e TARE ! Dribleaza baiatu' cat vrea, cum vrea, pe cine vrea, a mai data si un golazo. Bravo lui!

Scouville
13-07-2003, 01:39 PM
Mda rapidu in ultimii trei ani a jucat cu Viteesse Arnhem 2002
Paris Saint-Germain 2001
Liverpool 2000
si a pierdut la 1 gol diferenta sau asa ceva cu liverpool 0-0 la ei si 0-1 acasa
cu parisa saint germanin 1-1 si 2-1(prelungiri - si bineteles urmeaza sa faceti caterinca cu nocturna ... :angry: ) asa si cu vitesse ttot asa nu ma itin minte scorurile pe cand alte echipe (nu dau nume) au luat bataie de la Grasshoper , St Gallen , sau nici macra nu au jucat in cupa uefa ... in sfarsit cred ca rapidu va avea cel mai lung parcurs datorita lotului si sa speram ca zgarcitu ala de copos nu mai vine jucatori in prostie si ia ''vede '' ala Burke sau Nivaldo .... a plaecat rat si poate si bratu ... si sa vedem ce stie Zyati ala poate sa ma iaduca redinic niste belgieni :wacko:
Ceva modest ... van Kerhoven , Willmonts , Sonk , de buyten .... :rolleyes:

LiviuRO
14-07-2003, 01:40 AM
Bine, ati jucat cu Liverpool si PSG, ati luat-o, da' atunci makar aveati jucatori... Acum aveati unu', Rat, si v-ati grabit sa-l dati in Ucraina. Zi-mi serios, chiar crezi ca treceti de Anderlecht?

Sirius
14-07-2003, 09:07 PM
Rapidul i-a luat pe Dossey si N'Jock ca sa-si intareasca lotul. Niste achizitii foarte bune, zic eu. Acum parca sansele Rapidului la calificare au mai crescut un pic...

DarkComy
14-07-2003, 11:30 PM
Ba Rapidul a facut cele mai interesante achizitii vara asta parerea mea Dossey , N'jock si altii si poate poate Claudiu Niculescu daca il aduce si pe asta eu zic ca trece de Anderlecht :mishto:

LiviuRO
15-07-2003, 01:27 AM
DA! Njock=super jucator. De acord, da' Dossey ala parca nu e cine shtie ce, dolha cred ca e peste el. Oricum, daca te uiti la echipa lui anderlecht, doar patriotismul te poate face sa crezi/sa speri mai bine zis ca trece rapidu'. Ce mijlocas stanga sau dreapta au? Bordeanu si Brujan? Sa fim seriosi.

Cat despre Clau-gol, NICI O SANSA SA JOACE ALTUNDEVA DECAT LA DINAMO!

Sirbu Mihail Bogdan
15-07-2003, 06:12 AM
da ba clau-gol ,e unu' dintre oltenii aia care ii injurati voi ca niste bezmetici si ca niste tigani disperati.

DarkComy
15-07-2003, 11:58 AM
Dossey totusi e o achizitie buna ca Dolha din cate am observat se accidenteaza destul de des
desi tin cu U Craiova Claudiu Niculescu tot il urasc a facut o declaratie prin care spune ca nu regreta nici macar un pic ca a plecat de la Craiova :angry:

Scouville
15-07-2003, 09:47 PM
Claudiu parca nu mai e la rapid iar de restu .... patriotismu logic ca ce bine era atunci cand aveam 6-7 echipe in cupele europene acuma avem 3!!
Oricum si rednic a zis ca rapidu are doar 40% sanse de izbanda ... paote :huh: 4%
Dar zic ca daca mai e sa aduca o extreme de talia lui godfriod si un portar bun se poate ... Sa speram ca nu vine Nilsson sa ne arbitreze sau altii ''maestrii'' ca astia s-au invatat deja :alida:

mns
16-07-2003, 12:28 AM
dupa ultimele rezultate din amicale, nu prea cred ca rapid o sa faca mare lucru in dubla mansa cu anderlecht :P

LiviuRO
16-07-2003, 01:00 AM
Din partea mea sa treaca rapidu' de anderlecht... face bine la coeficient, la renume... ;)

Neo
16-07-2003, 08:27 PM
mns vezi rapid-anderlecht 0-1
anderlecht-rapid 9-0
mai frumos :cooool:

LiviuRO
23-07-2003, 02:03 AM
Sa nu exageram! rapid anderlecht 0-3 si anderlecht rapid 3-0, ca to vrea ala sa nu participe.

Sirius
24-07-2003, 09:17 PM
Uite o varianta mai optimista: bat belgienii in tur cu 2-1, iar in retur, in fata miilor de spectatori belgieni, arbitrul da un penalty pentru Rapid la scorul de 0-0 si Dossey...aaa Iencsi transforma si apoi se califica CFR-istii.

PS: bineinteles ca penalty-ul ar fi pentru un hent inexistent! :D

LiviuRO
25-07-2003, 02:06 AM
Originally posted by Sirius Black@Jul 24 2003, 10:17 PM
Uite o varianta mai optimista: bat belgienii in tur cu 2-1, iar in retur, in fata miilor de spectatori belgieni, arbitrul da un penalty pentru Rapid la scorul de* 0-0 si Dossey...aaa Iencsi transforma si apoi se califica CFR-istii.

PS: bineinteles ca penalty-ul ar fi pentru un hent inexistent! :D
E imposibil ce zici tu, la rap - and = 1-2 si and - rap = 0-1 se califica belgienii(regula golulilor in deplasare), in plus daca rapidu le da gol... nu mai zic nimik si o sa-i aplaud in picioare!

Sirius
26-07-2003, 09:33 PM
Da ma, ia uite ce greseala am facut...Tii, da' adormit mai eram...

LiviuRO
26-07-2003, 10:47 PM
:) Internetu' dauneaza grav somnului!

DarkComy
26-07-2003, 11:33 PM
Sirius Black a baga-o pe intoarsa cu noi , adevarul e ca BAUTURA a fost de vina
RECUNOASTEEEEEEEEEE

(ah ce sete mi sa facut ma duc sa iau o bere desi tanjesc dupa un OUZO 12)

LiviuRO
27-07-2003, 01:17 AM
Ouzo asta, e rachiu turcesc nu?

Sa-ti faci rezerva ca pe 9 august incepe campionatu si fac pariu ca e bun pt. deceptii ;)
:P :P :P :P :P :)

mns
27-07-2003, 10:53 AM
:bere: :saliveaza: lool, betivii dreklui, d-aia va certati voi toata ziua pe forum ca betz (sunt cocalar de mirc)i de dimineata pana seara tot felu de solutii de spalat geamuri

DarkComy
27-07-2003, 01:24 PM
Ba OUZO e una din cele mai bune bauturi o sa plec pana in Turcia si daca ma opesc pe la vreun FREE SHOP o sa caut anul trecut am cumparat o sticla de
5 L cu 7$ WOOW :crazyboy: :crazyboy: :bere: :bere: :bere: :bere:

Blue
29-07-2003, 11:05 PM
ma mns tre (sunt cocalar de mirc) sa recunosc ca eram in stare de ebrietate cand asm postat odata de aiic din ROMANIA, nu mnai tin minte ce am scris, dupa 10 beri si o sticla de sampanie e normal.....

mns
29-07-2003, 11:14 PM
Originally posted by DarkComy@Jul 27 2003, 02:24 PM
Ba OUZO e una din cele mai bune bauturi o sa plec pana in Turcia si daca ma opesc pe la vreun FREE SHOP o sa caut* anul trecut am cumparat o sticla de
5 L cu 7$ WOOW* :crazyboy:* :crazyboy:* :bere:* :bere:* :bere:* :bere:
ouzo nu--i ceva bautura greceasca, cred ca daca aia e am gustat odata la o pizzerie, dar e super naspa :unsure:

LiviuRO
30-07-2003, 01:20 AM
Originally posted by mns+Jul 30 2003, 12:14 AM--> <!--QuoteBegin-DarkComy@Jul 27 2003, 02:24 PM
Ba OUZO e una din cele mai bune bauturi o sa plec pana in Turcia si daca ma opesc pe la vreun FREE SHOP o sa caut* anul trecut am cumparat o sticla de
5 L cu 7$ WOOW* :crazyboy:* :crazyboy:* :bere:* :bere:* :bere:* :bere:
ouzo nu--i ceva bautura greceasca, cred ca daca aia e am gustat odata la o pizzerie, dar e super naspa :unsure: [/b]
Inseamna ca nu era Ouzo! Ca Ouzo, e super marfa!

DarkComy
30-07-2003, 02:52 PM
ba D_Dogg ma bucur ca tu apreciezi bautura de calitate
mns de obicei asta se bea cu 2 cuburi de gheata pe care le lasi sa se topeasca pana bautura prinde o culoare alba cam , ca laptele ( merge si apa rece dar e mai naspa)daca il bei simplu e riscul sa te ia de la picioare in sus :lol: dar binenteles daca il bei in cantitate destul de mare adika 300Ml fara gheata e destul de naspa ,nu recomand am baut 150Ml fara gheata dar nu mai incerc fara gheata

LiviuRO
31-07-2003, 04:17 AM
ECHIPE ROMANESTI IN CUPELE EUROPENE:

Rapid - Anderlecht = 0-0

http://www.gazetasporturilor.ro/images/site/bratuuuu.jpg

"meci slab, jucatorii nu se gasesc pe teren..."

Ba, meciul asta a fost cam pe acolo pe unde sunt meciurile din Divizia A. Avea dreptate Andone ca belgienii ashtia nu sunt cu nimik peste noi! Anderlecht a jucat cu frica, n-a avut decat 2 suturi pe poarta cred, iar rapid a fost asha... apatica, la inceput cateva zvacniri, pe urma a ieshit niculae, s-a cam taiat, a iesit bratu, s-au taiat de tot iar o data cu lutu a venit shi (sunt cocalar de mirc) somnu'... Fara suparare dragi olteni da lutu ala... mare panarama! Doar Godfroid si cu Maftei mi s-au parut "conectati la temperatura meciului", cum zice crema comentatorilor de la TVR. CE o insemna conectat la temperatura??

mns
31-07-2003, 12:56 PM
nu am vazut meciul ca am avut mici incidenta la timisoara si nu prindeam decat a doua repriza, dar credeti ca la anderlecht mai au sanse de calificare?

DarkComy
31-07-2003, 08:00 PM
eu zic ca sansele sunt 50-50 sper sa bata Rapidul sa vazut lipsa lui Rat din cauza DOBITOCULUI DE COPOS :angry:

Scouville
31-07-2003, 11:17 PM
Vestea buna e ca daca printro interventie divina :cuminte: Rapidu bate pe andrelecht pe urma jaoca cu Wislaw Cracovia desi aia ar putea sa jaoce mai bine ca Anderlecht :unsure:

Scouville
31-07-2003, 11:20 PM
Apropo si cred ca in sezonu urmator se face de catifea Rapidu ca jaoca chiar haotic oricum poate bordeanu ii zite locu lui rat .... intr-o zi treb sa realizeze copos ca nu asa se fac performante si ca ar avea mai mult de castigat daca ar investi in echipa 2-3 ani

Andrei
31-07-2003, 11:53 PM
io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) zic ca steaua o sa aiba cel mai lung parcurs in cupe. deshi o sa-mi formezi o parere mai clara dupa amicalu de azi cu modena... sper din tot sufletu' sa se califice rapidul, shi (sunt cocalar de mirc) io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) cred ca au shanse... dar depinde shi (sunt cocalar de mirc) daca prind o zi buna... pe dinamo nu o vad avand o evolutz (sunt cocalar de mirc)ie extraordinara...din pacate... oricum... aveam alta parere despre claudiu raducanu' (a plecat ca jegosu' la frankfurt) :angry: :angry: :angry: :flipa:

Scouville
06-08-2003, 09:26 PM
Ei fratilor ce mai ziceti prima repriza Rapid conduce Anderlecht cu 2-0 si are sanse mari de calificare cred ca a jucat bine rapidu pe tot parcursu sezonului si acuma dovedeste si in cupele europene sa speam ca pana la primavara cel putin o sa o vedem ca joaca :D :bere: :mishto: :rolleyes: :)

Scouville
06-08-2003, 10:28 PM
Dar asa cum ne am asteptat era prea frumos sa fie adevarat rapidu respecta ''traditia'' se retrage in aparare in stilu' Haotic si astfel Anderlecht castiga cu 3-2 ... ma rog era un vis sa speram ca steaua si dinamo vor face mai multe ... game over!!!

Andrei
06-08-2003, 10:56 PM
:alida: :alida: :alida: mah...
deshi sunt total anti-rapid... mi-a parut chiar rau... Eram atat de bucuros ca insfarshit mai face shi o echipa din romania o chestie buna in cupe... nashpa... bine ca tzin cu steaua... :D . oricum...s-a vazut clar lipsa lu' ratz...

Scouville
06-08-2003, 11:03 PM
Banuiesc ca daca de ex steaua sau dinamo au un parcurs lung in cupele europene la anu tot 3 echipe vom avea nu? :injur:

Andrei
06-08-2003, 11:18 PM
mah...
depinde cat de lung :lol: . cred ca nu neaparat... da' daca te bazezi pe steaua shi dinamo... e clar :D . acu vorbind serios... sper sa facem o figura buna... oricum... felicitari rapidului pt evolutzia de asta-seara

ScorpionX
07-08-2003, 09:11 AM
Bai fratzilor, dupa meci am avut aceiasi reactie ca la meciul Romania-slovenia cand imi venea sa plang :alida: :alida: :alida: , dar m-am abtinut si ma uitam asa ca prostu la televizor si nu intelegeam, si la fel ca atunci a venit maica-mea si a zis "lasa-i ca ei si asa isi ia banii" si dreptate are cand spune asa.
Pacat pentru jucatorii care in prima repriza au dat totul, dar dupa cum spunea si comentatorul ala de ma enerva, le-a fost frica sa castige. Totusi eu nu pot spune decat JOS PALARIA pt Rapid care a aratat ca se poate. Spre surpinderea mea nu mi-a venit sa plang niciodata pentru Craiova, da mi-a venit pt Rapid si cred ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si cu celelalte echipa daca li s-ar fi intamplat acelasi lucru. Succes lu' Steaua si dinamo cu toate ca cupa UEFA nu se compara cu CL deci si recunoasterea e mult mai mica. Chiar daca ar ajunge in sferturi nimeni nu i-ar baga in seama. :( :( :( :( :(
In concluzoie mare PACAT. Fortza Stiinta

mns
07-08-2003, 03:26 PM
am putea spune si altfel, pacat ca rednic a fost un tampit, adica conduci cu 2-0 la pauza si il mai si scoti pe bratu si il bagi pe nita care nu stie sa dea goluri decat la dinamo...

chiar eram optimist la inceputul celei de-a doua reprize, dar ce sa-i faci...

DarkComy
07-08-2003, 03:54 PM
Ma dupa parerea mea vina a fost a lui Rednic ori baga frate un fundas din ala de 2 METRI o matahala , ori ataca in continuare ( eu as fi ales a doua varianta) dar sa vazut campionatul romanesc da 1-0 sau 2-0 se baga la aparare ca dobitocii iar la golul 3 sa il F*T in gura pe DOLHA ca na iesit :angry: Chiar imi parea rau aseara nu imi venea sa cred ca era 2-0 la pauza incepusem sa strig prin retea ca e 2-0 ca Rapid e calificata si dupa a inceput cosmarul :alida: :alida: :alida: Doamne Doamne cand o sa ne mai calificam si noi in Grupe :alida: :alida: :alida:
Mult noroc lui Steaua si Dinamo

Sirius
07-08-2003, 09:20 PM
Daca era Dossey precis iesea la cornerul din care a rezultat golul 3...
Dupa ce l-au laudat atata pe Lutu, Seol l-a facut la schema. Rusine...

Andrei
07-08-2003, 10:38 PM
mah... ce m-a enervat florentin petre cand l-am auzit ca el s-a bucurat cand dadeau anderlecht goluri... adik totushi... totzi ceilaltzi jucatori intervievatzi... au zis ca le pare rau... shi se gaseshte asta sa zica, ca el s-a bucurat...
Chiar daca ar ajunge in sferturi nimeni nu i-ar baga in seama.* * Mah... cred ca exagerezi... adik... besictas a ajuns pana in sferturi, parca... si tot i-au laudat totzi...

Scouville
07-08-2003, 11:10 PM
Daca ca se si compara presa din turcia cu cea din romania <_< ca defapt de acolo chipurile aflam cat de bucurosi sunt sau nu suporterii chiar daca e sau nu adevarat ce scriu ei ... cum se zice ei dau tonu' la opinia publica gene :angry: :injur: rala

sandu
08-08-2003, 08:57 AM
andrei unde ai auzit ca florentin petre se bucura pentru belgieni
eu am auzit altceva
eu l-am vazut pe gigi becali care a zis ca nu a tinut cu rapid

ScorpionX
08-08-2003, 11:23 AM
Pai da da campionatu turciei nu se compara cu al nostru. Chiar daca nu ajungeau acolo ei tot erau recunoscuti pt ca erau campionii turciei nu viececampionii romaniei sau castigatorii cupei romaniei

seth
08-08-2003, 12:10 PM
cu steaua nu am nimic dar gigi becali ii strica toata imaginea
cand zice ca face investitii de 10 milioane si aduca pe cine aduce. mai nou l-a luat pe radu niculescu care n-a mai jucat de jumate an....a si mai are darul asta de a se lauda (probabil nu realizeaza)

Scouville
08-08-2003, 04:05 PM
Ba un lucru bun pana la urma a facut :stadionu' ghencea ramane al stelei si cred ca si el a contribuit cu ceva dar sa-l renoveze in m**** lui de stadion :scaun: ca daca mai vrem sa joace nationala in bucuresti cineva treb sa ia masuri sau jucam iar pe nisip.Oricum buna alegere cu Ion Oblemenco ... tot timpu stadionu ala va fi plin chiar daca (presupunand prin absurd) i-ar mari capacitatea la 120 000 de spectatori :saliveaza:

ScorpionX
08-08-2003, 09:46 PM
Bine spus, da si al nostru ar trebui renovat

seth
08-08-2003, 10:00 PM
sunt tare curios cum o sa arate giulestiul
ca mi-a zis unu' care sta acolo ca cica vor sa faca lift la tribuna oficaiala, se fac loje, au facut drenajul cum il are man utd, si in loc de garduri or sa puna un material plastic transparent.

Dar principala problema nu sunt stadioanele..........principala problema e ca echipele romanesti dau senzatia ca se poate juca in cupele europene.....dar pierd inexplicabil exact cand e mai usor(sau pare mai usor) :(

Scouville
09-08-2003, 12:09 AM
Pai tocmai daia pierd ca li se pare ca e usor n-au invatat nimica in anii astia :scaun: un meci dureaza 90 min si cateodata si 94 min <_< (finala CL Bayern - Mancheter 1999 la 1-0 pt bayern ,min 90 gol solskaer 1-1 , min 91 gol Sheringham 1-2 :zzzz: )
Apropo Giulestiu il renoveaza de cateva luni daia a si jucat rapidu pe staionu national.

seth
09-08-2003, 11:20 AM
pai stiu
ca am trecut si io pe-acolo si era agitatie mare
parca pe 15 sept e gata nu?

mns
09-08-2003, 12:50 PM
lucrari la giulesti, dar ce fac nou pe acolo?

Scouville
09-08-2003, 01:28 PM
Gazonu , tribunele modernizeaza(doar tribuna offficiala logic :nashpa: ) si ma rog vezi mai sus mesajele

seth
10-08-2003, 02:05 PM
lol ati auzit de ceahlaul?..................mai exact de tiberiu serban? :blink:
gol de la 60m si inca unul din lovitura libera la vinclu
dinamo...........m-am suparat ca n-a venit okunowo la rapid :alida: ........dar ieri ma bucuram......... si are aproape 100.000$ :lol:

vedem si pe rapid intr-o ora :bere:

FC ORADEA :scaun: RAPID

Scouville
10-08-2003, 05:37 PM
1-1 mare scor <_< zic mai reia golu ceahlaului :) ?!?!! defapt cred duminica... asta a fost sau nu de la o distanta mai mare decat a dat papura anu trecut :unsure: ?

DarkComy
10-08-2003, 07:58 PM
1.mi se pare ca a fost de la o distanta un pic mai mica decat a lui papura
2. Ba nu umpleti si topicul asta cu divizia A asta e pt cupele europene asa ca :offtopic:

Scouville
14-08-2003, 07:18 PM
Da ai dreptate mai bine sa vorbim despre excelenta evolutie a echipei steua bucuresti , realu romaniei si alte vrajeli(le-am mai scris pe undeva si deja ma obosesc <_< ) inpotriva echipei din belarus un scor strans 1-1 in deplasare si exceptand fazele bielorusilor , bara si alte ocaziii steaua putea sa castige la scor un 6-0 :crazyboy: dar asta e n-a avut noroc trebuia sa le dea becalli si talismane , sa faca matanii nu stiu ca vad ca nu au folosit la nimica cruciulitele alea :mishto: ...defapt au folossit ca au scos un egal in min 88!!!! :flipa: :flipa: :flipa: :sanshine2: :scaun:

Sirbu Mihail Bogdan
14-08-2003, 07:24 PM
hai ca e bine 1-1 in retur le dau aia o boaba si gata ii linistesc,la dinamo e minutu' 20 si e 0-0.de-ar pierde.
incet incet se indeplineste urarea mea :D

mns
14-08-2003, 07:42 PM
imi place ca toti sunteti patrioti cand o echipa castiga, dar cand pierde sau face egal incepeti sa faceti pe vitejii, lasa ca vb noi cand craiova termina pe locu 11 anu asta si steaua ia campionatu si joaca vreo 3 tururi in UEFA :mishto:

Andrei
15-08-2003, 12:13 AM
:flipa: :flipa: :flipa: hai ca e bine 1-1 in retur le dau aia o boaba si gata ii linistesc,la dinamo e minutu' 20 si e 0-0.de-ar pierde.
incet incet se indeplineste urarea mea*
Da mai tudose bogdan, ai dreptate... varza echipele astea care mai sunt in cupele europene... anul asta, cel mai bun parcurs l-a facut CRAIOVA!!! cu sigurantza... cel putin noi jucam in europa mai descultilor!!! voi va bateati la retrogradare si noi ne bateam la titlu. asta este problema voastra!!! sunteti complexati de performantele altor echipe... si sincer si io as fi in locul vostru, care nu ati mai castigat nimik de o gramada de timp!!!. si apropo... bobita este nume de caine, esti sigur ca tii cu craiova :flipa: :flipa: :flipa: :fyou: :injur2:

LiviuRO
15-08-2003, 02:28 AM
Da, corect, bobita e nume de caine... da' ce mai conteaza acum cand Dinamo a aratat ca shtie shi fotbal, nu doar vorbe goale, baruri si femei?

Nu credeam ca mai revenim si ma pregateam sa dau o fuga maine la stadion sa le facem o surpriza la masini baietilor dar...s-a demonstrat ca Petre e un mare jucator in continuare, nu doar un "fost"! Bravo baietzi!

Sirbu Mihail Bogdan
15-08-2003, 06:00 AM
ba D_dogg ce ti-a venit glas acum, cand ati furat-o de la Arges nu ai mai intrat,suporteu' adevarat,ba io de as fi in locu tau nu m-as mai lauda atat.
cand o furati tu faci ciocu mic cum ar trebui de fapt.
Andrei vedem noi dupa retur daca mai intrii sa comentezi,probabil ca si tu atunci o sa iei exemplul javrei astelalte,ti-am mai spus eu asa s-a intamplat si anu trecut in tur cand v-am fript,facuserati toti gura mica.
ma se vede cat stii fotbal, nici nu ti-ai dat seama la ce m-am referit dar in fine la ce sa ma astept de la unu ca tine.

mns n-am avut noroc ,,cu chestia aia,au facut-o astia repede looooool

Andrei
15-08-2003, 11:49 PM
mihaitza, bogdanel, bobitza sau cum vrei tu sa te numesti... sincer, abia astept meciurile cu craiova, nu de alta, dar abia facem shi noi golaveraj... daca iti aduci u aminte, in returul sezonului trecut... daca nu era stimabilul arbitru helesteanu, o luati in mana rau de tot... asa ca nu ma mai lua pe mine cu texte d-astea de telenovela... cum ca tu nu ai ce as vb cu unu ca mine... adevarul este ca nu ai... pt ca nu te ridici la valoarea mea... si inca ceva... poate nu sunt totzi oltenii prosti, asa cum zic unii, dar tu cu siguranta esti in elita acestei clase.

Scouville
16-08-2003, 01:49 AM
Ba fratilor voi nu va plicitsiti ma sa va faceti atatea ''complimente'' <_< dar de ce nu va dati intalnire pe undeva pe la mijloc , Anglia sa zicem si sa rezolvati naibii problema :lol:
Apropo am citit pe un site ca '''hooligans'' suporterii din anglia au ''meciuri'' aranjate dinainte de meciurile propiu-zise (adica batai intre galerii asa ca sa nu fie discurtii :) ) eu o sugestie

Sirbu Mihail Bogdan
16-08-2003, 05:35 AM
ba tu ma faci si sa rad,mai bine taci din gura,bine ma fie ca tine valorosule ,nu mai zic nimik sa vedem cand o sa joace Stiinta cu tiganii din ghencea.

apropr vezi sa nu uiti sa-i ceri la mamica bani de inghetzata :lol:

Andrei
16-08-2003, 09:33 PM
loooool. pai momentan ati jucat cu bacau' shi... sincer nu a fost un meci chiar stralucit... dar cu siguranta stiinta revine si castiga campionatu', shi liga campionilor. oricum... mai bine vb dupa meciul direct... k asha... degeaba ne injuram. o sa vedem atunci. macar io am voie sa mananc inghetzata, nu ma hranesc cu biberonu' :P

LiviuRO
17-08-2003, 01:07 PM
bogdanel, unii mai au shi treaba! Nu pot sa stau tot timpul pe net sa-ti las tie mesaje, luand in considerare faptul ca eshti agramat, ingamfat, irascibil si prost. In plus in loc de inghetata, mananci praz.

In rest numai de bine, te las sa te pregateshti pt. Liga Campionilor (a suporterilor frustrati)

Bin
24-08-2003, 07:54 PM
BA BAIETI CAND IL VAD PE D_DOGG ASTA CA POSTEAZA IMI VINE SA VOMIT!
BA TINERE ,TU N-AI ALTCEVA DE FACUT? POATE NU TI-AI TERMINAT CORNULETU' CU LAPTE SI TE RETINEM.
PT SARBU MIHAIL, DARK , SCORPIONU SI ALTI FANI CRAIOVA: RESPECT!!! :mishto: :bere: :mishto: :pimp:
MNS TU NU TREBUIA SA FII IMPARTIAL?

ScorpionX
25-08-2003, 11:46 AM
Reciproc Bin

DarkComy
25-08-2003, 02:40 PM
Same here Bin :mishto:

LiviuRO
26-08-2003, 02:21 AM
3 Doamne si toti 3. Unu' e cu engleza : "rulles" ca deh la craiova asha se scrie cu doua "s"-uri. Altu' "moarea", iar al treilea e DoarComic. Fantastic, de ce ma mir ca sunteti tot timpul de acord? Va completati excelent! Keep it up!

DarkComy
26-08-2003, 10:31 AM
Si ai ceva impotriva unde sunt ceilalti maidanezi macar noi stam impreuna voi sunteti raspanditi halal suporterii mai sunteti

sandu
27-08-2003, 10:46 PM
tinere Been nu mai posta ca imi provoci greata
valabil si pt ceilalti sustinatori ai Craiovei

LiviuRO
28-08-2003, 03:22 AM
Originally posted by DarkComy@Aug 26 2003, 11:31 AM
Si ai ceva impotriva unde sunt ceilalti maidanezi macar noi stam impreuna voi sunteti raspanditi halal suporterii mai sunteti
... Sunteti penibili!... Sunteti penibili!...

si iata ca e joi... azi se joaca Uefa, sperante mari :rolleyes: ... Da doamne sa treaca proshtii mei de "uzina de tevi di Liepajas", da shi lu :injur: steaua :injur: bulanu' pe care-l are dintotdeauna, deshi ash vrea sa fac o caterinca de ei dupa meciul cu Grodno, prefer sa faca un 0-0 d-ala :zzzz: :zzzz: , asha, da sa se califice. Pt. fotbalul romanesc...

Plus ca eu am zis ca Dinamo si :injur: steaua :injur: ajung in optimi/sferturi (mai tzii minte nns?), si vreau sa se adevereasca pronosticul.

sandu
28-08-2003, 08:10 AM
Partizan Belgrad in GRUPELE LIGII CAMPIONILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grecii au 3 echipe il Liga, turcii 2, ucrainieni au o echipa iar in turul 3 am vazut echipe din bulgaria, ungaria ,macedonia,polonia. Am ajuns cei mai slabi din est (dintre tarile mai puternice) :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur:

DarkComy
28-08-2003, 09:12 PM
Asta este ma suntem de rasul Europei ce vrei
Uite in seara asta tin si cu Dinamo si Steaua doar sa se califice ca este pentru binele fotbalului romanesc macar aici sa fim si noi suporterii din toata tara uniti

sandu
28-08-2003, 11:09 PM
Neman - Steaua 1-1
Steaua - Neman 0-0 :lol: bine ca sa terminat asa
CE ECHIPA JALNICA

LiviuRO
29-08-2003, 01:46 AM
Dar sa nu uitam de prestatia uluitoare a echipei Dinamo Bucuresti! Dezavantajata vizibil de gazdele care nu joaca nimic, de cei 11 jucatori din teren (suntem obishnuiti sa evoluam in 10, deh!), de cele doar 14 grade (in loc de caldura torida- 35-36 din Buc.), de faptul ca au deschis scorul si de ghinionul ca Andone s-a imbracat in costum a reushit un senzational 1-1, la Liepajas, impotriva puternicei Metalurgs din localitate, echipa fabricii de tevi, campioana la hochei. Cainii au jucat excelent (rummy la hotel, a cashigat Stoican 300$ de la Niculescu si de la danciulescu) si vorba lor au vazut Europa din portul Marii Baltice... (Daca dincolo de marea Baltica e Europa... e clar ca urmatorul adversar o sa fie de prin Africa/ Asia).

Acum serios, Doamne ajuta, maine sa picam cu cei mai accesibili adversari, ca altfel iar ne-am facut iluzii...

P.S. bine ca s-a terminat 0-0, c nu shtiu cum traducea galeria lui Dinamo "Notre respect,Anderlecht!" in rusa... sau poate o sa apara "o noua reprezentatie a Realului din Bucuresti - tineti-o tot asha"

sandu
29-08-2003, 01:21 PM
DINAMO-SHAKHTAR
Am avut sanse sa picam cu Valencia, Lens, Newcastle, Perugi, Benfica, M.Haifa,CSKA Sofia

Scouville
29-08-2003, 01:36 PM
Pana acu 2 ani rosemborg trondheim fusese singura echipa din istoria Champions league care se calificase de 10 ori consecutiv('90-00) :mishto: ... sparta praga de asemenea :bere: acu vad ca grecii au 3 echipe in ch league turcia(care pana acu 4 ani nu stiau cum sa traduca cuv fotbal in turca) are 2 echupe ... iugoslavia , slovenia , elvetia au avut echipe in ch league in ultimii 4 ani inclusiv anu asta(partizan belgrad) :cooool: .... nu pot sa cred ca sunt mai talentati sarbiii sau cehii la fotbal de cat noi ..singura diferenta e ca aia mari de la ei fura mai putin ca aia de la noi ...iar ei nu au avut parte de un giovanni becalli ... sau altii
(ex:steaua l-a dat pe gratis pe linkar la aek athena ... chivu , mitea , au plecat pe cateva sute de mii de dolari si lista e mare dar n-am eu loc sa-i scriu pe toti)
Si nu cred ca pressa in iugoslavia e pusa pe scandaluri ca la noi .. una doua sanddu schimba antrenoru :angry: .. sau fisa cu zenga nu stiu mai ce :injur: .. si tot asa

sandu
29-08-2003, 01:40 PM
Steaua-Southampton

LiviuRO
30-08-2003, 08:48 AM
Ma, dupa Maccabi Haifa si TSKA Sofia, era cel mai accesibil adversar... Sincer, cred ca sunt sanse, adica daca avem un pic de bulan, jucatorii prind o zii buna, si pana atunci reuseshte Ando sa schimbe ceva in bine in jocul echipei... Intr-un fel e bine ca aia o sa atace la greu, si o sa aiba spatii atacantii nostri, ca in marcaj strans, nici Claudiu nici Barca si nici Danciulescu nu au sanse. Sincer mie imi este mai frica, ca dupa dubla asta, sa nu faca drumul spre Ucraina Stoican, Zicu, sau chiar Petre.
Dar oare nu era mai bine sa cadem cu Valencia, macar shtiam o treaba, nu ne chinuiam cu ucrainienii ashtia, si jucam si pe Mestalla.

Bineinteles, :injur: steaua :injur: a avut iar bulanul caracteristic :sanshine2: . Pai Southhampton aia sunt chiar abordabili. Daca astia joaca destul de bine in aparare nu iau gol sigur. Si de dat, sigur nimereshte Analfabetu' ceva din 6 metri, trece mai departe si tipa :kkt: de la gazeta :flipa: ca :injur: steaua :injur: , echipa care a cashtigat Cupa Campionilor, trece spectaculos de o echipa mult mai bine cotata din Anglia, Cum ati reusit domnule Becali transformarea in acest Real Madridal Romaniei? Meme, te-ai laudat deja celor de la Dinamo? -Claudiu ce alegi Barca sau Real? -Real e un yacht? Atunci Real, ca e mai mare ca Barca.

In final, sa dea Dumnezeu sa se califice amandoua, dar daca totul o sa depinda de "ajutor divin", atunci sa se uite prima oara in Stefan cel Mare, sau mai corect la Dontesk :P .

terminator"87"
30-08-2003, 10:53 AM
cu cine mai putea sa cada steaua ca n-am urmarit tragerea la sorti :zzzz:

mns
30-08-2003, 12:52 PM
mda, nu vreau sa par partinitor, steaua recunosc ca a jucat fff slab, dar nici cu dinamo nu mi-e rusine, eu din ce am vazut ei au jucat mai mult asa cun asul pe sus sa le arate la aia ca stiu sa paseze si ca sunt tehnici, dar in rest nimic, grigorie si cl niculescu sunt vara rau...

In urma tregerilor e clar ca nu avem nici o sansa sa megrem mai departe...

In timp ce multe tari din est au de acum echipe in UCL rapidul sta si joaca cu avantul vointa si date cu 2-0 (vezi weekendul trecut) :P

Scouville
30-08-2003, 05:17 PM
Lasa ma ca ajung steaua si dinamo in finala cupei uefa si o sa demonstreze ele ca meritau sa ia titlu ca a fost totu un complot national o conspiratie pe scara internationala .. etc :dansing:

mns
30-08-2003, 06:51 PM
mda, daca citesti cu atentie mesajul meu vei vedea ca am spus clar ca nici una dintre echipe nu se va califica...

Scouville
30-08-2003, 09:01 PM
Pai nu asta am vrut sa spun dar ma rog au lipsit ghilimele de rigoare oricum ... prea va agitati voi astia de la dinamo & steaua va zic eu ca un egal in deplasare pt echipele cu care jucati iar ele va bat pe teren propiu si gata meciurile !!!! <_<

maresal
31-08-2003, 03:19 PM
Diferenta dintre Steaua si rapid in cupele europene e ca Steaua joaca deschis si ataca in timp ce rapid se apara ca bielorusii aia care stateau cate 4 pe linia portii(cum naiba sa dai gol)si apoi se lauda cativa ani ca a facut 0-0 cu Liverpool.Pai Steaua a fost scoasa de Aston Villa dar macar i-am batut la Bucuresti ca sa nu mai zic de West Ham carora le-am dat 2-0 pe Ghencea si i-am scos.Cred ca daca Steaua scoate un egal in Anglia aici ii va bate,dar e greu.Oricum are sanse parerea mea 60%

LiviuRO
01-09-2003, 03:57 PM
Cand ii elimina :injur: steaua :injur: pe West Ham avea echipa. Acum are doar 2-3 jucatori, care alaturi de ceilalti pot sa elimine Southampton doar cu bulan.

Si daca tot vrei sa fii optimist, spune fifty-fifty, ca deja 60% pare exagerat.

Scouville
01-09-2003, 08:01 PM
pai cand a eliminat pe west ham la steua jucau ciocoiu , c munteanu , l rosu , reghecampf , baciu , ad ilie ...si multi altii pe astia mi amintesc :unsure: .. acuma la steaua doar radoi , fl dumitru si aliuta mai stiu fotbal restu in frunte cu block notes sunt vai de ei(fac referire la ultimu meci in care raducanu a rata de 2 ori singur cu portaru si a dat si lufturi din 6 m :lol: )

maresal
01-09-2003, 09:57 PM
Cand a eliminat Steaua pe West Ham se intampla prin 2000 nu mai erau nici Ciocoiu, nici C.Munteanu ,nici Rosu ,astia au jucat cu vreo 2 ani inainte cu aston Villa cand a dat Ciocoiu foarfeca de era sa-i pacaleasca pe englezi sa-l cumpere.Cat despre Adi Ilie asta e plecat de prin '96 cand a fost Steaua ultima oara in C.L.

Ai dreptate insa in parte cu Raducanu (numai eu stiu cat l-am injurat)

Totusi eu cred ca Sreaua are sanse pt ca are un adversar din Anglia (astia joaca deschis si pot fi depasiti prin pase) ,daca era din Spania ,Italia,Grecia,Iugoslavia,etc nici nu imi faceam sperante.

P.S.pai numai italienii sa aibe bulan??? ;)

LiviuRO
02-09-2003, 06:14 AM
Tu chiar eshti suporter al :injur: stelei :injur: ? Ia mai citeshte o data ce ai scris! Vezi ca de Ciocoiu ati scapat abia in iarna lu 2002.

Am mai scris undeva, pe Southampton o sa-i scoateti doar daca alergati mai mult decat ei. Si sa alergati tot timpul, ca aia o sa manace nori.

Bin
02-09-2003, 12:23 PM
parerea mea este ca steaua are mai multe sanse sa treaca decat are dinamo.
southhampton e o echipa de pluton, si cred eu ca steaua are 49% sanse sa o arda, pe cand dinamo joaca cu monstrii aia si cred eu ca o sa-i scoata de la intretinere, deci dinamo are cam 30-40% sanse de calificare.

Scouville
02-09-2003, 08:04 PM
Iar eu stiam bine ca meciu cu west ham s-a disputat in 99 nu in 2000 dar ma rog .... oricum reghecamf a plecat cu un an de la steaua .... ma rog nu e echipa mea nu ma intereseaza dar oricum valabil pt situatia generala din romania:nu avem suturi la poarta ce sa mai ... d munteanu si mutu ce mai suteaza in rest aia nu se pot numi jucatori profesionisti dribleaza , paseaza dar nu mai suteaza ... asa a ajuns italai in final euro 2000 :angry: a sutat mult si ce mai respingea portaru venea inzaghi si o bagau in poarta :P

Bin
04-09-2003, 10:20 PM
trage si badita de la craiova, da ala cand o arde, e ca si facut golu'.
dorinel e tare dar nu prea joaca la ech de club.

DarkComy
05-09-2003, 09:14 AM
AMIN brother Bin :lol: :lol: :lol:
Badea RULZZZZZ
se mai trage ma si la noi prin campionat dar la noi cand se trage zici ca se joaca rugby nu fotbal :P

LiviuRO
05-09-2003, 02:33 PM
Pai n-am mai vazut un gol din lovitura libera, he he! Tin minte ca se facuse sezonu' trecut o statistica: Ce echipa au marcat din lovitura libera. Erau 6 echipe din 16 si in afara de Gloria care marcase de trei ori, celelate inscrisesera o singura data. Asta se intampla in aprilie parca, sau martie. Oricum pana la sfarsitul campionatului nu cred ca s-au inscris mai mult de 10 goluri din lovitura libera.
Ca sa nu mai zic ca atancatii Diviziei A, nu marcheaza si ei cu sut din alergare decat toamna tarziu, si iarna timpuriu. Rar vezi un atacant sa primeasca la 20 metri, sa patrunda, si sa traga. Macar pe poarta daca nu gol. Le mai nimerea Niculescu acum doua sezoane, si Bratu sau Niculae. Dar oricum, prea rar.

LiviuRO
22-09-2003, 01:04 AM
Si uite ca e luni! Si miercuri e cupa UEFA! Si joaca Dinamo!
Si :injur: steaua :injur: <_< ...

Sfatul meu, pana miercuri, post si rugaciune! Ca o sa avem nevoie! :cuminte:
Auziti la Andone! "I-am pregatit lui Schuster niste suprize!". Probabil se referea la reprofilarea lui Niculescu fundas stanga si Delwarte extrema dreapta...

mns
23-09-2003, 09:31 PM
in momentul de fata sunt extrem de ingrijorat pt steaua, mi-e frica, nu vreau sa vad un 0-7, pentru ca ar trebui sa recunoastem, e psoibil...

in schimb dupa cum a jucat dinmo in ultimele meciuri, sper sa faca o treaba buna, dar sa nu uitam ca sahtior nu e bacau...

bafta romania :D :mishto:

LiviuRO
23-09-2003, 11:44 PM
Originally posted by mns@Sep 23 2003, 10:31 PM
dar sa nu uitam ca sahtior nu e bacau...

Pai daca Sahtior ar fi Bacau, atunci rapid ar fi Dinamo Kiev, iar Dinamo si :injur: steaua :injur: ar fi prezente constante in Ch. League :lol: :lol: :lol: .

Nici nu cred ca se pot compara meciurile, Sahtior are cu totul alt stil... si va juca altfel, pe aparare, cu contra-atacuri rapide, ca shtie Schuster ce fundasi super avem!

Scouville
24-09-2003, 09:02 PM
Felcitari echipei dinamo :mishto: .... jaoca 85 de min ... fl petre alearga peste tot , :mishto: barcauan sta lipt de bronzatu ala :lol: .. in sfarsit intra vladut munteanu si rezolva meciu :mishto: .... oricum cel mai bine au jucat fl petre(care si in min 90 alerga de paraca abia incepuse meciu :unsure: ) si barcauan ....a avut un rol cheie oricum :dansing: ....cat despre zicu si marica ala hmn .... parca nu prea stiu sa faca o preluare <_< ... claudiu niculescu destul de bine :rolleyes: .... la scoru asta 70% sanse de calificare pt dinamo :mishto: (nu stiu de ce dar scoru asta trezeste amintiri neplacute <_< sper sa nu fie cazu si sa nu se mai repete anumite istorii <_< .. oricum daca jaoca ca la bucuresti mi-e ca le da la ucrainieni 3-0 :bere: )
A inceput meciu cu steaua le tin pumnii :bere: :mishto: deja 3 ocazii :pimp: :cooool:

mns
24-09-2003, 10:59 PM
Adevarul e ca ambele echipa au luptat azi si au facut meciuri bune, si in primul rand au adus 4 puncte...pacat ca steaua a luat un gol dintr-o greseala f mare , dar sta e, si un 1-1 in deplasare e f bun...felicitari la dinamo care a batut cu 2-0, asta da rezultat

nu vreau sa fiu prea optimist, dar daca urmatoarele 2 meciuri se vor juca cu cap...avem mari sanse sa mergem mai departe...acum totul e sa nu ia o avalansa de goluri ambele echipe...sper sa ma insel ca si ucmam mai facut-o si sa se califice mandoua, pentru binele tariii...

apropo, ma astea 2 meciuri nu au fost balturi, sau meciuri aranjate de comunisti?

scandalf
24-09-2003, 11:22 PM
Pentru Dinamo am tot respectul!!! :mishto:......au avut in fata un advrsar f.bun si au reusit sa castige .....si cu 2-0. Bravo lor sper sa ajunga departe!!!!
DAR Steaua.....imi pare rau sa o spun ca dupa Farul cu ea tin...., mai bine zis PITURCA.....varza!!! cu toate ca 1-1 pare un rezultat bun! Pai frate joci cu englezii ca englezii!!!???!!! si nici nu erau nishte engezi care sa ma convinga!!!...ce e asta pai daca tinea mingea jos dadea trei goluri...poate lua unul...dar altceva era 3-1!!!
Imi pare rau sa o zic dar...daca juca dinamo cu ei era deja calificata!!!
Oricum una peste alta doua rezultate bune care ne dau sperante mai departe...cam 70%. Asta daca nu cumva decide Piturca ca trebuie sa se apere in Ghencea!!!
Bravo DINAMO!!! Steaua trebuie sa ne convinga!! :dansing: :injur:

LiviuRO
25-09-2003, 12:02 AM
Frateeeee, nu a mai jucat Dinamo asa de bine de mult! De foarte mult timp@! Vroba Gazetei, de vreo 11 ani. FELICITARI! E momentul sa concretizam ca suntem o echipa valabila in Europa! Petre, om de nationala, Barca - super!, Vladut- miraculos, nu credeam ca o sa mai joace vreodata ceva! Iar Clau-GOL, e Clau Gol! Ce v-am zis, eu?

:injur: steaua :injur: , a inceput bine, dar a gresit mult retragandu-se in aparare!
Oricum ambele meciuri ma vor face sa cum[ar cu multa placere ziarele de maine!

Blue
25-09-2003, 02:05 AM
ce ma arde in suflet ca din cauza unor kktzi ca netoiu voi vati facut echipa pe spatele nostru

tudosebogdan
25-09-2003, 12:49 PM
steaua nu a convins e drept dinamo s-a impus mai clar decat ma asteptam insa gustul care mi-a ramas dupa ziua de ieri e al naibi de placut. mi-a amintit de cuvintele lui chivu dupa inceierea partidei cu danemarca. :saliveaza: :mishto:
SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN!

DarkComy
25-09-2003, 02:04 PM
ba e adevarat ca steaua a jucat mai prost ca dinamo dar sincer sa recunoastem ca si adversarul stelei a fost mai bun decat al lui dinamo ;)
dar oricum e un rezultat bunicel pt steaua

LiviuRO
25-09-2003, 04:14 PM
Originally posted by blue boy@Sep 25 2003, 03:05 AM
ce ma arde in suflet ca din cauza unor kktzi ca netoiu voi vati facut echipa pe spatele nostru
Hai sa nu generam o noua disputa pe tema asta. E al doilea meci dupa care ma bucur pentru transferul fotbalishtilor de la craiova (dupa Dinamo - :injur:steaua:injur: 3-0, in Cupa).

Timp de dispute mai e pana sambata, sau duminica de fapt ;)

Scouville
25-09-2003, 07:12 PM
Daca e sa o luam asa sunt niste jucatori la steaua si de la alte echipe si tot asa <_< dar contaza echipa in sine ca stil de joc , antrenor si performantele ... iar dinamo a ridicat capu in sfarsit iar steaua timid ... dar oricum un meci mai greu ca cel a lui dinamo va zic eu ca si steaua se califica ... apropos daca e sa ajungem departe cu echipele astea mie ca fl petre , barcauan , zicu o sa aiba oferte iar de la steaua nu mai zic :se stiu radoi,dumitru,aliuta,poate mutica hamutovsky va zic eu ca e si o parte neplacuta daca e sa facem performantaanu asta(sa aciem turu 3 sau sferturi)

Blue
25-09-2003, 10:06 PM
nici eu nu vrea sa aprind conflictul intre noi si voi , dar recunoste fara jucatorii oltenii nu treceati de metalugs

mns
26-09-2003, 12:11 AM
eu ma bucur ca Becali nu va da nici un jucator de la steaua, dar in schimb, parca vad ca de la dinamo din pacate vor pleca vreo 3 jucatori, cine stie probabil la sahtior...chestia asta mi se pare complet neprofesionalista din partea unu club care cumpara jucatori, joaca impotriva ta, te fac, joaca bine si hop ii cumperi..in loc sa ii studiezi atent, sa vezi daca sunt jucatori constanti...nu...hop pe ei, pacat ca ceva de genul a patit niculescu, si nu i-a fost prea bine, a jucat un meci bine, a dat gol la real si imediat o echipa necunoscuta din fundul seriei b din italia il ia nu il foloseste si se stinge, pacat, pare pacat

LiviuRO
26-09-2003, 01:08 AM
Domne, si pasarea Phonix a renascut din propria-i cenusa! Iar Claudiu vine tare din spate sa recupereze anul trecut. Nu zice ca a facut doar un meci bun, ca in campionatul ala a fost cel mai bun atacant al lui Dinamo in retur, cu goluri super-importante. Cel mai bun moment in care va concretiza - duminica, live la ProTV- cand va da doua goluri!

Mai mult ca sigur in iarna Stoican pleaca afara si probabil Petre, poate si Zicu daca joaca tot asha. Da' spre deosebire de alte echipe, noi avem rezerve! Si in final nu avem puterea sa tinem asa jucatori (ma refer la cum au jucat in ultimele 3 meciuri) ;) . Pt. noi asta e adevarul. Oricum la iarna vine Dica, asa ca trebuie sa-i facem loc undeva in echipa. Deshi, daca vom ramane in UEFA pana atunci (Doamne ajuta :cuminte: :cuminte: :cuminte: ), cred eu ca n-o sa plece nimeni si mai vin 2-3 jucatori piesa. Iar la vara vindem toata echipa si Ando pleaca in Turcia la Besiktas, ca I lLuce o sa vina manager la noi :dansing:

Blue
26-09-2003, 02:53 AM
k asta da post amuzant, vine il luce la voi , frumos dar IREAL

Scouville
26-09-2003, 11:04 AM
As comenta is eu ceva dar inca de la ''pasarea penix(fara aluzii)'' :lol: mi-am dat seama ca topicu ala era pe undeva pe la calificarea romaniei la euro 2004 :lol:

LiviuRO
26-09-2003, 01:07 PM
Originally posted by blue boy@Sep 26 2003, 03:53 AM
k asta da post amuzant, vine il luce la voi , frumos dar IREAL
Mai vedem noi cine rade! Daca jucam bine in UEFA, Lucescu, care are bani bagati la noi, o sa aiba motive sa vina inapoi, degeaba il iubeshte Turcia, nu se compara cu Romania. Le-a luat destui bani baskanilor, e momentul sa revina la matca, cu conditia sa nu aiba iar super rezultate in Liga, ca atunci cred ca o sa-l oferteze o super-echipa si nu mai are motive sa revina. Dar daca luam campionatul, ajungem in "primavara europeana", Il Luce se va uita din spre Dinamo.

So help us God all mighty!

Scouville
26-09-2003, 04:21 PM
... si da-i inainte cu rugaciunea , postul , acatistele :lol: :lol: si .... sa vina Il Luce ... ar fi mijto sa vina la nationala :mishto: ca acolo avem nevoie de el ca la nationala se mai poate face ceva la echipele de club cat timp exista un ''giovanni'' sau un ''victor'' :nashpa: :zzzz: va zic eu ca nu-s prea multe sanse chiar daca ele se numesc dinamo steaua rapid :) (scuzati ordinea :lol: )

Neo
26-09-2003, 08:47 PM
dinamo si steau se califica mai departe ........ poate ajung in finala :naughty:

maresal
26-09-2003, 10:56 PM
Bravo dinamo! Bravo Andone ,ca a sperat pana in ultima clipa si a facut schimbari inspirate si a mobilizat echipa astfel incat sa atace din primul pana in ultimul minut.
Rusine jucatorului de la dinamo care a luat rosu pe o simulare stupida,rusine piturca deoarece a retras toata echipa la 1-0 intr-un meci in care englezii nici nu se vazusera pana atunci si in care Steaua putea mai mult.
Sper ca la Bucuresti sa nu se apere in continuare ca o sa turbez in tribuna

LiviuRO
27-09-2003, 01:42 AM
Daca ar fi sa vina Lucescu la nationala, si nu la Dinamo, nu m-as supara deloc, dimpotriva m-ar bucura nespus, am avea sanse sa devenim cu adevarat o echipa mare. Foarte mare!

Sincer nu cred ca piturca putea sa joace ofensiv, in conditiile in care pleca cu sansa a doua, shtia forta ofensiva a englezilor, ii lipsea Curt (deshi Mutica a jucat bine!), si in fond plecase sa scoata un 0-0, 1-1 daca iesea. Ai vazut ca a jucat 5-4-1 dupa golul lui raducanu. Pai daca continua sa atace, si nu se apara, si va dadeau englezii 2-3 goluri (nu zic ca dadeau, zic ca daca ar fi dat) in afara de gigi din pipera, nu l-ar fi inteles nimeni, mai corect nu ar fi fost suporter al :injur: stelei :injur: sau juranlist care sa nu-l injure. Oricum, conteaza ca rezultatul a fost foarte bun, nu conteaza lipsa spectacolului. Important e sa mergem mai departe nu faze de genul:"Am juca bine, spectaculos, am dominat, ne-am creat ocazii DAR forta financiara a adversarilor, arbitrii, ghinionul si Mica Sirena ne au facut sa ratam calificarea...". Lasa ca avem timp de spectacol in Divizia A, in Europa noi trebuie sa cashtigam cat mai mult posibil, n-avem timp de "floricele"...

Blue
27-09-2003, 02:37 AM
mda daca ar veni lucescu la nationala, atunci ar putea sa ne fure 15 albitri si tot neam califica dar de unde ban isal tinem pe il luce?

LiviuRO
27-09-2003, 02:47 AM
Pai daca tot a zis gigi din pipera ca-i da lu Ioirdanescu 1 milion sa plece, macar 500000 sa vina lucescu! Si restul ii pune Dinamo, si celelate echipe din Divizia A care pot si vor. Pt. asta se gasesc oricum oameni cu bani care vor sa ajute fotbalul. Se strang 1 mil jumate-2 sigur.

Neo
27-09-2003, 08:10 AM
chiar daca vine lucescu tot asha ramane echipa nationala :offtopic:

Blue
27-09-2003, 02:30 PM
mda daca ar pune ciobanu 500 000 si celelalte echipe 50 000 s-ar strange cel putin un milion (spun unmilion pt ca unele echipe sunt mai sarace decat altele)

ma neo daca vine lucescu la nationala face treaba, nu ai vazut ca pe oriunde a fost a facut ceva, desi nici iordanescu nu e antrenor prost, dar nu se compara cu lucescu

Neo
27-09-2003, 02:36 PM
cam ai dreptate ......... iordanescu nu se compara cu lucescu :bere:

LiviuRO
28-09-2003, 02:22 AM
Se compara Iordanescu cu Lucescu? Inter si Apollon Limassol? sau Galata si Al-Ahli? Sa fim seriosi, Lucescu e mai antrenor decat Iordanescu de 1000 de ori.

Neo
28-09-2003, 09:35 AM
da ....... dar ce echipe ai gasit pt comparatie :mishto:

Scouville
28-09-2003, 10:17 PM
Mai ramanea Juventus Colentina cu Juventus Torino - cum ar zice si bunicamea (citez)''tot p'acolo maica'' :cuminte:

LiviuRO
29-09-2003, 12:04 PM
:huh:Am ales echipele astea, pt. ca pe astea le-au antrenat Lucescu si Iordanescu.

Neo
29-09-2003, 09:18 PM
Originally posted by D_Dogg@Sep 29 2003, 12:04 PM
:huh:Am ales echipele astea, pt. ca pe astea le-au antrenat Lucescu si Iordanescu.
nu am auzit sa le fi antrenat ashtia :huh:

LiviuRO
30-09-2003, 12:26 AM
Inseamna ca nu prea ai auzit despre fotbal... Sau mai bine spus despre cariera celor doi antrenori.

Neo
30-09-2003, 06:53 PM
Originally posted by D_Dogg@Sep 30 2003, 12:26 AM
Inseamna ca nu prea ai auzit despre fotbal... Sau mai bine spus despre cariera celor doi antrenori.
o folosesc drept hartie igienica :offtopic:

Blue
30-09-2003, 10:16 PM
k ........o folosesti ca hartie igienica, nu o sati raspund la aberatia asta pt ca cred ca o sami iau ban 2 luni

LiviuRO
01-10-2003, 01:04 AM
Daca o foloseshti drept hartie igienica, atunci foloseshte-o bine si "Pofta buna!".

Neo
01-10-2003, 06:18 PM
pai stai .......... tre sa itzi urez pofta buna dogule si daca ziceai si tu de echipe cunoscute mai ziceam ( nu ai zis Brescia si multe ) da ce imi zici mie apollon sau cum e ??? :offtopic:

LiviuRO
02-10-2003, 12:41 AM
Pai daca a acolo a antrenat Iordanescu?? :huh: E vina mea ca n-ai auzit tu?

Neo
02-10-2003, 06:24 PM
Originally posted by D_Dogg@Oct 2 2003, 12:41 AM
Pai daca a acolo a antrenat Iordanescu?? :huh: E vina mea ca n-ai auzit tu?
am auzit doar unde a antrenat lucescu da iordanescu :zzzz:

mns
07-10-2003, 10:08 PM
apropo de subiectul topicului, la steaua cu southampton vin la bucuresti cu niste amici :P hehe :P, voi mergeti la meci?

LiviuRO
08-10-2003, 12:59 AM
Capitane! mai traieshti?

Frumoasa initiativa venirea la meci, o sa stai pana a doua zi, sau pleci seara? Cine shtie, daca rezultatele sunt pozitive dam o bere ceva ;) :bere:

(Mishto ironia cu "subiectul topicului"... strong!)

Scouville
08-10-2003, 02:28 PM
Cred ca se umple ghencea de suporteri ... sincer sa fiu nu as fii venit pe stadion dar(eu si gura mea mare <_< ) am pierdut un pariu si treb sa ma prezint intr-un echipament steaua la peluza I ;) (nu-i prea umilitor tinand seama ca e un meci din cupele europene :mishto: ) cel putin de incurajat o sa o incurajez din toata inima :bere: atata daor ca nu sunt obisnuit cu aceea conbinatie ros-albastra :lol:

mns
08-10-2003, 06:08 PM
nu stiu cat stam ca joia o sa am cursuri de la 8, si nu stiu sigur cu, facem, probabil ca nu mai merg saptamana aia la faculta vand numai cursuri..

LiviuRO
09-10-2003, 12:29 AM
Cursuri ai in fiecare zi, ba mai mult cursurile di ziua respectiva le vei avea si in sapt. urmatoare (sau, ma rog, peste maxim 2 sapt.) da' nu shtiu cand mai joaca :injur: steaua :injur: cu Southampton... Parerea mea, da-le draq de cursuri si du-te la meci!

Scouville, la asa umilimta, eu ash pune-o pe mama sa le zica baietzilor cand o sa te sune sa te ia la meci ca ai febra 40, te doare capul, si ca intentioneaza sa te duca la spital sau ceva de genu' :lol: :lol: :lol:

Scouville
09-10-2003, 01:31 AM
Pai asta e problema ca mama e stelista :scaun: si a aflat si ea de chestia asta :nashpa: si mi-a afisat un zambet d'ala ironic ala Robert de Niro in ''Showtime'' :iamwithstupid:
Cred ca in familie la mine toate echipele sunt simpatizate de cineva ;) :Eu cu Rapid :mishto: , taicamiu cu National :bere: , bunicamiu cu U Craiova <_< ,bunicamea cu Sportu :lol: , maicamea cu Steaua :nashpa: , varamea cu Dinamo :nashpa: puii mei parca s-au vorbit intre ei sa nu mai tina nimeni cu rapid :injur: :scaun:

LiviuRO
09-10-2003, 03:49 PM
Uite, vezi vara-ta, fata deshteapta, shtie cine joaca fotbal in Romania, mai nou in Europa :lol: :lol: :P , si mai ales cine o sa cashtige campionatul! Raman la parerea ca trebuie sa te dai bolnav, iti garantez ca n-ai de ce sa te duci la meciul ala... ;)

Scouville
09-10-2003, 05:40 PM
Varamea a tinut cu atatea echipe cati gagii a avut ... deci de la cateva sute in sus :lol: :lol: dar de un an e o relatie mai stabila si ala face polo la dinamo si deh ce sa-i faci .. ;)
Cat despre faza cu inbolnavitu .. la urma urmelor ma duc sa incurajez echipa :mishto: .. oricum daca nu ma duc sau ma dau bolnav astia vin si ma iau cu forza(sunt suporteri daia fanatici din berceni :crazyboy: :crazyboy: :crazyboy: )
Pana la urma totu a pornit de la mine(anu trecut la meciu rapid-steaua 1-2 am facut un pariu cu astia si sa vezi cum stateau ei frumos ca mieluseii la peluzza 1 -galeria rapidului-din giulesti si nu ziceau nimica-cei mai cuminti suporteri de pe stadion) ... deci(urmeaza marea concluzie) ce-si face omu cu mana lui se numeste l ... aa lucru manual -geografic vorbind- :P

LiviuRO
10-10-2003, 01:55 AM
Postul asta imi aminteshte de o faza tare rau...
Acum 4 ani, a fost meciul ala tare, cu prosoape, 1-4 pt Dinamo in Giulesti, antrenori Dinu si Lucescu, vremuri... In fine ma gandeam sa ma duc la meci, si vorbisem cu un tovarash de-al meu (ta-su lucra la magazinul clubului, contabil) care imi zisese, stai ba linishtit ca ii zic lu tata sa-ti ia bilet, vineri dimineata cand se duce la munca (meciul a fost sambata) sa nu stai la coada. Eu, ii zic OK si vineri ne intalnim sa-mi dea biletul. Eu ii zisesem sa-mi ia la peluza. Mi-a dat omu' biletu' si a doua zi ma prezint eu la 3.30 (meciul era la 4) langa piciorul podului grant, la intrarea spre peluza oaspetilor, Dinamo, trec de primu rand de jandarmi, de-al doilea si ajung la aia care rup biletele care zic: "Ba baiatule, ai bilet dincolo, la rapid, nu aici!" eu aveam fularul la gat, smecher. Ii zic lu ala :"Frate, nu l-am luat eu, mi l-a dat cineva, lasa-ma sa intru si eu aici" Baietii erau cu gunoierii, aveau chef de caterinca, si imi "Ba nu se poate, acolo ai bilet, acolo te duci" radeau, eu "va rog eu " astea, ei nimic, te duci la peluza ailalta! Mai erau vreo 10 minute, si dai baga fularul in "pantaloni", ca sa zic asha, si ia-o in viteza spre peluza aialalta... Va dati voi seama, m-am asezat undeva in stanga mult, aproape de trib. I, ca sa nu se uite baietii pe mine. La fel va dati seama, cum ma muscam de buze de fericire la golurile lui Batranu si Ciubotariu, min 14 si 22, parca, si aia din jurul innebuneau :lol: :lol: . Pana la pauza deja eram imun, nici nu mai reactionam, oricum la golul lui rapid, ma trezesc eu: Baaaagaami-aaaas, si aia din jurul meu se uitau la mine, asa, nedumeriti, la care eu "eeee, bagami-as ce le-am dat-o". Sperietura ca aia n-am tras la nici un meci...

terminator"87"
10-10-2003, 02:34 PM
tare faza :lol: :lol:

DarkComy
10-10-2003, 02:47 PM
MARFA FAZA in special faza cu bagamias :lol: :lol: :lol: :lol:

Scouville
10-10-2003, 03:11 PM
Concluzie:baieti nu va jucati cu focu' :oops:

LiviuRO
11-10-2003, 03:15 PM
Pardon, "baga-mi", eram cam obosit cand am postat. Oricum cea mai "frumoasa" intamplare la un meci de fotbal a fost la :injur: steaua :injur: - Dinamo 0-1, in cupa, gol Claudiu, cand am "luat" cu un tovarash de-al meu un scaun din ala din peluza unde stat si l-am dus a doua zi fericti la liceu. Ce mandri eram si ce caterinca faceam de "spurcati" :D :D :D . Numai eu shtiu cum am ajuns cu scaunul sub bluza (!!!) din peluza pana unde parcasem masina, de mi se parea ca se uitau jandarmii aia la mine in fiecare moment... Oricum a meriat "efortul".

Tot din seria meciurilor cu rapid, trebuie sa recunosc ca anul trecut la 3-2 pt. ei, am bagat cel mai lung sprint din viata mea! de la giuleshti pana la Gara de Nord, noi vreo5-6 insi, aia vreo 20... Din fericire am intrat la metrou si erau acolo nishte jandarmi, ne-am bagat si noi pe langa ei, ca cred ca iesea urat de tot...

Scouville
11-10-2003, 10:13 PM
Oricum mie cel mai mult mi-a placut cand a jucat nationala pe Ion Oblemenco ...
Felicitari la suporterii din craiova si din oltenia in general .... la nivelul asta niciin strainatate n uvin 15 000 la antreanment :bravo lor

LiviuRO
12-10-2003, 02:58 AM
Avand in vedere de cat fotbal au parte oltenii sambata de sambata, mi se pare normal sa vina 15000 la un antrenament al nationalei :P

Mai nasol e ca nici o echipa mare nu ar accepta sa joace altundeva decat in Bucuresti, asta considerand ca cineva ar fi de acord sa joace cu noi aici... Pai ne-am chinuit noi 4 ani sa jucam un amical cu Franta, iar acum am inteles sunt in discutii cu Germania pt. un amical in 2005!!!
Sa fim serioshi, publicul de la noi nu va pulsa cu adevarat decat la meciuri decisive, sau la cupe europene in care e angrenata echipa favorita...

mns
13-10-2003, 07:34 PM
nu am timp sa citesc tot topicul sau cel putin mesajele care nu le-am mai citit (astea mai noi0 dar nu inteleg cum se poate devia intr-un asa fel de la subiect, incredibil, sa vedeti numai cand ajung acasa si scot computeru de la reanimare, aveti grija !!!

hehe la 5 (miercuri dimineata suntem in bucuresti :P) care mai mergeti la meci?

LiviuRO
14-10-2003, 01:10 AM
mda, ai dreptate mns, probabil ca subiectul a cam deviat, dar shtii cum e, la fotbal si politica, ajungi de la aproape orice discutie si e greu sa limitezi discutia intr-un anumit sens. Personal nu stiu daca merita facut un topic care sa contina doar 5 posturi... dar e doar parerea mea, forumul e al tau, tu stabileshti regulile.

Scouville
14-10-2003, 02:01 PM
Yeah man sorry si pt iesirea din Hattrick ;) .... dar ma disperase copilu' ala :injur: :scaun: .. ma rog won't happen again ;) ... i hope :unsure: ... in sfarsit am vazut si eu cum e un ban :lol:

LiviuRO
15-10-2003, 02:03 AM
Te simti mai simti mai barbat acum?! ;) :P

E deja miercuri! Ia uite e 2.48! Asta inseamna ca peste exact 17 ore si 12 minute va incepe Sahtior-Dinamo, iar peste 18h si 12 minute "ailalti". Ce bulangeala pe fata, auzi sa puna meciurile astfel incat sa nu poti sa uiti la fiecare linishtit (deshi nu shtiu cum m-as uita la "ailalti", daca nu ne-am califica :cuminte: :cuminte: , ptiu! Doamne fereste!) . Dar oricum cred ca se putea face "ceva" sa incepa unul din meicuri mai devreme cu 1h sau celalt cu 1 ora tarziu...

Revenind la meci, imi doresc din inima sa nu se intample ca acum 4 ani cu Benfica... ar fi pacat de baieti... si mai ales pt noi, suporterii... Am mai zis-o, nu ma intereseaza rezultatul, important e sa ne calificam, si pt. asta e nevoie ca baietii sa fie increzatori in fortele proprii, sa se gandeasca ce bine o sa le fie daca merg mai departe. Ando zice ca e vital sa inscriem, eu as zice ca e vital sa nu luam gol! Clar! Dar in nici un caz sa nu ne bagam in careul nostru din minutul 1! Ar trebui sa incercam sa tinem jocul la mijlocul terenului cat mai mult, sa-i stresam, sa-i determinam sa greseasca (asta cu conditia sa nu greseasca apararea, Barcauan, Burca si probabil Iordache/Alexa). Iar daca la mijloc Stoican si Tames (cred ca o sa fie titular...) isi fac treaba iar Danciu si Claudiu prind o zi buna, cu ajutorul lui Dumnezeu, facem un meci bun si ne calificam...

"celorlalti" le urez sa se califice, doar daca ne calificam si noi. Nu o spun cu rautate, ci in speranta ca ambele echipe vor merge mai departe! Sau doar una, daca altfel nu se va putea, - Dinamo!

Imi doresc ca topicul ca acesta sa fie cel mai longeviv (alaturi de Divizia A si Pronosticuri, normal)

mns
15-10-2003, 06:56 AM
ma, eu nu vrea sa jignesc pe nimeni, da oras mai imputit ca bucurestiul nu am mai vazut in tara asta, acu am venit de la stadion si wow, ceea ce e pe www.exagerat.go.ro din arad si timisoara e 0 fata de ce am vazut pe aici :o nici nu mai rezist aici, sa se termine meciul sa plec ca innebunesc :P

LiviuRO
15-10-2003, 11:45 AM
Bai, eu nu am fost in Arad, dar shtii cum e, intr-o "casa" in care nu ai de nici unele nu e greu sa tii "curatenia"! :blink: Asa ca las-o moale :P

mns
15-10-2003, 12:19 PM
sa zicemvca acum ceam facu tun tur prin casa poporului si am fost pe la stadionul cotroceni mi-am maischimbat parerea, dar zona astaunde e steaua e pur si simplu jalnica :o

Neo
15-10-2003, 07:53 PM
DINAMO DINAMO DINAMO DINAMO DINAMO DINAMO :saliveaza:

LiviuRO
15-10-2003, 10:38 PM
Pai abrevierea galeriei :injur: stelei :injur: este A.U.rolaci 100% deci se explica ceea ce ai vazut!

Sahtior - Dinamo 2-3!!!

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/119339_104X102.jpg

Baietii au demonstrat ca au valoare! Cu adevarat, de netagaduit! Norocul si ghinionul (nu am mai vazut din 89 gol ca ala pe care l-a luat Delwarte!) s-au impletit benefic pt noi! Imi pare rau ca nu am avut destula incredere in baieti, adica sa mizez pe o victorie a lor acolo... imi cer scuze ca nu am crezut cu adevarat in valoarea voastra! Dar acum sincer, cine s-ar fi ashteptat? Poate doar Ando care a inceput cu cel mai defensiv 4-3-3 pe care l-am vazut vreodata! :lol: Aceasta victorie face cinste clubului Dinamo si mai ales jucatorilor care s-au intrecut pe sine (stiu ca tipam in fata televizorului la Ando sa-l bage pe Marica:D ) . Din pacate cum un lucru bun trebuie sa fie stricat de unul rau, am inteles ca Sahtior o sa-l ia pe Stoican de sapt. viitoare... Pacat, e o pierdere care nu poate fi inlocuita cel p[utin pana la iarna... TIPIC ROMANESC!

Felicitari si celorlalti, cel mai imporant lucru: Dinamo a adus 5.5 puncte coeficientului UEFA al Rom iar "ceilalti" 4p. Adica 9.5 puncte pt. Rom! Pana acum! Pana la finala Cupei Uefa mai e ;)

Sa nu uit:
5 miliarde de dolari este averea lui Ahmetov

5 masini blindate are bogatasul

5 case si-a construit patronul lui Sahtior in Gradina Botanica din Donetk
(Prosport, editie online, Marti, 14 oct. 2003)
5 goluri a inscris Dinamo impotriva lui Sahtior!
as adauga eu ... ;) :P :D

Blue
16-10-2003, 12:57 AM
wow sau calificat si steaua si dinamo!!!! 5-2 si 2-1 mda parca mai iesim si noi din kkt de unde neam cam scufundat de ceva vreme , cand se fac tragerile pt turul 2?

LiviuRO
16-10-2003, 02:23 PM
sTragerea la sorti e vineri, la ora 14.00, live pe UEFA.com si cred ca si pe Eurosport. Nici una din echipe nu e cap de serie, deci adversarii sunt dintre cei mai buni. Majoritatea... Se vor anunta grupe maine dimineata (pe ce baza habar n-am! Cum o vrea UEFA) si din ele se vor extrage meciurile... Oricum "posibilii adversari" sunt:

Barcelona Valencia Liverpool Roma Parma Mallorca Bordeaux Dortmund

Feyenoord/Manchester City Kaiserslautern/Basel Schalke/Panionos (se joaca azi)

Lens Newcastle Slavia Praga PAOK Rosenborg Spartak Moscova Villareal

Dinamo Zagreb Wisla Cracovia Sporting Lis. Perugia Benfica Auxerre

Daca ar fi sa cadem cu una dintre Mallorca, PAOK, Wisla, Perugia, Auxerre, Bordeaux... as zice ca sortii ne-au suras... Dar nu stiu de ce prevad eu asa... un... Dinamo - Roma si un :injur: steaua :injur: - Parma... :angry:

Blue
16-10-2003, 09:57 PM
totusi sar califica steaua

Scouville
16-10-2003, 11:17 PM
Apropo felcitari ambelor ecipe pt succesul de miercuri :mishto: :mishto: ... nu numai ca s-au calificat dar au reusit sa si castige meciurile ceea ce isnemna 9 pt in plus la uefa ...sa speram ca vor trece amnadou de turu 2 si asa paote la anu vom avea 3 echipe de uefa ....
Apropo am fost la meciu lu' steaua si cand s-a anuntat victoria lu' dinamo toata lumea aplauda(nu numai galeria stelei) so Fair Play :bere:

sanshine
17-10-2003, 03:11 PM
steaua cu liverpool si dinamo cu spartak moscova... sper ca Pitzi e fericit, ca tot voia el echipa englezeasca :D si cred ca si Andone are motive sa fie multumit. bafta si felicitari la amandoua! :mishto:

mns
17-10-2003, 04:42 PM
ce m-am enervatcand am vaztca dinamoil vinde pe stoican la sahtior, incredibil cum naiba sica jucator sapleci launsalariu de vreo 2ori maimare lao echipa care nici nu mai e intr-o cupa europeana, si l-au maisi vandut cu vreo 600 mii dolari, acum mai au sa vanda jumatate din echipa pana in noiembrei si sa piarda cu rusii, tipic romanesc, tipic netoiu si becali, chiar nu isi dauseama ca in maxim 2 ani daca se pastreaza jucatorii vom ajunge iar in cupa campionilor undepot castiga mai multi bani decat daca si-ar vinde toata echipa...pacat

Scouville
17-10-2003, 10:10 PM
Are dreptate Gigi becalli cand spune ce spune
stai sa vezi ca cica si zicu ar pleca la inter dar n use stie ... un fel de mutu 2

Blue
17-10-2003, 10:58 PM
mda ai dreptate mns, ce au castigat ?? 600 000 $???? daca nu prosti puteau sai dubleze salariu si sal vanda la anu daca chiar le treuiau bani

LiviuRO
18-10-2003, 01:41 AM
Pai n=a vandut Dinamo 2 echipe in ultimii 5 ani? Uite-o si pe a treia! Lasa ca vine Salgado, imprumutat!

Sa trecem noi se Spartak si la iarna o sa bata vantul in vestiare... nu o sa mai fie nimeni

DarkComy
18-10-2003, 11:53 AM
LOOL :lol: :lol: :lol: :lol:
mda dar totusi e bine ca o sa il dea pe Stoican dupa dubla cu Spartak Moscova

Scouville
18-10-2003, 12:04 PM
Da ''e bine'' o sa-l dea dupa dubla cu spartak dar paote cu el mai pleaca 3-4 jucatori ....

LiviuRO
18-10-2003, 03:49 PM
Eh, daca ajungem in celebra "primavara europeana" poate ca totushi o sa-i tina pana la vara... daca nu la iarna clar vor pleca inca doi/trei cu Stoican... Daca ar pleca pe 2-3 milioane (Petre) sau pe mai multe :D Zicu si Marica nu ar fi chiar o problema, dar daca vindem jucatori pe 300000$ chiar ne facem de ras...
Si iar ne aduce Becali, in compensare, jucatori de genul S.Ilie, la reconditonat...
Oricum daca am reusi sa trecem de Spartak (Doamne ajuta!) si chiar ar veni Ciobi, Munteanu, Nastase si Cernat am avea sanse sa facem fata si unor plecari, dar repet pe bani ca lumea nu asa la misto... Ca sa tinem jucatori de genul Zicu sau Marica, care s-ar putea transfera la orice echipa din Europa (au doar 20 respectiv 18 ani) ne trebuie un patron cu bani multi, care sa investeasca pe termen lung (un fel de ahmetov) sau un antenor cu mana puternica (Lucescu) dar din pacate n-o sa avem noi parte de nici unul... Poate daca ar investi intr-adevar Tiriac, cum se zvonea in vara... oricum, acum nu se pune problema, astia din conducere nu pot fi schimbati acum cand echipa a avut cele mai bune evolutii din ultimii 10 ani...

Aprops de plecari, Meride s-a dus (nu se stie unde), oricum nu e o "pierdere", asta daca interesa pe cineva.

Scouville
19-10-2003, 01:02 AM
Daca ala s-a dus de celalat ''bronzat'' care cica jucase la barca unde e?
ma rog va zic eu cel mai bine ar fii sa se implice si becalli mafiotu zis Giovanni ca daca tot tine cu dinam osa si investesca in echipa ... ma rog ...

LiviuRO
19-10-2003, 04:04 AM
Nici nu se pune problema!
Giovanni e dinamovist, dar pentru el banul e primul plan, nu va da nicodata din banii lui pt fotbal! Treaba lui e sa vanda fotbalisti si cum e "prietenul" lui Dinamo, o sa se bazeze pe noi asa cum a facut-o cu Lobont... L-a lasat la Dinamo un retur, ca avea nevoie de meciuri...

Okunowo nu e omul lui Becali, iar Ando decat sa se bazeze pe el va prefera sa joace cu Iordache sau Iodi. Deci Okunowo va intra doar daca nu va exista nici o alta solutie si cum din iarna vine Ciobi, iar el are salariu 100000$, e clar ca va pleca la iarna! Poate ar fi fost frumos sa-l pastreze, asa macar pt. nume... eu zic ca e peste Burca spre ex. dar costa multi bani pe care conducatorii nu vor sa-i plateasca, mai ales ca nu e titular. O sa vedeti ca si Delwarte va fi marginalizat acum... Si el cu siguranta ar deveni intr-un an cel mai bun portar din Divizia A... pe bune! Dar are contract 60000$ pe 3 ani, pe cand Preda sau Cristi Munteanu se bucura doar daca joaca, nu emit pretentii financiare, sunt batrani...

Sincer eu imi doresc ca echipa sa aiba rezultate, nu conteaza daca joaca jucatorii care imi plac mie... adica Delwarte, Okunowo, Tames, Peerny, Ilin sau Marica... Daca Andone face o echipa castigatoare fara ei... FELICITARI! Nu e treaba mea sa fiu antrenor.

Inainte imi doream ca Dinamo sa aiba performante adevarate in Europa, acum, sincer, nu stiu, poate ca avea dreptate suporterul ala care zicea: "Ar trebui sa jucam toate meciurile intr-o sapt. ca altfel pleca toti jucatorii...". Sper ca "forma" asta de moment sa tina pana la vara... avem nevoie de o performanta europeana... sper sa fie Dinamo cea care o va oferi...

Scouville
19-10-2003, 03:27 PM
Ca tot veni vorba andone asta v-a pus pe picioare dar cred ca daca ramanea dinu de acu 1 an sau 2 cand l-au demis cam tot pe aici ar fi fost ridicata dinamo ...
A zis bine ala jucati mai multe meciuri ca o sa va pelcejucatorii sunt corios daca o sa vina ciobotariu si florea la dinam ocine o sa plece ... petre,burca ,tames .... oricum .... la steaua vad ca e roza de tot situatia de cativa ani nu au vandut nimica ...

LiviuRO
20-10-2003, 01:36 AM
De Florea nu s-a zis nimic. Cernat e tinta lui Dinamo, are destule probleme la Kiev si s-a semnat un acord intre Kiev si noi ca daca va fi transferat la iarna prima optiune sa o aibe Dinamo, daca si jucatorul o sa fie de acord (adica impresarul :lol: ). Sincer, cred ca Burca si Tames nu au cum sa plece, nu arata nimic extraordinar... Plus ca Tames are 26, Burca 24, Petre 28, nu stiu cine s-ar baga sa-i ia pe ei... Mi-a placut ce a zis Piticul: "Decat la o echipa de prin Qatar sau Arabia Saudita mai bine imi inchei cariera la Dinamo!". Sper ca vorbea serios si ca includea aici si Uralan Elista sau vreo echipa din Turcia... Bursa, mai exact...
Principalii vizati sunt Zicu, Marica, Claudiu si Danciu! Poate si Semeghin, ca sincer asta mi se pare printre cei mai buni.

La :injur: steaua :injur: intr-adevar nu a plecat nici un jucator reprezentativ de vreo 3-4 ani, mai exact de cand a venit gigi, dar nici nu au avut rezultate in timpul asta, n-au jucat 2 sezoane in Europa, abia acum s-au mai ridicat si ei... Plus ca la ei doar aia 4 jucatori pot intra serios in vederea unor cluburi mari... Raducanu are 27, Dumitru la fel... Radoi si Aliuta, la astia e de vazut daca prind si sezonul viitor in ghencea. Alde Rachita, Ogararu, Paraschiv sau Bostina sunt la toate echipele din Divizia A. Zic eu.

Scouville
20-10-2003, 07:28 PM
da ma dar vb la nivel de divizia a in astia 3-4 ani au invatat si ce nr poarta la pantog fiecare in timpu meciulu ica daca ieie asa doar 2 jucatori stiu sa joace fotbal restu o preluare n ustiu dar luata ca echipa .... hehehe intreaba-i pe aia de la sothamton .... in strainatate la fel ... vezi o echipa d'ata anonima gen basel si asjunge pana in faza a -2-a asta ca se cunsoc jucatorii pe teren si in timpu meciului stiu pe dinafara ce sa faca unde sa paseze fara sa mia caute coechipieriii (adcia joc rapid pase din prima etc)
Oricum eu am zis ca pana nu vad nationala acolo unde ii era locu(primele 16 echipe din lume gen '98 sau 94 cand am iesit pe 6) nu vad de ce as fii agitat cu echipele de club
steaua mici sanse sa traca de liverpool iar dinamo doamne fereste sa nu ai ba o surpriza neplacuta

LiviuRO
21-10-2003, 02:22 PM
Nu-i asa ca ar fi frumos sa mearfa ambele bine in UEFA, apoi la anu' una sa intre in LIGA, alte doua sa mearga bine in Uefa, iar in 2006 sa mergem la Mondiale de pe locul I in grupa si sa avem macar 2-3 echipe care sa faca fata in Europa? Nu doar frumos ci si posibil, daca nu pleaca jucatorii... vechea problema de dupa 89.

Scouville
21-10-2003, 08:06 PM
Mda macar pe vreamea vechiuluiregim(nu ma refer la ''piticu'' si regimu in genral) sportu avea o mare importanta - fara scutiri si alte vrajeli mujeresti ... adevarat ca in dauna programelor de la tv si poate daca ramneam i nstadiu asta vorbeam de pc-uri ca despre trenurile cu levitatie magnetica :lol:

LiviuRO
23-10-2003, 12:40 AM
Ba ma uitam la rezumate la liga, si vedeam o Sparta, o Lokomotiv, un Dinamo Kiev, un Patizan, nu sunt cine stie ce echipe, cu cine stie ce jucatori, dar au constanta, cate un stranier d-asta improvizat si mai ales dorinta de a juca fotbal, de a iesi din anonimat. Sincer, consider ca si noi am putea ajunge acolo. Imi imaginez, sper sa si traiesc momentul, cum ar arata Dinamo intr-o seara de miercuri, live la ProTV, alea 12 camere de filmat in Groapa, cum ar arata tricourile jucatorilor la un Dinamo - Bayern Munchen, sau un Dinamo - Manchester. De fiecare data cand vad reclama aia la Ford, destinatia fotbal, cu aia care se duc la meci, innebunesc mi se face rau, mi-as dori atat de mult sa ajunge in Liga... noi sau oricare echipa pana la urma, doar asa sa vad daca ar fi intr=adevar atmosfera "aia"...

Scouville
23-10-2003, 09:40 PM
vise vise depinde si de mentalitatea poporului pai cum jaoca sarbii , sau cehiii adica ce dorinta au ei de a juca si nu de a csatiga si cum jucam noi .... ma refer la catig de bani ma rog paote intr-un viitor apropiat

LiviuRO
24-10-2003, 01:55 AM
Pai daca ar lua campionatulm ma refer la general cand spun echipa, si ar face 2-3 meciuri senzationale, ca sa intre in Liga, echipa respectiva daca ar patrunde ar incasa aproape 1 mil.$! Nu mai zic ca pt un egal ia veo 150000 si pt o victorie dublu! Pai n-ar avea jucatorii de unde sa ia bani?? La Dinamo stiu sigur ca a declarat conducerea ca toate fondurile care vor veni de la UEFA se vor imparti jucatorilor. Mai nasol e ca deocamdata sunt in jur de 100000 Franci Elv, aprox 80000 $. Abia din optimi mai creste "potul"... Dar oricum sunt ceva bani pe care jucatorii ar putea sa-i castige. Trebuie sa si poata...

Scouville
24-10-2003, 07:05 PM
napa kknarii astia ca au desfintat cupa cupelor .. dar deh cred ca tot de ''malai '' au facu-o si pasta adica sa fie 6 000 000 calificarea in grupele ligii + ''primele'' pt victorii ma rog ... oricum era mai important sa urmezi parcusu unor echipepe mai multe planuri

LiviuRO
28-10-2003, 04:42 PM
Pai era de cacao competitia, doar castigatoarele cupelor... Adica doar o echipa din Fra,Ger,Ola,Ita,Ang. Plu ca in ultima vreme apareau echipe d-astea Guegnon, divizia 3 din Franta, sau Cardiff, din Anglia divizia 2 galeza... Nu iesea spectacolul din Liga, sau cum o sa fie Uefa la anu'. Adica tot grupe.

mns
03-11-2003, 02:57 PM
sa revenim la echipele noastre in cupele europene, ce ziceti, se califica vreuna in turul 3? eu ziceam ca dinamo, dar cum joaca in ultima vreme, ma cam indoiesc ... :o

Scouville
03-11-2003, 09:34 PM
stai linsitit ca asa joaca si spartak in rusia lor la mama lor acasa :lol:
sa fiu sincer singurul lucru care poate sa-i impulsioneze pe dinamovisti este tupeu ala al lor de ''fane babanu' '' :rolleyes: in rest nu stiu ce s-a intamplat cu echipa in general :yoyo:

LiviuRO
04-11-2003, 01:59 AM
Eh, s-a intamplat ca bulanul atacantilor nu a mai fost mai mare decat gafele impardonabile ale apararii. Dar cu Spartak cred ca vor juca altfel. Mult mai atenti si mai motivati. Sunt constienti ca daca vor sa se transfere la bani multi trebuie sa ajunga cat mai sus in Europa. Asa le creste cota, plus ca pana urma o calificare in primavara europeana va face sa curga multa cerneala in favoarea lor. Valabil si pt. :injur: steaua :injur: . Cred ca si ei au o sansa buna daca nu joaca timorati. Cred ca ar trebui sa joace cu Nanu si cu Paraschiv titulari. Sunt jucatori cu ambitie mare, care nu s-ar feri sa ii contreze ca lumea pe Gerrard sau pe Murphy. Pt. ei factorul moral e foarte important. Daca intra cu teama, o sa fie nimiciti. La scor.

Scouville
06-11-2003, 10:04 PM
s-a cam fcut de rusine dinamo la moscova sau paote protaru s-a facut de rusine ... treb sa maipuna scaunu de la meciu cu rapid paote asa diferenta nu era mai mare de 1 gol sau pierdeau cu 4-3 nu 4-0 !!!
Steaua condusa 1-0 , prima rpriza a salvat si radoi un gol ca sifacut a mai dar si rise pe langa cujuma de paorta goala ... eh ... sa speram macar un egal

Blue
07-11-2003, 01:48 AM
"o sa ne razbunanam pentru cei 50 de ani de comunism" mda....cred ca sau razbunam ei pt revolie sau neau aratat ca tot frate cu rusu , bulgaru si ukraineanu o sa ramanem. am taiato repede de la scoala sa vad ce a facut dinamo, pusem deoparte ura pt dinamo pt macar pt o zii, am venit cat de repede acasa sa vad rezultatu ,mai era sa fac si accidnet, si cand asteptatm sa se incarce rezultatele pe uefa sa pic pe spate 4-0 , cat de entuziastic am fost pt acest meci eram sigur ca vad un 2-0 pt dinamo mai ales dupa ce ruskys au luato cu 3-0 de la amatorii aia . cum dracu 4-0?????ce sa intamplat? mai bine nu mai mergeati panan mama rusie si o luati numai cu 3. jalnic nu stiu cum ce au jucat catelusii , ar fii trebuit sa joace cu mandrie romaneasca cu anti-comunism dar ati jucat cu mandria de roman pe care o arata compatriotii nostri. felicitari pt steaua , avand in fata o chipa adevarata , sper sa faceti un 0-0 la liverpool si sa treceti de cormorani

ReKo
07-11-2003, 09:04 PM
[/QUOTE] cum dracu 4-0?????ce sa intamplat? mai bine nu mai mergeati panan mama rusie si o luati numai cu 3.

Pai.... a fost vina lui Delwarte la 3 goluri si jumate la al 4-lea....deci..... ! Oare cand o sa aiba si Dinamo un portar de clasa ??? Creca ati fost prea entuziasmati cand l-ai avut pe LOBONT la voi.... treezirea.... a plecat.... e la AJAX ... ! Cica stire: "Dinamo cauta un portar care sa nu ia mai mult de patru goluri la meciurile importante !" ... Preda a luat 4 cu Rapid... Delwarte a luat 4 cu Spartak !
Asta e.... !

[/QUOTE] felicitari pt steaua , avand in fata o chipa adevarata , sper sa faceti un 0-0 la liverpool si sa treceti de cormorani

se vede ca nu prea esti informat......
pai cu 0-0 trecem pe langa iei .... nu mai departe in cupa uefa
trebuie sa marcam ! 1-0 !

Zodrak
08-11-2003, 04:02 PM
Ah, costele, unde esti tu costele, ca vad ca s-a umplut de maidanezi p-aicea...Unde esti tu, negrisorul meu preferat, sa te mai milogesti de un patch cu rrapid...
Una peste alta, FORZA STEAUA !!!!, ne-ai aratat ca ramai singura echipa care poate juca oricand si oriunde cu oricine de "afara"... :mishto:

Blue
08-11-2003, 05:27 PM
scuze creadeam ca sa jucat la liverpool

mns
23-11-2003, 02:51 AM
e si vine si marea saptamana, cum dinamo mai are doar sanse teoretice, steaua mai are o speranta, ce ziceti, se poate califica steaua? eu zic ca sunt 50% sanse, iar daca chiar ar reusi ar face un serviciu enorm fotbalului romanesc...

ReKo
23-11-2003, 01:57 PM
eu zik ca se poate califica steaua dar trebuie sa fim constienti ca trebuie sa avem si mult norok .... ! .... nu o sa mai jucam pe noroi... pe plaja ..... o sa jucam pe teren super bun si marile vedete de la LIVERPOOL o sa joace mai bine ...... si nu or sa mai cada assa de des !

DOAMNE-AJUTA !

Dinamo o sa se califice ;) va zik eu !

DarkComy
23-11-2003, 06:08 PM
Dinamo merge la calificare in meciul asta :lol: :lol: :lol: :lol:
le da alora un 5-0 5 goluri Delwarte :lol: :lol:

LiviuRO
25-11-2003, 04:06 PM
Hai ca ar fi ceva cu adevarat maret sa se califice spurcatzii! Eu sper ca sansa sa fie de partea lor, mi-ar parea rau pt. jucatori sa aiba sansa de a trece de Liverpool si sa nu reuseasca... Oricum, eu zic ca Liverpool o sa joace cum a facut-o cu rrapid acum 3 ani! O sa se apere si va ataca decisiv in functie de ce va realiza adversarul.

Eu sper ca Analfabetu-Bulanosu o sa-si faca datoria... asa, "de dragul" fotbalului romanesc.

La Dinamo... ce sa mai zic, sa-i cred pe Barcauan, Zicu, Clau, "in fotbal orice e posibil"; "speranta moare ultima" si alte ipocrizii d-astea... Eu sper sa joace Marica titular, ca e mare, mare jucator si pana la pauza sa nu ma asez pe scaun (au pus astia un pret la bilete de te doare capu' 20000 la peluze, 30000 T2, 50000 T1 si 100000 la T0). Oricum, mns DACA TRECE DINAMO DE SPARTAK :cuminte: :cuminte: :cuminte: , PUI UN BANNER MARE PE SITE "Felicitari Dinamo!". Daca trec "ailalti", faci acelasi lucru!

ReKo
25-11-2003, 10:27 PM
Oricum, mns DACA TRECE DINAMO DE SPARTAK* * , PUI UN BANNER MARE PE SITE "Felicitari Dinamo!". Daca trec "ailalti", faci acelasi lucru!

la steaua potzi sa pui de acum :P

LiviuRO
26-11-2003, 03:22 AM
E bine ca esti optimist, dar n-as vrea sa va aud cum spuneti "am pierdut 3-0 da' am jucat cu Liverpool, frate!"

mns
27-11-2003, 07:43 PM
ce'ar fi sa comentam meciurile in direct, aici pe forum :P

ReKo
27-11-2003, 07:46 PM
lol......ar fi marfa

eu vin la pauza ;) ...
adik mai vin si in timpul meciului..... ;)

RaPiDuTz
27-11-2003, 07:48 PM
O sa intru de fiecare data cand o sa inscrie dinamo sau steaua...o sa ma cam fatzai :lol:

RaPiDuTz
27-11-2003, 08:34 PM
Oleeeee ,golazo pt Dinamo !!!
Hai ca inca se mai poate... :mishto:

ReKo
27-11-2003, 08:34 PM
gooooooool Dinamo......
ce gol frumos a dat Danciulescu
:mishto:
inca 3....se poate ......... da sa nu va invatatzi :P

ReKo
27-11-2003, 08:55 PM
Comentatoru' : "Si doamnelor si domnilor arbitrul pune punct primei reprize..... o repriza de tot kkt prin faptul ca idiotii astia de la spartak ne-au nenorocit jucatorii trimitandu-i pe amandoi cu salvarea la spitalll :doctor:..... sau la morga (OLE OLE A MAI MURIT UN CAINE :P ) ........ am reusit un gol foarte frumos ...... de toata frumusetea ... impecabil....... extraordinar ....... am spus aceste cuvinte pentru ca o sa ramanem cu golu asta....... o amintire frumoasa ...... o calificare pierduta........ ! "

"Multumesc pentru atentie .... ne revedem in repriza a doua ...... ma duk sa mai bat nishte spartaki.......... si sa ma incalzesc pentru liverpool ca in caz ca nu stiati tot eu comentez ;).... ca sunt shmecher dasta comentez........ "

Hac.... multumim pentru atentie (a doua oara) .... a transmis prima repriza Totti & Rapidutz :betie: :betie:

:pace:

RaPiDuTz
27-11-2003, 09:03 PM
Hehe http://mods.soccergaming.tv/~iceblu/Ice/funny_post.gif

Gogule,probleme ma ? :crazyboy:
Yos omu galerie :lol: , Hai cu golu hai cu golu haideeeeeeeee (a stai ca asta era
a Rapid-ului...)
Hai cu berea hai cu berea haideeeeeeee :bere: :betie:

ReKo
27-11-2003, 09:18 PM
Cresc sperantele.......
2-0
e min 60....... !
Hai dinamo.......... se poate......... ;)

RaPiDuTz
27-11-2003, 09:22 PM
Hac... 2-0 dar totusi ma enerveaza ceva la culme...aiurea galerie
Acu ca sa inscris pt 2-0 s-au mai trezit si ei ... insa am auzit din tribune M**E sTEAUA , meciul este dinamo - steaua si nu stiu yo ???

ReKo
27-11-2003, 09:24 PM
mama ce ratare....
aoleu zicu asta ......
daca nu era el era gol.......
sau poate a aparat portaru
grigorie a tras si acum si in bara......... bleah......trebuia sa traga pe sus.....
va tin la curent :P

mns
27-11-2003, 09:28 PM
ii ziceam la taica-meu ca daca dinamo inscrie si al doilea gol pana in minutul 15 al reprizei 2 mai are sanse de calificare, lol, si a inscris, din pacate iar au ratat si acum cand postez mesajul asta, a luftat unul, dar la cum joaca dinamo, ar merita calificarea...cu toate ca sunt stelist, tin pumnii lui dinamo :) :o

RaPiDuTz
27-11-2003, 09:29 PM
oooooooooo joaca Moise la Spartak :lol: :lol: :D

Incredibila faza cu Zicu... pacat ca nu a avut timp sa plece de acolo :(

ReKo
27-11-2003, 09:29 PM
mama ce looft a facut TAMAS........ nu se poate
cei cu atatea ratari?

AOOOOLEU ........

super meci !

:alida:

RaPiDuTz
27-11-2003, 09:31 PM
Penaltyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pt Dinamoooooooooo
Tre sa fie 3-0 !!!!!!!!!!! :bere:

ReKo
27-11-2003, 09:32 PM
ieeeeeeeeeeee e penalti.......
aoleu....
se incinge.... rau ...... se califica dinamo ... !
VALEU.... !

ReKo
27-11-2003, 09:34 PM
goooooooooooooooooool
a fost goooooooooooooooool
yeeeeee goooooooooooooool
incredibil
pun pariu ca totzi dinamovistii sunt in delir....... printre care si D_Dogg ........

TOTI PE ATACCCCC !!!!!!!!!!!!!!!!!

A marcat danciulescu, cu un sut foarte puternik ! SUPERB ... !
2 goluri danciu... si dinamovisti il criticau atat de mult....... !

mama in timp ce scriam ...... o noua faza...........
valeu ........ marica a dat un pik pe langa aoleu ........
ce tensiune......... !

RaPiDuTz
27-11-2003, 09:36 PM
OOOOOOOOOOO ce ocazieeeeeeeeee putea fi 4-0 :o

Si yo am pus ca pronostic 3-1 sper sa nu fie asha !!!!

RaPiDuTz
27-11-2003, 09:44 PM
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU se poateeee e penalty :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ReKo
27-11-2003, 09:44 PM
nu se poate......
penalti pt. aia
gata s-a sfarsit.... :(

a marcat.......
3-1 ................. :(
visul lui Dinamo s-a sfarsit.......
trebuie sa ne bucuram pentru ce a facut dinamo........ FRUMOS ... SI TOTUSI .... URAT CUM AM PIERDUT LA EI....... ATATA SUPERFICIALITATE ........ UFFFFF

si in timp ce scriu....... barcauan primeste rosu
gata ........
:(:(:(:(:(

RaPiDuTz
27-11-2003, 09:47 PM
Da, deci cu aceasta eliminare a lui Barcauan Spartak se califica mai departe
dar ramanem cu un joc super a lui dinamo , dupa parerea mea chiar cel mai bun al lor in acest sezon . BV!

Si ete ca din pacate mi-a iesit pronosticul... :o

ReKo
27-11-2003, 09:57 PM
gata....
s-a terminat.......
parca fluierul asta l-am auzit si la Danemarca-Romania........ cand dupa acest fluier....... s-a lasat tacerea si a predominat tristetea..... jucatorii cazuti la pamant...
un vis frumos......... sfarsit aici...... !

Sa speram ca steaua o sa se califice ....... !

mns
27-11-2003, 10:07 PM
asta este, delwarte asta...el a distrus calificarea prin bufoneriile de la meciul din rusia...

dar acum a inceput steaua..si raducanu a ratat ocazia vietii sale

ReKo
27-11-2003, 11:56 PM
cum a inceput asa s-a sfarsit.....
cu supararea ca a ratat Raducanu.......
si cu supararea ca ma ratat cupa uefa.......
pacat......

Steaua a facut o figura frumoasa.......chiar prea frumoasa in Europa.....
1-1 ; 1-0

e ceva.......

RaPiDuTz
28-11-2003, 12:01 AM
Rapid,Steaua si Dinamo zic eu ca au lasat o impresie frumoasa in europa
si cu putin noroc se puteau califica chiar toate trei !
La anu` cu siguranta una dintre ele va ajunge in primavara europeana :mishto:

mns
28-11-2003, 12:16 AM
oricum, toate trei au jucat destul de bine, dar steaua si dinamo ne-au cam depasit asteptarile, pacat insa ca ne multumim cu prea putin, se putea si mai mult, mult mai mult... :(

Blue
28-11-2003, 03:05 AM
fratilor vati transformat peste noapte in ilie dobre si emil gradinescu?

am sal citez pe titus livius " Vorbelezboara, cele scrise raman" ca sa descriu meciul lui dinamo . se va dorbii mult ca daca ala facea asa sau nu alaltu nu facea asta....dar scris ramane rezultatul

si daca se calicau cateii mai departe de turul 3 nu treceau. nu ai cum sa treci de echipe bune daca joci la intamplare, si spartak nu era echipa de batut ci de umilit, la cati bani au si cum joaca....mai prost ca o divizioana B. cand ai in teren un actor ca ianis zicu care e pus de regizorul ion andone sa joace rolul de inger si diavol, desiur inger pt dinamo si diavol pt rusii, dar actorul nu sia invatat rolul bine, si din inger pt echipa sa devine un inger cazut , cazand trage de picior si pe dinamo in infern. nu pot sa zic ca a fost un joc urat dar nici unul spendid facut de dinamo, este normal sa ai ocazii daca toti jucatorii de pe teren sunt fie atacanti reprozitali pe alte posturi sau joaca ofensiv. astemtam mult mai mult de la dinamo, au jucat lent fara pic de suflet, dar nu sii in ochii comemntatoriilor, daca asta era prima data cand auzei de dinamo si te luai dupa aia 2 ajungeai sa crezi ca scorul ar fii 10-0 si ca dinamo e o echipa parca insipara din povesti nemuritoare. dar nici nu ma mira ca nu au jucat cu suflet acesta adunatura de olteni si moldoveni ,,cum ai aduce pe niste straini si iai pune sa joace in echipa nationala. oricum ce a fost a fost, poate la anul...macar am reusit sa trecem cu 2 echipe de turul 2.

MaPaX
28-11-2003, 01:06 PM
Sincer imi pare rau pt Steaua si Dinamo care aveau sanse! Dinamo nu stiu cum de o putut rata Marica ala golu de 4-0 :P

ReKo
28-11-2003, 03:11 PM
Decisive moments
The winning strike, after the teams had drawn 1-1 in Bucharest, came in the 49th minute and followed an appeal for a penalty at the other end. Steven Gerrard, whose all-action performance showed how much he craves success for his hometown club, crossed superbly and the Australian international headed into the turf and up into the net.

Comfortable on the ball
It was never easy for Liverpool and they had to work hard to limit the scope of the visitors ? the unbeaten league leaders in Romania ? who all over the pitch had players comfortable in possession.

Early scare
An early scare for Liverpool came in the third minute as Claudiu Raducanu, who scored in the first leg and also in both games as Steaua eliminated another English side, Southampton FC, in the first round, was played onside. He only had Chris Kirkland to beat but lifted his shot on to the roof of the net as the goalkeeper advanced.

Sinama Pongolle shines
Liverpool dominated possession and in Florent Sinama Pongolle, the young Frenchman who was preferred to Emile Heskey, they had a player alongside Michael Owen with the pace to unsettle the Steaua defence. And with Dietmar Hamann making his comeback in the midfield holding role after a seven-month absence, Liverpool had the means to starve the visitors of space around the penalty area. Crucially Hamann's return also enabled Gerrard to push further forward and his influence was telling.

Eager Gerrard
A couple of early shots from the England midfield player registered his eagerness to score. He made the goal and after that nearly set up other strikes for Sinama Pongolle and Owen, who was brought off near the end complaining of a tight calf muscle.

'Deserving winners'
Liverpool manager G?rard Houllier said Owen's problem was not a concern and added that his team were deserving winners overall. "It's important for us to keep the European experience going," he said. "Steaua passed the ball really well and we knew it would be difficult to break them down. It is a good omen for us because the last time we beat a Bucharest team we went on to win the final."

Smooth surface
The conditions were a vivid contrast to the saturated pitch in the Romanian capital and the smooth Anfield surface clearly suited the Romanians' high technical levels. Their penchant for knocking long balls from defence to attack was a worry for the home team.

Another scare
From one such move in the 17th minute Marian Aliuta gave Kirkland another scare but, shooting on the diagonal, his low drive skidded beyond the far post. Liverpool had also failed to take early chances with Owen heading over and Gerrard, reversing the move that led to the decisive strike, directing