PDA

View Full Version : RLSP 2006 v 1.5

Pages : [1] 2 3

stefan
19-01-2006, 09:35 AM
Urmatoarea versiune, care speram sa apara pana pe 3 februarie, va contine si 8 echipe din Divizia B (Ceahlaul, Brasov - B1, Craiova, CSM Ramnicu Valcea, Petrolul - B2 si U Cluj, Gaz Metan si UTA - B3). Divizia B nu va putea fi jucata in cariera, insa va exista posibilitatea de promovare/retrogradare, si daca echipa preferata din B va promova dupa un sezon, o veti putea selecta in cariera. Patchul va mai contine transferurile facute pana la data aparitiei, echipamentele Stelei cu sponsorul RAFO (daca ramane...) cateva fetze pentru jucatorii mai importanti sau jucatorii la care am gasit poze bune, reclame personalizate pentru alte echipe, meciurile din Cupa Romaniei nu vor mai fi tur-retur, etc.

Ceahlaul - FC Brasov

stefan
Craiova - Petrolul

stefan
UTA - "U" Cluj

alecs
19-01-2006, 11:55 AM
De ce si uta?! Pt ca MNS este din Arad?! Uta e pe loc retrogradabil in b ?! Si ar trebui si Forex Brasov ca este mai buna si ca Fc brasov si ca Piatra neamt.! Si poate si Fc suceava in locul lui Fc brasov! Si nici petrolul nu ar trebui pt ca e destul de slaba!
Sper sa le luati in considerare datele (sunt cunoscator bun al div B) ,adica nu va cer sa faceti fix asa pt ca zic eu ,ci doar sa tineti cont de ele. Oricum ,Stefan,arata bine echipamentele(chiar mai bine ca in realitate)!
Si ms ca te obosesti sa faci ech din b !

stefan
19-01-2006, 12:05 PM
forex intradevar e pe 2 in B1 dar nu am gasit stema pentru ei si nici poze bune cu echipamentul :P si Cetatea Suceava e sub FC Brasov in clasament. Petrolul e in semifinalele Cupei Romaniei :P Cat despre UTA... intrebati-l pe mns ca a zis ca isi asuma toate criticile :P

little_foot
19-01-2006, 12:13 PM
si cu echipa fifa ro ce se aude?
super echipamentul craiovei.cred ca o sa-mi vina brusc chef de fifa 2006 :P

Gorghette
19-01-2006, 12:17 PM
:D super, abia astept ! Si eu o sa joc la greu, cu echipa mea de suflet ! :D

mns
19-01-2006, 01:39 PM
Daca aveti probleme cu faptul ca UTA e in patch, GHINION. Nu imi pasa. Anul trecut UTA a implinit 60 de ani de existenta => echipa ramane in RLSP si pa langa asta vom adauga si o echipa UTA "histoty" din anii 60-70 cand au castigat ultima data campionatul. Daca nu va convine, treaba voastra. :P

didi
19-01-2006, 02:09 PM
de abea astept sa joc cu "U" cluj:D puteti pune o poza cu echipamenul de acasa a lui "U" plz:)?

Tuby
19-01-2006, 02:41 PM
I-a bagati ma si Cimentul Medgidia in patch ca ce muschii mei am stat si eu 7 ani acolo si asa am eu chef acum :P
Bai baieti, de cand a aparut Rlsp tot ati adus vorba ca nu exista divizia B in patch si mai stiu eu ce carcoteli. Acum aveti dovada ca va exista si divizia B, care e problema acum? La echipele acelea s-au gasit cele mai bune materiale rezulta echipele acelea intra in patch. Simple as that.

Blue
19-01-2006, 03:04 PM
CSM ?? Merci mult de tot , pana la urma Petrolul e pe 4 (cred0 si tot au fost bagata in patch. E normal pt ca e o echipa cu istorie, deci Uta si PEtrolul isi au locul. Daca aveti nevoie de informatii despre CSM contactati-ma, au noua stema pe www.romaniansoccer.com iar echipamentele am poze cu ele, unul este Lotto identic cu acela al Otelului, iar celalt e albastru si cred ca e identic cu cel al lui Petrolul. Au venit ni pauza Lazar si Pena de la Pandruii respectiv Rapid2.

Blade@Sniphe
19-01-2006, 03:49 PM
Frumoase imaginile oferite de voi. :mishto: Sper sa puneti mai multe chanturi la acest update :( .Pt ca fotbalul tine de atmosfera si cred ca niste chanturi misto cum am trimis si eu cateva :D vor face atmosfera.Si sunt tare curios de jucatorii care au fost pusi in echipa Fifa Ro :pimp: .Cat despre faptul ca atzi pus nus ce echipe din div B care acu nu sunt tocmai bune nu cred ca e ceva de comentat.Daca ai pus UTA e dreptu tau si nu stiu de ce te-as critica. :mellow: Cui nu-i convine sa-si faca patch.Sincer sa fiu nu ma asteptam sa puneti vreo echipa din B. :lol:

steaua07
19-01-2006, 03:52 PM
abia astept patchul...imi place ca ati bagat si gaz metan medias...io-s stelist da tin si cu gazu... :romania: :romania:

iohannfus
19-01-2006, 03:55 PM
Originally posted by mns@Jan 19 2006, 02:39 PM
Daca aveti probleme cu faptul ca UTA e in patch, GHINION. Nu imi pasa. Anul trecut UTA a implinit 60 de ani de existenta => echipa ramane in RLSP si pa langa asta vom adauga si o echipa UTA "histoty" din anii 60-70 cand au castigat ultima data campionatul. Daca nu va convine, treaba voastra. :P
UTA e echipa de traditie a fotbalului romanesc ... macar in FIFA sa apara ... are fani, istorie si palmares ... parerea mea...

mishto ... Craiova in B ... :mishto:

nigga_thebest
19-01-2006, 04:02 PM
ale cui fete le bagati in joc? Se numara si Mutu printre ei ? :D :romania: :fotbal:

Eras3r
19-01-2006, 04:43 PM
Punetzi FC Bihor va rog... uta nu are ce cauta in divizia B :( ... e pe spate ... :romania: Bihoru, Bihoruuuuuuuuuuuuuuuuu ! :oops:

stefan
19-01-2006, 04:59 PM
totul e gata deja pentru UTA, nu o sa stergem ce am facut si sa o luam de la capat :P

nigga_thebest
19-01-2006, 05:10 PM
cam cat de mare o sa fie noul RLSP? Asa sa putem compara cu prima versiune :romania:

didi
19-01-2006, 05:37 PM
Bihoru nu are ce cauta acolo UTA SI "U" CJ is echipe cu traditie in B3 !
puneti va rog o poza cu echipamentul de acasa a lui "U" ?

mns
19-01-2006, 06:11 PM
Steaua si cluj

Nu le pun din joc ca nu stiu unde e dvdul si mi-e lene sa le import :P

little_foot
19-01-2006, 06:15 PM
asta a lu' steaua e mai frumos decat in realitate :lol: :rolleyes:

nigga_thebest
19-01-2006, 06:30 PM
De la ce vine V X.Y :D

steaua07
19-01-2006, 06:48 PM
e beton echipamentu stelei nu numai din cauza noii sigle...da' pune si u o poza din joc ca acolo se vede mai fain :D :mishto:

stefan
19-01-2006, 07:51 PM
Originally posted by nigga_thebest@Jan 19 2006, 06:30 PM
De la ce vine V X.Y :D
de la versiunea x.y ca sa nu mai intrebe toti cand apare RLSP 1.1 sau 1.5 sau 2.0 sau 1.66 si alte aberatii de genu asta :P

didi
19-01-2006, 08:45 PM
sUper echipamentul lui "U" doar ca pe spate scrie "Consiliul Local si Primaria CLuj Napoca"

SSORIN
19-01-2006, 09:15 PM
Marfa ca ati reusit sa bagati si echipe din B. Cat despre echipamentul Stelei nu am ca sa zic, e super. Nu inteleg dc unii au reprosat faptul ca ati bagat si pe UTA. Oricum e marfa pt acu nu mai joci cu aceleasi echipe si in al doilea sezon. BV BAIETI !!!

yahoo
19-01-2006, 09:18 PM
Frumos echipamentul stelei cu "iepurasul" pe fata! :P In rest no comment pana in momentul lansarii!

mns
19-01-2006, 09:23 PM
Originally posted by didi@Jan 19 2006, 08:45 PM
sUper echipamentul lui "U" doar ca pe spate scrie "Consiliul Local si Primaria CLuj Napoca"
Ai putea sa faci tu o imagine cum e pus textul pe spate? Una in paint e buna.

Blue
19-01-2006, 10:28 PM
Am si eu o intrebare ce firma de echipament sponsorizeaza UTA, cred ca e o firma noua la noi.

Eras3r
19-01-2006, 10:51 PM
Bha cum sa nu aiba ce cauta FC Bihoru` in RLSP ? Uite-te pe ce loc suntetzi voi in B3 si pe ce loc e FCB... si mai vezi de catzi ani suntetzi in B... facand naveta A-B-B-B-B-B-B-A... + ca aveti o echipa slaba... doar tinerii aia ce mai mischa pe acolo... tot schimbati pe antrenori... oricum... daca o sa fie uta... mai mult de 35 la fiecare jucator nu le`as da la skill

DarkComy
19-01-2006, 11:03 PM
Pana la urma , cine face patchul decide ce echipe sunt din B , nu va mai crizati atat ca nu are rost si in al doilea rand sa fiti fericiti ca o sa aveti ceva echipe din B ;)

Blade@Sniphe
19-01-2006, 11:17 PM
Chiar frumos echipamentu stelei.Bravo.Se intampla lucri bune in rlsp. :mishto:

Murphy
20-01-2006, 12:05 AM
Salut! Foarte frumos echipamentul Stelei...am o rugaminta pentru voi...cei care facet patch-ul...puteti pune la STEAUA FONTUL CU NR 813...e IDENTIC CU CEL CARE AL ARE STEAUA.....va rog mult...arata beton.......

Ce fete vor fi....astept sa raspundeti......Bafta in continuare!!!!

One earth....only a star....FC Steaua Bucuresti!!!!

Ossiris
20-01-2006, 07:50 AM
O sa fie si supercupa romaniei in noul rlsp ? O sa se genereze nume romanesti ?

andy_2005
20-01-2006, 09:57 AM
Eu cred ca ar trebui sa ne multumim si cu atat pentru ca introducerea acestor echipe de divizie b e un lucru forte mare. Si o intrebare: Ce fete vor fi?

violet_blood
20-01-2006, 11:01 AM
ar trebui sa bagati si pe CFR Timisoara ca sunt mai buni de 100 ori ca UTA care este pe un loc retrogradabil , CFR Tm este pe 2,3 sau 4 in B2.
De curiozitate am o intrebare cate stele are UTA? jumatate de stea? :scaun:
cat despre steaua... Steaua nu va juca nici un meci cu RAFO deoarece BkP nu-i va permite lui G. Becali sa se foloaseasca de stema in scopuri ILEGALE si Corupte!

mns
20-01-2006, 11:34 AM
Aha, imi place ca esti obiectiv. Te stresezi pentru un cacat. De parca la mafiotul ala de Iancu ii pasa ca tu tii cu Timisoara, nici el nici jucatorii de la Poli Tm nu dau doi bani pe tine sau pe oricare alt suporter. Asa ca las-o mai moala cu hotii si mafiotii.

Cat despre UTA, daca nu va convine, nu luati patchul si gata. Nu mai avem ce discuta.

didi
20-01-2006, 12:52 PM
frana timisoara ii pe locu 6 in b3 , UTA e echipa cu traditie , adevaratii "U"ltrasi ai banatului!
frana timisoara nu are ce cauta in patch k oricum de la anu va fi in C

sper sa puneti chanturile pt U care vi le-am trimis :)

Faceti o treaba sUper!

didi
20-01-2006, 01:05 PM
Originally posted by mns+Jan 19 2006, 10:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mns @ Jan 19 2006, 10:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-didi@Jan 19 2006, 08:45 PM
Ai putea sa faci tu o imagine cum e pus textul pe spate? Una in paint e buna. [/b][/quote]
va dau o poza cu echipamentul ca nu prea imi iasa mie cum e. acolo deasupra numarului
http://img13.imageshack.us/my.php?image=gsp34fe.jpg
sau asta e un echipament facut de mine sa vedeti cum scrie( nu e chiar asa scrisu e putin curbat) http://img13.imageshack.us/my.php?image=ec...amentacs4sy.png (http://img13.imageshack.us/my.php?image=ecipamentacs4sy.png)

stefan
20-01-2006, 01:25 PM
nu bagam echipe satelit in patch :P

Blade@Sniphe
20-01-2006, 01:32 PM
Pana sa zici tu de CFR Timisoara nici nu am auzit de echipa asta.Ce conteaza ca e un loc sau zece mai sus decat UTA . Nus ce performante are CFR Timisoara comparabil cu UTA. :(

nigga_thebest
20-01-2006, 02:40 PM
Faptul ca UTA este in urmatoarea versiune de RLSP mi se pare normal.A fost o echipa cu traditie si aluat 6 titluri dak nu ma insel si mns are tot dreptul sasi puna echipa lui favorita. :P

[K4]RedDog17
20-01-2006, 03:16 PM
i'm so happy :D :P ...se anunta super mishto noul patch...bv fifaro

alecs
20-01-2006, 05:58 PM
Nu tin cu poli sau cfr tim , dar cfr tim are si ea catava cupe si titluri(pt cultura voastra).

mns
20-01-2006, 06:03 PM
Originally posted by alecs@Jan 20 2006, 05:58 PM
Nu tin cu poli sau cfr tim , dar cfr tim are si ea catava cupe si titluri(pt cultura voastra).
:blink:

Ratonu
20-01-2006, 06:52 PM
Pentru cultura ta :crazyboy: , CFR Timisoara s-a clasat pe locul 2 in Divizia A in cel mai bun sezon al sau (1947-1948, cand campionatul a fost castigat de UTA - pe atunci ITA Arad).
P.S. Verificat cu ajutorul http://www.labtof.ro ;)

alecs
20-01-2006, 07:00 PM
scuze, am icurcat echipele. Am crezut za cfr tim a luat, dar cred ca era vb de alta echipa care nu mai exsista din timisoara!

Blue
20-01-2006, 07:08 PM
Ai dreptate e al dracului de confuz ar trebui isa redenumesca Ripensia si Chinezul in Lonkaran Beirut respectiv Shianjiang ca sa nu mai semene la nume cu CFR-u.

Gorghette
20-01-2006, 08:16 PM
mah, fratilor, eu nu inteleg ce va doare pe voi, ca e UTA bagata in B, daca nu va convine nu mai luati patchul, si nu mai veniti cu argumente de kkt !
si de cand e CFR Timisoara prin B2 ? ca eu nu imi amintesc sa fi jucat cu Craiova !

alecs
20-01-2006, 08:27 PM
A gresit omu, desi si el este greseala! scuze pt off topic!

Blade@Sniphe
20-01-2006, 10:53 PM
Pt faptu ca o anumita echipa din B , care pan anu trecut era in vreo div sateasca , este deasupra unei echipe mai cunoscute nu inseamna ca automat sa fie pusa in patch. :P
Totusi sunt curios cate stel vor avea echipele din B.
Craiova 2 stele si restu cate o stea !? :romania:

yahoo
20-01-2006, 11:53 PM
Asa si? Poate nu vor avea stele!Atatea curiozitati si polemici maica!Da ramaneti maica cu curiozitatiile voastre in cap si nu mai postati aiureli!Patchul va fi lansat atunci cand va fi lansat,oricum echipele sunt facute,ce atatea discutii!Get a life guys!

virustelist
21-01-2006, 12:48 AM
Dak se poate sa puneti si voi niste adrese unde ati gasit poze cu kiturile astea ca eu am cautat da numai alte poze cu alte kituri am gasit.In special la Uta si U cluj dar daca vreti puteti sa spuneti si la celelalte.

mns
21-01-2006, 01:09 AM
Glumesti, nu?

virustelist
21-01-2006, 10:01 AM
De ce mah doar nu v-am cerut kiturile facute de voi ci doar de pe unde le-ati luat.
Si m-ai am o intrebare dar sa-mi raspundeti fara sa va enervati pe mine:
Puteti zice cum ati facut legatura??
Va rog frumos.

mns
21-01-2006, 10:12 AM
Lol, crezi ca o sa iti trimit poze ca sa faci echipamente pentru aia de la siteul ce momentan nu mai exista. :P Apoi sa ne injurati si sa spuneti ce patch de cacat am facut. Nu prea cred.

Ce legatura?

virustelist
21-01-2006, 10:29 AM
Legatura dintre promovare/retrogradare .Macar asta spuneti-mi pls.

stefan
21-01-2006, 10:40 AM
da de ce ma, marii patchamkeri de la FifaUnione nu-s in stare s-o faca si te-au trimis pe tine sa intrebi? :D

virustelist
21-01-2006, 11:47 AM
ce fifaunione ma ca eu nu sunt la echipa aia care apropo nu mai este si macar nu sunt la nici o echipa.Vreau doar pentru mine sa stiu eu ca mi-am facut si divizia b si acum am inceput si a si vreau sa stiu cum sa le unesc.Daca vreti va rog sa-mi spuneti.

stefan
21-01-2006, 11:58 AM
Nu vrem :P si vezi ca dai in off topic :P

virustelist
21-01-2006, 12:06 PM
Ms oricum de neajutor o sa astept versiunea x.y a megapatchului RLSP.

:offtopic: Macar puteati sa trimiteti intr-un mesaj personal cum ati facut.Doar v-am rugat frumos.

Gorghette
21-01-2006, 12:10 PM
mah, faza asta o stie toata lumea, chiar daca ti-o spune pe privat tu tot ai putea sa te duci la altii sa le spui cum sa faca !

:D i-am dat lotul actual de la Universitatea Craiova lui stefan :P

nigga_thebest
21-01-2006, 12:19 PM
Am si eu o sugestie . Nu se poate face o selectionata a diviziei A? ca Steaua 86 cel putin era cam nashpa. Ar fi mai interesant o echipa All Stars!!!!!!!! FORZA FIFAROMANIA :romania: :romania: :fotbal:

virustelist
21-01-2006, 12:31 PM
Da de unde stii tu asa sigur ca eu am vreo treaba cu altii.Am zis si repet vreau sa fac un patch in care sa fie si divizia a si b si nu stiu cum sa le unesc.Un patch personal.

yahoo
21-01-2006, 01:27 PM
Bine maica atunci success la patchul "personal"!Gasesti destule informatii pe net!Pui putin super glue sau Poxilina si le-ai unit!

violet_blood
21-01-2006, 02:36 PM
cate stele are craiova in patch? :ph34r:
in patch veti pune si cantecele lui poli care vi le-am trimis??

yahoo
21-01-2006, 03:33 PM
Capish!

mns
21-01-2006, 04:56 PM
Yahoo, cred că ar trebui să te mai calmezi. Nu vreau sa iţi oferim noi o vacanţă forţată. ;)

Jonson
21-01-2006, 07:25 PM
Am o sugestia.De ce nu trimiteti RLSP la baieti care se ocupa de
Fifa 2006 Career Expansion Patch.Situ lor este: http://fifaock.altervista.org/
si patchu lor se poate downloada si la http://www.fifa-mra.com/news/Fifa06.shtml.
Vad ca baieti cauta lume care sa le deie informati despre anumite ligi.
Adica ei cer si includ updaturi la ligile deja existente in Fifa 06 si informati despre
ligi care nu sunt in joc cum ar fi Divizia A.Dar colaboreaza baieti deja cu
multe alte situri de ex. Fifa Serbia,Polonia,Greek,Portugal.
Au inclus o gramada de ligi din America de sud,Copa Libertadores,
Copa America,World Cup 2006,multe echipe nationale din Africa,America de S si N,
Asia,Europa care nu sunt incluse de EA si tot mai multi Fifa Mexico,Sweden,Egypt,Korea etc. se alatura
baietilor si isi unesc fortele sa faca o versiune de mega patch care il vor sal
scoate la sfirsitu lu januarie cind se incid tranasctile de tranferuri.
Asta va fi atunci Fifa 2006 Career Expansion Patch versiunea 0.11.
Pai si noi de ce sa stam deoparte daca tot mapamondu va fi inclus
in patchu asta urias.Sa fia si Divizia A (si B) deci RLSP in patchu lor nu?

stefan
21-01-2006, 07:46 PM
Nu le trimitem nimic :P Daca RLSP deja exista nu vad ce rost are sa fie inclus in patchul ala...si Daca vor Romania sa isi faca singuri, mie nu imi convine sa muncesc ca prostul la patch si sa profite altii de munca mea :P

Jonson
21-01-2006, 08:17 PM
Pai stai putin ca tot tu si alti care or contribuit la RLSP o sa primeasca creditu
care il si meritati,normal, doar ca va fi inclus in mega patchu ala.
Ca doar no sa minta ei si zic ca iei or facut RLSP,ca nau nici un interes.
Daca esti pe situ lor vezi in stinga un link -Releases Plan si vezi
cite ligi,ligi secunde,echipe nationale,cupe continentale pentru toate continente ca Champions League si Cupa Uefa aici in Europa,cupe continentale de echipe nationale,cupa confederatiei,cupa mondiala si mai si mai si mai.
Si binenteles ca nu fac ei toate astea.Fac si ei dar includ multe patchuri
facute de alte situri din comunitatea Fifa care normal ca primesc aia credit
pentru munca.Si in Career mode ai toate ligile incluse atunci.
Deci daca RLSP ii inlus de exemplu pot sa transfer jucatori din
ligi neincluse in Fifa 06 de Ea.Daca tu esti multumit cu ligile
si echipele nationale si cupe facute de Ea atunci bine.
Dar daca patchu lor e compatibil cu RLSP atunci ma doare in pics.
Numa ca ar fi ceva sa vada toata lumea ca si tara noastra merita
un loc acolo.

SSORIN
21-01-2006, 09:05 PM
Are ceva dreptate si stefan dar ar fi marfa sa fie si divizia A in acel mega patch. Sa vada toti ce liga puternica avem.

mns
21-01-2006, 11:49 PM
Nu, nu o sa fie Divizia A facuta de noi in CEP. CIne vrea sa joace Divizia A poate sa ia RLSP si asta basta.

Motivele?

1. Patchul de la CEP apare odata la cateva saptamani, incepi o cariera, in momentul in care il updatezi trebuie sa o iei de la inceput.

2. Numar foarte mare de jucatori => jocul am inteles ca ajunge sa crape sau sa se blocheze la finalul sezonului la transferuri.

3. Nu intereseaza pe nimeni Divizia A.

4. De ce sa isi incarce jucatorii romani jocul aiurea cu 100 de campionate cand daca vor Divizia A pur si simplu joaca Divizia A.

5. Suntem FifaRomania si sincer, cel putin pe mine ma doar undeva de ce face restul lumii, lucram doar pentru Romania. Nu-mi plac personajele ce se invart in jurul acestui patch, nu vreau sa am de-a face cu ei.

Jonson
22-01-2006, 02:37 AM
Bine ok va accept decizia,io unu o sa trag si Cep si RLPS X,Y si sper sa fia combatibil unu cu altu daca nu fac io ceva smecheri si tot va merge.
Chestia cu blocarea jocului din cauza bazei de date uriase nu cred ca se va
intimpla,findca o sa fia fix-uri cum is si pentru versiunea actuala Cep pentru
niste probleme cu transferuri in liga franceza si germana daca am inteles io bine.
Dar in rest patchu merge bine.In plus ma indoiesc ca pot exista probleme
din cauza ca o sa fia atitea echipe si jucatori in versiunile vitoare cep,
findca Fifa 06 ii destul de solid facut anu asta si crede ma daca ar avea EA
incasari cu sume mari in tarile cu ligi neincluse si nu ar exista atita pirateria
(nu zic ca e bine sau rau) comunitatea fifa cum ar fi si fifaromania nar mai
trebui sa se chinuie cu patchuri,ar fi incluse din start.Is patchuri enorme
si pentru alte jocuri.Patch ii patch ,dacai facut bine si stabil mere.
La punctu asta:
1. Patchul de la CEP apare odata la cateva saptamani, incepi o cariera, in momentul in care il updatezi trebuie sa o iei de la inceput

Asta fiecara trebuie sa aleaga cum vrea,nu prea e problema mea sau a ta ca
unu incepe un career play si dupaaia alege sa o ia de la capat cind ie scos un
nou CEP.
4. De ce sa isi incarce jucatorii romani jocul aiurea cu 100 de campionate cand daca vor Divizia A pur si simplu joaca Divizia A.

Aici ii vorba de transferuri,de ce sa nu vrei transfera ceva jucatori din diferite campionate din cep.Bine daca nu vrei nu vrei ok,dar fiacare are alta parere.

5. Suntem FifaRomania si sincer, cel putin pe mine ma doar undeva de ce face restul lumii, lucram doar pentru Romania. Nu-mi plac personajele ce se invart in jurul acestui patch, nu vreau sa am de-a face cu ei.

Daca ar fi asa atunci neam fi calificat demult la WC si EURO in realitate, si
leam si cistiga ca jucam in finala noi cu noi Romania - Romania.
De personaje nu pot sa zic prea mult,doar de donovanfan pot sa spun
ca e de treaba baiatu,a facut niste patchuri impresionante pentru Fifa 2005 si 06.
In final vreau doar sa clarific ca CEP este mai mult un project de fusiune
intre aproape toate siturile fifa din lume si este ca un pumn in nasu ala
arogant ai trupei de la EA Sports care nu asculta nimic din ce se discuta despre
jocurile lor pe forumuri si situri Fifa.Nu vedeti ca ignora toate criticile facute la
adresa lor.Pai ce fel de firma is ei daca nu respecta regula numaru unu in business
adica sa asculti parerea consumatorului despre produsu tau.
Io unu mas bucura sa vad Divizia A intrun project din asta ca destul
stam noi deoparte dela cupe mondiale si ne uitam la televizor si ne doare
in parurile noastre de baseball de 2 metri de toata lumea.

Blade@Sniphe
22-01-2006, 10:50 AM
De ce va mai stresati atat.Asteptati sa apara patchu asta .Mai sunt cateva zile si gata.

SSORIN
22-01-2006, 10:57 AM
Jonson nu vezi ca scrii degeaba romane ? Daca vrei sa fie divizia A in CEP fa-ti u singur patch. :romania:

didi
22-01-2006, 12:20 PM
ati reusit sa faceti chestia aia la echipamentul lui "U" Cluj pe spate cu "Consiliul local si Primaria Cluj-Napoca" ?

driverr
22-01-2006, 04:50 PM
MNS, mii de multumiri pentru UTA !!

pikciu
22-01-2006, 05:03 PM
Originally posted by SSORIN@Jan 22 2006, 10:57 AM
Jonson nu vezi ca scrii degeaba romane ? Daca vrei sa fie divizia A in CEP fa-ti u singur patch. :romania:
nu stiu de ce te bagi tu peste ei, daca au explicat clar ca nu vor, de ce insistati? e munca lor, e treaba lor ce fac

Jonson
22-01-2006, 05:28 PM
Pai nu prea vad motive reale de ce sa nu fia bagat RLSP in CEP,asta e tot,
dar daca nu vor nu vor si gata.Nu mai are rost sa discutam.
Oricum faceti treaba buna cu RLPS si meritati respect pentru asta.

Luis_Figo
22-01-2006, 05:32 PM
Am si eu o sugestie, insa sa nu va luati de mine! DK nu vreti, ziceti simplu NU!! k? :D Deci, daca vreti, puteti baga patch-ul cu olanda in urmatoarea versiune de RLSP !!! ce ziceti? DA sau NU ? :mishto:

Ratonu
22-01-2006, 05:47 PM
NU. :mishto:

SSORIN
22-01-2006, 08:39 PM
nu stiu de ce te bagi tu peste ei, daca au explicat clar ca nu vor, de ce insistati? e munca lor, e treaba lor ce fac tocmai asta ziceam si eu, sa nu-i mai bata atat la cap. :bere:

violet_blood
23-01-2006, 10:57 AM
eu as zice ca in patchul urmator sa faceti echipe din romania putin mai bune pentru ca echipele din liga a doua gemana, sau engleza au 3 stele , si nu cred ca cele din romania sunt ca ale!

Blade@Sniphe
23-01-2006, 11:21 AM
Cred ca nu ar mai trebui sa propuneti nimic.Am impresia ca patch-u e gata.Ma astept sa fie destul de bun.

Blue Shark
23-01-2006, 08:30 PM
Foarte buna ideea de a baga si niste echipe din B ptr ca unele chiar merita sa fie in patch.

Luis_Figo
23-01-2006, 08:57 PM
Ratonu Posted on Jan 22 2006, 06:47 PM
* NU.*

K!! :D Macar ma poti ajuta sa fac install ?? plss !! sry de :offtopic:

Murphy
23-01-2006, 10:25 PM
Nu ati raspuns la intrebarea mea.....CE FETE VOR FI IN URMATORUL PATCH????

Inca ceva.....ce ziceti de fontul nr. de pe tricourile Stelei??? 813 :cuminte: ...ce care l-am propus...ce ziceti...seamana cu cel care este in prezent pe tricourile stelei???

Astept un raspuns de la voi...... :(

One earth....only a star.........FC Steaua Bucuresti!!!

yahoo
23-01-2006, 11:25 PM
Mai baieti aveti rabdare?Doar putin pana se lanseaza si dilemele voastre vor primi un raspuns!Doar puntintica rabdare!

alecs
24-01-2006, 10:13 AM
Daca uta si u cluj sunt echipe de traditie, atunci de ce nu puneti si peFCM Resita ca si ea e echipa de traditie(anul asta se serbeaza 80 de ani de la infintare) si a castigat o cupa si un campionat!

Blade@Sniphe
24-01-2006, 11:30 AM
Patcu deja e facut .Nu mai propuneti alte chestii.Aveti rabdare sa vedem ce a iesit si la urmatoru update vom propune.

romania_team
24-01-2006, 11:36 AM
Si cand e gata de download?

mns
24-01-2006, 12:27 PM
Daca incepeti iar cu 100 de intrebari cand e gata, cu tot felul de conspiratii si alte aberatii de genul asta, luati ban nelimitat pe ip atat pe forum cat si pe vitorul site.

Caine85CTA
24-01-2006, 12:52 PM
Sunt nou pe forum la voi.....(nou inregistrat...ca de vizitat l-am mai vizitat)....si am si eu o intrebare pt adimi...sau pt cei ce se ocupe de noul patch.....se pot(sau se are in vedere) introducerea unor cantece/imnuri ale brigazilor dinamoviste....din intamplare sunt dinamovist(din tata in fiu :P ) si am observat ca in v 1.0 numai echipele sTEAUA poli timisoara si sportul(daca nu ma inshel) au avut parte de aceste ....cantece/imnuri.etc ??? Multumesc anticipat !!! FORTZA DINAMO !!!

violet_blood
24-01-2006, 12:59 PM
sper sa puneti si cantecele lui poli pe care vi le-am trimis!

andrei09
24-01-2006, 01:21 PM
Originally posted by Caine85CTA@Jan 24 2006, 12:52 PM
Sunt nou pe forum la voi.....(nou inregistrat...ca de vizitat l-am mai vizitat)....si am si eu o intrebare pt adimi...sau pt cei ce se ocupe de noul patch.....se pot(sau se are in vedere) introducerea unor cantece/imnuri ale brigazilor dinamoviste....din intamplare sunt dinamovist(din tata in fiu :P ) si am observat ca in v 1.0 numai echipele sTEAUA poli timisoara si sportul(daca nu ma inshel) au avut parte de aceste ....cantece/imnuri.etc ??? Multumesc anticipat !!! FORTZA DINAMO !!!
daca ascultai cu atentie ai fi observat ca are si dinamo cantece ale galeriilor ;)

Caine85CTA
24-01-2006, 01:35 PM
daa.....din pacate....aseara am luat patch-ul.....si nu am apucat sa joc.....decat un meci.....oricum....my bad(probabil ca nu am fost destul de atent)! eu am citit cateva post-uri....si deaia am zis ca am vazut scris pe undeva ca doar :Poli Tim,Sportul si sTEAUA au cantece....!! ..In orice caz.felicitari pt munca depusa!!!A iesit belea patch-ul...defapt...ca in fiecare an! :romania:

stefan
24-01-2006, 02:28 PM
Originally posted by romania_team@Jan 24 2006, 11:36 AM
in caz ca nu ai citit am spus ca speram sa il scoatem pana pe 3 februarie cand incepe vacantza, nu e o data sigura, poate sa iasa si pe 4 sau 5 in functie de timp, si patchu inca nu e gata, mai sunt destule de facut

[K4]RedDog17
24-01-2006, 02:35 PM
oricum trebuie sa apara dupa ce se incheie campania de transferuri...asa ar fi normal. ;)

mns
24-01-2006, 02:36 PM
Nu exista data de lansare. Daca credeti ca patchul va aparea in 3,4,5 februarie nu va impacientati. Astea NU sunt date oficiale de lansare

violet_blood
24-01-2006, 06:28 PM
:romania: o sa puneti si cantecele de galerie care vi lea-m trimis? :mishto:

mc_geodasilva
24-01-2006, 10:41 PM
lol mah deja ne-ai inebunit cu cantecele alea.termina odata asteapta patchu si o sa vezi :P

yahoo
25-01-2006, 01:25 AM
Bai sange violet tu esti obsedat?Este cel putin a IV-a oara cand pui intrebarea aia in acest topic!Fara sa jignesc pe cineva dar voi chiar sunteti obsedati rau!

Caine85CTA
25-01-2006, 01:36 AM
Sincer cred ca stadionul din RLSP pentru 2005 care lati atribuit lui DINAMO...e mult mai aproape de realitate(seamana mult mai mult cu Groapa, exceptant poate tribuna 1) fata de cel atribuit in RLSP 2006(unde si tribunele si peluzele sunt supraetajate)! Poate faceti ceva in sensul asta in patch-ul care va aparea! (Daca se poate evident) :romania:

Caine85CTA
25-01-2006, 01:39 AM
Scuze...doar tribunele sunt supraetajate(peluzele nu)....dar nici asha nu aduce a realitate....cel putin stadionul din RLSP 2005 avea pista de alergare.......!

romania_team
25-01-2006, 08:27 AM
Originally posted by stefan+Jan 24 2006, 02:28 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (stefan @ Jan 24 2006, 02:28 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-romania_team@Jan 24 2006, 11:36 AM
in caz ca nu ai citit am spus ca speram sa il scoatem pana pe 3 februarie cand incepe vacantza, nu e o data sigura, poate sa iasa si pe 4 sau 5 in functie de timp, si patchu inca nu e gata, mai sunt destule de facut [/b][/quote]
Multumesc frumos

violet_blood
25-01-2006, 09:50 AM
tot zic de cantecele pe care le-am trimis pentru ca ei nu raspund la intrebarea asta!
:mishto: :scaun: :injur:

yahoo
25-01-2006, 11:49 AM
Pai iti va raspunde patch-ul cand va fi lansat!Il vei downloda,il vei instala si vei afla raspunsu!

Blade@Sniphe
25-01-2006, 02:07 PM
Daca ati trimis ceva interesant si misto cu siguranta va fi pus in patch.Oricum cele mai misto scandari le avea Poli TM.Sper sa aiba mai multe echipe scandari in acest patch si sa fie si mai misto.

Tudorikfarafrik
25-01-2006, 05:48 PM
Doar cateva intrebari am in legatura cu noul patch:
1.Care jucatori au primit o fata?
2.Skillurile au fost schimbate in functie de evolutia jucatorilor din tur?
si cam astea sunt nelamuririle care imi vin in minte acum...later. :bere:

_sharky_
26-01-2006, 10:34 AM
Snicer sper ca skill-urile au fost schimbate pt k cu toate ca sunt rapidist, radoi nu merita 75.Adica l-au facut aia de la EA in 2005 cu 80 si aici apare cu 75!?
Si sper ca s-au adaugat si niste fetze pt k ar fi chiar frumos.

mns
26-01-2006, 11:23 AM
Aia de la EA? Adica tot noi l-am facut in Fifa 2005. :P

Caine85CTA
26-01-2006, 01:32 PM
Acum se pare ca v-a trebuii sa-l bagati si pe DAN ALEXA in patch(si nu uitati sa-i bagati si "coasa"...sper ca nu a uitat-o in cHNA) ! ALEXA ESTI CAINE PANA LA MOARTE...PAAANA LA MOAARTEEE ,ESTI CAINE PANA LA MOAAAARTEE!

Blade@Sniphe
26-01-2006, 02:08 PM
Da sa-l puneti pe Alexa.Cica ar fi noul Ronhaldino de romania. :o

Tare mai era bun.(la rupt picioare)
Scuze de :offtopic:

stefan
26-01-2006, 03:23 PM
Originally posted by _sharky_@Jan 26 2006, 10:34 AM
Snicer sper ca skill-urile au fost schimbate pt k cu toate ca sunt rapidist, radoi nu merita 75.Adica l-au facut aia de la EA in 2005 cu 80 si aici apare cu 75!?
Si sper ca s-au adaugat si niste fetze pt k ar fi chiar frumos.
Chivu are 81 in FIFA, si nu cred ca Radoi e la fel de bun :P asa ca mns, cand facem loturile la EA mai scadei skilu oleaca :P

Blade@Sniphe
26-01-2006, 05:29 PM
Ce daca are Radoi skill 75 .Joci cu Steaua vreo 2 sezoane,castigi vreo doua Cupe Europene si ai sa il aduci unde vrei.
Deja astea cu skilurile mi se pare prea de tot.Nu mai exagerati si voi.Si eu vreau ca Mutu sa aiba alunita aia a lui dar totusi........... :naughty:

Luis_Figo
26-01-2006, 07:59 PM
ma, nu va mai agitati atat cu skill-urile, ca oricum in cariera daca ai rezultate bune cu un anumit jucator, ii creste skill-ul, daca nu, il scade .... e drept, doar cu cateva numere :P da oricum, merge !!!

Jonson
26-01-2006, 08:19 PM
Am si eu o intrebare,nam bagat inca RLSP,astept versiunea X,Y deci nam
de unde sa stiu, bine intrebarea este:Echipa nationala este actualizata?
deci is jucatori ca Mazilu,Zicu,Cocis,Nicolita si din astia bagati in echipa
sau RLSP se concentreaza exclusiv pe liga??Ca in echipa facuta de EA
is bagati jucatori ca Sinmartean,Marius Niculae si alti care de fapt nu sunt sau nor mai fost convocati de multa vreme.Sau find liga romana prin RLSP in joc
pot sa bag pe ce jucatori vreau io din toata liga???

stefan
26-01-2006, 08:29 PM
e actualizata si nationala, primul 11 e facut ca cel folosit in ultimele meciuri oficiale, si poti chema si tu alti jucatori la nationala

Ghost
26-01-2006, 08:39 PM
cool :mishto:

Tudorikfarafrik
26-01-2006, 10:01 PM
Sa inteleg ca posesorii fetelor vor ramane necunoscuti , va fi o surpriza , din moment ce nu s-a dat nici un nume ... Baietii astia de la Fifaro ne pregatesc ei ceva ... poate sunt fetele celor 4 ... mai stii ? :)

johnny
26-01-2006, 10:35 PM
stau si ma uit pe forumul asta si imi dau seama ce munca depun cei patru baieti de la fifaro care au facut o treaba nemaipomenita sa ne ofere noua celor care nu ne pricepem prea mult la programare, editare si altele, patch-ul ci Divizia A. Inloc sa fiti multumiti ca aveti echipele romanesti mai si faceti atata haz de necaz ca nu are aia , ca nu au pus cealalta. ai edit player, fa-ti tata echipa cum vrei tu. ai club transfers adu toti jucatorii super buni de la cele mai bune echipe la echipa ta de suflet. tre sa ii mai intelegeti si pe ei ca au scoala si tot au reusit sa ne faca acest cadou minunat de sarbatori:RLSP 2006. Iar acum cand vine iar vacanta primim acest update. multumiti-va cu ce aveti ca e super realizat. tot respectul pentru DEAD-HOPE, DJ MOZART, MNS SI RATONU. BRAVO BAIET!!!

johnny
26-01-2006, 10:36 PM
TREABA BUNA BAIETI. SUNTETI TARI !!!

SCUZE PENTRU CEL DE-AL DOILEA POST . DIN CAUZA NETULUI . MI S-A BLOCAT.

Caine85CTA
27-01-2006, 01:15 AM
Intradevar ...TOT RESPECTUL....nu stiu ce ne-am fi facut fara voi!Si acum...ca sa nu fiu :offtopic: , am o sugestie(defapt o intrebare...si dupaia sugestie)!
DE CE A-TI BAGAT DINAMO - FC.ARGESH CA FIIND DERBY...si nu a-ti bagat DINAMO - RAPID ca fiind derby!(nu ca l-ash considera si pe asta....toti stiti ca singurul derby adevarat e DINAMO - sTEAUA)!Mie unu nu mi se pare lojic ca DINAMO - ARGESI sa fie derby....so tocmai deaia va intreb....si va rog...daca se poate ca in versiunea urmatoare....sa il bagati totusi ca un meci obisnuit de campionat! INCA O DATA FELICITARI pt ceea ce faceti :romania:

little_foot
27-01-2006, 09:56 AM
Originally posted by Caine85CTA@Jan 27 2006, 01:15 AM
Intradevar ...TOT RESPECTUL....nu stiu ce ne-am fi facut fara voi!Si acum...ca sa nu fiu :offtopic: , am o sugestie(defapt o intrebare...si dupaia sugestie)!
DE CE A-TI BAGAT DINAMO - FC.ARGESH CA FIIND DERBY...si nu a-ti bagat DINAMO - RAPID ca fiind derby!(nu ca l-ash considera si pe asta....toti stiti ca singurul derby adevarat e DINAMO - sTEAUA)!Mie unu nu mi se pare lojic ca DINAMO - ARGESI sa fie derby....so tocmai deaia va intreb....si va rog...daca se poate ca in versiunea urmatoare....sa il bagati totusi ca un meci obisnuit de campionat! INCA O DATA FELICITARI pt ceea ce faceti :romania:
derby e si dinamo-sportul ca doar sunt ambele din bucuresti si derby de fapt asta inseamna:un meci intre echipe din acelasi oras :P

violet_blood
27-01-2006, 12:08 PM
dinamo si fc arges nu sunt din acelasi oras! :scaun:

Blade@Sniphe
27-01-2006, 01:05 PM
Derby se poate numi si un meci intre cele mai bune echipe din campionat(Derby-ul campionatului)sau intre echipele de pe ultimul loc.
:romania: :romania: :romania:

mns
27-01-2006, 01:12 PM
Baza de date s-a editat direct, fara nici un program ajutator. Nu se putea sa nu exista scapari ca si cea cu derby-ul Dinamo - Arges. Dupa ce editezi zeci sau sute de coloane intr-un tabel nu se poate sa nu gresesti.

[K4]RedDog17
27-01-2006, 01:58 PM
eu nici nu am observat greseala asta :rolleyes:

Caine85CTA
27-01-2006, 04:02 PM
La uram urmai nu ma incomodeaza prea tare....defapt chiar deloc.....da daca se poate in urmatoarea versiune...sa scoateti "derby-ul" DINAMO - FC ARGESH....si sa-l bagati .... pe DINAMO - RAPID (eu cred ca a mai derby decat meciul cu ARGESHI :P )! Oricum.... meciurile cu STEAUA si cu POLI .....sunt trecuta ca derby-uri! Oricum...deabea astept noua versiune!Bafta in cintinuare! :romania: (LA DRAQ iar am cazut cu oLANDA ) :romania:

SSORIN
27-01-2006, 10:10 PM
Argesu' are ceva traditie in div A asa ca nu vad dc nu ar fi DINAMO-FC.ARGES un derby. :fotbal:

Caine Rosu
28-01-2006, 11:01 AM
Cand o sa apara noul patch cu divizia a, unde o sa-l puneti? de unde il vom putea lua? :D :mishto: :romania: :fotbal:

mc_geodasilva
28-01-2006, 11:34 AM
lol ma ce intrebari puneti...........
<_<
oare de unde o sal puteti lua........... de pe site de unde sal iei lol :)

Caine Rosu
28-01-2006, 12:34 PM
mai mc_geodasilva pe site e patchu cu divizia a ala vechi si situ fifa romania inca nu a revenit si am intrebat asa. e vreo problema sau ce? :D :romania:

mc_geodasilva
28-01-2006, 12:43 PM
pai da si cum e ala vechi o sa fie si cel nou :) patchu

Caine Rosu
28-01-2006, 12:48 PM
ok.ms :D :mishto:

violet_blood
28-01-2006, 03:46 PM
lasal ma in pace! nu-i mai explica ! oricum nu intelege! asa sunt toti aia ca el! :scaun:

Blade@Sniphe
28-01-2006, 04:42 PM
E la al 4 lea mesaj.De unde sa stie.O sa invete.

nigga_thebest
28-01-2006, 04:51 PM
:offtopic: :offtopic:

Caine Rosu
28-01-2006, 06:36 PM
ce aveti ma toti cu mine? :angry: :injur:

yahoo
28-01-2006, 07:35 PM
Copii nu mai aberati atata offtopic!

Jonson
29-01-2006, 12:37 AM
Mai am o intrebare,RLSP inlocuieste una dintre ligile bagate de EA sau
nu?Stiu ca versiuni pentru jocuri Fifa 2005/2004 parca inlocuiau
liga belgiana.

andrei09
29-01-2006, 12:55 AM
si rlsp2006 inlocuieste liga poloneza :P

stefan
29-01-2006, 01:02 AM
da, oricum echipele din polonia le gasiti la Rest of the World

Blade@Sniphe
29-01-2006, 11:24 AM
De parca cine vrea sa joace cu ele. :P

mns
29-01-2006, 11:33 AM
Daca se joaca sau nu nu conteaza, tot s-ar trezi ceva destept care sa comenteze ca nu mai sunt echipele sau nu poate sa joace cu ele in cariera.

violet_blood
29-01-2006, 03:14 PM
cam cat ii veti pune la skill lui Simek de la Poli?
si cat ii veti pune lui Gluscevic?
mai sunt cativa , trebuie sa ma uit intrun ziar mai vechi sa imi aduc aminte de toti aia noi! :romania: ! succes la patch

alecs
29-01-2006, 05:48 PM
QUOUTE
VIOLET_BLOOD
cam cat ii veti pune la skill lui Simek de la Poli?
si cat ii veti pune lui Gluscevic?
mai sunt cativa , trebuie sa ma uit intrun ziar mai vechi sa imi aduc aminte de toti aia noi! Succes la patch

Cat vor considera ei ca ar avea jucatorul!(banuiesc ca baietii de la fifaro nici nu s-au gandit inca la asta,fiindca sunt f ocupati:au familie,au scoala sau faculta adica sesiune si nu au timp.Voi credeti ca numai la asta le e capul?)

violet_blood
29-01-2006, 06:58 PM
iam intrebat pe ei nu pe tine?nu te mai baga in seama! si iam inbtrebat sa vad daca au pus , oricum voi vedea la patch! eram curios! :cuminte:

Caine Rosu
29-01-2006, 07:53 PM
pai daca vine vorba de skill. atunci danciu-gol deasupra tuturor cat ar trebui sa aica violet_blood? cam 80 zic eu :D :romania:

Blade@Sniphe
29-01-2006, 08:02 PM
Ce Danciu-gol? :huh: In afara de lovituri libere la care e cel mai bun, in rest ce e asa de bun?

Caine Rosu
29-01-2006, 08:30 PM
Ha ha ha ha danciu-gol nici nu bate lovituri libere gresesti niculescu bate lovituri libere.si sati zic la ce bun danciu? e un golgeter nascut din 2 faze de poarta un gol iti da daca nu 2 si oricum dinamo e cea mai buna din romania!!! :D :mishto: :romania:

stefan
29-01-2006, 08:50 PM
si ce legatura are cu topicul? :offtopic:

stefan
29-01-2006, 10:40 PM
Supercupa Romaniei. Imaginea cu trofeul nu stiu daca va ramane asta, s-ar putea sa fie pana la urma o cupa de aia simpla din FIFA pt ca nu am gasit o poza buna cu Supercupa (sa fie pozata din fata, fara maini si alte chestii pe ea)

hagi2006
30-01-2006, 03:03 AM
se anunta tare rau patch-ul....bravo baieti.

Blade@Sniphe
30-01-2006, 10:03 AM
Pai si supercupa romaniei o sa fie si la cariera?

violet_blood
30-01-2006, 12:03 PM
:mishto: normal ca o sa fie! bravo fifa romania ! :mishto:

[K4]RedDog17
30-01-2006, 01:16 PM
da arata foarte bine cupa..lasati-o asa.. ;)

nigga_thebest
30-01-2006, 03:11 PM
super mishto supercupa !!!!!!!!!!!! Fifa RO RuLeS!!!!!!!!! :romania: :romania: :romania:

didi
30-01-2006, 05:02 PM
ce skill o sa aiba jucatorii de la "U" CLuj? Eu zic ca unii jucatori precum : Codreanu, Galdean sau Bus merita skill de divizia A, Oricum la vara promovam! :D

Chelsea23
30-01-2006, 05:07 PM
mereu au facut patcuri bune baietii de la fifaromania, dar daca ar reusi sa faca un patch in care jucatorii sa nu se mai retraga in cariera, care sa mearga cu RLSP ar fi frumos.oricum sunt cei mai buni pentru ca sunt singurii care au reusit sa faca divizia A

steaua07
30-01-2006, 05:31 PM
Cei de la PESRomania au introdus in update pack..un film facut de ei care inlocuieste filmul ala de inceput...
a-ti putea face si voi unul..asha fifa ar fi si mai tare :rolleyes:

mns
30-01-2006, 05:32 PM
NU :P

steaua07
30-01-2006, 05:33 PM
:( OK :unsure:

Ratonu
30-01-2006, 05:34 PM
Originally posted by stifler_pie3@Jan 30 2006, 05:31 PM
a-ti putea face si voi unul..
Ati

nigga_thebest
30-01-2006, 05:49 PM
Nu va dati seama ca celor de la fifaRO nu le place sa li se tot zica de ce au mai facut cei de la PES Romania . Dupa parerea mea nu se compara echipa Fifa Ro cu PesRo. 8) :romania: :romania:

stefan
30-01-2006, 07:45 PM
Originally posted by stifler_pie3@Jan 30 2006, 05:31 PM
Cei de la PESRomania au introdus in update pack..un film facut de ei care inlocuieste filmul ala de inceput...
a-ti putea face si voi unul..asha fifa ar fi si mai tare :rolleyes:
Din moment ce filmul nu influenteaza jocul si este si asa destul de bine facut de EA Sports nu vad de ce va trebuie altul :P FIFA si PES sunt 2 jcouri diferite, daca a facut cineva fata lui gigi becali pentru GTA nu inseamna ca trebuie sa facem si noi, si nu e nici o rivalitate intre cele 2 echipe, chiar am lucrat si eu (foarte putin) la RPES :P

voro23901
31-01-2006, 08:35 AM
salut nu inteleg ce are fifa ca dupa ce am instalat rlsp cand intru in joc si fac echipele imi da o eroare inainte de a incepe meciul la orice echipa asi alege fie divizia A sa oricare alta am grsit undeva

stefan
31-01-2006, 09:25 AM
nu ai instalat bine, citeste instructiunile cu atentie :P si vezi ca e alt topicu pt RLSP v1

Caine Rosu
31-01-2006, 07:24 PM
Uiii de abia astept patchu. Sper ca o sa fie beton. FIFA ROMANIA SUNTETI CEI MAI TARI!!!! :mishto: :mishto: :mishto: :bere: :bere: :romania: :romania: :fotbal: forza dinamo bucurestii!!! mama sa vina patchu ala odata :) :sanshine2: MORRRR :)

SSORIN
01-02-2006, 09:50 AM
La antrenori sa nu mai puneti poza lu' Olaroiu cu fularul lui POLI

SSORIN
01-02-2006, 09:53 AM
La antrenori sa nu mai puneti poza lu' Olaroiu cu fularul lui POLI (am postat de 2 ori din greseala. Prima oara mi-a dat o eroare si nu am stiut ca o sa apara mesaju si am mai postat o data. SCUZE :) )

Ossiris
01-02-2006, 04:36 PM
Se poate ca dupa ce se retrag jucatorii sa se genereze tot nume romanesti ?

badboy_xxx
01-02-2006, 09:44 PM
ba frate yo tot nu inteleg ce facethi voi cu 8 echpe din B shi astea din A cum o sa fie? o sa fie doua divizi A cu 16 echipe shi B cu 8 echipe nu inteleg

shi am vazut k tot avethi de lucru cu UTA ce are ma dc sa nu o puna ii o echipa cu tradithi cu mai multe trofeie ca multe echipe din A :P

stefan
01-02-2006, 09:47 PM
alea 8 echipe din B is puse ca 2 din ele sa promoveze la sfarsitul unui sezon in A, cum era si al fifa 2003, ce e asa de greu de priceput? :unsure:

badboy_xxx
01-02-2006, 09:49 PM
aha inteleg acum tare frate

ms

violet_blood
02-02-2006, 08:46 AM
Ar trebui sa puneti la BkP sa ofere ce-i mai multi bani ca asa este sin in realitate!

Blade@Sniphe
02-02-2006, 09:38 AM
Ma ati modificat sistemul de jucare al cupei Romaniei?Totusi era o chestie acolo cam enervanta si anume finala era tur-retur.

Caine Rosu
02-02-2006, 09:51 AM
BA ce tot sariti pe astia de la fifa romania? lasatii in pace odata ca stiu ei ce fac nici chiar asa pana la urma nu o sal scoata si apoi am puso cu totii :angry:

romania_team
02-02-2006, 10:58 AM
:offtopic: Domnilor, vorbiti romaneste!
Ma doare capul cand incep sa citesc...

Sau trebuia sa scriu " Domnilor, vorbi-ti romaneste! M-a doare capul cand.... :P

stefan
02-02-2006, 12:05 PM
Originally posted by stefan@Jan 19 2006, 09:35 AM
Urmatoarea versiune, care speram sa apara pana pe 3 februarie, va contine si 8 echipe din Divizia B (Ceahlaul, Brasov - B1, Craiova, CSM Ramnicu Valcea, Petrolul - B2 si U Cluj, Gaz Metan si UTA - B3). Divizia B nu va putea fi jucata in cariera, insa va exista posibilitatea de promovare/retrogradare, si daca echipa preferata din B va promova dupa un sezon, o veti putea selecta in cariera. Patchul va mai contine transferurile facute pana la data aparitiei, echipamentele Stelei cu sponsorul RAFO (daca ramane...) cateva fetze pentru jucatorii mai importanti sau jucatorii la care am gasit poze bune, reclame personalizate pentru alte echipe, meciurile din Cupa Romaniei nu vor mai fi tur-retur, etc.

Numai semifinalele vor fi tur-retur, atat :P

Blade@Sniphe
02-02-2006, 03:00 PM
Ba caine rosu mai taci din gura.
Ma uit la ce ai postat si ma intreb in ce clasa esti.Si crezi ca daca ii pupi in fund pe astia de la FifaRo o sa iasa patch-ul mai repede? :huh:

lasatii in pace odata =gresit
lasati-i in pace odata = corect

nu o sal scoata =gresit
nu o sa-l scoata=corect

am puso cu totii=gresit
am pus-o cu totii=corect

Scuze de :offtopic: da era necesar.Numa intr-o propozitie atatea greseli.

razvann
02-02-2006, 03:20 PM
Salut, eu sunt nou pe aici. Am o singura intrebare: Instalarea acestui update duce la pierderea salvarilor(in principal ma intereseaza transferurile pe care le-am facut eu, primul unsprezece la squads, skill-urile la jucatori, plus toate competitiile castigate)? Mersi

badboy_xxx
02-02-2006, 03:24 PM
nu ma doar cariera nu o vei mai putea folosi in rest totul va ramane

badboy_xxx
02-02-2006, 03:40 PM
fara sa va suparathi pe mine o sa apara azi patch-ul cu RLSP-u; asta nou
-shi inca o intrbare o sa fie jucatori tot asha de buni sau slabi sau i-ati schimbat

little_foot
02-02-2006, 05:31 PM
Originally posted by razvann@Feb 2 2006, 03:20 PM
Salut, eu sunt nou pe aici. Am o singura intrebare: Instalarea acestui update duce la pierderea salvarilor(in principal ma intereseaza transferurile pe care le-am facut eu,* primul unsprezece la squads, skill-urile la jucatori, plus toate competitiile castigate)? Mersi
72640

normal ca prin instalare noului patch vei incepe totul de la 0.de fapt va trebui sa instalezi din nou si fifa 2006 ca sa fi sigur ca merge bine patch-ul. :)

stefan
02-02-2006, 05:48 PM
Originally posted by badboy_xxx@Feb 2 2006, 03:40 PM
fara sa va suparathi pe mine o sa apara azi patch-ul cu RLSP-u; asta nou
-shi inca o intrbare o sa fie jucatori tot asha de buni sau slabi sau i-ati schimbat

de ce sa apara azi? :blink: eu sper sa fie gata pana luni dar nu prea cred. nu prea am avut timp sa lucrez saptamana asta :(

Caine Rosu
02-02-2006, 06:12 PM
BA TOTII DE PE FIFA ROMANIA MAI ALES ALA CARE M-A INTREBAT PE CE CLASA SUNT BAAAAAA DE AI FII SI TU IN ISRAEL 7 ANIII!!!!!!! EU AM PLEKAT DIN CLASA A DOUA IN ISRAEL SI NU AM MAI INVATAT IN SCOALA ROMANA DE 7 ANI + NU AM SCRIS PE ROMANESTE MULT TIMP SI NU MAI STIU SA SCRIU ASA CORECT ASA CA VEZITI DE REAPA SI NU MA MAI CORECTA :angry: :angry: :angry:

alecs
02-02-2006, 07:40 PM
Ba scrie cu si tu cu caractere mici (ca nu e f important pt noi unde te afli) si cred ca in regulament scrie sa nu exagerat de mult(asa cum ai facut tu ) cu caractere mari! Daca am gresit in legatura cu regulamentul sa-mi spuneti! :offtopic:

pikciu
02-02-2006, 07:43 PM
hai ma, lasati-l in pace. a explicat clar: nu a mai scris de mult in romana. pe aceasta cale, propun adminilor sa puna in regulament ca nu mai au voie sa corecteze greselile ortografice din posturile userilor decat ei si echipa. Ca astia stau p-aici numai sa arate cat sunt ei de destepti... parerea mea

omaciu
02-02-2006, 08:29 PM
de ce ma sa nu corecteze, eu de exemplu sunt din canada si n-am facut decit gradinita in Romania, asa mai invat si eu sa scriu si mai bine, eu sunt pentru chiestea asta de a scrie corect si sa fii corectat :P sorry pentru offtopic

pikciu
02-02-2006, 09:27 PM
sunt perfect de acord. dar nu sa corecteze toti. de exemplu sa-ti zic io tie ca "decit" se scrie de fapt "decat", "chiestea" de fapt e "chestia". e o propunere...

SSORIN
03-02-2006, 02:03 AM
Sper ca odata cu update-ul asta sa se rezolve si problema aia cu anu' 2010 (cum termini sezonul in iunie 2010 si incepi pe urmatorul da eroare [send/don't send]) :scaun:

stefan
03-02-2006, 11:13 AM
de problema asta nu am mai auzit pana acum :P

Blade@Sniphe
03-02-2006, 11:51 AM
Corect .Eu am ajuns in anul 2018 si nu am intampinat aceasta problema.Joc in campionatul Angliei cu Manchaster si am jucat in finala UCL impotriva Farului , echipa de 5 stele. :romania:

SSORIN
03-02-2006, 09:29 PM
E a doua oara cand mi se intampla. Prima oara am reinstalat fifa si am crezut ca nu o sa se mai intample, dar... asta e.

[K4]RedDog17
03-02-2006, 10:49 PM
terminarea si punerea noului patch va coincide cu revenirea site-ului??? :D

stefan
03-02-2006, 10:52 PM

Blade@Sniphe
04-02-2006, 10:21 AM
Ce ziceti , la vreo luni asa nu apare si patch-ul asta?Sau probabil asteptati si voi sa se termine perioada asta de transferari! :bere:

stefan
04-02-2006, 10:53 AM
Perioada de transferuri se incheie peste fix o luna :P

Caine Rosu
04-02-2006, 11:53 AM
Acuma serios cand apare patchu luni marti?

mns
04-02-2006, 12:00 PM
Nu stim, am spus ca nu exista o data fixa. Nu mai intrebati ca poate nici nu o sa apara prea curand.

badboy_xxx
04-02-2006, 12:03 PM
oricum pana la urma o sa apara :P

da jucatori din diviazia A o sa fie mai buni sau tot asha

stefan
04-02-2006, 12:15 PM
de ce sa fie mai buni? :P

badboy_xxx
04-02-2006, 12:42 PM
pt k is mai slabi k jucatori din a doua divizie din spania italia germania franta etc :P

stefan
04-02-2006, 12:48 PM
pai chiar is mai slabi, daca erau asa buni nu se duceau numai in China, Azerbaidjan, Coreea, Republica Moldova si alte tari din astea :P

steaua07
04-02-2006, 01:32 PM
Mama..miaa...:D
Da baiatu asta chiar spune ce g?ndeste.. :D

stefan
04-02-2006, 01:38 PM
asta parca zicea ca nu stie romana :P

Blade@Sniphe
04-02-2006, 02:39 PM
Ei s-a scapat si el. :crazyboy: Oricum sper sa nu va luati dupa perioada de transferari ca nu are rost. :D

badboy_xxx
04-02-2006, 03:02 PM
da ce am zis chiar asha GRAV

Dannyxxx
04-02-2006, 10:35 PM
Am putea afla si noi cand vine patch-ul sau daca mai asteptam sa stim cat avem de asteptat??? Si daca se poate... Pot sti ce fetze noi s-au adaugat? Si felicitari pentru prima versiune care a fost o reusita!!! :romania: :romania: :romania: :romania:

Alex
04-02-2006, 11:28 PM
Of Doamneeee...s-a mai spus de zeci de ori...patchul o sa apara cand va fi gata sau cand vor adminii. E chiar asa de greu de inteles? Daca au spus ca o sa apara, pai o sa apara, stai tu linistit.

versace
05-02-2006, 04:29 PM
VA ROG frumos la noul patch sa rezolvati bugul (cu romania la meciurile de acasa nu se vede mingea si la reclame apare missing texture) si daca puteti sa bagati si imnul ca la precedentul patch la mine nu se aude nimik. Multumesc .........YOU ARE THE BEST :romania: :romania: :romania:

stefan
05-02-2006, 04:43 PM
Sunetele se instaleaza optionatl (rulezi audio.bat) daca nu le-ai instalat cum vrei sa auzi imnu :unsure: sa mor eu chiar asa de geu e sa cititi un readme?

violet_blood
05-02-2006, 06:39 PM
veti pune si mingiile cu logourile echpelor din divizia a in patch?

stefan
05-02-2006, 07:28 PM

steaua07
05-02-2006, 09:19 PM
Yo nu inteleg cum nu puteti da o data fix? daca site-ul e al vostru si patchul e gata ce e greu sa il uploadati:D?

pikciu
05-02-2006, 09:29 PM
baieti, lasati-i in pace, ca stiu si ei ce au de facut...

stefan
05-02-2006, 09:37 PM
Originally posted by stifler_pie3@Feb 5 2006, 09:19 PM
Yo nu inteleg cum nu puteti da o data fix? daca site-ul e al vostru si patchul e gata ce e greu sa il uploadati:D?
72844

pai nu e gata :P

versace
05-02-2006, 10:19 PM
Stefan am instalat sunetele, la steaua,dinamo,poli tm se auzeau sunetele dar la romania nu, deci cred ca are legatura si imnu cu missing texture la reclame si mingea la meciurile de acasa.

Gorghette
05-02-2006, 11:17 PM
nu cred ca are nici o legatura audio cu cele legate de grafica ! ! !

hagi2006
05-02-2006, 11:49 PM
bai daca nu sunteti de groaza mah. au promis oamenii ca patch-ul o sa fie gata candva la inceputul lunii da? credeti ca daca ii stresati atata cu intrebarile voastre copilaresti il pun mai repede? mai terminati....parca ati juca toata ziua fifa ...cand o sa apara o sa apara si gata. relax....

versace
06-02-2006, 12:03 AM
Am si eu o intrebare se poate face ceva ca sa putem folosi si third kit in carrer mode ? daca da spuneti-mi si mie cum va rog :mishto:

stefan
06-02-2006, 12:07 AM
Nu se pot folosi in cariera, si nu poti face nimic ca sa le folosesti, am mai spus asta.

Si in legatura cu data de aparitie, nu cred ca am vrut eu Craiova, echipe care promoveaza la sfarsitul sezonului, fete, sunete pentru galerii si alte buguri rezolvate, voi ati cerut asta asa ca aveti rabdare, de vineri nici nu stiu daca am mai iesit din casa, lucrez numai la patch dar nici eu nu stiu exact cand va fi gata :P

Caine85CTA
06-02-2006, 02:44 PM
Sper sa nu uitati sa bagati DINAMO - RAPID ca fiind derby.....si eventual si DINAMO - FC NATIONAL.......deshi nu cred ca e nevoie la ultimul....nu il consider un derby.....doar ca sunt amndoua din bucuresti.......!NU de alta da sTEAUA - FC NATIONAL...e trecut ca derby in joc.....dar sTEAUA - Poli nu apare ca derby....! Sper sa apara curand patch-ul......si am si o inrevare....il bagati si pe ADRIAN ROPOTAN in lotul lui DINAMO????.... :romania:

badboy_xxx
06-02-2006, 02:51 PM
shi pa RAZVAN OCHIROSI :P la steaua

johnny
06-02-2006, 02:52 PM
Originally posted by stefan@Feb 6 2006, 01:07 AM
Nu se pot folosi in cariera, si nu poti face nimic ca sa le folosesti, am mai spus asta.

Si in legatura cu data de aparitie, nu cred ca am vrut eu Craiova, echipe care promoveaza la sfarsitul sezonului, fete, sunete pentru galerii si alte buguri rezolvate, voi ati cerut asta asa ca aveti rabdare, de vineri nici nu stiu daca am mai iesit din casa, lucrez numai la patch dar nici eu nu stiu exact cand va fi gata :P
72861

Nimic de zis . Tot respectul pentru voi. Si eu am un job si stiu ce inseamna sa mai faci si altceva pe langa munca sau scoala. Nu de alta dar si eu astept cu nerabdare acest patch. As avea o rugaminte la voi cei care va ocupati de aceste patch-uri. Incercati sa nu ne mai spuneti cand e posibil sa apara ceva asa s-a intamplat si cu patch-ul din decembrie. Toata lumea e innebunita, va dati seama si voi ce inseamna sa primesti ceva pentru care nu ai muncit. Sa fiti sanatosi si cand va aparea atunci ii vom face download. Multumim ca existati sunteti niste baieti extraordinari. :mishto:

stefan
06-02-2006, 03:20 PM
nu se pot face toate meciurile derby, in baza de date e o setare Fierce Rival unde poate fi pusa o singura echipa :P

Dannyxxx
06-02-2006, 03:44 PM
hai baietii, mai cu spor! Sper ca iese in 2-3 zile! :fotbal: :D

badboy_xxx
06-02-2006, 03:54 PM
yo ash vrea sa iasa in 2 minute :P
da nu ii tot bat la cap tot timpul k voi asteptathi shi voi putin k PRESIMT k nu mai e mult :P

nigga_thebest
06-02-2006, 04:54 PM
terminati mah cu linguselile astea :nashpa: .Vorbim de cum va fi chestii din astea nu cand apare .Chiar si asa vi s-a spus ca in zilele astea va fi gata de download . :mellow: :romania:

Blade@Sniphe
06-02-2006, 04:55 PM
Ma o sa apara si patchu asta pana la urma si am sa va vad atunci ce mai vreti , pt ca sigur nu o sa fiti multumiti. :pimp: Mai puneti mana si mai jucati si voi altceva intre timp daca nu aveti ce face.Puteau sa scoata patchu si pe 5 ianuarie(puneau in loc de balonu rosu unu galben).Da vor sa faca o treaba buna ca noi sa fim multumiti pt ca romanu e pretentios. :crazyboy:
Daca il scoteau acu 2 sapt nu mai era Carlos la Steaua.Asa e mai bine sa il scoata cat mai tarziu.(bine,nici prea tarziu )
Intrebarea mea este daca il puneti pe Lobont la Fiorentina si il introduceti pe antrenorul farului Nu-stiu-cum-il-cheama ? :fotbal:

Caine85CTA
06-02-2006, 05:39 PM
stefan Posted Today, 04:20 PM
nu se pot face toate meciurile derby, in baza de date e o setare Fierce Rival unde poate fi pusa o singura echipa

pai si atunci cum DINAMO - STEAUA , DINAMO - ARGESHI (asta chiar e cidat) si DINAMO - Poli sunt derby-uri...daca in baza de date poate fi pusa doar o singura echipa...???????? sau daca nu ami poate fi adaugata o echipa...macar schimbati ARGESHI cu RAPID .... :fotbal: oricum...e doar o sugestie....voi il faceti cum vreti la urma urmei!!!

stefan
06-02-2006, 05:56 PM
alea sunt derbyuri pentru ca la Poli Timisoara echipa rivala e pusa Dinamo si la Arges la fel (da o sa il facem blat pe asta ca sa fiti multumiti):P Ideea e ca nu se pot face toate meciurile din Bucuresti derbyuri :P

violet_blood
06-02-2006, 08:42 PM
pai de ce nu veti pune mingiile? ati promis ca le veti pune in curand! au trecut 2 luni! nu stiti sa va tineti promisiunile?

DeadHope
06-02-2006, 08:49 PM
Vor fi intr-un patch separat cel mai probabil...

stefan
06-02-2006, 09:20 PM
am zis ca le scoatem separat CAND VA FI GATA SITE-ul :P

marius_fifa06
06-02-2006, 09:22 PM
Sal ! sunt nou pe aici si vreau si eu sa stiu cand va aparea cel putin dak va aparea in vacantza rlsp X.Y(stiu ca aveti si scoala si familie si nu e deloc usor sa lucrezi si la acest patch dar sunt nerabdator).Multa bafta in continuare baieti! ati facut un lucru minunat cu acest nou patch!!! :mishto:

Blade@Sniphe
06-02-2006, 10:26 PM
Imi place ca mai apare cate unu care repeta aceeasi intrebare la nesfarsit.To be or not to be.Si voi tre sa o luati cu explicatiile de la capat.

marius_fifa06
06-02-2006, 11:00 PM
Eu am vrut sa stiu doar dak apare in vacantza !!! atat!!!!!!!!Multa bafta in continuare !!!

Dannyxxx
06-02-2006, 11:01 PM
Baieti se poate sa stim cate zile putem sa nu ne facem griji ca va aparea acel patch? ( As vrea un raspuns in zile ) :romania:

vladutz.
06-02-2006, 11:22 PM
Nu va saturati niciodata sa fiti stresanti? :)

csm
06-02-2006, 11:40 PM
Originally posted by vladutz.@Feb 6 2006, 11:22 PM
Nu va saturati niciodata sa fiti stresanti? :)
72914

Daca tot ai dat si tu cu tifla, ei bine ar trebui sa intrii pe forumul oficial fifa06 si sa vezi cate tone de absurditati s-au debitat inainte de aparitia jocului....:P
Asa ca daca tot e la moda si tot este un forum FifaRomania cred ca toti avem dreptul sa debitam orice aberatie(intrebare sau afirmatie, sugestie sau reclamatie) ne trece prin sinapse da la "neuron la neuron"....
Nu crezi?

P.S.* nu raspunde, era o intrebare retorica...... :P

A si era sa uit....... Cand apare RLSP 2006 v2.0 ? :P

vladutz.
06-02-2006, 11:51 PM
Ce naiba sa raspund.Eu doar am intrebat nu va pot opri eu daca nu au reusit adminii in atat timp.E alegerea voastra dar cu cat ii stresati mai mult cu atat apare mai greu
=))

stefan
06-02-2006, 11:53 PM
Atunci si noi avem dreptul de a va interzice sa debitati orice aberatie prin metode specifice (ban sau suspend) :P Eu nu inteleg de ce va agitati atata, deja aveti o versiune de RLSP care poate fi jucata :P

Dannyxxx
07-02-2006, 12:21 AM
Pe prima versiune nu avem fetze la jucatorii din DIVIZIA A! Si daca incepem sa jucam poate apare patchu in 1 zi 2 si nu mai putem sa jucam in acel joc daca vrem sa instalam patchul! :(

omaciu
07-02-2006, 12:23 AM
ba dannyxxx tu nu-ti inchipui ca patchul nu va avea fetzele la toti jucatorii? sunt doar citva
jesus, calm down and get a life! :P :injur:

stefan
07-02-2006, 12:39 AM
deocamdata sunt 9 fetze facute, poate mai fac maine una daca am timp :P

Dannyxxx
07-02-2006, 01:05 AM
Originally posted by omaciu@Feb 7 2006, 01:23 AM
ba dannyxxx tu nu-ti inchipui ca patchul nu va avea fetzele la toti jucatorii? sunt doar citva
jesus, calm down and get a life! :P* :injur:
72922

Nu cred ca am inclus pe undeva pe acolo un " toti jucatorii din DIVIZIA A". Mai ales ca Stefan a facut 9 ceea ce este super tare avand in vedere ca la 2005 aveau doar Petre Moldovan Nicolae si Zicu!

vladutz.
07-02-2006, 01:49 AM
Putem vedea cateva preview-uri ale fetelor?