View Full Version : cum va descurcati cu banii
stefan
27-06-2003, 10:31 PM
bav,voi cum o duceti cu banii in general,adica aveti macar 100mii de cheltuiala pe zi sau strangeti cate 500 lei pentru tz (sunt cocalar de mirc)igari bere sau ce va mai trebuie :bere:
eu nu am chiar 100 mii pe zi la timisoara, a un bujet pe saptamana si toti banii ii f*t in primele zile si la sfarzit abia mai am bani de tren :blink:
faboulos84
10-06-2005, 06:47 PM
looooool ... marfa mns :D ... yo o duc asa si asa cu banii ... dak ai si o femeie langa tine, se imputineaza fff VIZIBIL banii :( ... dar ce sa faci ...
Ratonu
10-06-2005, 07:29 PM
Io d-abea daca am de-un bilet de pariuri pe zi... Si daca mai castig ceva de-acolo mai dau cate-o bere, doua. :D
lol, acuma deja altfel stau treburile fata de 2003...ce vreuri si atunci...incput de studentie etc...
acum nici nu imi dau seama cum se duc banii...si totusi sunt mai multi decat atunci
PS fabuloso are dreptate, daca mai ai si o domn'shoara lnaga zboara banutii de nu te vezi :( :P
DeadHope
12-06-2005, 03:48 PM
Cu banii o duc in limitele normalului....
Adica banii pe o saptamana imi ajung numa` bine...(asta inseamna ca duminica se termina ;) )
faboulos84->damn right.....da` nu e chiar asa de mare diferenta ;)
faboulos84
12-06-2005, 09:06 PM
Originally posted by DeadHope@Jun 12 2005, 03:48 PM
Cu banii o duc in limitele normalului....
Adica banii pe o saptamana imi ajung numa` bine...(asta inseamna ca duminica se termina ;) )
faboulos84->damn right.....da` nu e chiar asa de mare diferenta ;)
NUUUUUUUU !!! Spune'mi si mie de ce !!! poate mai salvez si yo ce e de salvat :P
DeadHope
25-06-2005, 02:23 PM
Simplu....gaseste o fata care sa tzina la tine....
Sa nu fie nevoie s-o duci nush unde ....sau sa-i aduci buchete de flori every day numa` k sa stea cu tine....
Daca ai o relatzie normala....nici nu o sa cheltui mult....
(du-o pe malu` unei ape....prin parc....ceva...k acolo e ieftin....gratis chiar :P )
in ziua de azi toate vor traficanti cu masini furate
gianni
20-10-2005, 09:29 AM
Si ce greu se castiga, frate si ce repede se duc, mai ales cand esti pe piciorele tale, nu mai este mama, tata! Cat priveste fetele, sa stiti ca si-n cazul unei relatii de durat, tot se cheltuie o gramada de bani! Femeile sunt gaura-n buzunarul unui barbat! Asa ca, nu avem niciodata bani! ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.