View Full Version : ANDONE OUT!!!
Giovanni Becali e la fel de cioban ca si Gigi! Dupa cate a facut Andone pentru Dinamo, mi se pare o mare grosolanie sa il dea afara, chiar daca clubul nu duce o perioada foarte buna, si Barcelona a suferit si nu l-au dat afara pe Rijkaard...
pikciu
24-12-2005, 05:56 PM
Pai chiar l-a dat afara? ca io nu stiu ca am fost plecat... ce tzarani...
da....si aduc un antrenor spaniol care a fost secundul lui Alessanco
DeadHope
24-12-2005, 06:21 PM
Hm, chiar l-a dat afara? Trebuie sa recunosc ca nu auzisem asta!
Oricum, chiar daca nu tin cu Dinamo, trebuie sa recunosc meritele lui Andone (chiar daca imi e antipatic, e un bun antrenor)
[K4]RedDog17
24-12-2005, 06:44 PM
ce sa-i faci...daca dinamo este condusa de un bisnitzar...aduce el alt antrenor pe bani putzini Vigo esteban...n-am auzit de el in viata mea...sa vedeti voi cum o sa inceapa asta returu cu 3-4 infrangeri... <_< :(
Sa speram ca noul antrenor o sa fie la fel de prost ca si Olaroiu, sa fie pe picior de egalitate echipele :D
Andone are clasa, s-a vazut in atatea ocazii, pacat ca a plecat. Din cate tin minte Dinamo a avut o perioada chiar mai neagra cu Andone pe banca, acum vreo 2 sezoane cand mai avea putin si ajungea pe loc retrogradabil in divizie dar conducatorii de atunci au avut mai multa rabdare decat mister Giovani. Cat nu puteam sa-l inghit pe Borcea in trecut, dar macar ala a facut ceva pentru echipa.
chiar daca sunt rapidist trebuie sa recunosc ca Andone e cel mai bun antrenor din divizia a si daca se duce la Galati sunt sigur ca o sa cladeasca o echipa competitiva....FAMILIA BERBECALI=CIOBANI DE MARE CLASA!!!
Trec sarbatorile, si 2 din cele mai bune echipe din Divizia A raman fara cei mai buni antrenori din Divizia A. :crazyboy: Numai la noi se pot intampla chestii de genul asta. Cum naiba sa-l aduci pe Olaroiu la Steaua?!?!? Sau pe necunoscutul ala la Dinamo.
Ratonu
25-12-2005, 12:24 PM
Pai Mirel Radoi are o afinitate pentru Olaroiu si, nah, Mirel e mare scula la Steaua...
Sincer, mai bine il aduceau drecu pe Popa de la Iasi.
Despre Andone, am mai zis-o, nu e el cel mai bun tactician, dar stie sa creeze o atmosfera buna la echipa, in ciuda severitatii sale, iar asta conteaza foarte mult intr-un campionat ca al nostru, unde sezonul asta numai Protasov, Grigoras si Dorinel Munteanu au (sau au avut) idei tactice moderne.
Sa vedeti acum cum o sa joace Steaua, parca vad, 1-0, 0-0, 1-1 pe linie, in cupa uefa o sa se faca de toata jena...Ce a facut olaroiu asta pana acum in fotbalul romanesc? Sa nu ma luati cu locul 2 la national, ma refer la performante adevarate si un joc bun prestat de echipele la care a fost.
MuRaZoR
25-12-2005, 01:09 PM
sunt de acord cu tine mns in legatura cu olaroiu ... ca om e o personalitate puternica dar ca antrenor e ... varza :( si boul ala de becali face numai ce vrea la steaua acu' la scos la vanzare pe ogararu si vrea sal schimbe pe iacob cu neaga ... nu ca neaga n-ar fi bun dar ... iacob e bun la lovituri de cap si la multe altele deposedari si ... s.a.m.d.
little_foot
25-12-2005, 03:18 PM
pai la inceput andone cand a venit la dinamo a avut 7 meciuri consecutive cu infrangere.li se spunea agentii 0-0-7 :D.si nu a plecat atunci.deh...incepe becali sa puna mana pe dinamo.dinamo si steaua...pun pariu cu oricine ca nu o sa termine intre primele sezonul asta cu anternorii pe care ii au.poli il da afara pe olaroiu de prost si steaua cu super antrenor il pune pe olaroiu de bun.la fel si dinamo.tebuie sa recunosc ca andone este un mare antrenor.si ei il aduc pe spaniolul ala... :blink:
SUNTEM IN ROMANIA...TARA TUTUROR POSIBILITATILOR!!! :romania: :romania: :romania:
pikciu
25-12-2005, 07:03 PM
Tocmai am vazut o declaratie a lui Ciobanni Becali :lol: in care spune ca poate si din cauza faptului ca nu era prieten cu andone, nu ieseau cu familiile la masa, l-a dat afara... e de neimaginat ca un om care a fost la rapid, i-a dat limbi steagului visiniu, sa fie apoi omul cu decizia in gheara la rivala de moarte... Cum spunea cineva (nu mai stiu cine): Prosti!!! :P
pady_love2000
26-12-2005, 11:34 AM
Andone a vrut un singur lucru: sa faca performanta cu Dinamo! De ce sa-l dai afara?
din cauza unor oameni cu mentalitate comunista :romania: :romania: :romania:
gianni
03-01-2006, 02:59 PM
Din pacate, Andone nu mai este antrenorul lui Dinamo! Din fericire, Steaua poate castiga acum campionatul! Din pacate, Steaua este antrenata de Olaroiu!
Din pacate, ambele echipe vor avea de suferit!
Andone, din cate am inteles, a semnat un contract cu Omonia Nicosia! Sper sa-i mearga bine, acolo unde este si sa se vada de ce Giovanni Becali a dat rasol cand a fost la Rapid, iar acum la Dinamo!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.