PDA

View Full Version : De ce nu suntem in Germania 2006?

pady_love2000
17-12-2005, 12:16 PM
Eu cred ca Iordanescu si jucatorii. Piturca saracu a cazut drept in intr-o groapa mare cand a ajuns la nationala fiindca avusesem deja multe esecuri. :romania:

lordalxg
17-12-2005, 01:19 PM
In Armenia s-a dus totul! <_< :angry: :( :nashpa: :sanshine2: :alida:

bio_hazard
17-12-2005, 01:51 PM
Iordanescu e vinovatul in povestea asta, el a ratat calificarea pentru noi in Armenia!
Oricum eu sunt de parere ca totusi ar trebui sa acorde mai multe locuri la turneul final echipelor din Europa, locuri pe care sa le ia de la echipele africane, asiatice sau chiar nord si sud americane, ca eu zic ca e clar faptul ca nu se poate compara fotbalul european cu cel de pe restul continentelor. Si ca rezultat al faptului ca sunt acordat mai multe locuri decat ar fi meritate echipelor de pe alte continente avem ca rezultata lipsa la turneul final al unor echipe ca Romania, Turcia etc. si prezenta unor echipe ca Togo, Ghana, Trinidad si Tobaga etc. si asta dupa parerea mea e o bataie de joc pentru fotbalul monidial, nu sunteti de acord?

pady_love2000
17-12-2005, 01:58 PM
Echipe destul de bune din Europa raman pe dinafara findca sunt eliminate de echipele de top. Dar faptul ca unele echipe slabe din Africa, mult mai slabe decat cele ce raman acasa in Europa, ajung la turneul final este anormal. Turneul final ar trebui sa fie pentru cele mai bune echipe din lume si nu pentru cele mai bune de pe fiecare continent. Dar cum alte echipe mai slabe au reusit sa ajunga acolo noua nu ne mai ramane decat sa dam vina pe Iordanescu. Cat despre schimbarea regulamentului Cupei Mondiale slabe sanse ca e la fel de cand s-a infiintat!
:romania: :sanshine2:

bio_hazard
17-12-2005, 02:08 PM
Echipe destul de bune din Europa raman pe dinafara findca sunt eliminate de echipele de top. Dar faptul ca unele echipe slabe din Africa, mult mai slabe decat cele ce raman acasa in Europa, ajung la turneul final este anormal. Turneul final ar trebui sa fie pentru cele mai bune echipe din lume si nu pentru cele mai bune de pe fiecare continent. Dar cum alte echipe mai slabe au reusit sa ajunga acolo noua nu ne mai ramane decat sa dam vina pe Iordanesc. Cat despre schimbarea regulamentului Cupei Mondiale slabe sanse ca e la fel de cand s-a infiintat!

Ai dreptate, sansele de a se acorda mai multe locuri echipelor din Europa sunt foarte mici deoarece din 1930 pana in prezent nu s-au mai facut schimbari atat de semnificative in regulamentul CM. Dar eu totusi cred ca asa ar fi cel mai corect, nu esti de acord cu mine?

pady_love2000
17-12-2005, 02:11 PM
Corect. Dar viata nu e corecta, asa ca mai raman sperante in 2010. Poate pana atunci facem o echipa buna cu un antrenor bun si se rupe lantul de ghinion. :bere:

And-And
17-12-2005, 02:13 PM
IORDANESCU-PT CA DACA NU PERDEM IN armenia ERAM IN GERMANIA :nashpa:

gianni
19-12-2005, 04:31 PM
Consider ca vina o poarta atat antrenorul, cat si jucatorii! Am votat ca principali vinovati jucatorii, fiindca de ei depinde jocul in teren si aplicarea schemelor tactice, indicate de catre antrenor!

darth
20-12-2005, 07:13 PM
Voi folosi un cliseu: toata lumea este vinovata. Jucatorii, antrenorii , presedintele federatiei si poate si suporterii care vin la stadion doar ca sa injure la prima pasa gresita.

And-And
21-12-2005, 04:07 PM
salut lumeeee
:mellow: :mellow: :D :D :D :D :D :D

r5m
22-12-2005, 11:20 AM
huh? :huh:

gianni
22-12-2005, 12:34 PM
Am vazut ca multi il considera pe Iordanescu vinovat pentru ratarea calificarii. Consider ca vina trebuie impartita in mod egal intre Federatie, mai ales Mircea Sandu, antrenor si jucatori! Suporterii nu sunt vinovati cu nimic, poate doar pentru prea marea lor iubire fata de o echipa care a decazut foarte mult in ultimul timp!

Time2Chill
22-12-2005, 03:29 PM
Eu nu vad ce vina are Mircea Sandu, sincer! Pentru ca daca Stelea ar fi aparat simularea aia de sut a armeanului aluia, sau daca fundasii l-ar fi tinut mai bine, sau daca atacul ar fi functionat mai bine, sau daca Iordanescu nu-l selectiona pe Stelea, poate ca acum am fi fost la turneul final, si daca am fi fost ar fi spus cineva ca este meritul lui Sandu? Ma indoiesc... asa ca nu vad de ce ar fi fost el vinovat, daca nu ar fi fost gasit responsabil pentru aceasta calificare.
Eu consider jucatorii vinovati de aceasta infrangere pentru ca in atac in afara de Mutu nu am putut conta pe nimeni, iar cand nu a fost el, s-a vazut ce s-a-ntamplat, mijlocul nu mi se pare ca a stralucit, in afara de cateva meciuri, iar defensiva a facut greseli de marcaj, in momente delicate. O suma de greseli cumulate a dus la ratarea calificarii, nu doar 1 om, sau cativa jucatori!

darth
22-12-2005, 06:25 PM
Nu mai conteaza cine e vinovat. Important e ca nu suntem acolo.

pady_love2000
22-12-2005, 07:40 PM
Adevarul este undeva la mijloc, dar cineva trebuie sa aiba o vina mai mare!

pady_love2000
22-12-2005, 07:42 PM
Acum ca s-a ajuns cat de cat la un consens pot declara subiectul CLOSED!

MuRaZoR
23-12-2005, 10:48 PM
man vina este a tuturor jucatorilor si a lu piti si a lu iordanescu ... dar principalu vinovat este mircea sandu :injur: :sanshine2: :scaun:

sPiKe3
06-01-2007, 09:21 PM
nu avem ce face oameni buni e vina tuturor asa cred mai ales ca nu avem un hagi 2 pt ca nationala de aku se bazeaza pe freza si tatuajele lui mutu

nigga_thebest
06-01-2007, 10:11 PM
mane ai reinviat un topic fara rost ...nu era cazul

sPiKe3
08-01-2007, 03:28 PM
mai vb ceva si voi?

sPiKe3
10-01-2007, 06:13 PM
topicul asta eu cred ca se poate inchide vad ca nimeni nu mai vb pe aici