View Full Version : Probleme cu editarea si importurile
darth
10-12-2005, 10:31 PM
Va rog ajutati-ma ! M-am apucat sa creez Steaua . Am importat kit-ul , am editat jucatorii cu uniDB, dar nu mai stiu ce sa fac. Cum sa schimb numele echipei cu uniDB ? In tabel numele este schimbat dar in joc nu este. Alta solutie cum ar fi ? Si alta intrebare este , cum bag emblema in joc . Am cautat pe site si am gasit destule solutii dar m-am pierdut in detalii tehnice si fsh-uri. Am incercat sa import cu biggui dar nu am inteles nimic. Numai litere si coduri. Am probleme si cu fshEd. Am imagine cu logoul clubului dar nu stiu sa-l fac fsh , si nici sa-l import cu biggui. Daca puteti sa-mi dati detalii mai clare despre toata incurcatura v-as fi recunoscator
aurolaku
26-02-2006, 09:19 PM
spune si mie unde ai gasit programu uniDB plss :fotbal:
1. Darth are ban multi ani pe forumul asta din cauza prostiei!
2. Da si tu un search la google in care scrie asa "download uniDb 4.0"
Ionut cel Intelept
28-02-2006, 07:50 PM
Sigur , Kellerman , sigur.(daca nu intelegi ce am vrut sa spun du-te la sectiunea lui darth cu miscarea de rezistenta)
Aurolaku : ai grija cu uniDB. Nu e asa greu sa-ti dai seama cum poti sa-l folosesti. Pentru a fi mai sigur , si pentru mai multe detalii cauta postul pe care l-am scris...pardon , pe care l-a scris darth despre editarea cu uniDB. Numele le schimbi din db-ul cu limba(eng fre dut ger ita).
Da, ionut, eu oricum nu cred ca te-ai schimbat, doar asa la inceput ca mai incolo revii la posturile tale aberante, dar sa dea Dumnezeu sa ma insel si sa fii un user exemplu pentru noi toti. Acum pentru aurolaku: Nu te apuca sa editezi cu UniDB daca nu te pricepi la Excel!
Ionut cel Intelept
01-03-2006, 12:31 AM
Mai degraba la acces decat la excel. Oricum pun pariu ca daca nu are baiatu' perseverenta se va lasa pagubas. Eu am stricat fifa de vreo 5 ori pentru a reusi , dar pe mine nu m-a invatat nimeni. Pentru aurolaku poate fi mai usor daca asculta sfaturile mele despre editare. Oricum il avertizez ca e mult de munca si nimic nu iese din prima , asa ca trebuie sa aiba ambitie.
Trebuie sa aiba rabdare si sa nu renunte daca nu reuseste din prima!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.