View Full Version : cine mai opreste rapidul
deja au vreo 8 sau 10 puncte in fata, sunt campioni de toamna, arbitrii ii ajuta dar in acelasi timp joaca bine, cine ii mai poate opri?
eu zic ca doar dinamo mai are ceva sanse.. :(
Catalinc7
01-12-2002, 07:46 PM
E nasol cu rapidu asta. Cred ca anul asta iau si ei al 3lea campionat. Asta e. N-ai ce sa-i faci.
Herete
01-12-2002, 09:09 PM
macar sa-si incerce si ei norocu cu champions league ca steaua si dinamo au avut sansa lor
Sirius
01-12-2002, 10:02 PM
Cred si eu ca e randul Rapidului in Champions League! Daca se intalneau Dinamo sau Steaua cu PSG si-o luau ca Nationalu' cu 2-0. Rapidu a reusit sa-i tina la 0-0 atata timp...Dar tot au cazut.
sa zicem ca ar meriat, dar eu nu-i vad cu ochi bunu in europa :sorry:
Sirius
03-12-2002, 10:23 PM
De ce?
Catalinc7
04-12-2002, 04:30 PM
Pai asa suntem noi romanii: aici suntem zmei si afara suntem soricei. Ne facem de rusine de acu in fiecare an. O sa ajungem ca albanezii, moldovenii, adica ciuca batailor, mai ales ca acum in CL jucam din primul tur.
Sirius
05-12-2002, 10:13 PM
Ei las c-o sa vina si timpul nostru. In ceva secole... putintica rabdare! :D
sanshine
12-12-2002, 10:31 AM
Ar trebui sa organizam mai des seminarii in Romania pentru arbitrii straini, cu plase, plicuri, "folcloriste"... imediat o sa apara victoriile in Europa, ca o sa se simta si jucatorii nostri in mediul lor :evil:
eu un lucru nu inteleg, de ce noi roamanii dam intotdeauna vina pe altcineva, ca au castigat cu arbitrii, cau arbitrii sunt de vina si ... daca ai echipa buna, ai antrenor castigi, nu vii si te plangi ca ai pierdut 3 meciuri unu dupa altul din cauza arbitriilor :(
sanshine
12-12-2002, 02:56 PM
cred ca treaba cu arbitrii e ca o moda... acum cateva saptamini, dupa meciul cu Norvegia, fusesera lasati arbitrii in pace, pentru ca se gasise adevaratul vinovat de situatia fotbalului romanesc : starea proasta a gazoanelor. Pe rand, au fost si jucatorii de vina, ca vor doar bani si le sta gandul doar la distractie; si presedintii, ca dau salarii prea mari jucatorilor si nu denunta blaturile; antrenorii, ca nu stiu decat 4-4-2 ("focu' la ei") acasa si 9-0-1 ("poate pica ceva") in deplasare, iarna pauza si vara Forban; suporterii, ca sunt necivilizati; presa, ca se baga unde cica nu-i fierbe oala; si altii...si altii...si altii... De facut, nu face nimeni nimic (exagerare intentionata - unii fac cate ceva, dar nu se vede :| ).
nu-i de mirare ca unii prefera FIFA
Catalinc7
12-12-2002, 07:15 PM
Suntem jalnici. Daca nu se face ceva repede o sa devenim istorie, ceva de genul lui Dinamo Minsk care era tare pe vremea comunistilor si acu ceva timp era sa se desfiinteze.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.