View Full Version : probleme cu online?
danny
13-11-2005, 06:27 PM
voua va merge sa va jucati la online?
[K4]RedDog17
13-11-2005, 07:48 PM
trebuie sa ai serialul original de la ea sports ca sa iti faci cont...
dvlad79
14-11-2005, 10:03 AM
Oho hooo... Din cate am vazut pe forum, majoritatea nu vor sa cumpere jocuri originale, dar vor facilitati care apartin doar fericitilor cu jocuri originale... :naughty:
Cand oare se va respecta munca altora si se vor cumpara jocurile? :huh:
aiurica
18-11-2005, 01:29 PM
hmmm.....facilitati......eu am cumparat jocu(si 05 ) si nu beneficiez de facilitatea de a juca in mod normal online...am mai expus problema dar din cate se pare nici un utilizator al acestui forum nu are asemea probleme..........................oare?
Sirius
19-11-2005, 08:39 PM
Daca ai cumparat jocul si nu merge sa joci online, inseamna ca poate n-ai instalat la inceput componentele Ea Sports online. Asta in cazul in care vrei sa joci pe serverele lor. Suna la EA si fa-le scandal, daca zici ca ai cumparat jocul. Sunt obligati sa te ajute in astfel de cazuri.
Deci cine are jocul original si nu merge, atentie mare la ce faceti. Cine nu-l are original...se ascunde :P
aiurica
07-12-2005, 10:32 AM
Originally posted by Sirius Black@Nov 19 2005, 09:39 PM
Daca ai cumparat jocul si nu merge sa joci online, inseamna ca poate n-ai instalat la inceput componentele Ea Sports online. Asta in cazul in care vrei sa joci pe serverele lor. Suna la EA si fa-le scandal, daca zici ca ai cumparat jocul. Sunt obligati sa te ajute in astfel de cazuri.
Deci cine are jocul original si nu merge, atentie mare la ce faceti. Cine nu-l are original...se ascunde :P
sirius am pretentia de la tine fiind moderator sau..eu stiu ce pacolo...sa citesti cu atentie ceea ce scriu....de trimis la EA ma tine si am si facut-o de cateva orii insa voi tot bateti moneda pe anti piraterie dar nu vad nici o parere oportuna despre modul online...sa fie oare vb de faptu ca nici macar voi nu aveti jocul original sau nu prea va intereseaza si postati mesaje asa doar ca sa va aflati in treaba?ma iei pe alt topic ca poate nam instalat modul online.....................pfa....mai ajutat nam ce spune.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.